“navlepiercing er sååå stygt”

Har nettopp kommet hjem fra Lotte, følte meg så sliten og trøtt at jeg bare måtte komme meg hjem fort som bare det! Føles godt å sitte i sengen, selv om jeg enda har “mye” å gjøre. . . Styrkeøvelser på mage, rygg og rumpe før jeg legger meg, fjerne sminken, dusje og krølle håret for i morgen. Ofte tenker jeg at jeg skulle ønske jeg var gutt, de ser jo lik ut uansett om de står opp eller legger seg! 

Angående sydenturen med familien min så tror jeg vi drar neste fredag eller lørdag, forteller dere når jeg vet mer ♥ Mine foreldre er av den typen som lover mye hit og dit, så får jeg superhøye forventninger så skjer det ingenting, kjenner dere følelsen? Men denne gangen SKAL det skje, jeg mase hele dagen og trenger virkelig å komme meg bort fra denne byen av personlige grunner. Blir glad om jeg får vært hjemme denne helgen i alle fall, da kommer Amanda hjem og kjenner jeg oss rett kommer vi til å feire det med å ta den heeeeelt ut! Hva jeg mener med å ta “den helt ut” får bli privat men dere skjønner sikkert hva jeg mener, hehe . . 

Fikk forresten ny navlepiercing i dag! Vet mange synes det er litt harry, spessielt slike som henger langt ned. . . Men jeg bryr meg ikke egentlig, synes det er sykt fint og jentete! 

Min fiiiine bakgrun på telefonen

Jentene mine! Haha den ene mer glad enn den andre!

 

tommel opp-ned-hit-dit

I dag er humøret mitt skikkelig tommel-ned. I går var nemlig været slik:

Og i dag.. Vel, la oss si det sånn – dagen startet med skikkelig bra vær og mamma dro for å handle inn til grilling, men når hun kom tilbake var det regn og bare kjipt rett og slett. Det har vært slik som dette 95% av sommeren i år, og jeg som tenkte jeg ikke skulle dra til syden i sommerferien fordi når det først er fint vær her så må vi jo være hjemme . . . Men det er jo sjeldent fint vær her, det burde jeg husket på! Om ikke gud slutter med å tisse på oss sånn helt uten videre skal jeg personlig få høre fra meg snart! 

Har i alle fall nettopp fikset meg og skal spise litt is, er så lenge siden jeg har gjort det. ♥ is med pæresmak ♥. Jeg skal møte Lotte snart og etter det skal jeg være sammen med en kompis som har bodd i Oslo så har ikke sett han på veeeeeldig lenge . . . Gleder meg! 

Haha hva er den tråden??? Hårstrå?? 

Har forresten laget en spilleliste med litt girlpowermusikk, mange slagere som de fleste kan som gjør seg perfekt til jentevorsh men som jeg også merker gjør seg skikkelig godt på regnfylte dager som denne! Er en stund siden jeg laget den men har ikke delt den på bloggen før, så tenkte jeg kunne gjøre det nå! Spillelisten finner dere HER 

Har dere noen spotifylister dere vil dele med meg? Helst noen som kan gi meg litt bedre humør nå! Forresten er noen av dere lesere i Alanya eller Rhodos nå? Haha, jeg og pappa ser på biletter dit til Fredag slik at vi bare kan komme oss bort piiiittelitt.. Håper det skjer! 

Rosa er favoritten!

Herregud så utrolig bra Batman var i går, jeg ble helt sjokkert! Spennende fra begynnelse til slutt, det var mange ganger måtte jeg holde meg fast i stolen og hive etter pusten, haha. Anbefales! Den var ikke så vanskelig å forstå og man kom fort inn i det. Fantastisk ♥ ♥ ♥ 

Tror jeg har fikset døgnrytmen min nå, så for øyeblikket sitter jeg bare og nettshopper litt på nelly og tenkte å vise dere hva jeg fikk med meg derifra. Har fått helt dilla på rosa (det har jeg vel egentlig alltid hatt?) så derfor blir det KUN rosa som havner i handlekurven min denne gangen! Det er nå man bør shoppe masse sommerkjoler ettersom sommeren straks er over, man må bare bruke det nå som man har sjangsen. 

Leppestiften jeg bruker link HER // søt kjole , blir kult at tatoveringen min kommer til å vises på siden! HER. 

Singlett fra Miley Cyrus sitt favorittmerke Wildfox HER // Pumps HER

Sykt kule øredobber kan kjøpes HER // Favorittgenseren HER 

Jeffrey Campbellsko HER / Sykt fin kjole som garantert får fram brunfargen HER 

Kjole HER // Singlett HER 

Pumps HER // Kjole HER 

Billige sko til skolestarten, 99 kr HER // og 199 kr HER 

Solbriller HER // Denne buksen falt jeg helt for, ahh! Kan kjøpes HER 

Favorittkjolene mine av alle! HER og HER 

Hva likte dere best?

outfit før kino!

Nå skal jeg dra på kino for å se den siste batmanfilmen! Elsker virkelig de filmene, beste superhelten uten tvil! Ja, jeg er skikkelig nerd på det området. . . Et stort pluss at min store favoritt Joseph-Gordon Lewitt er med i filmen, jeg får faktisk sommerfugler i magen når jeg tenker på det. . Så mye gleder atlså jeg meg! ♥ Har noen av dere sett den, og en er den bra? 

Her har dere i allef all antrekket for kvelden! Kom nettopp på at det er kun tre helger igjen og et par dager så begynner skolen.. Knuser hjertet mitt! Har helt glemt hvordan det er å gå på skole, gleder meg ikke til en haug av lekser og tidlige morninger for å si det sånn. Men litt gøy kan det vel bli med tanke på det sosiale, selv om jeg aller helst kun vil ha ferie hele tiden. Jeg blir aldri lei! 

 

 

snehvit

I natt kom Lisa til meg og det betyr jo kun en ting – mye tull, null søvn. Vi har så mange rare ideer når vi er overtrøtte at jeg dagen etter sitter med en angst som er vanskelig å beskrive, veldig sånn “herregud, HVORFOR snakket jeg med han, hvorfor gjorde jeg det, hvorfor hvorfor hvorfor..”. Haha, slike ting. Nesten som å ha vært full dagen før.

Mamma, pappa og lillesøsteren min dro til en strand for å grille, men jeg var for morgengretten og fikk streng beskjed om å bli hjemme om ikke humøret mitt ble litt bedre. Jeg er hjemme, så det sier vel seg selv hvor morgengretten jeg har vært i hele dag! Derfor måtte jeg legge meg ute alene for å prøve å få litt farge, det gikk ikke. Nordnorsk sol = nesten ingen sol. Jeg har snart blitt til snehvit! 

Var uglybetty så måtte kutte av ved hodet. Er jo kroppen de fleste vil se på / kritisere uansett. 

Nå må jeg finne på syke metoder for å holde meg våken. . Rosa nettshopping på nelly og kino senere i kveld. 

 

kunstneren sophie?

Er litt inne i tenkebobla akkurat nå, mye som skjer oppe i hodet mitt  – for en gangs skyld. Haha neida, men jeg har bare hatt en litt kjip dag , det er så mange mennesker som prøver å ødelegge og det er så kjipt når jeg det siste halve året har prøvd skikkelig hardt å “skjerme” privatlivet mitt til tross for at jeg må dele hverdagen min her hver dag, og UANSETT er det mennesker som finner ut ting, menneskjer jeg ikke kjenner – og mennesker som ødelegger. Noen ganger skulle jeg ønske at man måtte ta en test på hvor snill man er eller hvor smart man er før man får legge igjen en kommentar på en blogg eller før man får sende noen en mail. Men det går fint med meg, er bare grenser på hvor mye man klarer noen ganger ♥

Var inne på “roterommet” i går for å lete etter en jakke, det fant jeg ikke men derimot fant jeg dette bildet som jeg malte når jeg var 11 år gammel! Da var jeg midt inne i min emo-periode og hele livet var kjipt (i følge meg, jeg hadde jo ingen problemer egentlig) og dette ble resultatet når vi fikk male selvvalgt bilde på skolen! Synes egentlig bildet er litt fint og ganske kreativt gjort av meg, så tror jeg skal henge det opp i dag. 

Jaja, hva synes dere om mine kunstner-egenskaper? Haha!

kvelden i går

“Godmorgen”. Haha faen så ødelagt jeg føler meg i dag. . . Har vondt i hele kroppen og bena mine her helt opphovnede :( Men om det var opp til meg kunne jeg godt dratt ut i dag igjen!

Hadde en helt crazy men gøy kveld i går! Vet ikke helt hvordan jeg skal oppsummere den kort, vi kan jo si blod, svette og tårer? I alle fall blod og tårer, haha. Men det gikk fint med meg, jeg følte meg i helt ok form når jeg våknet klokken 08 i morges, etter det har jeg bare vært så sinnsykt sliten at jeg ikke har klart å bevege meg mer enn rundt om kring i senga. .

Ble desverre ikke tatt mange bilder i går overhode, det er ganske lettå glemme at man har med seg kamera når man har det gøy. . . Må virkelig prøve å skjerpe meg med det der! Mest fordi jeg vil ha bildene til meg selv slik at jeg har minner, men også for at jeg vil vise dere såklart :)

them bitches will be bitches

Jeg har hatt en sinnsykt stressende kveld og ikke rukket å blogge noe før, det er virkelig ikke bare-bare å ha jentevorsh hjemme! Men nå skal vi i bursdag som jeg har gledet meg sinnsykt masse til, jeg har gode venner, god drikke og en fin kjole så da kan ikke kvelden bli noe annet enn perfekt ♥

FIkk forresten høre litt “gossip” her om dagen, det viser seg at jenter som er flere år eldre enn meg i Harstad pleier å zoome inn på bildene mine når de er på jentekveld for å finne feil på meg. Altså, hva skal man si? Kanskje de finner en kvise her og der, jeg er glad det ikke er meg i alle fall som er så sjalu på jenter som er mange år yngre at jeg må finne feil. BITCHES. 

Hva synes dere om kveldens outfit? Feeling like a barbie again!
Kjærlighet

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jeg og Anne-Sofie har vært bestevenner så sykt lenge. . . Hun kom på besøk til meg på sykehuset når hun var noen måneder gammel og jeg kun en dag, og siden da har vi vært bestisser! Vi har til og med hatt “avstandsforhold” fordi hun bodde i tromsø i mange år, men vi klarte uansett å holde kontakten. Min mamma og hennes mamma er bestevenner, min pappa og hennes pappa er gode venner og småsøskene våre er like gamle og går i samme klasse! Skikkelig koselig at det er slik. Love you!

Hahaha sexy

 

 

Jeg og Caroline har også vært venner så syyykt lenge, har så mange morsomme minner med den jenta at det er helt sinnsykt, Hjelper også at vi gikk igjennom tidenes fjortisperiode sammen, haha.  Vi synes det samme er fint, og ikke minst – hun er så utrolig sterk, skikkelig tøffing! Om det hadde vært slosskamp hadde jeg lett gjemt meg bak Caroline, haha.

 

Stine, siden vi er kusiner har vi naturligvis vært venner lenge, men vi er også utrolig gode venner noe jeg er veldig glad for! Jeg er også god venn med lillebroren hennes, begge snakker jeg ganske ofte med og vi har et nært bånd med den delen av familien, det er jo mitt andre hjem uten tvil. 

 

 

 

sidelugg

Hei! 

Vanligvis har jeg jo alltid luggen oppsatt med kliper på begge sider slik at man ikke ser luggen min. I dag brydde jeg meg ikke om det og prøvde å ha luggen til siden. Hva synes dere? Har også pumpet på med selvbruning haha, så nå føler jeg meg skikkelig søt for i morgen!

Hva synes dere? Hot or not?