den beste følelsen

Jeg tror noe av det viktigste i et forhold er å være støttende mot hverandre. Å ikke ønske partneren sin noe vondt. Jeg ser så ofte folk diskutere unødvendig fordi man leker med partnerens følelser, kun for å ha rett eller vinne en diskusjon.. Jeg ønsker kjæresten min alt godt i verden, for om jeg har det bra med meg selv, og han har det bra med seg selv – ja, da blir forholdet vårt mye enklere også. Det er mange som spør “åh hvordan kan han støtte deg i å legge ut lettkledde bilder av deg selv” osv. Det er så enkelt som at han forstår meg, jeg får leve livet som gjør meg glad og jeg fortsetter å vokse selv om vi er sammen. Det er ingen som er mer stolt av meg enn han, og jeg er samme tilbake. 

Nå har han holdt på med intens lesing til eksamen, da må jeg så klart stille opp å være ekstra snill. Jeg gjør det så enkelt som jeg kan i denne perioden for han, jeg ordner rydding og handlingen hjemme slik at han får fokusere. Han reiser helt til Tromsø for hver eksamen, noe som så klart er stressende nok i seg selv.. Så når han kommer hjem i kveld får han en liten overraskelse slik at han blir ekstra motivert for den siste ❤️ Jeg håper alle dere som er inne i eksamensperiode blir tatt godt vare på, for shit så intenst det er!

Et bilde som ble tatt av oss for noen uker siden. Det er så koselig å ha fysiske bilder å holde i, siden alt nå er digitalt. Dette er et sånt bilde vi kommer til å se tilbake på om noen tiår å tenke “så unge vi var da”. Det er min største drøm. 

ting du garantert ikke visste om meg!

Reklame | annonselenker: apprl

Jeg har blogget så lenge at jeg nesten ikke husker hva jeg har fortalt om meg selv eller ikke. Så tilgi meg om du leser og tenker “den hora, dette kan jeg jo fra før av”. Men jeg elsker å lage innlegg som dette, så nå har jeg vendt på hodet mitt for å komme på ting du garantert ikke visste fra før: 

 

Genser HER // Shorts HER 

🌼 Jeg drikker aldri samtidig som jeg spiser. Jeg drikker altså ikke til maten med mindre jeg er sykt tørst (jeg synes faktisk det er deilig å spisse tørre brødskiver å kjenne at de sklir sakte igjennom halsen til magen, det mange folk hater). Jeg synes ikke mat og drikke passer sammen, jeg er liksom aldri sulten og tørst samtidig. Unntaket er vin, det kan komplimentere mat på en fin måte. Da jeg drakk melk kunne jeg også drikke et glass om jeg spiste en brødskive, men det var sjeldent. 

🌼 En litt ekkel fakta for mange, men.. Jeg vasker hendene sykt sjeldent. Jeg vasker hendene om jeg har vært på toalettet eller om jeg får noe veldig klissete på dem (kanskje, ofte kan det jo bare tørke inn). Jeg synes det er unødvendig og rart med folk som vasker hendene hele tiden, man blir jo så tørr på hendene? I tillegg har jeg fått for meg at man blir oftere syk om man hele tiden vasker hendene fordi kroppen ikke utsettes for visse bakterier. Da jeg reiste jorden rundt med et TV-team for et år siden var jeg den som vasket hendene minst, og jeg var den eneste som ikke ble syk. #goals

🌼 Jeg har ikke vitnemål fra videregående fordi jeg mangler tysk. Det tenker jeg ikke så mye på, det er bare å ta opp ett fag om jeg skulle ha behov for det senere. Dessuten hatet jeg tysk så mye og det hadde gått like dårlig om jeg kunne dra tilbake i tid å gjøre det om igjen.  Jeg hadde ganske gode karakterer i de fleste fag, men akkurat tysk fikk jeg aldri helt til. Det hjalp neppe at jeg alltid kom opp i fagene jeg hatet til eksamen: matte og tysk. Hver jævla gang.

🌼 Jeg har nærmere -3 i syn, altså jeg er veldig nærsynt. Til tross for det begynte jeg fast med kontaktlinser i april 2018, det vil si for to måneder siden! Nesten hele mitt liv har jeg gått rundt uten å se noen ting, det er jo ikke rart man er i dårlig humør for man blir så fanget i sitt eget hode. Da jeg begynte med kontaktlinser forsto jeg ikke hvordan jeg har klart å fungere i verden, og ikke minst hvordan jeg har klart å kjøre BIL! Det er jo helt sykt (jeg hadde -1,75 da jeg fikk lappen). Etter at jeg fikk linser har jeg blitt trygg i trafikken men har det i tillegg mye bedre med meg selv.

🌼 Jeg er en ganske slurvete person. Eller slurvete blir kanskje feil ord. Men jeg liker å gjøre ting fort og effektivt istedenfor å gå ned i detalj på alt man gjør. Dette resulterer i at jeg glemmer ting, møter opp på feil steder til feil tid, knuser mobiler, knuser glass osv osv. Treige og nøye mennesker gjør meg stressa. For eksempel om jeg skal rydde, jeg slenger heller alt inn i et skap og dealer med det senere enn å bruke fire timer. Den tid, den sorg..

Men! Jeg er nøye ved to tilfeller. Her kommer noen eksempler:
– Når jeg sminker meg. Jeg kan sminke meg i fem timer om jeg har tid til det.
– Når jeg ser på serie. Her har jeg aldri dårlig tid og nyter en episode så til de grader. Om noen snakker blir jeg sint, og jeg setter på pause om jeg må lese en melding – forutsett at det er en bra serie, så klart.
Jeg hadde så lyst til å skrive at jeg ikke slurver når jeg skriver, men jeg foretrekker å gå inn med hjerte og sjel i tekstene mine, med boken kan man gå tilbake å endre skrivefeil etterpå. Her på bloggen regner jeg med dere forstår hva jeg mener selv om jeg aldri klarer å lære meg forskjellen på og/å.. Hehe. 

Om du visste noe av dette fra før av, vet du nesten mer om meg selv enn jeg gjør! 

sommerens heteste badetøy!

Reklame | reklame: mymuse

Noe jeg gleder meg til i tiden fremover: flytte inn i ny bolig, laste ned masse lydbøker å legge meg i solen på min egen uteplass (!) i en fin bikini eller badedrakt. Jeg har fått et par nye i samlingen, og plukket ut disse to under som favoritter fra mymuse! Koden “Sophieelise20” gir 20% på alt hos dem, inkludert undertøy så klart! 💕 Er det ikke deilig med badetøy og undertøy som holder samme kvalitet i flere år? Min første BH fra mymuse har jeg enda, jeg fant frem innlegget jeg skrev den gang.. HER har du link. Bruker de samme tingene enda, jeg. 

Selv om jeg egentlig ikke har tid til det, tyvstartet jeg litt på solingen i dag. Det er så sjeldent jeg finner badetøy som passer og i tillegg ser fint ut, størrelsene mine er ganske umulige siden jeg har former men likevel er smal. Hvem flere har opplevd å dukke opp fra bølgene uten bikinitoppen man tidligere hadde knytt så stramt på, fått frivillig under-boob eller en badedrakt som graver hvor man ikke skal grave? Not anymore! 😊 

Overdelen min finner du HER. Det aller meste av badetøy er allerede utsolgt hos dem siden det ble så populært, så jeg ville vært rask – eventuelt tatt en titt på undertøyet deres, som er helt MAGISK.

Overdelen finner du HER

Selv om MyMuse har badetøy og dette innlegget i hovedsak skulle handle om det, må jeg bare tipse dere om alt undertøyet deres. Det er populært for en grunn! Her finner du noe for enhver størrelse og smak. De fine nattkåpene mine som dere alltid spør om er fra denne nettsiden, og når jeg først bruker BH kan du banne på at de også er MyMuse. Flere av dem har jeg hatt siden 2014 og de er enda like fine! Det beste? De har tidenes kundeservice. Så om noe ikke skulle passe eller gå i stykker, er det bare å sende varen tilbake så får du nytt. Dette har jeg hørt fra flere venninner som er “ikke sponsa” kunder, om det skulle være noen tvil.

Alt undertøy finner du HER. De har fått inn masse nyheter nå også! 💋 Husk at koden “Sophieelise20” gir 20% rabatt på ALT! 

dette er en stor dag i livet mitt!

Jeg har enda ikke helt lært meg det med å smile på bilder. Så da blir det som det blir, hehe. I dag har vært en stor dag for meg, jeg skrev nemlig under kjøpskontrakt for rekkehuset! Jeg visste ikke hvordan jeg skulle oppføre meg i møtet, der kom jeg løpende inn etter trening med extensions alle veier, og på andre siden av bordet satt et gift par med et barn i magen som selger til meg. Jeg er ingen tankeleser, men hadde jeg vært dem hadde jeg tenkt “hva i all verden skal hun med et rekkehus rett ved skogen”. Noen ganger slår den tanken meg også, det er som om jeg har tatt skikkelig rakettfart mot å bli voksen, sånn helt plutselig. Men det føles bare rett. Derfor smiler jeg som på bildet over, uansett om det er litt rart. Jeg må forresten takke flere av dere for en ting: hadde det ikke vært for dere hadde jeg aldri turt å smile på bilder. Men jeg har fått så masse fine komplimenter for det, som jeg virkelig har tatt til meg. Tusen takk! 

Shorts og genser er fra Bik Bok, sandelene er gamle fra Nelly og neglene har jeg ordnet på Eger. 

Jeg har – etter mye om og men – bestemt meg for å selge leiligheten jeg bor i nå. Jeg kommer tilbake til dere med mer informasjon så klart! Jeg ville først leie ut, men etter å ha regnet på det sikkert 10 ganger bestemte jeg meg for å selge. Så den kommer senest ut for salg i starten av Juli – så alle som skal kjøpe i Oslo, ha meg i bakhodet! Jeg er sikker på at leiligheten vil gjøre noen veldig lykkelig ❤️ Pluss jeg har jo pusset den opp til den store gullmedaljen, haha.

Denne sommeren kommer til å bli stressende og uten noen ferie, men det gjør ingenting. Dette er oppladning til et nytt kapitel, i et nytt hus sammen med mannen jeg elsker over alt på jord. Jeg gleder meg enormt til å ta dere med videre på reisen og inn i en ny epoke av livet! Hvem vet hva fremtiden vil bringe, men tenk når dere får følge meg når jeg får barn, gifter meg, gjør nye ting i karrieren.. ALT. Og så har flere fulgt med siden jeg satt på jenterommet og var 16 år gammel. Det har vært kjærlighetssorg, drømmer, håp, kaos og vi har gått de stegene sammen. Det er fantastisk. 

noen tanker på en mandag

Reklame | annonselenker: na-kd

Jeg synes det er så hyggelig å sette meg ned med fingrene på tastaturet å bare snakke i vei, uten noe “mål og mening” med innlegget. Da får jeg lettet på hjertet mitt, noe jeg trenger. Jeg fortsetter på det sporet i dag!

I disse dager holder vennene mine på med eksamen. Det er høyt tempo, nerver og enorm lettelse når siste oppgave er levert. Jeg sitter på sidelinjen og betrakter at deres liv suser avgårde med et mål i horisonten. De studerer, og på siden av har de gjerne en jobb. Når jeg og samboeren min våkner opp om morgenen, han en time før meg før han stikker avgårde på skolen kan jeg kjenne at jeg blir litt.. sjalu. Det virker så morsomt å ha et fast sted man går til. Ikke bare at man lærer noe, men først og fremst det sosiale. Fellesskapet. Jeg burde kanskje søke etter noen som også jobber hjemmefra som jeg kan spise med eller gå tur med, det hadde sikkert gjort mye for meg. Jeg liker å være alene men samtidig vet jeg at det er viktig med sosialt utbytte, og noen å utveksle jobbrelaterte tanker med.

Kjolen min finner du HER. PS! Jeg har funnet link til leopardkjolen alle spurte om. Du finner den HER

Jeg har venner som blogger eller jobber hjemmefra på andre måter, det hadde kanskje vært noe å sjekke om en fast rutine sammen hadde vært lurt. Jeg har også sett etter en kontorplass jeg kan leie, men det er forbanna dyrt. Det er kanskje verdt det.. Men det er mest fellesskapet jeg savner. 

Jeg vil takke for alle kommentarer jeg fikk på dette innlegget. Dere er smarte, fine og jeg er enig i ganske mye. Som sagt har jeg nå blogget i over syv år, jeg var knapt fylt 16 da jeg startet. Så klart forandrer man seg mye på disse årene. Jeg kunne aldri ha skrevet mye av det jeg skrev da om jeg skulle gjort det om igjen. Jeg har kanskje blitt litt mer redd for ordene mine? Jeg håper jeg har blitt mer reflektert også.. Jeg tenker meg mer om i dag, det er bra og dårlig. Man mister litt av “edgen” som tok deg dit du er nå i utgangspunktet. 

Jeg er så takknemlig for jobben jeg har, det er spennende å være et “forbilde”. Men herregud det er en utakknemlig jobb. Man kan aldri gjøre alle glad, det er som å prøve å få noen som hater deg til å bli forelsket i deg. Det krever masse energi, og etter å ha vendt inn og ut på meg selv i mange år har jeg glemt hvem jeg er. Noen ganger får jeg lyst til å bare vise fingeren i hvordan jeg “burde være”, og så kjøre totalt motsatt. Det er på ekte frustrerende når man har oppklart noe gang på gang, men likevel får kommentarer på ting man har skrevet / gjort / sagt for flere år siden. Som om man ikke kan lære, eller formulere seg bedre senere.. 

Nei nei, det var godt å få dette ut. Jeg håper dere får en fin uke, jeg skal gjøre så godt jeg kan! 

 

noen bloggere som fortjener skryt

Det finnes alt for lite kjærlighet på internett, og spesielt innad i “bransjen”. Derfor tenkte jeg å lage en liste over bloggere jeg mener fortjener ekstra skryt, kanskje dere finner en ny favoritt! Del gjerne deres favoritter med meg også 💖

Hvem tar best bilder?
Caroline Berg Eriksen. Uten tvil! Hun tar så bra bilder at jeg nesten blir irritert, haha. Det er få mennesker som er så flink som hun (og mannen hennes). Jeg forstår ikke hvordan de får så magiske bilder selv om forutsetningen ikke er så bra. Skulle ønske jeg hadde deres kunnskap på foto. 

Hvem skriver best?
Anette Marie.
Hun er en god venninne men om så hun hadde vært en komplett fremmed, jeg ville ha lest bloggen hennes. Språket er levende, tekstene er gjennomtenkte og hun tar deg med på det innerste, mest private. Dessuten er hun smart! Om du er interessert i “din indre verden” burde du sjekke ut bloggen. Det er i tillegg en del om trening.

Hvem er mest interessant?
Som dere kanskje vet er jeg veldig inne i den svenske bloggverden, og her må jeg nesten svare Blondinbella. Jeg vet ikke hvordan hun klarer det, men hun har en magisk evne til å være spennende – om så hun skriver om hverdagslige ting, det er spennende og hun klarer alltid å provosere publikum på en smart måte. I tillegg er hun ekte inspirerende som business-woman.

Hvem er morsomt?
Jeg har lest bloggen til Ida Wulff siden tidenes morgen og hun er sinnsykt morsomt. Jeg har hørt hun er helt lik i virkeligheten også (bare bedre), så stort pluss! Jeg synes det er morsomt å henge med i hennes verden. 

Hvem har den viktigste bloggen?
Drea. Ikke den mest kjente bloggeren, men jeg har likevel fulgt henne lenge. Hun har ett barn, har vært innlagt på psykiatrisk og skriver nå en bok om sine opplevelser der, kalt “psykehus” (jeg gleder meg veldig mye til å lese). Åpent, ærlig og velskrevet om livet med en psykisk sykdom, uten at det virker “for mye”.

En blogg du har fulgt lenge?
Kristina Andersen! Jeg husker en av de gamleste headerne hennes hvor hun satt med en pc på fanget i et fotostudio, jeg syntes det var såååå goals. Hun er søt, morsom og flink til å ta bilder. Pluss hun tar bloggen, altså jobben sin veldig seriøst. Hun har en respekt for følgerne sine som jeg beundrer.

Hvem har finest stil?
Jeg synes Kristine Ullebø kler seg veldig fint. Det er kanskje ikke så vanskelig heller, når hun er høy, slank og vakker. Men uansett, jeg synes stilen hennes er så fin og feminin. 

En blogg som fortjener oppmerksomhet?
Dette er kanskje litt rart siden vi lever totalt ulike liv, men jeg har lest bloggen til ei jente som heter Linn Therese i to år nå. Jeg kjenner henne ikke, hun er ikke toppblogger men hun dukket opp i feeden min i 2016 og siden da har jeg fulgt spent med. Både igjennom huskjøp, oppussing, fødsel og dietten hun går på. Jeg er så fascinert av dette mennesket! Hun deler både stort og smått fra et hverdagslig liv og er ikke redd for å legge skjul på noe, jeg ELSKER henne. Både jeg og søsteren min er store fans. 

To bloggtips på slutten:
– Isabelles.nu
har jeg lest i mange år, hun har også blitt en venninne etterhvert. Hun er opptatt av hår, sminke og utseende samtidig som hun er utrolig oppegående. Hun blogger om alt fra det overfladiske til aliens, angst, verdensrommet, eksistens og klær. Hun er den jeg kjenner meg mest igjen i av alle.

– Stina.blogg.no må være den snilleste av alle bloggerne! Elsker å møte henne, hun er så åpen og dømmer virkelig ingen. En av få i denne verden som genuint kun snakker godt om andre mennesker. 


Jeg leser faktisk alle disse bloggene hver eneste dag! Synes det er skikkelig koselig å få innblikk i livene deres, og beundrer hvordan hver og en står opp for seg selv, på hver sine måter. 

 

vi trenger ikke snakke mer om psykisk helse

Jeg satt i sofaen slik man pleier å gjøre. Dere vet, mobilen i den ene hånden, gløtter bort på tv-en når man hører noe interessant og utveksler små ord med familien som sitter ved siden av. Det er en prisutdeling på skjermen, og i en av takketalene hører jeg vinneren si «vi må bli flinkere til å snakke om psykisk helse». Jeg fnyser litt, flinkere til å snakke om psykisk helse? Er ikke det eneste alle snakker om i media og til hverandre om dagen, nettopp psykisk helse? Det er som om de fleste har en slags diagnose, enten de har stilt den på seg selv eller faktisk har fått den fra legen, terskelen er lav og man skriker høyt og lavt om sine problemer.

«vi snakker så mye om psykisk helse at jeg ikke engang gidder å snakke om det lenger» sa jeg høyt. Jeg ble møtt av enighet fra de andre i rommet.

Men så fort jeg hadde sagt det, innså jeg noe:

Vi trenger ikke til å bli flinkere å snakke om psykisk helse. Vi trenger å bli flinkere til å forstå det.

Hvor mange her har ikke blitt møtt med «du er jo aldri med på noe lengre» eller «du stiller jo aldri opp som venn» selv om du har snakket høyt om depresjonen og selvmordstankene dine?

Hvor mange her har kastet etter pusten på et kjøpesenter fordi den sosiale angsten har slått inn, men blitt møtt med «herregud, kan du ikke bare skjerpe deg?»

Hvor mange har ikke dratt tidligere hjem fra fest og sagt “jeg har det ikke så bra” for å bli møtt med “er det noe galt?” hvor du svarer “jeg har angst” og de bare “eh.. kan du ikke bare være her da?”

Hvor mange her har blitt sykemeldt fordi man er deprimert eller utmattet, men har blitt møtt med «men herregud, hun legger jo ut bilder på instagram, så syk kan hun jo ikke være?»

Jeg har blitt møtt med dem alle.

Jeg vet ikke hvordan man skal snakke om det for at man skal bli forstått, for tydeligvis gjør vi noe feil. Det hjelper ikke at den ene kjendisen etter det andre står frem i lyset om sin «vanskelige tid som de har kommet seg ut av», om en åttendeklassing blir møtt av «skjerp deg» eller «du er en dårlig venn» om man sliter psykisk. Alt jeg hører er problemer, historier om sterke mennesker, men svært få løsninger. 

Her kommer noen pekepinner på hva du, som pårørende eller vitne til noen som sliter burde gjøre.

  • Vis forståelse. Å være psykisk syk er ikke noe du kommer deg ut av etter noen dager eller uker. Kanskje det virker sånn på grunn av de som.. ja, selvdiagnoserer seg selv, men er noen virkelig syk kommer det til å ta tid!
  • Ikke bli sint på en venn om han eller hun ikke klarer å komme i bursdagen din eller på en annen kveld på grunn av sosial angst. Tro meg, det er ingenting en person som sliter heller vil enn å ha et normalt liv, og å kunne stille opp.
  •  Å være der for hverandre betyr også å gi noen rom når de trenger det. En psyksik syk person har nok med å ta hånd om seg selv akkurat da.
  • Det viktigste du kan gi er ikke råd som «ta deg noen dager fri» eller «jeg er her om du tenger noe» om du likevel blir sint når personen ikke klarer å være akkurat som før. Vedkommende er syk, på ordentlig. Pyskisk sykdom er ekte.
  • Overse aldri et rop om hjelp. Jeg har selv vært med på å tenke «han der kan ikke ha det noe bra», for å så sitte i begravelsen til vedkommende ett år etter.

Så vær så snill, hør på meg. Dere må være tålmodige med de som sliter, for en ekte venn finnes der også, selv når den andre parten ikke kan stille opp på alt det morsomme som skjer. Det er i mørket vi trenger venner, mye mer enn på oppturene. Vi trenger ikke snakke mer om psykisk helse, vi trenger å forstå det.

Foto: weheartit

 

min helg i bilder

Reklame | inneholder annonselenker, nelly

Jeg har vært hjemme i Harstad denne helgen for å delta i dåp. Sist gang jeg var samlet med alle disse jentene drakk vi sprit og danset, nå snakker alle om bleier og barnehager. Det er helt sprøtt å tenke på hvor fort vi ble voksne. Jeg kan ikke mye om barn men jeg stiller masse spørsmål, det føles så “powerfull” at gamle venninner har gått igjennom den fasen. Det tøffeste man kan gjøre er sikkert å bli mor, på veldig mange måter. At de alle klarer seg så bra beundrer jeg, selv om det sikkert er veldig mye som er tungt også. Det stiller jeg også spørsmål om, jeg er kanskje litt rett frem. En venninne og jeg snakket om at små ting som å kjøre bil, høre på høy musikk og synge utgår når man har en baby, sånne små ting man kanskje ikke tenker på. Uansett så ser jeg frem til dagen det blir min tur!

Dåpsbarnet heter Silas, pluss i boka til de som vet hvilken tv-serie navnet er hentet fra 😉

Jeg og Stine har spist middag på bark, slik vi alltid gjør. Og så spiser vi det samme hver gang også. Det er ikke mange steder å dra ut på i Harstad men Bark anbefaler jeg, både som spisested men også for å drikke vin med venner på kvelden. Skjorten min finner du HER

Fine Stine! Elsker deg 💋

De som har fulgt med på de første sesongene av bloggerne husker kanskje da jeg kjøpte to katter i Spania? Dette er en av dem, og nå har han blitt klippet for sommeren (pluss at han hadde en del klumper i pelsen). Jeg kan seriøst felle en tåre bare av å se på han, tenk hvordan livet hans kunne ha vært om jeg ikke kjøpte dem for fire år siden! Disse kattene trenger mye vedlikehold med klipping og øyedråper, jeg kan se for meg dem gå rundt nede i varmen hos en familie som ikke kunne tatt vare på dem.. Nei, huff. Jeg angrer ikke et sekund på avgjørelsen min, selv om det var et helvete å få dem til norge er jeg takknemlig for innstillingen min “det finnes alltid en måte”.

Jeg har vært ute å spist lunsj alene, som er noe av det koseligste jeg vet. Før syntes jeg det var ubehagelig og nesten litt skummelt, men nå nyter jeg mitt eget selskap ute blant folk. Jeg kan høre på podcast, spise sakte å observere mennesker.

Jeg har tatt enhver sjanse jeg har fått til å kjøre bil. Og ja, det er jakke-vær her.. Det føltes faktisk litt trist å komme fra strålende sol i Oslo, til fem plussgrader og vind her. For første gang noen sinne har det føltes dritt å komme hjem, og jeg har lengtet tilbake mot hovedstaden. Det ser jeg riktignok på som en positiv ting, at jeg ikke lengre prøver å rømme fra livet mitt men faktisk vil tilbake til det. Harstad har ofte vært en flukt. Solbrillene mine finner du HER, jakken er fra forever 21.

Dette er utsikten når man setter seg inn i bilen utenfor hos foreldrene mine. Ikke verst, hæ? Til tross for dårlig vær, akkurat dette blir jeg aldri lei av 😍

Det var min helg! Utover det har jeg bare skrevet, sett på serier og spist masse mat. Akkurat slik det skal være når man besøker foreldrene sine. 

 

Dette har jeg shoppet den siste tiden!

Reklame | inneholder annonselenker fra nelly

Jeg elsker å se på hva folk har shoppet av forskjellig dill og dall. Det føles veldig 2011, da jeg nettopp hadde startet med blogg og fotograferte hva enn jeg kjøpte, om så det var en binders 🙂 Så her kommer alt jeg har shoppet i uken som har vært, altså det jeg ikke har vist på bloggen allerede.

Etter at jeg begynte å style håret hos frisør fast har jeg blitt forelsket i sånne “rullebørster”, eller hva det nå heter. Man børster håret med denne samtidig som man føner, noe som resulterer i et magisk volum og veldig hollywood-glam. Jeg kjøpte min første i dag! Jeg tror de fleste salonger selger slike, min kjøpte jeg på Pryd i Harstad. Kostet 198 kr, og anbefales på det varmeste om du er lei av flatt hår og trenger en ekstra piff.

Jeg trengte nye duftepinner til leiligheten og gikk rett mot Voluspa-hyllen. Ingen gjør duftepinner bedre enn dem. Det beste er at de holder så lenge, jeg har mine i rundt ett år før jeg må kjøpe nye. Såpass bør det være, de er svindyre. Selges litt over alt i interiørbutikker, på spa, og på nelly. Favorittene mine er luktene over, vanilje og kanel. 

Vipper er jeg stor fan, og jeg trenger å ha noen som løfter blikket istedenfor å tynge det. Jeg er fan av mange ulike merker, men Ardel er det beste jeg får tak i her nordpå. Da er favoritten nummer 120! 

Disse buksene! Så magiske. Og jeg finner nesten ALDRI jeans jeg liker! De må forme kroppen på riktig måte. Jeg har for eksempel ikke noe særlig hofter men i disse buksene ser det plutselig ut som om jeg har det? I tillegg er de ikke for lange i beina, noe de fleste bukser er på meg. Link finner du HER

Skjorten har jeg også fått masse spørsmål om i dag etter at jeg tok litt av på insta-story med videoer av meg selv.. Hehe. Noen ganger føles det bare rett. Uansett, den er skikkelig behagelig og sitter fint på kroppen, jeg liker den lille detaljen med lommene også. Link finner du HER

Jeg er ikke en smykke-person, men nå har jeg tre nye! Det øverste fikk jeg av Kasper, det i midte fikk jeg av mamma (man ser det ikke på bildet men det er en S og en K, veldig søtt), og det nederste finner du HER.


Som dere kanskje forsto på innlegget er jeg i Harstad akkurat nå, men jeg drar tilbake til hovedstaden i morgen. Jeg er her bare for en dåp som jeg ville stille opp i, så klart når en nær venninne har fått barn. Jeg skal lage et innlegg om min helg i bilder, så får dere sett alt jeg har gjort. Vi snakkes og takk for alle gode kommentarer den siste tiden. 

det er ikke bare slemt, det er farlig

Nå har jeg blogget i litt over sju år. Tenk det. Utallige ganger har jeg startet innlegg akkurat slik som nå – mye har endret seg opp igjennom årene, men jeg leser alle kommentarene deres, og jeg svarer på meldinger fra følgere hver dag. Enten på facebook, instagram eller mail. Jeg får høre noe negativt hver eneste dag, men jeg reagerer sjeldent over det. Jeg har fått høre det meste og det blir ikke så stort lengre med hat, jeg fokuserer på de positive kommentarene – folk som støtter det jeg gjør. Om ikke hadde jeg aldri holdt ut disse årene. Konstruktiv kritikk tar jeg også til meg. 

Men en ting som fortsatt fascinerer meg er hvor bitre mennesker kan være. Hver gang jeg har skrevet om et prosjekt jeg skal starte finner det alltid mange som sier “det kommer aldri til å gå“. Da jeg skulle begynne med musikk så var det en del mennesker som gikk i angrep å sa; “Tror du virkelig at du kan bli artist, det må være autotune“. Samme skjedde da jeg skrev min første bok, “den kommer aldri til å bli bra, du kan jo knapt stave“. Det samme skjedde da jeg fikk min egen serie; “Du er et uinteressant menneske som ingen bryr seg om, det må feile TV2 noe, dette kan ikke være sant“.. Da jeg har vunnet priser har det blitt sagt; “Dette er kun fordi du kjenner noen i juryen, de må ha gjort en feil”. Og nå, som jeg for første gang i mitt liv er i et sunt forhold får jeg meldinger om at “bare vent til han ser hvordan du egentlig er, du har vært utro, han har vært utro, hvordan skal dere klare å holde sammen“. Jeg blir helt satt ut. “HVORDAN SKAL DU KLARE DET?” er en evig gjenganger. Det har også skjedd at andre influencere har prøvd å få meg til å miste avtaler, å til og med få meg diskvalifisert fra Vixen. Tenk det, av mine egne “kolleger” i en bransje hvor det snakkes så høyt om å fremme hverandre. Det man hvisker om er derimot en annen historie. 

Jeg bare lurer på hvordan sånne mennesker tar seg igjennom livet om man hele tiden har den innstillingen mot andres fremgang i livet. Jeg skulle ønske jeg kunne møte dem, for jeg er oppriktig interessert i hva som er drivkraften. Hvordan det føles å være så sint. Hva som ligger bak de stygge ordene. 

Jeg har opplevd mye vondt, men å forsøke å ta bort et annet menneskes livsgnist er det slemmeste man kan gjøre. Jeg kunne aldri, aldri ha gjort det uansett hvor sjalu jeg nå enn måtte ha blitt. Det er ikke bare slemt, det er farlig, tenk de som går med en drøm i magen og endelig våger å satse men blir møtt med den evige “det kommer aldri til å funke”. Om det er noe vi mennesker burde gi til hverandre, så er det klapp på skulderen å tro på hverandre. Verden er vanskelig nok som den er. 

Jeg er fornøyd med livet mitt, og stolt av meg selv for alt jeg har skapt. Jeg legger meg om kvelden å føler meg lettet for at jeg kjempet på fordi det er så langt fra der jeg startet, og sa i fra om noen tvilte på meg i oppveksten. Jeg har en fantastisk familie som støtter meg i alt, og en kjæreste som alltid finnes der. Og om jeg har en drøm så gjør jeg alt jeg kan for å gjøre den til virkelighet – noen ganger går det til helvete, men alle som har gjort suksess i hva enn det måtte være vet at det ligger en del hinder på veien.  Det finnes ingen grunn til å tenke “hva om”. Jeg har dårlige dager, noen ganger vil jeg gi opp, men jeg skjerper meg alltid å ser muligheter i det meste. Så jeg lurer på, til dere som alltid er negative å prøver å dra ned de i deres nærhet og på internett – hva hjelper det? Dere skader kun dere selv. Når dere tviler på meg gir dere meg et rykk i riktig retning, det er ofte motivasjonen jeg trenger.

Jeg håper oppriktig dere hører på mitt enkle råd. Ikke trykk ned andre, ikke trykk ned deg selv. Du burde la deg inspirere av andre, gå inn i deg selv å finn ut hva dine drømmer egentlig er. Om man er fokusert på et mål har man ikke tid til drama eller å skape negativ energi. Livet er for kort til å være bitter.