der hjertet mitt hører til


Nå er jeg i Mo i Rana! Det føles alltid så rart å være i nord-norge uten å dra hjem til familien. Jeg sverger hver gang jeg ser fjellene, snøen, puster den friske lufta og hører dialekten føler jeg meg som et barn igjen. Jeg vil bare få en klem av mamma, haha.. Jeg elsker nord! Det er så nydelig vakkert her, og jeg hater at jeg ikke satt mer pris på det da jeg bodde hjemme. Da HATET jeg nord-norge. Oslo er fint og bra, Oslo er hjem, men hjertet mitt banker for nordre del av polarsirkelen om man kan si det sånn.

Jeg landet her for et par timer siden, og har vært ute å spist nettopp pluss lydsjekk på klubben. Her kommer ett lekkert bilder fra da jeg skulle spise torsk og var happy med det. Toppen min er fra Ebay, det var mange som spurte på instagram. Dessverre har jeg ikke link, men dette må være et av mine beste ebay-kjøp noen sinne. Den er SÅ behagelig! Og prisen? 100 spenn, inkludert frakt. Kupp!


 

Som sagt er stedet Niveau fra klokken 00:00 i kveld! Det blir gøy, og jeg gleder meg. 🙂 Jeg spiller her i morgen også, men da er det ID: 20! Og, ikke glem boksigneringen min på ARK i morgen, da. Fra klokken 12 på formiddagen.

 

 

som alle bloggere sier


 

To nærbilder av dagens sminke. Jeg tar alle selfiene mine med snapchat, finnes det i det hele tatt noen annen måte?? Haha. I dag har jeg vært på et møte som gikk veldig bra, jeg gleder meg til dere får ta del av planene mine.. Som alle bloggere alltid sier, men dette er ikke noe jalla men faktsik veldig stort, hehe. Sånt gjør meg glad! Jeg bryr meg ikke om det dårlige være utenfor heller, da kan jeg sitte inne å jobbe litt, skrive dikt og annet kos som jeg liker. Og så elsker jeg å være alene, som sagt.

Jeg skal snart bryte den ensomme boblen å møte min venn Gisle for middag (han som sto bak “jævla homo” genseren, vet dere). I morgen reiser jeg til Mo i Rana! Jeg er DJ på Niveau der fra klokken 00:00 fredag, og aldersgrense er 18 år. 🙂 Kanskje vi sees!

 

Jeg vet ikke helt hva jeg er

Hei alle sammen!

Jeg var hos healer i går kveld, og det var interessant og rart som alltid. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hvor jeg ligger på skalaen, er jeg spirituell eller ikke? Jeg føler meg åpen for det meste, men samtidig trenger jeg bevis på alt. Jeg tror på tankens kraft, men det er begrenset hvor langt jeg strekker meg. I går begynte vi å snakke om kvister og da meldte jeg meg litt ut, hehe. UANSETT, etter å ha vært hos healeren ble jeg liggende å fundere en stund, og sov derfor ikke mange timer i natt. Og de få timene jeg fikk slappet av? Vel, da drømte jeg de rareste ting. Jeg drømte at jeg var 17 år, og ble tvunget til å spille inn Britney sin låt “im a slave 4 u” med tilsvarende musikkvideo. Lol, mamma og pappa ble såååå skuffa i drømmen. De skulle bare ha visst hvilken datter de har i virkeligheten, hehe.

T-skjorten skal liksom være morsom, siden jeg har skrevet bok og alt det der. 
 

Ellers går det bra med reguleringen nå, jeg klarer å spise halvveis som normalt. Jeg savner knekkebrød og det er nok enda et stykke til jeg kommer dit (og det fester seg sikkert smuler i tennene?). Enn så lenge koser jeg med polarbrød 🙂 

 

 

Got pink & vine? I do! Årets fresheste treningsnyhet?


Jeg tenkte å oppdatere dere på hvordan det går på treningsfronten! Akkurat nå trener jeg en gang i uken med personlig trener, og annenhver dag hjemme. Om jeg er på reise sklir jeg helt ut, og jeg er ikke den type person som orker å trene om jeg er på jobbreise heller (enn så lenge..). 

Vine Squad Tights fra We Are Fit

Det jeg trener mest for tiden, er øvelser for å motvirke “hip dips”. Altså å trene hoftene! Det er slitsomt for jeg har egentlig aldri trent hofter før, men gøy når man føler seg sterkere og ser resultater. 
 


SportsBH fra We Are Fit

 

SportsBH fra We Are Fit

We Are Fit of Norway kom med en ny kolleksjon i dag, og her er noen av mine favoritter! Jeg elsker merket fordi det er av god kvalitet og støtter der det skal støtte, har kule design som gir meg treningsmotivasjon i tillegg til å være et norsk merke – det er kult! På bare to år har merket gått fra å bli lansert i Bergen til å selges i mange land. Kanskje det er dette vi skal leve av etter oljen? Hehe – designet på klærne er ihvertfall alltid inspirert av den nydelige norske naturen vår, eller “typisk norsk” print, som man kan se på disse. 


We Are Fit Lace Up Pink Tights (finnes også i grå versjon)
Jeg elsker at tightsen er så høy i livet! Og, den gjør at rumpa mi ser bra ut. 🙂 

 

Cozy Pink Soft Hoodie fra We Are Fit

Denne hettegenseren er så sykt digg, og ikke minst holder den en god temperatur. I dag var det litt kjølig ute, men genseren holdt meg varm, men samtidig ikke for varm. Jeg kan nok bruke denne både til hverdags, men også om jeg vil gå / jogge en lett tur. Eller hvis du bare vil chille en søndag på sofaen. 🙂

Vine Squad Compression Top fra We Are Fit
 

Vine Squad Tights fra We Are Fit

To til favoritter fra We Are Fit of Norway! Og jeg elsker fargen. Kanskje den fineste fargen jeg har på alt av treningstøyet mitt? Denne sports bhen skiller seg ut for meg, fordi jeg nesten ikke kjenner at jeg har den på. Den er ikke ubehagelig, men samtidig holder den alt på plass. Det har jeg ikke opplevd før! 

RABATTKODEN “sssophie” (med tre S’er) gir gratis frakt på alt fra tights.no !:)

Trykk her for å se mer fra We Are Fit!

NY VESKE

Dette har jeg på meg i dag! Vesken fra Louis Vuitton er ny, jeg kjøpte den i går på butikken deres her i Oslo (ligger i en sidegate av Karl Johan). Den skiller seg litt fra de andre veskene jeg har fra samme merke, men siden jeg nå har et par vurderer jeg å selge en av dem.. Skal tenke litt på det en stund, da er det selvfølgelig en av mine lesere som skal få kjøpe. Kjolen er også ny, men til en langt billigere prislapp. Jeg elsker den uansett, den gir meg så fin figur. Den er fra only og jeg kjøpte den på nelly, men den ble utsolgt med en gang..

Nå skal jeg dra med meg Fetisha på posten! Jeg har bestilt noen store planter  hun blir nødt til å hjelpe meg med, haha. 

my lips

Jeg får sikkert – uten overdrivelse – hundre spørsmål per uke om leppene mine, og selv om jeg har skrevet dette flere ganger kan det vel ikke skade å ta det en gang til! 🙂 Jeg har ikke tatt fillers i leppene siden oktober 2015, fordi jeg for det første ikke er helt manisk opptatt av å ha store lepper lengre, men stoffet har også holdt seg godt i leppene og ikke forsvunnet slik som det “skal” gjøre (etter 6 måneder). Når det er sagt så har min “reise” med restylane vært ganske jævlig, jeg har hatt så mye problemer! Stoff som har samlet seg over og dannet skygger over leppa (det lignet på bart), skeive lepper, klumper, heng på den ene siden, veldig duckface som ikke ser naturlig ut, osv osv.. Dette kommer nok av at jeg begynte så ung, eller at jeg bare tok for mye for ofte. Det burde ikke være 18 årsgrense på restylane, man er ikke ferdig utviklet da og om man først ødelegger vevet i leppene er det vanskelig å reversere. Uansett om jeg hadde følt behovet for større lepper nå hadde det vært lurest å la være, tror jeg. De har tatt så mye skade fra før. Så vær forsiktige. 🙂

Jeg har også tatt leppetatovering, det gjør at de ser fyldigere ut. Behandlingen gjorde jeg hos Sol Permanent Makeup her i Oslo – det var lang venteliste, men verdt det! Og reguleringen “hjelper” faktisk litt haha, leppene hovner litt opp – så dere som skal få regulering kan i det minste se frem til det! Da jeg tok fillers den siste tiden var det hos Aestetic Clinic, dette var ikke spons og jeg går enda til samme salong og pleier (Christine) for huden min. Det var hun som hjalp meg å rette opp i leppene mine da de var skeive og har gjort dem slik de er nå. Jeg kommer sikkert til å få kjeft for å i det hele tatt nevne det, men men. Husk at leppene er en skjør del av kroppen som fort kan endres for alltid, selv om behandlingen er midlertidig. Det visste ikke jeg da jeg var 18! Jeg skriver dette fordi jeg tror ingen 18-åringer blir påvirket av snakk som “du er fin som du er” eller “det er en sjuk verden” for det vet vi jo. Jeg må slutte å være så feig å heller skrive det jeg tenker, hehe. 

SMAAASK.

 

 

skjult talent og kjærestekrav

Som dere vet har jeg ingen møbler, jeg har jo nevnt det et par ganger nå. Leiligheten min er som regel der vi holder jentekvelder, så nå må vi sitte på gulvet å spise! Det ble hjemmelaget vegetarbuger, all my girls are vegetarians 🙂 Og ja, et krav for meg og kjærester er faktisk at de er veggis.. Eller, i det minste har et ønske om å bli det // ikke spiser kjøtt med meg og respekterer mine valg. Med venner derimot har jeg ikke noe problem med det.. Eller, kanskje kjæreste hadde gått greit, samboer hadde vært noe annet. Nå snakket jeg meg bort lol, men sånn har det blitt! 


Nå skal jeg på trommekurs! Ja faktisk, jeg har ett skjult talent for trommespilling – som ikke er så skjult lengre nå 😉 

dette resultatet hadde jeg ikke forventet!

// annonse

Dette ser kanskje litt ekkelt ut for flere av dere, men jeg er det sjeldne type menneske som faktisk synes det er deilig å plukke av hud, hehe. Beklager dårlig kvalitet på bildet forresten, jeg måtte zoome inn og gjøre skarpere slik at dere fikk se ordentlig. Men, er det ikke sykt hvor mye hud som har flasset av her? Og det er faktisk en behandling jeg vil anbefale dere å ta.. 

Men til poenget, dette er en behandling de fleste burde teste i alle fall en gang, men tester du en gang – er du nesten garantert avhengig, for det er så utrolig befriende! Spesielt for meg som har hatt vondt og sprekker under beina den siste tiden.. Det er masse død hud å fjerne på beina etter en lang vinter, eller etter sommeren i sandaler. Jeg går også alltid uten sokker, og har derfor ekstra mye. Jeg benytter av meg av The Fantastic Foot Mask som fjerner all hard hud, sprekker i føttene og etter noen dager er beina helt som ny.

Om du blar til slutten av innlegget, finner du en kjempegod rabattkode! Her er forøvrig et desperat forsøk på å vise meg og fotmasken i samme bilde. Og skittentøyskurven. 


 

Det fungerer utrolig enkelt – du burde ta et fotbad først (for meg holdt det faktisk med en dusj, men fotbad er anbefalt!), og så tar du på fotmasken. Det er en slags sokk som har masse gele på innsiden, denne består av fruktsyrer. Du teiper den enkelt på plass, tar på sokker over, og så kan du slappe av mens masken gjør jobben sin. Du skal ha den på i 1-2 timer (jeg har den nesten i to timer, men ikke helt), og i mellomtiden kan du for eksempel se et par episoder av en serie, eller lese en bok. Kanskje kjæresten også kan prøve denne behandlingen? Den er ikke så typisk “jentete”, og så trenger man ikke å gjøre en innsats selv..


 

Etter at timene har passert må du skylle beina, og så vente et par dager før resultatet kommer. Og DA skjer dette! Dette var faktisk litt ekkelt, hehe. Under beina! Men det ble så bra! 


 

Kanskje ekkelt først, men OJ som det funker! Og jeg ble virkelig helt sjokkert første gang. Altså.. Hvem hadde trodd. Dette må man vel gå på svindyre salonger på for å få resultat av, tenkte jeg. Men nope! Meg, som har hatt verdens hardeste hud under beina og masse sprekker er nå fri for det, og det er ikke lengre “flaut” åt a av seg skoene som jeg følte tidligere. ANBEFALES! Bena mine føles som en baby. 
 


 

Hvis du også har lyst til å teste har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode . Bruk koden sophieelisefoot eller kjøp ved å trykke på linken HER

PARYKKSAMLINGEN MIN

Da jeg først begynte å leke meg med parykker i fjor så det helt jævlig ut. Dajana lo meg seriøst midt i ansiktet da jeg stolt skulle prøve min første parykk hjemme hos henne, haha.. Hun bare “nope”. Så jeg la det bort for en stund, og ventet et par måneder med å prøve igjen. Og ved ren tilfeldighet fant jeg en teknikk som nå har gjort meg til ett parykkgeni, om jeg får si det sånn! Det er helt umulig å forklare i tekst, men jeg skal vise dere på video en gang i nær fremtid om det er av interesse? Alt jeg så på youtube funket ikke i det hele tatt, jeg måtte bare finne på noe selv. Nå er det i alle fall over og ut med extensions for min del, og mitt eget hår får hvile fra både varmebehandlinger, farging og slitasje under parykkene i månedene fremover. 🙂 

Her er min samling av blonde parykker (ja, de henger faktisk sånn til vanlig, men jeg tar de ned når jeg får besøk om ikke begynner alle å prøve dem hele tiden..) Jeg har i tillegg en blå, en rosa og en brun. Parykkene er fra ruhs i Oslo, powderroom, uniwigs og freedomcoture! Favorittene er ruhs og freedomcoture, de er også dyrest. Når det kommer til parykker får man virkelig det man betaler for.. Jeg bruker aldri parykk når jeg bare surrer rundt hjemme, heller ikke når jeg trener, tar solarium eller sover. 


 

Her med en av de nye parykkene som jeg hentet på posten i dag! Fra powderroom. Et av mine mål her i livet er å få et “glamroom”, jeg har så mye sminke og skjønnhetsgreier at jeg lett kunne ha fylt et helt rom. LETT. Og da skulle jeg også hatt en makeupartist som fikset meg hver eneste morgen. Eller ja, Dajana. Hun får med andre ord ikke ha et liv, haha. Det får bli i den neste leiligheten min! 

 

hva er problemet

Av en eller annen grunn klarer aldri jeg og vaskedamen min å booke rett tid for vask, jeg er nemlig hjemme hver eneste gang hun er her. Jeg føler meg som verdens lateste, bortskjemte dritt og sitter på soverommet stille som en mus, hver eneste gang. Hun forstår ikke norsk, hun forstår knapt engelsk, så noen samtaler kan vi ikke ha akkurat heller så om jeg sto sammen med henne ville det gjort vondt verre.. Og ikke tør jeg se på tv når hun er her eller høre på musikk, for da føler jeg meg enda frekkere. Strategien er derfor å være usynlig, og jeg burde ikke ha dårlig samvittighet for jeg betaler henne bra og hun fikk til og med julegave hos meg, men det føles litt teit å være hjemme uansett.

I dag ble hele situasjonen tatt til et nytt nivå av klein, jeg fant ikke kameraet mitt og måtte gå rundt å lete etter det samtidig som hun vasket. Ettersom vi har en språkbarriere kunne jeg ikke forklare meg, og det så derfor ut som om jeg inspiserte det hun gjorde der jeg gikk og løftet på ting og prøvde å få oversikt, haha.. Og når jeg snakker med folk som er dårlig i engelsk, blir plutselig jeg veldig grammatisk dårlig jeg også. “Hey hehe good job cleaning, just looking for camera. Taking picture is work, yes, selfie hehe:) ” sånn snakker jeg da. Uansett, jeg fant det til slutt! 

(annonselenker) Topp HER / Smykke HER (og jeg har ikke vært så blek som jeg er nå siden 2010)….

 


 

Jeg vet noen av dere synes jeg er totalt nørd om har vaskehjelp og at jeg burde vaske selv, men tid er penger som pappa sier, haha. Jeg kjenner SÅ mange som har vaskehjelp, faktisk tror jeg alle de voksne vennene mine har det?? I alle fall her i Oslo. Jeg forstår ikke problemet, helt ærlig. Hun er jo ikke slaven min og har helt sjukt mye bedre timesbetalt enn man har på en “vanlig” jobb. 

Anyways! Jeg fikk to nye parykker (eller parushker som jeg har begynt å si) i posten i dag, og de gleder jeg meg til å teste ut NUH! Og så skal jeg vise dere parykksamlingen min. Den er amazing.