min nyttårsaften, der alle planer endret seg

Reklame | en annonselenke Nelly

I morgen vil jeg våkne opp uten fylleneverne, for de har jeg kjent litt ofte på i julen.. Det, og mange fakturer har spillt inn på hvorfor jeg blir hjemme – vi ønsket også å pakke ut det siste som manglet i huset, slik at vi kan starte 2019 med en hjemmekoselig følelse. Vi klarte det sånn halvveis: pakket ut to rom, men så ga vi opp og spiste pizza istedenfor. Å flytte inn et sted tar dobbelt så lang tid og blir dobbelt så dyrt som man hadde tenkt seg.. Oppussingen min for eksempel, den skulle koste 1 million. Jeg tør ikke engang å si hvor mye den faktisk kostet, men det gir meg noia!

 Spiser pizza ved kjøkkenbenken, og nachos på siden av. Jeg har på meg et matchende set i dag, og du finner link HER. Det er på 60% rabatt!

Kasper drikker jo ikke alkohol i det hele tatt og har holdt seg unna siden mars. Det passer seg ikke lengre om jeg blir full ved siden av han, eller – jeg føler ikke det er greit, ovenfor noen av oss. Flaut for meg, sikkert slitsomt for han.  I tillegg blir jeg fascinert over alle fordelene det ser ut til å bringe ved seg, som bedre minne, bedre selvtilitt, mer effektiv osv.. Bra kropp ikke minst, og en bra psyke! En kveld som dette kunne jeg sikkert drukket en del til vanlig, men nå holder jeg meg til ett glass og så slapper vi heller av sammen.

Mitt lille lesehjørne. Boken jeg leser om dagen er Nina Lykke – oppløsningstendenser. Den er helt fantastisk! Jeg elsker henne som forfatter. Hun skriver akkurat slik jeg skulle ønske jeg gjorde, og forsåvidt prøver på.. Alle forfattere har sin egen stil så klart, men det er ikke til å legge skjul på at man kan bli inspirert.

Kan dere se noen endringer på håret? Jeg har begynt med parykk igjen! Fra Freedom Cotoure og koster cirka 20 000 kr inkludert frakt. Og, settet jeg har på meg finner du HER. Det er er så fint!

Hvem av dere er klare for 2019? Jeg føler jeg roper dette ut på det tomme internett, for det skjer ikke mye på sosiale medier om dagen. Og deilig er da det! Jeg har knapt akseptert at 2011 er ferdig, sånn føles det. Og nå går vi inn i enda ett år.. Men, jeg er faktisk klar. Jeg har lært så mye dette året og føler meg sterkere og bedre enn noen sinne. Jeg føler meg vakker, smart og selvsikker. Herregud som jeg gleder meg til å bli eldre egentlig, med all den visdommen man får.

PS: Jeg og Joakim er ute med en ny videoblogg, du finner den HER. Den er veldig fin å kose seg med i det nye året, ettersom vi snakker om nettopp det.. Nemlig alt som har skjedd i år, og hva vi gleder oss til fremover!

mine reiser i 2018

Jeg og Kasper startet året i New York for å feire nyttårsaften. Vi bodde på samme hotell som Lindsay Lohan, samtidig – til min store glede. Likevel ble jeg ikke bestevenn med henne og det suger jo, når man tenker på det i ettertid. Vi hadde noen fine, men kalde dager i New York! Det må være min favorittby. Vi spiste godt, festet mye, shoppet ingenting og bare var sammen. Vi skulle bli samboere, og det føltes fint å starte alt på den måten.

Videre dro vi på cruise! Jeg savner faktisk å være på cruise, selv om jeg var så fan av destinasjonene vi stoppet på. Det var litt for.. kunstig. Men selve båten var helt herlig, jeg elsket å ligge på balkongen vår å ta innover seg det store havet og hvor kraftfullt det er. I tillegg er faktisk cruise ganske billig, det koster jo ingenting å spise der.

Vi dro videre til Fort Lauderdale, der vi skulle fly hjem fra. Dessverre fikk vi bare en dag her, jeg skulle så gjerne vært lengre! Det var deilig vær, gode restauranter og et nydelig hotell. Jeg tror det her hit vi skal tilbake neste gang også.

I februar dro jeg, Anne-Sofie og Amanda på jentetur til Roma. Turen var en overasskelse til Amanda som nettopp hadde forlovet seg og hatt bursdag i tillegg! Dette ble en museum-kunst-spise-ferie, og vi hverken shoppet eller festet. Vi bare gikk rundt og så på ting! Dessverre hadde vi tidenes uflaks med været, så jeg skulle gjerne dratt tilbake og faktisk fått sett byen fra sin beste side. Men Roma var likevel fantastisk!

Jeg, Dajana og et team dro til Paris for å ha photoshoot. Det var for extensionsmerket Great Lenghts som jeg hadde samarbeid med på den tiden! Vi bodde på den fineste suiten, men hadde lange og harde dager med fotografering og jeg ble syk i tillegg. Uansett elsker jeg Paris, det er en magisk by og jeg kunne gjerne ha bodd der.

Jeg og Charlotte dro tilbake til Paris for å gå på skole et par dager! Det var en fantastisk tur og vi fikk oppleve Paris litt “på ordentlig”; men dessverre ble vi ranet på slutten av turen og jeg miste alt jeg eide og hadde av verdi..

I Mars dro jeg og Kasper en liten tur til Malaga, hvor vi ble i to dager! Før vi dro på..

Cruise igjen! Haha. Denne gangen en kortere strekning mellom Malaga og Barcelona, si vi var kun to dager til sjøs.

Vi hadde noen helt fantastiske dager i Barcelona etterpå. Om man skal reise til “syden” (hva nå enn det betyr) burde man absolutt reise hit, denne byen har alt. Strender, utelivet, shopping, historien og maten. ALT! Denne turen var en av de fineste vi har hatt, tror jeg. Alt var så harmonisk og fint..

Den siste turen til utlandet skjedde i april, da dro jeg og Kasper til Bali. Det var en fin tur og naturen der er fantastisk, men herregud så slemme de er med dyr i det landet 🙁 Ikke bare hunder og katter men aper og alt som er, det er en helt annen kultur. Noe som er så synd! Så jeg tror nok ikke jeg vil reise tilbake dit, med mindre det blir endringer på dyreholdet der.. Jeg klarer bare ikke gå rundt å se på dyr som har det fælt overalt og det finnes virkelig ingen gehør for å si ifra.

Jeg trodde egentlig jeg hadde reist mye mer, men nei. Jeg kjenner jeg savner det skikkelig, jeg får så mye inspirasjon av å reise og fikk f.eks gjort ferdig “elsk meg” på en av turene. Det finnes mye fint å oppleve i Norge også da, men det er jo typ like dyrt er min erfaring haha. Likevel blir det noen norgesferier på meg i år.

Som dere vet har jeg lyst til å ha et reisefritt år i 2019. Eller, lyst har jeg selvfølgelig ikke. Jeg vil reise og oppleve verden som absolutt alle andre, og det gjør vondt i magen når jeg snakker om å ikke gjøre det nå som jeg har mulighet. Nå, når jeg har penger. Før barn. Før alt annet. Og da skal jeg liksom pause. Jeg gir slipp på ting som familieferier, utdrikkningslag og bryllup. Vet dere hvorfor?

Jeg sier jo, klima og miljø. Men for å være ærlig: om jeg hadde dratt ned på reisingen så hadde det holdt. Om jeg hadde reist tre ganger til utlandet istedenfor åtte. Men, jeg er så lei av at hver gang jeg snakker om kjøtt, selv om det er en mye større diskusjon som handler om både helse, sult, økonomien på verdensbasis, dyrevern og klima, så skal noen si “du kan ikke si noe du som reiser så mye”. Jeg ble, og er drittlei av det. Det er så forbanna trist at man ikke kan mene noe, og faktisk ha tatt et standpunkt (som å endre HELE kostholdet sitt!) uten at man skal få slengt ferier i ansiktet. Jeg forstår det, om jeg hadde reist like mye som i 2018. Til en viss grad. Men man kan jo reise litt, og f.eks fremme å kjøpe klimakvoter? Gjøre frivillig arbeid stedene man reiser på? Ikke shoppe på tur? I honestly dont know.

Nå har jeg gitt Kasper en ferie i julegave, det var det han ville ha, og jeg ga den med glede. Likevel funderer vi på å utsette den til 2020, men mest for å holde fast i et prinsipp. Det spiller jo ingen rolle om vi utsetter eller ei, sånn egentlig.

mitt 2018 – det fine, det vonde og det nødvendige.

Forhold. Jeg har fortsatt kjæreste og samboer. Vi flyttet sammen etter nesten et helt år med avstand, men det ble nok vanskeligere enn vi hadde trodd ettersom jeg solgte leiligheten og vi måtte bo på et knøttlite rom i flere måneder, hvor ingen av oss trivdes. Det var så kaos å bo først hos tante, så på hotell, så på et annet hotell.. Samtidig (eller, gradvis og plutselig) tok Kasper et veldig stort hopp i sitt spirituelle liv og jeg.. Vel, jeg gjorde ikke det. Jeg begynte med dansing, han jobbet og hadde skole, eksamen, jeg trakk meg, vi flyttet, og det har vært litt kaos. Dessuten er julen alltid vanskelig for meg, den bringer frem mye vondt MEN nå er vi igjennom det også. Så ja, absolutt et vanskelig og tøft år og den største lærdommen jeg har tatt med meg fra dette, som jeg har fått lære av Kasper: vi må spille på lag, og ikke mot hverandre. Om jeg har det vanskelig trenger ikke det å bety at jeg skal være vanskelig MOT han, men heller inkludere han i det, og samme tilbake. Det tar jeg med meg inn i 2019.

Trening. 2018 ble året jeg virkelig fant treningsgleden, og nå blir jeg rastløs og stressa om jeg ikke får trent på et par dager. Det har rett og slett blitt et “must” i hverdagen! Så klart spiller Skal Vi Danse en stor rolle akkurat her, det var magisk å plutselig få definerte muskler og bra kondisjon uten egentlig å ha merket at jeg faktisk hadde trent. Men jeg er glad for at jeg fortsatte etterpå, og siden dansen var over har jeg trent i gjennomsnitt fem ganger i uken. En gang i uken hos PT, jeg drar på Barrys Bootcamp et par ganger i uken, og så har jeg meldt meg inn på Combine. Det anbefaler jeg alle å gjøre, da får du tilgang på gruppetimer hos ulike studioer og slipper å bli lei. Det er ikke reklame, bare et godt tips som sikkert har reddet meg litt.

Kosthold. 2018 ble også året for et godt kosthold. Hjemme har vi et så godt som vegansk kosthold, jeg har sluttet helt å drikke melk, spise egg og spise ost bare “for att”. Jeg har blitt flink til å drikke vann, jeg spiser rent, jeg spiser mye mindre godteri og jeg føler meg mer i kontakt med kroppen. Jeg er ikke like mye oppblåst lengre, sliter mindre med PMS og huden har fått en helt annen glød. I 2019 vil jeg satse på å prøve en jucing-diett over en lengre periode, det hadde vært spennende! Og jeg vil lære meg enda mer om “beauty food” altså hva slags mat som hjelper mot f.eks kviser på brystkassen osv.

Psyken. 2018 har på ingen måte vært et enklere år enn 2017, men jeg har blitt flinkere til å takle utfordringene som kommer. Dette var året jeg lærte meg å si nei, å trekke pausen i mitt eget liv. Jeg har heller ikke drevet med noen form for selvskading i 2018, og det er første gang. Noen sinne. Jeg har heller ikke tatt noen operasjoner i 2018 som sikkert også er første gang på noen år. Jeg har funnet en psykolog jeg trives hos, og går fortsatt til healer nå og da.

Selvutvikling. Her har jeg ikke vært så god. Jeg leser flere bøker i uken, hører på Ted-Talks når jeg sminker meg, og prøver å oppdatere meg på det som skjer i nyhetsbildet.. Men, jeg får det ikke helt til! Jeg har bestemt meg for å tegne abonnement hos Morgenbladet og Dagens Næringsliv, om jeg får avisene fysisk hjem til meg blir det enklere og det kan i tillegg bli en morsom aktivitet. Jeg hadde også et mål om å meditere i 2018, det skjedde ikke. Men med det sagt – jeg har tatt enorme steg dette året på grunn av utfordringer som bare har kommet min vei, jeg har ikke trengt å aktivt oppsøke de stegene på samme måte som før.

Vennskap. Det har vært turbulent også her. Jeg føler 2018 ble året da alle nådde sitt “breaking point”, og selv om vi alle har kommet sterkere ut av det har det vært tøffe konfrontasjoner, dype daler av sorg og frustrasjon og enorme oppturer. Jeg har fått et nytt og fint vennskap i år, som ble dansepartner Benjamin og hans kjæreste Adelen. De har jeg lært mye av, og forhåpentligvis kommer jeg til å lære enda mer i fremtiden også.

Sophie Elise. Det er altså firmaet mitt som består kun av to mennesker: meg og pappa. Han er økonom og styreleder, jeg er alt annet. Firmaet mitt har hatt en vekst i år, som jeg egentlig ikke hadde trodd var mulig eller ville skje. Men det er gøy når det går bra.

TV. Dette ble virkelig mitt tv-år! Sophie Elises Verden begynte å gå på TV2 Livsstil og sumo, og ble en stor suksess. Jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger og er stolt over å ha laget noe ekte, som både skilte seg ut fra andre programmer men likevel traff en nerve. Så gøy! Jeg fortsatte videre inn på Skal Vi Danse, og fikk ha noen fantastiske danser og opplevelser jeg alltid vil huske. Programmet “jorden rundt på 6 steg” rullet på skjermen i høst, jeg og Leo var programledere sammen og vår episode ble det mest sette. Jeg gjestet Senkveld, var med på “10 på topp” og vant, og jeg var på God Morgen Norge hele fem ganger, haha.

Musikk. Jeg er fortsatt signert artist hos universal, men valgte å ta en liten pause mot høsten fordi jeg må “finne meg selv kreativt”. Det høres så dumt ut, men.. Låten “in my head” ble sluppet på starten av året, den elsker jeg og har skrevet helt selv. Jeg slapp “next summer” på slutten av sommeren, en låt jeg ikke har skrevet selv og som jeg er sånn passe fornøyd med. Men det fikk meg til å innse at jeg skal gjøre det BRA, og ikke bare fordi “jaja man må vel gi ut noe da”. 2019 blir definitivt året hvor jeg vil finne meg selv som låtskriver, og så får vi ta det fra der.

Blogg. Jeg har nok aldri fått så mange kommentarer som i år på hvor elendig jeg er i jobben min, altså bloggen (som for ordens skyld ikke er den eneste jobben min).  Det er vanskelig fordi jeg prøver virkelig alt jeg har å være ærlig med dere, dele tanker som er intime og flaue og ting jeg ikke tør å skrive eller si andre plasser. Men også gleder. Dette kommer aldri til å være en “inspo-blogg” med fine fashionbilder eller glitter og glam eller provokasjon og dyr shopping og hurramegrundt. Jeg deler følelsene mine her.  For meg føles det litt som, det spiller ingen rolle hvor mye jeg oppdaterer eller hvor mye av hjertet mitt jeg deler i innleggene, det kommer de samme kommentarene om hvor mye jeg suger når jeg faktisk er god, som det gjør når jeg FAKTISK suger. Så det jeg trenger er vel heller å vite: hva vil dere ha? Hva er det som er dårlig? Tar jeg dårlige bilder? Oppdaterer jeg for sjeldent og isåfall: hva vil dere oppdateringene skal inkludere? Hva med meg liker dere? Dette er min blogg, men det er også viktig for meg at dere liker innholdet. Så kanskje 2019 skal bli året hvor vi er flinkere til å kommunisere? Dere kan si “jeg vil ha et innlegg om xxxxx” så ordner jeg det, istedenfor “du suger gå å heng deg”. Skjønner dere hva jeg mener? Da tror jeg det blir SÅ mye bedre for oss alle, og jeg får også lyst til å blogge mer. Og det er jeg veldig klar for i 2019, men da må dere også la meg, og ikke sparke meg ned hele tiden. Jeg kan ofte sitte å gråte og lese kommentarfeltet og da er det så klart ikke like gøy å produsere innhold, men jeg må vel bare bite det i meg, og det ønsker jeg å gjøre også! Jeg forstår at dere klager, men please prøv å forstå hvorfor det har blitt sånn..

United Influencers heter selskapet som står bak alle komersielle salg på bloggen, instagram, insta-story og youtube. Vi begynte riktignok å jobbe sammen i 2017, men 2018 ble “vårt år” og det har gått veldig bra med samarbeidet vårt. Det er alltid skummelt å skulle gå til noe nytt, å bytte jobb liksom. Men jeg kunne ikke vært mer glad for det nå! Det er fint å ha dem som partnere.

Foredrag. 2018 ble året jeg ordentlig begynte med foredrag, og det har gått SÅ bra! Vi skal satse enda hardere på foredrag i 2019 og jeg kan bare bli bedre.

Bok. Forbilde ble sluppet som lydbok og ble en enorm suksess hos StoryTel. Jeg slapp boken “elsk meg” som kom seg opp på førsteplass av boklistene, fikk gode anmeldelser og selger fortsatt bra. Jeg slapp bok på verst tenkelige tidspunkt, i en av tidenes sterkeste bokhøster og da tenker jeg ikke bare på alle bloggere som ga ut bok, men generelt sett kom det veldig mye bra bøker akkurat da. Å konkurrere mot Gunnhild Stordalen og Michelle Obama er ikke så enkelt kan jeg love dere, men det gikk bra likevel.

Jeg gleder meg til 2019 og alt som kan skje da. Jeg håper det blir et like innholdsrikt og spennende år hvor jeg kan fortsette å skape materiale jeg er stolt av, og som forhåpentligvis dere liker også. Og så håper jeg dere likte innlegget. 

juleshopping og eksplosjon

Jeg liker internettshopping bedre enn å shoppe i butikk, skal man handle fysisk må det være verdt det: hyggelige ansatte, god service, og plagg man ikke finner på nett. Da tar jeg gjerne turen, men det er få som ser ut til å forstå at det er slik man skal konkurrere på lik linje med nettshopping. Jeg heier skikkelig på lokale butikker og ønsker at bylivet skal blomstre, men da må det fortjene det også, å heller være en opplevelse for kunden. Uansett, jeg hadde veldig bra shopping-flyt her om dagen, noe jeg vanligvis ikke har! Og det har alt å si med de ansatte, om de er imøttekommende og hjelper til shopper jeg mer og vil komme tilbake, istedenfor den upersonlige runden på nelly.com liksom. Jeg dro innom den ene butikken etter den andre på bare en halvtime, og kom ut med en  jumpsuit som jeg skal ha på meg i kveld:

Fra H&M! Men, er det bare meg eller har H&M alltid litt rare passformer på klærne? Denne hadde veldig lange bein, men var så stram over puppene og slapp rundt rumpa (som ikke gir mening for rumpa mi er jo enorm). Om jeg handler på f.eks Bik Bok eller Nelly, som er like billig som h&m er det nesten alltid bedre kvalitet? Jeg kan ha billige plagg i flere år men det har aldri vært tilfellet med H&M, så nå begynner jeg å angre litt på dette kjøpet, haha.. Men de som jobbet der var så snille så jeg ble vel fanget i øyeblikket.

.. Et vellykket kjøp på samme sted var derimot disse ringene! Jeg kjøper alltid pakker med flere ringer. Jeg har ikke noe personlig forhold til tilbehør og har ingen dyre ringer, det eneste jeg bryr meg om er øredobber. Om jeg en eller annen gang skal være så heldig å bli forlovet, noe jeg håper, vil det kanskje endre seg. We will see!

Ellers kjøpte jeg en tørshampo (fra batiste som alltid) og nå er jeg klar for å møte jentene på en siste middag. Jeg har tenkt mye over livet disse dagene og har kommet frem til at jeg har gått igjennom to tunge brudd i julen. Kjærligheten har ikke blomstret på denne tiden av året for meg, snarere tvert imot og jeg merker det setter preg på hvordan jeg er nå. Overanalyserer alt og venter liksom på neste smell, for det har jo skjedd før. To ganger. Kanskje tre  når jeg tenker meg om? Så, nå føler jeg meg bare dum og teit. Jeg blir ikke klok på meg selv i relasjoner: på den ene siden er jeg veldig trygg og finnes hverken usikker eller sjalu, men på enkelte ting kan jeg eksplodere helt, eller verre… Trekke meg innover. Ta avstand. Dere vet! Så, hele denne julen har egentlig vært en liten kamp i mitt eget hode, for jeg vet det logiske svaret men klarer ikke å gjenspeile det i handlingene mine. Er noen av dere på samme måte? 

Eksempel, jeg kan tenke “ikke si det, for du vet det ikke stemmer, og du bare finner det opp i hodet ditt”.
Men jeg sier det likevel. Alltid.

Uansett, vi snakkes i morgen!

bedre sent enn aldri

Jeg har enda ikke fortalt dere om min julaften, så her kommer en liten oppsummering bedre sent enn aldri! Tradisjon tro våkner jeg og lillesøsteren min med hver vår julestrømpe på døren, full av godteriet vi begge elsker. For min del er det salt lakris, det beste jeg vet! Etter frokost gjør alle hver sin greie, pynter seg litt og møtes ved middagsbordet litt senere. I år spiste alle i familien vegansk middag, og det har vi faktisk gjort to år på rad! Jeg har funnet frem oppskriftene vi har brukt, link  HER / HER. Det anbefales skikkelig og alle i familien likte det godt.

Lillesøsteren min vil ikke alltid være med på bloggen, noe som er forståelig, og derfor safet jeg denne gangen og sensurerte.

.. En mann som derimot aldri sier nei til litt ekstra publisitet er pappa, haha.

Tidenes gave fra mamma og pappa, gitt med ironisk distanse. Jeg fikk mange kommentarer på instagram om at jeg var så utakknemlig fordi jeg først skrev noe sånt som “hva faen, thanks for trying” men det er vel den type humor både jeg, men familien min har. Det forundrer meg at man går så mange år på skolen, og ikke minst lever livet som menneske, og enda ikke forstår sarkasme, ironi og galgenhumor. Dette var tidenes gave men jeg kommer IKKE til å hende den opp hjemme, haha. Og det vet de jo. Jeg ser veldig sur ut på bildet men det er vel også HUMOR..

En ting jeg har kjent litt på denne julen er hvor vanskelig det er for meg å vise følelser rundt familie. Jeg synes det er kleint å si jeg er glad i dem, jeg unngår en klem, vet ikke helt hvordan man gjør sosialt samvær med dem.. Og jeg aner ikke hvorfor. Jeg har verdens snilleste og mest gavmilde familie, men jeg har en sperre der som jeg ikke klarer å bryte opp. Jeg har “alltid” vært sånn også, i alle fall så lenge jeg kan huske. Nettopp det gjør kanskje at julen er litt rar.  Jeg føler kanskje jeg burde gitt mer, men jeg vet ikke helt hvordan? Eller fordi jeg er redd for å virke nettopp utakknemlig, når jeg ikke er det. Men vi alle har jo ulike måter å vise følelser på..

Uansett.. Jeg har bare vært i sengen hele dagen, og lest boken “Unnskyld” nok en gang. Jeg synes så synd på folk som ikke leser fordi de “ikke gidder”, for bøker er den eneste muligheten du har til å leve deg inn i andres liv, helt på ekte. Deres følelser, tanker, situasjon.. Det er en tidsmaskin! Det er noe bøker og filmer ikke kan gi, tror jeg. Ikke på samme måte i alle fall. Jeg hadde vært så mye dummere og mindre empatisk om jeg ikke leste, bøker har gjort meg til en bedre person og jeg er sikker på det gjelder alle. En kompis sa noe så bra, “jeg har aldri følt meg dummere enn andre fordi jeg har gått glipp av en og annen tv-serie, men jeg kan føle at folk er smartere enn meg om de har lest mye”. SÅ SANT.

Nå skal jeg sette meg ute på kjøkkenet som er det beste jeg får til, med følelser og familie altså. Sitter som regel bare på rommet ellers og da føler jeg meg så dum.. Uansett vi snakkes litt senere i dag:)

what I eat in a day – vlog!

Reklame | complete vegan

Her kommer altså en vlog hvor dere følger meg i løpet av en dag, og jeg dokumenterer alt jeg spiser! Dere får også se meg ganske full på slutten, haha. Jeg hadde litt noia over denne videoen som sagt, fordi jeg kanskje spiser “for lite” men enkelte dager spiser jeg mye, andre dager litt mindre, det er ikke noe jeg personlig tenker så mye over – bortsett fra nå, når jeg skulle dokumentere det. Jeg spiser når jeg er sulten liksom, men prøver jevnt over å ha et kosthold i balanse og der jeg tar vare på kroppen min.

Som jeg også sa i videoen, jeg tar kosttilskuddet COMPLETE som er en alt-i-ett løsning for veganere og vegetarianere. Jeg er så glad jeg fikk ordnet meg spons på dette, for dette er noe jeg måtte ha bestilt meg uansett. Og pakken er så genial! Du får mange små forpakninger, med tre tabletter for dagen. Jeg testet meg for litt siden hos legen og fikk vite at jeg mangler ingenting. Jeg kan ikke si sikkert hva det kommer av, men jeg vil holde en god knapp på nettopp disse vitaminene. Jeg får jo i meg B12, Jern og Omega 3 uansett!

Man kan så klart benytte seg av kosttilskuddet selv om man ikke er veganer eller vegetarianer også, men jeg vil tro det er mest interessant for oss som ikke spiser kjøtt eller eventuelt de som prøver å kutte ned. Derimot, om du er plaget med å være mye trøtt kan det være en tanke å ta kosttilskudd en stund for å se om det blir bedre! Det ble definitivt bedre for meg. Husk at selv om du spiser kjøtt er det langt ifra noen garanti på at du har alt du trenger i kroppen!

 Du kan lese mer om kosttilskuddet HER, og eventuelt bestille om du skulle ønske det. Jeg er skikkelig fan og vet hva jeg skal gi søsteren min, som heller ikke spiser kjøtt i gave! Hun ble veldig interessert i produktet da jeg viste det frem til henne. Forresten tror jeg det er bedre å ta vitaminer slik som dette, når det er oppdelt istedenfor en multivitamin. Jeg har ingen tall eller forskning på min side, men det virker bare mest logisk..?

dagdrømmmer

Jeg elsker å dagdrømme. Før, da jeg var yngre, kunne jeg sitte i timesvis å bare la tankene flyte til mål jeg ville oppnå.. I sta lå jeg i sengen og tankene tok meg til hvordan jeg håper livet mitt er om noen år.  Jeg ville skrive ned alt, slik at det er enklere å jobbe for. Herregud, dette føles så privat

Det er fredag, klokken er 06:00 på morgenen og jeg er allerede på vei til trening med min PT. Jeg har trent fast i flere år og det føles aldri som et ork, men noe jeg elsker å gjøre. Treningen går som en lek og jeg dusjer i garderoben, setter meg i bilen som er en Porsche Cayenne og kjører til min faste makeup-artist som ordner meg for dagen. Jeg går igjennom planene mine med en assistent samtidig, drikker en kaffe med soya-melk, og så skifter jeg til en hvit buksedress. Jeg har nylig flyttet inn på store, fine kontorer og rundt omkring er jeg omringet av produkter jeg har skapt, priser jeg har vunnet og cd-er som har blitt streamet til gull. På kontoret tar jeg dagens møter, det var enklere å få en fast kontorplass istedenfor å sitte hjemme eller fly fra sted til sted.

Det første møtet starter klokken 10:00, det er TV2 og vi snakker om en rolle som programleder.  Møtet er spennende. Jeg prøver å “act cool” og late som om dette ikke er en stor sak for meg, men klarer ikke skjule smilet i munnviken. Det er et svakt punkt hos meg. Formiddagen går og jeg har mange spennende måter – noen som fører videre, andre jeg må være streng på. Det er full fart hele dagen, og mellom møter sjekker jeg mailen og stresser for å få alt gjort. Men det er greit, jeg liker det stresset og er takknemlig for at jeg fortsatt har det sånn.

Klokken nærmer seg 19:00 og jeg møter opp mine beste venner etter jobb på vår favoritt-spisested, alle er ferdige med lange utdannelser og har nå godt betalte jobber som gjør at vi alle kan unne oss gode måltider, flere ganger i uken. Vi snakker, forteller sladder og tiden flyr. Jeg kommer meg hjem, og blir møtt av mannen min som akkurat har blitt ferdig med å pakke kofferten sin – vi skal på hytta i helgen, vår hytte, som ligger to timer unna Oslo. Jeg hater å pakke, og vet at vi har det meste vi trenger der, så jeg bare slenger litt sminke i hans bag og lar det være alt. Vi bestiller hjem mat, koser oss i sofaen og ser på film. Før jeg sovner må jeg klipe meg selv i armen over hvor heldig jeg er – under 30, men alt dette.

.. Min drømmehytte ville forresten vært noe sånt som dette! Så egentlig akkurat samme som nå, bare hytte-edition.

Så, det var en liten dagdrøm fra meg! Dette er mål jeg virkelig skal jobbe for å nå, og det er slik jeg håper hverdagen min blir. Har dere noen dagdrømmer dere tør å dele? 

første juledagsfesten

Reklame | Nelly reklamelenker

Vi hadde en velykket kveld i går! Såpass at man får kjeft på utestedet fordi man danser for mye, det er ikke dårlig. Jeg skulle ønske det var lov å danse på bordet oftere, spesielt på sitt eget bord hvor man ikke plager noen eller velter glass? Det handler nok om sikkerhet, men på f.eks Bølgen i Oslo er det lov å danse på bordet og derfor er det alltid gøyere der. Veldig tacky, men gøy!

Kvelden var uansett fantastisk, vi var en stor jentegjeng som hadde booket bord på Torvet 3 (det beste utestedet i Harstad synes jeg, men det er ikke så mye konkurranse), vi danset og drakk gode drinker hele kvelden. Jeg drikker alltid en “skinny bitch”, jeg tror det er den sunneste drinken men for det andre er det den eneste jeg ikke blir fyllesyk av. Jeg hadde en litt kjedelig slutt på kvelden og ville bare hjem, noe jeg gjorde en time før stengetid. Jeg synes det er så slitsomt når folk skal komme bort å holde en tale om “før var du en idiot, nå er du kul”. NEI, jeg er fortsatt den samme, folk har bare ikke hatt lyst til å innse det. Så enten er jeg fortsatt fucka eller så har jeg alltid vært kul, haha. Jeg blir så lei av å jatte med i den ene samtalen etter den andre hvor jeg ikke kan relatere meg i det hele tatt uansett..  Kjolen jeg har på meg finner du HER / beltet HER

Uansett, jeg sov helt sinnsykt lenge i dag, og tekstet Anne-Sofie nesten med en gang slik at vi kunne dra å ta solarium, haha. Vår tradisjon. Noen spurte om jeg ikke er redd for hudkreft, så klart ønsker jeg ikke å få hudkreft men det er vel litt som alt annet: man snuser selv om det er risiko for kreft, man kjører bil selv om det er risiko for å kræsje, og man spiser kjøtt selv om det er risiko for hjerte og kar-sykdommer. Det virker så fjernt, liksom. På snakk om å spise, videoblogg om hva jeg spiser i løpet av en dag er nå ute HER.

julegaver, nothing hill og skepsis

Reklame | reklamelenker Nelly

Vi har akkurat hatt farmor og farfar over på besøk for middag, og det var ekstra hyggelig fordi vi lekte en lek jeg gjerne vil anbefale til dere! Jeg elsker farmor og farfar men vi kjenner jo ikke hverandre så godt, men jeg skulle gjerne blitt bedre kjent med dem som mennesker og ikke bare besteforeldre – om du er i samme situasjon vil jeg anbefale denne spørsmålsleken, som vi kjørte igang over middagsbordet og fikk mange interessante samtaler ut av. Jeg er stor fan av slike spørreleker.

Overdelen: link HER
Underdel: link HER.

eg fikk en del bøker i julegave, blant annet Erica Jayne sin bok fra mamma og pappa. Den var – som forventet hehe – ikke noe særlig bra. Jeg ble hverken inspirert eller følte noe da jeg leste den, men jeg liker ikke selvbiografier som ikke er skrevet av personen selv. Da blir det mest som å lese et langt intervju, og det kan til en viss grad være interessant men det har ingen litterær kvalitet.  Jeg leser bøker fordi jeg kan bli fascinert av språket og dratt inn i en historie, men denne gjorde ikke dette for meg dessverre. Jeg elsker fortsatt Erica, da!

En annen bok jeg fikk til jul var Unnskyld av Ida Høyer, og DAAAAMN den var bra. Den steg raskt opp som en av mine favorittbøker igjennom tidene, herregud jeg elsket den så mye og fikk lyst til å skrive, skrive, skrive. SÅNN skal en god bok være!

.. Jeg har ellers tilbragt denne juledagen i senga med Nothing Hill, en av mine favorittfilmer som jeg nesten hadde glemt. Den ligger på Netflix om noen vil ta en titt, jeg anbefaler det sterkt!  For å være ærlig elsker jeg alt Hugh Grant er med i.. Jeg håper forresten dere hadde en fin julaften i går. Jeg har bare kost meg med familien og vært med kjæresten. Julefølelsen hadde jeg ikke, men det er kanskje sånn det blir med årene?

På snakk om kjæreste, her har dere gaven Kasper fikk fra meg + han fikk ferie til Florida også, men det går jo ikke å ta bilde av. Det som ligger i esken er en slags meditasjonsbolle, haha. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det bedre, men den lager lydeffekter som skal gjøre meditasjonen enklere og bedre + renske energien i et rom. Jeg har fått gave hos han også så klart, men den ønsker jeg å holde privat.

Ellers har jeg og noen av jentene hengt sammen i et par timer, vi kjørte desperat rundt på jakt etter et spisested som var åpent og det var INGENTING… Bortsett fra et lite gatekjøkken-ish sted hvor vi spiste en pasta ingen av oss likte i det hele tatt. Det verste er at man kan se skepsisen til Anne-Sofie på det øverste bildet der hun pirker i maten og konkluderer med at dette var for jævlig, haha. Ingen av oss hadde spist så usunt hele ferien og det føltes ikke bra, men det smakte ikke godt og det var hele problemet. Ah, hvorfor KLARER man ikke å si ifra på sånne ting!? Jeg bare smiler og nikker når servitøren spør meg om maten smakte, og så har man brukt 200 kr på å spise et par små biter. Dere som er servitører, vil dere helst at kunden sier ifra eller at man overser situasjonen selv om alle forstår hva som er greia?

Uansett hadde vi det hyggelig med prat og latter i et par timer, om jeg føler meg dritt er det alltid vennene mine som drar meg opp. Det er så deilig.

Det var min dag, det! Jeg skal lage et innlegg om min julaften etterhvert, jeg tok masse bilder og fikk ordnet en vegansk oppskrift for dere også. 

GOD JUL!

Reklame | annonselenke Nelly

God jul mine fine ❤️ Jeg håper dere alle får en koselig julaften med de dere er glad i. Jeg har en veldig fin dag faktisk, men jeg tenker alltid så mye på de som er ensomme i dag. Så om du har en venn du vet gruer seg til jul, eller noen du mistenker ikke har det så bra, send en melding eller ta en telefon. Det er noe man ALDRI angrer på, og det kan bety så mye.

Jeg var ute med noen venner i går, og jeg lo så mye hele kvelden at jeg har vondt i magen. Eline, som er storesøsteren til Henrik som jeg danset for i Skal Vi Danse sa noe så fint om hvor mye det hadde betydd for henne, og dem, at jeg hyllet broren hennes. Det trengte jeg skikkelig å høre. Å ha gitt det til noen er det fineste jeg har fått oppleve i hele mitt liv. Så, det minte jeg bare ekstra på hvor viktig det er å strekke ut en hånd, og ikke overse et problem. Ikke dømme andre, men lytte å være åpen.

Kjole: HER. Den er på 24% rabatt i dag, som alt annet på Nelly. 

Ellers har jeg bestilt julegave til meg selv.. En ny parykk! Yes, dagene med extensions er snart over og mitt eget hår skal få pleie og hvile. Jeg skal inkludere dere i den prosessen, 2019 blir året der jeg skal spare håret mitt langt, haha. Men parykk er ikke billig, 15 000 kr kom det på, og så legges toll på i tillegg.. Men det er det verdt!

Hele familien spiser forresten vegansk i dag. Hverken jeg eller søsteren min spiser kjøtt, så det er deilig at foreldrene mine også slenger seg på når det er høytider. 🙂 Jeg skal dele hva vi spiser senere.