En stoooor klem til dere!

Nå har jeg nettop kommet inn døren her hjemme, jeg har vært sammen med Mariell, Charlotte, Isabel-Mari og Stine Mari! Vi gjorde ikke så mye, alt jeg vet er at jeg er så sinnsykt sulten at jeg kunne spist hva som helst. Har akkurat slengt en pizza inn i ovnen og gleder meg sykt til å spise. Haha, her snakker vi å enten ha for få gleder i livet, eller å rett å slett elske mat for mye! 

Tenkte å sende en takk til dere for at dere er så snille mot meg, selv om jeg har fått mange stygge kommentarer har faktisk denne bloggen gitt meg tro på det gode i mennesket – for herregud så positive og glade mange av dere er,HELE tiden! Forsvarer meg når jeg ikke fortjener å bli forsvart, sender støttende ord og fine komplimanger.. Jeg er helt målløs! Dere er verdens beste, I love you all! Og så må jeg påpeke en ting på slutten til alle haters : jeg kommer aldri til å endre mitt utseende for å bli tatt mer seriøst? Jeg tror på at det indre har liten sammenheng med det ytre, og at jeg kan bevise at uansett hvordan man ser ut eller hvor man kommer fra eller hvordan bakgrunn man har, så kan man ha tilstrekkelig med IQ. Så ikke prøv, engang. I am me! 

Jeg var desverre den eneste som ville stille opp på bilder idag. Kødda jeg var egentlig alene har ingen venner:PPpP
jeg skal fortelle dere noe hemmelig…

Jeg så på heddainusa.blogg.no at hun hadde et innlegg der man kunne skrive en komentar anonymt (eller ikke, om man foretrekker det) om en hemmelighet man har. Jeg synes det var en god ide, godt å få ut noe man har holdt på lenge. Så her kommer noe jeg aldri har fortalt til noen før:
Hver gang jeg møter noen for første gang tør jeg ikke å snakke, nettop fordi jeg er redd de skal synes jeg er dum. Jeg vet hvilket inntrykk folk har av meg, og hva de forventer, så jeg er så redd for å forsterke det inntrykket. Jeg blir nervøs og kvalm når jeg skal snakke, og føler at alle tenker ” faen kor dom ho sophie e, æ skjønte det”. Noe som har resultert i at jeg har blitt veldig sjenert og innesluttet sammen med nye mennesker.. Jeg er veldig lei meg for det, for jeg vet jeg har mye å komme med. Jeg tør heller ikke å rekke opp hånden så mye i timen i frykt for å ta feil, folk forventer liksom at jeg sitter inne hele dagen å leser bloggen til kissie å ser meg i speilet. Det er så mye lettere å være den folk forventer, og den folk vil jeg skal være. Når sannheten er at jeg får illustrert vitenskap og illustrert historie i posten og har discovery som favorittkanal. Det hadde dere vel ikke trodd? :)

 Deres tur, fortell en hemmelighet! 


litt mer personlig

Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt av en slags kollasj jeg har laget som henger på rommet mitt. Det er en stund siden jeg har rørt denne veggen, men er alltid like koselig for meg å titte bort på den. Tenkte kanskje det ville vært gøy for dere å se også! 

Et brev jeg fikk hos en vennine for to år siden, kjempesøtt!

Meg i åttendeklassen. Neida, jeg var vel rundt 3-4 år gammel! 

Anne-Sofie skrev på dette da vi var 11 år, vi ble uvenner rett etterpå så jeg hvisket ut alt det andre hun hadde skrevet, men overså akkurat dette. Haha! 

Meg og verdens beste mamma 

Hahaha meg og stine, husker jeg syntes begge disse bildene var så fine og jeg husker jeg sa” skjønne ikkje koffør ikkje æ e populær på skoln”…. Jeg ble mobbet på den tiden og kan vel egentlig se hvorfor.

Liker dere når jeg viser fram slike ting eller er det bare noe jeg skal droppe i framtiden? Godt å vite hva dere liker å lese om! bestfriends forever liksom!

Kom akkurat hjem! Ble en sløvekveld som vanlig, dere vet sikkert hvordan det er! Men godt å ha Stine Mari hjemme i alle fall, har kjedet meg litt mens hun har vært borte..
Men jeg kan fortelle litt om hva vi gjorde! Vi brukte en time på å bare snakke gossip og oppdatere hverandre på hva som har skjedd de siste dagene, før vi tok bena fatt og gikk til butikken og handlet inn litt barnemat og godteri. Vi dro tilbake til Stine-Mari og så på film mens vi spiste, det var utrolig koselig! Filmen vi så heter beastly og jeg anbefaler den til alle, skuespillere som blandt annet Mary-Kate Olsen og Vanessa Hudgens er jo ikke feil! Dere kan se traileren her

Noen bilder: 


Her smiler jeg med tennene for dere som var interessert i å se det.. Tror jeg danser eller noe også på dette bildet, haha

 

fiksfiksfiks

Nå holder jeg på å fikse meg ettersom jeg skal til Stine-Mari nå, trenger litt kvalitetstid! Hun har vært hos moren sin som bor i en annen by, men heldigvis kom hun hjem igår! Kommer til å bli så godt å treffes igjen ♥ Jeg skal gjøre noen ærender før jeg drar dit som å kjøpe litt godteri og dra innom Lotte med noen greier, men vi blogges i alle fall når jeg kommer hjem! 

Og jeg har på meg shorts, så slipper dere å mase om det… skal ta på meg jeans før jeg drar. Men jeg må bare få sagt en ting, haha. Jeg hater å ha på meg jeans, bukser osv. Det er så utrolig stramt og vondt synes jeg, noen enige? Så går så lite som mulig med bukse, hjemme i alle fall! .. jo mindre å kle av seg jo bedre, jeg er jo sååå hore lissom:PppPpP
en ting dere kanskje ikke visste om meg..

… Jeg er utrolig klomsete! Nevn et sted og jeg har snublet der, nevn en ting og jeg har mistet den i bakken, og slik kan man bare fortsette. Jeg snubler, jeg ødelegger, jeg knuser.. Så er faktisk et mirakel at jeg enda har kamera i behold og ikke minst – iphonen. Om man er en klumse så er vel en slik telefon det verste man kan ha!

Jeg bestilte meg for en stund siden dette dekselet herfra , var det ikke fint? Nå får jeg i alle fall litt støtte på telefonen min, i venten på iphone 5 som kommer om en stund.. Eller skal jeg bare kjøpe iphone 4? Noen som vet forskjellen på de to? 

Og så tenkte jeg bare å informere om at de som har meldt seg på konkurransen og har kommentert stygt her på bloggen tidligere ikke har sjangs i havet til å vinne. Det er tilfeldig trekning, men enkelte får bare som de fortjener og blir ikke regnet med.  Beklager, men jeg har i.p adressene deres! ;) Og nå har jeg navnene dere også..

 

dreaming

Godmorgen! 
Hadde en ganske rar/dårlig start på dagen idag. Drømte at jeg lå å sov sammen med kjæresten min, så føltes utrolig rart å våkne opp. Alene. Drømmen var så sinnsykt tydelig og ekte så ble faktisk litt redd når han ikke var her, haha. Men nok om det! 
Heldigvis har jeg verdens søteste bamse til erstattning enn så lenge! 

 konkuranse til dere!

Siden dere er verdens beste blogglesere og siden jeg har vært verdens dårligste blogger i det siste har jeg bestemt meg for å dra igang en konkuransse til dere! Og produktet dere kan vinne er et jeg selv er veldig stor fan av.. Dette er virkelig et fantastisk hårprodukt som lukter godt, og faktisk fungerer! 

Som dere vet er jeg fast bruker av extensions og har bleket mitt eget hår utrolig mye, derfor er jeg helt avhengig av et produkt som får håret til å føles som nytt igjen. Dette gjelder spessielt extensions, er ikke helt enkelt å få dødt hår til å se livlig ut! Jeg har brukt morrocan oil i en god stund nå, til vanlig har jeg kjøpt det hos frisør men har funnet det billigere på denne siden. De har jeg også bestilt fra nå, og jeg bestilte en ekstra som jeg kan gi ut til en av dere! En flaske har en verdi på 299, men scandinavian breeze har nå et tilbud der du kan få to stk for 399 – når jeg er hos frisør betaler jeg 399 for bare en! Det kan de av dere som ikke vinner skjekke ut…

Alt dere må gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innleget, så er dere med i trekkningen! Husk å skriv eposten deres, vinneren blir kontaktet via mail. Lykke til :) Jeg trekker vinneren om en uke, altså 6. juli. 

fressssssssht

Jeg våknet først nå, og jeg må bare få si at det føles utrolig delig å sove så lenge! Det er også ryddig på rommet mitt, noe som også er utrolig herlig å våkne opp til. Nå ligger jeg bare i sengen sammen med hunden min og koooser, hun er verdens søteste! :)

Nå skal jeg se litt på sex and the city! Og i kveld kommer det en konkuranse! ♥