beach days

Reklame | education first

Vi våknet rett før klokken 05 i natt etter knappe fire timers søvn, for de som er interesserte i å vite sånt. Jeg er jo litt over gjennomsnittet opptatt av det, siden jeg har den appen, men likevel – såpass få timer merker man på kroppen. Det er nok ikke meningen at mennesker skal bevege på seg imellom tidszoner. Nå er jeg egentlig så trøtt at jeg knapt klarer å forstå hva jeg skriver i det hele tatt, men – når jeg sover er det dag i Norge, og jeg prøver å matche innleggene mine med når dere er våkne, haha 🙂 Skulle ønske jeg var her lengre slik at man kommer inn i det bedre.. Og fordi det er fint her, så klart. Hawaii er ett av de fineste stedene jeg har vært i mitt liv. ❤️

I dag dro vi til Lanikai Beach som er kåret til en av verdens fineste strender, og det forstår jeg godt. Når man er der ser alt så fint ut at man knapt kan forstå det, jeg trengte å komme tilbake på rommet å se på bildene før jeg innså at “shit, for et sted jeg har besøkt”. Dere må dra dit! Jeg trodde det skulle være stappet med folk men slik var det ikke. Temperaturen i vannet var så deilig og jeg koste meg virkelig, det er ikke ofte jeg slenger meg i vannet på bekostning av løshår og what not, men i dag var det verdt det.

Altså, om noen av dere tenker “hva skal jeg gjøre til neste år / med livet mitt / jeg trenger forandring” vil jeg så sterkt anbefale å reise med EF. En venninne av meg skrev til meg i går og spurte om jeg virkelig anbefalte henne å gjøre det, hun føler seg litt lost, det ble et soleklart JA fra meg. Tenk å kunne bo ett år i utlandet, eller et par måneder, å leve rundt dette hver dag! Bli kjent med folk fra hele verden samtidig som man lærer språk.

Med EF kan du nemlig lære 12 ulike språk og besøke skoler over hele verden, men om du vil lese akkurat om Honolulu finner du det HER. 😻

Bikini er fra NAKD.

I kveld dro vi på et sunset cruise. Det var helt OK, jeg og Charlotte hadde veldig fine samtaler i alle fall..  Det var overskyet så vi fikk ikke sett noe sunset og kapteinen var veldig tafsete og det har jeg seriøst nulltoleranse for. Første uheldige opplevelsen vi har hatt her da, så da vet man hva man ikke skal gjøre igjen.

Husk at du kan lese mer om EF her. <3

den amerikanske og den norske drømmen

Reklame | education first

De samme følelsene slår meg hver gang jeg er i USA, og akkurat nå, på Thanksgiving, blir de forsterket. Det er så enorme forskjeller mellom fattig og rik, men alle higer etter det samme – den der amerikanske drømmen som går ut på at alle kan bli akkurat hva de vil, om man bare jobber hardt nok. Jeg hater når folk sier den setningen. Alle kan ikke bli hva de vil, verden er ofte vanskelig og urettferdig. Det er ikke slik at de som bor på gata er der fordi de “ikke har jobbet hardt nok” eller ikke “jaktet på drømmene sine”, en rekke tilfeldigheter og uhell kan føre til at man havner der, og i alle fall her i USA. Ville bare ha det sagt. Om du bor i Norge er det kanskje annerledes fordi vi i stor grad har et system som fungerer, men det er det ikke her.

Jeg er glad jeg kan besøke dette landet og ikke bor her fast. Man kan merke det med en gang man lander i Los Angeles for eksempel, det evige jaget etter noe mer, som de fleste ikke vil oppnå. Og hva vil de ha? Store hus og assistenter, champagne og rolex og pilleproblemer og reality-tv? Det er mye nydelig med det, men for all del.. Den der amerikanske drømmen er ikke noe for meg, og funker for de aller aller færreste.

  

Ikke misforstå meg fordi jeg elsker å være her! Og Honolulu slår absolutt alle mine forventninger. Jeg var litt redd det skulle være som “syden” er for nordmenn, men sånn er det ikke. Det er moderne, ryddig, folk er snille, og de tar vare på kulturen sin, naturen og dyr. Dette er de eneste strendene jeg har vært på hvor det faktisk ikke er søppel..

Og jeg elsker å reise med EF! bor på studenthjemmet deres, og kunne ikke hatt det bedre. Om du vil lese mer om EF Honolulu kan du gjøre det HER, for herlig hadde det ikke vært å bo her ett år?  Her kan man bo alt fra to uker til ett år for å lære språk og få nye venner. Skikkelig fresht og fint her vi bor også, jeg har laget en vlog så det kommer mer.

I går dro vi på en liten utflukt. Vi leide bil litt spontant.. Hele øya er liten, men det ble kronglete (og dyrt) å ta Uber over alt. Charlotte er sjåfør ettersom jeg er under 25.

Naturen her altså.. Den er så magisk!

Etterhvert kom vi til en hemmelig strand, om du vil ha oppskriften: kjør fra Honololu og til Sunset Beach, når du er cirka 3 km forbi kommer du til en fruit stand, da er den hemmelige stranden på venstre side om du går igjennom “skogen”. Det var så deilig å være tilnærmet alene, bare ligge å nyte.

Og ellers bare spiser vi, går rundt og nyter. I dag skal vi kjøre til en strand igjen og så på enda en utflukt som EF har arrangert. Anbefaler alle å reise med EF og er så sjalu på de som kan dra bort ett år <3

Som sagt kan du lese mer om EF Honolulu HER! De har en del rabatter på alle slags språkkurs ut dagen, siden det er Black Friday.

HONOLULU DAG 1

Reklame | premium white

Lokal tid: midt på natten, jeg har forhåndssinnstilt dette innlegget før jeg legger meg. Det er dag for dere. Så utrolig rart å tenke på. Jeg tar meg selv i å telle baklengs, hele tiden, slik at jeg vet hva mine nære og kjære i Norge driver på med. Sover de nå? Er de på vei til jobb? Og så videre 😊

Utsikten på rommet vårt er så magisk som du kan få det fra en stor by. Det er noe med det – storslått natur og lysene fra byen som spiller på lag, altså fjellene bak og vissheten om at en vulkan kan bryte ut, om man er som meg og bekymret for alt, samtidig som byen faller til ro. Vi bor på en av studentboligene til EF her, og standaren er faktisk skikkelig høy. Jeg hadde egentlig ikke forventet det av en studentbolig, så for meg typisk “college” i USA med mye bråk og søppel, men nei. Det er stille og moderne. Generelt synes jeg hele Honolulu er rent og pent, kan sammenlignes med en mer luksus versjon av Sri Lanka..

Å sovne til dette hver kveld er fint, spesielt når byen er så stille. Man kan nyte lysene og stemningen uten å irritere seg over bråket.

Jeg har som vanlig pakket som om jeg aldri har vært på tur før. Kofferten min veide hele 24 kg (!), noe som skal godt gjøres når det meste bare er sommerklær og at jeg flere dager skal ligge rakt ut etter operasjonen (da blir det bare loungewear). Helt ærlig er det nok sminken, ansiktsmaskene, hudpleien og hårpleie som tar mest plass. Alltid.

Noe som derimot tar veldig lite plass, og alltid er med på lengre turer er tannblekingssettet fra Premium White. Nå har jeg opparbeidet meg en såpass fin farge på tennene at jeg bare vedlikeholder 1-2 ganger i måneden og derfor kjøper nytt sett sjeldent (man kan velge å få fast i posten eller å kjøpe etter behov, les mer om de ulike løsningene HER). Jeg liker å ta en runde før jeg skal noe spesielt, det er alltid superfint med en gang.

Nå er det black friday, som dere vet, og Premium White har et supertilbud med hele 80% rabatt om dere kjøper abonnement, det kan være greit når man bygger opp fargen. Men om du er som meg, bare vil bleke en gang i blant, kan du kjøpe til 50% rabatt og få kun ett sett – det holder ganske lenge det også. Du finner tilbudet HER.

Jeg har bleket tennene hos tannlegen før også, det begynner å bli en stund siden. Det funket jo bra det også, så klart, men det var mye mer ubehagelig. Svidde på tannkjøttet og ofte måtte jeg ta av før endt behandling. Dessuten er det jo dyrere.. Rart hvordan det kan ha like god effekt med behandlinger hjemme, men sånn er det. Jeg er superfornøyd 😊

Husk å sjekke ut det gode tilbudet da, dere! Som regel er det kun tilbud på abonnement så at man kan kjøpe enkeltsett til halv pris er helt supert. Du finner all info du trenger HER.

I dag skal vi kjøre til en strand, og så blir det sunset cruise på kvelden. Vi snakkes med masse bilder fra det, så klart! 

bekymring.

I det siste har jeg hatt en stemme i hodet, en følelse i magen eller bare en helt irrasjonell frykt, kall det hva du vil, som forteller meg at “nå er det snart på tide at ting går til helvete på en sånn måte at du aldri har kjent på maken”. Jeg har aldri vært overtroisk, men plutselig har jeg blitt det, eller i det minste begynt å tro på en slags kosmisk orden som tilsier at om noe skal gå bra ett sted må det gå dårlig ett annet. Om jeg har det fint betyr det at noen i verden lider på grunn av det og slik holder universet det gående, og nå har alt pekt i min retning såpass lenge at jeg bare er millimeter unna alvorlig sykdom, dødsfall, at huset brenner ned eller noe annet grusomt. Denne stemmen i hodet og følelsen i magen gjør meg ikke handlingslammet men den gjør at jeg nesten griner på flyet til Honolulu, fordi jeg, i mine mest narsisistiske øyeblikk, kan bli såpass rørt ved tanken på min egen begravelse. Det verste hadde jo riktignok ikke vært min egen død, da hadde jeg jo sluppet denne evige bekymringen. De siste dagene før jeg reiste har setninger som “kjør forsiktig, husk å skru av ovnen, husk at det er glatt ute” blitt slengt ut som om jeg var min egen mor, alltid så bekymret, og som om absolutt alle i min nærhet er barna mine som jeg må våke over med haukeblikk.

Som om de skal glemme helt grunnleggende kunnskap om det å være menneske, med mindre jeg forteller dem det.

På den positive siden har jeg nesten blitt litt i overkant takknemlig for alt jeg har. Jeg kan sitte å se på Kasper i ett kvarter i strekk, nesten uten å blunke som den psykopaten jeg er, kun fordi jeg setter stor pris på hvert eneste lille sekund vi har sammen, som om jeg, for første gang, har skjønt at jeg en dag skal bli gammel å dø. Jeg satt og trippet på flyet fordi jeg gledet meg til å sende han melding og at fingrene mine i det hele tatt fungerer til å kunne rase avsted på den lille skjermen, at ikke leddene sier ifra. Om vi er så heldig å holde sammen for alltid vil en av oss dø først og da kommer man til å se tilbake på disse dagene med stor lengsel og akkurat de dagene eksisterer jeg i – akkurat nå. Alle jeg kjenner lever og har det bra, jeg følger mine egne drømmer og jeg er frisk. Det er ikke til å holde ut at alt skal være så fint.

Jeg drar han inntil meg i søvne og det er som om jeg for første gang legger merke til det. Jeg eksisterer i det som en gang skal bli fjerne minner, også kjent som den fineste tiden i mitt liv. Den vil jeg ikke gå glipp av samtidig som den skremmer meg. Det er som om jeg, hver gang jeg sjekker telefonen forstår at dette er sekunder som er dyrebare og de kunne vært brukt på annet. Den følelsen har vært fin å få inn i livet sitt.

Og heldigvis setter jeg ikke reiser og de ekstraørdinære øyeblikkene høyest. Det har også denne bekymringen gjort med meg. Jeg setter uendelig stor pris på hverdagen, og hvert eneste sekund den er uproblematisk og enkel. Å handle på REMA 1000, å sparke snøen av skoene før jeg går inn, å skrape snø av ruta, bestille billetter hjem til jul, et kyss i forbifarten og å tenne et stearinlys på kanten av senga når jeg leser.

Kanskje det er dette som er å bli voksen og at disse følelsene bare vil eskalere, denne bekymringen for alt og alle, men isåfall tør jeg ikke engang å tenke på hvordan jeg en dag kommer til å bli som mor. Jeg har alltid trodd jeg kom til å bli avslappet og kul men jeg forstår jo nå at jeg kommer til å være hysterisk, sentimental og streng på innetider og ta på dere sikkerhetsbeltet, er dere nå sikre på at det er trygt å reise akkurat dit, spiser dere nok vitaminer, send melding når dere er framme, og så videre. Jeg kommer med andre ord til å bli min egen mor – full circle, som man sier.

Uansett. Vi er fremme på Honolulu og jeg har det veldig fint, øya er så mye finere enn jeg hadde trodd. Vi snakket om det jeg og Charlotte, hvor viktig det er at vi er hundre prosent tilstede i denne opplevelsen og ikke er så bekymret for de som er hjemme, for det er man jo. To gamle damer på tur.

Følte bare for å lufte litt tanker med dere. <3

den siste dagen

De siste dagene har gått i full fart fordi Hawaii, og deretter Los Angeles og operasjonen har ligget i bakhodet. Både gruer og gleder meg! Heldigvis har jeg pappa som nå jobber fast med meg og er en enorm støttespiller hver dag på telefonen og mail, han styrer og ordner – vet ikke hvordan jeg hadde klart meg uten. Det er mye som skjer og jeg er booket helt frem til mars med foredrag og andre oppdrag. Helt sinnsykt men også trygt, på en måte. I tillegg har vi lagt planer for Glöd Sophie Elise helt frem til neste jul. 😄

I morgen skal jeg være på Gardemoen allerede klokken 06:00, kanskje litt over. Kasper kjører meg slik at vi får presset ut det siste av tiden vi har sammen, vi har virkelig hatt de fineste og mest romantiske dagene. 😍 Vi snakker veldig mye hund om dagen, så klart. Tror sommeren er et perfekt tidspunkt å få en liten en selv om vi må time det med oppdretter, hva tror dere? 

I dag skrev jeg forøvrig under en stor og spennende kontrakt med TV2 som jeg tror flere av dere kommer til å bli glad for. Jeg er i alle fall det

Det er så vanskelig å vite hva man skal reise i når man skifter klima. Det må passe været her, å slappe av i på flyet (sinnsykt lang reisevei) og når vi kommer frem. Jeg trooor det blir dette settet.. 👌🏽

Pakket kvelden før, for en gangs skyld. Vanligvis er det kvarteret før! Jeg pakker som en idiot og har tekstet Charlotte med klar beskjed om at vi nok blir nødt å byttelåne klær av hverandre. Deilig å være samme størrelse.

Om tiden strekker til høres vi fra London (mellomlanding) i morgen. Om ikke, ses på Honolulu!

Hawaii om to dager

Reklame | education first

Er det en ting jeg har lært etter ni år som blogger, så er det at det blir feil uansett hva man gjør. Og innlegg som det under er et tydelig eksempel på dette. Med en gang det blir snakk om dyr eller barn på en blogg har man nesten skrevet sin egen dødsdom. Ofte lurer jeg på om folk i det hele tatt har lest innlegget før man slenger seg på..?

Fra det ene til det andre.. Jeg er i topp humør fordi denne uken blir så nydelig! Om to dager forlater jeg og Charlotte, en av mine nærmeste venninner, en regntung hovedstad for å gå inn i desember måned på Hawaii! Nærmere bestemt Honololu. Herregud, så herlig det skal bli. Vi skal være der i nesten en uke før jeg reiser videre til Los Angeles. uansett, Hawaii! Jeg er så glad for å kunne gi Charlotte denne turen og ser frem til alle minnene vi skal skape. Å være bare vi to på tur har jeg gledet meg til. Honolulu ser helt fantastisk ut, men jeg kjenner knapt noen som har vært der og alle mine tips er fra dere følgere..

Jeg mener, HALLO!? 😍 💋

Så, vi har fått hjelp fra EF til å booke noen aktiviteter. Vi skal reise til Pearl Harbour og så dra på et Sunset Cruise hvor det i tillegg er fyrverkeri. Vi skal også plukke søppel på stranden, så klart. Spennende, og Charlotte er virkelig helt rå på kamera (og med redigering), jeg gleder meg til å se hva hun finner på. Jeg kan allerede se henne for meg, der hun løper rundt for å fange det riktige lyset haha.

PS! EF har masse tilbud på reiser nå som det er Black Friday – du kan få hele 20% rabatt på språkkurs! Du finner mer HER.

Love this one – så uproblematisk og fin  💞💞

lørdag

Reklame | jeg nevner mitt eget produkt

Ny dag, ny storm i media.

Dette har vært en rolig lørdag, og det hjelper på. Jeg og Kasper dro for å se på hund hos en kennel jeg har fulgt med på en stund, de hadde fem små valper (alle reserverte til andre). Det blir ikke hund på oss før godt ut i 2020 (om enn!), men vi vil gjøre god research. Det var flere som nevnte at jeg heller burde adoptere en hund som trenger det, og jeg har vært inne på tanken. Flere ganger. Det ser dessverre ut til at de fleste hunder som blir omplasserte trenger noe jeg ikke kan tilby: et rolig miljø hvor man mest bare er hjemme, og strenge rutiner med faste rammer. Jeg (og vi) er avhengig av en hund uten traumer som kan være med på det meste (og pendle mellom Oslo og Tromsø), og ikke er redd for mennesker eller andre dyr. Jeg vil ikke adoptere en hund som har behov jeg ikke kan møte.

Nå kommer sikkert noen til å si “men hva skjedde med den forrige hunden din”. Ja, hva skjedde med han? Jeg var 19 år gammel i et mildt sagt dramatisk forhold, ble singel, og var ikke klar. Bodde i en leilighet midt i byen, ville feste, ville være sosial. Han bor nå hos mine foreldre som elsker han og han er fortsatt “min”, men kan ikke flytte tilbake til meg fordi han har skapt seg sitt eget liv med andre hunder som en del av sin hverdag. Nå har det gått snart fem år og jeg har en annen livssituasjon. Det må få være lov å gi videre, etter såpass lang tid?

Rasen vi ser på akkurat nå er Griffon, forresten. Jeg synes de er helt fantastiske, og ble helt forelsket i alle vi møtte i dag.

Vi spiste middag på Campo de Fiori. Der får du den beste pastaen i Oslo spør du meg, og alt kan lages vegetar / vegansk.

Jeg har også holdt mini-kurs igjen, denne gangen på Sandvika Storsenter. Jentene hadde ordnet det så koselig på bakrommet, og de hadde gode spørsmål. Sporty av dem å møte opp klokken 07:45 på en lørdag. Produktene hadde fått utrolig fin plassering i butikken nå også, så om noen av dere tenker på å kjøpe.. Gjengen der har nå god peiling.

Forøvrig fikk jeg en veldig god nyhet angående Glöd Sophie Elise i dag.. Jeg trodde store ting skulle skje i første kvartal av 2020 men så ble det plutselig allerede nå med en gang. Gleder meg til å dele!

Ellers lagde jeg en tutorial til youtube i dag for å vise hvordan du bruker produktene mine på best mulig måte, og generelt all info jeg kunne komme på. Videoen kommer neste uke. Husk at du får kjøpt Glöd Sophie Elise på de 35 største H&M-butikkene og i tillegg på nett hos Covebrands!

I kveld har jeg lest Esther Perel – Mating in captivity. Om du ikke har hørt om henne så bør du virkelig lese bøkene eller lytte til podcastene hennes. Hun er psykolog og ekspert på erotisk intelligens. Jeg er nok være en av få 24 år gamle jenter som er i et stabilt og lykkelig forhold, som likevel ønsker å gå i parterapi. Og har en partner som er med på det. Jeg tror det er viktig å legge grunnmuren i et forhold å ha verktøyene man trenger når de virkelige stormene kommer. For det gjør de. Om man skal være sammen for alltid skal man en dag begrave foreldre sammen, oppdra barn eller gå igjennom endringer i verdensbildet som krever sitt.

Da er det fint å være stabile.

Nå skal jeg legge meg i sengen, høre litt på Lana del Rey og lese videre. En greie med Lana.. Det er samme sangen igjen og igjen, men bare ny tekst. Haha. Veldig det samme gamle, over and over.. Men elsker henne fortsatt. 

endelig en rabattkode på min kolleksjon!

Reklame | mymuse

Endelig sier jeg bare! Denne rabattkoden har jeg ventet på å kunne gi dere ❤️

Nå får du hele 30% rabatt hos MyMuse på alle ordinære varer med koden sophieelise30. Dette gjelder også min kolleksjon! Alt du bestiller kommer i nydelige esker som er perfekt å gi i julegave, og undertøyet deres varer i et helt liv. Virkelig! De første settene jeg fikk fra MyMuse var i 2014 og jeg har dem, og bruker de, fortsatt. Altså, kvaliteten er så vilt bra! Koden min varer ut hele november 😊 Størrelsene tilsvarer Change på undertøy, du finner en guide her.

Og dere? Rabattkoden gjelder også min kolleksjon, for første gang med rabattkode! Dette nydelige settet som mange elsket har endelig fått inn et par ekstra i XS-S-MEDIUM som har vært utsolgt siden lansering! Men det er veldig få av de størrelse, så bare å kjappe seg. Jeg lover, kvaliteten er heeeeelt nydelig. Du finner det HER.

Du finner min kolleksjon her. Alle plaggene er helt fantastiske 😊

Disse strømpebuksene koster originalt bare 98 kr, så med rabattkoden blir det jo svært lite.. Bare et godt tips! Utsolgt i sort, men finnes fortsatt i beige og kortere strømper. Finnes HER.

MyMuse har 1-3 dager levering og gratis retur om noe ikke skulle passe. ✨✨ Og som sagt, rabattkoden gjelder ikke bare min kolleksjon men absolutt alt! De har laget en guide med julegavetips, den finner du HER. Synes det var veldig fint at de har laget egne kategorier der, så super-enkelt å finne frem.

det beste jeg har kjøpt i år

Jeg må bare – nok en gang – tipse dere om Oura Ring. Kasper og jeg kjøpte hver sin for litt siden (han skulle ha, og jeg slang meg på) og nå kan jeg ikke tenke meg et liv uten, haha..  Kort forklart: en Oura Ring forteller deg, via en app, hvor mye du sover, hvor ofte du våkner opp i løpet av natten, når du har dyp søvn og når du har REM, hvor mye du trener, hva pulsen din er, og den forteller deg når du burde trene, slappe av mer, og hjelper deg å oppnå mål som f.eks å bli mer rolig.

Og alt dette via en ring!

Det første jeg gjør hver morgen er å sjekke appen for å finne ut hvordan natten min har vært. Slik var dagen min i går:

Her kan du se oversikt over søvnen min:

Jeg har snakket om denne mange ganger før, men jeg er overbevist om at alle trenger en oura-ring i livet sitt..  Det finnes mange ulike modeller men jeg har altså den i sølv. Du får en prøve med størrelser før du bestiller, og dette er gratis (forutsett at du ender opp med å bestille).

Jeg mener å huske prislappen var på litt over 3000 kr, så kom jo toll i tillegg. Ikke akkurat billig men en investering for egen helse. Du bestiller på deres offisielle nettside, finnes på google helt enkelt 🙂

Håper du liker tipset! 

Nytt forlag og ny sjef – Petter Stordalen!

Torsdag, og store nyheter slippes..

 Jeg har gått fra Cappelen Damm og over til Pilar Forlag for å skrive min tredje bok. Jeg var veldig fornøyd på Cappelen og takknemlig for tiden vår sammen (med en redaktør jeg er veldig glad i!) men det var på tide med forandring slik at jeg skal kunne vokse å tenke større som forfatter. Jeg er utrolig spent på hva tiden i Pilar vil bringe med seg for meg.  Jeg er glad jeg tok avgjørelsen og kjenner meg helt rolig, spent og stolt. Nå har jeg både en av mine favorittforfattere, Jonas Forsang, men også Petter Stordalen som sjef..

Både VG og Kampanje har allerede omtalt saken. Sistenevnte var derimot mest sympatisk da de valgte ut bilde av meg, så heia-heia kampanje, haha. Noen ganger lurer jeg på om VG gjør det med vilje..

Vi har landet konseptet for min tredje bok, og forhåpentligvis vil den skille seg veldig fra de to første. Om du har lest Forbilde og Elsk Meg kommer du til å kjenne igjen tonen, humoren og mørket i også min tredje bok, men temaet er noe helt nytt og uten å røpe for mye – det er kanskje til og med en ny sjanger for meg.. 🙂

 

Jonas, meg og min nye redaktør Ingrid på kontoret.

Ikke bare har vi ny bok på planen men også to andre spennende prosjekter som vil være klar i 2020 – begge er bokrelaterte, så klart.. Som jeg gleder meg! Det ene har dere etterspurt mye og det blir spennende å skape sammen med flinke folk, og dere så klart.

Mine mål som forfatter er enkelt og greit å vokse, nå enda bredere i alderesgruppene som leser og ikke minst gi ut i utlandet på noen av de største forlagene. Så klart vil jeg også bli bedre på å skrive, og det skjer kun på en eneste måte.. Å gjøre det. Igjen og igjen.

Gleder meg til å dele flere av de store planene våre med dere. Men enn så lenge er dette alt jeg kan røpe:)