Hjemme fra kinoen

The next tree days var veldig bra! Ikke verdt en toer som noen hadde sagt, heller ikke verdt en femmer. Men sykt bra handling, og høyt spenningsnivå!
Nå skal jeg bare slappe av her hjemme med avatar litt før jeg sovner. Visste dere at enkelte har tatt selvmord etter å ha sett avatar, fordi de ikke klarer virkeligheten etterpå? Altså den er bra, men bra er den virkelig ikke…

blinkskudd <3<3

 

videoblogg


Nå setter jeg meg den å skal lage en kick ass videoblogg! Men.. hva vil dere ha videoblogg om?:-) Jeg er vel egentlig litt kjent for å være litt spessiel på dette med videoblogger, rett fram og ærlig, så her er jeg virkelig åpen for alle forslag! Kan være ting jeg skal gjøre, ting jeg skal snakke om, synge(eventuelt hva..)

The next three days

Nå har jeg akkurat stresset igjennom mandagsrutinene mine, (dusj med peeling, hårkur osv) og holder på å fikse meg. Skulle egentlig bare slappe av i dag, men ble endring i planene, heldigvis!

I kveld blir det i alle fall kino med Anne-Sofie! Vi skal se the next three days. Kanskje noen av dere har sett den? Den virker i alle fall utrolig spennende, og som min type film. Har sett at den har fått veldig varierte terningkast, alt fra 2-5, så vi får se hvordan den er ;) For å se trailer, trykk her

 

 

Kontakt meg!

 

presse og kommersielt: [email protected]

for lesere, kontakt meg på facebooksiden min HER
 

Instagram: @sophieelise // Snapchat: @sophizzleyo

For annet kan jeg kontaktes via innboks eller kommentar på min offisielle facebookside som du finner her. Henvendelser på min private facebook vil ikke bli besvart.

den berømte “barnemat dietten”

Jeg er som kjent helt lost i den svenske bloggverdenen, der har jeg fått med meg at mange går på den såkalte barnemat dietten.. Kissie skryter over at hun spiser kun det hver dag, og at det inneholder kun 70 kalorier.
men, om dere vil slanke dere, ikke bruk det! 70 kalorier per 20 gream.. så nå vet du det, kjære Kissie:-)

Når det kommer til kissie, som jeg selv elsker bloggen til, vil jeg bare ta opp en sak. Jeg vet hun skriver utrolig mye om slanking, og det er helt greit at hun slanker seg. Som vi alle vet, legger hun ut maaange lettkledde bilder av seg selv, dere bør bare vite at bilden er redigerte, til de grader også! Redigerer puppene større, lårene mindre, leppene større, nesa mindre.. Synd at man skal ha noe slikt å leve opp til, når hun egentlig ser slik ut:

Ja, jeg er sjalu på Kissie.. vil også kunne redigere bilder så bra!

sliten jente.

Nå ligger jeg her med min lille chihuahua Rigmor sovende på fanget, og kan omentrent ikke løfte en finger i frykt for at hun skal våkne, mens jeg egentlig bare har lyst til å springe på badet og spy.. Er så sykt dårlig! Men vil ikke at dette skal bli en klageblogg, så vi lar det ligge 🙂

Skal spise opp maten jeg har her, som da er knekkebrød, bare sånn for de spessielt interesserte. Har irritert meg så sykt over blogg.no idag, får ikke til å midstille bilder osv. Men nå begynner jeg å klage igjen, vi snakkes senere i kveld når hormonene mine har roet seg litt..hehe

Jeg er så lei meg, jeg er så sliten..

Hva kan man si.. Akkurat nå har jeg en blandet følelse av kvalme, tretthet og rett og slett nervøsitet etter kvelden. Har vært så mange sjokkeringer, og jeg er dødssliten.

På festen vi var på i omlag en time, var det kun slossing, spying, gråting, kjefting ++. Ikke noe morsomt, med andre ord. Ettersom jeg var den ene av kanskje tre edrue personer tilstedet, var det mildt sagt ikke noen fest for meg. Gikk rundt og stresset som en gal person. Jeg er så utrolig lei av alt som skjer nå
Laget i alle fall en videoblogg før vi dro ut, får se om den kommer ut i morgen(neppe, men dere kan jo be)

nå skal jeg sove, har virkelig lengtet etter sengen!
godnatt

 

fjortisser, liksom!

Nå sitter jeg her på det kalde rommet til Charlotte, mens vi venter på at klokka skal bli så mye at vi kan begynne å fikse oss! Er nemlig typisk meg å starte å fikse meg klokken 3.
Så nå hører vi på typisk “syre” musikk, og girer hverandre opp! Vi fjortisser, altså..

haha rumpa til charlotte i speilet bak der!