VIDEOBLOGG – CHUBBY BUNNY


HA HA HA HA. Dette var helt forferdelig å gjøre, men dere har ønsket det, så..

 

KAN IKKE BO HJEMME


Hei folkens! Jeg håper dere har det bra – og slik starter jeg vel etterhvert innlegg nå for tiden, haha. Men jeg håper jo på at dere har det fint, så da må jeg si det! Jeg har det derimot helt midt på treet, jeg har nemlig blitt skikkelig forkjølet. Hodet mitt er helt tett, jeg er kvalm, og i tillegg kan jeg ikke bo hjemme de neste ukene. Men det er fint, fordi jeg får leiligheten pusset opp! ENDELIG! Altså, jeg har jo pusset opp bad, gang og soverom fra før av, men nå blir resten ordnet av proffe folk. Jeg har også bestilt ALT nytt av møbler, og som jeg gleder meg til å vise dere! 

 

Så ja, nå har jeg sleepover hos noen venninner, vi spiser godteri og ser på revenge body. Det programmet er jo så som så, haha.. Men grei underholdning. Kryss fingrene for at jeg blir frisk snart, da! 

HVORDAN SMINKE ØYNENE STØRRE – STEG FOR STEG

annonse

En ting jeg gjør ganske ofte om jeg skal på fest eller ta bilder til en spesiell anledning er å sminke øynene større! Og nei, det er aldeles ikke så vanskelig som det kanskje skulle høres ut. Jeg har laget en enkel steg for steg her! 

Øyenskygge. 

Et godt tips er å legge en matt, nude øyenskygge på hele øyelokket fra start. Dette gir en god base fra start, men jeg pleier også å bruke en litt mørkere skygge å lage en illusjon av større øyelokk! Jeg har noe som kalles “hooded eyes” som gjør at øyelokkene henger litt, men det kan man fikse veldig raskt med skygge. Om dere vil ha fremgangsmåte har faktisk jeg og Coverbrands laget en video med teknikker på det tidligere, den kan du se her. I dette innlegget har jeg brukt Smashit Eyeshadow Palette – Mix 1. Den har 28 høypigmenterte farger som holder hele dagen igjennom. I tillegg bruker jeg en børste fra The Balm – den er såå bra for å blende ut! Og en god børste er faktisk nøkkelen til en fin finish på øyenskyggen.

 

Highlighter 

Jeg legger highlighteren innerst i øyekroken, det får øynene til å virke mer åpne og større. Jeg bruker som vanlig Mary Lou Manazier – ingenting slår den! 

 

Mascara 
 

Jeg har vippeextenisons som så klart hjelper på fra før av, men jo lengre vippene er, jo mer oppmerksomhet får øynene! Det er viktig å bruke en god mascara, og jeg vet hvilken dere burde kjøpe. The Balm – tall, dark and handsome er skikkelig bra, jeg elsker at den ikke bulker vippene, den gir bare en naturlig bøy og vippene blir kjempelange. 

EKSTRA!

En nude eyeliner er et MUST om du skal sminke øynene større! Virkelig, det fullfører hele looken og åpner øynene. Den jeg bruker finner du HER! Det er også lurt å ta mørk eyeliner og lage en ekstra lang vinge, og også legge den under øynene – men utenfor våtlinjen. Det har jeg gjort her, som man egentlig kan se ganske tydelig. Den jeg har brukt finner du HER.

Et ekstra tips for trøtte øyne er å bruke EYES BY TOGOSPA | COCONUT EYES som gir en avkjølende, fuktighetsgivende effekt på øynene før man legger sminke – eller om du bare skal gå sminkefri! 🙂 Perfekt før man skal på skolen og ikke har fått så mye søvn, for eksempel. 


Jeg har også en rabattkode til dere:) Skriv «SEE15» i kassen når du betaler så får du 15% rabatt på all sminke ut 01.mars. (Gjelder ikke salgsvarer, Jeffree Star og NYX.)  Coverbrands.no har best utvalg av sminke og jeg er en stolt samarbeidspartner. Topp service, topp produkter og jeg er alltid fornøyd! Dere finner all sminke HER! 

 

TRE JOBBREISER OG EN HVILEDAG

annonselenke

Jeg er kjempesliten etter en lang uke med tre jobbreiser til både Bodø, Stockholm og Bergen – så jeg tok meg en liten pause her hjemme med pizza, serietitting i kosedressen før jeg setter i gang igjen. Jeg må nemlig rydde ut av både stuen og kjøkkenet i dag, for jeg har leid inn noen folk som skal male her de neste ukene. De begynner allerede i morgen så jeg må få rumpa i gir, bare flaks at Fetisha og Joakim hjelper meg! 

(annonselenke) Kosedress HER 

Vi snakkes om litt! 

VIDEOBLOGG – DEN SKUMLESTE TIDEN I LIVET MITT


Dette var uten tvil den skumleste perioden jeg har hatt i hele mitt liv, men også en av de mer givende og rørende. Det var så mange følelser i sving hele tiden og jeg ante ikke hvordan jeg skulle forholde meg til det, annet enn å skru på autopilot å bare møte opp der jeg skulle. Og så hjem å gråte etterpå fordi jeg ble så sentimental, lol. Her har dere i alle fall en video av tiden etter at boken kom ut!

 

ADAMS MATKASSE – SUPERTILBUD TIL DERE!

 

 

 

annonse

 

Nå var det endelig min tur til å teste ut produkter fra Adams Matkasse! Og ikke nok med det, jeg har et kjempetilbud til dere lesere. Om dere bestiller via DENNE linken, eller skriver inn koden BLOGG_SOPHIEELISE på bestillingssiden får du 50% rabatt på din første levering! Altså, hvor bra er ikke det? Her snakker vi god mat og god service til en kjempepris! 

Jeg er pescetarianer / flexi-veganer, og fikk derfor testet ut Frutkassen og Adams Vinterkos. Med det sagt, så er Adams Matkasse veldig positive til å få en vegetarianer-kasse etterhvert om interessen for det blir større, og om du kjøper for eksempel Sunn & Lett kassen får du en kjøttfri dag i uken! Perfekt for deg som vil spise sunnere, og den finner du her. Om jeg hadde spist kjøtt måtte jeg riktignok garantert ha gått for barnekassen, ettersom jeg ikke er en mester på kjøkkenet akkurat. Det finnes mange ulike å velge mellom, og du finner utvalget her. Husk at rabattkoden min gjelder til alle kassene, så lenge det er første levering! 

Jeg testet to av tilleggsproduktene – Fruktkassen og Vinterkos! Dette er kasser som ikke kan bestilles alene men som tilleggsprodukter til noen av de andre kassene. 

I Fruktkassen får du levert flere kilo frisk, fersk og fin frukt basert på hva sesongen har å by på.  Den består også med jevne mellomrom av eksotiske frukter som dragefrukt, litchi, kaki, pasjonsfrukt. Og selvfølgelig alltid “trygge valg” som for eksempel epler, pærer, appelsiner, meloner, ananas, mango etc. Det var helt herlig å få levert så mye god frukt hjemme!  I menyheftet, som følger med selve matkassen, legger vi alltid med en fruktoppskrift som frukten kan brukes til. For eksempel bananpannekaker med blåbær etc. Det er jo helt genialt, spesielt for meg som ofte står som et spørsmålstegn og ikke aner hva jeg skal bruke frukten jeg har hjemme til. 

Adams Vinterkos er full av produkter som passer perfekt til koselige vinterkvelder. Produktene er av svært høy kvalitet, og er plukket ut av Adam I samarbeid med CEMO Gourmet. Produktene passer perfekt til å nyte selv, eller å gi bort til familie og venner. Du kan sjekke ut HER, for å se mer av hva den faktisk inneholder. Produktene virket eksklusive og bydde på en rekke spennende smaker, og jeg personlig elsket Trøffler – Karamell så mye at jeg gjerne kunne ha bestilt kassen utelukkende med dem. Men alt som følger med får en tommel opp fra meg, for her var det mye digg! 

 Sjekk ut tilbudet HER! 

BERGEN

annonselenker

Hallo fine folk! Hvordan har dere det? Jeg har det greit, og har akkurat fikset meg for kvelden. Bergen er byen jeg befinner meg i akkurat nå, og deilig er det! Jeg elsker Bergen, det finnes ingen tvil om hvor jeg ville ha bodd om Oslo ikke lengre var aktuelt. Jeg er DJ på Jacob Aall i kveld fra klokken 00:00, og jeg håper så klart på å se mange av dere der. Men, kom tidlig – det er allerede fullt på gjestelister og alle bord var booket for lenge siden, så jeg regner med en gøy kveld med mye dans. 🙂 
 

(annonselenker) Genser HER / Bukse HER 

 

Akkurat nå ligger jeg å ser igjennom itunes-biblioteket mitt og overfører musikk til en minnepenn, slik jeg alltid må gjøre. Jeg bruker en times tid før jeg går på bare for å sjekke igjennom hva som kan funke og ikke, selv om man aldri vet det på forhånd helt. Jeg må uansett se an stemningen når jeg kommer dit.. Haha, når folk spør meg “så å være DJ, det er bare å bestemme musikken da? Så enkelt!” så er det sånn kvartveis sant. Det er det, men hundre andre ting man må tenke på av det tekniske, planlegging, setting osv. Uansett – jeg elsker det!

 


Det går ikke en dag uten klump i magen, og enkelte dager er den større enn andre. Da er den ikke bare stor, den er gigantisk, den er større enn alle andre følelser jeg har. Henrik, som jeg har kjent hele livet, har enda ikke kommet tilbake. Jeg veksler mellom å være trist, frustrert, sint, lei meg igjen, ha dårlig samvittighet, ønske meg en tidsmaskin, forstå, ikke forstå, og trist igjen. Livet mitt har blitt så krystallklart etter at Henrik forsvant. Jeg husker ord som ble sagt for flere år siden. Jeg husker siste gang vi møttes. Jeg husker sist gang vi snakket. Og jeg setter enorm pris på at en av de siste meldingene jeg fikk hos deg, ikke lenge før du forsvant, var at du er glad i meg for alltid – og at jeg fikk sagt det samme tilbake. Jeg håper du forsto hvor sant det er, og jeg kommer aldri til å glemme deg eller alt vi har gjort sammen. 

Det har det vært leteaksjoner i områder som kan være aktuelle for at han blir funnet, men dessverre har Henrik enda ikke kommet til rette – så om noen av dere som leser dette tilfeldigvis skal legge søndagsturene til fjæra i Harstad kommune eller andre kommuner i området (Senja, Evenes, Skånland, Ibestad), eller områdene fra Tjelsund og nordover til Salangen / Sjøvegan, hold gjerne øynene åpne. Håpet for at han enda lever er lite, men det hadde vært så fint for familien, og oss alle, å få han tilbake på en eller annen måte. 

Bilde fra en av gangene vi ble gjenforent etter at Henrik flyttet fra Harstad og vi måtte ha avstandsforhold i vennskapet vårt noen år – helt til han kom tilbake igjen, og bestevennene var gjenforent med The Tribe og Sonic X etter skolen, og videre til ungdomstid med alt det innebar ♥  Tusen takk for alt. 

SPILLER INN LYDBOK

Tilbake i Oslo! Pjuh. Jeg landet i går kveld, og har fått søvnproblemer IGJEN. Men nok om det.. 

I dag var jeg i studio for å spille inn lydbok! Min egen bok, altså. Jeg var aldri i tvil om at jeg ønsket å gjøre jobben selv, jeg tenkte det kom til å bli den enkleste saken i verden. Gjett hva, its NOT! Haha. Jeg leser feil hele tiden, leser for fort, leser med for lite innlevelse, må gjøre ting om igjen, begynner å tvile på at grunnskoleutdanningen min i det hele tatt har vært verdt noe, og på til sammen 6 timer har vi kommet oss til side 100.. WELL! Det blir verdt det til slutt, da kan jo dere som ikke liker å lese få lest boken min også (men da har dere kanskje ikke lest denne teksten og kun sett på bildene, hehe).

Nå skal jeg starte på middagen her! Det blir falafel i pita, som jeg elsker. 🙂 
 

Vet du hva jeg ønsker meg?

 

Du var et slikt menneske jeg hater å møte på trikken. En mann som roper og lager et sinnsykt oppstyr. Hvem roper du til? Til alle? “Kan du bare holde kjeft” tenkte jeg i mitt stille sinn, for du forstyrret tankene mine og du forstyrret mitt problemfrie, behagelige liv. Du kaster setningene ut i luften og venter kanskje på at noen skal fange opp det du sier, gi deg et svar, men alle ser bort og later som ingenting. Alle ser ned i mobilen, alle har musikk på ørene, alle skal fortsette sitt vanlige liv. En mann som deg, som har levd så lenge, føler behov for å rope høyt om livet ditt fordi du har hatt det så vanskelig. Men ingen svarer, og alle hører. Jeg svarte ikke heller. Jeg ble utilpass, og litt redd. Jeg kan tippe at de fleste på trikken kjente på det samme, og det er nok frykt og egoisme som stopper oss mennesker fra å være så gode som vi kan være, tror jeg.

Nord-norsk var du, slik som meg. Litt bredere i dialekten, men det er jo ikke så rart, du er jo mye eldre. Kanskje er du 50? Kanskje er du yngre, men at du er sliten. Livet har ødelagt deg.

Dagene gikk. Jeg tenkte ikke på deg. Men brått en natt når klokken hadde passert 01 og jeg var ute med hunden min, så kom du igjen. “Kan æ få hilse på hunden din?” sa du. Jeg trengte ikke å svare, for hunden min løp bort til deg. Du fortalte hvor mye du elsker hunder. Du var sliten. Du hadde slitte klær. Du snakket og snakket. Om at du hadde blitt voldtatt som barn. At du hadde havnet på gaten og etterhvert på mentalsykehus. At du hadde blitt så trist da katten som bodde i nærheten ikke var her lengre, fordi katten alltid kom bort til deg. At du hadde blitt misshandlet av faren din. At du hadde blitt avhengig av heroin. At du hadde sett meg på tv. 

Jeg trippet fram og tilbake, ventet på at Charlie ville gå. Så klart ville han ikke gå. Det var så mørkt at ingen kunne se oss, det var kun oss to og en pomeranian som ikke kunne reddet meg fra noe som helst. Jeg tenkte du kanskje kom til å drepe meg selv om ingenting tilsa at du skulle det. Jeg snakket med, slik som man gjør når man er redd noen er potensielt farlig. Man blir overentusiastisk og overhøflig. Jeg ble så overhøflig at jeg var enig i at marijuhana burde vært legalisert , selv om jeg ikke mener det. Men å si imot turte jeg i alle fall ikke. Jeg snakket om vær og vind, løy om hvilken blokk jeg bor i og da jeg omsider så en gutt gå i det fjerne, løy jeg og sa det var kjæresten min og at jeg måtte gå.

Da jeg omsider kom jeg derfra var jeg så utrolig lettet, egoistisk som man er. Dømmende som man er. Jeg tenkte at jeg kunne ha blitt voldtatt, kidnappet, drept, mishandlet, bli fanget i en kjeller og ikke sett dagens lys resten av mitt liv. Men det skjedde ikke, og livet mitt fortsatte. Mitt liv med sminke, klær, kjærlighet, venner, fest og blogg. Og det man kanskje glemmer, er at livet ditt fortsetter også. Ditt liv med.. hva da? 

Nå sitter du der. Du er nok alene. Savner nabokatten som ikke er her mer, kanskje? Eller kanskje du bare savner noen. Kanskje du ønsker deg et annet liv, og jeg forstår det. 

Vet du hva jeg ønsker meg?

At jeg slapp å se meg over skulderen når jeg går ute fordi jeg er redd for å bli voldtatt. At jeg ikke økte tempoet hver gang jeg hørte at noen gikk bak meg fordi jeg ikke vil bli mishandlet. At mennesker som deg, som sikkert er gode, slapp å bli dømt under at enkelte mennesker gjør helt jævlige ting. At du slapp å ha det livet du har.  At man ikke ser ned på telefonen om noen faller på trikken, at man ikke går rett forbi alle som sitter med hodet bøyd på gaten. At jeg slapp å tenke “takk gud for at det ikke er meg” hver gang jeg møter mennesker som deg – og at jeg hater meg selv for å tenke sånn. Og ikke minst, hater jeg at du nok vet at jeg tenker sånn. Det medlidende blikket man sender, og de raske skrittene bort fra deg. 

Men så gjør jeg det selv, og så unnskylder jeg meg selv, for “det kunne ha vært farlig”, og det er jo hele problemet. Det KUNNE ha vært farlig, men det var ikke det, og det er så forbanna dumt at man må gå igjennom livet å være redd for mennesker – det stopper oss nok fra mye godhet.