denne videoen er det verste haha

Reklame | videoen inneholder reklame + to annonselenker i innlegg

Først må jeg si at jeg er helt BLOWN AWAY etter alle kommentarene om podcasten. WOW! Lyttertallene er helt sinnsyke, jeg får nye meldinger hvert femte minutt og jeg kan nesten ikke forstå at noe jeg har sagt kan bety så mye for mange. Takk!

Jeg var usikker på om VLOG er et format som ville funket for meg, men jeg må ærlig innrømme når jeg er denne videoen at den faktisk ble ganske morsom, personlig og søt! Du får følge med meg en helt vanlig mandag i mitt liv, fra morgen til kveld. Vi spiller inn podcast-episode (og det kommer frem hvor nervøs jeg var for å dele), drar på brasilliansk voksing, fjerner vippeextensions og surrer rundt på livet. Håper dere liker <3

Om dere skulle lure på hvor noen av klærne er fra.. Hettegenseren finner du HER og soilbrillene er fra Quay.

det mest personlige jeg har delt

Reklame | annonselenker revrelations & mynelly

Det er sjeldent jeg blir nervøs av å dele. Jeg er så vandt til det og har hatt offentlighetens øyne på meg helt siden jeg var 16 år gammel, altså hele mitt voksne liv. Likevel er det flere deler av meg som jeg holder skjult for å kunne være litt min “egen person”. Det er ofte jeg får spørsmål, “er det noe folk ikke vet om deg” og ja, det er mye folk ikke vet. Privat er jeg egentlig en ganske lukket person og deler ikke så mye for venner, for eksempel.

Men, nå har jeg valgt å åpne meg opp i podcasten om en sånn type ting jeg aldri har fortalt noen. Du kan høre den HER (eller spotify om du har Android) Det var kun et fåtall nære venninner jeg hadde turt å fortelle dette til, og da først lenge i ettertid. Jeg orket ikke å bli møtt med hat på noe som er såpass personlig. I hele går gruet jeg meg til podcasten skulle komme ut, for det endte med at jeg brøyt i gråt mitt i studio, noe jeg ikke hadde forventet. I natt fikk jeg nesten ikke sove fordi jeg var så redd noen i pressen skulle skrive om det, og jeg så for meg helt krise overskrifter som ikke gjorde at jeg ikke kom godt ut av situasjonen i det hele tatt. Det som i alle år har vært mitt største kompleks, men også et problem for helsen. Det er så skamfullt på en måte.

Allerede før klokken 07 i morges var innboksen min full av fine meldinger. Jeg takker dere så utrolig mye for det – jeg vet jeg hadde trengt akkurat denne episoden for flere år siden, og håper den kan hjelpe mange i sin egen situasjon. Dette er noe jeg alltid har følt meg alene om. Jeg håper folk slutter å snakke ned til andre om valgene de tar basert på trivsel i egen kropp. Det er ikke å gå imot feminismen eller å sette kvinnen tilbake – det er om noe, det motsatte. Takk for at dere også deler, og takk til lytteren som sendte akkurat den mailen som gjorde at jeg åpnet meg. Jeg ønsker ikke at pressen skal lage saker på podcasten i dag, men jeg forstår også at jeg ikke har så mye å si på den saken. Det er mange journalister som har ringt men jeg har ikke svart, og kommer ikke til å svare. Det er for privat, og at jeg snakker om det i podcasten er en annen sak for det er MITT. Jeg kommer ikke til å ønske å gjøre intervjuer med de journalistene som eventuelt velger å poste noe om det, for jeg VET det vil bli tatt ut av kontekst. 

Uansett. I dag er jeg i Stockholm for møter!

Jakken min finner du HER. Normal i størrelsen. OBS! Den er ikke varm, men perfekt for våren, eller kanskje en party-kveld.
 
Solbrillene har dere sett en million ganger. Det er mine ultimate favoritter og jeg kommer til å felle en tåre om jeg mister dem. Mine er utsolgt (derav felle en tåre) men merket er Quay. Det finnes ikke mer behagelige solbriller. 

Skoene er gamle fra NA-KD / Vesken er Celine 

Jeg reiste hit på eget initiativ for å ha en dag full av møter. Mange av samarbeidspartnerne mine holder til her, og jeg ønsker å skape en tettere relasjon. Alle møtene gikk bra men spesielt ett gjorde meg både glad og gira. Det er så deilig når man får kjenne på det “barnslige håpet” som jeg hele tiden hadde i starten av karrieren. Etterhvert blir alt en rutine, et maskineri, en vane som man ikke setter pris på. Den følelsen liker jeg ikke. Da vil jeg heller være naiv.

Nå sitter jeg på Arlanda og skal straks ta flyet hjem. Jeg elsker å være på flyplasser, det er som å havne i et mellomrom av eksistens. Folk drikker 06 på morgenen og midt på natten, folk gråter, folk kliner, folk venter, folk er nervevrak. Elsker det. Jeg fortsetter på boken min (Ida Hegazi Høyer – UT) og gleder meg til å fly. Jeg gjør det mye sjeldnere enn jeg pleide for miljøet sin del, dette er første flyreise i 2019. Spol tilbake ett år i tid, så hadde jeg allerede vært på fem stk på denne tiden uten å tenke over det to ganger. Men noen ganger må jeg reise for jobb.

Uansett! Takk for ord og for at dere lytter, leser og støtter. Jeg har vokst enormt mye på grunn av dere.

Monday night

Reklame | en annonselenke bik bok

Gjett hva jeg nettopp gjorde.. Kjøpte et svært puslespill som skal bli mitt nye tidsfordriv! Jeg dro innom en lekebutikk tidligere for å se om de hadde noen jeg ville ha, men det hadde de ikke. Så nå har jeg bestilt et på 1000 (!) biter som jeg tenker å begynne på til uken med både venner og kjæreste etterhvert. Hvor koselig er ikke det, å pusle sammen? Kanskje det bare er jeg som er veldig nerd, men jeg følte det var et godt tips haha.

Jeg har hatt en lang dag med mye jobb, og det ble litt over styr personlig da vi spilte inn podcast.. Jeg fortalte noe jeg aldri har fortalt til noen andre enn Fetisha (og Charlotte), det ble veldig rart å skulle si det høyt. Jeg både gleder og gruer meg til dere får høre, men det tok på kreftene..

Hettegenseren min finner du HER. Den er helt ærlig så deilig, og hettegensere MÅ være behagelige. Om ikke er det ingen poeng.

I mellomtiden tenkte jeg å tipse om tre favoritter som jeg vender meg til i kveld: favoritten Ida Hegarzi Høyer som har skrevet fantastiske bøker, favoritten er “unnskyld” som jeg har anbefalt før og nå leser jeg “ut”. Det er mørke og vakre bøker som inspirerer meg. Om du trenger å føle på mye, kjøp dem.

I kveld skal jeg se enda en episode True Detective som er en så bra serie! Jeg angrer på at jeg anbefalte dere Dirty John, etter å ha sett siste episode kan jeg konkludere med at den serien suger og at du mye heller burde se True Detective.

Ellers har jeg bestilt mat fra Ebby, som på en måte er den lille konkurrenten til Foodora. Jeg liker begge deler men Ebby er litt digg for meg som bor utenfor byen ettersom det ikke er noen begrensninger der på avstand osv – pluss de leverer mat fra Loving Hut, som er den beste veganske. Anbefales å sjekke ut på Ebby.no – enda en gang ikke reklame haha, bare et oppriktig tips! Så nå skal jeg spise å få vondt i magen, som jeg pleier haha. Jeg begynner på den juice-kuren på torsdag!

Klem fra meg – i morgen tidlig reiser jeg til Stockholm! Husk at en ny episode av podcasten er ute allerede når du våkner i morgen, der snakker vi veldig åpent om kroppskomplekser. <3

det mest inspirerende

Noe jeg prøver å gjøre i alle fall et par ganger i uken er å se på Ted-talks. De fleste finnes også i podcast-format, anbefales! Uansett, det finnes mange gode og noen mindre gode Ted-talks, og siden jeg har sett så mange tenkte jeg å tipse om de jeg liker aller best som dessuten er enkle å forstå seg på. Om du har en dårlig dag eller mangler motivasjon vil jeg sterkt anbefale å høre på disse, da kommer du til å bli inspirert! Alle disse handler om vaner, motivasjon og å være produktiv. Perfekt på en mandag!

Denne elsker jeg. Alle som utsetter og utsetter kan kjenne seg igjen her, og jeg lover du vil få masse gode tips og en god latter.

 

Denne podcasten endret virkelig mitt syn på dårlige vaner. Altså, bare se den! Spesielt om du er avhengig av nikotin.

 

Om du sliter med generell motivasjon er virkelig dette episoden for deg – du kommer til å ta et steg fremover.

 

Tony Robins er helt rå, og jeg anbefaler dere i tillegg å se filmen hans på Netflix, “i am not your guru”. Det var vel den første dokumentaren jeg så som handlet om selvhjelp – og siden den gang har jeg kjøpt flere av bøkene hans. Denne videoen vil gi deg en liten smakebit.

Stress. Jeg kommer ikke unna å ha stress i livet mitt – så hva gjør man med det? Nye studier viser at stress kun er farlig for deg om du lar den. I denne videoen blir du oppfordret til å se stress som noe positivt, og hvordan du kan bruke det som din drivkraft.

Kanske den som gjorde sterkest inntrykk fordi jeg virkelig lever etter denne videoen. Jeg forteller aldri noen om drømmene og planene mine, ikke engang mine nærmeste venner eller kjæreste. Aldri. Om du snakker om ambisjonene dine er det nemlig mindre sannsynlighet for at du faktisk når målet. Interessant, og absolutt verdt en titt!

Til sist, en Ted-talk som veldig mange i kjendisnorge åpenbart ikke har sett, siden jeg føler de fleste meningene bare er copy-paste av hva som er politisk korrekt, haha.. Nei men fra spøk til alvor. hvordan kommer man opp med en god ide? Hvordan blir handling gjort om til ord? Se denne!

Det var mine favoritter. Om du har noen, fyr løs! Gjerne gode dokumentarer eller intervjuer om selvhjelp også <3 

juicing

Dette er kanskje for mye personlig informasjon, men det siste halve året har magen min vært et mareritt. Hver eneste gang jeg spiser får jeg så sterke kramper i magen på grunn av luft, det kjennes ut som å bli sparket på innsiden av kroppen og enkelte ganger kan det gjøre vondt helt opp til halsen. Jeg har enn så lenge ikke helt klart å finne ut nøyaktig hva jeg ikke tåler, for det kommer på så ulike tidspunkter. Det eneste som ikke gjør vondt er enkelte typer frukt. Jeg er ikke så veldig glad i å spise frukt så jeg spiser som “normalt” og ender opp med å ha vondt store deler av dagen og ofte får jeg så sterke kramper at jeg ikke klarer å stå oppreist. Det høres jo virkelig ut som om jeg burde ha dratt til legen for lenge siden, men ettersom smertene har blitt noe jeg har vendt meg til + de går så fort over tenker jeg alltid “jaja, det var jo ikke så farlig” rett etterpå. Men det plager meg veldig og jeg kan ofte grue meg til å spise og spesielt i sosiale sammenhenger siden jeg må løpe på do liksom, haha.. Det eneste jeg har sjekket hos legen er om jeg har noen mangler, og det har jeg ikke. Nada. Hverken jern eller noen ting.

Jeg vet dette ikke kommer til å falle i god smak hos mange, men jeg har bestemt meg for å prøve en tredagers jucing-kur denne uken. Jeg har bestilt den og jeg venter på at den skal bli klar slik at jeg kan plukke den opp. Jeg kan liksom føle på meg at kroppen sliter med å fordøye det jeg spiser, jeg har så mye vondt og er forstoppet annenhver dag, det er så forbanna irriterende og jeg kjenner jeg trenger en skikkelig RENS. I tillegg har jeg gjort mye research og vet det finnes mange fordeler jeg er spent på å sjekke ut, selv om jucing absolutt ikke er for alle. Og jeg er forberedt på at det kommer til å bli hardt, selv om det kun er tre dager.

Som sagt, dette er absolutt ikke for alle og jeg er ingen doktor, men jeg er generelt sett interessert i kosthold og ernæring. Jeg må bare påpeke at jeg aldri har fulgt noen diett i hele mitt liv, og jeg har aldri vært opptatt av hva jeg veier.  Jeg har aldri hatt komplekser på den måten og har genuint et veldig sunt forhold til både mat og trening ettersom jeg elsker begge deler og virkelig spiser sunn mat fordi jeg føler meg bra og trener fordi jeg elsker det. Så igjen, det er ikke for alle! Men kroppen min har det ikke helt topp akkurat nå og jeg prøver å pleie den litt. Jeg har vært glad i kroppen min både når jeg er på vekten jeg har nå, men også da jeg veide 20 kilo mer, også midt i mellom osv. Vekt har virkelig aldri brydd meg og jeg har følt meg sexy uansett – det mener jeg fra bunnen av mitt hjerte så jeg håper ikke noen tror dette er en manisk slankegreie – for helt ærlig tror jeg ikke det kommer til å spille noen rolle og at jeg om noe kommer til å gå opp i vekt av å tukle med kosthold og inntak av kalorier, om jeg skal tenke så langt.

Jeg skal så klart dra til legen å sjekke hva som feiler meg, men fastlegen min er i permisjon og vikaren hans var et mareritt som ikke tok meg seriøst i det hele tatt.. I tillegg har jeg ganske noia for å få et kamera opp i rumpa eller hva enn det er man gjør, haha. Dette med jucing er noe jeg bare tester i et par dager for å se hvordan kroppen responderer, for nå føler jeg meg blokkert og at energien ikke strømmer igjennom kroppen slik den burde og kan.

Det blir uansett spennende å se om jeg merker noen forskjell og om kroppen får “startet på nytt” eller hva man skal si! 

hvordan få et vennskap til å vare

 

Jakken er gammel fra River Island
Genser: Dennis Maglic
Tightsen er gammel fra Nelly.

Jeg startet dagen på shoot med D2, før jeg dessverre måtte si farvel til Amanda som har bodd hos meg siden onsdag. Det har vært så deilig å ha henne rundt meg hele tiden, vi har snakket fra morgen til kveld og har virkelig et unikt bånd. Dere vet, et sånt vennskap som ikke krever så mye – man vet hvor man har hverandre og stiller aldri spørsmålstegn ved noe den andre gjør eller sier, for kjærligheten er så sterk! Det kan gå flere måneder uten at vi utveksler noen ord, kanskje vi bare kommenterer bildene til hverandre eller svarer på en og annen story (jeg er ikke aktiv på snap privat og er derfor ikke så lett å holde kontakt med). Men med en gang vi møtes er alt som før – det er så fint! Amanda jeg hater at du bor i Spania, jeg krysser alt jeg har for at du flytter nærmere etterhvert og at vi kan bli gamle og pratsomme sammen <3

Ellers føler jeg meg sånn unormalt forelsket om dagen, når man har vært sammen i noen år er det så klart ikke sommerfugler i magen hvert eneste sekund men jeg føler meg jevnt over forelsket siden sommerfuglene er byttet ut mot en varme. Men nå er det sommerfugler i magen på høygir, haha. Uten noen spesiell grunn, kanskje fordi jeg endelig skal få se kjæresten min til helgen og det føles så bra! Jeg kan liksom sitte å smile for meg selv, bare fordi jeg føler meg så heldig.

Jeg tenkte på det tidligere i dag, når vi dør håper jeg det enten bare er helt svart og kjedelig, eller så håper jeg at jeg får gjenoppleve akkurat dette livet enda en gang. Jeg er så livredd for å bli gjenfødt som en annen person, jeg hadde ikke engang ønsket å være Kylie Jenner. Jeg vil bare være meg! Det er en fin følelse å ha, aldri ville jeg ha byttet dette livet bort mot noen andres. Jeg tror dessverre at man enten blir gjenfødt eller så er det bare svart, eller så er livet etter døden så ubegripelig for meg å forstå akkurat nå at det ikke er så mye jeg kan reflektere rundt. Det var litt of topic, men hva er deres tanker rundt akkurat det?

Nå skal jeg gjøre en såkalt “haul” på instagram-stor, min første NOEN SINNE, og etter det skal jeg bare jobbe foran pcen resten av kvelden. Jeg skal sørge for å poste enda et innlegg før kvelden er omme 🙂 

viktige mennesker i livet

Reklame | to annonselenker

I går hadde vi en liten avslutning for Sophie Elises Verden sesong 2. Herregud, for en reise det har vært <3 Jeg har sagt det mange ganger men det er viktig for meg å påpeke hvor stolt jeg er, både av vennene mine foran kamera (det koster mye å dele!) men ikke minst av vår fantastiske regissør Kristin og kamerateam. Vi har kommet så nærme hverandre på denne tiden og jeg er veldig glad i de som jobber bak kamera også. Vi har en så tett og åpen dialog som jeg setter evig pris på.

En annen ting jeg har sagt før som jeg vil si igjen: gled dere til resten av sesongen. Fra nå av er vi en del i Harstad og det er mer “intimt og nært”. Den siden av meg liker jeg å vise – hun jenta fra nordnorge som elsker dyr. Pappa er også mer med, haha! Det vet jeg mange liker. Neste episode er det masse meg og Kasper også 🙂

Oss, og vår fantastiske Kristin. 

Det var så mange som spurte om klærne mine i går! Buksa mi finner du HER og toppen finner du HER. Buksen er min favoritt nå om dagen, herregud så kul! Den finnes forresten på kampanje sammen med alle andre jeans, du finner tilbudet HER.

På bokfesten min hadde jeg en nydelig kake som både så kul ut, men smakte fantastisk. Jeg føler nesten jeg må beklage til mormor som alltid har bakt mine favorittkaker, men nå har hun fått konkurranse.. Jeg fikk tips om @sunnis_kaker på instagram og tok kontakt med henne nå igjen, slik at jeg hadde noe å overraske gjengen med. Hun leverte nok en gang et fantastisk produkt og jeg kan ikke annet enn å anbefale henne VARMT! Ikke reklame, jeg bare synes hun fortjener all skryt hun kan få.

Nå er det en ny dag og jeg sitter i samme stue, men med andre venner. Amanda og Anne-Sofie skal overnatte her, vi har vært bestevenner i alle de år og jeg er så glad vi har bevart vennskapet. Det er en ro og en forståelse for hverandre som er så unik. Vi spiser potetgull, drikker noen øl og skal ta ansiktsmasker. I dag skal vi teste ut noen fra Maskeraide som er søte, lukter godteri og skal freshe opp huden. Altså, jeg elsker jo alt som ser søtt ut.. Og er besatt av masker haha. Om dere lurer på hva som er favorittene mine forresten er det MayBeauty tror jeg. Jeg har et kommersielt samarbeid med dem, men dette har jeg ikke fått betalt for å si altså. Jeg synes bare de maskene leverer gang på gang, men de har ingen typisk “søte” masker som passer på en jentekveld om man vil ta bilder osv. Men de funker som faen.

Og – disse ville jeg vise dere! Det finnes en helt fantastisk butikk i Oslo som heter Mina Malinda. Den er kun åpen på fredager – å komme inn der er som å være i en annen tidsalder. Det lukter magisk, de har blomster og planter du ikke finner noen andre steder da eieren bor i Italia og tar med seg varene derfra. Jeg elsker å dra innom der på fredager å se på blomster og kjøpe litt med meg hjem, og denne gangen ble det disse. Noen av dem knakk så jeg skal ta meg en liten opprydning! Vasen er fra SRdesign, der er mange av møblene mine fra.

Håper dere har en fin kveld <3 

videoblogg – hvordan jeg sminket meg for ti år siden!

En ny video er ute på kanalen min! Her tar jeg en liten reise på memory lane, viser frem gamle bilder og snakker litt om tenårene mine. Men det beste av alt? Jeg gjenskaper sminkelooken jeg brukte da! Det var foundation på leppene, solpudder i hele ansiktet og what not.. Resultatet ble faktisk “skremmende” likt slik jeg så ut da, så med andre ord har alle operasjonene vært for ingenting, haha.

Husk å subscribe på kanalen min HER.

Er det noen av dere som husker enkelte av bildene, eller kanskje sminket seg likt? 

når jeg må roe ned

Reklame | annonselenker

Hallo mine fine! Akkurat nå sitter jeg i stuen min og venter på at regissøren for Sophie Elises Verden skal komme hjem til meg. Vi er fortsatt ikke ferdige med å filme, men det føles bra at siste halvdel av sesongen er såpass “aktuell”. Jeg har egentlig vært alt for dårlig til å freshe meg opp før vi filmer, jeg er så vandt til kameraer at jeg ikke lengre bryr meg. Men jeg angrer jo alltid når jeg ser det på TV, haha.. Så, jeg tenkte å ta dere igjennom rutinene jeg gjør hjemme på egenhånd!

Morgenkåpen er fra MyMuse og håndduken jeg har på hodet finner du HER.

Ansiktsmasker er jeg jo avhengig av, som dere allerede vet. Jeg kjøper ofte nye og elsker å teste ut alt på markedet! Som regel tar jeg ansiktsmasker 3-4 ganger i uken. Den jeg har meg her er fra Glam Glow, og du finner link HER. Helt ærlig aner jeg ikke om den funker, jeg merket ikke noe spesielt etterpå.. Men den er veldig insta-vennlig og de har masker i både rosa, gull, sølv osv. Den jeg har på meg er glittermasken! De lukter skikkelig godt forresten. Jeg påfører som regel maskene før jeg skal sove, og så lar jeg den virke samtidig som jeg leser en bøk eller spiser kveldsmat. Alternativt gjør jeg slik som i sta, lar den virke samtidig som jeg sitter i badekaret..

Lyktene er fra Bohus. 

.. Og da ser jeg alltid på serie og tenner masse lys! Nå var det Sophie Elises Verden. Jeg elsker episodene som har kommet nå, det er så morsomt! Mange har reagert på at jeg alltid sitter med macen på kanten slik som dette, men den står stabilt altså og har heller ikke strøm koblet til seg. Det ser kanskje ut som om den kunne falt i vannet men det er virkelig liten sjanse for det.

Jeg vasker med sølvshampo to ganger i uken, da pleier jeg å la den virke i håret en stund før jeg skyller ut. Det er et must for å holde håret “grått” og kaldt. Jeg bruker Fudge. Det er uten tvil den mest effektive men dessverre sliter den også en del på håret, og du kan for all del ikke bruke den på extensions uten å gjøre det i vannbad! Extensions suger til seg blåfargen og du ender opp med blått eller lilla hår på bare få sekunder. Ettersom Fudge sliter en del på håret (og jeg har slitt hår generelt) er jeg flink til å kure, jeg er fan av Kerastase og varier mellom hvilken jeg bruker.

Et par ganger i uken tar jeg spraytan hjemme, da er det viktig å skrubbe kroppen godt først slik at fargen både sitter lengre, men ser fin ut. Jeg bruker en scrub som heter Pommade Exfoliante, og spraytanen jeg bruker kommer fra Jetset Sun. Jeg har elsket den i alle de år, men nå leter jeg faktisk etter en ny favoritt ettersom Jetset Sun gir meg litt tette porer virker det som..  

Tøflene er fra River Island og utsolgt, men du finner samme i rød HER og beige HER 

Omg, jeg har egentlig ganske søte tær men her så det bare forjævlig ut, haha. Skikkelig lange og rare. En venninne sendte meg melding i dag å sa “du er liksom på et nytt nivå av voksen som går med tøfler inne hele tiden”. And yes, I do! Spiller ingen rolle om jeg fresher meg opp slik som her, eller om jeg har på meg normale klær. Alltid tøfler på!

Nå kommer som sagt creeewet mitt! Såååå glad for muligheten med serien. Kan noen gang ikke forstå at jeg har en egen serie, for det er jo helt sykt!

Hva er deres favorittprodukter å bruke hjemme? Jeg elsker å høre gode tips! 

spiritualitet, baksnakking og latterkrampe

Jeg er nok mer spirituell enn den gjennomsnittlige person ettersom jeg både tror på klarsynte, går til healer, mediterer nå og da, har mine egne tanker om eksistens og livet, er interessert i tantra og fordyper meg mye i mindfullness osv.. Men siden kjæresten min er fem hakk mer spirituell enn meg har jeg innbilt meg at jeg ikke er så interessert i det, for jeg sammenligner bare med han. Men jeg er jo det! Den spirituelle siden av meg er en viktig del av min identitet og bare på et halvt år har jeg utviklet meg enormt. Kanskje det er noe jeg skal inkludere dere mer i? Det er en veldig personlig prosess men samtidig fint å inspirere andre med.

Derfor ønsket jeg å ha en kveld med en klarsynt for vennene mine. De fleste av dere har kanskje sett klippet med Joakim (som er hysterisk morsomt) – men kvelden tok uante vendinger. Jeg fikk en stor skuffelse som var veldig personlig, og Charlotte tok til tårene da den klarsynte traff en nerve hun aldri snakker høyt om. Det er en episode mange kan kjenne seg igjen i, på forskjellige måter!

I tillegg drar vi på Elle-festen der jeg møter på min første (og eneste) Tinder-date, baksnakker folk (glemmer av at man blir filmet vet du, haha) og man får veldig tydelig se hvordan jeg er i krangler. Jeg hater det, er veldig lite dramatisk av meg og det skal mye til for at jeg blir såret / påvirket / beveget av noe som helst, og det kan man se så tydelig i alle episodene synes jeg? Haha.

Fra da jeg møter den klarsynte alene..

Jeg og Charlotte har en personlig prat hjemme hos henne, og åpner seg opp om den verste følelsen: når man ikke føler noen ting.

Glitter og glam på Elle-festen!

Og – en krangel når sitt bristepunkt. Det som er så fint med diskusjonene er hvor forskjellige vi er. Jeg er mer tilbakeholden og “apatisk”, Joakim er den som føler man skal si alt man føler, Fetisha holder tilbake men er passiv agressiv (sorry but its true, haha). Men ALLE mennesker er liksom en av de tre.

Hva synes dere om episodene? Jeg synes episodene som kommer herfra og utover er de beste. Fra og med disse episodene er det mye mer “hverdag” (for nå har det vært mest fest og sommer), og neste uke er jeg alene i Harstad, er med Kasper på hytta og kjøper huset jeg bor i nå!! Så spennende.