en hard natt

Hva er dette…

For å si det sånn, så er det en grunn til at jeg aldri drikker. . ekstrem hard første natt på Hove, og dagen idag har også vært ganske brutal. I tillegg sliter jeg ganske mye med å få batteriet på pcen til å lade seg opp, så jeg får heller gi dere en skikkelig oppdatering imorgen tidlig! Da skal jeg og Anne-Sofie stå på stand for NOAH, å fortelle folk om hvordan det er å være vegetarianer og prøve å påvirke litt flere, hehe. Det blir gøy! Så, om dere er på Hove, kom innom standen til NOAH mellom 12-16, så snakkes vi 🙂

Det er jo ikke så god tid her, men imorgen skal jeg prøve å planlegge litt bedre. Nå vil jeg prioritere å ha det litt gøy! 

 

ENDELIG HOVE!

Hei dere! Wow, dette føles ganske sykt å skrive, men nå blogger jeg faktisk fra hovefestivalen igjen. Hvert år går så fort, og ved enden av hver festival sier vi alltid “ja, og snart er vi her igjen”. Og jepp, tiden gikk fort nå også, og jeg sitter her mitt ute i skogen med en laptop på fanget. I min lille hytte, som så vidt rommer to personer, hehe. 

Det har vært mye avslapping idag! Jeg har på meg en basic genser fra nelly, og verdens deiligste kosebokse fra nelly trend (annonselenke)

Herligste Halvor, meg og Dennis! Disse er det aldri en sur mine med, solstråler. 

Vi er som sagt fem venninner her sammen, og så kommer Anna Edwin, eller annais som hun er kjent i bloggverden, for å bo i samme hytte som meg resten av festivalen. Det blir koselig! Festivalen har egentlig ikke startet før imorgen, så idag er bare en eneste stor førfest, men vi tenker å få med oss Kaveh litt utover kvelden. Dere vet han som har den snufs kokaaaaiiin sangen? Hehe, det blir nok gøy! Ellers har alle jentene blitt avhengige av “the test”, et sinnsykt morsomt spill på telefonen. Om dere ikke allerede har det, last det ned! Jeg og Mathias spiller til og med også mot hverandre, så lærer man litt om kjæresten sin også. Og når vi snakker om han. . Vi så the fault in our stars på kino igår, og jeg gråt så mye at hele jakken til Mathias ble våt. Han gråt ikke, men han likte filmen og jeg kan derfor trygt si at den anbefales for alle 🙂 

Nå blir det faktisk noen runder trening på meg her ute, litt knebøy og squats får man presset inn uansett hvor man er. Etter det blir det drikke, venner og så setter vi igang! Om dere har noen spørsmål om Hove eller generelt er det bare å fyre løs i kommentarfeltet, så svarer jeg både der og i eget innlegg etterhvert. Håper alle har det fint! 

 

snart avkobling

De siste dagene har virkelig gått i ett strekk, og jeg gleder meg enormt til å koble ut på hovefestivalen – for ja, der kobler man faktisk helt ut, og er i en annen verden. De siste dagene har jeg brukt på diverse innspillinger, noe som gjør at jeg føler meg som en litt dårlig og kjedelig blogger som ikke kan røpe hva det gjelder. . Men det har vært kjempegøy, jeg har lært mye om meg selv (faktisk), og det blir spennende å se på tv etterhvert. 

Jeg er nesten ferdig med pakkingen. . 

Mange venninner har også kommet fra Harstad så vi bor på hotel oslo city centre sammen, før vi drar på festival. Dette er første gang vi reiser 5 jenter sammen, de tidligere årene har vi vært litt få sammen kanskje, og da er det vanskelig å fordele hvem som skal gå på hvilken konsert haha. Håper det funker bedre i år på den fronten! 

Vi har sett på gayparaden, og jeg ble veeeeldig rørt. Hadde trodd rørt var det siste jeg kom til å bli, men det var så vakkert med all kjærligheten og stoltheten, elsker slike dager hvor jeg har en sånn “we are the world” følelse. I dag var vi alle gay! Haha neida, men jeg vet jeg ønsket det litt. 

Amanda og meg ♥ my fellah 4 evah 

Nå har jeg akkurat kommet til leiligheten en snartur for å være litt sammen med Mathias før jeg reiser. Og gjett hva? Han blir med meg på kino for å se “the fault in our stars” fordi han leste kommentarene deres, woho! Så der fikk dere virkelig overtalt han sammen med meg. Lurer på om dette blir første gang jeg får se han felle en tåre under en film . . ? Jeg håper!

 

alt er så hemmelig

Hei dere, og beklager for at jeg ikke ga noen lyd fra meg igår. Eller, beklager og beklager. . Jeg får vel egentlig bare ta meg sammen og spare unnskyldningene til noen som ikke har et liv, det er jo ikke slik at dere sitter her inne og trykker oppdater og blir helt nedenfor om jeg ikke skriver. Men, jeg irriterer meg sånn over bloggere som tar leserne sine for gitt og ikke oppdaterer på en evig lang tid, selv om de tjener penger på det. Respektløst om dere spør meg, så jeg prøver iallfall å oppdatere bloggen så godt det lar seg gjøre. I går var jeg faktisk på en shoot/innspilling hele dagen, og som vanlig er formålet med slike ting hemmelig helt til det slippes. Jeg skulle jo gjerne ha blogget om det akkurat nå, og helst for flere måneder siden når jeg fikk den gode nyheten, men jeg tror og håper dere kommer til å like det. Resultatet jeg fikk se var utrolig bra, og reflekterte meg og min personlighet. Æh, igjen – jeg gleder meg sånn til å fortelle dere, men kanskje dere har en liiiiiten misstanke allerede? Helt nytt er det jo ikke. 

I hele går var min kjære Anne-Sofie med meg på innspilling, bestevenninne igjennom 19 år nå  Hun kom til hovedstaden igår, i dag kom mine fire andre bestevenninner, så vi skal sjekke inn på hotell over helgen før hovefestivalen setter igang. Det er utrolig koselig! 

Det pøste ned i oslo igår, og etter innspillingen var det nesten bokstavelig talt et løp for livet, ettersom lynet slo ned rett forann oss. Vi har i det minste funnet ut hvordan vi reagerer i kriser, vi blir som en forvirret saueduo som løper i sikk-sakk og ikke vet om vi skal slå ned paraplyen, løpe hjem, løpe til trikken eller spille død. Det eneste jeg klarte å få fram var “IKKE UNDER TREET, ANNE-SOFIE!!!” og så kræsjet vi. Etter å ha gått gjennom sentrum med adrenalinet pumpende introduserte jeg Anne-Sofie for mine lesbiske venner (jeg må nesten bare kalle dem for det, jeg elsker dem og drømmer om at de skal adoptere meg) og vi hadde en koselig kveld hos dem, som vi begge trengte tror jeg. 


Men vet dere hva? Nå er jeg faktisk på en innspilling for TV igjen, samme produksjon som jeg var på i starten av sist uke – hemmelig dette også. Og dette kommer jo ikke på tv før i 2015, så jeg må iallfall smøre meg med tålmodighet og mye beroligende for dette blir sterkt å se på for min del. Jeg møtte opp klokken 07 imorges og skal holde det gående til ikveld, så er glad jeg fikk en ørliten pause nå mellom slagene for å gi en oppdaternig. Jeg har tatt backstagebilder, og litt kan jeg dele av meg ikveld når jeg kommer til min kjære.

Vi snakkes senere eller i kommentarfeltet 

 

pakketips til HOVE

Mot slutten av uken setter jeg og fire venninner kursen mot Hovefestivalen, og to av de jeg reiser med har aldri vært der før. De er så klart veldig usikker på hva de egentlig trenger å ha med, og det er nok mange mange der ute som er i samme sitausjon! Derfor tenkte jeg å komme med mine beste tips, for å få en super festival. 


 

– Jeg planlegger ett antrekk for hver dag, og to ekstra antrekk som skal passe til regn / kulde. Av erfaring har jeg alltid brukt de samme klærne flere ganger, og det går mest i shorts, singlet og en lang cardigan over det. Av sko har jeg likt å bruke dr.martens, converse og støvler. Det er mye gjørme ved festivalcampen, og om det først begynner å regne kan jeg garantere at skoene dine vil bli ødelagte om du ikke har støvler. En stor hettegenser for å ha på morgenen/kvelden eller til å sove i er også veldig lurt, og caps eller hatt. Paraply er ikke noe poeng, man får uansett ikke ta den med inn på konsertene. Solbriller er også lurt, men for guds skyld ikke ta med et dyrt par du er veldig redd for. Tror jeg knuste tre par på Hove i fjor, når man hopper og spretter på konsert er det ikke lett å holde styr på. 

– Jeg kjøper et måltid hver dag på Hove (prisen ligger mellom 80-200 kr om man vil få seg “middag”), resten av maten har jeg tatt med meg på forhånd. Det har pleid å gå en del i epler, nutrilett og knekkebrød med et eller annet smørbart pålegg, f.eks philadelphia og lignende. De har godt utvalg på vegetarmat, og ikke minst veldig god mat! Tror aldri jeg har spist noe på hove jeg synes er stygt, faktisk. Jeg tar også med meg alkohol hjemmefra, det er lovlig så lenge du ikke tar det med inn på konsertområdet, og så lenge det ikke er glassflasker. Jeg tar med to eller tre flasker vin, har ikke helt bestemt meg enda. Jeg drikker ikke så mye, og vil gjerne være edru på festivalen og få med meg det som skjer. 

 

– Man trenger ikke å tenke på ladere til mobil, eller hva du nå enn skal lade, fordi det er forskjellige ladestasjoner rundt om kring – merk dere at det koster penger å lade på Hove, og det er ganske dyrt. Jeg har nok brukt mer penger på å lade mobil der, enn jeg har brukt på noe annet.Jeg personlig må jo ta med meg pc også, men det er overhode ikke å anbefale med mindre man må.Om man kan, er det lurt å bytte ut smarttelefonen med en dårlig NOKIA til 200 kr, for det er så mange som mister eller ødelegger telefonene sine der. Det er fort gjort når mye gøy skjer! Av annen elektronikk er høytalere ekstremt lurt, ikke så gøy å sitte på fest og høre på musikk fra en mobil. 

– Sovepose, liggeunderlag, plastkopper, pappfat, bestikk i plastikk, plaster, solklrem, tannbørste, tankrem, myggspray, smertestillende, tørrshampo, shampoo, balsam, barberhøvel, selvbruning (ja, faktisk), stort håndkle, noen plastposer for å oppbevare ting, krølltang, rettetang og hårstrikk er ellers ting jeg har brukt å ha med meg, som jeg har fått bruk for hvert år. Sitteunderlag er også greit å tenke på, men for meg blir det heller en ekstra stor håndduk i år tror jeg. En mobilveske/lommebok man kan bruke som smykke er veldig lurt. Og lommelykt, om man ikke har det på mobilen. 

– Et tips fra en venninne, som var veldig bra: tenk igjennom morgenrutinene dine! For eksempel, du står opp, bytter truse, pusser tennene, setter håret opp med en klype, tar på ansiktskrem og solkrem, sminker deg. . Osv osv. 

– Dette året pakker jeg i trillekoffert, og ikke ryggsekk som jeg har gjort tidligere. Med mindre man bor på festivalcampen tror jeg faktisk koffert er det beste, fordi det er fult mulig å trille koffert på verdens ende – nå skal jeg bo på strandcampen i år og er litt usikker på forholdene der, så jeg krysser fingrnee for det beste. De to forrige årene kunne jeg lett hatt koffert men valgte sekk fordi alle anbefalte det, men jeg innså begge gangene at koffert hadde vært hundre ganger lettere å holde styr på. 

– Om du tar med telt, kjøp ett du kan resirkulere/kaste når festivalen er over. Det er såååå slit å ta ned teltet igjen etter en lang uke på festival, da er det bedre å bare levere det inn til resirkulering på festivalen. 

– Ellers er penger, biletten til festivalen og sunn fornuft det aller viktigste! 🙂 

 

Alle bildene i innlegget er tatt av Emil Kjos Sollie / @emilsollie på instagram.


Kanskje er det noe jeg har glemt dere vil tilføye? Håper vi sees på festival! 

holder kjeft

(annonselenke) Jakke fra sheinside, kjole fra oness nelly. 


Dere vet når man er litt forkjølet, kanskje man hoster og harker litt og får en sexy, hes Jenny Skavlan-lignende klang når man snakker? Vel, på det stadiet var jeg for to døgn siden. Og det stadiet elsker jeg, for hvert ord man sier høres plutselig mystisk og sexy ut – i går kveld hørtes jeg derimot ut som en forkjølet gutt i tidlig stemmeskiftet, og idag høres jeg ikke overhode. Mathias bare “jeg har en kjæreste som ikke snakker”, og jeg hadde lyst til å svare “ja, det elsker du vel”, men som nevnt tidligere – jeg får ikke fram et ord, så jeg holder helt kjeft mot min vilje. Jeg var på et møte imorges hvor folk måtte holde pusten for å få med seg hva jeg hvisket fram, og jeg måtte ty til penn og papir for å få fram mine lengste poeng. Man innser virkelig hvor mye man har på hjertet når stemmen ikke lengre er der, haha.

– Ingen speilbilder kan gå uforstyrret her i huset, og nå som jeg ikke lengre har evnen til å krangle på det, må jeg bare finne meg i det. Forresten. . høydeforskjell  

Armbåndet er fra kimstore.se 

I dag blir det en del handling til Hovefestivalen, jeg bør virkelig komme meg igang med det. Det er så mye man må huske på, og hvert eneste år har jeg glemt noe viktig hjemme – jeg hater å pakke! Vi snakkes senere, kan få lagt ut noen pakketips til dere om det er ønskelig? 🙂 Har sett flere spørre om det i kommentarfeltet, men en slik liste tar en stund å sette sammen, så greit å vite om interessen er der.

  

rolig versjon av lionheart


 

I dag morges tok jeg turen til Drammen for å spille inn en video med en live, roligere versjon av Lionheart som jeg kan få legge opp på bloggen om ikke så alt for lenge. Det ble veldig fine opptak, og låta var jo originalt ganske rolig før den endte opp som partylåt, slik den er kjent for dere. Jeg har vært dårlig i halsen i overkant av tre uker, og det er jeg enda – noe som desverre gjorde at jeg ikke klarte å levere like godt som jeg ønsket. Jeg nøler egentlig litt med å skrive det også, fordi jeg vet kommentarene kommer til å hagle om at jeg lyver og egentlig ikke er syk, bare for å ha noe å “unnskylde” meg med om resultatet ikke blir like bra som studioversjonen. Men, syk er jeg, det ble likvel fint og jeg sier meg greit fornøyd med egen innsats idag. Stort mer kan ingen kreve, så får jeg vente spent på videoen og håper for alt i verden det ble bra. 


I skrivende stund sitter jeg i sengen med en pakke Multi Cheerios som lunsj (eller middag?), og har akkurat ryddet hele leiligheten og tatt oppvasken. Slik ble det brådd da kjæresten fikk jobb, tidligere ble jeg servert både ren leilighet, frokost, lunsj, middag, kvelds, smoothie og kos når jeg ville ha det, mens nå er jeg den hjemmeværende som står for alle de voksengreiens om ikke er like morsomt, hehe. Jeg skal avslutte her nå og starte på pakkingen til Hovefestivalen, kun få dager igjen nå! 

Ting som irriterer meg

– Wannabe-rik. Da jeg gikk på videregående, var det ekstremt mange på den skolen som virkelig hadde en trang til å vise de få pengene de hadde, eller eventuelt ikke hadde. Det var en skjorte fra Ralph Lauren her, et skjerf fra Acne der (selvfølgelig med merkelappen hengende utover) og en Canada Goose over alt som ble dratt fram når det enda var plussgrader ute. Så må man ikke glemme at man spiser reker og drikker champis i helgene, med verdens beste jenter og legger det ut på instagram

– Og når vi snakker om instagram. .Folk som ikke lever i øyeblikket, men som lever igjennom instagrammen sin. La oss ta jentekveld som et eksempel. Du er på rimi med noen venninner og skal handle inn til en koselig kveld dere skal ha hjemme. Allerede her starter det. Vi må kjøpe noe som ser bra ut på instagram, som regel er det hver sin pose smågodt og hver sin brus og kanskje litt smoothie og ja vi må ikke glemme at alle må ha koseklær på seg! Så må vi hjem og tenne telys. Og stille opp alle godteriposene, sette oss på rekke og rad, knipse masse bilder, se på alle bidlene, velge filter, diskutere hva vi skal skrive, og kommentere bildene til hverandre slik at folk kan se at man har et liv. Det er så latterlig, og jeg melder meg ut hver gang. Hva med å leve litt istedenfor? Ingen får noe ut av å se bilder fra jentekvelden din, hva tror du egentlig at vi er. .

– Når noen sier “jeg var på en fest i går, mange snakket dritt om deg men jeg forsvarte deg altså, bare sånn at du vet det!”. Jeg vet ikke helt om folk forventer at jeg skal bli glad av å høre dette? Jeg føler det på en måte blir indirekte drittslenging, for hvorfor skal jeg bli glad for å høre at noen snakket dritt om meg, men at du forsvarte meg? Jeg synes rett og slett bare det er veldig rart, og en merkelig ting å påpeke. Om noen snakker stygt om mine venner sier jeg ifra, men jeg nevner det heller ikke for vennene mine etterpå – i vennskap er det en selvfølge at man skal forsvare hverandre, uten å føle at man må gå til vennene sine å få skryt etterpå.

– Når jeg får merkelige sanger på hjernen. Akkurat nå er det “hvilkeeeen. . dag er det i dag, hvilken dag er det idag, er det mandag?” som sitter stuck i hodet mitt, det veksler mellom den og “se hvordan butikken koker, kundene de sparer på alt, fem prosent rabatt på joker”, de to sangene – døgnet rundt, i flere dager i strekk. Nå vedder jeg på at den festet seg i hodene deres også. Værsågod.  

Gjerrige folk. Jeg trenger vel ikke si så mye mer, men om man er venner skal man få igjen for det, uten å måtte spørre eller forvente. Man gir til vennene sine, fordi man er glad i dem og liker å gi. Man kjører vennene sine på besøk, uten å kreve bensinpenger, for om man er venner får man det igjen på en eller annen måte. Man spanderer en brus, kjøper alkohol om venninna de ikke rekker polet, man unner hverandre godt, ikke sant? Ikke det? Vel, da kan jeg spandere en tur til helvette. Trenger ikke få noe igjen, altså. 

– Når man vil slippe en fjert men er på “date” eller med kjæresten sin, så man må ligge helt stille og holde det inne i seg helt til man får ekstrem krampe i hele kroppen og nesten ikke får puste og man prøver å “play it cool”. Men man vet at om han sier noe morsomt nå, eller om man beveger seg litt, så kommer den brakfisen ut og dette er noe man bare må lide seg igjennom.

– Lurer på hvordan jeg skal forklare den her. . La oss si at du og en venn snakker om noen, vi kan kalle henne Trine. Du snakker om en Trine, venninna di snakker om en annen Trine, du snakker stygt om Trine og venninna di snakker stygt om Trine, og midt inne i det innser dere at dere snakker om forskjellige personer og så bare “åja, ja. . men da så”. Det er noe ekstremt og merkelig kleint over slike situasjoner. En gang snakket jeg og en venninne om to forskjellige gutter uten å innse det, la oss kalle han Per, og jeg hadde da tilfeldigvis hatt sex med en Per, men ikke Per som venninna mi snakket om. Og jeg bare “ja, han har jo DEN rare fetishen viste du det”? og hun trodde vi snakket om samme person, og trodde det leeeeeeeeeeeeeeeeenge etterpå. 

– Når jeg skriver ” elsker deg!” og får “love you too” tilbake. Vel, nå blr det minst tre laaaaaaaaaaaaaange dager før du får et smil fra meg igjen, og neste gang du skriver “elsker deg” til meg så får du “:)” tilbake.

 

Noen som kjenner seg igjen i noe, eller har noe å tilføye? Tell me! 

 

 

mye nytt på meg

I dag har jeg vært for å fikse brynene mine, og som dere sikkert ser er de en god del mørkere enn hva de tidligere har vært. De pleier alltid å være litt mørkere rett etter farging, og akkurat nå er de så mørke at jeg helt ærlig føler meg litt utilpass. Etter en vask eller to skal de nok være perfekte, men jeg personlig liker ikke å ha så mørke og markerte bryn. Men kan jo hende jeg vender meg til det om bare et par timer! Hva synes dere, kanskje jeg egentlig passer litt mørkere bryn? Det er Lene på beths beauty som har ordnet dem, hun har også fikset brynene mine de siste tre gangene. 

Jeg ordnet også neglene i går hos Marna, det kommer litt dårlig fram på bildet her, men det er da altså glitter som “fader” ut i neglen. Veldig fint og girly, tror ikke jeg kommer til å bli like fort lei av dette! 

Og så, en siste ting som er nytt for dagen. Husker dere jeg fortalte at jeg hadde bestemt meg for å kjøpe en litt dyrere veske? Det er noe jeg har tenkt på lenge egentlig, å ha en veske som er i god kvalitet, som kan gå i arv slik at mine barn kan få dem, deres barn etter det. . Ja, rett og slett en slags investering. Jeg har selv arvet fine ting fra min oldemor, på den tiden var vel ikke ting like forbruksvare og bruk og kast slik som nå, og det vil jeg gjerne videreføre. Så, da sto det enten om en veske uten skinn, eller en vintage veske med skinn. For å forklare dere mine etiske synspunkter her, noe jeg føler jeg alltid må uten å få en hel haug med kritikk – jeg mener at om man kjøper brukt skinn / pels, så skal man gjerne få lovt til det. Da gir man ikke økonomisk støtte direkte til industrien, og man støtter i tillegg gjennbruk som er en utrolig fin ting for miljøet! For meg handler alt om hvordan industrien fungerer, for eksempel – om samer bruker reinskinn til å sitte på, eller i klærne sine, har jeg ikke noe imot det. Morfar hadde sauer, og om jeg hadde fått et saueskinn hos han, fra hans gård, hadde jeg ikke hatt noe imot det heller. Folk som spiser kjøtt, og virkelig undersøker hvilke leverandører det kommer fra, og velger med omhu, har jeg heller ingenting imot. Samme tenker jeg om vintage mote. . Ja, så nå er jeg eier av en brukt Celine, som jeg skal ha til jeg dør. Jeg er ikke slik at jeg ikke klarer å gå med en veske av skinn, for jeg vet at dette er et kjøp jeg faktisk har tenkt over, og at jeg kjøpte denne har ingenting å si for industrien. Jeg har en venninne, Anne-Sofie, som ikke var vegetarianer da hun bodde hjemme hos foreldrene, fordi foreldrene uansett sto for all maten hun spiste hjemme og de handlet inn kjøtt. Hun var klar over hvordan industrien var, og kjøpte ikke kjøtt selv, men det som allerede var kjøpt spiste hun. Så, når hun flyttet for seg selv ble hun vegetarianer, fordi hun enkelt og greit ikke kjøper kjøtt. Det er en tankegang jeg forstår, og respekterer. 

Og angående Michael Kors vesken – den kan ikke sendes tilbake i følge nelly, da jeg har åpnet vesken og “brukt” den. Jeg sendte den heller ikke tilbake med en gang, fordi jeg hadde masse andre ting i pakken som jeg ville ha. Men det virket som om mange av dere ville ha den, så da sparer jeg den til klessalget og så får en av dere lesere den heller. 


Nå ser jeg på simpsons, det og family guy er mitt faste selskap mens Mathias er på jobb, haha :) Når han kommer tilbake skal vi handle (igjen. .), jeg kunne egentlig ha gått for lenge siden, men han har tatt med seg mine nøkler, ergo jeg kommer meg ikke inn i boden, og får ikke hentet jakken og nå er det faktisk kaldt ute. 

hårfjerning uten ubehag

annonse 

(kjole fra romwe.com

Det jeg får aller flest negative kommentarer om på bloggen, er øyenbrynene mine. Jeg har selv stilt litt spørsmålstegn ved dette og til og med bedt dere påpeke hva jeg gjør galt, til tross for det har jeg aldri kommet til noen konklusjon – før nå. Jeg fikse brynene mine hos en proff ca en gang i måneden, og hver gang jeg kommer hjem derfra føler jeg meg superfin og fresh. Men, så går det en ukes tid, og pyse som jeg er tør jeg altså ikke nappe brynene mine selv. For, det er jo så jævlig vondt! Tårene renner, jeg har lyst til å slå noen og det klør i hele ansiktet hver gang jeg prøver å nappe brynene selv. . . Huff, jeg er en av de som ikke holder ut, og tårekanalene skrur seg på høygir så snart jeg hører ordet hårfjerning. Og jeg håper jeg ikke er den eneste? Så, da går altså brynene mine urørt i flere uker, hvor de gror fritt og jeg prøver mitt beste på å tegne dem uansett. Da sier det seg selv at resultatet blir deretter! 

Det er et faktum at de fleste hårfjerningsmetoder enten er smertefulle, eller så lukter det stygt, er tidskrevende eller veldig dyre. Men, nå har jeg funnet noe som passer for meg, endelig! Et produkt jeg skulle teste i samarbeid med buyhelse, som jeg 100% ærlig ble utrolig positivt overassket over, nemlig Wonderspring by Victoria

Dette er en ekstremt smart måte å fjerne hår på for oss pyser! Jeg vet ikke om noen av dere har testet threading? Blandt annet Fred Hamelten, som er en av de beste på bryn i Norge, bruker denne metoden. Det går ut på å fjerne hår med en tråd, og wonderspring by Victoria tar utgangspunkt i denne metoden. Denne fjæren gjør at du får nappet ut flere hår samtidig, uten at det gjør noe som helst vondt. 

Det eneste du må gjøre er å bøye wonderspringen i en u-form slik at fjæren åpner seg, og legg den så på huden hvor du ønsker å fjerne hår. For eksempel under brynene slik som dette:

Så retter du ut fjæren, samtidig som du ruller den mellom fingrene. .

Og så er jobben gjort! Hårene er borte, det tar kun få sekunder og gjør ikke det minste vondt. Wonderspring er liten, praktisk og skal lett være med i sminkeveska mi fra nå av. Man kan bruke wonderspring i minst ett år før den bør fornyes, og det koster 199 kr. Wonderspring kan kjøpes HER ♥ 

Er det noen andre der ute som absolutt ikke klarer å nappe brynene sine selv? Haha, tenk at en så liten ting kan være så jævlig ubehagelig!