siste dag i Key West

reklamelenker fra nelly 

 

Først og fremst. . Vet noen av dere hva “imvu” er? Jeg får hele tiden mailer fra gutter som spør om jeg husker at vi snakket på imvu, haha.. Regner med det er noe sosialt nettsted, og da håper jeg alle vet at jeg IKKE driver å flørter med gutter rundt på nettet, hehe. Så sykt teit at folk holder på sånn med min identitet! Flere som ofte får missbrukt identiteten sin på nett? Jeg hater det iallfall, og synes veldig synd på de som faller for det. . 


I dag var vår aller siste dag på Key West. . Litt trist, håper jeg får kommet tilbake en dag! Men på en annen side, det kommer til å være herlig å komme hjem selv om det bare er for to netter, før jeg må dra til oslo for å jobbe litt. Det blir sikkert også kjempegøy, så jeg vil absolutt ikke klage! Uansett, nå snakker jeg meg litt bort. Vi har pakket i dag, fått oss noen siste timer med sol og kjørt fire timer for å komme til flyplasshotellet i Fort Lauderale, hvor vi er nå. I morgen flyr vi hjem til norge, og hjem til venner og kjæreste ♥ ♥ ♥ ♥ 

 

Bikinien jeg har på meg er fra nelly HER

 

 

 

 

 

 

Så  byttet vi ut alt det herlige ovenfor, med dette . .

 

 

 

Det er ikke så mye å gjøre her på flyplasshotellet, så jeg har fått shoppet litt på nettet også – håper håper håper dette kommer før jeg drar til Tyrkia, strandkjolen vil jeg ha med meg! Liker også skoene sykt godt, og genseren.. og buksa.. og alt, hehe. Har også en pakke hjemme fra nelly som venter på meg, gleder meg til å se! Har nesten glemt hva jeg bestilte. 

 

 

Øverst fra venstre: 1. Strandkjole HER // 2. Jeans HER // 3. Smykke HER // 4. Genser HER

Nederst fra venstre : 1. Undertøyssett HER // 2. Undertøyssett HER // 3. Skjerf HER // 4. Sko HER 

 

 

God natt! Neste gang vi blogges er det fra kjære norge! 


dag 5 i Key West

 reklamelenke nelly

 

Først ; tusen millioner takk for all støtten jeg har fått etter valget mitt om å dra til Japan. Uten dere, hadde jeg nok ikke klart ♥ 


Mange av dere skriver til meg og sier dere vil bli vegetarianere, men ikke vet om dere klarer. Det forstår jeg vel egentlig, så da anbefaler jeg dere heller å ikke kjøpe kjøtt. Om man spiser det eller ikke når man får det tilbudt er jo egentlig ikke så fryktelig nøye, det viktigste er å ikke kjøpe det. Så om man er ute med venner og spiser, kan det være en ide å kjøpe en salat istendefor burger eller pizza? Det er ett fint tiltak, som ikke krever så mye!

 

Ellers spør mange hvor de kan finne info om dyrevelferd, og hvor jeg henter min info fra. Jeg har sett mange filmer (the cove, earthlings, blackfish) og har likt diverse facebooksider som omhandler temaet, for eksempel peta sin side HER, the cove sin facebookside HER og noah sin side HER. Det kan dere også gjøre, så får man info ganske løpende når det skjer noe nytt.


Nok dyresnakk! Forstår dette kan være litt kjedelig for de som ikke interesserer seg. Av en eller annen merkelig grunn har jeg vært litt irritabel i dag. Jeg følte mest bare for å være alene, så da gikk jeg ned til stranden, leste i litt sladderblader og spiste frokost, uten noen som “plaget” meg. Koselig start på dagen, alle kan trenge litt tid alene!

 

 

Der lå jeg et par timer og fikk irritert litt ifra meg, hehe. . Så var det på tide å dra på delfin-safari med lillesøsteren min + en “kaptein”/instruktør! 

 

Vakker uten sminke, eller? Haha. . Ikke når man kombinerer det med svett og solbrent! Bikinien min er fra nelly HER

Vi var ute på havet i rundt en time før vi fikk øye på delfinene. Kapteinen vår, Richard, var forresten den snilleste i verden!Men, da vi endelig fikk øye på dem var det så verdt det! Vi så minst 30 stk, og vi fikk se dem leke, jakte og sove. Det er fantastisk å se dyr i sitt naturlige element, jeg må bare si det igjen! Noe helt annet enn seaworld. Og ja, jeg har vært på seaworld, da jeg var 8-9 år gammel. Visste dere at delfiner i det fri kan bli 40-50 år gamle? Mens i fangenskap er gjennomsnittsalderen 4 år? Det sier sitt.


 

Vi avsluttet dagen med snorkling i dette klare vannet, og solnedgang. På bildet under er det faktisk et lite stykke ned til havbunnen, selv om det ser ut som kun få cm ned dit. Så klart var altså vannet! Nå er jeg helt ekstremt solbrent, så mye at det nesten gjør vondt! I morgen er vi ferdig i Key West og skal tilbake til Fort Lauderdale, før vi drar til norge på mandag. 

 

 

Snakkes i morgen! 

dag 4 i Key West

 

Da har jeg bestilt flybiletter til Japan, så i November setter jeg meg på flyet sammen med andre som vil det samme som meg i livet – få slutt på delfindrapene i Taiji, Japan. Det kommer til å være skummelt, spennende, lærerikt og sikkert veldig trist. Jeg tror reisen kommer til å forme meg som menneske og hvordan jeg ser på verden etter, men det vil også gjøre meg mye sterkere. Nå skal jeg endelig få levd opp til tatoveringen min, “the be change”: Jeg er stolt over meg selv som skal ut på denne reisen, og jeg gleder meg til å blogge fra Japan! Takk for all støtten dere har gitt meg med tanke på mitt syn på dyr, det har betydd mye for meg og gitt meg masse inspirasjon til å fortsette videre. Det betyr uendelig mye for meg  ♥

 

Filmen som inspirerte meg til det hele. Jeg tror det kommer til å være helt sykt å være så tett på, og se det med egne øyne. . Men jeg trenger denne opplevelsen. Jeg trenger å se det! 

 

 

 

Det har ikke skjedd så fryktelig mye spennende i dag. Jeg har solt meg, spist masse, drukket sikketr 5 banansmoothier, vært ute for å spise, og nå sitter jeg i sengen og ser litt på film. Har en god følelse i kroppen nå med tanke på Japanturen så klarer ikke tenke på stort annet for øyeblikket, det blir så spennende! Jeg deler ett par bilder fra dagen, er ikke så mye spennende å se på. Begynner å bli litt lei av å bare blogge om sol, mat og bad, hehe. Luksusproblem, kanskje? Borte bra, og hjemme bra. Klarer ikke helt å bestemme meg hvor jeg trives best, hehe. Så lenge det er sammen med de jeg bryr meg om, kan etthvert sted være “hjem”. 

Og til dere som kommenterte i innlegget under at jeg ikke aner noe om kroppspress, fordi jeg har en såkalt “perfekt kropp” – jeg har ikke en perfekt kropp, blandt annet har jeg strekkmerker og NULL muskler på toppen av det hele, jeg er jo bare slank. Jeg føler absolutt på presset, som blir tatt bilder av i lite klær og som har mennesker jeg ikke engang kjenner som bruker tiden sin på å studere feil ved meg. Men man har alltids ett valg – skal man bry seg, eller ikke? Poenget med innlegget var dessuten bare det at gutter også har ett like stort press på seg som oss jenter, om ikke større. Jenter er bare mye flinkere til å syte over det. Enkelt og greit! Gutter er mye mer laid back, mens jenter er veldig pliktoppfyllende og “flink pike”. Tror begge kjønn kan lære litt fra hverandre, men akkurat her kan vi lære noe av guttene. 

 

Reklamelenker nelly

 

 

 

 

 

Den nydelige kjolen jeg hadde på meg i kveld er fra nelly HER – elsker den! Om jeg ikke får kjøpt meg noe ny kjole før juletider og alle feiringene der, så kommer denne definitivt til å bli mye brukt. Den gir så fine former! Elastisk er den også, så jeg tipper den ser fin og feminin ut på alle oss jenter. 

 

 

 

 

 

 

kroppspress

 

Vil dere vite hva jeg tror er en av de største forskjellene mellom jenter og gutter? At jenter syter og klager på alt mulig rart, og lager et press på oss selv helt uten grunn.

 

Slik som dette kroppspresset. Hvem er det som har sagt at jenter må være størrelse XS, ha store pupper og fast rumpe? Vel, ingen andre enn . . jenter selv. Jenter har fått det for seg oppe i hodet at det er et sånn sinnsykt press, og ja, om du har tenkt å være modell i Paris så er det kanskje et lite press. Men igjen, da har man valgt det yrket, og de færreste av oss er vel i den bransjen? Bare fordi andre jenter er tynne, har store pupper og fast rumpe, betyr det at nettopp DU må ha det? Nei! Det er noe jenter selv koker opp i hodet sitt. Jeg oppfordrer ikke til kroppspress bare fordi jeg selv er tynn og legger ut bilder i bikini. Har dere noen gang hørt en gutt si “å herregud han der Zac Efron er et dårlig forbilde, oppfordrer til kroppspress!”. Det er jo bare latterlig og gir ingen mening. Den eneste som “oppfordrer” til at du må endre deg, og at du ikke er god nok, er  den lille stemmen bak i hodet ditt. 

 

Se for deg at kjæresten din har bakgrunsbilde av Megan Fox. Oddsen er ganske stor for at du ikke føler deg god nok, eller at han heller vil være sammen med henne. Oddsen er nok ganske stor også for at du drar hjem og feller en tåre eller to, ser deg selv i alle mulige vinkler i speilet, samtidig som du klager på alt presset gutter legger på oss jenter. Oddsen er nok også ganske stor for at du på ett eller annet tidspunkt har kommentert utseendet til for eksempel Justin Bieber eller Brad Pitt, og flere av oss har nok hengt opp Zac Efron på rommet. Tror du kjæresten din løper hjem og griner? Nei. Men, han tenker kanskje i ett sekund eller to at han ikke er god nok, han også.

 

Jenter har ikke så utrolig mye press på oss som vi skal ha det, iallfall ikke i forhold til gutter. Jenter snakker ofte om at de liker høye, brune gutter med masse muskler. Gjerne fin rygg, store armer og magemuskler. Tror dere ikke også det setter fram ett visst press? Jeg tror absolutt det. Om gutter skal være såkalt “perfekt” må de trene, legge om hele livvstilen sin og spise helt rett. Jenter setter også ofte krav om at han skal “ha en god jobb, være sykt snill, men ikke for snill, gi meg gaver, men ikke for mange gaver, ha venner, men ikke bruke mer tid på venner enn meg”. Iallfall om de skal oppnå det vi jenter ser på som ett ideal for dem. Hva sier gutter om oss? Oftest får jeg faktisk høre at vi er fine som vi er. At de liker både jenter med former, jenter med store pupper, jenter med små, jenter med stor rumpe og jenter med ikke så stor rumpe. At de er glad, så lenge jenta er fornøyd med seg selv. Jeg synes gutter faktisk er supersnille når det kommer til å løfte oss jenter opp, og ikke ned. Det er vi jenter som ødelegger andre jenter.

 

Jeg får mye oftere høre dritt fra jenter, enn fra gutter. Så – om vi skal endre på kroppspresset, så må vi nok starte med oss selv. Vi er problemet her, og ingen andre. Ikke media, ikke gutter, ikke kjendiser. Men VI. 

 

dag 3 i Key West

Det er noe litt feil med bloggen, lengre ned i innlegget klarer jeg ikke å bytte avsnitt osv, av en eller annen grunn. Håper det blir fikset snart!  

 

I dag har jeg gjort noe litt annet enn å bare ligge i solsteken – jeg har vært på båttur! Og ikke hvilken som helst båttur, for her fikk jeg også snorkle, kjøre vannscooter (som jeg måtte ta teoriprøve for å få lovt til, haha..) og jeg har parasailet! Har riktignok ingen bilder fra sistenevnte, for da var både jeg, pappa og lillesøster høyt oppe i luften og naturligvis uten kamera. Men resten av dagens aktiviteter kan dere godt få se bilder av!

 

Vi dro ut med båten til verdens tredje største koralrev  – det var fantastisk fint, og snorkling var ikke så vanskelig som jeg hadde trodd det skulle være. Jeg snorklet MED en skillpadde, altså at vi svømte ved siden av hverandre og “lekte”. Den var virkelig svær! Det er en unik opplevelse å få oppleve dyr i sitt naturlige element, og at de faktisk oppsøker deg og vil være sammen med deg uten tvang. Det er noe jeg definitivt må gjøre igjen!

 

“Nå ser du ganske rar ut!” som pappa sa. Jeg er ganske enig, ja. 

 

 

 

 

Se hvem som også kom for å hilse på! En hel gjeng av delfiner! Jeg trodde jeg skulle begynne å grine, det har jo alltid vært min drøm å få se ville delfiner, og i dag fikk jeg det. . Jeg hørte også at de snakket med hverandre, det var så fint. Herlige dyr, det må være favorittskapningene mine i hele verden! 
Meg og lillesøster ute i vannet, på vei til noen av skliene som sto plassert ute på havet. 
Så skulle jeg endelig få kjøre vannscooter, etter å ha bestått en rimelig vanskelig teoriprøve som jeg ikke ante man måtte ha. Uansett, det skjedde noe helt fantastisk. Vi var en gjeng som var ute på vannet,, og vi fikk være der ute i ca 20 minutter. Jeg fikk masse saltvann i øynene så jeg bestemte meg for å dra inn litt før de andre, men da jeg nesten var kommet fram til båten følte jeg meg fin igjen og spurte om jeg kunne få ett par ekstra minutter. Det kunne jeg, og ble da etterlatt nesten alene ute på sjøen, sett bort fra et japansk kjærestepar og en vakt. Jeg surret litt rundt for meg selv da jeg plutselig så noe jeg tenkte var en delfin, så jeg stoppet vannscooteren og så meg om. Og PLUTSELIG var hele delfinflokken rett ved vannscoteren min! De var under en halv meter fra meg, og gikk rundt og rundt vannscooteren min. Jeg strakk ut hånden og tok på den ene babydelfinen når den kom opp sammen med moren sin, det var et helt sinnsykt øyeblikk at de kom bort til meg på den måten. Til MEG, liksom! Man trenger å se dem i det fri, for å virkelig forstå hvorfor de ikke hører hjemme i fangenskap.

Siden jeg var så stille på vannet trodde vakten jeg hadde fått motorstopp, men jeg ropte bare “SEE! THE DOLPHINS!” og han ble helt fascinert og sa de aldri hadde kommet så nært før. Nå høres jeg sikkert litt hippie ut, men jeg kan en del om delfinner, og jeg har en sterk misstanke om at de kan føle hvilken energi man sender ut. Dere som leser bloggen min vet hvor mye jeg elsker delfiner, det var jo delfindrapene i Taiji, Japan, som inspirerte meg til å bli vegetarianer og jobbe for dyr. Nå er jeg enda mer sikker på valget mitt om at jeg skal til Taiji i November for å bevitne dette med egne øyne, og vidreformidle det til dere her hjemme i norge som forhåpentligvis kan spre det videre. I morgen setter jeg meg ned og bestiller flybiletter. Alene til Japan, uten noen jeg kjenner. . Men det MÅ jeg bare gjøre. Det er det verdt.  Igjen, jeg anbefaler alle å se filmen “the cove”, så skjønner dere nok hvorfor jeg føler så sterkt ovenfor dette. 

Etter en lang, men spennende dag har jeg vært ganske sliten, så jeg avslutter innlegget her. Dere kan få se noen bilder av meg tatt i kveld, og et par fra hotellet for dere som er spesielt interesserte. God natt, dere  ♥

dag 2 i Key West

 

Før dere leser om min fine solfylte dag her i Key West, håper jeg dere kan ta 10 sekunder ut av dagen deres til å gjøre meg en stor tjeneste!  Nemlig å skrive under HER, slik at den lille minken Liam skal få leve. Det tar ikke lang tid, og føles veldig godt på samvittigheten etterpå! Hele bakhistorien kan dere også lese om dere trykker inn på linken, det er altså HER. Selv har jeg skrevet under, og kan oppdatere dere om hvordan det går etterhvert ♥

 

Nå er dere sikkert ekstremt spente på å høre hva jeg har gjort.. Jeg har ikke funnet kuren for kreft eller landet på månen i dag heller, SKUFF! Sol, bad, jeg har vært på treningsstudio enda en gang og jeg har fått meg en amerikansk venn! Det er noe jeg har hatt lyst til lenge, og da jeg ble invitert med for å “shoot some hoops” følte jeg at jeg var med i One tree hill eller noe, haha. The american teenager, Sophie! Det betyr altså å spille basket, om dere ikke skjønte det. Amerikanere er veldig greie å snakke med, fordi de blir så engasjert og sier utrolig mye fint!

 

 

 

 

 

Begynner kanskje å bli litt brun, hehe. . 

 

 

I kveld har jeg vært inne, spist kinamat og sett på how I met your mother. Jeg ler helt seriøst høyt av den serien, Barney og Marshall er favorittene! Jeg fikk også snakket litt i telefonen med min boyfriend, herregud det skal bli så godt å se han igjen. Jeg tror jeg må være den heldigste jenta i verden som har en så fin gutt! I morgen blir det tidlig opp, vi skal nemlig bruke dagen på en båt. . Woho!

 

Forresten, må bare spørre dere om noe. Jeg personlig synes ikke det er så veldig gøy med bilder av landskap, når jeg leser blogger synes jeg det er finest å se bilder av bloggeren selv. Men hva mener dere? Blir kanskje litt mye av bare meg når jeg er her nede, eller. . 

 

 

dag 1 i Key West

 

Nå har vi kommet oss til Key West, som jeg tidligere kun har forbindet med serien Dexter, ettersom de snakker om å dra på ferie hit flere ganger. Vel, Dexter er ikke her (til min store skuffelse) men mange russere og masse øgler. Ingen på min alder heller! Vel vel, hotellet er dødsfint, vi har en ganske stor “leilighet” vi bor i, så nå sitter jeg alene på mitt og søsteren min sitt soverom – det er ekstremt godt med litt alenetid!

 

Jeg går som vanlig igjennom dagen i bilder! Vi startet dagen i Fort Lauderdale, jeg sto opp før alle andre og fikk slappet litt av i solen. Jeg var så smart å pakke dagen før, så det trengte jeg heller ikke tenke på i dag!

 

Solbrent og sminkefri i morges! 

 

 

 

 

Bilturen fra Fort Lauderdale til Key West tok fire og en halv time. . Jeg sovnet nesten i bilen, og det skjer aldri med meg! Alt på veiene ser jo også ca helt likt ut, så man kan trygt si jeg ble litt lei etterhvert. 

 

Maten min i bilen – proteinbrownies, frukt og ost, og enda litt mer frukt. Den browniesen der var sykt god! 

 

 

 

Da vi endelig var framme i Key West kastet jeg på meg bikinien med en gang, og kom meg ut i sola – ingen tid å miste her, med andre ord! 


 

 

Det er så utrolig fint her, ah! Som dere kan se er det basseng, og strand rett bak. . 

 

 

 

 

 

 

Jeg kom meg også en tur på treningsrommet som hører til hotellet. Jeg har ikke tatt med meg treningsklær, for meg er jo ikke trening en naturlig del av hverken hverdag eller ferie, men fra nå av har jeg bestemt meg for å ta det med. De aller fleste hotell har jo treningsrom så det får man benytte seg av mens man kan, ikke sant? Ironisk nok kan dere se at det er reklame for mcdonalds på treningsrommet, haha. . Amerika i ett nøtteskall. 


 

Nå på kvelden var det intens letinng etter ett sted å spise, og vi fikk med oss litt av solnedgangen. Key West er kjent for sine fantastiske solnedganger, og det gjør litt ekstra vondt i kjærestehjertet, haha. Ja, jeg vet jeg maser litt om at jeg savner kjæresten hjemme, men hvem kan klandre meg? Det er jo bare fint å ha noen å savne, og det er ikke trist – det gjør meg faktisk bare enda mer takknemlig!

 

 

¨

 

 

I morgen tidlig har jeg meldt meg på YOGA ved stranden, det kan bli spennende. . . Etter det blir det noen timer med sol, mat og solnedgang på kvelden igjen tipper jeg. Håper alle har det fint hjemme i Norge!  Enkelte av dere har kommentert her at dere må bruke jakker nå, og at gradestokken er helt nede på 3 grader enkelte steder. WOW! 

 

dag 3 i Fort Lauderdale

 

Tid i Fort Lauderdale, Florida : 23:05


God kveld fra Florida! Regner med de fleste i norge sover søtt akkurat nå. Her sitter jeg i senga og har akkurat sett traileren til den norske filmen “gåten ragnarok”. Den må jeg bare få med meg på kino! Jeg ser at den har premiere i harstad dagen jeg kommer hjem, så da blir det kinodate for min del!

 

Jeg får forresten enda mailer fra folk som har lyst til å kjøpe Rigmor, altså hunden min. Husker dere jeg tenkte litt på å selge henne for to år siden, fordi jeg følte tiden ikke strakk til? Nå kunne jeg aldri ha solgt det lille vesenet for noe som helst i verden, hun er jo babyen min!! Har fått tre meldinger om det bare nå mens jeg har vært på ferie, så det sier litt. Interessen er tydeligvis stor!

 

Ett bilde fra tidligere i kveld da jeg holdt på å fikse meg. 

 

 

Uansett. Dette har vært en feriedag som ikke viker mye unna normalen – sol, bading, mat og shopping. Det har faktisk vært overskyet hele dagen, men jeg lå ute likevel og fikk jammen meg masse farge. Skjønte jeg det ikke, nå kan familien som stasjonerte seg inne på hotellrommet angre bittert, jeg har nemlig fått en veldig fin farge etter dagen. Nå på kvelden har været vært litt kjipere med torden og lyn, som jeg synes er en blanding mellom veldig morsomt og veldig skummelt, hehe.

  

Dagens bikini er fra nelly.com HER , og som vanlig har jeg xs i underdel og medium i overdel. 

 

 

 

Jeg er grusomt solbrent akkurat mellom puppene, haha.. Deilig! 

 

 

 

 

 

Min lunsj i dag ble vegetarburger, det selger de ca overalt her, og i norge har jeg kun fått tak i det på max burger – den er forresten ekstremt god, så jeg anbefaler å dra på max burger om dere vil prøve noe litt annerleds og sunnere! Ellers kan man kjøpe vegetarburger på helsekostkjeder om dere vil lage det hjemme. Og til alle dere som mailer meg og spør om tips til hva man kan spise – jeg nevner ofte litt nå og da hva som kan være lurt om man er veggis, men for GUDS SKYLD, det er noe som heter google også. Jeg fant ut på egenhånd via google og så har jeg kjøpt meg kokebøker, det er ikke så vanskelig. Mener ikke å være “streng” men jeg kan ikke svare alle, så da kan dere prøve å finne ut selv også først.

 

 

 

På kvelden ble det shoppinng på det det nest-største kjøpesenteret i HELE usa! Koselig, men litt slitsomt å gå rundt blandt over 500 forskjellige butikker. . Man får liksom lyst på alt for mye, så da ender det med at man kjøper veldig llte. 

 

Kjolen jeg hadde på meg er fra sheinside.com , men den begynner å bli ganske gammel nå. 

 

 

Skoene, som jeg elsker, er fra nelly.com HER – har i størrelse 35, og de er helt normale i størrelsen! Ganske lett å gå i også, med tanke på høyden. 

 

Her har dere det jeg fikk med meg fra shoppingen i kveld. To kosedresser i forskjellige rosanyanser fra Juicy Couture, drikkeflaske med hellokitty, tøfler med hello kitty, ansiktspeeling og fuktighetskrem, og en lader til telefonen. Jeg må innrømme at jeg etter en times tid tok av meg de høye hælene til fordel for hello kitty, hehe. . Litt kleint å gå rundt i pyntekjole og tøfler på senteret, men men!

 

 

I morgen kjører vi i tre timer til Key West for å avslutte ferien der – god natt, og vi blogges ♥

 

 

dag 2 i Fort Lauderdale

 

Tid i Fort Lauderdale, Florida : 21:07

 

I dag kommer den oppdateringen som nesten er obligatorisk når man er på “sydenferie”. For ja, selv om vi er i USA, så er vi her for sol og bad – eller, ikke kun det, men mest for å få farge og slappe av! Dermed har jeg ikke så mye spennende å fortelle fra dagen, jeg var på stranden i seks timer, ordnet meg, og dro ut for å spise. Enkelte av dere spør hvem jeg er her med, og det er familien. Jeg elsker familien min, men man blir litt smågal av å ikke snakke med noen andre på så lang tid.. Jeg har det herlig her, men gleder meg til å komme hjem!

 

Hotellet vårt ligger på stranden, og det er varmt i vannet og herlig temperatur. Det regnet faktisk litt i dag. men bare 10 minutter så da gjør det ingenting. Bikinien jeg har på meg er fra nelly HER, og jeg har xs i trusen og medium i overdelen (ad) 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fikk litt skille i dag! Er fint å se at jeg blir brunere, men skille er jo så grusomt stygt. Er jeg alene her i verden om å ta solarium naken..? Noen synes det er litt rart og ekkelt, men om man vasker solsengen nøye før og etter bør det ikke være noe problem. Skille finnes jo ikke deilig på noen måter, haha. 

 

 

Vi har byttet hotellrom, så nå er vi rett ved havet! Dere kan tenke dere hvor herlig det er å våkne opp til dette synet, og vite at man skal tilbringe hele dagen på stranden i finværet. 

 

 

Vi skulle egentlig dra ut for å spise med en gang vi kom hjem, men hele familien ble sittende å se på talen til Obama, rettet til de 12 som nylig døde i en skyteepisode her. Jeg elsker Obama, han virker som en fantastisk og jordnær mann som virkelig kan snakke til folket. Selv om jeg ikke bor i USA håper jeg de beholder han som president i lang framtid, Bush og folk i samme “kategori” blir jeg rimelig kvalm av. 

 

 

Fiks, fiks, fiks! Og ja, jeg bruker hårruller. Litt bestemor-aktig av meg, men det blir veldig fint etterpå! Som dere kanskje ser gjør jeg flere ting samtidig – sminker meg, fikser håret OG ser på how i met your mother på mobilen. Den balanseres så fint på bena mine, hihi. 

 

 

Ferdigfikset! Kjolen er også fra nelly, den er en stor favoritt hos meg så dere har sett den et par ganger før når jeg har vært på ferie. “Har ikke den LITT mye utringning?” sa mamma. Jeg sa “NEI!”. Haha.. Tror kjolen er utsolgt, om dere er interesserte! 

 

 

Meg og lillesøster!

 

Til dere som lurer, ja jeg bruker extensions fra luxushair selv om jeg er på ferie. Om dere vil ha tips til farge dere kan bruke må dere maile luxushair [email protected] så er de kjempeflinke til å hjelpe med farger! Dere kan for eksempel sende bilde av en kjendis dere vil ha hårfargen til, eller deres egen. Jeg kjøper alltid extensions først, og så drar jeg til frisøren og fikser det videre der. De har forresten fri frakt nå denne måneden, woho ♥ Se kategorien min “extensions” under headeren for mer info, så slipper vi kanskje å ta dette opp på bloggen hele tiden, hehe! 

 

 

Funfact – i Fort Lauderdale er det flere kanaler enn i Venice! En veldig romantisk by, med andre ord. . ♥ Fint om man har noen å dele det med, litt trist om man er her uten kjæreste. 

 

 

Nå skal jeg sove, om mulig. Pappa skal absolutt se big bang theory med fullt volum på tven, så det kommer nok til å ta en stund før jeg sovner. . God natt, dere er de beste! 

 

 

 

video : jeg snakker engelsk

 

Det har kommet ut en ny episode av babeadventure, men jeg tenkte å legge ut reklamefilmen for dere her, så får dere hørt mine dårlige kunnskaper i engelsk, haha! Blir så klein av å se på.. Håper ikke jeg gjorde en så alt for ille jobb? Hele episoden kan dere se HER 

 

Er så rart å se på denne videoen.. Det var jo før jeg opererte nesa, og jeg var inne i en sykt dårlig periode helt fra rundt april og til i slutten av august. P-piller tullet ekstremt med både hodet og kroppen min, haha. Føler meg tuuusen ganger lettere i kroppen nå enn hva jeg gjorde da!