EN KJØNNSKAMP INGEN AV OSS TJENER PÅ!


 

Se for deg – en venninne av deg gråter. En fyr er slem mot henne. Og så sier hun, den irriterende jenta som alltid skal komme med råd: “men gutter er jo bare sånn. Du vet, gutter tenker på en annen måte enn oss jenter. Om han er slem, så er det bare sånn gutter er. Du må være hard to get mot gutter. Du må ikke ha siste ordet i meldingen. Gutter liker ikke det. Du må ikke ta iniativ. Gutter liker jenter som ikke gir så mye. Gutter liker jenter som er søte og ikke sier så mye”. Nei. Nei. Nei. Nei.

Har du forstått konseptet ved at du er et menneske som faktisk tenker selv, at du ikke er helt lik venninnene dine? Da er det ikke greit å hverken si, eller godta at noen kommer med slike påstander.

Om du leser denne bloggen og lar deg påvirke, så håper jeg at jeg kan påvirke deg til å tenke på følgende:

Å komme med påstander om at gutter er på en måte og at vi jenter er på en annen måte, bygger opp under en kjønnskamp ingen av oss tjener på. Det kan på en måte gjøre alle handlinger til gutter, eller jenter, “ok” fordi “han er en gutt, og jeg er en jente, og det bare er sånn”. Det opprettholder, eller i verste fall skaper et unaturlig skille mellom gutter og jenter som INGEN i 2016 bør føle seg bundet av. 

Om du tar deg selv i å tenke “gutter er bare, bla bla bla” så ser du gutter som noe annet enn hva de faktisk er: et menneske.

Og sånn at det er helt klart: mennesker er ulike hverandre, bare sånn at du vet det. Gi alle en fair sjanse, og om noen gjør noe dumt, ikke skyld på kjønnet deres. Skyld på personen. 

DAGENS ANTREKK

//annonselenker
 

 Jeans nly jeans / topp Bik Bok / bilder av Joakim Kleven 

Nå er sommeren snart over, dere! Men vi har uansett hatt 20 grader og bare litt skyer på himmelen i hovedstaden. Det er så herlig! Da jeg gikk hjem tidligere var det en sånn perfekt sensommernatt hvor solen sto lavt på himmelen, alt var rosa og jeg ikke hadde batteri på telefonen – altså ingen musikk, og jeg kunne høre på fuglene heller. Det var så fint! 

Om du – som meg – ikke er helt klar for å slippe sommeren enda kan du komme å se meg spille sammen med min gode venn Danby på torsdag! Det blir afterwork / dagsfylla på taket til Grims Grenka, og det er i tillegg meldt godt vær. Vi er der fra 16:00 – 23:00 og bytter litt på å spille hver for oss eller sammen. Som regel går jeg på rundt klokken 18, men det kan være jeg hopper inn før også. Dere finner eventet på facebook her! Det blir koselig og intimt sammen med gode venner, og jeg håper på å møte dere! 

– ER DET TIRSDAG? –

Jeg kom akkurat hjem fra kino, jeg, Joakim og en venninne fra Los Angeles så skrekkfilmen “Lights Out”. Den var litt treig i starten, men den tok seg opp og mot slutten var den ordentlig skummel – og så ble den så klart litt klisje, men det hadde jeg forventet haha.. I dag skal jeg prøve å ikke legge meg så seint som jeg vanligvis gjør, jeg er så himla trøtt på morgenen og det orker jeg ikke mer av. Jeg skal bare slappe av og spise fiskesuppe og se på den siste episoden av Kardashians før jeg tar kvelden tenker jeeeeg! 

Så ja, jeg får komme i gang med det! Dagens antrekk kommer om litt, og så tenkte jeg å legge ut mine kveldsrutiner på snapchat. Dere får følge meg der @sophizzleyo, så ser dere hva jeg gjør når jeg ikke oppdaterer der. Akkurat nå har jeg 48 000 følgere (!) på snap, det er jævlig kult. 

Klem! ♥


 

JEG ELSKER MEG

//annonselenke

I dag da jeg gikk opp trappen hjemme fikk jeg en helt overveldende følelse av hvor mye jeg elsker meg selv. Ikke misforstå, for å elske seg selv å være høy på seg selv er to ulike ting – men jeg er bare så takknemlig for at jeg har det så fint, for at jeg har et greit perspektiv på livet og at jeg enda lærer hver dag og ikke minst er åpen for å lære. Jeg forstår skikkelig godt om andre ikke liker meg, for det er hver sin smak, og jeg ser ikke på meg selv som bedre enn andre og man kan heller ikke gå overens med enhver. Jeg tror heller ikke andre synes jeg er penest i verden for det er også en smaksak, men jeg synes selv jeg er skikkelig søt og det er 100% okei om andre ikke føler det samme! 😀  Man må være snill mot andre, og ikke minst – snill mot seg selv!

Genseren min finner dere her. ♥ /annonselenke

Så ja, det var dagens ord fra en glad skapning. Jeg ligger i sofaen hjemme, har jobbet med mailen, boken, betalt regninger og nå surrer en serie i bakgrunnen. Jeg skal snart trene litt – som i mitt tilfelle er å danse – og så drar jeg på kino med Joakim! 

MANGE RARE FAKTA OM MEG

♥ Jeg blir utrolig flau av å rope. For eksempel når jeg tar spraytan og skal kle av meg, og behandleren går ut av rommet og sier ?rop når du er klar? så får jeg grøsninger i hele meg og har så utrolig lite lyst til å rope når jeg er klar. Herregud jeg blir klein bare av å tenke på det, haha..

♥ Jeg elsker å leke / kose med måleband og målestokker. Det gir meg en sykt rar tilfredstillelse å klemme sammen måleband, dra det ut igjen, folde sammen en målestokk, brette den ut igjen.. Ja. Det blir en slags meditasjon eller terapi for meg. Ikke vet jeg hvorfor, men jeg elsker det så mye. Og med målebånd så kan man rulle det sammen og så dra det litt utover slik at det ser ut som en slags sylinder eller en pyramide, det er en av de mest behagelige aktivitetene jeg vet om!

♥For litt siden hang jeg med fire gutter på rad (ikke samtidig, men på løpende bånd etter hverandre) hvor enhver av dem var fargeblinde. Det finnes vel ikke så utrolig mange fargeblinde i dette landet, så at jeg traff så mange på rad som jeg tilbragte en god del tid med et mildt sagt spesielt. Kanskje det er det jeg blir tiltrukket av? Lol.

♥ Jeg har en uvane hvor jeg blinker og lager en lyd med munnen på slutten av hver setning hvor jeg poengterer noe. Det mest i setninger hvor jeg “skryter” litt av meg selv eller fremmer meg selv på en slags måte. Da kommer den lyden, altså. 

♥ Jeg er veldig redd for A4-ARK og papir, men med untak av papir som er i bøker med hardt cover. Pocketbøker klarer jeg ikke. Magasiner går også fint! Men enda verre er doruller som ikke har noe dopapir på seg, det er jeg livredd for og klarer ikke engang å se på det.

♥ Jeg synes selv at jeg er tynn, men samtidig er jeg litt feit, så jeg er tynn-feit, altså at jeg er veldig smal men at kroppen min henger og slenger fordi den er så slapp og jeg spiser så mye dritt og jeg aldri trener. Det er helt OK, jeg er veldig happy med kroppen min og jeg synes det er morsomt at jeg er tynn-feit. Av en eller annen grunn kommer noen til å bli støtt av å lese dette, så bare for å poengtere, så tenker jeg ikke over andre sine kropper og hvordan de ser ut – selv om jeg personlig er tynnfeit and loving it. 

Kose <3 <3


 

♥ En av mine favoritthobbyer er å lese kommentarer på musikkvideoer på youtube. Jeg kan være inne på en helt tilfeldig låt og så lese igjennom hundrevis av kommentarer som sier “who is watching in 2016?” og “loving this song…”. Av en eller annen grunn synes jeg det er kjempespennende. Samme med konsertanmeldelser av artister jeg knapt vet er, på konserter jeg ikke hadde noen interesse av å være på. Og filmanmeldelser.. Jeg er lett å underholde med andre ord.

♥ Jeg klarer ikke å sitte normalt i en stol, og må alltid ha et bein opp / halvveis på bordet / sitte som en ball. Det ser veldig rart ut i møter, men det er sånn jeg er.

♥ Akkurat nå føler jeg at jeg ikke ønsker å få barn, og om jeg skulle få lyst, så vil jeg ikke ha mer enn ett, og det er nok langt inn i framtiden. Jeg har ikke noe imot å få barn når jeg nærmer meg 40, liksom. Dette er kanskje litt drøyt å si, men jeg mener det er egoistisk å få en hel haug av unger nå i 2016 ettersom det største problemet vi har her på jorden er at vi er for mange mennesker. To barn er greit, men å begynne å få 3, 4, 5 eller til og med 6 barn føler jeg er veldig gammeldags. Hvorfor skal man ha så mange? Jo, fordi man personlig vil ha en stor familie og driter i resten av verden og hvordan det går. Får du seks barn, får de barn, så får de barn.. Nei altså. 


 

♥ Det fæleste jeg vet er mennesker som “skryter” av å være lite opplyst, ikke ha lest en bok, ikke følge med på nyheter, de som ikke stemmer ved valg.. Osv. Jeg kunne aldri i mitt liv ha vært nær venn med et slikt menneske, det er hundre prosent sikkert. Fy faen så ekkelt det er.

♥Jeg er så glad i livet mitt at jeg er livredd for å bli gjenfødt, for det kan aldri bli like bra som det er nå. Jeg gjør det jeg elsker, jeg har verdens fineste familie, sykt kule mennesker rundt meg og jeg er fornøyd med hvordan jeg er og hvordan jeg ser ut. 

Håper det kom noe dere ikke visste, fine folk! Det er jo etterhvert ganske mye jeg har delt her. 
 

JEG HAR TATOVERT LEPPENE MINE

Jeg fortalte dere i går at jeg skulle tatovere leppene mine, og nå er det gjort! Alle sa til meg at jeg absolutt ikke burde gjøre det og at jeg ikke kom til å bli fornøyd, men så snakket jeg med Triana og hun anbefalte meg et sted – og vi alle vet jo hvor sjukt bra Triana ser ut? Så ja, nå er det gjort! Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd, bare se på det her! Her har jeg ikke noen ting som helst på leppene annet enn en bedøvende krem uten farge, og bildene er tatt rett etter behandling. Det ser mye bedre ut i dag og resultatet kommer til å være leget etter cirka en måned, da må jeg eventuelt tilbake på etterfyll men det er inkludert i prisen. Stedet jeg gjorde det på heter Sol Permanent Makeup og ligger ved Bogstadveien! De tatoverer også bryn og eyeliner, men jeg er veldig fornøyd med mine egne og har ikke helt behov for å gjøre mer enn leppene. Men for andre kan det jo være en mulighet. 🙂 Jeg er uansett så fornøyd, og leppene mine har fått mye finere form enn hva de hadde. Nå har jeg ikke tatt restylane på nesten ett år, og jeg tror ikke jeg kommer til å “trenge” det heller for resten av mitt liv. Det føles bra! 

Det var ikke vondt, jeg fikk bedøvelseskrem som fungerte veldig bra og jeg kunne egentlig ha sovnet underveis i behandlingen. Jeg har høy smerteterskel, men til sammenligning er normal tatovering hundre ganger verre, restylane er verre, jeg synes til og med å nappe brynene er verre.. Tatoveringen holder i 3-4 år, og jeg kommer nok til å ta mer etter den tid, haha. Det er jo så fint! 


 

SLIK HOLDER JEG HUDEN MIN FIN

//annonse//

Jeg får masse kommentarer fra dere om at huden min ser så fin ut – det blir jeg glad for! Jeg har anlegg for å få veldig uren hud, jeg har slitt MASSE med acne som dere vet, og det kom ikke lett for meg. Men akkurat nå ligger det ikke så voldsomt mye innsats bak, jeg går til hudpleier en gang i måneden, bruker ansiktsmaske nå og da men det viktigste tror jeg er Skin Repair. Fin hud kommer nok mye fra innsiden! 

La oss ta et øyeblikk og tenke på hvordan huden min har vært, for eksempel her. Her ser man det ikke sååå godt, men jeg hadde masse urenheter i panna. 

Ouff.. 

Jeg bruker ofte å være veldig skeptisk til produkter som dette fordi man ikke merker forskjell, men jeg merket det med Skin Repair etter cirka en måned. Det er viktig å gi det tid, men det funker! Huden ble først litt mer uren, men slik er det når det funker – det blir litt verre først, og så mye bedre. Jeg får nesten aldri kviser, huden er freshere, har mer fuktighet, og på vinteren når huden min pleier å bli så tørr er det ekstra viktig for meg å bruke disse. De reddet vinterhuden min og kommer til å gjøre det igjen! Det er bedre å jobbe med skjønnhet fra innsiden, kan man si. 🙂 


 

Du kan bestille Skin Repair her! 

Jeg fikk så mye kritikk

 

God morgen! Haha, for meg er alt før klokken 15 i helgene morgen… 
 

 
Jeg skal straks pakke kofferten min og sette kursen mot flyplassen og hjem til Oslo. Jeg har hatt det veldig fint i Bodø og det var gøy å spille i går! Det virket som om folk hadde det morsomt også, og alle danset masse – inkludert meg selv, som endte opp med å danse i sofaen som sto bak dj-båsen på siste låt, haha.. Lurer på hvor mange som har snapchats av det, så ut som om det var en del. Jeg holdt på å falle ned også og da tenkte jeg “livet mitt er seriøst over om jeg faller nå” for jeg hadde blitt så flau, men det gikk bra! Ellers er det ganske morsomt å tenke på nå hvor mye kritikk jeg fikk for det med å være DJ i starten, og nå får jeg mer og mer skryt for hver gang. Det er enda mye å lære, man kan holde på i flere år og enda ikke ha lært seg alt, men jeg jobber hardt for det og det merker man også. 
 
 
Toppen jeg hadde på meg i går er fra Bik Bok – bildene er tatt av Ylva Aasjord. 
 
Vi blogges mer fra hovedstaden! I dag skal jeg ta permanent makeup på leppene mine, jeg er litt nervøs men jeg gleder meg aller mest. Jeg har hatt lyst til å gjøre det så lenge, så.. Jeg viser dere uansett bilder senere!
 

ET SPENNENDE LIV

I dag har jeg sovet fem timer fram og tilbake som powernaps fordelt utover, og det har vært sååå deilig og ikke minst nødvendig. Jeg ELSKER å sove på dagen! Jeg kan sovne når som helst og hvor som helst, så lenge det ikke er når jeg faktisk behøver å sove for da er det helt umulig. Nå er jeg uansett våken og skal stikke ned til Din Plass og spille et par timer!

Ellers rakk jeg å dra ut å spise, jeg elsker å spise fisk i nord-norge<3<3 Av en eller annen grunn, som sikkert er innbilning, så smaker det bedre! Og så har jeg sett en dårlig kjærlighetsfilm på tv. Jeg elsket den, haha…. 

Vi snakkes i morgen! Klemzzzz. 

I BODØ!

Noe av det beste jeg vet er å slappe av på hotellrom alene. Jeg er så glad for at jeg får muligheten til å reise rundt i landet, og når man er i en ukjent by i Norge hvor man ikke kjenner noen er det ikke så mye å finne på. Jeg starter jo alltid å jobbe etter midnatt så på dagtid ligger jeg i sengen, ser på serier, spiser godteri og bare.. eksisterer. Jeg klarer så sjeldent å slappe av 100%, men når jeg er på jobbreiser som dette går det veldig fint for da er det uansett ingenting jeg må gjre på dagen. Nå ser jeg på filmen om Justin Bieber som jeg aldri har sett før, faktisk. Den går akkurat nå på tv2 livsstil 🙂 Akkurat nå viser filmen at Justin er fanget i en bil og at gale fans prøver å komme seg inn.. Jenter som akkurat har kommet i puberteten må være de farligste som finnes, haha. 


T-skjorten er fra Urban! 

Så ja, jeg er i Bodø og lader opp, som sagt spiller jeg på “Din Plass” i kveld fra cirka 00:45! Før det skal jeg slappe av her i et par timer og så skal vi ut å spise med de som eier stedet. Hyggelig!