GODT NYTTÅR!

Jeg og Anne-Sofie drar nå til en kompis på vorsj. Skal bli godt å være sammen med slike man ikke ser så ofte, så det er jo en bra start på kvelden allerede nå! Senere skal vi til et lokale noen venner har leid, er i hovedsak kun 94-ere fra Harstad som skal dit. Gleder meg!

Fikk ikke til å ta noe særlig bra bilde av nyttårsoutfit, og jeg klarte å ødegge minnekortet og en del av pcen, så får ikke overført.. Viser dere bedre bilder neste år istedenfor? ;) (For dere som ikke skjønner, når jeg er hjemme igjen..). I morgen drar jeg til Bardu igjen, flaks for meg at jeg bare ELSKER å sitte i taxi/båt/buss… Eh. 

Håper alle har en super nyttårsfeiring! 

fiksfiksfiks

Har akkurat dusjet, tatt en runde med selvbruning og skal snart pakke vesken min – skal fikse meg hos Anne-Sofie idag, håper vi skal lage oss noe god nyttårsmat også! 

Gruer meg nesten til å begynne å fikse meg senere. Dere vet når man har skikkelig press på seg til å se bra ut, da går det bare ikke! Mens når man bare sitter hjemme og fikser seg på gøy, da blir man ALLTID fin.. Kryss fingrene for meg i dag! 

Jaja, er nok ikke til å være ferdigfikset før vi drar videre på vorsj.. Kommer til å bli en laaang natt (frister å dra hjem rett etter 12 grunnet mine 4 timer med søvn…). Blogges senere!

 Mange bilder kommer senere. Håper alle koser seg masse i kveld – 2012 skal bli et bra bloggår her! 
 

Bilde av meg får dere senere når jeg har fikset meg ferdig! Skal prøve å få tatt outfit før vi drar videre.

i morgen. . .

I natt sov jeg utrolige 14 timer, har skrevet melinger i søvne og tydeligvis pratet i telefonen også. Det er ekstremt typisk meg! Fikset meg i full fart, ryddet i stuen og så kom en kompis hit – han er her enda, btw. Internett har også vært helt umulig i hele dag, derfor har det vært ganske dårlig oppdatering. . . Beklager for det!

I morgen er det nyttårsaften!! Jeg har fikset alt klart til i morgen, kjole sko og smykker ligger bare å venter på å bli brukt. Føles godt og for en gangs skyld være klar med noe og ikke måtte begynne å stresse helt i siste liten! Helt sinnsykt hvor fort dagene går . . . Hvordan skal dere blogglesere feire nyttårsaften forresten?

Søt gutt han der! Markus bestieHaha måtte bytte plass.. Tar alltid minst 40 selvutløser bilder når jeg er med venner, da blir det mye fram og tilbake! 


a smooth sea

Jeg våknet i dag og følte meg helt lett i kroppen, små problemer betyr ingenting og jeg har virkelig lært meg at ting fikser seg til slutt. Jeg er utrolig heldig og føler meg bra for at jeg har klart meg så godt, jeg har vært så utrolig langt nede og så har jeg kommet helt opp. Jeg er veldig stolt over meg selv! Det er lovt å si det en gang i blandt – men jeg klarte det virkelig. Uansett hva folk sier, så betyr det ingenting – for jeg har klart det jeg ville, nemlig å tro på meg selv, ha god selvtilitt å vite at jeg faktisk har endret mitt eget liv til det bedre.

Daglig får jeg mailer hos blogglesere som sliter med sitt, og det har vært utrolig vanskelig for meg å vite hva jeg skal svare.. Men det er så utrolig viktig å tenke på at de vanskelige tingene som skjer skal definere deg som person, og de som har opplevd mye blir til mer reflekterte, kloke og snille mennesker etterhvert tror jeg. Husk, livet slutter ikke på ungdomsskolen eller videregående, det er ETTER da alt begynner. Og sist men ikke minst; a smooth sea never made a skilled sailor!

Så fortell meg en ting dere er FORNØYD med eller gleder dere til akkurat nå. Så skaper vi litt positiv energi her! 😀

Min kjære tatovering som jeg elsker over alt på jord, sååå glad jeg tok den! 

trening?

Nå gikk nettopp Caroline, Anne-Sofie og Amanda ut døren her, fikk finbesøk av de i kveld! Har sett på frusterte fruer (som vanlig) og planlagt nyttårsaften. Tror det kommer til å bli en veldig bra kveld, føles godt at vi alle skal samles. Er jo ikke så ofte det skjer, så må ta vare på det mens man kan 

Fikk tatt et par kjappe rumpe/mageøvelser for noen minutter siden også, har ikke fått gjort det på noen dager nå. Men man trenger faktisk ikke å presse sykt hardt på med trening to-tre ganger i uken, heller bare gjøre litt hver dag. Er i alle fall slik jeg gjør det som vil ha “vanlige” resultater og ikke trener meg opp til å bli toppidretssutøver.
Kjenner jeg lengter skikkelig etter å jogge igjen, og den følelsen har jeg ikke hatt siden i sommer. Nå SKAL jeg komme i helt tipp topp form igjen! Tror jeg skal dra å svømme i morgen tidlig, ELSKER å svømme. Kan sikkert vise dere noen rumpeøvelser kjapt en gang – men spør litt spesifikt hva dere vil ha da, så ser jeg hva jeg får til. Er så redd for å feilinformere dere, for det kan gi negativt utfall . . .

Jaja, håper alle nyter ferien! Stor klem.

my trip

Nå er jeg hjemme i mitt eget hus igjen, føles godt etter en så utrolig lang reise. Fra Harstad til Bardu tar det ca 2 timer med bil om man kjører direkte, men det har altså tatt meg hele SEKS timer å komme meg dit – så til sammen på to dager har jeg vært 12 timer på reisefot.. Sykt å tenke på, bussforbindelsene i nord er elendige!

Hadde egentlig ikke lyst til å dra hjem, jeg har hatt det så utrolig koselig! Elsker å dra til forskjellige steder å møte masse nye mennesker, selv om det kun er noen timer bort. Gleder meg til å komme tilbake en gang snart, håper jeg:-)

Har mest bilder fra reisen og rare bilder av månen og gatelykter (okei??? rar natt..), men dere kan jo få se noen bilder fra det som føltes ut som en evighetsreise..

Båten på tur til Finnsnes, har aldri opplevd slike bøger før i mitt liv! Var nesten litt redd 

Så måtte jeg vente i to timer på Finnsnes, var HELT alene på buss/båtterminalen.

 

Sykt trøtt jeg var her, hadde ikke sovet hele natten overhode..

Og her er fra i dag, da jeg ventet 2 time i Bjerkvik av alle steder.. Burgeren der er OPPSKRYTT, just sayin. 

Peace

Nå skal jeg dra hjem! Er hjemme i 6tiden og da blir det bilder fra helgen og ordentlig oppdatering igjen, gleder meg:-)

Og btw, glad for å se at jeg enda har noen lesere med vettet i behold.. Jeg la ut bilde med TO gutter i går som jeg er VENN med, men jeg regner med vi enda lever i 1630 og jentevenner er det eneste som er ok…? Og husk; jeg er singel nå og gjør som jeg vil, og det jeg vil er å leve mitt liv å få ha de vennene jeg ønsker:-)

Whatever, nå skal jeg spise brødskiiiiv! Peace out

Slenger med tre bilder fra sist vi var ute, bedre enn ingenting! Nye bilder kommer senere. Love you<3

Mah boyz

Må bare rette på sist innlegg, ble virkelig oppstyr her da jeg skrev Bardufoss istedenfor BARDU, det er altså der jeg er!

Får ikke til å ta et halvveis bra bilde nå, men har det bra. Skrev min første autograf nettopp, wow! Kjempegøy 😀

Mobilblogg suger

Okei mobilblogg SUGER. Skrev et sykt langt innlegg og så blir det bare borte.. Lol?

Er i alle fall i Bardufoss fram til i morgen, orker ikke med pc.. Håper det går bra <3 mobilblogg er bedre enn ingen blogg,sant? Skal se om jeg får til å blogge en gang med pc før i kveld, om ikke blogger jeg på denne måten/finner gjesteblogger hjemme:-)

Vi snakkes!

Slenger med noen sykt sjarmerende bilder fra klokken 06:45 i morges på båten. Fy fader. ZzzzZz

hello world!

 Har hatt en koselig kveld med de beste jentene mine. Har sett filmen “Green lantern”; i alle fall litt av den. Lastet den ned for noen dager siden. Helt okei film, Ryan Renolds er jo ikke helt feil å se på! Skal opp klokken halv sju i morgen senest, kommer til å være helt livløs.. Ønsk meg lykke til!
Vil også bare takke alle dere som leser bloggen, har hjulpet mye å “ha dere” denne tunge tiden. Føles bra å vite at jeg betyr noe, at jeg gjør en forskjell i noen sitt liv og at dere er her for meg. Elsker dere, og leser hvert eneste ord dere skriver♥  

And I will write this last part in English. The last few weeks i’ve received a lot of fanmails from countries like Italy, Spain, Sweden, Danmark and Russia. That is so cool, and I love you guys so much for being such dedicated fans! In russia they even made a fangroup for me ( on this webside) and it has over 200 members. I will see if I can get a google translate function on my blog, then it will be easier for you to read! And you can always reach me at my fanmail [email protected] – i will respond as good as I can in english there:-)