en dag i new york

Reklame | egen kolleksjon + pop up shop

Alle klærne jeg har på meg er fra NA-KD, både her – og de andre bildene. 

Jeg trodde vi ga tydelig beskjed i forrige pod, men hver gang vi tror vi gir tydelig beskjed så er det egentlig bare en mumlende bisetning som ingen andre enn oss forstår, haha. Hver gang! Det kommer altså ingen pod denne uken fordi jeg og Fetisha er uvenner. Neida, vi bare rakk ikke å spille inn to på rad før jeg reiste bort – hun hadde en krise på jobb og jeg kunne ikke komme tilbake senere på dagen. Uventa ting skjer, og da blir det sånn. Men neste uke er vi back on track og i ørene dine, slik det skal være 😘

I dag var jeg først på Barrys, en bedre økt denne gangen! Men fortsatt, ingenting slår øktene hjemme i mitt kjære Oslo og på Barcode.. Videre dro jeg til frisøren for å få stylet håret. Jeg går til noe som heter Dry Bar, det er en kjede over hele USA. De kjenner meg godt der nå, roper alltid “Heeeeey Sophie” når jeg kommer inn. Jeg blir så klart veldig ukomfortabel av det, haha.

Etter frisørtimen dro jeg ut for å spise på Sant Ambreous, elsker maten der. Så god pasta og veldig hyggelig stemning, kule folk som henger der også. Vi er i New York med et vennepar som vi egentlig bare møter for lunsj // middag. Veldig hyggelig å bli bedre kjent med venner av Kasper.

Vi har vært innom Strand Bookstore, som uten tvil er min favoritt. Jeg kjøpte meg tre bøker som jeg kan tipse dere om, hvis de er gode. Jeg er mest spent på “Jonathan Safran Foer – We Are Weather”. Han har skrevet en av mine favorittbøker igjennom tidene, “eating animals”.

Og så har det regnet masse i dag. Likevel er det herlig å være her, heller i regnet her enn hjemme i Oslo. Dumt bare at håret ble ødelagt med en gang, haha.

Pysjen min finner du HER. Vi bor på Arlo Soho, et veldig lite og helt OK hotell. Ikke noe å juble for, men egentlig er ingen hoteller her (som ikke er sinnsykt dyre) spesielt bra.

På lørdag skal jeg ha et event på Oslo City sammen med MyMuse (fint å kunne gjøre det så sentralt). Det er min aller første pop up shop og jeg gleder meg! Butikken er åpen hele dagen men jeg kommer til å være der fra 12-14. Du kan prøve alle plaggene fra kolleksjonen, se på kvaliteten, stille spørsmål eller bare komme for å si hei til meg. Jeg elsker å prate med dere, å gi råd, få høre hva dere driver med i livet.. Det inspirerer meg. Vi kommer også til å selge plaggene som allerede er utsolgt på nett, for eksempel det rosa settet! 

Det er så klart ikke kjøpeplikt, med andre ord. Jeg setter pris på å bare henge med dere også. Vi kommer til å stelle i stand et fint og veldig instagram-vennlig lokale. Du finner eventet HER.

Så.. Nå skal jeg dra ut for å ta en drink med Hanna Friberg, en svensk influencer som jeg liker godt. Lene kommer også innom etterhvert. Gleder meg! Selv om det ser ut som om skjørtet mitt er en håndduk. Jeg la ikke merke til det før etterpå 🙂

Håper vi ses på eventet, forresten <3

new york og new me

Reklame | eget merke

New York er den eneste byen bortsett fra Oslo hvor jeg får inn gode rutiner. Jeg står opp tidlig, drar for å trene, spiser god mat og går rundt omkring i min egen verden. Tar inn energien fra folkene jeg møter og nyter hvert eneste sekund. Jobber meg igjennom mailen uten forsinkelser, og kommer hjem uten å være bakpå. I dag testet jeg ut Barrys Bootcamp og helt ærlig, det var dårligere enn i Oslo. Jeg dro med en ny  venninne og hadde så lyst at det skulle være bra for å gi henne en god opplevelse, men nja.. Rotete opplegg og kjip instruktør. Jeg trener hver dag her, og har treninger med høy intensitet (siden jeg ikke har like tett program her som hjemme) og skal derfor teste Barrys igjen i morgen, men et annet studio og ny instruktør. Ellers skal jeg teste Switch Playground som er et studio vi ikke har i Oslo.

I dag var jeg hos kirurgen min for å få sprøyte nummer to (av totalt tre) i nesa, den siste kommer i februar, Gud forby at jeg får problemer med pusten igjen! Det var vondt, men fort overstått (jeg synes virkelig aldri noe sånt er vondt, så da er det ille).Jeg rakk også innom frisøren en tur for å få vasket og fønet håret, et så genialt konsept. De har egne frisørsalonger her som gjør kun det, og alle som jobber der er helt rå på styling.

 

Men.. Jeg kom egentlig innom for å fortelle dere at den 11.11.2019 skjer det noe veldig stort. Mitt helt eget merke lanseres. Mitt veganske, cruelty free og DØDSBRA merke! Jeg er så stolt at jeg får vondt i magen, altså jeg vil seriøst spy (herregud) fordi det betyr så mye for meg. Ligger våken på natta og grubler, hele eventyret startet med at jeg laget en power point for over ett år siden og plutselig sitter man her. Og alt startet fordi jeg tenkte “jeg skal lage det produktet jeg selv trenger, men aldri finner”. Veien derfra og hit har vært lang, med mange hinder og en lang periode trodde jeg det ikke kom til å gå. Og plutselig kom telefonen som endret alt.

Behind the scenes. Jeg får ikke dele de offisielle kampanjebildene enda. 

Det er så klart et helt team bak dette, men det er mitt. Mitt merke, mitt navn, min suksess og eventuelt også min feil om det ikke går bra. Det er både fint, skummelt og intenst å tenke på..  De siste månedene har jeg fått venninner som bruker lignende produkter til å teste ut mitt istedenfor, å gi meg ærlige tilbakemeldinger. Alle har vært så fornøyde og byttet ut sine gamle produkter til fordel for mitt. Det var det jeg hadde håpet på, men om det ikke var sånn, ville jeg ikke ha lansert. Alt er tenkt på, alt er kvalitetssikret, det er dødsbra og om folk gir det en sjanse vet jeg at de kommer til å elske det.

Mer info kommer.. Jeg håper dere er spente. Og jeg leste tilbakemeldingene deres, og jeg kan med stolthet si; produktet vil være innafor på pris, og billigere en mye annet i samme kategori. ❤️

Helt på tampen og veldig random; anbefaler dere å se dokumentarene “the push” og “darren brown – sacrifice” på Netflix. Bare gjør det! 

en gang for mye.

«Hva er det egentlig som er galt?»

Jeg stirrer ned i bordplaten og ser meg selv utenfra. Herregud, så barnslig du er, sier en stemme i hodet mitt. Skjerp deg. Det er jo ikke så farlig. Kom deg ut av dette. Ikke ødelegg for deg selv.

Men jeg fortsetter å stirre ned i bordplaten, tvinner fingrene om hverandre, leter etter en årsak til sinnet mitt som jeg faktisk kan si høyt. Finne på noe, klandre deg for noe, komme ut av denne situasjonen uten å virke enda dummere enn jeg gjør akkurat nå. Hva var det jeg var sur for, igjen?

Jeg husker ikke engang. Det eneste jeg vet er, at jeg sitter her og surmuler, ved kjøkkenbordet, at jeg har vært helt jævlig hele dagen og at jeg kommer med den ene grunnen etter den andre, men ingen av dem gir mening og selv ikke for meg, og til slutt kan jeg ikke engang huske hva det var i utgangspunktet. Og at jeg er så forbanna stolt at når jeg først har slengt med leppa, gitt en frekk kommentar, ikke vært i topp humør, så spinner jeg videre på den helt til korthuset faller.

Var det bare en dårlig dag, er jeg virkelig så dårlig til å takle dårlige dager?

«Det er ingenting».

Du ser på meg noen sekunder, jeg kan kjenne at du venter på at jeg skal møte blikket ditt, men jeg gjør det ikke. Jeg ser på mine egne fingre og følelsen av ubehag, irritasjon og sorg som velter rundt i kroppen, samtidig som jeg på en måte kjeder meg. Det er forferdelig kjedelig å være en fitte.

«Da drar jeg, si ifra om det er noe» sier du. Og så går du ut i gangen, begynner å kle på deg skoene og jeg tramper demonstativt oppover trappa, inn på badet, slamrer døra hardt. Hvorfor? Jeg vet ikke. Jeg lener meg inntil veggen og sklir sakte ned mot baderumsgulvet, kjenner varmen fra gulvet som treffer rumpa og lytter etter skrittene dine i trappa som aldri kommer. Du står sikkert i gangen, lurer på hva som egentlig er problemet, sukker og går ut i verden. Fordi du er et kult menneske. En sånn fyr som ikke blir sur uten å egentlig være det, et sånt menneske som ikke holder fast på gamle demoner, et sånt menneske som vil vårt beste.

Jeg prøver å presse frem noen tårer uten å vite hvorfor, men det går ikke. Jeg vet ikke hva jeg holder på med.

Hvorfor?

Det eneste jeg for sikkert, er at jeg kommer til å angre så mye på dette den dagen du ikke gidder mer. Da kommer jeg til å tenke på at du sto nede i gangen, trygt og stødig, og jeg slamret døra i overetasjen når jeg egentlig kunne ha løpt ned og fikset alt. Men jeg gjør ikke det.

Jeg plukker opp telefonen, og sender en melding. «unnskyld, jeg vet ikke hvorfor, og jeg vet ikke hva. Det er ikke så ofte jeg er sånn her lengre og det håper jeg du vet».

Ikke så ofte lengre. Og det skal aldri skje igjen.

Jeg blir liggende å se på telefonen, håper du svarer fort, og så kan vi sette strek over dette og glemme at,

selv om dette ikke skjer så ofte,

så skjer det en gang for mye,

hver eneste gang.

new york neste!

Reklame | egen kolleksjon + rabattkode kidsbrandstore

Etter at jeg fikk Oura Ring som tracker søvnen har jeg virkelig blitt obs på hvor lite jeg faktisk sover. Jeg har åpenbart alltid visst at jeg sliter med søvnen (det merker man jo), men at det var såpass ille visste jeg ikke. I gjennomsnitt våkner jeg en gang i timen, hver eneste natt. Når alarmen til slutt ringer på morgenen føler jeg at natten har gått til å duppe av, frem og tilbake. I morges sto jeg opp og var mer pigg enn jeg pleier, spiste frokost og koste meg masse med Kasper, fulle av forventninger for den kommende uken. Det var deilig at ingen var hjemme hos oss og jobbet med oppussingen! I går fikk vi tapet forresten, gleder meg til å vise dere, jeg fikk sommerfugler i magen av å gå inn i rommet. 🙂  Vi hoppet i en taxi og nå er vi på vei til New York! Jeg ser frem til å komme meg til verdens fineste by, og ikke minst bygge nettverk med flere influencere som er der samtidig. Jeg kontakter bare de jeg vil møte på instagram og synes ikke det er flaut overhodet.  Dette blir gøy, jeg har aldri dratt på internasjonale influencer-event (fordi energien det krever meg ikke er verdt det), men kontakter er viktig.

Tilfeldig nok skal også en god venn av Kasper og hans kjæreste være med. Jeg inviterte dem over telefon ettersom jeg ikke kjenner dem noe særlig men gjerne vil bli kjent. Det meste av mitt og K sitt sosiale liv foregår i mine kretser ettersom vi bor i Oslo, og det har funket fint men jeg vil gjerne ta større del av hans kretser også.

Jeg reiser i Vika fra min egen kolleksjon, du finner den HER. Jeg har størrelse large! Ellers er det genser fra Madlady og tights fra kidsbrandstore. Hadde en haul med dem på instagram i går, så koden ELISE10 gjelder fortsatt og gir 10% rabatt på absolutt alt der, inkludert salg. Mange spurte om størrelsene der, det er enkelt å finne ut av da de oppgir målene i CM. 

Jeg kjøpte den nye boken til Petter Stordalen og tradisjon tro, en ny parfyme, Black Opium. Hørt mye blandet om denne boken men jeg tenker man får ta det for hva det er – en enkel selvhjelpsbok.

I går da vi kom hjem sjekket vi hvor det nye bildet skal henge forresten. Jeg tror dette blir en bra plassering. Når vi kommer hjem er alt ferdig i huset 🙂

Til tross for lite søvn – jeg elsker livet mitt! 

fire tanker

Etter at rumpa mi ble spredt over alt på internett fikk jeg plutselig 8000 følgere fra utlandet. På to døgn. Mest sannsynlig følger de meg bare et par dager, og så tenker de “herregud hvorfor følger jeg hun her igjen”, og så ser jeg aldri noe til dem igjen. MEN! Enn så lenge vil jeg skrive litt mer på engelsk slik at mine nye følgere i det minste har en sjanse til å følge med på insta og få et inntrykk av hvem jeg er. Jeg hadde jo vært dum om om jeg ikke prøvde å være litt interaktiv med de nye følgerne mine, som forresten er mye snillere enn de fra Norge! De heier og støtter og sier fine ting hele tiden, og ikke bare gamle ekle menn men også unge jenter. Det er veldig annerledes kultur i UK og de er ikke vandt med åpenhet rundt psykisk helse, at man snakker om de kjipe tingene i livet og så videre.. Så, jeg setter pris på å kunne bidra litt smått til det, om så bare et par av følgerne ender opp med å bli. Jeg merker at jeg er litt rusten på å skrive engelsk dessverre, jeg var så god på det før. Det er fint å få en liten oppfrisker.  

I morgen reiser jeg til New York. Kasper har eksamen samtidig som vi er der, så jeg kommer nok til å ende opp en del alene og det ser jeg frem til. Å gå rundt i verdens beste by, ta inn alle inntrykk, prøve meg på Barrys der borte, og møte folk jeg ikke får sett her.. Som for eksempel Lene Orvik, vi har en date allerede på søndag. Jeg har med en fin gave til henne fra MyMuse kolleksjonen. <3

Jeg er så fornøyd med det nye håret mitt! Luggen passer meg veldig godt ettersom jeg har litt høy passe, haha. Skulle ønske frisører generelt sett var bedre til å gi råd basert på hvordan man faktisk ser ut.. Hvilke frisyrer ansiktet ditt kler, hvilke farger som får frem trekkene dine, og så videre. Min frisør er god på det, men mange tenker ikke sånn i det hele tatt.

Genser fra Ralph Lauren, bukse fra Bik Bok, sko fra Vagabond og jakke fra Chiquelle. 

I dag var jeg å plukket opp et nytt kunstverk til huset mitt. Kunsteren er Mr. Kling, og om dere har et ekstra godt øye kan dere faktisk se meg i bildet.. Jeg fikk dette i gave, og verdien er egentlig på litt over 70 000 kr. Hvor sykt kult er ikke det! Han er veldig “up and coming” i kunstverdenen, og at han har tatt inspirasjon fra meg er en ære. Jeg tenker å henge bildet over senga om jeg får tillatelse av Kasper som også har litt å si i den saken, på akkurat soverommet.

Vi snakkes i morgen fra flyplassen. 

pusser opp igjen

Reklame | omtale egen kolleksjon

Jeg kjørte hjem fra spa i morges, havnet midt i rushen og fikk Charlotte på jobb. Etter det har jeg klippet håret (elsker det), vært innom Skappel, tatt meg en powernap til støyen av oppussing på naborommet, og så jobbet jeg meg igjennom mailen. Herlig. 

Gode nyheter! Kolleksjonen min for Skappel er inne på lager igjen! Genseren har bare ligget ute et par timer, og uten min promotering har det allerede solgt veldig godt – folk var ivrig etter å ha stått på venteliste lenge, forståelig nok. Så om du skal sikre deg et strikkesett bør du være rask! Det er så mange som har spurt meg når plaggene kommer inn igjen, og det hadde vært leit å se at de samme nok en gang ikke rekker å bestille. Jeg har på meg Vika i størrelse large for en oversized feeling, alle andre gensere har jeg i XS. Trykk her for å komme til kolleksjonen, da får du høstens fineste og mest behagelige strikk ❤️  Perfekt å ønske seg i julegave fra en mamma / bestemor som kan strikke!

Kameraet mitt synger på sitt siste vers.. Så beklager litt dårlige bilder. Genser fra Holzweiler, de er best på basisplagg. 

Det eneste rommet jeg ikke pusset opp da huset ble totalrenovert var gjesterommet. Jeg hadde noia på grunn av alle pengene som gikk til oppussing og bestemte meg for at det “ikke var så viktig med et uferdig rom”, men siden den gang har det irritert meg så klart. Note to self: gjør alt ferdig når du først er i gang.

Nå har folkene som pusser opp holdt på et par dager, og selv om det er helt jævlig nå som det står på med alle eskene rundt omkring, møbler vi ikke aner hvor vi skal plassere og fremmede folk i huset fra tidlig på morgenen av, så kommer det til å bli perfekt resultat, og vi reiser jo tross alt til New York i helgen og slipper å bo midt i det verste. Det er naborommet til soverommet vårt, derfor blir man ekstra påvirket av bråket etc. Vi skal blant annet få et stort speil over hele veggen, og bygge inn en seng der skapet pleide å være før. Tenk så koselig å komme på besøk hit å sove i en liten hule i veggen, Stine Mari blir den første i november. 🙂

Rundt kroken, som man ikke kan se på bildet, er sengen. Er noen av dere interessert i å vite farge på veggene er det bare å spørre i kommentarfeltet. Vi skal ha tapet på veggene også, men først skjer malingen. Målet for rommet er en zen og behagelig atmosfære, og er en gave fra meg til Kasper.

For de spesielt interesserte, her kommer bildene interiørarkitekten min Katrine har sendt meg.. Dette er jo et lite rom, men hun er kreativ og finner alltid på de beste løsningene. Hun er ikke sponset, hver eneste krone av huset og oppussingen min har jeg betalt selv.

Det har vært en rolig dag ettersom jeg egentlig skulle ha vært på spa, det trengte jeg. Vi snakkes i morgen! Forresten kan dere fortsatt stemme på meg som årets influencer, her. Det setter jeg stor pris på. 💓

jentetur

Reklame | inneholder omtale egen kolleksjon

God kveld fra Son! Vi kom frem hit i ettermiddag, spiste lunsj, gjorde intervju med BBC (over telefon) og dro rett på spaet. Jeg har spilt ihjel Selena Gomez sin nye låt, hun er min favorittartist. Før var det Miley Cyrus men de siste årene har det altså vært Selena som gjelder.

Eplejuice i glasset.

 

Bikinien er fra NA-KD. Hannalicious sitt design i tilfelle dere vil søke opp.  

Vi bor på Son Spa, det kan egentlig ikke sammenlignes med noen andre spa-hoteller (mer intimt og likevel så luksus) og jeg elsker det. Vi ble oppgradert til en fin suite og rommet vårt er mer som en toroms leilighet! Jeg har tatt med meg Fetisha og Charlotte hit, som en slags takk for det siste året og at de har valgt å vie mye av sitt privatliv til å filme med meg. Selv om jeg har blitt flinkere til å både gi klemmer og å vise at jeg er der, er likevel dette min måte å vise kjærlighet. Å gi bort gaver eller opplevelser, fordi jeg er så heldig å ha mulighet til det.

I dag fikk jeg forresten en veldig morsom mail, som har med Forbilde å gjøre. Jeg kjente at det stakk i magen, men på den gode måten, slik type adrenalin som jeg elsker. Ah, som jeg gleder meg til å vise dere. Det har lenge vært en stor drøm som nå går i oppfyllelse. Kanskje jeg får forteller mer allerede innen jul.

Kimonoen er fra min egen kolleksjon og du finner den her. På snakk om det..

En av mange hyggelige meldinger som har tikket inn i dag. Så fint å høre, hun har kjøpt loungeset og body. ❤️

Jeg skulle egentlig ha vært på Son i to dager men jeg trenger å dra hjem allerede i morgen. Jentene må reise da uansett, og jeg hadde først planlagt å være et døgn alene fordi det virket nødvendig. Det fristet ikke så mye å være hjemme siden vi pusser opp og Kasper uansett holder på med eksamen.. Men jeg landet på å kjøre hjem likevel. Vi skal ha møte om skjønnhetsmerket mitt (som igjen, ikke er sminke) på fredag, et ganske stort møte og jeg har masse å forberede slik at alle skal få en nøye gjennomgang av mine planer, hva jeg forventer, hva jeg trenger og hva mine visjoner er.

Forresten, hva er viktigst for dere i skjønnhetsproduktene dere kjøper, bortsett fra effekt? Er det pris? Lukt? Det etiske? Design? Jeg vil så klart treffe full pott på alle. For meg privat kommer faktisk lukt veldig høyt opp, etter effekt. 

går viralt

Reklame | genseren er fra min egen kolleksjon

Hjemme pusses det opp så jeg har tatt turen til onkel og tante på andre siden av Oslo. Jeg elsker å komme hit, er som å dra på en liten ferie. Så tilfeldig og rart at rumpa mi havnet på Daily Mail, som gjorde at den havnet på enda flere nettsider. I dag ringte BBC meg også. Det er mange som lurer på hvorfor jeg er omtalt som “singer”, men forrige gang de skrev om meg var det pga en musikkvideo. Det er nok bare den infoen de sitter på.

I dag begynte jeg hos ny psykolog. Jeg har aldri helt klikket med dem jeg har gått hos tidligere, jeg har endt opp med å gå rundt meg selv i timene og konkludert på egenhånd og rasjonalisert rundt alle svarene, uten at noen bryter inn og “tar” meg på ting. Det funker sikkert for noen men ikke for meg. Mitt problem er at følelser og tanker ikke henger sammen, de spiller ikke på lag. Som et kart og kompass som peker forskjellige retninger. Så klart mer kompleks enn det virker nå. Det er en forsvarsmekanisme etter så mange år i det offentlige. 

Jeg fikk faktisk tips fra en følger om en god psykolog, og selv om jeg bare har vært der en time er jeg veldig fornøyd. Ikke bare-bare at det skulle bli match 🙂

Genseren min er Gullhaug fra kolleksjonen min hos Skappel. Du finner den HER. Bukse fra Bik Bok, de har best jeans.

Nå begynner flere av dere å få plaggene fra MyMuse hjem i posten forresten! 😍 Det er gøy å se. Kanskje jeg skal lage en video hvor jeg viser frem plaggene fra både den og skappel-kolleksjonen og forklarer litt om hver enkelt, størrelse, materialer osv.. Hva synes dere? Eller har dere generelle tips på video og innlegg? 

PS! Om du vil stemme på meg som årets influencer kan du fortsatt gjøre det, jeg setter pris på hver eneste en. Du finner avstemmingen HER.

Oura Ring

Ler av meg selv i speilet der.. Haha. 

 

Oura Ring

For litt siden bestilte jeg en Oura Ring, ikke sponset. Den kan sammenlignes med en pulsklokke (som jeg for ordens skyld aldri har hatt og derfor kan lite om, jeg refererer bare til alt jeg har lest) men denne tracker også søvn og kroppstemperatur. For meg som sliter med søvnen store deler av året er dette midt i blinken, og nå kan jeg muligens få svar på hvorfor? Er jeg veldig stressa på spesielle tider av døgnet og hva er mine mønster? Og hvor mye sover jeg egentlig? Og når trener jeg som best? Appen som er koblet opp mot ringen skal visstnok kunne fortelle meg at “i dag burde du ikke trene fordi du er slapp” eller ” i dag er det perfekt å trene”, og så videre. Det blir spennende å følge med på.

Jeg har jo nettopp bestilt ringen og har enda ikke fått noen fasit på hvor sunn og frisk jeg faktisk er, og hvor mye jeg sover i løpet av en natt. Selv om jeg kan sove i 8-9 timer er det ikke sikkert jeg har like mange timer effektiv søvn, og derfor er mye trøtt. Prisen var litt over 3000 kr og så kommer toll i tillegg som alltid.

Jeg tenkte bare å tipse dere i tilfelle noen andre sliter med søvn eller generelt sett er interessert i å forbedre seg selv. 🙂

I morgen begynner vi å pusse opp gjesterommet, så nå er det fullt opp med å rydde ut derfra etc. Oppdaterer dere mer om det! 

årets beste!

Reklame | The Body Shop

Klikk HER for å sjekke ut årets fineste julekalendere, som i år er større og bedre enn noen sinne 😍 

HELDIGE MEG!  Det er ingen tvil om at The Body Shop har de beste julekalenderne, som alltid får ekstremt høy etterspørsel i butikkene deres. De gir meg så nostalgisk følelse, og da jeg var yngre hadde jeg en slik kalender som jeg elsket. Jeg har bare åpnet et par luker fordi jeg så klart vil spare meg til desember faktisk kommer, men herregud så fine ting man får med! Jeg har blitt helt avhengig av The Body Shop sine produkter i det siste, og spesielt hudpleie, ansiktsmaskene og hårmaskene. Dere må bare sjekke ut denne, som er min favoritt. Det er sikkert den eneste masken jeg ser over alt på internett, som alle legger ut uten å ha fått sponset.

Om du enda ikke har testet The Body Shop anbefaler jeg det, alt er helt fantastisk og cruelty free. Julekalenderen også 🙂 Det beste er: Den største kalenderen har en verdi på over 4000 kr, men koster 1899! Alle julekalenderne har forøvrig mye høyere verdi enn pris. Du får produkter i både full størrelse men også små størrelser, men ingen vareprøver.

For å ikke glemme at kalenderne er et samarbeid mellom The Body Shop og Plan Norge!  ♥ ♥ ♥ ♥  Deler av overskuddet går derfor til en god sak, som alltid med The Body Shop. 

Vil du ha en kalender forresten? Jeg trenger jo ikke alle tre selv.  Skriv en kommentar i kommentarfeltet så deler jeg ut to stykker. Husk å legg ved mail, det er der vinneren blir kontaktet.  Jeg putter så klart tilbake tingene jeg har tatt ut, haha.