jeg oppførte meg ikke bra

Jeg booket nettopp flybilletter til Barcelona på 17 mai. Av en eller annen grunn fikk jeg brått for meg at jeg ikke orker 17. mai i år så jeg boikotter hele greia, kanskje fordi det gikk så til helvete i 2016. Da var jeg så full at jeg gråt i taxien og tvang sjåføren til å spille Lana del Rey så høyt at jeg ikke kunne høre min egen, sure sangstemme som levde seg alt for mye inn i teksten. Jeg fulgte like gjerne opp med et dramatisk, uanmeldt besøk hos han jeg datet på den tiden (som forøvrig er 15 år eldre enn meg, så ikke veldig innafor oppførsel fra min side kan jeg tippe), og så sovnet jeg i bunaden, sur som en sitron, inni i et hjørne av sengen. Så ja, hehe. Det er morsomt å tenke på nå da, men jeg hadde kjempenerver på grunn av det i sikkert en måned etterpå. Det hjalp ikke at jeg tidligere hadde vært på en fest hvor jeg kun kjente Stian Blipp og Jamina, hvor jeg kun husker at jeg NEKTET å la andre enn meg styre musikken. Saklig å komme inn på fest med masse fremmede å oppføre seg sånn, haha. Det er faen meg det verste… Jeg har faktisk vokst siden da og er ikke direkte redd for en lignende episode, men sånn er jo 17. mai i oslo. #fylla 

Jeg blir i Barcelona alene (!!!) i litt over en uke, jeg har jo drømt om å være på ferie alene og endelig skjer det. Og så får jeg kanskje besøk i sånn to dager eller noe der nede, og det hadde vært en fin bonus. 🙂 

Anyways, jeg er enda i Stockholm (naturligvis) og har vært på jobb siden jeg kom hit. Så sjukt trøtt.. Men jeg har det gøy! Ellers skjer det ikke så mye her nede, i morgen skal jeg faktisk møte Robin og få noen ting som er mine, jeg har ikke sett han på kjeeeempelenge og han bor jo her, så da passer det fint å bare få tingene nå. Ellers har jeg jo faktisk noen svenske bloggvenner her som jeg også skal møte! Gøy. 


 

> STOCKHOLM

// annonselenke

OK dere, nå stresser jeg voldsomt. Jeg spilte som sagt på Tryvann i går, og ble så klart litt sliten etter det, dro rett hjem men fikk IKKE sove selv om jeg måtte opp klokken 06 for å gjøre meg klar til Stockholm. Jeg rakk flyet akkurat og er nå altså i Sverige, men da jeg kom frem hit fikk jeg beskjed om at jeg ikke kunne sjekke inn på hotellet før klokken 14. Jeg satt altså i over tre timer og surret i resepsjonen, med en person ved siden av meg som stønnet høyt // lagde sexylyder ut i luften hver tredje minutt. Haha.. Jeg har hatt bedre søndager. Men nå er jeg på plass, så dette blir bra. 🙂 

Slenger med et random bilde fra snapchat tidligere i dag. Toppen finner du HER . (annonselenke)

Uansett, jeg er i Stockholm for å jobbe, på en såklart “hemmelig” jobbreise. Man får ikke si noe før det er klart, vettu! Dette er andre jobbreisen jeg gjør hit i år, og jeg gleder meg så mye til å fortelle dere hva jeg jobber med. Jeg lover det ikke er noe uinteressant, haha. Jeg hater / elsker når bloggere sier de jobber med noe helt sjukt og teaser leserne noe voldsomt, så er det.. ingenting? Eller, noe man i det minste kunne ha fortalt og ikke hadde trengt å holde hemmelig? Well well. Jeg hadde holdt helt kjeft om det ikke var for at jeg faktisk måtte reise hit for å jobbe, men.. Dere får vite snart!

vi snakkes, nå må jeg løpe! 

i kveld er jeg russ igjen

inneholder annonselenke

Jeg har akkurat kastet i meg et rundstykke og burde egentlig ha vært ute av døren for 15 minutter siden – jeg er nemlig DJ på tryvann i kveld, altså russefesten! Det blir såååå bra. Jeg starter å spille 21:30 på den store scenen og har forberedt masse som kommer til å bli veldig kult, og de på Tryvann er de første som får se det. 🙂 Jeg skal feste litt med noen venner først, så er vi i lik stemning som russen når vi kommer hehe.


Noen bilder fra tidligere i dag. Sko og veske fra Louis Vuitton // bukse BIK BOK // hettegenser Ralph Lauren HER

Jeg har aldri vært på russetreff før, i alle fall ikke i denne skalaen. Min russetid var ganske rolig, så jeg gleder meg til å få oppleve hvordan det faktisk kan være. Og takk gud for at været er fint, da. Det kunne ha vært så mye verre! Vi sees i kveld! XOXO.

jeg reiser jorden rundt om en måned!

Som jeg nevnte for dere litt tidligere skal jeg reise jorden rundt og har derfor tatt en del vaksiner og medisin i dag. Jeg ble helt slått ut av det, og nå føler meg egentlig litt full. Haha. Så jeg holder sengen i dag, tenker jeg – men jeg kjenner meg selv og jeg kommer sikkert til å ende opp med å være sosial uansett, selv om jeg ikke burde. Men, på snakk om reisen jorden rundt. Jeg skal være med på ett tvprogram i regi av NRK, som jeg gleder meg masse til. Det er et helt nytt konsept i Norge og jeg reiser med en annen kjendis, mer enn det kan jeg ikke si. Og nei, det er ikke et reiseprogram haha.. Det bare skjer over alt i verden. Spennende! Vi reiser i slutten av mai, og jeg skal så klart blogge når jeg er på tur også. 

I gutteboxer som vanlig. Det er så mye deiligere å gå med! Forstår meg ikke på jenter som går med string hver dag. En tråd inn i rumpa, hvor deilig liksom hallo. 

Forresten, så er min “get to know me tag” video ferdig, og kommer opp i natt. Forresten nummer to: JEG SPILLER PÅ TRYVANN I MORGEN! På den store scenen (det er kanskje bare en scene?) fra klokken 21. Jeg tar med meg mange venner, blant annet Vegard Harm, Fetisha, Gisle (altså “jævla homo”) +++. Fun fun 😘😘 Regner med å se masse fulle og glade russ! 

EN STOR ÆRE FOR MEG

Jeg blir ofte spurt om jeg synes det er slitsomt at folk kommer bort til meg for å snakke og ta bilder hele tiden – svaret der er som regel nei. Jeg synes faktisk det kun er slitsomt i ett tilfelle: om folk er kjempefulle og spydige men likevel skal ta masse av tiden min på tullsnakk og bilder (de sier ofte ting som “jeg aner ikke hvem du er, hater blogger, bloggere er dumme, jeg liker mest rallycross, men jeg har en kompis som har en bror som har en katt som leser bloggen din så kan vi ta selfie). Da blir jeg irritert. Men alle mennesker er vel ulike!  Funfact:  jeg tok bilde med fotballfrue en gang før jeg ble kjent selv, og da skalv jeg så mye på hendene av nervøsitet at bildet er så skurrete at man ikke kan se hvem noen av oss er. Jeg måtte i tillegg mote meg opp i 15 minutter før jeg turte å spørre, haha.. 

På boksignering derimot, der er alle hyggelige! Og ingen er fulle, i alle fall så vidt jeg vet hehe. I går hadde jeg siste stopp på bokturneen med destinasjon Stavanger, og det var så fint! Jeg elsker stavanger, de søte folkene og den fine dialekten. Jeg møtte i tillegg flere jenter som hadde bilde av meg på russedraktene sine, hvor fantastisk kult er ikke det? Det var virkelig en stor ære. Jeg fikk kjempelyst til å dra hjem å ta masse selfies for å havne på flere russebukser, lol. 

se på dette nydelige mennesket med både meg, hello kitty og NOAH på drakten sin <3 <3 Vi kunne sikkert blitt gode venner!

 

Det er litt trist at boksigneringsrunden er over, men snart kommer jo boken i pocket. Og ikke minst lydbok! 🙂 Så jeg er ikke helt ferdig med maset helt. Nå skal jeg sove litt! Jeg har tatt vaksine i dag + medisin og ble helt slått ut av det, jeg skal nemlig reise “jorden rundt” om bare en måned! AMAAAAAAZING 🙂 

 

hengepupper og solskinn

Jeg savner den tiden folk hatet meg og trodde jeg var en idiot. Kan vi gå tilbake til det, kanskje? Nå føler jeg på et merkelig press om å være så filtrert og ordentlig hele tiden, fordi jeg “endelig” har blitt kvitt et slags stempel folk satt på meg. Det er jo hyggelig at folk har respekt for meg og at jeg får gjøre gøye ting, men det var også gøy å gi totalt faen og blogge om ting jeg ikke hadde peiling på. Bare YOLO. Jeg føler alle kjendiser ligner så mye på hverandre nå for tiden – alle er så joviale. Ikke at det nødvendigvis er noe galt med det, hehe. Det er bare kjedelig. 

Beklager utsnittet på dette bildet, jeg måtte klippe bort cameltoe, haha.

Da er det vel bare å begynne å skrive igjen da, uten å tenke på noe særlig. En ting jeg tenkte på da jeg tok disse bildene (som var rett før jeg skulle trene hjemme, bare for å si det ), var hvor mye puppene mine har begynt å henge. Nå kommer sikkert noen der til å tenke “FYYY FAEEEEN de henger ingenting i forhold til mine” for folk skal jo alltid ta ting så personlig og tro alt handler om dem – inkludert når jeg skriver om meg selv – men nei, sammenlignet med hvordan de så ut da jeg tok silikon henger de litt. Jeg bryr meg egentlig ikke (i alle fall ikke nok til å gjøre noe med det), det er bare rart sykt de gikk fra to klinkekuler som sto rett ut, nærmest under skuldrene til å nå være ganske langt under. Vel vel, jeg begynner å bli gammel bare. Jeg la liksom ikke merke til det før nå.

Beklager utsnittet i dette bildet også, jeg prøvde å skjule hvor jeg bor. Ikke at det hjelper egentlig, folk prøver jo stadig å klatre inn vinduene her.

Og – så tenker jeg på at det er fint vær ute. Da jeg kom til Oslo snødde det og jeg tenkte YES, da slipper jeg å være sosial, ingen forventer det av meg! Men nå som solen kom har jeg for en gangs skyld lyst til å møte folk, men så holder jeg meg tilbake fordi jeg vet hvordan det ender. Møte folk = dra ut å feste = jeg gidder ikke. Så da får jeg sitte her i ensomheten.

vi kan like gjerne gi opp

annonselenke

Hei på dere! Jeg håper dere har det bra, her er alt fint 😊 Jeg kom hjem til Oslo i dag, og oppdaget raskt at jeg har glemt iphone-laderen i Harstad.. Derfor er jeg uten telefon for øyeblikket, i tilfelle noen skulle prøve å få tak i meg. Jeg skal fikse lader etterpå, riktignok! Det har snødd masse i hovedstaden, men jeg tenkte likevel å gå ut på en litt lengre powerwalk nå. Det hadde vært deilig, og litt ekstra digg å gå uten musikk og mobil. Høre på fuglene, se på mennesker, late som jeg ikke bør på oslo øst midt blant eksos og kaos.. Eller enda verre, alle innvandrerne!!! 😱 Haha det siste var en spøk, herregud. Men det er jo faktisk noen som tenker og fungerer sånn – merkelig nok. Jeg møtte en jente på fest en gang som aldri hadde vært på østkanten, til tross for at hun hadde bodd i Oslo hele sitt liv. Hun trodde Grünerløkka var farlig, liksom. GET A GRIP.  Man må bare spøke om det, føler jeg. For mennesker er så dumme at uten humor kan vi like bare gi opp her og nå. 

Denne kjolen hentet jeg på posten i dag, og egentlig vil jeg bo i den hver dag, hele tiden. Så behagelig, og man får sjukt fin rumpe i den! Du finner den HER

Ellers er planene for dagen å møte noen venner. Egentlig burde jeg sove, jeg har døgnet i natt og det er jeg tydeligvis ikke så god på lengre. Haha, da jeg var yngre var det å døgne en kul og morsom greie, nå hater jeg det og gjør det kun om jeg må. Men, hvem har tid til å sove? 😉

DETTE MÅ JEG HA MED MEG PÅ REISE!

annonse

I min jobb er jeg mye på farten, og ingen dager er like. Det siste året har jeg kombinert jobben som blogger med å være dj, foredragsholder, forfatter og tv-jobber, det innebærer mye reising, og jeg har alltid med meg et par produkter i veska. Da er jeg klar for alt! Dette er produkter som alltid er med meg på reiser, men også mye i hverdagen. Det er så greit når jeg skal pakke lett, og likevel må være klar for både hverdag og mer festlige aktiviteter. Men, disse produktene passer jo dere også! Om du er russ snart, eller om du kombinerer skole og jobb, er mye på farten generelt eller kanskje skal reise bort en helg – disse produktene er perfekte! Alle produktene er fra coverbrands, og du finner hele utvalget deres av sminke her. 

I min hverdag er det ofte lite søvn og mye flyreiser – og det HATER huden min. Derfor er det perfekt å ha med seg disse to! Maskeraide All Eyes On Me motvirker mørke ringer og poser under øynene, som er perfekt om du ønsker å se litt mer våken ut. Maskeraide Pre Party Prep​ er også skikkelig god, og fuktighetsgivende! 

theBalm TheManizer Sisters: dette er de beste highlighterne, og i dette settet får du med alt du trenger! Både en bronzer, highlighter og en blush. Jeg har brukt den i dag, og bruker den hver dag. Om du kjøper denne, har du alt du trenger! Man bruker også så lite produkt hver gang for å få et fint resultat, og derfor holder en pakke lenge. Som øyenskygge har jeg forresten brukt Nyx Love in Rio i fargen Skinny Dip. Den kommer også i en liten og lett forpakning som er grei å ha med på tur. 

Meet Matte hughes set  – dette er, som navnet sikker tilsier – et sett med 6 matte lipglosser. Her får du de fargene du trenger, i en enkel og lett forpakning. På bildet over har jeg brukt fargen SINCERE! Det jeg liker så godt med disse er at de ikke blir tørre, selv om de er matte. De er behagelige å ha på, og holder lenge. På bildet over hadde jeg hatt den på meg i rundt to timer, og drukket vann i mellomtiden for å nevne noe. Overse hånden min, hehe. Det er fort gjort å grise litt med leppestift uten at man merker det helt sjæl. 

Slay all day lemongrass er viktig å bruke om du vil sminken skal holde hele dagen! En settingspray som på toppen av det hele lukter veldig digg. Perfekt å freshe seg opp med på fly, på russetreff etc, og den gjør også slik at sminken holder hele dagen. 🙂 

Og sist, men ikke minst – min ELSKEDE tørshampoen Batiste Rose Gold! Jeg klarer ikke å bruke noe annet merke, for dette er den beste tørshampoen som finnes. Jeg bruker to bokser i måneden, jeg må spraye meg til og med rett etter å ha kommet ut fra dusjen. Gir håret volum, og det ser freshere ut. Jeg bruker jo parykk, men har denne i parykken også for at håret skal se mer ekte ut, skape volum osv. Før vasket jeg jo bare mitt eget hår en gang i uken, og da var denne en lifesaver. Jeg vet seriøst ikke hva jeg gjorde før jeg fikk tørshampo inn i livet mitt. 


Rabattkode «SEReise»  gir 20% rabatt på hele nettbutikken ut 27.04. NB! Gjelder ikke NYX,  Jeffree Star, C, ghd, Lulu`s eller salgsvarer.) Du finner hele utvalget HER! 

en bedre dag

Jeg har en annen følelse i meg i dag enn jeg har hatt på veldig lenge. Det var så godt å åpne seg på bloggen igjen, fortelle dere hva jeg føler og få råd tilbake. Det har vært utrolig slitsomt å gå rundt i ett år uten å bry seg om noe særlig, men det siste døgnet har det føltes litt bedre. Jeg føler meg glad og lett i kroppen, og deeet er lenge siden. Jeg er plutselig takknemlig for ting jeg får oppleve og livet jeg har. Nå håper jeg bare det kan vare, eller at disse dagene kan komme litt oftere. Jeg har forresten bestemt meg for å være i Harstad til i morgen tidlig, jeg skulle egentlig reise hjem til Oslo ikveld. Men jeg orker ikke å pakke enda, haha.. Pluss, jeg har filmet en sånn “get to know me tag” og var dårlig på å planlegge, så tiden strakk ikke helt til og jeg utsatte flyet mitt. Det er greit, da 🙂 

Det blir godt å være med familien en ekstra dag! Og så er jeg glad fordi jeg føler meg pen i dag. Haha, herregud.. Men det må da være greit! Alle skal være så politisk korrekte på blogg for tiden og ikke nevne noe om utseende, men det er jo sannheten.