rumpe-update

Dette er langt fra det “kuleste” innlegget jeg har skrevet og aller helst skulle jeg nok ha holdt det privat, men jeg får skylde på meg selv når jeg allerede har dratt dere inn i prosessen. Det føles så utrolig 2013 å skrive om operasjoner og what not, men jeg orker ikke kommentarer som “hvorfor sier du en ting og gjør noe annet” så her spiller vi med åpne kort.

Som dere vet har planen hele tiden vært å få rumpa tilbake til naturlig i løpet av året. Grunnene har vært mange, men aller mest er jeg bare lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut. Jeg opererte da jeg var 19-20 år gammel (husker ikke nøyaktig), og på den tiden tenkte jeg ikke konsekvens og tanken på at jeg skulle ha samme rumpe som 50-åring slo meg ikke i det hele tatt. Så, jeg dro ned til Tyrkia og opererte fordi der var det jo “billig og fint”. Nå som jeg er eldre tenker jeg på en helt annen måte og de fleste valg jeg tar på vegne av meg selv, enten det er fysisk eller psykisk, skal være noe jeg kan leve med for alltid.

Når det kommer til operasjoner er åpenbart ikke det billigste det beste. Så mange mennesker blir lokket til Tyrkia for å operere, og jeg fikk helt sjokk da jeg var der. Flere pasienter var der for femte eller sjette gang for å fettsuge å putte alt i rumpa, mange unge jenter, og alle tok så lett på det. “Det er jo ikke så farlig”. Jeg tenkte ikke så mye over det da, men jo eldre jeg blir, jo drøyere synes jeg det er.

Greia med å operere på et slikt sted er, alt handler om å tjene mest mulig penger og fortest mulig. Alle kirurger vil tjene penger fordi det er en business, men man må stole på at vedkommende er flink nok i seg selv slik at de ikke må lokke med en uke med luksus. Det bor alt for mange mennesker i pasient-villaen samtidig, man får ikke konsultasjon med kirurgen først og jeg følte meg i alle fall veldig oversett. Merk mine ord, absolutt alle som har operert rumpa i Tyrkia på samme måte som meg kommer til å måtte reversere operasjonen en eller annen gang! Absolutt alle. Det er ikke holdbart, og jeg gjør det heller nå enn senere. Jeg har lært av hele opplevelsen og når jeg skal redusere rumpa drar jeg til Los Angeles og den beste kirurgen på det (visstnok – og nei, jeg kommer ikke til å dele navnet på klinikken. Sånt kan man finne ut av selv om man gjør grundig research, som man så klart bør). 

Jeg hadde konsultasjon med han her om dagen, for første gang over Skype og med ordentlige bilder av meg, og han sa som følger: jobben som har blitt gjort på rumpa mi er såpass dårlig utført at om han fjerner den, kommer jeg til å få en forferdelig stygg rumpe uten noe eget fettvev (det har blitt slipt bort), den kommer til å henge og jeg kommer ikke til å kunne trene den opp igjen. Det kommer til å være overflødig hud, og om jeg skal “heise” huden vil det gi meg et forferdelig stygt arr som ikke er nødvendig. De har operert rumpa mi i Tyrkia, på samme måte som man opererer pupper.

Hans forslag er uansett å redusere og gjøre den mye mindre og ikke minst estetisk riktig, men helt naturlig er det nok umulig å få den. Jeg kommer så klart til å gå for det alternativet han mener er best, for prisen er den samme uansett (det gjør at jeg stoler ekstra på han, han sa ikke noe bare for å tjene penger).

Derfor har jeg konkludert med å ikke dele så mye av operasjonen som jeg hadde trodd, det vil si ingen før / etter-bilder, og ikke noe dokumentasjon om smerter og opplevelsen i seg selv. Tror jeg. Nå skal jeg jo ikke gå tilbake til helt naturlig for det orker jeg ikke, jeg vil ikke ha en helt ødelagt rumpe for resten av mitt liv. Men, nå kan det i det minste bli gjort ordentlig og se naturlig ut.

Det var alt, og nå vet dere i forkant. Og kanskje det var en liten “wake up call” for alle som vurderer å operere billigst mulig.. 🙂

 

lykke som varer

Helt siden i vår har jeg jevnt over vært i godt humør og egentlig følt meg utrolig bra.  Det er en såpass lang periode at det ikke føles tilfeldig men som et nytt mønster i livet. Jeg har vært takknemlig for alt, hatt en lett følelse i kroppen og vært glad i den jeg er – selv om jeg så klart har utfordringer og ting jeg jobber med, så har jeg ikke tatt tungt på det. Derfor ble det et så stort sjokk da vi kom hjem fra ferie og jeg plutselig følte meg både demotivert, lei og fæl. Utenfor huset klarer jeg alltid å være proff men hjemme var jeg sutrete og vanskelig, ikke bra! Jeg måtte skikkelig ta meg sammen å gå flere rundt med meg selv, og i dag jobbet jeg meg igjennom det og ønsket å gjøre noe fint med Kasp. Vi dro på den nye restauranten Kitchen & Table (som vi har besøkt i New York tidligere) og hadde det veldig hyggelig til tross for piskende regn utenfor.

De siste dagene fikk meg til å huske på hvor vanskelig ting faktisk var før, da jeg var lei meg nesten hver dag. Så utrolig rart å tenke på nå, men samtidig veldig forståelig.

Sminke av beste Ragnhild (@rmabeauty). Hun sminker meg kanskje tre-fire ganger i uken nå.

Dette kan du ikke fake.

Jeg bestilte en grønn salat, nesten vegansk minus egg.

Fin restaurant! Interiør har så mye å si når man skal spise synes jeg. Det er minst halve opplevelsen.

Kjekk. Nøkkelpersonen i mitt liv. Han er så flink med eksamen nå, selv om jeg ikke kan relatere meg til hvordan det er. Litt som å skrive bok, kanskje?

Noen av dere har forresten spurt om jeg ikke er så ofte med venner, og jeg lurer på om det egentlig er normalt å være med venner så ofte når man er voksen med jobb, samboere og diverse? Jeg møter venner en-to ganger i uken, og ofte med kamera ja – fordi vi alle får betalt og har forpliktet oss til å dokumentere vennskapet vårt, kameraet er med fordi vi henger, men vi henger ikke fordi kameraet er der. Om det gir mening.

Jeg er heller ikke typen som legger ut stories om jeg bare slapper av i sofaen med gamle venninner fra Harstad, eller tar en kaffe med et nytt bekjentskap. Ut av respekt for dem jeg henger med, men også fordi det ikke er interessant for noen. Om jeg henger med de vennene jeg filmer med, er det annerledes fordi vi da ofte gjør ekstra morsomme ting som er “verdt” å dokumentere. Slik henger altså det sammen 🙂

     

Konsegenseren er på, og vi skal hoppe til sengs.

Håper dere setter pris på en litt mer hverdagslig update. Med instagram og alt annet faller jo disse innleggene litt bort – det ønsker jeg egentlig ikke.

ut på tur med min bestie – honolulu!

Reklame | vi får deler av oppholdet dekt

Som dere kanskje husker skulle jeg egentlig til Hawaii for et par måneder siden. Lang og trøblete historie kort, det hadde blitt problemer med Kasper sitt ESTA og vi fikk ikke dratt. Vi skulle reise med EF for å oppleve sol, kritthvite strender, fine fjellturer og samtidig ta et lynkurs i språk, og jeg så nesten livet passere i revy da vi gikk avslag for å reise. Heldigvis kastet EF seg rundt og fikk byttet på billettene våre, så da får jeg reist likevel. I november! De har virkelig vært helt magiske i sitasjonen og beroliget meg følte meg helt dritt, og full av dårlig samvittighet.

Og jeg vet hva noen av dere tenker.. «Kommer hun virkelig til å dra denne gangen», haha. Det får vi for all del håpe, for denne runden kommer jeg ikke til å få igjen på hverken forsikring eller fly om det skjærer seg, og jeg har trippelsjekket alt med visum.

Denne gangen tar jeg ikke med meg Kasper, men min venninne Charlotte. Planen er at vi skal leie bil å kjøre rundt på øya for å oppleve de fineste strendene,  bli kjent med de andre som studerer der, gå fine turer og ta masse nydelige bilder (Charlotte er ganske rå bak kamera). De to siste nettene skal vi på hotell å ha luksus, men bortsett fra det bor vi på studenthjem. Standarden der er også veldig fresh og moderne om jeg skal dømme ut ifra bilder.Om noen av dere har tips på utflukter, let me know. 

Meg og fineste Charlotte! Er så glad jeg kan gi henne denne turen, hun gjør virkelig så mye for meg og er alltid en god venn. 

Så, hva er EF?

🌎 Verdens største internasjonale språkskole med støtte fra lånekassen.

🌎 54 destinasjoner, studenter fra hele verden og 12 ulike språk.

🌎 90% av alle reiser alene, så du får enkelt nye venner. Perfekt om du vil starte på nytt.

🌎 Oppstart hver mandag, og du kan ta kurs alt fra to uker til ett år.

🌎En venninne av meg har bodd et år i Spania og studert med EF. Dette var nå nylig, og hun er like gammel som meg. Det er med andre ord noe for alle – og i dag snakker hun flytende spansk!

🌎 Vil du vinne 10 000 kr å reise for med EF? Da kan du sjekke linken HER.

Jeg tror ikke folk kommer til å slutte å reise. Jeg er ikke klar for det. Men, jeg tror vi kan endre måten vi reiser på, og for ekstremt mange lokalsamfunn er reising og turisme en esensiell del av næringslivet. Det er også viktig at man tør å bre vingene sine, å flytte til utlandet om man ønsker det (som er filosofien til EF). Så klart er det verdt å krysse fingrene for at alle fly skal bli drevet av EL, men enn så lenge kan vi bidra til å gi tilbake de stedene vi reiser. Dette gjør EF:

🌎 Arrangerer beach clean ups med alle sine studenter.

🌎 Utflukter som gir tilbake til lokalsamfunnet (suppekjøkken, innsamlinger, osv). Alt dette er så klart frivillig, men jeg har meldt meg på alt jeg kan.

🌎 EF har et samarbeid med WAP (World Animal Protection) for å utdanne oss til hvordan vi bedre kan forså viktigheten av animal welfare, og hvordan vi skal opptre rundt dyr. Vi har flere skoler rundt om i verden hvor man kommer i kontakt med ulike dyr. Ansatte rundt om kring på skolene våres har blitt trent opp til hvordan de skal opptre på riktig måte som ikke vil skade dyrene. WAP har over 50 år med erfaring når det kommer til dette.

🌎 Skolene våre har også egne initativer for å gjøre noe bra for miljøet. Skolen i New York har blant annet samlet studenter for å plante flere trær, mens skolen vår i Honolulu jobber mot å være en skole uten plastikk. 

🌎 Om du har mulighet er det fullt mulig å klimakompensere for reisene dine på egenhånd. Det koster veldig lite og da “gir du tilbake” det du tar fra miljøet ved hver enkel flybillett. Sjekk ut choose.today! 

Om du vil vil vinne flybilletter til en verdi av 10 000 kr, kan du sjekke ut linken HER. Gleder meg!

Gleder meg masse til å

favorittprodukter som ikke er sponsa

Ikke for å høres ut som verdens kjipeste person, men her kommer den ekle sannheten: det er veldig få skjønnhetsprodukter hjemme hos meg som ikke er sponset. Jeg lever i stor grad av å omtale produkter jeg liker, og da blir det fort sånn. Hvorfor kjøpe masse ekstra når jeg likevel har det jeg trenger? Men, det er mange følgere som har ønsket seg et innlegg med favoritter jeg ikke har fått sponset, og det var faktisk noe. Om dere har noen skjønnhetsprodukter dere tenker jeg absolutt ikke må gå glipp av, gi gjerne en lyd.

Det er dessverre kanskje noen av disse produktene som ikke er cruelty free. Jeg aner ikke hvorfor det er sånn, men det er akkurat som om jeg har en glippe i mitt eget hode og ikke tenker over det når jeg kjøper produkter selv om jeg synes dyreplageri er helt jævlig (ingenting gjør meg mer trist og sint enn det, og jeg ser det nesten hver dag på grunn av alle kontoene jeg følger på instagram og facebook). Om jeg ser at et produkt er cruelty free så kjøper jeg selvfølgelig det ovenfor noe annet, og jeg pleier å si ifra til samarbeidspartnere om det også. Men likevel, når jeg selv står i butikken tenker jeg ikke over det? Kanskje det blir annerledes på grunn av dette innlegget, at jeg bevisstgjør meg selv. For en stund siden byttet jeg ut hudpleieproduktene mine til fordel for noe som er cruelty free og jeg vil gjerne ta det steget med alle produktene mine. Det meste kjøpes bare av vane, dessverre.. Og det er bedre å bruke opp det man har, enn å kaste det og kjøpe nytt.

Uansett, here we go!

Parfyme. Givency Ambre Tigré

Verdens beste parfyme uten tvil. Dere vet at lukt får oss til å huske best? Derfor er parfyme det perfekte virkemiddelet om du vil ta vare på følelsen av en spesiell tid. Jeg sverger, om jeg lukter parfymen til han jeg klinte med da jeg var 14 år gammel så blir jeg sendt rett tilbake i tid, haha. Og sånn er det for alle.

Denne parfyme kjøpte jeg da jeg og Kasper skulle reise til Paris i 2017. Forholdet vårt hadde enda ikke blitt et forhold, og jeg stresset rundt på gardemoen for å kjøpe en parfyme siden jeg hadde glemt min hjemme. Da ble det helt tilfeldig denne her. Og slik ble en ny tradisjon skapt, jeg ville alltid minnes denne reisen og jeg bruker kun denne parfymen om vi skal noe spesielt.

Håper jeg klarer å ta vare på noen dråper av denne, for alltid. Kjærligheten min for denne parfymen er så stor at jeg gjerne vil lukte av denne da jeg begraves.

Når vi først er inne på det.. Hvor fantastisk er ikke den nye statuen min! Den kommer fra Carl Royal, en helt magisk interiørbutikk i Oslo (sender over hele landet) som har det lille ekstra. Han har så mye fint som jeg virkelig ønsker meg, anbefaler dere å ta en titt.

Foundation: Milani Conceal Perfect 2-1. 

Verdens beste foundation, jeg har allerede delt denne med dere, men jeg kan gjerne gjøre det igjen. Dette er den eneste foundation som virkelig klarer å dekke både acne, arr, rødheter, irritasjoner og egentlig hva enn du sliter med, uten å etterlate et “kake” inntrykk. Den dekker til og med tatoveringer. Jeg synes ikke den føles for tykk på huden, og (så vidt jeg har erfart) gir den heller ikke flere urenheter enn hvilken som helst annen foundation.

Vet ikke hvordan jeg klarte meg før jeg oppdaget denne! I tillegg er den billig 🙂

Fuktighetskrem. Lancome Nutrix Royal Body.

Denne gir meg nesten litt nostalgiske vibber, mamma har alltid hatt denne stående i skapet hjemme. Sikkert kjøpt på taxfree, slik som min egen er. En helt grei fuktighetskrem som gir en lett og lukseriøs følelse, lukter ikke for mye og en flaske holder lenge (det skulle bare mangle, med tanke på størrelsen).

Kylie Cosmetics, lipkits.

Ja, sminken min er skitten. Hvilket menneske på denne jord har helt clean sminke? Jeg forstår det ikke!

Jeg elsker sminken til Kylie, spesielt hennes lipkits – favoritten er Koko K!. . Med mindre du har veldig tørre lepper, da kan du ikke bruke disse ettersom de er tørre som faaaaen. Produktene koster ikke så alt for mye, men holder i en evighet. Utrolig drøy i bruk (mitt første lipkit kjøpte jeg i 2016 og jeg har det fortsatt). En litt kjip del av personligheten min ønsket ikke å like disse produktene, fordi jeg.. er sjalu på henne? Det må jo være noe sånt. Men nå unner jeg henne istedenfor all suksessen, kjøper produktene fordi jeg elsker dem, og heier videre.

Det eneste negative er leveringstiden og toll. Ofte må jeg vente en hel måned på å få produktene mine (til og med da jeg kjøpte express shipping), men jeg forstår at de har høy pågang. Produktene kommer jo etterhvert.

Så, gi meg gjerne tips dere også 🙂 

sophie elise x mymuse

Reklame | egen kolleksjon

Plutselig var det høst, og da skjer det alltid mye på en gang i min bransje. Våren er for å planlegge, sommeren er for å justere detaljene og så kommer høsten, da alt slippes ut i verden.

Det har ligget i kortene en stund etter seks år med samarbeid, men det har ikke føltes riktig før nå og jeg har ikke visst hva jeg kunne bidra med – slipper jeg noe, så skal det være 100%. Men sakte men sikkert begynte det å komme på plass for meg, ting jeg aldri fikk helt til å stemme når jeg kjøpte det andre steder.. Hvorfor fantes det ingen korsetter som faktisk gir deg fin midje, uten å være for stramme men med elastiske bånd? Hvorfor er alle lounge-sett helt rare i størrelsen? Hvorfor finner jeg ingen morgenkåper som både er glamorøse, men også behagelige? Slik gikk jeg frem.. Og nå kommer min egen eksklusive kolleksjon for MyMuse! Det er loungewear, pysjer, morgenkåper, et par korsetter, strømpebukser og et undertøyssett. Alt i ypperste kvalitet til en snill pris – og laget for å kunne vare i mange år. Er det en ting MyMuse kan, og leverer på, så er det kvalitet.

Ikke minst, om du er lav (slik som meg) kan jeg garantere at buksebeina ikke blir alt for lange. Det irriterer meg sånn når jeg kjøper stramme bukser (nesten for stramme) som på toppen av det hele subber i bakken når man går. Det kommer så klart et godt utvalg av størrelser, og alle plaggene er elastiske.

Dette er limited edition, og når plaggene har tatt slutt kommer de ikke inn igjen. Kolleksjonen slippes den 19.10.2019 på morgenen, men om du vil ha tilgang til alle plaggene kvelden før kan du melde deg på HER. Om ikke, er det bare å sitte klar på morgenen for det er ikke så alt for mange av hvert plagg. ❤️

Tro meg, vi har gått så mange runder med denne kolleksjonen slik at jeg skulle bli hundre prosent fornøyd med både kvaliteten, men også snittet. Spesielt det rosa settet! Det tok lang tid før jeg kjente at YES, men nå er det virkelig perfekt. Jeg har brukt kolleksjonen i flere uker og får alltid så mange komplimenter, og det er fint å se at vennene mine har forskjellige favoritter. Jeg tror det finnes litt for alle.

Dette er bare en liten smakebit, mer kommer. Men, som sagt vil jeg anbefale forhåndssalget, da er du sikret din favoritt. Det finner du HER.

Jeg kom akkurat hjem og luften har gått litt ut av meg. Skal ta meg et bad og slappe av, trenger det. 🙂 I morgen tenkte jeg å lage et innlegg om mine “favoritter som ikke er sponsa”, så om det er et spesielt produkt dere ønsker å se, hyl ut. 

årets influencer – for siste gang?

Hei dere,

Jeg er nominert nominert til “årets influencer” i år på kjendisgallaen, og har vært usikker på om jeg skal nevne det her på mine sosiale medier, fordi det virker så masete. Men for å være helt ærlig, dette er nok siste året jeg kan bli nominert til en slik type pris fordi jeg ikke kommer til å jobbe på samme måte til neste år. Derfor hadde det betydd ekstra mye for meg å kunne ta hjem en slik pris i år, som et minne om alt som har vært. Ikke bare dette året, men epoken 2011 – 2019. 

Det er ikke til å legge skjul på at dette året har vært både tungt men også enormt lærerikt for meg. Vi startet podcasten, jeg hadde sesong 2 av Sophie Elises Verden, det var Sophie Elise Tester Norge, kolleksjon med Skappel og MyMuse, mitt eget skjønnhetsmerke (som kommer i november) og jeg har hatt det genuint veldig fint på privaten. Kun fordi jeg har tatt aktive valg, hele veien, som har hjulpet meg å vokse.

Det blir spennende å fortsette karrieren min men kanskje på en litt annen måte fremover. Med dere, så klart. 

Dere kan stemme på meg HER

 

   Igjen, dere stemmer på meg HER. Du kan stemme hver dag.  <3

Jeg har akkurat vært på skogstur med noen venner og nå skal vi spise en god middag som Henrik lager. Vi snakkes i morgen.

en vellykket kveld

Reklame | egen kolleksjon

Jeg sov ingenting i natt på grunn av et bråkete kjøleskap på hotellrommet (jeg gikk bort å sparket i det av frustrasjon etterhvert, uten hell). For meg er lite søvn en ekstrem trigger for den eksistensielle angsten, derfor er det så viktig for meg å være uthvilt.  I dag har jeg presset meg igjennom mange møter med godt humør (det vekket meg opp å møte inspirerende folk som er gira på prosjektene vi jobber med) og nå skal jeg snart ta helg – frem til i morgen tidlig, da er det opp for å filme en weekend med gjengen. Det er bedre at jeg sier det som det er, istedenfor å ikke skrive noe som helst her. Om jeg har forstått det riktig vil dere heller høre et pip, enn ingenting..?

Genseren jeg har på meg er Nona i fargen mandarin. Snart utsolgt på nettsiden. Jeg bruker den minste størrelsen, og du finner den her. 💛 Jeg bruker disse genserne hver dag, ikke bare fordi de er mitt design men fordi jeg åpenbart har laget noe jeg er fornøyd med og ønsker å bruke hele tiden. Det føles fint.

 

Jeg hadde tenkt å holde meg våken til Kasper kommer hjem fra skolen (eksamensperiode og han jobber veldig hardt), men jeg klarer ikke det heller, haha. Dagens høydepunkt egentlig. Hele forholdet igjennom har vi alltid lagt oss sammen, så langt det lar seg gjøre og jeg vil gjerne holde på den tradisjonen. Jeg tror det er så viktig å sovne sammen, å ha det som en felles greie. Men en kveld går jo for all del fint, haha. Jeg bare synes det er vanskeligere å legge seg alene, og på akkurat det området er jeg nok en slitsom kjæreste. Ellers er jeg veldig chill.

Før hodet mitt treffer puta vil jeg legge inn enda en takk til alle dere som kom å møtte meg i Alta. Salen ble full og det hadde jeg virkelig aldri forventet. Jeg fikk så mange fine, personlige historier fra dere og det minner meg på hvorfor jeg gjør dette. Jeg tror virkelig mitt publikum er noe spesielt, det er en åpenhet jeg ikke tar for gitt.

Jeg skal forresten ikke til Volda neste uke som jeg først trodde, jeg bare flyr dit og så kjører vi videre. Så! Om du vil møte meg i Ullsteinvik neste uke, finner du informasjon HER.

Et par bilder jeg screenshottet fra eventet. Og for en fin jente!

Takk for at dere følger meg. Jeg håper på å få gjøre dette i lang tid fremover. 

Alta, og rutiner

Reklame | premium white

Jeg er på plass i Alta. Jeg tror faktisk ikke jeg har vært her før, men jeg kan ikke si det for sikkert. Etterhvert mister man litt oversikt (jeg har reist rundt både som DJ før i tiden men også med bøker), men selv om jeg ikke er så god på å huske steder er jeg veldig god på ansikter. Følgere jeg har møtt kun en gang, på en boksignering for flere år siden, kan jeg huske igjen i dag. I dag er det verdensdagen for psykisk helse, og arrangementet jeg skal på er i anledning dette. Når jeg holder foredrag snakker jeg om mye forskjellig, men mine fokusområder er nettopp psykisk helse, å finne seg selv, min jobb, markedsføring og sosiale medier. Delt opp i ulike foredrag, så klart.

Jakken er fra Bubbleroom, men mener den er to år gammel. Her oppe på hotellets tak, for å se på utsikten med pappa.

I dag går jeg på scenen rundt 18:00, og det er satt av tid etterpå til bilder og spørsmål fra de fremmøtte. Jeg håper så klart mange skal møte opp, hver gang, men om så det er 5 stk må man lage en fin opplevelse for dem. Fem eller fem hundre, det spiller ingen rolle. Før ble jeg ofte trist om det var få som kom, men så mange faktorer spiller inn og nå tenker jeg heller at det med et mindre publikum er enklere å gjøre opplevelsen fin for de som er der. Mer intim.

Selv om det er fantastisk fint å reise rundt for å møte dere, er det disse dagene man blir mest sliten av. Hvert sekund jeg bruker ute med foredrag, eller på filming og i møter, fylles mailboksen opp og et blogginnlegg blir utsatt, jeg får ikke svart dere på instagram, og så videre. Derfor bruker jeg alltid kveldene når jeg er på hotellet, godt. Da skal batteriene lades, samtidig som jeg pløyer igjennom det jeg kan. Hver gang jeg reiser har jeg alltid med meg enten ansiktsmaske, tannbleking eller selvbruning (eller alle tre), for man føler seg jo aldri fresh etter å ha reist. I dag pakket jeg altså med meg tannbleking slik at jeg fortsatt kunne reise med håndbagasje.

Enkelt å ha med seg i sminkemappen 🙂

Som dere vet har jeg brukt Premium White i flere år. Jeg leste en kommentar her på bloggen, hvor en følger spurte hvorfor jeg reklamerer for det, når det ikke funker. Den kritikken ønsker jeg å bedømme med en gang, istedenfor å late som om den ikke finnes. Vi er alle ulike og har forskjellige tenner, og Premium White er en relativ mild tannbleking slik at den faktisk kan brukes for alle – også om du har senstiive tenner. Det vil si, tennene dine vil ikke bli skinnende hvite av å bleke dem en gang eller to. Til og med kanskje ikke fire og fem. Det er en behandling som må gjentas, og vedlikeholdes et par ganger i året. Jeg pleier å bleke tennene før jeg skal noe spesielt, fordi tennene blir umiddelbart hvitere – og så blir det svakere igjen. Jeg har bleket tennene hos tannlege for et par år siden og syntes effekten der var mindre god enn med Premium White, og det er hundre prosent ærlig.

Jeg har altså både røyket, snust og drukket en del brus og rødvin i mitt liv, og genetisk sett har jeg ikke så veldig hvite tenner (jeg har liksom aldri hatt et colgate-smil).Fargene jeg har på tennene nå, kommer derfor fra Premium White. Jeg har brukt det jevnlig i flere år og ser på det som en fast del av min rutine, men etter behov. Du finner produktet HER, hvor du også kan lese mer.

Du gjentar behandlingen til du oppnår ønsket resultat (bleke 30 minutter hver dag samtidig som du gjør andre ting) skinnene er tilpasset dine tenner og i tillegg smaker blekingen greit. Noen tannblekinger blir så sterke, og utrolig kjemiske i smaken, denne er som en mildere tannkrem. Som sagt gir den heller ikke ising i tennene. Premium White har en høstkampanje akkurat nå, som du finner HER.

Nå skal jeg slappe av i en halvtime, og så dra avgårde på foredraget. Ser frem til å se dere der! 

dette skjer i oktober!

Reklame | egen kolleksjon og en annonselenke mynelly

Akkurat nå: jetlag, det regner og er kaldt, alt lukter våt hund, jeg er kranglete (hvordan er det mulig når man nettopp var på ferie og hadde det beste forholdet ever). Haha. Jeg har bare hatt lyst til å trekke dyna over hodet, å bli der, siden jeg kom hjem. Heldigvis har jeg ikke gjort det og mailen er nå tom, vlog fra Sri Lanka er på g, ny podcast er ute og ting ruller på i sin normale fart 😎

Vi kjører igjennom mine planer for oktober. 🤗 Dette er altså utenom “det vanlige”, som da er bloggen, vanlige møter, filming og podcast. Sett bort fra det, håper jeg oppussingen av gjesterommet setter i gang denne måneden, at jeg får tatt en fertilitetstest (ref nedfrysningen av egg) og at jeg kanskje endelig får kjøpt leiligheten i Tromsø..? Om noen selger der, eller skal selge, gi meg beskjed på mail [email protected] 

Denne uken: 

🦋 I morgen reiser jeg til Alta for å holde foredrag. Pappa blir med! Funfact; når han er med meg på slike jobber går han alltid ut av rommet når jeg er på scenen, slik at jeg ikke skal ta hensyn til han og kan snakke fritt. Ganske fint at foreldrene mine alltid har latt meg være. De har ikke lest den siste boken min heller.

🦋 På snakk om den, jeg fortsetter med å spille inn Elsk Meg på lydbok. Nå mangler jeg bare 50 sider, og det skal jeg rekke å bli ferdig med i løpet av to innspillinger. Nå spiller jeg bare inn en time av gangen istedenfor fem-seks, som det var før.

🦋 Jeg skal ha møte om ny sesong av Sophie Elise Tester Norge, igjen! Helt magisk å (forhåpentligvis) få lage mer av den serien. Men kanalen må takke ja først.

🦋 Roadtrip til Ørje for å besøke hjemstedet til Henrik. Det blir så fint! Elsker å se hvor vennene mine kommer fra. Sover over en natt.

Jeg har på meg Fie fra min egen kolleksjon hos Skappel. Du finner den HER. Minste størrelsen. Buksa finner du HER.

Neste uke:

🦋 Jeg skal i to bursdager og en forestilling på latter denne uken! Hele gjengen fra TV2 er invitert for å se Truls Svendsen sitt nye show. Gøy med et sånt lite avbrekk. Virkelig en sosial liten bombe.

🦋 Det kommer påfyll av kolleksjonen min hos Skappel, om alt går etter planen.

🦋 Jeg slipper enda en kolleksjon med MyMuse! Gleder meg til å dele bildene med dere. De er så fine og jeg tror dere kommer til å elske det. Vi skal ha lanseringsfest og jeg forstår egentlig ikke hvordan vi skal rekke å planlegge det, men flinke folk står bak.

🦋 Holder enda et foredrag, men denne gangen på Volda. Reiser opp og ned samme dag.

🦋 Stor photoshoot for mitt eget merke, Glöd! Bare en måned til lansering. Jeg snakker jo lite om dette, men herregud så hardt det jobbes i kulissene for å få plass mitt eget skjønnhetsmerke. Vi har fått med oss tidenes team på laget, og jeg håper bildene blir bra.. Det er så viktig.

Uken etter det:

🦋 Jeg og noen venner skal på poledancing!

🦋 Jeg begynner hos ny psykolog. Håper dette kan være riktig match. Det var faktisk en av dere følgere som tipset meg om han her, Vidar som han heter.

🦋 Det blir spa denne uka! Jeg, Charlotte og Fetisha drar på Son Spa i to netter. Elsker det stedet og glad jeg kan skjemme bort jentene mine på en “girls trip”.

🦋 Denne uka får jeg litt ny kunst som jeg skal plukke opp, hurra!

🦋 Glöd har et stort møte denne uka hvor pappa også flyr inn fra nord.

🦋 Jeg reiser til New York! Dette blir kanskje siste gangen jeg må reise dit (krysser fingrene) på grunn av nesa, og da er det nok New York på meg. Kanskje jeg aldri drar dit igjen, føler litt at jeg er ferdig der. Til de som ikke vet så må jeg reise dit hver fjerde måned for å ta en sprøyte i nesa (slik at den ikke skal bli helt fucka igjen), men jeg tror dette er siste gangen fordi healingen har gått så bra.

Siste uka i oktober:

🦋 New York! Vi blir der i fem dager, og har med to venner. Jeg skal også møte et par andre influencere som bor der, blant annet svenske Hannalicious og det gleder jeg meg til. Ellers blir det blow dry, restauranter, vandring og forhåpentligvis bedre vær enn det er her hjemme.

En helt vanlig måned med mye gøy som skjer! 

jeg svarer på de samme spørsmålene med åtte (!) års mellomrom

Jeg reiste i hele natt, og landet i Oslo nå på formiddagen. Sliten, men verdt det for en veldig fin tur.

Som dere vet har jeg holdt på med sosiale medier siden tidenes morgen, og for hele 8 år siden (!) lastet jeg opp en video hvor jeg svarte på et par spørsmål som hadde tikket inn på bloggen. Mye om alkohol, brunfarge og pupper – og nå bestemte jeg meg for å svare på akkurat de samme spørsmålene, i 2019! Veldig morsomt, og jeg er så stolt over meg selv som turte å være så “out there” og egentlig litt klein på sosiale medier for noen år siden. Jeg fikk så enormt mye hat og på skolen var det spesielt vanskelig, men jeg bare kjørte på.

Det kleineste; når jeg snakker dritt om Voe (Emilie Nereng) for åtte år siden, som jeg nettopp danset med i Skal Vi Danse.. Haha. HVA FAEN!

Hva synes du om videoen? Og hva foretrekker dere på youtube forresten, mye eller lite redigering?