Svar på spørsmålsrunden av Amanda

Amanda is back! Nå har jeg valgt ut noen av spørsmålene dere sendte inn, og har svart på litt forskjellige, så håper dere blir fornøyde. Først og fremst, til dere som lurte på om jeg hadde blogg finner dere denne HER. Siden jeg svarer skriftlig tok jeg med en del som kanskje ville vært “unødvendig” på videoblogg. I alle fall, enjoy!

Blir hun fort sur, eller irritert? 

Hun kan bli litt småirritert ganske lett, men det går fort over. Hvis hun først blir sur så blir hun veldig sur, men det er gjerne bare om noen har hacket bloggen hennes eller slike ting skjer, haha. Så ikke gjør det folkens! Når hun blir sur/irritert sier hun teite uttrykk som “fittetryne” og “dæveeeen”, men så er det egentlig ganske over etter det. 

Hvor lenge har dere vært venner/bestevenner? 

Husker faktisk ikke når jeg ble kjent med Sophie, men det var når vi gikk på barneskolen, jeg tror det var sånn i 3-4. klassen. Da spilte vi håndball sammen, og ble venner. Etter at vi ikke gikk på samme lag lengre var vi mer bekjente og for et år siden, altså på videregående, fikk vi kontakten igjen og hun ble fort en av mine beste venninner. Tror hun tenker det samme om den saken! Sååå vi har ikke vært bestevenner hele livet, slik som hun og Anne-Sofie har, men uansett så vet jeg at vi har et utrolig sterkt vennskap.
 

Fester hun hver helg? 

Hun drar ut nesten hver helg, men drikker ikke hver gang. Det er vel heller jeg og de andre jentene som er mest gira på det, men når hun først er ute så har vi alle det kjempemorsomt. Noe som er typisk Sophie er å si “jeg skal ikke ut i helga”, men når fredagen/lørdagen kommer så vil hun allikevel, og da er selvfølgelig vi andre klare med stiletthælene, haha. Noe annet som er typisk er at hun enten husker alt eller husker ingenting. . . 

Blir Sophie lett forelska? 

Hun blir ikke lett ordentlig forelska, men hun blir veldig lett betatt. Hun er litt sånn at hun en dag kan si “åååh jeg er forelska i han” og to dager etter sier hun “hva var det jeg tenkte på, han er IKKE noe for meg”. Haha!  

Hva slags klær bruker Sophie på skolen? Er hun sånn som steller seg skikkelig, eller bruker hun hettegenser og joggebukse hver dag? 

Tror jeg har sett Sophie i joggebukse to ganger, og det var hjemme hos henne, så nei hun går aldri i joggebukse på skolen og pynter seg stort sett hver dag. Det er litt sånn alle i vår “venninnegjeng” er, og da kommer det selvfølgelig helt naturlig å gå med heels eller skjorte eller skjørt osv på skolen. 

Bytter hun veldig fort venner i og med at du ikke ble med på Hove? 

Nei, det gjør hun ikke. Grunnen til at jeg ikke ble med på Hove var først og fremst at jeg skulle jobbe, og at jeg ikke kunne ta meg råd til det. . . Hun har over hodet ikke byttet meg ut som venn, har dere ikke tenkt på at her sitter jeg med passordet til facebooken hennes, fanpagen, bloggen og alt som er viktig for henne. Det vil jeg si er en ganske stor oppgave, og jeg føler meg faktisk litt “priviligert” med at hun stoler såppas på meg at hun spør meg om jeg vil gjøre det. 

All my besties<3 

Hvordan er hun mot moren og faren sin? 

Som alle har Sophie og foreldrene sine krangler, men aller mest er de gode venner som snakker om det meste. Når jeg er på besøk hos Sophie så kan vi for eksempel se på Frustrerte Fruer med moren hennes og jeg tenker bare at det er en ekstra venninne som sitter der, og jeg vet også at hun og faren snakker veldig mye om alt mulig. Sååå de har et godt forhold, men som alle så har de sine diskusjoner på dårlige dager de også. 

Vet du grunnen til at Sophie ikke vil nevne kjærestene sin på bloggen? 

Ja, det vet jeg og det skjønner jeg veldig godt. Vi har vel alle hørt om flere toppbloggere som har fått forholdet sitt ødelagt av mails fra lesere som sier de har hatt sex med kjæresten til bloggeren eller at de har sett han kysse noen andre. Grunnen til at Sophie ikke vil vise kjærestene sin så utrolig mye på bloggen er enkelt og greit at hun ikke vil ha unødvendige bekymringer rundt forholdet, og heller ikke måtte være et gnagsår på kjærestene og konstant mase om “gjorde du ditt og gjorde du datt”. 

På bloggen virker hun veldig bestemt, har masse mendinger og hun deler jo stort sett det meste om livet sitt. Er hun sånn i virkeligheten også, eller mer stille? 

Ja, Sophie har mange sterke meninger, og hun er ikke redd for å si dem. Meeeeen, hun er ikke en som konstant må uttrykke meningene sine, og kan være stille i forsamlinger også. Når hun først mener noe står hun for det, og sier det, men hun er ikke en irriterende person som konstant står og diskuterer fram meningene sine. 
 


Kunne hun blitt bestevenn med en 96er eller 95er? 

Det tviler jeg ikke på at hun kunne ha blitt, hun har mange gode venner som er 95, men det er ikke de hun er aller mest sammen med.  

Hvor mange ganger har hun hatt sex? 

Med mindre man har one night stands tror jeg ikke så mange har tellingen på hvor mange ganger de har hatt sex. Som dere vet har Sophie hatt flere kjærester, så jeg vet hun har hatt sex flere ganger enn hun kan telle på en hånd for å si det sånn. 

Syns du Sophie sminker seg mye? 

Nei, det syns jeg ikke over hodet. Jeg bruker faktisk mer sminke enn Sophie selv, og jeg tror at mange har et inntrykk av at Sophie bruker mye sminke, når hun egentlig gjør tvert imot. Selvfølgelig går det ikke bare i mascara, men det vil jeg si er helt normalt. 

Er ho så høylydt som det virker som? IKKE negativt altså, positivt<3 

Sophie kan være både stille og høylytt, det kommer veldig an på settingen og humøret. Sååå hun kan være den som roper og synger, men hun kan også være stille og ikke være den som snakker mest. 

Har hørt at Sophie er ganske sexgal, og da må jeg bare spørre; snakker hun også mye om sex-stillinger? 

Haha, denne var ganske morsom! Et av Sophie og meg sine favorittemaer er nemlig dette – sex. Vi snakker om det hver dag, så om det gjør oss/henne sexgal, so I guess she is. Hun er ikke sexgal på den måten at hun går og finner seg en tilfeldig fyr på gata for å få seg noe, men ja hun snakker mye om sex.

Er hun jomfru? 

Enkelt og greit, og som dere kanskje har skjønt. . . Nei. Ikke i stjernetegnet eller på noen andre måter. 

Holdt hun på å stryke i matte? I så fall, hvordan kan hun kalle seg skoleflink? Og hva fikk hun på matte eksamen? 

Ja, hun var på grensen til å ikke få vurdering i matte, men grunnen til at hun fortsatt kan kalle seg skoleflink er at det baseres ikke på et fag om du er flink eller ikke. Vi alle har ting vi er dårlige på og gode på, så om det at man er litt dårlig i et fag skal avgjøre om man er flinke eller ikke, tror jeg mange av oss bør revurdere hva vi selv er. Noen er dårlig i matte – som Sophie, andre er dårlig i gym – sånn som jeg. Tipper dere alle har et fag eller to dere ikke får seksere i. Hun bestod på eksamen, hvis ikke ville dere nok fått høre om det på bloggen! 


Hvordan klarte hun å komme seg så fort over Marco? 

Tror enkelt å greit at hun hadde “kommet over han” litt allerede før det var slutt, men selvfølgelig ble hun veldig lei seg allikevel. Grunnen til at hun kanskje kom seg enklere over han er at Sophie sa til vennegjengen at hun ikke ville snakke om han, noe vi selvfølgelig respekterte, og når hun da slapp og høre om han, og han var noen år mindre, så var det no stress. . . Da slapp hun og se og høre om han, og derfor var det nok ganske enkelt å komme over han. Når man har elsket noen er det selvfølgelig sterke følelser der som ikke går så veldig fort over, så hun er nok fortsatt glad i han, selv om hun ikke er forelsket i han.  

Har hun silikon i kroppen? Hvor? 

Nei, det har hun ikke. Jeg forstår ikke hvorfor mange av dere lesere ikke forstår at Sophie er 17 år, og det faktisk er 18-årsgrense på slike ting. 

Er dere ofte med hverandre? 

Når det er skole er vi sammen hver dag, og i ferier og sånt blir det litt så som så med at vi gjør forskjellige ting. Meeen vi snakker hver dag! 

Ser du hun noen gang uten extentions? 

Ja, Sophie verken sover eller dusjer med extentions så om jeg kommer til henne etter at hun har dusjet/badet og ikke satt de på, eller om jeg overnatter hos henne ser jeg henne selvfølgelig uten clips. Selv om hun ikke går ute i offentligheten uten clips betyr det ikke at hun aldri går uten. 

hotel

Hei dere! Har bare slappet av i hotellsengen med Anne-Sofie i hele kveld, vi har sett “labor pains” som er en film Lindsay Lohan er med i. Tror jeg har anbefalt den før, den er i alle fall utrolig undervurdet synes jeg og faktisk ganske morsom! Er faktisk ikke så veldig trøtt nå, jeg klarte og sove på bussen fra Arendal og hit. Jeg var så flau når jeg våknet, satt med munnen på vidt gap og hodet bøyd bakover, man kunne sikkert se maten jeg spiste for tre dager siden liksom. .  Men skal stå opp tidlig for å dra hjem til Harstad i morgen så er vel på tide at vi tar kvelden snart, selv om det aller merst frister og gå over gaten til mcdonalds!

Jeg har nettopp dusjet men måtte uansett ta må på meg skittene klær etterpå ettersom alle klærne så og si ble helt ødelagte på hove, det føles ikke så veldig bra akkurat nå! Gruer meg til å gå igjennom halve oslo i morgen med den svære sekken min, skittne sko og hunterstøvler som nærmest ser ut som en stor søledam. Og conversene? Dem trenger jeg ikke nevne engang, de er jævlige. Pluss at jeg halter skikkelig så ser ut som en pingvin. Men alt i alt, det er faktisk bare morsomt, jeg har samlet så mange minner!

I tilfelle dere skulle lure så bor vi på hilton hotellet ved siden av stortinget, veldig fint hotell og ikke så veldig dyrt. Vi betalte 500 kr for en natt! Well well, snakkes senere ♥

Har desverre kun digitalkamera ( ville ikke ta med speilreflekskameraet på hove) så bildene blir litt dårlige, men jeg får tilbake mitt gode gamle kamera i morgen. Gleder meg sinnsykt mye!

Anne-Sofie sa når hun tok dette bildet “Sophie, du går bokstavelig talt i ett med den brune veggen” og jeg ser nå at det stemmer haha! 

videoer fra hove

Hei! Fikk nettopp lastet opp to videoer fra Hove, en av Mac Miller og en annen fra skrillex. Vet at de ikke er så veldig bra, men er bare slik at dere skal få litt bedre feelingen av hvordan det var og være der! Jeg skal definitivt tilbake til neste år, er nok den beste opplevelsen i mitt liv. Helt sinnsykt, en uke med galskap! Har mange diverse småfilmer også, Anne-Sofie skal lage en “summer 2012″film med masse klipp fra hove som kommer etterhvert.

Var forresten utrolig mange blogglesere som kom bort hele tiden på hove, enten for og si hei, få klem, snakke eller ta bilde – tok sikkert over 100 fanbilder om dagen! Jeg har allerede fått et par bilder på mail, men om du har noen så kan dere gjerne sende meg på sophieeliseblogg @hotmail.com ♥ Er ofte dere spør ” er det irriterende at så mange kommer bort?” når dere møter meg, men NEI overhode ikke! Det er det beste ved hele denne jobben, da får jeg jo snakket med de som leser bloggen min, høre hva de synes, det gir meg veldig motivasjon. Har kun sagt nei til et bilde en gang i hele mitt liv, og det var faktisk på hove. . . Fikk veldig dårlig samvittighet, men akkurat da hadde jeg bare ikke tid! 

Var noen av dere på hove eller har planer om å dra til neste år?


Mac Miller – knock knock 

 

 Skrillex! Aner ikke hvordan sang det er, haha.

endelig over

Hei! Nå sitter jeg på hotelrommet i Oslo mens Anne-Sofie sover i sengen ved siden av meg, vi begge er så sykt slitne at det ikke skulle vært mulig engang! Den luksusen av og sette seg ned i hotelsenga i dag var helt ubeskrivelig etter fire dager med og ligge uten liggeunderlag i telt. . . 
I går var det litt dårlig vær på hove, så jeg orket ikke tanken på og gå helt til bloggkGampen som er ca 2-3 km fra der vi hadde telt.  Håper dere skjønner det, jeg fikk jo blogget på andre måter uansett! Er veldig godt at jeg har pc nå slik at jeg kan blogge uten at mange kikker meg over skuldra i alle fall, haha.

I går slappet vi egentlig bare av hele dagen i teltet, synd at vi hadde fått en liten elv inne i vårt telt på grunn av alt regnet! Etter noen timer gikk vi til de andre og begynte og drikke litt før M83 og skrillex. Begge deler var helt sykt, men sånn samlet sett av alle artistene på hove syntes jeg faktisk Mac Miller var best fordi jeg elsker han så utorlig mye, haha.

Angående mine efarringer så kan jeg si såpass, om du skal på hove anbefaler jeg egentlig ikke telt – men samtidig, så er det noe du vil få med deg, fordi det er en del av opplevelsen. Men nå vet vi hvordan det er og sove i det forjævlige teltet, så til neste år leier vi campingvogn! Tror alle i gjengen på 8 stk som vi var der med kan si seg enige i det. Alle var så utrooolig lei på slutten. . . 

Jaja, nå skal jeg prøve og sove litt til, det er faktisk gay-parade utenfor vinduet her i Oslo så det kan jo bli spennende. Har aldri hørt så høy discomusikk før i hele mitt liv!

Lotte, meg og Anne-Sofie. Uslåelig kombinasjon på hove, jeg lover! 

Lotte, Katarina, meg og Anne-Sofie. Elsker dette bildet<3 

Bergenkompis som jeg ALDRI klarer og huske hva heter..

Labrinth

Wiz!

Nero

Før skrillex!

HAHAHAH

Surprise!

Hei dere! Nå er det Amanda som blogger. Det er jeg som har postet de forhåndsskrevede innleggene til Sophie mens hun er på Hove, og nå har jeg en liten overraskelse til dere. Spør meg om hva dere vil om Sophie, så skal jeg svare på spørsmålene i morgen, her på bloggen. Siden vi er bestevenner har jeg masse juicy details om henne, som jeg tviiiiler på at dere vet, og om dere er heldig så røper jeg kanskje noen. Vi var jo blant annet sammen i Oslo på David Guetta, har samme fag på skolen, og er stort sett sammen flere ganger i uken, så da er det bare en ting til å si. . . 

Spør i vei! 

ting som irriterer meg del 2!

– Folk som kommer med utsagn om at “OMG JEG HATER NYE FACEBOOK!”. Jada jada, det er fint du engasjerer deg men det er ikke verdens undergang – kom deg over det! Og hvorfor skriver du det på statusen din? Vil du ha trøst eller..?

– Hver gang jeg sier jeg er fra nordnorge, skal alltid noen si ” kjenner du per østby hansen person fra tromsø?” for eksempel. Det er som om de tror at hele nordnorge er en by med 10 personer. Ja, jeg kjenner absolutt alle i hele nordnorge.

– Bloggere som spammer kommentarfeltet mitt med reklame for sine egne blogger.. “Besøk bloggen min, der kan du vinne et ødelagt mobildeksel!!” for eksempel. Jeg tror ikke jeg trenger å si så utrolig mye mer om nettopp den saken. . .

– At hunden min har en tendenes til å få bjeffe-anfal med en gang jeg har lagt meg i senga. Jaja, love you 2 liksom.

– I nordnorge (jeg vet ikke om vi har det i resten av landet også) har vi en ordning som er slik – matsøppel og annen søppel. To søppelbokser under vaksen. Jeg hater folk som faen ikke klarer og forstå dette, kaster søppel her og der, kaster søppel UTE i hagen eller på gata, hvor som helst. Please!? Det er så utrolig vakkert når snøen smelter og det ligger søppel absolutt over alt. . Hvorfor gidder du ikke kaste det i søpla? Er du ute, ha det i jakken til du kommer hjem omså. Ja, det er kanskje “jævlig ekkelt” men jeg vil påstå at planten jorden er viktigere enn canada goose jakken din.. 

– Folk som har lua over ørene. Hvorfor har dere det? Hva er poenget da? 

– Folk som kliner/roter/tørknuller på offentlige steder. Jeg har sagt det før, og jeg kan godt si det igjen! Jeg synes det er ekkelt, og faktisk direkte uhøflig. Jeg blir skikkelig pinlig berørt og hele bussturen (eller hva det nå måtte være) blir skikkelig ubehagelig. Vær så snill – vent til dere kommer hjem! Jeg har opplevd å sitte bak et par som seriøst laget sexlyder på bussen mens de jokket opp og ned… 🙁

– Sanger som setter seg dypt inne i hjernen og aldri slipper taket, slik at man er pent tvunget til å synge på de om og om igjen.. For tiden er det “summerlovin” fra Grease som torturerer meg. Hvordan fant den veien dit liksom? 

– Folk som klager over reklame på spotify! Jeg personlig synes det bare skulle mangle når vi har fått et gratisprogram som faktisk er så genialt at man kan høre musikk over nettet på en lovlig måte. Jeg synes uansett Jonathan i reklamen hørtes litt sexy ut og nøyt hannes korte reklameinnbrudd nå og da – helt til jeg kjøpte meg premium selvfølgelig. Verre enn det er det ikke! 

morsomme minner

Husker en gang jeg hadde innlegg med forskjellige minner jeg har, så nå tenkte jeg å kjøre på med et til med forskjellige ting jeg husker fra da jeg var yngre! 

♥ Nå når jeg og Amanda var i Oslo så var vi begge litt brisen etter David Guetta konserten, og så delte vi taxi med to damer som var en god del eldre enn oss – tror hun ene sa hun var 38 eller noe. Uansett, hun dama prøvde å spleise meg med sønnen hennes på 17 år som visstnok var en “langutt” i følge henne, altså at han spiller mye dataspill og at han ikke var noe særlig pen men det gjør jo ingenting, han kom tross alt til å tjene mye penger – nok en gang, i følge henne. Sønnen hennes het visstnok Adrian haha. . Og så prøvde de å dra oss inn på en uteplass for 20 +. Crazyness!

♥ Det er veldig sjeldent jeg drikker så mye at jeg blir full, men for rundt 2 måneder siden skjedde nettopp dette – og når jeg er full, så er jeg full halv 11 om kvelden og så drar jeg hjem. Jeg lå på badet og var ganske dårlig og følte at jeg måtte pusse tennene, dette skulle min “kjære” venn Anne-Sofie hjelpe meg med. Hun tok ikke inn en tannbørste i munnen min, men enn dokost! ” Æ love dæ det e bare en litt stor tannbørste”. Well, hevnen er søt… Bare vent:-)

♥ Da jeg var 14 år hadde jeg en kjæreste som var 18 som jeg ikke fikk lovt å sove hos, dette sa jeg selvfølgelig ikke til han og latet som at alt var cool og at jeg hadde verdens beste foreldre som ga meg lovt til alt – noe som ikke stemte. Jeg måtte leve et sykt dobbeltliv, hvor han trodde jeg fikk lovt til alt mulig mens jeg i virkeligheten (forståelig nok ) fikk lovt til ganske lite. Når jeg skulle sove hos han måtte jeg si at jeg sov hos venninner og når ikke det gikk så snek jeg meg ut på natten. . . For at dette skulle gå satt jeg på youtube i senga mi med “breathing sounds” slik at mamma og pappa skulle tro at jeg lå der og sov, haha! Jeg la også masse klær under dyna med litt extensions på toppen slik at det skulle se ut som om jeg lå der..

♥ Når jeg gikk på ungdomsskolen var jeg som sagt skulkemesteren, og dette har heldigvis endret seg på videregående, men det har skjedd et par ganger at jeg har skulket her også, om jeg ikke er så godt forberedt til en time for eksempel. For ikke så lenge siden skulle jeg og Amanda skulke, og det er egentlig ganske lett på videregående ettersom lærerne ikke starter leteaksjon etter deg om du ikkke møter opp. Meeeeen typisk vår flaks, når vi skulle gå ned i gangen kom akkurat læreren ut fra en dør så vi måtte snu og løpe FRA læreren som kom etter oss, så der løp vi i høye hæler og stivpynta fra en lærer på 60 år som sikkert var utrolig forvilet over oss. Haha, herregud! Holdte på å tisse meg ut, utrolig morsomt og skummelt på samme tid.

♥ Jeg komfirmerte jeg humanetisk, og en del av opplegget er at man drar på noe som heter “på flukt” hvor man skal leve som flyktninger i to døgn (tror jeg det var). Jeg hadde en ganske grei gruppe menpersoner som er totalt ulik meg selv bortsett fra EN kompis. Det var en jente på gruppa vi syntes var ganske irriterende, så hadde kompisen min med seg nesespray fra thailand som man ikke sprayer inn men bare putter i nesa og sniffer på så har det samme effekten, så lurte vi henne og sa at det var et dop slik at man ble høy – og hun trodde på det. Et sniff og hun trodde hun var høy på alt annet enn livet. Der var jeg, midt i skogen, med en jente som var høy på nesespray..

 Konfirmasjon, jeg står på nederste rad i midten. 

hove dag 3

 I går var virkelig en helt crazy kveld! Jeg tror aldri jeg har sett så mye rart på så kort tid, dere må nesten bare oppleve Hove for og forstå det. Man blir helt inne i sin egen lille boble og gjør akkurat hva man føler for. Eller, bortsett fra å være fin da. Med en gang jeg kom hit så var jeg skikkelig redd for å bli skitten, måtte sminke meg ofte osv men nå er det ikke viktig overhode, jeg har så skittene klær nå at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre haha. Har så og si stupt kråke tre ganger for dagen her, og det er veldig gjørmete.. Trenger kanskje ikke si så mye mer.

Må fortelle dere om noe litt gøy som skjedde i dag. Jeg og Anne-Sofie har som dere sikkert vet det minste teltet i verden, og i formiddag satt vi og skulle sminke oss når en veps kom inn i teltet. Vi begge styrtet ut mens vi hylte, og så måtte vi bruke en halvtime på og få den ut. Det kom en mann for og hjelpe oss, det ble et helt styr – og til slutt viste det seg at det var en FLUE.. Flaut, to fjortiser på tur liksom!

Nå skal vi se Labrinth, så Wiz Khalifa, Snoop dogg og Nero! Blogges<3

 

outfitkonkurranse!

Hei! Nå skal jeg gjøre i gang en konkurranse i sammarbeid med Libresse, hvor det går ut på at du skal legge ut et outfitbilde av deg selv på instagram og om du tagger #BeTwisted under bildet ditt så kommer det opp på facebooksiden til libresse HER. Der etter må du dele bildet ditt med venner og om de trykker hjerte på bildet ditt på facebook og om du er en av de 50 som får flest hjerter kommer du videre og JEG skal være med på å bestemme vinneren som har best outfit!

Altså skriv #BeTwisted under outfitbildet ditt på insta, og del det HER. Da kan du vinne gavekort på 1000 kr på nelly! Og skader ikke med litt smisk i kommentarfeltet her, ettersom jeg skal trekke vinneren:-)

Her har dere mitt dårlige bidrag, er litt begrenset når jeg er på festival:

 

 

min største fobi

Det er mange som har stillt litt spørsmål ved at min største fobi er når jeg kommer nært et pair / ark. Jeg bryr meg ikke om det er A3, A5, A4 eller uansett, et ark er et ark og det er rett og slett helt jævlig. Jeg klarer slike typer papir som er i blader, f.eks se & hør eller aviser, men slike enkeltark som man må ha i permer, slike man får på skolen.. FAEN SÅ EKKELT DET ER!

Jeg aner ikke hvorfor, jeg synes ikke de ser særlig skumle ut men jeg klarer bare ikke ta i de. Når jeg tar i et papir får jeg frysninger og har bare lyst til og gråte – det er så utrolig grusomt! Lyden av et papir når noen legger det ned på bordet eller skal samle masse papir i en bunke er det verste jeg vet, da holder jeg meg for ørene og roper. Husker en gang en lærer sa til meg at jeg bør dra til psykolog med dette, for en drittsekk – men det er sant da.. Det suger.

Hva er deres fobi?