mine hudpleierutiner

//annonse

Jeg pleide å være en person som knapt fjernet sminken på kvelden, aldri brukte noen kremer og ikke tok vare på huden min – fordi jeg ikke følte at jeg trengte. Men for to år siden fikk jeg acne, som utviklet seg til å bli ganske ille, slik at jeg måtte begynne på medisiner. Nå er huden min fin, men det er fordi jeg passer godt på den. Jeg har merket at jeg fort kan se sliten ut, huden min er veldig sensitiv og jeg får raskt poser under øynene. Nå har jeg begynt å bruke noen nye produkter som funker veldig bra, som jeg har lyst til å tipse dere om! 

Dagkrem.


Som dagkrem bruker jeg No7 Early Defence Daycream SPF 15. Denne kremen er anbefalt oss mellom 20-35 år. Jeg liker den fordi den er lett på huden, Den tetter ikke porene, og det er enkelt å sminke seg rett etterpå. Den skal forebygge tidlige aldringstegn, men det aller beste, synes jeg, er at den gir beskyttelse mot solen og frie radikaler. Det er så lett å glemme av, men når jeg har gjort dette til en del av min daglige rutine har jeg alltid beskyttelse mot solen. Og som vi vet, er den veldig skadelig for huden. 

Nattkrem 

 

Denne smører jeg på hver kveld etter at sminken er fjernet og jeg skal hoppe til sengs. Den bidrar også som forebygger av tidlige aldringstegn, tetter heller ikke porer og er også tilegnet yngre hud. Den reparerer huden etter dagens påkjenninger, rett og slett! 

Øyekrem.


 

Denne bruker jeg noen ganger på natt, noen ganger på dag, noen ganger begge deler. Jeg har slitt med mørke ringer og poser under øynene, denne reduserer faktisk synligheten av disse! Den er godt egnet rundt øynene hvor huden er så skjør. Lipopeptider og vitamin A bidrar til å redusere synligheten av de første fine linjene på denne, som i de andre kremene. 

   Alle produktene er utprøvd på sensitiv hud! 🙂 No7 serien er ny for meg, men den er elsket av millioner kvinner verden over, og et ledende merke i storbritania. Jeg er fornøyd! I tillegg er produktene rimelige. Kan kjøpes HER, eller i alle Boots apoteker landet rundt. 

 

 

hotell i egen by

// annonselenke

Jeg holder på å fikse noe greier i leiligheten som gjør den vanskelig å bo i, så akkurat i natt sover jeg på hotell. Det er ganske hyggelig, faktisk! Bare kjedelig å sove på dette svære rommet alene, hvor jeg til og med har badekar midt i. Og veranda, for å ikke glemme det! Kanskje man får fikset noe, haha.

Jeg har på meg en jumpsuit som dere finner her.
 

 Fanny kommer hit snart, så skal vi ta noen drinker og spise mat på rooftoppen her. Flaks for oss at det akkurat ble opphold:) Det har jo vært et helvetes vær i dag og paraplyen min vrengte seg faktisk tidligere på grunn av den sterke vinden, og det har jeg aldri opplevd før. Jeg ønsker meg litt lyn og torden, selv om jeg er redd for det, men uværet blir litt mer koselig da også. Og spennende.


 

Vel, nå skal jeg ikke snakke om det dårlige været for akkurat nå ser det jo greit ut! Forresten, så er telefonen min helt knust nå.. Så til dere som trenger å få tak i meg – send en mail, eller skriv på facebook. Dette er jo helt krise..


 

 

dette MÅ dere se

Har dere sett sesongavslutningen av orange is the new black!? Eller, har dere sett sesong 4 overhodet? Det må dere gjøre. Jeg har aldri i hele mitt liv blitt så beveget av en serie før som det jeg ble av de fire siste episodene her. Jeg gråt tre episoder på rad, liksom. Og det sier vel sitt!

Forresten, så begynner jeg å bli voksen. På ekte. Jeg blir rørt av ALT. Jeg husker jeg syntes mamma var sååå teit når hun tok til tårene av alt mulig, men nå er jeg der selv. Det holder at busssjåførene vinker til hverandre, så kan jeg felle en tåre. Er det virkelig sånn her livet mitt skal bli!?

 

å leve uten å tenke på deg


 

Jeg tenker på deg hver gang jeg går igjennom parken.

Når solen steker i ryggen. Når jeg har på meg klærne fra kvelden før, og snubler meg over gresset. Når folk stresser til jobb, og jeg går der med håret til alle kanter. Når øyenskyggen fra i går ikke lengre ligger perfekt på øyelokket, men ned langs kinnene mine. Var det alltid sommer da jeg gikk fra deg? 

En dag skal jeg gå igjennom parken uten å tenke på deg.

Jeg tenker på deg når jeg går forbi den baren.

Du vet, den baren ikke så mange vet om. Hvor de har brettspill, en dørvakt som alltid slipper meg forbi køen. Baren som jeg elsker. Hvor jeg har kastet opp, falt av stolen, drukket cava til jeg tenker at jeg aldri skal drikke cava igjen.

En dag skal jeg gå forbi den baren uten å tenke på deg.

Jeg tenker på deg når jeg hører den sangen.

Du vet den sangen om lucy i himmelen med diamanter. Eller sangen om blackbirds i natten. Eller den sangen som bare har en beat. Eller hvilken sang som helst.

En dag skal jeg høre på musikk uten å tenke på deg. 

Jeg tenker på deg når jeg ser på himmelen.

Jeg vet hvor planetene ligger. Jeg tenker på da du fortalte meg det. Jeg elsker himmelen.

En dag skal jeg se på himmelen uten å tenke på deg.

Jeg tenker på deg når jeg fikler med nøklene mine.

Det minner meg om å komme inn, kaste alt jeg har ut fra veska og pakke om. Ut igjen, igjennom parken, forbi baren, til Lucy i himmelen med diamanter.

En dag skal jeg fikle med nøklene mine uten å tenke på deg. 


photo: her

 

DJUICE – få dobbelt opp!

//annonse

De aller fleste har vel sett disse reklamefilmene til djuice med plastelinafigurer? Flere av disse har blitt mine favoritter på reklamefilmfronten, og nå har de lansert en ny. Temaet i reklamefilmnen er sommer, sol, gøy med venner, bading og annet man finner på i ferien, som jeg kan relatere meg veldig til. Jeg er ikke en plastelinafigur, men det er også slik en sommer pleier å se ut for meg. 

Men,hvorfor blogger jeg om dette? Jo, fordi Djuice har en sommerkampanje som heter “dobbel data”, det vil si at du får dobbelt så mye data i sommer enn det du betaler for! Hvor bra er ikke det? Om sommeren er det jo ekstra mye som skjer, og ekstra mye man vil dele! Jeg tar alltid de fineste bildene om sommeren også, og det er så kjipt når man ikke får delt det. 

Fine sommerminner vil man jo gjerne vil dele med venner og familie, uten å gå tom for data!



 

Djuice er perfekt for meg som er masse på farten og deler med følgerne mine.  De vet hva vi i målgruppen trenger, og jeg mener at dobbel data er perfekt – det gjør vel du også? Hvor irriterende er det ikke å gå tom for data når man har masse bilder man vil dele med venner via snapchat eller instagram? Og om sommeren er det jo ekstra mye av nettopp dette. Et perfekt iniativ av Djuice synes jeg, uten å betale noe ekstra!

– >Dere kan sjekke ut mer om tilbudet HER <- 

 

alle gode ting er tre?

Hei du! 

Hvordan går det?

Altså, starten på dette innlegget sleit jeg veldig med. “Hei du, hvordan går det” liksom. Som om jeg kommer til å få noe respons med lukka kommentarfelt og alt det der, men jeg håper i alle fall at akkurat du som leser dette har en OK dag. Personlig har jeg det ganske fint, jeg prøver å ikke tenke på at jeg har gått i samme genser tre dager på rad bare. Men hva skal man gjøre da, når man endelig har fått en ny favorittgenser? Skifte!? Pøh, kommer ikke på tale. Jeg ser at en del av dere spør om hvor genseren er kjøpt, men jeg aner ikke. Haha, da jeg møtte Tinashe tidligere i dag var det første hun sa “kødder du eller” for hun har nå sett meg i den genseren på repeat.. I LOVE IT! 

Jeg ligger på sofaen og er skikkelig sliten, gruer meg til å ta den dørstokkmila inn i dusjen.. Jeg prøver å gjøre selve dusje-seansen litt mer spennende ved å se på orange is the black samtidig som jeg dusjer (ja, det er faktisk mulig) men da ender det med at jeg blir stående i dusjen en hel episode og kommer ut som en liten rosin. Og bleik. Jeg er på episode 8 nå, og gruer meg veldig til jeg er ferdig.. Anne-Sofie sendte en melding og spurte om jeg hadde sett slutten, med en advarsel om at jeg kom til å gråte. Jeg lurer på hva som skjer! 


 

Senere i kveld skal jeg på tacomiddag. TACO!! Hver gang jeg kommer hjem til mamma og pappa ønsker jeg meg alltid taco til middag, det er så kjedelig å lage det til seg selv – og alt annet av mat, for øvrig. Så jeg gleder meg til taco, å sitte på balkongen, snakke med venner og kose meg. Jeg oppdaterer dere fra middagen. 🙂 

Hva er en tanke?


 

Meg, og bare meg, i sengen min. Prøve å sove. Jeg ligger på rygg, rett opp og ned som en planke. “Jeg burde ikke ligge slik” tenker jeg. Da får jeg søvnparalyse, som regel. Når jeg ligger rett opp og ned på den måten. Så, jeg løfter et bein. Legger hodet litt på skrå. Ikke nok, jeg legger meg til siden. Jeg får aldri sovne når jeg ligger på siden, men jeg ville ikke ha søvnparalyse. Jeg er ikke så god på å kontrollere dem lengre, og da er det ikke så gøy.

Det er helt stille i leiligheten, nesten ekko. Hjertet begynner å banke raskere, hodet spinner rundt, og en følelse av angst kommer for å ta meg. Angst for hva? Mine egne tanker? For livet?

Jeg setter meg opp i senga, puster dypt. Pust inn dine negative tanker, pust dem ut. Det har jeg hørt. Men det er jo ingen negative tanker. Det er ingenting som skjer. Kroppen bare girer seg opp, den hyperventilerer. Uten grunn.

Jeg får kontroll, sånn ca. Tenk på noe tilfeldig, tenk på hva som helst, sier jeg til meg selv. Hva er egentlige tanke? Samme det, jeg prøver. Jeg tenker tusen tanker samtidig. Jeg prøver å se for meg scenarioer, med mennesker jeg ikke kjenner, på steder jeg aldri har vært. Det pleier å hjelpe på søvnen. Jeg prøver, jeg fokuserer. Jeg ser for meg noen mennesker i en bar. Jeg tror det er en bar, iallfall. Tankene går videre til noe mer alvorlig. NEI, tenk tilbake på de menneskene i baren, sier jeg til meg selv. Da får jeg kanskje sove. Se for deg noe tilfeldig, da kommer søvnen kanskje.

Jeg tenker tanken sånn halvveis. Og så tenker jeg noe helt rart. “Nå skal jeg invitere resten av hjernen min inn i den tanken, og tenke den helt”. Hva faen? En rar følelse sprer seg. Som om jeg er to. En side jeg styrer, en side av hjernen jeg ikke styrer. Invitere den inn, liksom.

Så henger jeg meg opp i det. Ligger og tenker på hva er en tanke, hva er jeg, er jeg den eneste som eksisterer? Finnes det noen andre?

Og er jeg alene om å ikke få sove, fordi jeg rett og slett ikke vet hva en tanke er? 

leiligheten min – velkommen til meg!

Leiligheten min er i full gang med å bli ny, men enn så lenge er det kun badet og gangen som er klar. Eller, kjøkkenet skal jeg ikke gjøre noe med enda – kanskje til neste år – men det er ikke så veldig spennende så derfor uteblir det i dette innlegget. Jeg vil gå for en ganske mørk look på hele leiligheten, og på onsdag kommer en interiørkonsulent som også er en venninne av meg for å hjelpe til med stuen. ALT skal ut, og alt skal pusses opp. Det føles deilig. Jeg skal gå over med enda et strøk på både vegger og gulv i gangen, men jeg var så utålmodig og klarte ikke å vente med å flytte inn møbler. Jeg skal gå over enda en runde om et par uker, men jeg vil gjerne vise dere allerede nå. All malingen er kjøpt på jotun. 🙂

Velkommen hjem til meg! 

Kommoden i gangen er kjøpt på IKEA, og er vel egentlig tilegnet et soverom. Jeg vurderer å male overflaten sort, men jeg orket ikke i denne omgang. Kanskje etterhvert! På bordet har jeg pynt fra house of oslo (annanas og rådyret), bøkene har jeg fått hos manageren min, duftelys fra voluspa og chanelvesken min.

Under bordet har jeg en liten plante og et par bøker fra millas butique som ligger på aker brygge. Jeg har også bestilt en sykt fin bok om kunstneren Frida Kahlo som skal få stå under her.

Bilde av meg er også på veggen, så klart! Om noen vil ha, er det bare å skrive til meg i innboks på fanpagen og så fikser jeg, hehe. Rammen er fra IKEA. Foto: Nadia Nordskott. 

Plante fra IKEA. Jeg elsker den. Den kostet vel rundt 300 kr, så det er absolutt ikke ille heller. Og i tillegg er den falsk, så slipper jeg å stresse med den.

Badet er jeg usikker på om jeg har vist dere før, men i tilfelle ikke – her kommer det. Jeg pusset det opp for rundt ett år siden, men det er først i det siste jeg har fått ordentlig system der inne og pyntet med litt småsaker. Jeg beklager for den overfylte skittentøyskurven, forresten. Har ikke vasket hvitt tøy på en stund.

Plante, kubbelys og kubbelysholder (?) fra IKEA, duftepinner fra VOLUSPA og speil i marmor fra millas boutique. I tillegg til diverse blader. Ja, det hender at jeg leser på do.

Inne i speilet har jeg diverse skjønnhetsgreier som jeg bruker ofte. For eksempel bio oil, vippeserum, caster oil, munnskyllevann, tannbørste, parfymer, fuktighetskremer.. Ja, dere ser jo.

Ved siden av speilet..

Og dette er inneskoene mine, forresten.  Birkenstock Arizona! Som dere ser er dusjen et kaos og det ligger litt tull og tøys på gulvet, men sånn er det jo. Inneskoene mine finner dere her (annonselenke).


Nå ser jeg på dokumentarserien LIFE som jeg har sett en million ganger før, men jeg elsker den. Finnes på netflix. 🙂 Anbefales! 

 

mandag

Mandag. Hengt rundt med Marte og Joakim, kjøpt interiør til gangen, tatt hudbehandling på aestethic clinic.. Og til dere som lurer, det er fruktsyrebehandlinger jeg tar nå og da, slik at jeg ikke skal få tilbake acne / slippe å ha nupper i huden. Jeg er seriøst så redd for å få tilbake de hudproblemene jeg har slitt så mye med, derfor er jeg villig til å legge litt penger i å gå til behandling en gang i måneden. Det er så verdt det.


 

Nå skal jeg rydde litt hjemme, før Anniken kommer og sover hos meg inatt. Koselig! Vi var litt sånn “ok, la oss bare se om vi passer sammen” (som venner, altså) så det skal vi gjøre inatt. To mennesker med mye emosjonelt på lager, regner jeg med. Mye filosoferinger og tanker. Vi har kun møttes tidligere i selskap med andre, noen glass rødvin og potetgull. I kveld blir det bare oss. Og vin, da. Og masse tanker. Jeg elsker å bli kjent med mennesker, jeg.

typisk


 

Dette våknet jeg altså til i morges.. Det helt nye speilet mitt lå knust i gangen. Jeg sov i stuen i natt som ligger rett ved, så jeg synes det er ganske merkelig at jeg ikke har våknet i løpet av natten når dette gikk i bakken – jeg sover nemlig veldig lett. Heldigvis tror jeg ikke på det at man liksom skal få 7 år med uflaks, da hadde jeg nok stresset litt. Det eneste som er nå, er at jeg må få kjøpt et nytt speil ASAP. Hater å ha ting i uorden, så jeg skal fikse det nå med en gang. 

Der fikk dere en liten sneakpeak på gangen også, gitt! Den er sykt fin, synes jeg. Mørk og dyster, akkurat som jeg liker det.