grillfest

Har akkurat fikset meg, og nå skal jeg på en slags grillfest hos Charlotte, kommer sikkert til å bli kjempegøy og at det er ganske god sommervarme ute er jo såklart et pluss! Blir deilig å få samlet de aller fleste jentene igjen ♥ 

Tar med kameraet, så bilder blir det når jeg kommer hjem :) 

Hahah, sier litt når dette ble mitt beste bilde idag:PPpppPp

Jeg har foresten åpnet formspringen min, siden jeg er så dårlig til å svare på spørsmål her på bloggen. Beklager for det, så håper dette gjør det godt igjen! Den finner dere her

 ulykkesfugl

Er det ikke det ene, så er det så absolutt det andre! Haha, jeg skjønner ikke at det er mulig, snart bør jeg få klippekort på sykehuset. På tur til gymmen idag klarte jeg altså å falle noe voldsomt, og resultatet er nå at jeg ligger her med en lite brukbar fot og det verste av alt – med krykker. 

Men ingenting skal ødelegge utgangspungtet for en perfekt dag, nå er det langhelg, det er varmt ute, og i kveld blir det grilling med verdens beste jenter.Jeg skal nå smøre meg inn med selvbruning og gjøre meg fin til kvelden! 

Noen ting du kanskje ikke visste om meg

Siden jeg har fått en del nye lesere i det siste tenkte jeg å kjøre på med et litt annerledes innlegg en bare sånn” dette har jeg gjort idag” sånn at dere kan bli litt bedre kjent med meg :) 

♥ Jeg har en liten chihuahua som er verdens søteste!

Rigmor som hun heter, men hun har og mange andre “fine” kallenavn som Knut-Arne, Åddbjørg, Vigdis, Pågen, Ragvar og Rigdis. Vi bruker også å plage henne med å si ” kle nu på dæ rigmor, æsj e du naken!”. Den slår alltid godt an! 

♥ Jeg har egentlig så mørkt hår at det nesten er svart, så blondfargen min er langt ifra naturlig. Jeg har derfor helt svarte øyenbryn (hater det, og gjør alt for å få de til å se lysere ut) men har vært så heldig å få blå øyne!

Naturlig hårfarge på bildet under.

♥ Jeg har en sykdom som gjør at jeg ikke kan skrive med blyant, jeg har vanskelig for å spise med bestikk og alt av finmonorikk er helt umulig for meg. Til gjengjeld har jeg utrolig god kroppskontroll ellers, kan kanskje vise dere på en videoblogg en gang…?
♥  Jeg har kun vært forelsket to ganger i mitt liv, den første gangen da jeg var fjorten år. Herlig følelse! 
♥ Jeg har en uvane med at jeg plutselig snakker engelsk ” kan vi dra dit or something” er veeeldig typisk..
♥  Jeg har nesten aldri på meg sokker, og når jeg først har det så matcher de aldri med hverandre. 

♥ Jeg klarer ikke å se folk inn i øynene for mer enn et par sekunder, synes det er skikkelig ubehagelig.
♥ Da jeg var mindre hadde jeg en oter som kjæledyr en kort periode! Den bodde inne i huset og ga den kattemorsmelkerstattning på tåteflaskse, det var tider det! 
♥ Jeg er utrolig rett fram, tror det er derfor jeg går best overens med gutter. Jeg er veldig..pervers, om man kan si det sånn. Jeg sier alt jeg tenker på! 
♥  Jeg hater vind, jeg klarer både regn, snø, sol og alt sammen, men vind takler jeg ikke. Hver gang før jeg går ut av døra må jeg gjerne trippelskjekke vindstyrken først, og spør alltid” e dåkker helt sikker på at det ikke e vind ute!?” til dem jeg er sammen med
♥  Jeg blir provosert, frustrert og lei meg hver gang dere skal komentere at jeg “faktisk ikke er så pen” eller at jeg ” ikke har så store pupper”. Jeg har aldri skrevet her at jeg tror jeg er pen, eller at jeg har store pupper, jeg har faktisk sagt motsatt av begge de tingene.. Så det er dere som har fått det for dere at jeg har store pupper og alt det der, det er ikke noe jeg har prøvd å påstå. Blir så irritert hver gang det er snakk om det, det er en kroppsdel, let it go. Jeg har vært kjempestolt av puppene mine tidligere, men nå har enkelte av dere har fått det til å bli et kompleks… :( Og jeg redigerer de heller ikke større, men takk for komplimanget!

 

hell i uhell…?

God dag til dere, akkurat nå sitter jeg i sengen min i bare nattkjolen og planen er å sove en liten powernap som jeg virkelig trenger. Jeg må nok prøve å holde meg våken litt lengre, but what to do…? ;)

Og til dere som reagerte på at vi hadde 400 sider i prøvestoff så er det fordi det er en prøve for hele pensum i naturfag, man blir anbefalt å ta den om læreren er usikker på karakteren man skal ha. Men gjett hva!? Jeg hadde glemt at jeg skulle ta ut stingene i øret klokken halv ni i morges, så jeg rakk ikke prøven og måtte ta den muntlig etterpå, mitt værste mareritt! Men gikk heldigvis bra  :)

Ser sløv og ekkel ut, så slenger inn min favoritt av norske sanger for øyeblikket. Liker vanligvis ikke slik musikk, men denne fenger ganske bra! 

 Og så laget jeg en party-liste i natt/morges for å holde meg våken, dere finner den HER på spotify! øving øving øving

Jeg kan vel ikke akkurat si at naturfag er en favoritt her hos meg, er enda litt lei meg for at jeg ikke har pugget ordentlig før i dag – men selvgjort er velgjort. Men nå skal jeg faen meg kunne hele pensum, og jeg skal gjøre det sykt bra på denne prøven! Det er 400 sider jeg må kunne til i morgen, men det skal gå bra.. Om man forteller seg selv at ” dette klarer jeg” så gjør man faktisk det! ;)

 

Litt godteri er et must når man pugger, eller hva?  

Men nå skal jeg tilbake til naturfags-helvette…..spennendekom akkurat hjem fra farmor

Var akkurat hjemme hos farmor og spiste middag og litt god dessert etterpå! En av mine kjære tanter har bursdag idag og blir hele 50 år, så var der for å feire henne!  

Og i kveld skal jeg slappe av uten noen sosiale forpliktelser, og bare lade opp til en ny uke. Jeg skal også få øvd litt til naturfagsprøven vi har i morgen selv om det ikke akkurat er min sterkeste side å konsentrere seg om slikt.. Derfor legger jeg bort pcen en stund, så blogges vi når jeg føler jeg kan naturfagsstoffet!

 Hæ……jeg idag

A smooth sea never made a skilled sailor
a bad morning after a bad night

God morgen, eller dårlig morgen. Jeg vet jeg klager mye over at jeg er syk, men når jeg er syk 80% av året så er det litt vanskelig å bare… ja, la være å nevne det. Akkurat nå er nesen min helt igjentappet om man kan si det sånn, øynene renner, stemmen er hes og det kjennes ut som om trommehinnen skal sprenges. Jeg hater egentlig begynnelsen av sommeren, av en eller annen grunn er jeg mest syk akkurat da..?
Skal hoppe i dusjen nå, så vi høres senere!

jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle ha gjort uten de fantastiske vennene mine  

 Hva bruker dere å finne på når dere er syke? Jeg pleier å se en del på serier og lignende, nå har jeg fått tv2 sumo, elsker tvserien om Linni! celeb me

Nå er jeg hos Stine Mari og slapper av, og hun har tydeligvis laget meg en fangruppe på facebook.. Det er flere som har prøvd å gjøre det, men jeg har klikket helt hver eneste gang – hvor ekstremt kleint er ikke det liksom? Husker på den forige bloggen min så var det noen som hadde laget da, og da fikk jeg så mange spørsmål på hvorfor jeg hadde laget en sånn… Yes, I love me.

Men det som er enda kleinere er jo om ingen liker den, så nå som hun først fikk viljen sin å laget en så må jo dere gå inn å like den også! Gruppen finner dere HER :) 

Er litt sånn emo nå fordi få har likt gruppen… ATTENTION PLEASE!?