GODT NYTTÅR

Har hatt sykt mye å gjøre idag for å forberede meg til nyttårsaften, og så ender det med at jeg likevel ikke er klar nå – 10 minutter før vi skal dra, haha. Typisk oss jenter! Men nå er det snart klart for fest, jeg skal til en venninne så får vi se hvor veien min ender, haha. Jeg håper iallfall på en super kveld, og kanskje jeg er ekstra heldig og får et nyttårskyss, omså fra en venninne. Nå er det all in! 

GODT NYTTÅR mine fine blogglesere ♥

Vippene mine er fra romwe.com, mye billigere enn å kjøpe ett og ett par i butikk! 

JEG HAR IKKE ORNDET HÅRET ENDA!! Haha, vikitg å få det med. Tenker Anne-Sofie skal krølle det etterpå. Kjolen finner dere  HER

vegas, her kommer jeg

Sliten. 

Jeg og en venninne bestilte biletter til Las Vegas igår, hvor sykt er ikke det. . Den 19 januar er jeg altså på vei dit, ahh! Herregud, det blir spennende. Foreldrene hennes skal være med, så vi kommer til å ha bil. Dette var helt spontant, men jeg føler jeg trenger å ha et totalt miljøskifte en liten stund! Kanskje noen av dere har vært der og kan komme med noen tips til en forvirret turist! 

De siste dagene har jeg vært sammen med venninner, og igår var ikke noe annerledes. Og vil dere høre noe sykt? Vi bruker å leke en lek som vi kaller “hvem ville du drept for å få langt, perfekt hår”. Haha, altså – om man kunne trykket på en knapp, så sovnet bare en viss person inn uten smerte, og ingen fikk vite at du sto bak – i tillegg får du perfekt hår. Så om det  snakkes stygt om noen, følges det som regel opp med “ville du drept han/henne for perfekt hår?”. Jepp, vi er kanskje litt psyko. Svaret er forresten som regel “ja, det ville jeg ha gjort”, haha. Men serr, kunne dere ha drept noen for å få perfekt hår? (Vi tuller litt). 

Genser fra ROMWE.COM 

 

Don’t worry be happy.  Disse sangene under har vært med på å gi meg motivasjon den siste tiden, så kan jeg sveve litt – slik som før. I can do this. Når jeg hører “habits” så er det ikke vonde følelser som strømmer igjennom kroppen, jeg ser bare for meg at jeg ligger i senga og letter, svever, drømmer. Det høres jo helt fjernt ut, men så mye kan altså en sang gjøre om man bare konsentrerer seg. 

Vanligvis er jeg ikke så stor fan av “partysanger”, men noe må jeg jo bruke for å få opp hjerterytmen litt til nyttårsaften. Da liker jeg denne! Og speaking of, nyttårsaften er jo faktisk idag! Vet dere om noen gode sminkevideoer på youtube? Jeg skal prøve å ordne meg litt ekstra fin idag. Jeg blogger en gang til før jeg drar ut med antrekk! 

nyttårskjolen

reklamelenker nelly

Dere er jentene mine, dere! Fantastisk glad jeg blir av å lese kommentarene deres. Dere inspirerer meg like mye tilbake, så vet dere det! 

Kjolen som egentlig var min planlagte nyttårskjole kom ikke fram i tide, det har vært utrolig mye forsinkelser med posten nå som det er juletider. Jeg har ventet og ventet på pakke etter pakke, og har nå innsett, dagen før nyttårsaften, at jeg måtte finne en alternativ løsning. Det er så rart det der, jeg har ikke hatt en ny kjole en eneste gang på nyttårsaften, selv om det alltid har vært planen. Uansett! Den jeg nå endte opp med til slutt var jo ikke så verst den heller, selv om den ikke akkurat skriker “nyttårsaften, kom å kyss meg ” (det var jo det jeg i utganspunktet siktet etter, haha).

Kjolen kan dere kjøpe HER og koster 199 kr 

I samme pakke som nyttårskjolen lå også mine nye favorittklær om jeg bare skal slappe av hjemme. Buksa ble jeg absolutt helt forelsket i, den er så behagelig! Jeg elsker bukser som er stramme nede, aner ikke hvorfor men rumpa ser bedre ut da, haha. . Den er perfekt for å bare sløve hjemme! Buksa kan dere kjøpe HER 

Genseren er også utrolig behagelig, og den passer fint sammen med buksa (eller hvilken som helst sløvebukse). Den kan kjøpes HER og koster 199 kr 

Denne kjolen brukte jeg mens jeg hadde bloggpause, tok den på meg sist gang jeg var ute. Jeg elsket den, og det er nesten litt dumt at dere ikke fikk sett da jeg hadde krøller, fin jakke og denne kjolen. Vel vel, den blir nok sikkert brukt flere ganger! Den er fra merket glamouros som dere finner HER, men selve kjolen er utsolgt. De har mange andre fine kjoler, da! 

Har noen av dere funnet nyttårskjole enda? Jeg håper det 😀

Ellers hører man jo overalt om salg her og der, jeg er ikke en person som handler bare fordi det er salg – om det er noe jeg vil ha så kjøper jeg det vel egentlig uansett, jeg har ikke tålmodighet til å vente på salg. Men siden jeg likevel shopper ofte på nelly er det jo ikke helt feil at det aller meste er utrolig billig der nå. Dette fikk jeg med meg, er spesielt fornøyd med jakken, og gleder meg til å teste den på! 

1. Svart kjole 249 kr HER / 2. Leopardshorts 199 kr HER / 3. Kjole HER 

 

1. Jakke 149 kr (!!!) HER 2. Sovemaske 129 kr HER / 3. Sko 59 kr HER – har selv brukt disse skoene i “gull”-farge før, og de funker faktisk bra til å være så billig. Det sier seg selv at de ikke holder i en evighet, men det er gode sko å ta med seg på for eksempel festival. Så jeg skal spare disse til hove 2014! 

2014, be good

Vanligvis har jeg ment at nyttårsforsetter bare er noe tull, og om man vil, så kan man starte “på nytt” enten det er siste dag i desember eller første dag i mai, alt handler bare om viljestyrke. Men når jeg ser tilbake på 2013 så skjønner jeg at jeg bør planlegge 2014 litt bedre. Så her kommer mine nyttårsforsetter!

Leve mer for min egen del. Jeg er en person som sliter meg selv ut for å gjøre andre glad, jeg vil for eksempel heller at noen skal lyve meg opp i trynet enn å konfrontere dem med det, fordi jeg synes det er slitsomt når andre blir pinlig berørt / lei seg. Jeg kan bruke masse dager og energi på å planlegge for andre, hjelpe andre, bekymre meg på vegne av andre osv – alt dette er jo forsåvidt gode egenskaper, men da ender det med at jeg ikke prioriterte meg selv overhode. Da blir man sliten psykisk, helt ustabil og veldig “on edge” når det kommer til alt.

Flytte til oslo! Jeg ble igjen i harstad i sommer på grunn av menneskene her, nå føler jeg ikke det er like aktuelt lengre og jeg blir dratt ned av å bo her. Jeg har riktignok reist en del, men jeg har faktisk litt mistet lysten på det (yep, virkelig). Så nå vil jeg flytte. . 

Få lappen. Har holdt på med den siden mars (!!!) og ikke fått den på grunn av all reisingen. Jeg har fått oppkjøring hele 4 ganger, men 3/4 ganger har jeg vært bortreist, og den siste gangen var jeg syk. Det er så irriterende, fordi jeg er ferdig med alt det obligatoriske, og jeg kan jo kjøre, det blir liksom bare aldri tid til oppkjøring. 

Ta vare på øyeblikk. I 2013 opplevde jeg så utrolig mye fantastisk, men jeg tok ikke “vare” på øyeblikkene i hodet fordi jeg ikke klarte å ta alt innover meg. Jeg husker spesielt en kveld under eilfeltårnet sammen med Mathias, og hvor utrolig mye jeg har tenkt nå i ettertid at jeg skulle ønske jeg stoppet opp, bare lå der og tenkte på hvor fantastisk alt var. Så om jeg opplever noe like fint igjen, enten alene eller med noen andre, så skal jeg puste dypt inn og tenke på hvor forbanna heldig jeg er. Det gjorde jeg alt for lite av i 2013.

Være lykkelig.

Har dere noen løfter for 2014 dere vil dele med meg? 

. . Og ja, jeg er tilbake til vanlig blogging igjen. De siste dagene har støtten fra dere betydd så mye for meg, jeg har fått en motivasjon jeg virkelig har trengt. Jeg forstår at dere spekulerer i hva som har skjedd, og de fleste av dere har desverre rett, men jeg skal fortelle selv med mine egne ord når jeg selv føler meg klar. Det blir nok en stund til, men det kommer. Jeg skal også begynne sånn smått å svare på kommentarer igjen nå. Uansett, takk for alt ♥

 

love will remember

Jeg tenkte å gi en liten lyd fra meg, så vet dere at jeg lever. Jeg er litt tom for ord akkurat nå, og har litt problemer med å håndtere meg selv og mine egne tanker. Om en stund kommer jeg nok til å fortelle dere, men akkurat nå vil jeg holde meg selv og mitt eget veldig privat, håper dere skjønner det. Jeg trenger nok litt tid til å sortere følelser på egenhånd, uten at andre skal påvirke! 

Jeg koser meg med venner og familie, og har til tross for alt hatt en fin jul så langt. Vi har gjort masse gøy og har laget minner jeg kommer til å huske lenge, så når jeg tenker tilbake på denne julen er det først og fremst glede som vil stå i fokus, heldigvis! Jeg prøver så godt jeg kan å hente meg inn igjen og komme tilbake i vanlig bloggmodus, det hadde vært det aller beste for meg, men det tar litt tid. Jeg kommer dit snart , det vet jeg.  At jeg har dere hjelper meg masse, flere tusen venninner rundt i norge ♥

Bilde fra 2. juledag. Jeg har dratt ut hver eneste dag i det siste, herregud det tar på – men vi har det så gøy! “Finpusien” mine, Amanda og Anne-Sofie. 

neseoperasjon – før / etter

Håper dere alle hadde en fin julaften! Min var helt OK, fikk ikke det jeg ønsket meg (haha), men julen handler helt ærlig ikke lengre for meg om pakker. Det handler om å vise andre at man bryr seg, og helst få det i gjengjeld. Og sånn sett føler jeg at dagen min var veldig bra! Vil helt ærlig ikke snakke mer om jul, det føles så rart i år, av en eller annen grunn. Haha, klarer ikke å sette fingeren på det men kanskje noen av dere har det på samme måte?

Men så til noe helt annet. Jeg ble tagget i dette bildet på facebook nettopp, meg og noen som tok bilde meg meg på hove 2012. Ser dere hvor annerledes jeg ser ut? Dette var et heldig bilde av nesa mi, men jeg ser klart og tydelig forskjell. Jeg ser ut som en baby! 

 

Da takker jeg gode allmektige gud for at jeg gikk igjennom det her:

Selv om det var det jævligste jeg har vært med på, på mange måter, er jeg glad for det i ettertid. Alle sa “nei, ikke gjør det” men nå er jeg så fornøyd! Husker da jeg måtte dra ut tampongene jeg hadde i nesa (ja, jeg hadde tamponger der i hele to dager..). Herregud det var så grusomt! De fortsatte og fortsatte, er sikker på at de var 10 cm lange opp i nesa mi, og da jeg hadde trukket dem ut fosset det blod over alt. Jeg satt på gulvet på badet og brakk meg, mens kjæresten min satt utfor døra og han brakk seg også, haha. Romantisk. .

Nå høres jeg sikkert gal ut, men jeg har lyst til å operere noe mer. . Bare NOE. Haha. Det er så sinnsykt spennende! Blir vel boobsa som ryker da. Eller vokser. Og dere er forresten syyykt dårlige å kommenter for tiden! Håper dere blir bedre, er mer gøy for meg å blogge da 🙂 

god jul!

God jul! Jeg regner med de fleste av dere er godt igang med julefeiringen, vi er heller ikke noe unntak. Dagen startet allerede klokken ni, med frokost etterfulgt av julefilmer og serier på tven. For de som er interesserte riktignok, mens sistenevnte pågikk tok jeg meg like gjerne en powernap, haha. Jeg får enda julstrømpe, takk gud for det! Julen blir ikke det samme uten å våkne opp med strømpen på døra! Vanligvis pleier vi bare å være hjemme på julaften, men i år har vi fult program så jeg har stresset på høygir etter jeg våknet. 

 

Vi har vært hos mormor og morfar for å spise middag, siden både jeg og lillesøster er vegetarianer ble det grøt fra microbølgeovnen, haha.. Som mormor sa “kan dokker drikke brus selv om dokker e vegetarianer?”. Bare fordi jeg takket nei til å drikke brus sammen med grøt, selv om det hørtes sååå fristende ut. Men det var koselig å være sammen med dem igjen, mormor hadde et annet gullorn. “Kan vi se på bloggerne når det begynne på tv2 uten å få sjokk? Kan han far se på det uten å få hjertefeil”?. Noen ganger lurer jeg på hva de tror om meg. 

Jeg fikk forresten julekjolen jeg hadde bestilt i dag, akkurat litt for sent. Den ble ikke akkurat prioritert å hente på posten, så da tok jeg en jeg hadde fra før av. Ikke så verst denne heller? Jeg fikk den jo for bare et par dager siden, så ny er den! HER kan den kjøpes, fra nelly. 

Nå sitter jeg ensom oppe på rommet for å få unnagjort litt blogging, jeg må være klar om. . tja, for fem minutter siden egentlig. Vi skal åpne pakker, og så drar vi til tante ikveld. Mulig jeg rekker innom Mathias en tur også, må jo få gitt han pakke også – og jeg må få min, ikke minst. 

Jeg har faktisk åpnet en pakke så langt, jeg valgte den fra tv2. Det ble 1 år med gratis sumo på meg, pluss en lue og et bilde av oss jentene fra bloggerne. Wæh, ikke lenge igjen nå! Under 3 uker. . Håper alle har skrevet det opp i kalenderen, hehe!


‘Marry christmas! I bet most of you are in full christmas-mode right now, I know we are. We started our day at 9 AM, and then we had our traditional family-breakfast and watched some movies. Well, I slept trough the movies, haha. . I really needed a powernap, i’m not used to getting up early at all. Lucky me got a christmas-stcking, thank god! Its not chirstmas without it. I love waking up and the stocking is just hanging at my door. We’re usually home all christmas eve, but this year we had a lot to do so i’ve been stressing like crazy the last few hours. 

We’ve been visting grandma and granpa and had our dinner there, me and my sister are both vegetarian so we got food straight out of the microwave, how fancy. . My grandma said “can you have some cola zero, even tho you’re vegetarian?”. She’s insane. But it was fun seeing them again, and grandma said something else. “can we watch “bloggerne” when it airs on tv2 without getting a heart attack?”. Somethines i wonder what they think of me.

Now I better get my blogging done, we have lots to do!  

get blonde

Hei! Har dere julestemning enda? Jeg håper virkelig det, for jeg kan ikke føle julen på kroppen overhode. Det er min egen feil som rett og slett ikke har tenkt noe over hvilken tidsperiode vi befinner oss i nå, men jeg skal ta saken i egne hender og høre på litt Justin Bieber (ja, jeg sa det!). Christmas Eve er etter min mening den fineste julesangen, mest fordi jeg har så gode minner til den :) 

 

Jeg ble ferdig med julegavene tidlig i desember, men jeg hadde såklart glemt å skrive kort! Det må jeg sette igang med nå, blandt annet skrive til kjæresten min – det vanskeligste kortet av dem alle. Tror jeg bare skriver “God jul hilsen Sophie” så er vi ferdig med den saken. Å få følelsene mine ned på pair er ikke bare lett, nå har vi vært sammen i ett år og det blir altså bare vanskeligere og vanskeligere. Jeg satser på at jeg har vært så snill hele året, at jeg ikke trenger noe fint kort for å få vise hvor fantastisk jeg er, hehe. 

Skjerfet mitt er fra madlady. 

I dag har jeg vært hos Anne-Sofie for å hjelpe henne med å stripe håret. Hun er en dyrevenn som meg, så om dere er interesserte i en striping som IKKE tester på dyr, så brukte vi den fra h&m! Den er veldig bra, synes jeg.

Slik ble det iallfall! Fine striper som ikke var gule i det hele tatt. Stor takk til h&m som selger dyrevennlig hårfarge som i tillegg er utrolig billig! 

Vi prøvde oss på å farge en av clipsene hennes også (Anne-Sofie bruker fra luxushair), men der ble ikke resultatet så veldig bra. Det er ikke anbefalt å farge extensions, men vi prøvde oss likevel. Det ble ingen forskjell, så ikke kast bort tiden deres med å prøve på dette hjemme, haha. 

Selvfølgelig spiste vi litt også, vi har vært noen matvrak denne julen. Det ble vegetarnuggets (fra helsekostbutikken), salat og litt ost. Det var utrolig godt! Anne-Sofie er også vegetarianer, og er den eneste av vennene mine som er det. Så om dere tror jeg går rundt og hater på alle som ikke er vegetarianere, så tar dere veldig feil. De eneste jeg vet om som er vegetarianer sett bort fra oss to, er lillesøsteren min og foreldrene til kjæresten min. Så, jeg aksepterer at alle har forskjellige meninger og valg.

Siden vi likevel hadde en “hårkveld” ordnet Anne-Sofie meg også på håret, hun er så flink til å krølle! Jeg ble så fornøyd, og vet ikke hva jeg skal gjøre når hun drar tilbake til tromsø. Hallo, hvem skal ordne meg på håret da liksom!? Hun burde ha blitt frisør. . Eller kanskje det bare er meg som er så elendig med hår, så alle andre virker som guder i forhold. Haha, neida. Men jeg tror enhver vennegjeng har en jente som er ekstra flink med hår, som alltid må ordne de andre før fest. 

Fint! Bh’en min er fra notion 1.3 på nelly 

 


Hey! Are you feeling the christmas sprit yet? I sure hope you are, cuz i’m not feeling it a bit. It’s my own fault, but i’ll take matter into my own hands now and put on some Justin Bieber (yep, I said it!). Christmas Eve is in my oppinion the best song if you want to get in the right mood. 

I finished my christmas-shopping some while ago, but ofc i forgot about the cards – and thats the hardest one of all. Especially now because I have to write a card to my boyfriend, and well. . putting my emotions into words there is not that easy. It’s been a year now, and I dont really think i can describe our relationships or my feelings on some peace of paper. I just hope that he knows what the deal is, and no matter what I write, he will at least pretend to be happy, haha. 

Today I helped Anne-Sofie with her project get-blonde-or-die-trying. We used h&m colour, it’s animal friendly, good and cheap. Hope you all make the right choice the next time you are thinking about what colour to choose, this is the one! She’s a vegetarian just like me, so we had soya-nuggets for dinner. It was yummi! And she curled my hair again, haha. I dont know what i’m gonna do when she leaves me to go back to school, i’ve gotten used to this. . And in case you are wondering, she’s my only vegetarian friend, so I dont really care if people around me eat meat or not. My boyfriends parents are vegetarian, and my little sister, but besides that, NO ONE i know is. So. . Its a choice we all make, (or just dont think about?), and I can respect other people regardless of what they eat. 

 

43 eller 83, whatever

I går hadde jeg nok en av de morsomste kveldene på lenge sammen med jentene, tror ikke jeg har ledd så mye på en evighet. Det trengte jeg! Vi fant på så mye rart, og har mange syke planer framover, haha. Jeg var søndags-stygg, og det var ekstra godt, haha. 

Søndagsantrekket mitt, haha! Skjerfet jeg har (på hodet) er fra madlady.se, cardigan er også fra madlady

I ekte”åh-se-hvor-travelt-jeg-har-det,er-på-vei-til-et-viktig-møte”bloggposering! Singletten er fra nelly HER

Men så, til noe helt annet. Er det en ting jeg ikke takler, er det når jeg skriver ting på bloggen og det blir oppfattet som en løgn. Jeg deler ikke alt på bloggen, men det jeg faktisk skriver om er sannhet. Derfor ble det så rart når folk begynte å tvile på at jeg veier 42-43 kg (det pendler mellom dem). Jeg er veldig lav (1.59) og har NULL muskler. Haha var nesten sånn at jeg filmet meg selv gå på vekta, og vurderer det enda. . Ikke for å bidra til kroppspress, men heller det motsatte. Jeg vil ikke at folk skal tro jeg lyver om hva jeg veier for å virke tynnere, haha. Omså jeg veide 43,53 eller 83 så hadde jeg vært ærlig om det. Vekta har for meg lite å si, så lenge man føler seg bra 🙂 Når jeg flytter ut skal jeg ikke ha vekt hjemme! 

 To tilfeldige bilder fra bursdagsfeiringen min! Jeg har på meg jumpsuit fra madlady og sko fra nelly HER 

 

 

Nå skal jeg ta solarium, stikke innom farmor og så drar jeg til Anne-Sofie ♥ Det er såå godt å ha henne hjemme! Tusen takk for alle tipsene deres angående julefilmer forresten, nå har jeg litt å velge i. 

 


Yesterday was probably the most fun i’ve had in a long time, I laughed non-stop all night. I needed that! Me and some of the girls made so many crazy plans, and I had yesterdays makeup and a super-chill outfit. Perfect! 

But now, to a totally different subject. If there is one thing I cant stand, it’s when people say that i’m lying here on my blog. I dont share everything with you, but what I actually do write is always the truth. Thats why it was so weird when i was being called a liar for saying that my weight is 42-43 kg (it’s one or the other). I’m not that tall (159 cm), and I have ZERO muscles. Haha I almost video-taped myself going in the weight, and i’m still thinking about it.. Not to make anyone feel bad! But because I dont want people thinking that i’m lying about being underweight because it’s cool or something, it’s the opposite if you ask me. If i weigh 43 or 83, it dont matter to me as long as I feel good. When i’m moving out, i’m NOT having a weight at home!