Den døde huden bare ruller av!

Reklame | I samarbeid med maybeauty

Som dere vet har jeg slitt mye med uren hud, og veien derfra har vært lang. Ikke bare har jeg gått på piller (som funket der og da, men ga meg tilbakefall hele tiden), jeg har også brukt tusenvis av kroner hos hudpleier. Nå har jeg endelig funnet en balanse som holder huden min i sjakk: jeg har kuttet ut meieri fra kostholdet mitt, jeg drikker masse vann, bruker gode produkter og jeg tar meg ikke unødvendig mye ansiktet i løpet av dagen. I tillegg tar jeg ansiktsmasker hjemme nå og da, når jeg føler for det. 😬 Da får jeg presset inn litt “me-time” i samme slengen. Så klart trenger man ikke være like “ekstrem” som meg, men jeg ville bare dele hva som har funket for min del. Alle har forskjellig hud, og det er viktig å huske på.

          

.. Som dere vet er jeg stor fan av MayBeauty sine masker, de er prisvennlige og inneholder naturlige ingredienser. “The Incredible Face Gel” er helt fantastisk og man ser resultatet med en gang! Den fjerner olje fra huden din, rengjør porene og man kan fysisk se hvordan all dritt fjernes fra huden. Ganske utrolig, men helt sant – noe som også gjenspeiles i alle anmeldelser jeg har lest! I tillegg er produktet mildt, så om du f.eks ofte reagerer på produktet eller har allergier er den helt trygg. En bestilling gir deg 8 pakker, og det er virkelig mye for pengene 

✨ Jeg kan også nevne at gelen passer perfekt for deg med kombinert hudtype. 🙏🏼

Slik bruker du face gel:

Face Gel skal masseres inn i huden till man ser døde hudceller rulle av.

          

Dette ser kanskje litt ekkelt ut, men her kan man se hvordan overflødig hud bare faller av.. Jeg måtte skru på kontrastene i bildet slik at dere virkelig ser (er tydeligvis ikke så enkelt å ta bilde av død hud).

Jeg kunne virkelig ha ramset opp i evigheter. Men hvem takker vel nei til resultater som kommer umiddelbart? Du kan, bokstavelig talt, se hvordan død hud ruller bort og smuss fjernes, og du sitter igjen med et mykt og fresht resultat. Jeg er solgt på dette produktet, og det er ikke uten grunn jeg har anbefalt det flere ganger 😍

💛Jeg bruker masken før jeg skal på en solferie, da blir brunfargen jevnere i ansiktet.
💛 Halsen og brystkassen er også områder som har godt av denne behandlingen! 
💛 Om du skal bruke heavy sminke (eller opplever at foundation fester seg “oppå” huden) så er denne perfekt. Du blir liksom så… klar i huden. 

Om du vil teste The Incredible Face Gel eller andre produkter fra MayBeauty får du nå en Moroccan Miracle Hårmaske, verdt 199 kr med på kjøpet ved bruk av koden Sophieelise.  Hårmasken gir resultater etter første gangs bruk og håret holder seg fint om du bruker den regelmessig. Den inneholder naturlige ingredienser, og ingen av May Beautys produkter er testet på dyr! I tillegg funker den også på extensions 🙂 Dette er en hårmaske med innpakningshette. Hetten holder på varmen og fuktigheten, likt som når man sitter med slike “skjermer” over hodet hos frisøren – noe som igjen gjør hele hårmasken mer effektiv. Hvorfor er ikke alle hårkurer slik som det? Hårmasken har jeg blogget om tidligere, og link finner du HER i tilfelle du vil lese – det er altså en veldig god deal! Du kan lese mer, og bestille HER.

Har noen av dere testet produkter fra MayBeauty? Pappa er f.eks avhengig av en hårolje fra samme merke, haha.. Så de har virkelig noe for enhver smak!

en magisk kveld

SE DANSEN VÅR HER. 🖤🖤

Foto: Cato Ingebrigsten 

Jeg aner ikke hvordan jeg skal begynne å beskrive dagen i går. Først alle nerver, en styrke jeg ikke visste at jeg hadde, fulgt av sjokk og lykke! Jeg er så takknemlig for at jeg fikk oppleve kvelden i går, det kommer jeg til å huske for alltid og tenke tilbake på om jeg har en vanskelig dag. Og dere – jeg kan ikke få takket dere nok for alle kommentarer jeg har fått det siste døgnet – jeg har lest alt, og blir skikkelig rørt. Vi fikk 9×3 og vår første 10 (!!!) fra dommerne, noe som ga oss til sammen 37 poeng og førsteplass noe jeg aldri hadde trodd. Det hadde ALDRI gått uten deres støtte og heiarop denne tøffe uken. Og verdens beste dansepartner Benjamin som alltid tror på meg, og ser meg for det mennesket jeg er. Vi har ikke hatt en eneste krangel eller diskusjon så langt i konkurransen og det tror jeg helt ærlig ikke vi kommer til å få heller, vi har det så fint! Ikke minst har jeg aldri trent så hardt på noe i hele mitt liv som vår Paso. 

Tusen, tusen takk for en fantastisk kveld, for alle stemmene deres og takk for at dere tror på oss! Jeg kom akkurat hjem fra trening og er supermotivert for argentinsk tango, det har jeg gledet meg lengre til. Nå skal jeg jobbe like hardt denne uken og bare bli bedre og bedre. Jeg elsker dette eventyret!! 🙂 

Og en ekstra takk til Thea som tok med så fine ballonger til meg i dag. Hun er en sterk konkurrent men et fantastisk menneske som er så inspirerende på alle mulige måter. Jeg tror oppriktig jeg er i sjokk og har ikke klart å forstå noe av dette.. Men kanskje like greit, det er viktig å tenke at det nå er en ny uke og at jeg starter på 0, som alle andre. Det krever hard jobb å få gode poenger og det skal jeg jobbe med denne uken også! 

KLARE!

Og så var plutselig siste treningen gjennomført. Denne uken har vært sinnsykt krevende fordi jeg har pushet meg selv, hver eneste dag, til det ytterste. Det har forhåpentligvis gitt resultater, og jeg håper sånn det kommer til å skinne igjennom i morgen! 🖤 På sending pleier jeg å være så nervøs at kroppen rister, og slik har det nå vært igjennom hele uken. Utrolig sterke nerver. Men i dag landet jeg litt i følelsen av at det faktisk blir bra, jeg har gjort mitt aller aller beste, og viktigst av alt – jeg har blitt bedre. Jeg vil virkelig ikke i duell i morgen, eller enda verre, ryke ut. Neste uke har vi argentinsk tango (og jeg får danse til min favoritt Selena Gomez), det har jeg virkelig sett frem mot så jeg skal faen meg gi ALT i morgen slik at jeg får oppleve det. Uansett hvor nervøs jeg er!! Om så jeg knekker sammen etterpå, så får jeg bare gjøre det.. Haha. Vi trenger virkelig deres stemmer i morgen, og jeg håper sånn dere er med oss! 

Tema for sendingen i morgen er forresten “minneverdig år” og jeg har valgt 2016. Noen som kan gjette hvorfor? Det var sinnsykt vanskelig å velge, men da det først gikk opp for meg var det ingenting som føltes mer riktig enn å velge 2016. 

I kveld er jeg alene hjemme fordi Kasper er på jobb. Jeg skal bruke tiden på å gjøre ting jeg vet er bra for meg – som er å senke belysningen, se på Senkveld og Skavland (min nye tradisjon) og lese litt.  Og så har jeg blitt enig med Benjamin om at jeg skal visualisere dansen vår 15 ganger, å føle på alt som skal gå bra. Det  skal jeg få til, visualisering er faktisk min (eneste) styrke på mental konsentrasjon haha. 

en stor dag i mitt liv

Reklame | annonselenke Nelly

Jeg har hatt en torsdag styrt av følelser, sammenlignet med tidligere i uken har det vært en enorm kontrast – fra søndag til onsdag var jeg fokusert, litt kald og målrettet, men det er ikke meg, så derfor brast det litt sammen i dag og den velkjente følelsen av “jeg vet ikke om jeg kan” og “tenk om det ikke går” tok totalt overhånd. Det blir ikke bedre av å holde inne gråten, da kjemper man mot seg selv – og jeg tok meg noen minutter til å kjenne på det vonde. Heldigvis hentet jeg meg inn igjen og presterte bra på trening etterhvert, pjuh. 

Ellers har jeg akkurat vært å tatt spraytan hos spraytanhuset – vanligvis kan jeg spraye meg selv, men når jeg skal på sending må en proff gjøre det slik at jeg er sikker på at hele kroppen blir jevn. Vanligvis er det fredager som gjelder for brunfarge, men har endt opp med å se litt “skitten” ut på sending siden overflødig selvbruning ikke har blitt dusjet av..  Det vil jeg prøve å unngå denne gangen. 

Settet jeg har på meg finner du HER 🍊 Litt lange bein for meg som er så lav, men ellers fin! 

I dag tidlig møte jeg forlaget mitt, Cappelen Damm for et møte angående Elsk Meg. Vi har begynt å planlegge hvor jeg skal reise på bokturne, og for meg var det viktig å besøke ikke bare de store byene, men også små kriker og kroker jeg ikke har noen kjennskap til. Så, kom gjerne med forslag i kommentarfeltet! På mindre steder har vi også sjansen til å gjøre det mer intimt. Jeg tok meg selv i å si “boken slippes jo om noen uker” og de bare “eh, den kommer neste uke”.  😂 Til mitt forsvar visste jeg faktisk ikke det, jeg trodde den skulle komme mot slutten av måneden. Men det gjør ikke noe, nå blir hele releasen som å rive av et plaster. Herregud som jeg gleder meg til dere får lese, jeg kan ikke si det nok. Jeg er ENDA mer stolt av denne enn første bok!

I kveld spiser vi hjemmelaget veganburger, og jeg skal fortsette på Gunnhild Stordalen sin bok. Jeg har faktisk kun ti sider igjen av boken, og jeg startet i går! Ikke bare er hun en interessant person med en historie ulik de fleste, men hun inspirerer med sitt syn på verden, klima, miljø.. Jeg ble rett og slett så inspirert at jeg måtte felle en tåre, og det skjer aldri. I tillegg er boken skrevet på en så ydmyk og medmenneskelig måte, ikke belærende i det hele tatt. Jeg SKAL gjøre noe godt for denne jorden, tenkte jeg da jeg sovnet i går. Alt takket være boken. Ikke minst ble jeg sikker på at jeg ikke vil ha barn (men der skifter jeg mening annenhver dag, haha. Men jeg måtte gi Kasper et alvorlig blikk i går å spørre om vi virkelig ønsker oss det). Vel.. Les den! 

det er en annen følelse nå

Tenk at vi enda en gang er her – en bok skal slippes. Forbilde ble sluppet i oktober for to år siden, og jeg er definitivt mer rolig igjennom prosessen nå. Jeg føler meg stolt og glad over det ferdige verket, og boken er litt mer “voksen”. Nå gjenstår det bare at dere får lest og gitt en dom, til nå er det jo KUN Ida Fladen som har gjort det – og forresten, jeg er med i enda en episode av podcasten hennes, du finner den på iTunes. Skikkelig gøy at jeg fikk være med i to episoder og at resultatet ble så fint og personlig. Jeg vet mange etterlyser podcast fra meg (jeg har jo laget en episode med Kasper), men jeg vet jeg ikke kommer til å ha tid til å lage podcast på en stund. Men, kanskje jeg skal slippe bare den ene episoden? 

Ellers kom jeg akkurat hjem, og gjett hva jeg har gjort hele dagen? Hold dere fast… TRENT. Nå fikk vel mange sjokk. Neida, det er jo slik livet mitt er om dagen, og i dag hadde vi vel personlig rekord og var på studio fra 10:00 – 18:30. Men jeg skal klare å prestere på lørdag! Dessuten hadde jeg litt ekstra energi i dag på grunn av den gode nyheten om boken. 🙂 I dag både føler jeg meg, og ser ut som om jeg har trent og svettet konstant. Derfor ingen bilder av meg i innlegget. 

Sko HER. De er normale i størrelsen og så jævlig bra for meg som er lav. Da blir jeg plutselig et par cm høyere! 

Det feirer vi med foodora,  og så skal jeg lese litt i Gunnhild Stordalen sin nye bok. Det fulgte med en hilsen, hvor sykt kult er ikke det? Om det er en person jeg ønsker å møte som jeg enda ikke har fått sjansen til, så må det være Gunnhild. Jeg har jo faktisk skrevet om henne på bloggen før, hvor mye jeg beundrer henne.

Jeg skal sove tidlig i dag også! Vi har parkettprøver i morgen tidlig, helt sykt at det allerede er torsdag i morgen. Det føles ut som om jeg knapt husker hvilken dans vi holder på med, det er vanskelig å nullstille seg fra uke til uke. Vel, ønsk meg lykke til! 🙂 

 

NÅ KAN DU BESTILLE BOKEN MIN!

Reklame | egen bok

Jeg har hatt en bra onsdag, mye fordi jeg har hatt sommerfugler i magen grunnet det jeg nå skal fortelle.. Endelig er boken min tilgjengelig for forhåndssalg! Så, om du bestiller den via linken HER kommer den i postkassen din, litt før den treffer hyllene i butikk. 

Jeg trodde aldri den skulle bli ferdig, eller at jeg skulle tørre å åpne hjertet mitt på denne måten. Historien har aldri blitt fortalt i offentligheten, og egentlig hadde jeg sverget for meg selv at det skulle forbli slik. Det var for flaut, for mørkt, for vondt og for vanskelig. Jeg ville ikke innrømme det ovenfor meg selv engang.. Men samtidig har jeg aldri vært så desperat etter noen å snakke med som da jeg var ulykkelig, dypt forelsket. Men hvordan? Ved å skrive denne boken håper jeg alle som føler det på samme måte kan få noen å lene seg mot. 

Samtidig er det en bok om å miste seg selv, gå på akkord med egne verdier, vennskap og det å være ung. Jeg håper den vil falle i smak, den er i alle fall utrolig spesiell for meg og en bok jeg er ekstremt stolt av å ha skrevet. 

Du kan bestille boken HER!  🥀 

Håper den faller i smak! Og ikke minst, hva synes vi om coveret? Jeg er skikkelig fornøyd! 

(ps! nå som vi først er inne på temaet bok. “Forbilde” er på tilbud hos samme nettside og du finner den HER). 

hun som inspirerer meg

Jeg har brukt kvelden hos Dajana for å filme en tutorial, selv om jeg var sliten da jeg kom inn døren hos henne men fikk umiddelbart masse energi av å være rundt henne. Hun er virkelig en gledesspreder og det motiverer meg å se hvor lidenskapelig opptatt hun er av jobben sin, hun klager virkelig aldri. Nå har hun lansert sine egne vipper også, jeg er stolt! Og jeg hadde savnet å få skikkelig glam – selv om vi blir sminket hver lørdag er det noe helt spesielt med Dajana og hvordan hun forstår ansiktet mitt. Hun får meg til å se ut akkurat slik jeg ønsker, haha.

Ellers kan jeg ikke tro at tirsdagen er over allerede! Uken går alt for fort. Jeg har kommet godt i gang med Paso Doble (håper jeg skrev det rett nå, måtte google), men dette er definitivt den mest krevende dansen så langt for min del. Ikke fordi den nødvendigvis er den vanskeligste teknisk, men jeg har så sinnsykt lyst til å gjøre det bra.. I can do this, det gjelder bare å være motiverende i sitt eget hode så kommer det ut i kroppen også. 🙂 

Håper alle har det fint! I morgen skal jeg på kino forresten, så om noen har sett noe bra i det siste, gi meg beskjed? 😍 For litt siden så jeg Heriditary og kunne faktisk sett den igjen, så der har dere et kanon-tips. Elsket den filmen.  Jeg stoler vanligvis på IMDB, men dere har gitt meg gode tips også. 

hvordan gå videre

Reklame | annonselenker Nelly

Dette kommer sikkert til å høres sprøtt ut, men da vi gikk inn i denne uken var jeg nødt til å gjøre noen valg som jeg tror kommer til å være verdifull for meg, også for resten av mitt liv. Jeg måtte snu tankegangen å heller si “ok, nå skal jeg virkelig bli flinkere på dette med dansingen, hvordan skal jeg gå frem for å løfte meg selv oppover?” istedenfor “nå vil jeg gi opp”. Jeg landet på å aldri ta med meg mobil på trening, den legges igjen hjemme. Om så jeg da er åtte timer uten kontakt med verden utenfor, så får det bare være. Jeg får ikke lov å si “jeg klarer ikke”, og må heller prøve å finne løsninger til hvordan jeg faktisk kan klare. Gi meg selv en klapp på skulderen underveis. Være trygg i følelsen av at “i dag gjorde jeg mitt beste” hver kveld når jeg legger meg, og ikke gi meg før jeg vet at jeg har gitt alt. Tenk om jeg kan ta med meg dette videre i livet også? Det hadde vært ekstremt verdifullt.

Jeg går som regel i veldig avslappa klær om dagen. Som det her. 
Bukse: HER
Genser: HER.
Sko: HER.

Jeg har alltid tatt ting veldig enkelt, og om det ikke har kommet enkelt for meg har jeg gitt opp. For eksempel er jeg skikkelig dårlig i matte og fysikk, fordi jeg ikke skjønte det fra start og derfor orket jeg heller ikke å prøve. Et annet eksempel er det å kjøre bil – jeg brukte 16 måneder på å ta lappen fordi jeg ikke orket å legge inn en innsats når alt ikke bare funket perfekt fra start, ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg har en sperre i hodet som ikke forstår hvordan. Jeg bare sjanser, håper det går bra, og så lærer jeg underveis uten å vite hva jeg har lært eller hvordan jeg har kommet meg til et bra sluttresultat. Jeg har holdt meg til ting jeg har et “naturlig talent” for, f.eks å prate eller skrive om følelsene mine. Der har jeg også stått på stedet hvil og ikke funnet ut hva som egentlig er mitt potensiale, og det er litt kjipt å tenke på nå. Det skal jeg definitivt ta tak i. 

Men, man kan ikke prestere om man ikke slapper av. Når jeg først slapper av det er det veldig viktig å gjøre kun det og ikke tenke “nå burde jeg gjort annet”.  Poenget er at om jeg vet jeg gjorde alt jeg kunne på trening finnes det ikke noe som henger over meg av dårlig samvittighet, da kan jeg senke skuldrene å gjøre ALT som vanligvis gir meg dårlig samvittighet. Her er en liste over ting jeg benytter meg av for å være kun meg..

🌸 Jeg ser på en episode “real housewives of New York” og drømmer meg bort i dramaet deres. Og de geniale tingene Bethany sier. Jeg ser det på TV2 sumo, de har fra sesong 7 og utover. Det spiller ingen rolle om du starter midt i! 

🌸 Hører på podcast, og da liker jeg noe som er lett på øret og gir meg motivasjon. Akkurat nå er jeg tilbake i “the school of greatness by Lewis Howes””. Jeg hører virkelig på podcasten, og kombinerer det ikke med å scrolle på telefonen eller rydde. Jeg bare ligger ned å hører. 

🌸 Leser blogg som gjør meg glad og positiv. Akkurat nå er jeg veldig inne i Eirin Kristiansen sitt univers, jeg synes hun er så inspirerende. Og smart!

🌸 Jeg har en liste på Spotify kalt “meditation”. Link finner du HER. Det er ikke akkurat musikk for meditasjon, men jeg har satt sammen låter som får meg til å drømme. 

🌸 Før jeg legger meg leser jeg en bok, og har alltid en “regel” på hvor lenge jeg leser. 30 minutter, ingen mobil, så sover jeg. Rutiner er genialt for da slipper du å tenke over hva du skal gjøre og når, det er allerede planlagt. Mange synes rutiner er kjedelig, for meg er det høyst nødvendig.

Nå skal jeg dra til Dajana for å lage en sminke tutorial for dere! Den kommer ut på instagrammen min og hennes!

en ny motivasjon

Reklame | annonselenker Nelly

Meg og beste Benjamin tidligere. En bra start på dagen 🖤 

God kveld!

Jeg har sovet godt i natt, for første gang på lenge. I det siste har jeg våknet opp mange ganger per natt med en følelse av at jeg har glemt noe, men det kommer garantert bare av indre stress. Uansett, en god natt søvn var nødvendig og jeg våknet opp med masse energi og var SÅ motivert for en ny dag med trening. Jeg har lest igjennom kommentarene deres og det var bra for meg å høre litt ulike meninger! Akkurat nå lever vi i en liten boble og det er enkelt å glemme at det faktisk er en konkurranse. Alle skal gå ut etterhvert, og vi har allerede kommet oss lengre enn jeg hadde trodd vi skulle så jeg er glad for å enda være med. 

Skjørt: HER
Genser: Jaquline De Young
Sko: HER 

Jeg må bare fortelle at det rører meg skikkelig når dere forteller at dere har stemt, at dere ble redd for at jeg skulle ryke, at enkelte ropte til tv-en da jeg sto sist og at dere har troen på meg. Det føles så sykt bra. Jeg har virkelig fått et spark i baken nå, og herregud så hardt jeg skal jobbe denne uken. Nå folkens skal jeg trene Pasa Double som om det ikke finnes noe annet i verden!! 🙂 

en kveld med alle mulige følelser

SE DANSEN VÅR HER! ❤️ 

Jeg er veldig fornøyd med dansen vår i går! Sett bort fra at toppen min tydeligvis var for liten og at jeg viste alt for mye pupper, noe som IKKE var meningen i det hele tatt.. Vi hadde til og med sydd bh og topp sammen slik at det ikke skulle bli for “vulgært”, og jeg var ikke klar over hvor ille det faktisk var før jeg så klippene i ettertid. Sånn kan det gå, jeg ville bare påpeke at det ikke var meningen. Men, som dere vet var vi nære på å ryke ut. Da vi sto som usikker på slutten og ventet på å få vite om vi måtte forlate konkurransen var jeg kvalm og svimmel, følte meg som tidenes verste menneske og ville bare forsvinne igjennom jorden.. Tusen takk for at vi fikk være med videre, virkelig! Det var noen som påpekte at jeg så sjokkert ut. Det ble jeg, og det tror jeg alle som er nære på å ryke blir – jeg er veldig inne i en boble og det var vanskelig for meg å forstå på ekte at den kan være over før man vet ord av det. Det betyr enormt mye for meg å være med, og jeg tar IKKE for gitt at folk skal stemme på meg. Jeg prøver å gjøre meg fortjent til det.. 

Jeg hadde trodd at en slik beskjed skulle gjøre meg helt knekt, trist og motløs, og så klart ble jeg veldig lei meg, men vet dere hva? Midt i det hele fant jeg motivasjon. Vi fikk bra score av juryen og det kan hende at folk glemte å stemme på oss siden vi i tillegg var sist, eller så var vi kanskje ikke gode nok – man skal ikke ta noe for gitt. Poenget er at jeg nå skal gi absolutt alt, hvert sekund og hvert minutt og hver muskel jeg har skal presses denne uka! Herregud så glad jeg er for at dere tok oss videre, uten deres stemmer hadde det vært vi som måtte forlate konkurransen i går. Aner ikke hva jeg skulle gjort da, jeg ville sikkert ligget inne å grått i fosterstilling resten av uka haha. Men jeg er så motivert for å bevise hva jeg kan for dere, at jeg seriøst kunne dratt rett på trening etter sending. Nå er det ON. 

Jeg håper dere vet at jeg kjemper så hardt, hver eneste dag. Uke etter uke. Jeg har en enorm skrekk for å stå på scenen og blir så selvbevisst, men jeg jobber meg fremover og sakte men sikkert tør jeg mer. 

Jeg er så takknemlig for at jeg fikk komme på trening i dag, nok en gang! Herregud det var fantastisk deilig å se Benjamin igjen og vite at vi får enda en uke sammen. Nå har det gått opp for meg at dette eventyret bare er midlertidig og kan ta slutt når som helst, og det vil jeg ikke. Jeg har enda så mye å gi, og jeg håper dere vil hjelpe oss videre fremover i konkurransen også. <3 Hva synes dere om kvelden i går, da? Ikke bare mitt nummer, men generelt? Den var jo helt vill. 

Takk til flinkeste Cato Ingebrigsten for alle bildene! Dansen vår ser du som sagt HER