ny tatovering – forbilde

//egenreklame


Jeg hadde ikke tenkt å ta flere tatoveringer, men for å feire boken min.. Ja, da måtte jeg bare. Nå står det “forbilde” skrevet rett over knoklene mine, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd! Nå er det tre uker og en dag til boken min kommer i butikk.

Og dere? Nå har coveret blitt offentliggjort! Dere kan se boken min HER, og på samme link kan dere forhåndsbestille boken min! Om dere forhåndsbestiller får dere den i postkassen samme dag som den havner i butikk, om ikke det er en dag før til og med. Jeg gleder meg til dere får lese 🙂

personlig rekord i trusler

//annonselenke

I dag har jeg gjort to intervjuer, spist lunsj med Joakim og vært i et par møter. 

Ellers går det helt greit, jeg har vondt i en visdomstann og jeg er forkjølet men de er jo tross alt ikke permanent og noe som går over. Jeg tror ellers jeg har satt personlig rekord i antall stygge meldinger og trusler rettet mot meg det siste døgnet. Det er jo også noe å legge i minneboka.. Rart hvordan folk er skrudd sammen. Noen folk, i det minste. Smykke her / annonselenke 

Jeg spiller forresten på Elsker i kveld! Jeg går på rundt 01, og gleder meg så sykt til å feste med dere. Da skal jeg slippe alt dette som jeg har tenkt så mye på de siste dagene, dere vet hva det går i. Vi ses, gleder meg! 

storytime – jeg fikk 26 000 kr i “bot”

Ny spalte på youtubekanalen vår – storytime! Her kommer historien om den gang jeg fikk 26 000 kr i “bot”, haha. Jeg er altså ikke bitter for dette den dag i dag og tar det med et smil, men det var kjipt når det skjedde og verdt en videoblogg..

Husk å følg oss på youtube HER <3 

 

hat skaper hat

Takk for responsen i går, jeg setter pris på både det, og at en debatt nok en gang blusser opp. 


 

Jeg vet at mange har bestemt seg for å sende fæle meldinger til guttene på facebook, og om dere skal gjøre det – send til de det ikke finnes tusenvis av på facebook med samme navn. Jeg vet at mange har fått hatmeldinger som ikke har gjort noe galt, kun fordi de deler navn med en av de aktuelle på innlegget. Flere av de som hengte meg ut har også gjort profilen sin skjult nå (er ikke så tøffe nå lengre..), så ja. Jeg tror man skal la det ligge, det holder at alle dem i deres nærhet nå forhåpentligvis vet hvilke personer de omgås med, og det har i tillegg skapt en debatt om hevnporno / mannegruppa Ottar som jeg ser på som høyst nødvendig. Dette er ikke en sak som handler om meg, men om veldig mange av oss – og har jeg fått folk til å åpne øynene generelt, er jeg glad. 

Nå skal jeg hoppe på flyet hjem til Oslo! 🙂 

En liste over menn dere ikke burde ligge med

På Facebook finnes det en gruppe som heter Mannegruppa Ottar. Dette er en gruppe som er lukket for kun menn, og jeg vet ikke hva som stort sett er i den gruppa men det virker som kvinneundertrykkelse og nedverdigende seksualisering av kvinner på et høyt nivå. Da det private bildet av meg ble spredt ble det blant annet delt hyppig i den gruppa. 

Det virker som om noen i den gruppa får en slags “trigger” av å skade andre, så nå som saken nok en gang har blusset opp har de bestemt seg for å dele enda flere bilder av meg. Her kommer noen av kommentarene, med fullt navn. Om disse mennene ønsker å anmelde meg for å dele det her, så vær så god. Dere deler det på internett med fullt navn, og å spre bilder av noen er faktisk verre. Dette er bilder som har blitt postet nå nettopp. 

 

Også når NRK P3 la ut intervjuet av meg diskuterte de på gruppa å legge ut bildet av meg – et intervju hvor jeg fortalte om hvor vondt alt var og er. Er ikke det sjukt? For eksempel:

Jenter, nå vet dere hvem dere ikke skal bli kjærester med / ligge med i alle fall. Man gjør INGENTING galt som offer i en slik sak – men disse mennene her? Det er overgripere. De kommer sikkert til å få enda en trigger av dette innlegget å spre enda mer, men vær så god. Dette her har skadet meg så mye det kan.

 

Bare sånn for sikkerhetsskyld, slik at navnene deres kommer opp på google når de søker jobb:

– Sigbjørn Alvseike
– Ivar Atlesson Selland
– Jørgen Nordgulen
– Marius Kjørlaug 
– Stein Bårdløkken
– Andreas Sørensen
– Mikael Monsen
– Christoffer Hastun
– Aleksander Jørgensen

fuck dere, a 🙂 

 

Dikt og død

Så utrolig ufresh som jeg føler meg akkurat i dag har jeg ikke vært siden jeg var med på Mitt Dansecrew. Da gikk det en gang to uker før jeg vasket håret, haha.. Nå er det rennende nese, vondt i halsen, vondt i ørene (jeg hører ikke en dritt), feber og what not – det er teit å si, men jeg har vært vandt til 20 grader pluss så å komme hit til Harstad med 12 grader det varmeste tok litt knekken på meg. Jeg har vært i fornektelse og vandret rundt i t-skjorte ute og da ender man opp tett i hele systemet. 

Jeg ligger bare inne på rommet og ser på serier, jeg har varmeovnen på fult så det er ingen andre enn meg som klarer å være her inne. En fakta: jeg har det alltid helt sykt varmt i leiligheten min og på rommet. Jeg skjønner meg ikke på folk som liker å sove med kald temperatur på soverommet.. Ikke min greie, as.

Uansett når jeg er syk får jeg mye tid til å skrive dikt. Det er en liten hobby jeg har på siden! Men det skal jeg aldri dele med noen.. Med mindre jeg dør. Da kan de offentliggjøres og så skal pengene gå til regnskogsfondet. 

meg og mobilen min. <3 min beste venn <3


 

Slik trener jeg hjemme!

Av en eller annen grunn meldte jeg meg inn hos elixia for 11 måneder siden – det var sikkert en “ny uke, ny start!” impuls jeg fikk, ikke vet jeg. På 11 måneder har jeg vært på elixia fire ganger. Det vil si at jeg er et klassisk eksempel av støttemedlem, og jeg tenker hver eneste uke “nå skal jeg begynne å gå på elixia” men hva skal man si? Jeg HATER det. Jeg vil ikke trene sammen med noen, men jeg føler meg likevel ikke komfortabel ved å være der alene. Jeg føler at folk stirrer – ikke fordi jeg er et offentlig ansikt, jeg tror nok de fleste som er usikre på trening føler at man blir stirret på når man er på Elixia. Det er sikkert bare innbilning, men det endrer jo ikke hvordan man føler seg. 

(Urelevant bilde men jeg har ingen bilder av meg som har med trening å gjøre. Dette bildet er knipset for 5 minutter siden.)

Det er uansett viktig for meg å trene om så bare litt – ikke for å få muskler eller bli slankere, men fordi man har det bedre psykisk av å bevege seg. Det er ikke så veldig rart at man blir smådeprimert av å kun ligger på sofaen, spise godteri og se på serier fordi det påvirker kroppen fysisk og psykisk. Man kan si hva man vil, men det er forsket på og helt sant – selv om jeg helst skulle ønske jeg bare kunne ligge på sofaen og spise for det er jo det jeg liker best. For en liten periode siden hadde jeg angst-anfall på angst-anfall dag etter dag, og da hjalp det enten å sove eller å trene. Sove kan man jo ikke alltid gjøre, døgnrytmen tåler jo ikke det, så da var det bedre å slite kroppen (og hodet) ut litt. Jeg er på ingen måte fan av å tvinge på dere trening, men det irriterer meg litt at man kun leser om de som spiser bare lavkarbo, “unner seg” en cottage cheese og trener som en gal, ELLER de som spiser godteri, pizza, brus og kake hver dag og aldri beveger seg. Den gylne middelvei er det absolutt beste for kropp og sjel! Og jeg HATER å bli sliten, jeg holder på å klikke når jeg først er i gang med det, men det føles så mye bedre psykisk etterpå. Og man får sove bedre i tillegg, som jeg også har slitt en del med. 

Det kreves dessuten ikke så mye! Jeg hadde personlig trener for ett år siden, og jeg benytter meg enda av øvelsene hun ga meg. Jeg gjør et av disse settene når jeg føler for det, om jeg for eksempel er trist, lei eller umotivert. Jeg gjør alle øvelsene hjemme, og om jeg bare vil ta en av øvelsene? Da gjør jeg det. Vil jeg ta alle? Da prøver jeg på det også. Man må gjøre det som passer for seg selv, men alle har godt av å bevege seg bare litt!


Ellers liker jeg DENNE kanalen på youtube ganske godt. Noen av jentene er veldig irriterende å se på og det er ganske seksuallisert, men prøv å se bort fra det og heller press dere igjennom en økt om dere vil og gidder. Man blir ordentlig sliten og det er ikke alt for vanskelig å henge med. 

Lykke til! 🙂 

en positiv utvikling?

Jeg har en sminkefri periode. Eller en sminkefri dag, kan man vel heller si. Jeg vil ikke dra det så langt å si sminkefri periode for jeg kommer sikkert til å slenge på noen lag med foundation i morgen og da kommer alle til å si “skulle du ikke ha en sminkefri periode?” likt som at folk spør “skulle ikke du ha mørkt hår lenge?” og la oss bare innse at jeg aldri klarer å bestemme meg for noen ting, hehe.. Det er så rart for da jeg var yngre var det et MUST å sminke meg før jeg gikk ut døren, men nå føler jeg meg like fin uten. Jeg føler meg mer søt, på en mnåte. Sminke er enda en slags terapiform for meg, noen liker å jogge tur i skogen og jeg liker å sminke meg. OG jeg liker å gå tur i skogen, hehe. Ja takk begge deler.

Jeg og min gode venninne Amanda var ute å spiste nettopp. Uten sminke. Ja, nå skal jeg slutte å mase om den sminken.. Dette er bare første gang jeg har vært ute å spist uten sminke, hehe. Babysteg!  

Har dere merket at mennesker elsker å ta bilde av mat, men de aller fleste bryr seg ikke om å se på bilder av mat? Så jeg tok ikke noe særlig bilder av den. Dere skjønner opplegget – mat er mat. 


Jeg kom akkurat tilbake til huset, jeg er alene hjemme ettersom hele familien dro for å se “kongens nei”. Jeg er spent på om de likte den, noe de sikkert gjorde ettersom hele familien (utenom pappa kanskje?) elsker kongefamilien. 

Her kjøper du Yeezy!

// annonselenker nelly 

Som vanlig, her kommer et innlegg om hva jeg har bestilt den siste uken på internett! Dette er altså ikke reklame, men ting jeg kjøper selv med egne penger, og jeg deler det fordi jeg har lyst og det er noe jeg tror dere har interesse av å se, kanskje man får litt inspirasjon?:) 

ENDELIG har jeg fått bestilt meg litt Yeezy effekter! Den i midten er riktignok Beyonce, men den er fet den også. Nettsiden jeg kjøpte alt på finner dere HER. 


Jeg er ikke en “smykkejente”, men dette falt jeg ordentlig for. Skal bruke det heeele tiden (har jeg lovet meg selv, om ikke er det ikke verdt pengene). Du kan kjøpe det HER. 


Denne måtte jeg bare ha! Så “meg”, på en måte. Den kjøper du HER (annonselenke)

 

 

Fuck Donald Trump, da

Jeg sitter og ser på en dokumentar om presidentvalget i USA, som man dessverre bare må betrakte fra avstand uten mulighet til å påvirke noe ettersom man ikke bor i det landet eller har stemmerett der – og tragisk nok vil utfallet av presidentvalget ha en betydning for alle oss, USA er ett av verdens mektigste land. Jeg blir kvalm av å lese om Donald Trump og jeg håper ikke det syke mennesket kommer til makten. Vil man ha en våpen-elskende rasist og anti-feminist til president? La oss nyte denne låten de neste minuttene.

Jeg skal trekke meg bort fra stua og den dokumentaren, og heller lese litt Erlend Loe. Dette er oppfølgeren til boken om Doppler, og jeg kan ikke få sagt nok mange ganger hvor varmt jeg anbefaler hele serien. Det er lettlest, morsomt og mørkt. Galgenhumor, akkurat som jeg liker det. Jeg leste ingen bøker da jeg skrev min egen, så det er skikkelig deilig å kunne komme i gang med det igjen.


 

Forresten – jeg prøver HVER ENESTE DAG å ha et liveshow på facebooksiden min, men det går ikke. Mobilen stopper opp, og jeg klikker helt av det. Bare vit at det ikke er glemt og at jeg prøver hver eneste dag å få det til! Jeg skal fikse iPaden min når jeg kommer tilbake til Oslo, forhåpentligvis kan det hjelpe på. Men jeg holder ord, og det kommer absolutt til å bli noe av folkens!