nyttårsantrekk

FIkk ikke til å ta ett eneste bilde hvor jeg så OKEI ut i ansiktet, så dette lover jo ikke godt for resten av kvelden hva bilder angår, haha. . Men men! Denne kjolen skal jeg iallfall ha på meg i kveld, lånte den hos Charlotte helt i siste liten. Hva synes dere? Bedre bilder kommer nok i morgen!

nyttårsløfter

♥ Jeg skal bli flinkere til å trene oftere og spise sunt. Vet dette er et løfte de aller fleste legger, men jeg er kanskje den mest usunne personen i flere mils omkrets og selv om det ikke vises på utsiden, så vises det nok på innsiden. Kondisen min er heller ikke noe å skryte av for tiden, jeg vil gjerne kunne ha en gymtime uten å bli så sliten at jeg helst vil dø, haha.

♥ Jeg skal bli flinkere til å blogge oftere, ta med meg kamera mer og generelt vise bedre at jeg setter stor pris på dere som leser bloggen min og alt det har gitt meg. Jeg skal også bli flinkere til å ta mulighetene jeg får, ofte har jeg tenkt “gidder jeg virkelig å dra til oslo idag, jeg skal jo bare gjøre et intervju og en photoshoot”. Aner dere hvor mange ganger jeg har droppet kule ting fordi jeg heller vil ligge i sengen på se ugly betty? Alt for mange ganger. Det skal ikke skje mer!

♥ Jeg vil slutte å spille tøff. Jeg har en tendens til å late som jeg ikke bryr meg om noen/noe, og skyver bort de jeg bryr meg om fordi jeg “ikke trenger dem”. Men jo, jeg trenger jo vennene, kjæresten og familien. Herregud, det er jo det jeg trenger mest av alt. .

♥ Jeg skal dra til USA, til et varmt sted jeg ikke har vært før, på festival og på mange konserter. Jeg har forsåvidt vært flink til å oppleve ting i år, men jeg kan bli enda bedre. Jeg er utrolig heldig som har klart å spart meg opp så mye penger som jeg har, derfor har jeg en god mulighet til å reise rundt å se. Det må jeg bli flinkere på.

♥ Og så, den vanskeligste av alle. . Jeg skal slutte å tenke så negativt om meg selv. Det er kun meg selv jeg ødelegger for ved å ha en slik tankegang. Jeg er god nok!

Har dere noen nyttårsforsetter, og hva synes dere om mine?  

 

svar på spørsmål

Hallo! Sitter på rommet og venter på besøk, og så har jeg øvd på diverse poseringer i speilet, haha. . I kveld har jeg tatt duckface til et nytt nivå!

Jeg tenkte å svare på et leserspørsmål som kom etter at jeg hadde lagt ut bildet jeg viser under. ” Har du på deg extensions der? Det så mye mer naturlig ut” og ja, såklart har jeg på meg extensions der, så jålete som jeg er klarer jeg meg ikke uten! Men, ettersom årene går har jeg blitt flinkere på å få det til å se mer og mer naturlig ut, jeg ser til og med bare fra måned til måned endrer jeg alltid noe i hårveien slik at det ser bedre ut. Det er ingen annen måte man blir flink på enn å øve, øve og øve. Det som passer for meg passer nødvendigvis ikke for alle dere:-) 

Takk for masse komplimenter på fargen jeg har nå, det er farge #8 og den ser litt forskjellig ut, avhengig av hvilket lys man står i. Om dere vil ha lik farge som meg (koselig at så mange av dere vil det!) så kan dere enten kjøpe slike extensions og ta de med til frisøren, eller å ta med et bilde av meg. . Haha. Ikke kjøp extensions etter dere har farget håret om dere skal det, farg håret etter extensionene har kommet og ta de med til frisøren! Håret jeg bruker kan dere kjøpe HER, regner med en del av dere har penger å bruke nå etter jul.

Bruker noen av dere extensions, såfall hvilke?

 

 

om 30 timer er det 2013

Nå er det bare 1 dag igjen til 2013! Det er virkelig sykt hvor fort tiden har gått, spesiellt det siste året. . . Det føles som tiden bare går fortere for hvert eneste år, er dere ikke enige? I fjor på nyttårsaften husker jeg at jeg og Anne-Sofie fikk helt psyko mye kritikk fra dere blogglesere fordi vi så oversminket og brun ut. Tror det var over 500 negative kommentarer i det innlegget, og slike ting husker man jo. Satser på at dere liker looken min i år litt bedre!

Og nå til dagens spørsmål; hvordan skal dere feire det nye året? Med familien? Ute med venner eller kjæresten? Middag? Fest? Fortell! Jeg personlig skal gjøre alt det der, men det får dere vite mer om i morgen.

Her kommer en liten sniktitt på hva jeg skal ha på meg i morgen!  

lugg

Nå er det lørdag, noe som betyr at jeg skal uuut! Prøvde meg på lugg i kveld, vi får se om jeg ikke endrer look ganske snart ettersom det er utrolig vanskelig å holde den på plass. . Meeen, jeg digger når håret ser litt rotete ut, så vi får se hva jeg finner på for noe lurt. Har heller ikke bh på meg i kveld (nytting informasjon) ettersom jeg ikke finner en eneste bh som passer til kjolen. Oh well, håper ingen drar av meg klærne på dansegulvet for da blir det pupper over alt!

Hva synes dere om looken? Føler meg litt som Linday Lohan, slik hun så ut på min alder!

Kjolen er fra sheinside.com , men den er utsolgt. . Alt på den nettsiden blir borte fort, så hver gang jeg finner noe der jeg liker må jeg bare kjøpe med en gang. De har noen kjoler som ligner om dere bare leter! 

dagens spørsmål

Er det viktig at bloggeren har mye penger, fine klær og et spennende liv for at du skal kunne lese bloggen? Eeeeller liker du best å lese blogg om bloggeren minner deg om deg selv?

 Og nå tenker jeg såklart ikke slik at man tenker ” har denne bloggeren mye penger? Nei, da sjekker jeg neste”. men det er mer underbevissthet. Jeg leser mest blogger til de jeg føler har et glamorløst liv, noen jeg selv vil være som.hva skjer 00:00

I går dro jeg som sagt en liten tur ut sammen med Stine Mari, riktignok skjedde det ikke så veldig mye å ble en ganske rolig kveld for min del. Like greit, man må jo være uthvilt og klar for nyttårsaften! Haha og når vi først snakker om nyttårsaften. . Er det kun jeg som alltid går inn i det nye året en smule skuffet? Overgangen fra ett år til et annet blir liksom aldri like sykt som man har sett for seg, man planlegger alltid den ” beste nyttårsaften ever” men så skjer det ikke noe helt villt uansett. I fjor klokken 00:00 falt jeg rundt i snøen og visste hverken opp eller ned. . Lurer på hva jeg gjør i år, haha! :) Skal prøve å huske det slik at jeg kan komme med status-rapport til dere senere!

I kveld skal jeg være sosial med litt venner, ingen store planer med andre ord. .  Jeg hadde faktisk alarm på i morges for å blogge til dere, men trooor dere jeg klarte. . Åpenbart ikke, ettersom første innlegg kom på kvelden. I morgen SKAL jeg klare det! Jeg har fått sett det nye designet mitt nå, så det kommer opp snart og da bruker jo bloggmotivasjonen å skyte i været for et par dager.

Toppen jeg har på meg er fra sheinside.com men den er utsolgt nå, desverre! Den er sykt fin, fikk så mange spørsmål om hvor jeg hadde kjøpt den. . Og skjørtet er fra BIKBOK!

 

 

følg eksta godt med

Først må jeg bare si tuuusen takk til side3.no som har utnevnt meg til en av 10 man bør følge ekstra godt med på i 2013! Føler det er en stor ære og mye å leve opp til, så da får jeg bare sørge for å gjøre mye sprøtt i år også da. . Haha, neida. Men sånn “karieremessig” har jeg allerede en stor plan på agendaen som dere alle kommer til å få med dere, både de som leser bloggen min og ikke. Det kan bli spennende, gleder meg til å vekke mer reaksjoner!
Og forresten så vet jeg at noen av dere blogglesere er litt sure på meg for tiden, men la meg bare si det sånn – noen ting vil man faktisk holde privat. Selv om jeg skriver en blogg om meg, så er det også mye jeg gjør for min egen del som jeg vil holde skjult, rett og slett fordi andre ikke har noe med det å gjøre. Man lyver ikke om noe bare fordi man velger å ikke uttale seg. For eksempel så er det ikke slik at jeg benekter at jeg har kjæreste bare fordi jeg ikke skriver om det hver dag. Det er bare ikke alt man trenger å åpne seg om!

I dag har jeg vært på spa å fikset brynene mine, vet ikke om dere ser en forskjell men jeg ble veldig fornøyd med resultatet! Etter det dro jeg og mamma på jysk for å kjøpe et til klesstativ til meg, og i morgen må jeg dra å kjøpe ENDA ett. . Luksusproblem! Jeg måtte skru opp stativet alene og brukte rundt en time, det er muligens det verste drittstativet jeg har sett i mitt liv. Stativet var 1.50 høyt, så når jeg hadde satt det opp tenkte jeg bare ” holy fuck jeg er lav”, haha. Jeg er jo 1.58 og det stativet så virkelig sykt lite ut. .  Men det er enda et kaos inne på klesrommet mitt, så om noen melder seg frivillig som min slave for å rydde, si ifra!

Den som rydder kan få noen blogggaver!ut!

Jeg og Stine har akkurat stressfikset oss, nå blir vi nemlig hentet og så går turen ut! Jeg er enda syk så vet ikke hvor lurt dette er, men jeg har jo nettopp blitt 18 så såklart er det ganske spennende, hehe. . Dette er faktisk tredje dagen på rad jeg er ute! Men det er jo bare jul en gang i året.

Skal feire en venninne av Stine sin bursdag, så det blir sikkert veeldig koselig. Beklager at det blir sånn siste-minutt blogging, men jeg har tatt masse bilder av kveldens antrekk som dere kan få se i morgen!

Haha, her har dere noen mindre pene sykebilder av meg, har heldigvis fått fikset meg nå. . Noen som kan lære meg hvordan jeg kan redigere meg tynnere i photoshop!?!?  

De nye skoene mine fra zalando.no !

 

beste sovekameraten

Hei! Jeg kom meg akkurat opp fra senga, men kan dere klandre meg når jeg har dette som sovekamerat!? Sykt vanskelig å komme seg opp da, vil bare ligge å kooose. .

Neida, fra spøk til alvor (egentlig var det ikke en spøk). Jeg ligger enda å drar meg i pysjen mens jeg venter på besøk av Stine Mari, har ikke hatt kvalitetstid med henne på veldig lenge så skal bli godt å gi henne en stooor klem igjen ♥ Jeg har fått influensa, og da suuuger det å være blogger. Man må jo ta bilder av seg selv, mens samtidig ser man ut som en hoven sel i ansiktet og blir ikke fornøyd med noen bilder. Slik har jeg det nå, haha! Jeg kan forsikre dere om at jeg har fått noen raserianfall mens jeg har prøvd å ta bilder til dere, alt blir liksom bare feil. . Men men, det er jo ikke verdens undergang og noen bilder får jeg jo til uansett!

Vet ikke heeelt hva slags posering jeg gjør med hendene her. . “fuck bitches get money”  


OOOOG jeg har fått en stooor pakke i posten fra zalando.no, dere har sikkert hørt om det etter alle reklamene som går på tv? Gleder meg til å prøve klærne, viser dere såklart etterpå!