shoppingforbud

Hei folkens! Jeg sliter med en sinnsyk hodepine etter i går.. Tar tydeligvis på kroppen å stå ute i hele 13 timer, men er jo seff glad jeg gjorde det. Så i dag har jeg bare slappet helt av, sovet mye, spist middag med familien og gått tur. Koselig! I morgen kommer Stine Mari hit fra Harstad, så skal vi på pitbull. Håper på å møte mange av dere der ♥ Er jo finale i paradise hotel i dag, og jeg gleder meg selv om jeg ikke følger så mye med! Jeg og Stine skal lage herlige cookies for å ha mens vi spiser, nam! Haha blir kanskje litt forvirring når jeg snakker om to som heter Stine samtidig, Stine er kusinen min og Stine Mari er en venninne fra Harstad!

Jeg har forresten lagt ned en avtale med mamma og pappa om at jeg ikke skal bruke penger på mat eller klær hele resten av året – altså, fram til jeg blir 18 år. Jeg tror det skal gå helt fint, pleier jo å få sponset en del klær og sminke! Jeg kan bruke penger på frisør en gang annenhver mnd (for å ta etterveksten, som jeg forresten trenger veeeldig nå..) og solarium en sjelden gang – men ellers, no money used! Tror dere jeg kan klare det? Tror det kan være bra at jeg også går ut som et eksempel for dere, alle toppbloggere shopper sykt mye og det er ikke bra, hverken for øknomien eller for miljøet. Jeg kan tenke meg hvordan det føles for leserne som kanskje får 200-500 kr i måneden hjemme, kanskje ingenting, og ser at forbildene deres shopper for flere tusentalls kroner i måneden! Jeg vet jeg får sponset ting, og da kan jeg holde meg unna å shoppe unødvendig mye. Jeg har jo mat og klær hjemme, viktig å tenke på! Uansett skal jeg gjøre noe når jeg blir 18 år som koster syyykt mye penger, så er nødvendig for meg å spare til det nå.

Noen bilder fra i dag 


Ser at mange av dere spør om spøkelsesvideoen jeg skal legge ut, leser dere ALDRI det jeg skriver eller? Jeg må jo gjenta ting 1000 ganger før folk får det med seg, haha.. Jeg er i Oslo, ikke hjemme i Harstad, tror dere jeg helt ærlig tar meg tiden mens jeg er her til å se igjennom 16 timer film? Nei.. Det blir gjort og jeg sier ifra, men jeg har jo et liv jeg også.



 

Min opplevelse

Dette blir siste innlegget om bieber på en stund, jeg lover haha! Hverdagen min har bare rotert rundt han de siste dagene, er jo alt jeg har tenkt på. . .

Det hele begynte med at jeg og kusina mi dro ned til operataket i 8tiden om morningen, da var det nesten ingen der og vi hadde god plass. Vi gikk for å kjøpe oss mat og satt oss ned, etterhvert kom det flere og flere mennesker og etterhvert som timene gikk ble det HELT fullt. Man kunne ikke gjøre annet enn å stå rett opp og ned men siden jeg er så liten fikk jeg presset meg ned på bakken uansett slik at jeg kunne ligge, haha! Etterhvert lå nesten alle og halvsov eller snakket, fikk skikkelig festivalfølelse og det var ganske koselig. 3G nettet på mobilen funket ikke hos nesten noen fordi så mange prøvde å komme inn samtidig, men da vi etterhvert fikk kommet oss inn der ble vi oppdatert via vg – det var enda ikke sikkert det ble noen konsert.. Kan dere tenke dere den følelsen? Den usikkerheten om at man kanskje har ventet for INGENTING?

En av vaktene til Bieber kom dit, da skjønte vi at noe sikkert ble å skje etterhvert.

Øvelsene til kongeparet som var på samme scene som vi måtte høre på først, haha..

I 17tiden ble det annonsert at det skulle være konsert og alle ble helt i ekstase! Vi var da 5000 som fikk være inne på operataket, og det var hele 20 000 som ble stengt utenfor og ikke fikk komme inn. Leste på vg at flere hadde prøvd å rive ned hindrene som hadde blitt satt opp for at de ikke skulle komme seg inn og at flere ble hentet med ambulanser.. Sykt, og håper det går bra med alle ♥ Jeg personlig hadde det ganske koselig, jeg hadde mat hele tiden og noe å drikke på, samtidig som jeg stort sett hele tiden hadde plass til å ligge ned og vi lekte mange leker. Det dummeste for meg var nok når vi skulle trekke lengre bak og jeg måtte KRANGLE med de bak oss for at de skulle gidde å trekke bak. Ja, det er greit at du er 20 år, gutt og på justin bieber konsert med sosseklærne dine, men du trenger ikke å være bitchy av den grunn liksom, haha.. 

Mitt perspektiv stort sett hele dagen, orket aldri å stå haha..

Før konserten startet i 21tiden varmet dj’en til Justin Bieber oss opp med MASSE sanger vi alle kunne, var høy allsang og dansing, stemningen var helt syk.. Så , ENDELIG kom Justin! Jeg så han godt hele tiden og gråt som en foss, vet ikke hvorfor jeg gråt engang!? Det bare kom automatisk.. Han spillte 4 nye sanger og jeg kan si såpass – GLED dere! De var fantastiske. De gamle sangene var Baby og never let you go tror jeg, kunne de i alle fall og det er viktigst, haha! Og når han sa ” I just have one question for you. Can I be your boyfriend?” Da altså.. Da åpnet tårekanalene seg.

Sykt mange blogglesere som kom bort, har sikker tatt 300 bilder med lesere i dag og jeg kødder ikke, haha. Brukte alltid sykt lang tid på å komme meg steder fordi jeg ble stoppet så mye. Men dere er sååå søte da!! Elsker dere, og uten dere – ingen blogg ♥ Ble skrevet en sak om det på nettet faktisk, den kan dere lese HER.  Og beklager om jeg virket sur på slutten, var bare så stressa for å komme meg ut (klaustrofobi) og var sliten. Men blir aldri sur når dere spør uansett, og så er jeg jo litt sjenert da! Hihi. 

 

Justin Bieber konserten.

Ja jeg overlevde, har det fint haha! Høres ut som om det har vært en krig eller noe, jeg opplevde det personlig ikke kvartparten så dramatisk som det ble framstilt på nyhetene, kanskje jeg var heldig..?

Var i alle fall på konserten, og det var helt SYKT! Skal fortelle dere mer i morgen, jeg sto langt framme og har mange bra bilder nå må jeg sove, er helt utslitt ♥

Ett av bildene fra mitt kamera. Nice eller!? 

På operataket

Hei! Nå er det Amanda som gjesteblogger for Sophie. Long time no see! Fikk nettopp en telefon fra Sophie i fult stress der hun satt på Operataket og har sittet der i 7 timer allerede for å vente på Bieber. Kan røpe så mye som at etter i går ble hun forelsket i han, og selvfølgelig måtte hun se han i dag. Han skal vistnok spille bare seks sanger i kveld, men selvfølgelig er det verdt det for en ekte belieber. Jeg personlig har ikke sett Bieber-filmen, så jeg er ikke heeelt bitt av basillen enda, men det skal jeg love dere at Sophie er! Om dere vil møte henne vet dere i alle fall hvor hun befinner seg, og jeg vet at hun blir kjempeglad om dere kommer bort og hilser! 

Skal noen av dere også se Bieber i kveld? 

beste dagen

Nå skal jeg fortelle om dagen min – dagen da jeg så Justin Bieber, haha! Og jeg er ikke engang “superfan” selv om jeg liker han, det er jo Justin liksom! Kan tenke meg hvordan dette føltes for de som virkelig elsker han. 

Jeg kom til oslo i 9tiden i morges og slappet bare av hele dagen, tenkte ikke noe stort over at Justin er i Oslo selv om det var veldig mye såkalt “bieber-fever” på flyplassen med lilla klær og lilla kofferter. Vi begynte å tulle litt smått etterhvert med at vi skulle dra ned til byen for å finne han og etterhvert ble snakket gjort om til alvor. Vi satt oss på første tog ned til byen og på veien ned satt vi på vg.no for å oppdatere om hvor han var. Vi fant ut hvilket hotell det var, og ved hjelp av diverse kontakter som har jobbet på det hoteller fant vi også ut hvilket rom han var på, dermed kunne vi holde øynene våre mot det rommet.

Når vi kom til plassen var det utrolig mange som allerede hadde møtt opp for å se Justin og det var mye sang. Vi møtte også Fanny etterhvert og vi bare slappet av og spiste mcdonaldsmat mens vi ventet (prøvde også å snike oss inn på hotellet mange ganger, men ble stoppet av vakter haha..). Vi hadde også kontakt med noen som hadde leid rom i gangen rett over der justin bodde, slik at vi visste sånn nogenlunde hva som skjedde der. Hver gang det kom noen i vinduene på hotellet ble folk helt GALE, men jeg zoomet inn hele tiden med kameraet og så at det ikke var Justin så jeg tok det heeeelt med ro, haha.

Etter to timer begynte vi å bli veldig lei og var på tur til å gå, da var vel klokken kvart på ni om kvelden eller noe sånt, hørte vi utrolig mye hyling og når jeg løftet hodet rett opp så jeg Justin! Jeg sto veldig nært altså. Jeg ble helt i sjokk og ropte bare “KAMERA, KAMERA” og så fikk jeg dratt det opp, zoomet inn og tatt masse bilder mens jeg innimellom klarte å rope at jeg elsket han. Han var der ute i ca 1 minutt, men det føltes som 10 sekunder haha. Alt gikk så sykt fort. Etterpå begynte jeg og gråte og hadde så mye adrenalin at jeg løp overalt, fram og tilbake. . . Ja, slik var altså det!

Til dere som lurte, ja jeg skal på konserten i morgen om jeg får bilett, men jeg er litt redd for å “riske” på det der. Vet jo enda ikke helt sikkert på hvor, hvordan man kommer seg inn der osv. . Vi får se! Gøy var det i alle fall og han var MYE finere i virkeligheten! ♥ Og mye lavere enn jeg hadde trodd, haha..

Meg og noen av sikkert 100 lesere som til sammen kom bort i dag og tok bilder / autograf! Veldig hyggelig at dere kommer bort og jeg sier ja til alle, så ikke vær redd for å spørre ♥ Elsker leserne mine sånn helt seriøst, har aldri møtt så hyggelige mennesker som jeg gjør når dere tør å komme bort! Åhh, skulle gjerne møtt dere ALLE! 

Matpause..

<3<3

 

JEG SÅ JUSTIN BIEBER

JEG VENTET I OVER TO TIMER MED VENNER OG AKKURAT NÅR VI SKULLE DRA KOM HAN UT PÅ TAKET FOR Å HILSE TIL FANSEN.. DET ER DET SYKESTE JEG HAR OPPLEVD..

jeg så han skikkelig godt, jeg hylte og ble helt gal, ropte I LOVE YOU JUSTIN og klarte ikke å kontrollere meg. Jeg skjelver. Sykt adrenalin. Jeg må roe meg ned litt her helt i hundre.. blogger mer om dagen senere.

Her er bildene jeg tok av han:

JA HERREGUD !!! Og slik så vi ut etterpå:


Noen venner av meg er påmeldt i en konkurranse dere vinneren kan varme opp for Deadmau5. Så fint om dere kan gå inn på http://konsertbloggen.no/?cat=6 og trykke på “LIKE” knappen under kandidat #8 “ID16”. Og i tillegg http://www.facebook.com/events/362352687153247/?notif_t=plan_user_joined trykke “Bli med på dette eventet”. Tusen takk:) De kaller seg ID16 og dette er en av sangene de har laget: http://soundcloud.com/id16sounds/no-biggie-ft-maggie-petkovic 

Justin Bieber

Ble møtt av en syk bieber-fever på gardemoen i dag, masse lilla kofferter og klær for å si det sånn! Har sovet noen timer og våknet av en melding fra mamma “vet du at justin bieber skal ha konsert i oslo i morgen?” og jeg tenkte bare jaaa, det vet jeg.. og jeg er ganske sikker på at den skal være på den flytescenen utenfor operataket, og det tror stine også, så i morgen etter konsulasjonstimen min så drar vi RETT dit! Nå er jeg sykt glad, gleder meg!

NOEN AV DERE SOM SKAL PÅ JUSTIN BIEBEEEEEEEEER!? 


god selvtilitt, jeg?

Kom over dette innlegget jeg skrev før bloggen min ble kjent. Wow, dyp jeg var da!


Mange av dere har spurt om jeg har god selvtilitt ettersom det kanskje kan virke sånn på bloggen, så sier jeg selv at jeg ikke har det. Dobbeltmoralsk? 

Jeg har dårlig selvtilitt når det kommer til mitt utseende. Jeg er missfornøyd med så og si alt, og kan pirke på småfeil og detaljer som sikkert ingen andre legger merke til i timesvis. Men, det som skiller meg fra andre er kanskje det at når det kommer til meg som person, min personlighet, så er jeg utrolig selvsikker. Jeg lar ikke folk fortelle meg hvem jeg er – jeg viser dem. Jeg står utrolig for hva jeg mener er fint, hvor jeg vil i livet og lignede. For eksempel, tror dere ikke jeg får mye dritt på grunn av det jeg har som skjønnhetsideal? Svære pupper, tynn, brun, stort, blondt hår osv. Jo, men sånne ting står jeg for. Om så det er materialistiske ting eller poltiikk så kjemper jeg til siste mann faller for å si det slik. Jeg gir meg aldri. 

Men samtidig, jeg ønsker ikke at jeg var noen andre. Ikke for noe i verden. Jeg har blitt tildelt meg, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg er så sterk personlighetsmessig. Å ønske at jeg var noen andre hadde bare vært å kaste bort tiden jeg har som meg selv, er dere ikke enige?Jeg kan gjerne være leder og hjelpe andre når de har det vanskelig, å være et forbilde seg jeg på som et privilegium og noe litt skremmende, men samtidig noe jeg godt kan ta på mine skuldre. Jeg vil hjelpe andre. 

Jeg mener ikke at måten jeg vil se ut på bør definere meg som person overhode, men samtidig så jo, jeg vil skille meg ut. Jeg vil at folk skal snu seg etter meg, omså det er fordi de leser bloggen, fordi de synes jeg er delig, stygg, teit, ekkel , av sjalusi eller whatever. Jeg klarer ikke å gå ubemerket. Men har dere merket at når en jente har store pupper, er blond og brun så komenterer gjerne andre jenter “fyfaen, det er stygt, ingen gutter liker det” men guess what… Om man går inn i seg selv, så vet man at hver eneste gang man baksnakker noen, så er det noen form for sjalusi inne i bildet. Det er så utrolig mye skjult mobbing som skjer blandt jenter og det er umulig å stoppe. Tro meg, jeg vet hvordan det er å bli baksnakket sekundet jeg går utifra et rom, jeg vet hvordan det er at rommet blir stille når jeg kommer inn, at det ikke er plass rundt et bord eller at man ikke blir innkludert i planer andre lager. Og jeg vedder på at akkurat nå sitter en eller annen jentegjeng en eller annen plass å komenterer nettop det jeg skriver nå. Et lite råd; slutt å vær så sjalu på meg og konstentrer dere om å forbedre deres eget selvbilde, for usikkerheten på enkelte skinner åpenbart igjennom.

Husk, mennesker kan ikke såre deg med mindre du lar dem, og livet ditt slutter ikke på ungdomsskolen/videregående. Jeg ser i alle fall fram til den dagen jeg skal snu meg rundt, vise fingeren og ta steget videre til noe større. Jeg har så mange søte og fantastiske lesere som sliter med selvbildet, og jeg håper dere blir med meg når vi skal vise at alle tok feil. Vi skal vise at vi kan og vi skal vinne. 

1 års forandring

Satt å så igjennom de gamle blogginnleggene mine og så på gamle bilder av meg selv…Og tenk hvor mye man forandres på bare et år! Jeg har laget to kollasjer for å sammenligne hvordan jeg har sett ut igjennom Mai i fjor og Mai i år, litt gøy å se på!

Hva synes dere? Går det mot det bedre eller? :)

instagram

Jeg elsker virkelig den iphone-appen, har jo skrevet om den før på bloggen til og med! For dere som ikke vet, så er det mulig å fikse kjempefine effekter og rammer på bildene man har på iphonen, og så kan man senere opplaste de på twitter, facebook osv. Og så kan man følge hverandre! Så dere som bruker denne applikasjonen finner meg under therealsophieelise ;) Jeg er også veldig flink til å følge lesere der, svarer også ofte på spørsmål – hva heter du på instagram?

Og ja, jeg begynner nesten å bli litt urolig over sovevanene mine.. I dag våknet jeg klokken 1730, det var etter å ha sovet igjennom uttalige alarmer. Og jeg blir uansett ikke våken av det, er så trøtt nå at det føles ut som om jeg skal stryke med hvert sekund. . . Trøtt HELE dagen! Hva kan det komme av? Tror jeg må dra ut på en joggetur til tross for det kjipe været slik at jeg våkner litt.

Som dere vet drar jo jeg til oslo i morgen med Stine Mari (hun kommer riktignok etter på torsdag eller fredag, husker ikke helt). Bortsett fra å dra på pitbull skal jeg til bunæsklinikken (hemmelig,haha) skal jeg selvsagt shoppe og på to bloggmøter, og jeg håper vi kan dra på tusenfryd! Elsker karuseller, woho. Får se hva jeg får Stine med på ;) 

Noen instagrambilder: