Mine traumer til TV3s fortjeneste

En screenshot fra første episode Sophie Elises Verden. Premiere 31. januar! 

I morges våknet jeg opp, hadde sovet litt dårlig, pusset tennene i halvsøvne virket det som. Tenkte for meg selv at dette kom til å bli en lang, men veldig fin dag. Det var jo fint vær tross alt. Jeg ble stående på badet etter tannpussen for å lese meldinger fra følgerne mine – det gjør jeg hver morgen og jeg liker å starte dagen sånn, det gir meg inspirasjon. Jeg sto bøyd over vasken og scrollet, da det var som om noen sparket all luft ut fra meg. En melding fra en følger, som sendte skjermbilde fra en avis. De som har blitt utsatt for psykisk og fysisk vold vet kanskje hva jeg snakker om nå – livet fortsetter som vanlig, men det skal ikke så mye til før du blir dratt tilbake og får panikk. Det skjedde dessverre for meg i dag, da min voldsdømte ex-kjæreste fikk lov å skinne på forsiden av VG som en angrende synder. Voldsdømt for å ha banket bestevenninna mi. Senere anmeldt for å ha spredt bilder av meg, bilder der vi har sex tatt uten mitt samtykke. Bilder jeg fortsatt får tilsendt på innboks hver eneste dag og må leve med.

En synder, som aldri har innrømt hva han har gjort, sagt unnskyld eller lagt seg flat på noen måte. En angrende synder som ødela livet mitt, og fortsetter å bruke sjansene han får til å ikke bare plage meg, men også vennene mine i ettertid. En angrende synder som dessuten flyttet hjem til sitt eget land etter sonet dom, og var like jævlig mot sin nye kjæreste der (dont belive me? se på dette).  Mennesker gjør feil. Vi har alle vært unge og dumme. Men de trenger ikke å få skinne i beste sendetid, og den eneste som noen sinne har fått en ordentlig straff for dette menneskets handlinger, er ofrene.

I dag har jeg blitt kontaktet av alle aviser i landet, men jeg ønsker ikke å uttale meg noe mer enn det jeg gjør på egne kanaler. Jeg vil legge til at jeg blir kvalm av TV3s uttalelse i VG. Det er det dummeste jeg har lest på lang tid, og enkelt for dem å si. Og vi alle vet hvorfor han er “kjent” og kan være der som VIP-gjest. Det er fordi han var sammen med, og var jævlig, mot meg. 

Uansett. Endelig er det fredag og jeg prøver å fokusere på jobben min, som jeg elsker 🙂 Jeg skal se igjennom litt Sophie Elises Verden før slippet, og så var jeg på et møte angående et samarbeid jeg skal gjøre i år.. Jeg kan avsløre at det er veldig meg, og noe dere kommer til å digge 😉 Jeg er så gira på det, og legger fokuset mitt der fremover!

I kveld får jeg besøk av min venninne Louise, vi bestiller mat og hun får se huset mitt for første gang. Det trenger jeg.

Takk for all støtte. <3

Q&A – er jeg fornøyd med operasjonen? hva kostet huset mitt?når vil jeg ha barn? +++

Reklame | annonselenker Nelly

Skal du fjerne silikonen i rumpa også?
Nei, slik som jeg tenker nå skal jeg ikke endre på rumpa noe mer, hverken fra eller til. Jeg er fornøyd og har ingen problemer med den så ser ikke helt hvorfor jeg skulle brukt penger, tid og ikke minst risikoen av en operasjon bare fordi det er “riktig” for andre. Det at jeg fjernet silikon i puppene hadde ingen kobling med rumpa. 🙂

Hva er det beste / verste ved å være kjent?
Det beste: enkelt å komme i kontakt med folk, skape nettverk, at jeg ikke vet hva som skjer om et år, mange muligheter, penger og fine ting.
Det verste: jeg tror de negative sidene ved å være kjent er mer skjult for meg. Altså, at jeg blir påvirket av det men uten å merke det helt selv. Kanskje usikkerhetene mine? At jeg er litt innesluttet? At jeg er litt streng? Sånne ting som bare har kommet som en konsekvens uten at jeg kan peke på en direkte årsak.

Er du fornøyd med puppene dine nå?
Med klær, ja. I alle fall de klærne jeg har prøvd til nå – og jeg har blitt inspirert på nytt når det kommer til mote! Nå sluker jeg all inspirasjon jeg kan få fra 90-tallet for eksempel, tenk dere Spice Girls og Britney..  Uten klær, ikke i det HELE tatt. Det har ingenting med størrelsen å gjøre men det ser ut som en sprengt ballong som sagt, og kjæresten min har enda ikke sett meg naken. Så JA, huden min er veldig løs. Det kjennes ikke engang ut som hud, men som noe veldig.. jeg har ingen referanser å komme med, men det er kjemperart. Og normalt. Jeg skal på kontroll om fire måneder og da regner kirurgen med puppene mine skal ha trekt seg nesten helt tilbake.

Hva er du mest fornøyd med ved deg selv og hvorfor?
At jeg følger magefølelsen min. Jeg tør å gjøre ting som er ukjent og skummelt, for jeg har en liten stemme inni meg som roper høyere om det er riktig for meg. På ting mange synes er skummelt er jeg veldig uredd, og det er jeg stolt av.

Bukse: HER. Verdens beste bukse! Den er på 40% rabatt. 
Topp: HER.  (jeg har snudd den bak frem). Den er på 80% rabatt.

Var det like smertefult å ta ut silikon som det var å ta inn?
Nei, det var hundre ganger verre å ta inn. Det var smerter jeg aldri hadde kjent på tidligere, som om noen hadde en elefant oppå brystet mitt samtidig som huden ble dratt i alle retninger. Å ta det ut var ikke så vondt egentlig, men jeg ble veldig dårlig av både medisinen og narkosen denne gangen dessverre.. Og nå har jeg feber også og mulig infeksjon? Det skal jeg sjekke i morgen.

Hvorfor tok du bort silikonen?
Det var litt vondt å ha så mye silikon, syntes jeg. Nå hadde jeg langt ifra enorme pupper (280 gram) men det plaget meg likevel i ryggen, at jeg ikke kunne ligge på magen, at følelsen i brystvortene var så redusert.. Og så videre. I tillegg hadde jeg harde implantater, så jeg følte meg ikke så sexy. Jeg var bare lei, og derfor valgte jeg å fjerne helt istedenfor å ta mindre implantater. Om jeg noen gang skal ta silikon igjen (som jeg er åpen for – men jeg tviler) skulle jeg hatt maks 100 gram.

Hvorfor flyttet du ikke fett i puppene?
Jeg snakket litt med kirurgen om dette (Jørgen på Fornebuklinikken, jeg elsker han!) men jeg har for det første ikke noe fett å ta fra, og for det andre ønsket jeg ikke dette selv.  Jeg flyttet fett til rumpa da jeg opererte den (og veide 15 kg mer enn jeg gjør i dag), og det var både smertefullt og en lang prosess. Det er ikke noe jeg ønsker å utsette kroppen min for igjen, uansett hvor bra resultatet eventuelt kunne blitt.

Hvilken parfyme bruker du? 
Jeg er helt gal etter parfyme og varierer hver eneste dag. Jeg liker mørke, mystiske og sensuelle dufter. Men akkurat i dag er det Dior – Joy.

Etter du startet å trene ordentlig, tok det lang tid før du så resultater?
Det er vanskelig å si, ettersom jeg holdt på med dansen da. Men kanskje.. fire uker? Da trente jeg jo HVER ENESTE dag, i seks timer om dagen så det er kanskje ikke så rart.

Dette bildet er første gang jeg så resultater og jeg husker veldig godt følelsen av stolthet og motivasjon som kom da.  Nå har jeg tydelig definerte magemuskler 🙂 I morgen er jeg tilbake på trening igjen, med en rolig økt. 

Hva synes kjæresten din om operasjonen?
Han synes det er trist at jeg har vært så lei meg etter operasjonen og prøver å være en god støtte. Han har ikke sett puppene mine så vet ikke hva han hadde syntes om dem (men akkurat nå er de ikke fine heller). Men han var ikke imot at jeg skulle fjerne, og han synes jeg skal gjøre det som er best for meg i lengden.

Hvilken blogger / influencer lar du deg inspirere av når det kommer til mote?
Egentlig ingen, men jeg synes svenske Hanna har fin stil som passer den der glam-greia jeg prøver å gå for. I norge synes jeg Adelen har den fineste stilen av alle, men det er ikke noe som hadde passet meg.

Hvorfor er du ikke på Vixen?
Jeg har jo nylig operert og vil heller priortere å slappe av. Det er mange år siden jeg følte behov for å dra på slike ting og føler heller ikke for å “vise meg frem”. Om jeg nå drar på rød løper skal jeg virkelig ønske det, og være tidenes fest.

Hvorfor bor du på Høybråten? Utlendingssted og ghetto, hadde du ikke råd til noe bedre?
Jeg hverken bor, eller kan noe særlig om Høybråten. Men jeg bor på østkanten ja, og i et såkalt “utlendingssted og ghetto”. Selv om det er ingen av delene. Jeg trives, og har et fint hus som har kostet meg 5 700 000 kr og jeg synes ikke akkurat det er så lite til å være 23 år. Riktignok koster vel de fineste husene i Oslo over 20 millioner, men der er jeg ikke enda. En dag så kommer det, også 🙂

Hvordan føles det å være den eneste bloggeren som har sin egen serie? Og hvorfor tror du det er akkurat du som har din egen serie?
Det føles veldig bra – men ikke fordi jeg er den eneste, men fordi det faktisk er en bra serie og spesielt andre sesong! Det å ha en egen serie er vanskelig og jeg hadde aldri klart det uten vennene mine. Om den var om kun meg hadde det blitt kjedelig. Man trenger flere personer å kjenne seg inn i, litt drama og intriger osv.. Hvorfor det ble akkurat meg? Fordi jeg var så jævlig innstilt på at jeg ville ha egen serie, og det har jeg vært fra første episode av Bloggerne. Jeg visste hva jeg ville, var tydelig på det, og jobbet beinhardt for å vise TV2 at jeg ville klare å bære en egen serie. Så kom jeg til kanalen med en powerpoint hvor jeg viste hva serien skulle handle om og hvem som skulle være med, haha. Og så ble det sånn 🙂

Er det noe i serien som er planlagt, altså hva dere skal si osv?
Før denne sesongen satt vi oss ned alle sammen – altså oss hovedpersonene, produksjonsselskapet og TV2. Da snakket vi om hva vi tror kommer til å skje i året som kommer, hva slags rød tråd skal regissøren prøve å se etter, hvilke tråder skal vi spille videre på og hvilke skal vi la gå. Vi skrev også ned våre egne ønsker. Hva med meg som person ville jeg vise? Hadde jeg noe spennende på planen? Jeg ønsket meg også en tur til Harstad. Et krav fra min side var at vi ikke filmet noe særlig som hadde med Skal Vi Danse å gjøre: altså, de var kun med på sending en gang, og det sier seg selv at det ble hektisk for meg som måtte filme så mye utenom også. Men det ble verdt det, for alt som kommer i serien er virkelig nytt og eksklusivt.

Men nei, så klart planlegger vi hvor vi skal filme, og har en slags plan på hva vi skal gjøre. Men aldri samtaler, det kan man jo ikke. Da hadde det ikke vært noe poeng og ingen av oss er skuespillere. Vi trodde derimot dette skulle bli en koselig sesong men den er full av drama og krangling, for min del var det forventet og noe som lå i luften men jeg ante ikke det skulle ta de veiene som det gjorde.. You will see!

Føler du en trang for å se feminin ut (hår, sminke og klær) for å bli akseptert?
Nei, ikke for å bli akseptert av folk. Det er jo alltids noen som kommer til å mene at min stil ikke er akseptert, uansett. Slik tror jeg ikke man kan tenke. Generelt tenker jeg lite på hvordan jeg ser ut og andres mening – men jeg prøver å virke proff, ansvarlig og god å være rundt, og heller bli akseptert av de grunnene. Stilen min, håret og sminken er fordi jeg selv trives med å se sånn ut. Jeg liker f.eks ikke “skandinavisk minimalisme” på meg selv, og det er vel strengt tatt den stilen som er mest akseptert. Men jeg synes det er veldig fint på andre 🙂

Har du tips til å kose deg I eget selskap?
Altså, jeg ELSKER mitt eget selskap! Så for meg er det ikke noe problem. Men jeg gjør ting jeg vet jeg elsker å gjøre, som jeg har vært inne på i et annet spørsmål her. Men, jeg gjør det koselig for meg selv ved å tenne lys, kanskje jeg tar en lang dusj eller et bad, leser en bok, ser en serie jeg liker å se på som jeg ikke vil se på med kjæresten min, kanskje ringer jeg en venninne eller noen i familien.. Altså, jeg har så mange hobbyer og så mye jeg vil lære meg at jeg ikke ser på det som noe problem å være alene egentlig. Så tips: bruk den tiden til å finne ut hva du liker alene for du er alltid hovedpersonen i ditt liv og DEN er det viktig å ha et godt forhold til 🙂

Hvor er den hvite toppen /bh-en du har på deg etter operasjonen fra?
Hehe, jeg syntes også den var fin – men det er nok en medisinsk støttebh som jeg fikk på klinikken.

Hva synes du om de dårlige anmeldelsene på bøkene dine?
Jeg synes egentlig ikke anmeldelsene på bøkene mine er så dårlig, jeg! Kanskje ikke de beste terningkastene men om man leser teksten står det jo egentlig ikke noe negativt der. Det eneste er vel at folk ikke synes jeg er 1. et godt forbilde eller 2. ikke skriver så mye om kjærlighetssorg som de hadde forventet, men er mer.. humor? Det er det jeg husker fra anmeldelsene sånn i farten. Uansett, jeg har aldri lest en anmeldelse og blitt trist! Det er sånn bransjen funker og jeg er stolt av bøkene. Det kunne aldri ha falt meg inn å diskutere på en dårlig anmeldelse, for thats showbizz.

Har du noen serier å anbefale akkurat nå?
I det siste har jeg sett på to serier som er litt utenfor boksen av hva jeg vanligvis ser på. Jeg liker jo serier som får deg til å tenke, som er spennende og litt rare.. Nå har jeg tatt en mer “folkelig” vri, og ikke minst norsk!

Helene sjekker inn, som ligger på NKR.no – en helt fantastisk serie om Helene som sjekker inn på ulike instutisjoner i fem dager av gangen, for å lære hvordan det er å leve som f.eks alvorlig syk, asylsøkende, på dødsleiet.. Men også menneskene som jobber med dem. Denne serien har satt spor.

Det jeg ikke fikk sagt på tv2 sumo. Jeg hadde hørt jeg kom til å gråte mye, men hadde ikke trodd jeg kom til å gråte SÅ mye. Etter denne serien tok jeg steg med familien min og ble mer tilgjengelig, åpnet meg, og snakket bedre sammen. Det er uvurderlig. Solveig Kloppen må dessuten være tidenes fineste menneske. Jeg kjenner henne ikke, men er oppriktig glad i henne.

Kjole: HER.

Jeg føler meg så utrolig stygg og hater meg selv som person. Har du noen tips?
Dette kjenner jeg meg så godt igjen i. Nå i voksen alder har jeg perioder (når jeg har PMS spesielt) hvor jeg ikke er glad i meg selv. Den følelsen jeg kan beskrive det best med, er skam. Jeg skammer meg over den jeg er, hvordan jeg ser ut, hvordan jeg oppfører meg, personligheten min og i det hele tatt. Spesielt går dette utover forholdet mitt – jeg føler meg for stygg for å ha den kjæresten jeg har, og støter han bort skikkelig. Det er supervanskelig. Men om jeg har noen tips? Jeg er elendig på å følge dem selv, men det beste er å gjøre ting som gjør meg glad. Jeg vet jo hva jeg liker: å lese gode bøker, se på serier, være effektiv, trene.. Så om jeg klarer å “kvele” den negative stemmen før den tar helt over, er det best for meg. Og jevnt over prøve å leve et liv i balanse slik at jeg er bedre rustet til å takle de dårlige periodene. Det kommer jo ikke noe godt ut av det.

Hvor kjøper du parykkene dine?
Fra freedom Coture, men jeg er ikke så veldig fornøyd med parykken eller parykk generelt. Eller, ah – jeg vet ikke. Jeg er så lei av håret mitt og ALT som har med det å gjøre.

Skal du ha barn?
Ja, jeg vil ha barn når jeg er rundt 26 år gammel. Altså, få barn når jeg er 26. Så det er i 2021, da – om to år! 🙂

Sånn! Håper du fikk svar på det du lurte på – om ikke er kommentarfeltet åpent, og det er bare å fyre løs som vanlig. 

første arbeidsdag, podcast og hva faen skal jeg gjøre

Reklame | annonselenker Nelly

I dag hadde jeg og Fetisha photoshoot for vår kommende podcast, som slippes allerede i slutten av måneden. Ja, jeg vet “alle” har podcast og det er kjipt å komme sent til festen, men vi er så motiverte og vet dette er noe som både kommer til å bli bra, morsomt, nødvendig og interessant for lytterne! Vi har dessuten blitt signert av det beste selskapet, nemlig Vrang Produksjon – og det er jeg så stolt av.  Vi har så flinke folk i ryggen og alle er opptatt av kvalitet, podcasten skal skille seg ut osv.. Noe dere kommer til å merke på temaene vi snakker om. Ah, jeg gleder meg sånn og håper dere gjør det samme. <3 Vil dere jeg skal lage en liste over podcastene jeg selv hører på? Det er mye selvhjelp og true crime, men jeg hører hver dag og har MASSE tips.

Så irriterende med den støttebh-en som stikker opp hele tiden. Men sånn får det bare være i seks måneder (?) til.
Kjolen jeg har på meg fikk jeg cirka en million spørsmål om på instagram! Link finner du HER.

Dette var min første dag tilbake på jobb etter operasjonen, og det gikk sånn halvveis. Jeg hadde det morsomt på shooten men jeg merket det tok mer energi enn det ga, vanligvis er det helt motsatt – i tillegg hadde vi et møte, spilte inn promo osv, så jeg har dessverre fått høy feber. Kan det være på grunn av medisinene? Jeg har hørt at Oxynorm, som jeg sluttet på i går kan gi en slags nedtur når man er ferdig.. Det er skummelt å gå på piller synes jeg, for det er så vanedannende. Jeg merker faktisk allerede at jeg har “craving”, haha..

Dagens siste skift! Toppen min finner du HER. Den er nå på 80% rabatt 🙂 

Uansett! I kveld skal jeg ta den høye feberen min og gå på date med kjæresten min + en venn. Som dere vet studerer Kasper egentlig i Tromsø men følger studiene i Oslo, jeg har alltid vært forberedt på at utfordringer kan komme og nå må man altså flytte tilbake til Tromsø i litt over en måned. Det er ikke verdens undergang men det føles så klart dumt å være alene så lenge. Jeg er kjemperedd for at han etterhvert skal bli nødt til å flytte permanent.. Men, de sorgene kan jeg ikke ta på forskudd (jeg tar de på forskudd hele tiden egentlig, lol). Jeg har bestemt meg for å ikke dra på Vixen Blogawards i år, men det kommer neppe som et sjokk. For det første er formen redusert, for det andre har jeg ikke samme behovet som jeg pleide. Jeg vet jeg ikke vinner, og det kommer jeg sikkert aldri til å gjøre igjen heller, og føler derfor jeg ikke går glipp av så mye. Den prisen har mistet litt sin greie..

Have a good night. <3 

another day

Hei! Jeg håper dere har det fint – jeg setter pris på alle kommentarene som ønsker meg god bedring, selv om formen i dag er dårlig og jeg angrer så sykt på at jeg ikke bare tok en uke fri nå som jeg først har sjansen. Jeg skulle egentlig starte med jobb i dag (to møter), men jeg klarte ikke og måtte flytte til neste uke. Nå utpå kvelden er det litt bedre, men det verste er desidert kvalmen!

I dag føler jeg meg litt bedre psykisk, jeg trengte nok bare å bli vandt til mitt nye utseende. Det var betryggende å lese noen av kommentarene til de av dere som har utført samme inngrep, og at kroppen faktisk rydder litt opp selv etterhvert. Og så turte jeg å ta bilde av meg selv naken i dag (til eget bruk, haha) slik at jeg skal kunne følge med på forandringene som skjer gradvis. I går kunne jeg aldri ha funnet på å ta bilde av meg selv naken, jeg skammet meg sånn over hvordan jeg så ut. Men igjen, det handlet nok bare om å vende seg til det siden forandringen er så stor. Jeg så noen av dere spurte hvor stor forandringen faktisk er – jeg hadde rundt 300 gram silikon i hver pupp. Det er ikke sånn voldsomt mye men på min lille kropp ser det ganske stort ut. Jeg trodde ikke kroppen min var så liten som den faktisk er, men man ser det jo tydelig nå.

Ellers skjer det ikke så mye om dagen og takk Gud for det. Jeg prøver bare å hvilke kroppen frem til i morgen. Da har jeg photoshoot, herregud det kommer til å bli en prøvelse ut av en annen verden men jeg MÅ klare det, for vi har streng tidsfrist.

En ting jeg faktisk hadde glemt er hvor mange typer nettroll som finnes. De siste seks årene har jeg mest hatt netttroll av typen “du ser ut som en hore, kom og sug kuken min” osv, fra menn altså. Men nå har det skiftet helt om og er “du ser ut som en gutt, æsj, flat som en pannekake, unnfollow”. Altså, man kan aldri vinne er vel moralen her. Aldri. Man må virkelig gjøre det man selv har lyst til, om så det er silikon eller ei, for kritikk får man uansett. Jeg husker før jeg opererte nesa f.eks, så fikk jeg ofte kommentarer på bloggen om at jeg burde operere og at jeg så stygg ut. Jeg opererte og fikk kommentarer fra samme i.p. adresser som mente jeg aldri burde ha operert, er så fake og ser ut som Michael Jackson osv.. Så ja. Folk er gale! Heldigvis bryr det ikke meg, men det er viktig at dere også husker på det. Man får aldri til å gjøre alle andre fornøyde så det er ikke noe poeng å prøve heller.

Toppen er gammel fra Nelly. 
Shorten er gammel fra Wish.

Jeg er alene hjemme akkurat nå, noe som SUGER siden jeg kjeder meg sånn, haha. Disse dagene har jeg sikkert vært verdens mest slitsomme kjæreste. Så jeg teller egentlig bare ned tiden til Kasper kommer hjem!

I dag fikk jeg se puppene for første gang!

Reklame | annonselenke Nelly

I dag skulle jeg for første gang se puppene mine uten bandasje. Jeg hadde forberedt meg på det verste – jeg så for meg sprengte ballonger, søppelposer, bestemorpupper, alt jeg kunne komme på. Men ingenting kom i nærheten av realiteten og hvor ille puppene mine faktisk ser ut! Det er umulig å beskrive hvor sjokkert jeg ble da bandasjen omsider kom av. Jeg er helt flat, det går nesten innover ved brystpartiet mitt. Niplene går innover, men det er jeg egentlig ganske glad for haha. Jeg har alltid hatt relativt små brystvorter og det er de fortsatt. Det ble faktisk litt hardt psykisk og jeg måtte gråte litt på badet. Faktisk ble jeg ordentlig kvalm og svimmel, og kunne ikke tro at det var min egen kropp jeg ble møtt av i speilbildet. Det første jeg tenkte var at jeg så ut som en alien, og alt ble så ekte plutselig. Dere vet, puppene til rare aliens i sci-fi filmer. Sånn ser jeg ut, haha. 

Jeg vet ikke hva jeg skal si, men ønsket å være ærlig med dere. Jeg hadde forberedt meg, men selve resultatet kom likevel som et sjokk. Da jeg tok silikon var jeg nok en B-cup, og jeg visste jeg hadde gått litt ned i størrelse (siden jeg har gått ned i vekt) men jeg hadde likevel sett for meg å ha litt mer “kvinnelige” bryster siden jeg tross alt har blitt eldre. Men jeg ser enda veldig “barnslig” ut, som jeg husket plaget meg før jeg tok silikon også. Å ha små pupper er ikke et problem, men problemet for meg var at det ikke engang så ut som små pupper, det så bare ut som ingenting, og nå er jeg tilbake dit. En ting jeg er veldig positivt overassket over er at jeg ikke har noe særlig løs hud som henger og slenger. Det har strammet seg opp veldig fort.

Settet jeg har på meg finner du her.

Sist gang jeg hadde denne kroppen var jeg 17 år gammel og jeg følte meg forferdelig hver eneste dag, og jeg føler meg ikke så veldig bra nå heller, også men det er mest sannsynlig bare fordi det er uvant og fordi jeg for et par dager siden hadde såkalte “perfekte” pupper. Likevel kan jeg også se at små pupper kler kroppen min! Og den harde treningen jeg har gjort det siste halve året kommer mer til sin rett nå, jeg ser mer stram og muskuløs ut, som jeg elsker.

Smertene er langt ifra like ille som da jeg tok silikon, men samtidig er de akkurat irriterende nok til at jeg ikke får sove godt, sliter med å finne en behagelig stilling når jeg sitter, osv osv. Dessuten klør det noe innmari. Men hey, jeg har mildt sagt vært igjennom verre operasjoner. De på fornebuklinikken har vært fantastiske fra start, og jeg har kunnet ringe dem når som helst med spørsmål. Kirurgen min sa foresten at de har fjernet kapslene rundt puppene også, og det har blitt sendt videre for å bli tatt prøver av. Det er standard prosedyre og ingenting jeg trenger å bekymre meg over.

Jeg vil presisere at jeg er fornøyd med avgjørelsen min, og jeg visste disse følelsene ville komme. Man kan aldri forberede seg 100% likevel, og det ble mange rare følelser på en gang. Puppene er jo en stor del av meg, og nå er det mye nytt.. Og jeg har enda ikke turt å vise dem til Kasper f.eks. Men det er befriende å kunne tenke “oj, det ser ikke så bra ut” som jeg gjør nå, UTEN å gå helt ned i kjelleren å hate seg selv. Dere aner ikke hvor stort steg det er for meg.

Jeg blir veldig kvalm av medisinene jeg går på, oxynorm. Derfor fikk jeg ikke oppdatert dere i går.. I dag er min siste dag med fri og jeg burde kanskje tatt noen dager ekstra (og helt ærlig har jeg ikke hatt fri, for jeg har jo filmet), så denne dagen skal jeg nyte skikkelig. Om jeg klarer, haha 🙁 Jeg ble så satt ut av hvordan puppene mine ser ut, og håper de endrer form og kanskje blir litt større selv om jeg tviler på det? Har noen av dere erfaringer? Jeg trenger absolutt ikke å få STORE pupper, men litt hadde vært fint..

Uansett, bare still spørsmål om dere lurer på noe, og del gjerne deres erfaringer. Har noen andre her inne fjernet silikon og blitt veldig lei seg av resultatet? Sjokka? Altså jeg har grått en del i dag, og føler meg så dum for jeg har jo valgt dette selv. Og det er så rare følelser, for midt oppi det hele er jeg fornøyd og stolt også. Ah!

de første bildene av min nye kropp

Her kommer det – første bildet av meg, uten silikon og med det jeg vil tro er en A-cup! 

.. Jeg skal så klart ta bedre bilder etterhvert, men jeg ville bare vise dere. Forresten, jeg må slå et slag for den fantastiske tightsen jeg har på meg. Den er fra Calvin Klein og link finner du HER. Det er som å gå naken, diggeste tightsen jeg har uten tvil.

Hva synes dere om min nye look, da? Som sagt skal jeg ta flere bilder men det vil jeg helst gjøre når jeg har pyntet meg litt, eller ser LITT fresh ut i det minste.Jeg føler meg litt som en annen person typ? At jeg plutselig ser mye yngre ut.  Jeg har enda ikke turt å se meg selv uten denne bh-en så aner ikke hvordan jeg egentlig ser ut, men så langt liker jeg det.

Jeg har fått blomster på døra fra mamma og pappa i dag.. Fie, kaller de meg. Foreldrene mine har vært veldig støttende i denne prosessen, men også da jeg ønsket å ta silikon. 

Og en forsinket julegave fra TV2. På kortet er meg og alle de andre programlederne. Så stas å bli kalt det, programleder. 

Dagene snegler seg avgårde men jeg synes det er deilig å gjøre ingenting. Jeg leser bok (Erlend Loe – dyrene i afrika) hører på pod (en mørk historia) og slapper av på sofaen. I sta bestilte jeg masse klær på net-a-porter, kan være den dyreste nettsiden jeg handler på men likevel ble det maaasse shopping.. Jeg har et problem! Etter å ha vært i mitt eget selskap en god stund var det deilig å få besøk av Henrik, Fetisha og kamerateamet mitt. De har jo blitt gode venner av meg, de også. Jeg fikk blomster, de andre drakk litt champagne og så snakket vi om operasjonen og hvordan alt har vært i ettertid.

Da besøket hadde dratt laget Kasper taco til oss begge. Han spurte meg om jeg liker eple i taco? Hvilken syk jævel bruker eple i taco? Jeg kunne ikke tenkt meg noe verre, haha. Bortsett fra det er Kasper så flink til å lage mat og han passer så godt på meg i denne perioden.

BTW til alle de som konstant spør (jeg svarer ofte i kommentarfeltet menmen). Spisebordet og stolene kommer fra Thomas Hill. Lampen i taket har interiørarkitekten min laget (det skrev jeg først, men jeg var på smertestillende hehe – jeg mente egentlig at hun limte den sammen, merket er Foscarinis Caboche). Vasen er flere år gammel, men jeg kjøpte den på Paleet. Min er original, men vet det finnes mange kopier på f.eks Kremmerhuset.

Dette har vært en veldig koselig kveld! Jeg elsker huset mitt når jeg har gjester over som gjør det hjemmekoselig og lunt. Og at jeg har Kasper her, så klart. Når jeg går alene på dagene orker jeg så klart ikke tenne lys, og spiser mest bare5 tørre brødskiver. Jeg er ikke glad i å lage mat og digger derfor at jeg har en kjæreste som faktisk liker det 🙂

I kveld skal jeg legge meg i armkroken til Kasper og se det nye programmet til Solveig Kloppen på TV2 Sumo. Har dere sett det? Jeg gruer meg litt, for alle sier det er så trist.. men det hadde vært godt å gråte litt.

Når jeg blir “frisk” ser jeg frem til å gå turer, trene, gå på kino, spise ute og alt det. Men i mellomtiden – så nyter jeg denne tilværelsen noe så forbanna mye <3

ferdig operert!

Random collage fra serien min. Jeg la det ut uten sensur først men så kom jeg på at det kanskje ikke er lovlig, haha.

Klokken 05:30 i morges sto jeg opp, kledde på meg fornuftige klær, hoppet i bilen og dro til Fornebuklinikken. Der ble jeg møtt av kirurgen min Jørgen og mitt eget kamera-team (ofc!), og et par timer etter var jeg ferdig operert. Jeg har total blakcout fra en times tid før operasjonen og frem til rundt formiddagen haha.. Det skal jeg fortelle dere mer om i morgen, det er en ganske morsom og egentlig litt flau historie (tror jeg, men jeg husker jo ikke).

Siden da har jeg egentlig bare sovet og kastet opp. Jeg er litt flau for at jeg spydde i bilen ved siden av Kasper, men heldigvis i en pose.. Jeg hater å kaste opp foran folk, jeg gjør det ikke på en diskret måte men på en veldig brutal måte med masse roping, gråting og raping haha. Glad dere ikke måtte vitne det.

Jeg skal fortelle dere alt om operasjonen i morgen pluss vise før/etter-bilde når jeg er i form til det. Akkurat nå er jeg ganske kvalm og støl, så jeg klarer ikke å gjøre så mye. Jeg skal også svare på alle deres spørsmål!

PS: Tusen takk for alle fine kommentarer angående sesong to på Sophie Elises Verden. 🙂 Da jeg fikk se traileren selv tenkte jeg “er dette alt!?” for vi har filmet så mye drøyt og bra, men nå er jeg bare glad det ikke syntes i traileren og alle får seg en skikkelig overasskelse. Jeg hater å se serier der alt er avslørt allerede i promoen, så det blir ikke en risiko her. Jeg viste jentene to episoder i går og det gjorde at jeg gleder meg ENDA mer! 

– har jeg akkurat fått i meg pasta og gleder meg til å gå opp på rommet for å se på alt jeg får dårlig samvittighet for ellers: kanskje en real housewives maraton? 🙂 Og Kasper får ikke si noen ting på det, hehe.

tomorrow – bye boobs!

Reklame | reklamelenke Nelly

Nå sitter jeg her med masse nerver.. I morgen tidlig klokken 07:15 har jeg oppmøte på Fornebuklinikken og skal fjerne silikonen. I den anledning inviterte jeg Charlotte og Fetisha over på en puppefest – alle måtte ha på seg fint undertøy, sexy pysjamas og så feiret vi puppene våre, og jeg tok farvel med mine. 🙂Dette kommer sikkert til å høres veldig rart ut, men jeg er faktisk ganske stolt av at jeg tok silikon. Alle var imot det, men jeg gjorde det oppriktig for min egen del og det satte en standard for mitt liv – nemlig at jeg gjør som jeg selv ønsker. 🙂 Og nå fjerner jeg også implantatene, fordi jeg selv ønsker og ikke fordi jeg . Til de som har spurt, ja jeg fjerner alt. Jeg skal ikke ta inn mindre silikon, alt skal bort.

Jeg er fornøyd og stolt over avgjørelsen jeg har tatt! Men, om jeg går ett halvt år uten silikon og finner ut at “nei, jeg vil ha implantater igjen” så utelukker jeg ikke at jeg kommer til å ta det. Men akkurat nå trives jeg ikke med silikon og synes ikke det kler kroppen min :/


Settet jeg har på meg kommer fra MyMuse. 
Innesko som dette er fantastiske! Mine er utsolgt, men jeg fant cirka helt like HER – til bare 199 kr <3 

Nå skal jeg dusje med en spesiell såpe man alltid må bruke dagen før operasjon, og så skal jeg ta litt medisiner som jeg også trenger. Fra midnatt må jeg faste slik at jeg ikke blir kvalm av narkosen.

Shit, ønsk meg lykke til! Alt dokumenteres jo i serien min (altså hvordan jeg bestemte meg, hva folk rundt meg sa, hvordan operasjonen er, konsultasjon og det sykeste av alt: PUPPENE MINE FØR JEG OPERERTE!!!), men om dere har noen spørsmål i mellomtiden så kom med dem her i kommentarfeltet så svarer jeg underveis i helgen. Jeg gleder meg faktisk litt til å ta ha noen dager fri fra møter osv.

SOPHIE ELISES VERDEN – SESONG 2 kommer allerede i januar!

31. januar på TV2 livsstil og TV2 sumo. 

Men herreGUD for et vakkert vinterland Oslo har forvandlet seg til. Gaten jeg bor i er kritthvit og himmelen farges rosa.. Som å leve i en drøm. Når vinteren er som dette, elsker jeg den 🙂 Og da passer det vel perfekt å dele en stor nyhet jeg har holdt fra dere i snart ett år, herregud det kribler i magen!

Kjære dere!!!! Om bare 2 uker er det premieren av Sophie Elises Verden sesong 2!!! Jeg er så glad for dette, sesongen er full av drama, tårer, ekte vennskap, altså alle som har sett serien sier de får fysisk vondt i magen av å se på men klarer ikke å la være for man blir virkelig sugd inn i vårt drama. Vi har fått inn to nye “karakterer”, og jeg har aldri i mitt liv sett noe lignende på norsk TV. Dette er SÅ BRA!!!!! Vi har virkelig laget en ekte serie, og i denne sesongen handler det ikke bare om meg – men om en gjeng. Der man baksnakker hverandre, blir uenige, og hvem vet.. kanskje ikke klarer å finne tilbake?

Så skriv datoen ned i kalenderen, book en date sammen med venner for allerede om TO UKER, altså torsdag 31. januar smeller det på TV2 Livsstil og TV2 Sumo. Jeg kan fortelle såpass at det vil gå to episoder av gangen, så du får med andre ord en hel times materiale 🙂 Jeg må også si: det skjer mye allerede første episode. Er det en ting denne serien ikke er, så er det kjedelig! Jeg hater å se på serier der det bare er feelgood (selv om man må ha litt av det også), man trenger humor og å komme under huden på folk.

Du har vel sett sesong 1 av Sophie Elises Verden? Om ikke ligger alle episodene HER. Sesong 2 er virkelig noe helt annet, jeg er så glad for å ha to nye venner på laget: Henrik og Charlotte, dere kommer til å elske dem. Sesong 1 handlet om å treffe veggen, denne handler om.. Vel, litt det, men ALLER MEST om alt mulig annet haha. Det er glam, det er festing, det er utseende, det er krangling, kjærlighet osv.. Det minner meg litt om The Hills!

NÅ: for å feire dette skal jeg spise en bedre middag ute, hej hej voksenlivet! 

MY DAY

Reklame | to annonselenker Nelly

Jeg startet dagen med en treningsøkt hos min personlige trener. Om dere vil se mer av det, sjekk innom instastory! Jeg er så stolt av meg selv som har holdt treningen gående etter dansen, det hadde jeg helt ærlig ikke trodd.


Etter det tok jeg på meg min store, lilla fuskepels (som jeg er veldig flau over å gå rundt med for den er så ikke meg) og beundret himmelen langs Aker Brygge – herregud, Oslo er vakkert på våren! Jeg var skikkelig glad på grunn av en mail jeg hadde fått tidligere at jeg nesten hoppet bortover veien. Det er bare januar og jeg kan allerede si med sikkerhet at dette blir mitt beste år karrieremessig! Og det har jeg sagt hvert år siden 2015, og hvert eneste år har det stemt bra.

Fuskepelsen er gammel fra Missguided! 

Jeg gikk til Asia hvor jeg møtte to venner for å snakke karriere, vennskap og inspirere hverandre for året som kommer. Jeg spiste en tofu-bun, jeg elsker at de har en egen vegansk rett på det stedet. Dessverre er IKKE baten bildevennlig i det hele tatt. 🙂

Jevnt over prøver jeg å spise mye brokkoli, ingefær (som jeg hater) avokado osv.. Alt for håret og huden min. Jeg håper virkelig 2019 blir året der håret mitt vokser seg langt og tykt. Jeg skal spise naturlig mat, trene bra, gjøre hodebunnsmassasje, hårkurer, ta tilskudd (nå begynner jeg på hestevitaminer) og viktigst: null extensions.

Jeg hååååper det vil gjøre mirakler <3

Denne dagen har vært et maraton av mat, haha. For etterpå satt jeg meg i bilen og spiste bowl fra juicery, som en annen idiot. Jeg ble sittende lenge i parkeringshuset fordi jeg ville spise samtidig som jeg hørte på denne podcasten:

HERREGUD SÅ BRA!!! Litt synd at man vet hvordan den ender bare, men jeg elsker true crime I podcast så om dere har noen tips, fyr løs. Og jeg har mistet headsettet mitt, derfor måtte jeg gå til bilen for å høre 🙂 Når det kommer til Orderud: jeg er helt overbevist om at Veronika og Per sto bak drapet. Null tvil! Hva tror dere? 

I kveld kom Anne-Sofie hjem til meg, vanligvis ville vi kanskje tatt et glass vin men jeg konkluderte med å droppe det. Alkohol er ikke bra for meg akkurat nå + operasjonen er jo om bare et par dager. Vi gjorde akkurat som bestevenner gjør: la oss på hver sin ende av sofaen og slappet av helt til Anne-Sofie tok fatt og begynte på maten.

Skjørtet mitt finner du HER.
Topp HER.

Sånn har altså dagen min sett ut. En veldig fin dag, og jeg har så mye å se frem imot. I morgen smeller det 🙂 Jeg skal absolutt gjøre dette til mitt beste år! Og jeg merker jeg er på vei å bli den beste versjonen av meg selv. Jeg skal trene for min egen skyld, men ikke få angst om jeg dropper trening en dag. Jeg skal spise mat jeg har godt av, men ikke få panikk om jeg spiser usunt. Jeg skal jobbe hardt, men ikke kjøre meg utenfor stupet og klare å prioritere kjæresten min og venner i det hele (det klarte jeg ikke før). Jeg vil gjøre mer for dyr og miljø, jeg vil ta forholdet et steg lengre med min store kjærlighet, jeg vil unne meg en fin veske, jeg vil reise til USA med Kasper, jeg vil være i leiligheten til hans familie i Spania over en periode, og mer! Det er en lang liste, men det er tingene jeg kommer på akkurat nå.

Nå skal jeg snart jeg og Kasper se en episode “helene sjekker inn”, vår store favoritt haha. I morgen tidlig kommer en makeupartist hjem til meg for å legge sminke for dagen, SÅ deilig at jeg slipper å tenke på det selv. For et fint liv jeg har 🙂