JEG ER SØT OG SKUMMEL

I kveld spiste jeg årets første julemåltid! Jepp, dere hørte riktig.. Jeg knipset bilder å sto i, men jeg fikk beskjed om at jeg ikke får lov til å dele noe.. Middagen var så klart i regi av media, så da får man ikke helt bestemme selv. Jeg hadde en hyggelig kveld men bloggingen blir derfor ikke helt som planlagt, så her kommer enda et bilde fra shooten (siste jeg deler, jeg lover!), og nå skal jeg ta kvelden. En fin dag, og en sliten jente sitter plassert i sofaen og tenker at jeg begynner å få ryggproblemer av all denne jobbingen på dataen. Det føles sånn. Enten det, eller vondt i ryggen av å presse ut rumpa så mye, haha. Det er ikke komfortabelt det heller! 

Klærne finnes her / foto av Linnca / makeup av Dajana. 

 

Vi snakkes i morgen! Me loves ya! 

 

BILDENE FRA SIST PHOTOSHOOT

Her har dere bildene jeg og fotograf Linncalys tok for litt siden! Alt dette ble gjort på et hotellrom uten noe proft lys, med et enkelt digitalkamera. Elsker at bildene er så “rå” og at ikke noe av hud eller kropp er fikset på. Jeg elsker å være foran og bak kamera, foto er en kunst! Sminken min har Dajana laget, og klærne kan man finne blant annet her. 

MORGENKOS

annonse

Jeg startet morgenen min slik som dette. . .

Dere har jo sett meg med denne ansiktsmasken på flere ganger, jeg liker den veldig godt! Og nå har jeg endelig lært meg at man må ta på et tykt lag, da gjør det ikke vondt å fjerne den. Man må altså være nøye med påføringen, men det er faktisk ganske gøy – som å male seg i ansiktet! Masken heter Jolie Visage, og kan kjøpes her.

Noen andre ganger jeg har brukt denne:

Dette er en ansiktsmaske som renser porene i dybden og forebygger hudormer. Den har milde ingerdienser, så leger ga meg tommel opp til å bruke denne samtidig som jeg gikk på ISO når man må være ekstra forsiktig med huden. Den er heller ikke testet på dyr!

Det er veldig enkelt. Først må du rense huden (for eksempel med sminkefjerner / vann), så påfører du et tykt lang med masken over ansiktet. La den være på i 15-20 minutter, og så begynner du nederst og drar forsiktig av. Skyll så ansiktet med lunkent vann og avslutt med fuktighetskrem! Det er noen ganske syke før / etter bilder på nettsiden, som dere kan se her.

Den er nå nesten på halv pris! Dere finner den her! 


 

Forresten, planlagt lanseringsdato for kolleksjonen min på luxushair er 7 desember! Følg med! 

 

SER DU MEG IKKE LENGRE?

Det er nesten helt stille.

Det eneste som bryter igjennom luften, det eneste som avbryter min ensomhet og stillhet, er lyden av latter fra gatene. Fulle folk på vei til fest. Jenter som fniser overdrevent, gutter som løper etter. En av de verste lydene jeg vet er jenter som hyler et sånn “fyllehyl”. De er så fulle og kule og søte og morsomme. Jeg vet ikke hvorfor jeg hater den lyden. Kanskje fordi den minner meg på alt jeg ikke er lengre, eller kanskje alt jeg aldri har vært. At jeg aldri har vært ordentlig ung, ansvarsfri og dum, ikke nå i mine “beste år”, som folk kaller det. 

Jeg har akkurat kommet fra en tv-innspilling. Jeg sto på en scene, danset og hadde det gøy. 300 mennesker hadde møtt opp for å heie på meg, og det er mange folk for et lite studio i nydalen. Du kommer på en ekstrem opptur når du står på en slik scene, alle lysene er på deg og alle passer på at du er der du skal, at du ikke er tørst, at du har spist og at du har det så perfekt. Og så kommer du hjem og er alene. Stillhet, kun avbrutt av fyllehyl som jeg hater. 

Jeg skulle også ønske jeg var ute i kveld.

Jeg skulle ønske det ikke var meg, som på tross av alt jeg har gjort, ligger her og føler meg som en taper. At jenter som er merket rød på kreditt, som ligger seg til en stakkars veske fra Michael Kors eller som poserer i en halvtime for et bilde på instagram kan føle seg så glad at de kan komme med et fyllehyl. For de er så lykkelige, så bekymringsløse. 

Jeg hater dere.

Jeg skulle ønske jeg også følte meg så fri. 

Så fri at jeg slapp alle hemninger, så fri at jeg gjorde alt jeg følte for, ødela forhold, strippet på bordene, tok vodkashot på vodkashot og våknet opp dagen etter og tenkte “fuck it, det som skjedde er allerede gjort, og jeg hadde det gøy”. Men jeg har valgt å jobbe. Og kun det, nesten. Jeg fikk en melding i går, “du er aldri ute lengre, du bare jobber”. Ja takk jeg vet jeg er kjip. 

Jeg føler noen ganger at jeg er en underholdning – og thats it. Et pent bilde, jeg er fotogen, jeg er en historie å fortelle. Men jeg er ikke en person man er med, omgås med, spør om hvordan det går, ønsker lykke til.. Fordi det er så “vanlig”, eller “du har jo så mange som forteller deg det “, sier ofte venner. Ja, men jeg trenger jo å få høre fine ting fra folk jeg faktisk kjenner også. At “du gjør kule ting hele tiden, så du trenger vel ikke lykke til eller bra jobba”. Jeg forstår tankegangen, men da tenker jeg.. Det er jo dette som er MEG. Det på internett er internett. Jeg sitter her nå. Jeg er her nå. Har jeg druknet under alle som trykker like på et bilde? Ser du meg ikke lengre? 

Det er nesten helt stille.

Det eneste jeg hører er lyden av min egen gråt og fingrene som hamrer mot tastaturet. 

Den lyden er jeg vandt til, og den hater jeg enda mer. 

VANSKELIG Å FOKUSERE HER

Tenk at det er første advant idag! Allerede! Shit, dagene går så utrolig fort! Jeg har iallfall planlagt nesten hele min desember allerede. Jeg reiser til Harstad ganske tidlig i måneden, og blir der til etter jul når jeg reiser til Vegas. Det kan hende jeg drar noen småturer til Oslo innimellom, men om jeg skal skrive ferdig boken må jeg gjøre det i h-town. Det er vanskelig å fokusere her..

Men nyttårsaften i Vegas blir jo helt sinnsykt! Gleder meg! :)

NOMINERT TIL ÅRETS NAVN I DAGBLADET!

Herregud, jeg kan nesten ikke tro dette, men lille meg er nominert til ÅRETS NAVN i dagbladet! Å i det hele tatt bli nominert med så fantastiske mennesker er en enorm ære i seg selv.  Jeg ville bare informere dere, så kan dere omså stemme på meg om dere ønsker det. Det kan dere gjøre her. 

Hva skal man si.. Jeg håper at dette viser unge mennesker at vi også har en stemme, en viktig stemme. Sosiale medier kan være forferdelig og på mange måter hater jeg tiden vi lever i, men samtidig er jeg takknemlig for det gir alle en mulighet til å spre ordene sine. Sitt budskap. Jeg hadde aldri hatt muligheten til det som kvinne for flere år siden. Uten sosiale medier hadde aldri jeg fått fremme et samfunnsengasjerende budskap. Det kommer jenter og gutter opp til meg hele tiden og forteller at jeg har endret deres livssyn, deres måte å være på. Hatere bryr jeg meg ikke om lengre, de er en dråpe i havet av alt vi kan klare å oppnå sammen. Vi, en haug av unge jenter og gutter fjernet Freia sin påskekampanje. Vi fikk innlegget mitt om flyktninger til å bli delt 16 000 ganger i nabolandet vårt, og 20 000 ganger her. Vi sammen fikk meg på scenen hos aftenpostens klimakonferanse. 

Siden jeg er en slags talsperson for den flokken av unge jenter og gutter som ikke blir tatt seriøst men som gjerne vil, føler jeg denne nominasjonen er for oss. Dere har bygget meg opp og dere har latt meg vokse, utvikle meg og vise hvem jeg er. Dere har gitt meg en arena hvor jeg kan slippe masken, hvor jeg kan få nye perspektiver. 

Denne er for oss, de unge, de missforståtte, de som alltid hever stemmen og de som ikke aksepterer at “det bare er sånn”. Denne er for oss! 

Min første gang…

For godt over ett år siden kjørte jeg et innlegg om “min aller første gang”, og siden det falt så godt i smak hos flere da gjør vi det like gjerne en gang til! Håper dere liker det, og kom gjerne med forslag til flere lignende innlegg jeg kan kjøre! Dere når meg alltid på min fanpage, her <3

Min aller første bh..

Min aller første bh trengte jeg mildt sagt ikke. Jeg var 11 år når alt dette skjedde.. Puppene mine hadde enda ikke kommet fram og jeg var sist ute i klassen med utviklingen, noe jeg syntes var veeeeldig flaut.. Derfor tok jeg mot til meg, gikk på h&m og kjøpte en hello kitty bh med små puter inni, slik at jeg i det minste kunne late som. Bhen bare hang og slang på kroppen selv om den var i minste størrelse, og man kunne lett se et tomrom mellom bhen og min flate brystkasse. Jeg var utrolig flau. Senere samme kveld hadde jeg noen venninner på overnatting, og når hun ene skulle kile meg oppdaget hun at jeg hadde på BH. Jeg NEKTET for at den var min, og unnskyldte med at jeg hadde kjøpt den i gave til noen men ville prøve den selv først (noe som var enda teitere..). BH trengte jeg nok ikke før jeg var 15-16 år, om man skal være helt ærlig.

Akkurat denne var det! Ah, minner..

Mitt første kyss…

Dette har jeg fortalt om før, men jeg var jeg også 11 år gammel når dette skjedde. Jeg ble betatt av en gutt for første gang i hele mitt liv på leirskolen i syvende klasse, og til mitt store sjokk ville han også ha meg! En kveld var det en nydelig stjernehimmel og jeg, min leirskole-kjæreste og en venninne satt på et lekestativ i en skolegård etter stengetid. Brått så vi et stjerneskudd og vi alle snakket om hva vi ønsket oss, da min leirskole-kjæreste sa at han ønsket seg et kyss fra meg. Og et kyss ble det! Et veldig kjapt lite smask på munnen og jeg turte aldri å kline med han heller. Det ønsket han seg forøvrig i bursdagsgave (stor på ønsker, han der) men det ble det ikke noe av.

 

Min første kjærlighetssorg… 

Julen mellom 2013 og 2014. Da gikk jeg bare rundt som en zombie, spiste ikke, snakket nesten ikke med noen og gikk veldig ned i vekt. Det gikk liksom ikke over heller, og selvom det på sett og vis ordnet seg mellom meg og exen min så klarte jeg aldri helt å slippe den sorgen, og jeg gikk med en type kjærlighettsorg i over et halvt år fordi jeg følte meg så sveket. Så da det ble slutt enda en gang gikk det ganske greit, fordi jeg allerede hadde gått igjennom det en gang. Da lærte jeg meg masse om hva jeg klarer.

En videoblogg jeg laget under min veeeeerste periode med kjærlighetssorg. For en solstråle! Da var det vel en måned siden det tok slutt. 

Min første ferieflørt…

HAHA denne har jeg tenkt på her om dage faktisk! Jeg var 6 år, jeg og familien var på ferie i Gran Canaria og da møtte vi en annen norsk familie på flyet ned dit som skulle bo på samme sted som oss i to uker, og de hadde en gutt som var like gammel som meg. Vi ble venner med en gang fordi vi begge spilte pokemon på gameboy, og hele ferien besto av lek og latter. Henrik het han, og bodde i Nittedal. Jeg og pappa dro faktisk for å besøke dem en gang etter ferien også! Så, HENRIK i Nittedal, hvem er du nå? Haha! Lurer på om han vet at det er meg som var crazy besatt av han som 6 år gammel på Gran Canaria om han ser meg på tv for eksempel..

Min første tatovering…

A smooth sea never made a skilled sailor! Holdte på å si “og den har jeg jo fortsatt” men åpenbart har jeg det, haha.. Jeg var 16 år gammel, tok den på et tatoveringsstudio i Harstad og jeg hadde med meg min venninne Lotte under prosessen. Jeg angrer ikke på den, men jeg er litt ferdig med tatoveringer som har quotes på seg og skulle helst ønske at den var av noe annet. Denne teksten leste jeg jo random i en bok på skolen, men den betydde noe for meg der og da.

Min første catfight..

Jeg har faktisk nesten aldri kranglet med noen, kun EN gang i hele mitt liv og det er lenge siden på NOX, som er et utested i Oslo. Det er vel egentlig en veldig lang historie men det var noe drama med en annen jente, litt gutter og litt sjalus. Det var en gammel greie som plutselig ble dratt opp igjen over ett år etter at noe hadde skjedd. La oss kalle hun jenta for P. Jeg hadde aldri møtt P før, men hun hadde gjort noen ting som ikke var helt OK, men jeg orket ikke å blande meg så mye mer i det og ville legge den ballen død. Så kom P sine venninner bort til meg og skulle ripe opp i gamle sår, og da sa jeg “kan ikke bare P komme bort å si dette selv?” og når hun kom dit var hun så frekk og spydig at jeg klikket litt, dyttet henne, hun dyttet meg, Charlotte venninna mi dro henne i håret, og hun dro Charlotte tilbake.. Akkurat DA kom vaktene, og det endte altså med at P ble kastet ut, ikke meg eller Charlotte, haha.. Så ja, min eneste catfight, og ikke noe jeg er stolt over i dag. Det verste er vel at både meg, Charlotte og P er under 1.60 høy hele gjengen, så det må ha sett passe komisk ut. 

Meg og Charlotte denne kvelden, klar for fight! Jeg har faktisk kommentert noe om det under dette bildet hun la ut på instagram også, derfor husker jeg at det var akkurat den kvelden. Haha.. 

Min første jobb..  

Den eneste jobben jeg har gjort utenom bloggen var å plukke jordbær en sommer da jeg var 13. Jeg gjorde det kun en gang, og da husket jeg det regnet sinnsykt mye, jeg fant nesten ingen jordbær, jeg fikk dårlig betalt og jeg var generelt veldig umotivert til å fortsette livet som “voksen” der og da. Jeg hadde hest da jeg var yngre og fikk denne jobben via stallen jeg brukte, og hest var vel generelt ikke noe jeg likte så godt heller – det var vel mest mamma som prøvde å tvinge hennes hobbyer over på meg. Utenom dette har jeg kun jobbet når vi har hatt arbeidsuke på ungdomsskolen, og da var det i et bakeri som en venninnes familie eide. Det eneste jeg gjorde da var vel å spise og vaske, gratis mat var fantastisk!

Min første gang hos rektor.. 

Jeg har kun blitt sendt til rektor en gang i hele mitt, og dette var i tredje klasse på videregående. Jeg hadde markedsføring som et valgfag og på denne tiden levde jeg godt på bloggen, og hadde gjort det i to år. Jeg følte selv (og vet faktisk) at jeg hadde god peiling på markedsføring og var veldig oppdatert innenfor sosiale medier og hva som funker der – det eskalerte vel da jeg fikk karakter 2 på en oppgave hvor jeg hadde skrevet om markedsføring ved bruk av blogg, facebook og generelt sosiale medier, læreren mente det ikke var noe grunnlag i det men HALLO, jeg levde jo midt i det selv! Jeg sa ifra til læreren at man kan ikke bruke en lærerbok som er 2 år gammel for å lære om markedsføring som endrer seg hele tiden, og hun svarte litt frekt tilbake. Hun sa noe som at hun ikke aner hva blogg er en gang (bra lærer i markedsføring der ja), at det ikke er noe som kommer til å vare og at markedsføring via blogg neppe er effektivt – på det grunnlaget kunne hun altså gi meg dårlig karakter.  Og da sa jeg “jeg forstår ikke hvorfor du må være så frekk” og da sa hun “HVA SA DU?” og jeg gjentok meg selv. Da sa hun “DU blir med opp til rektor nå!”.

Hun gikk først inn til rektor for å forklare situasjonen (som sikkert var veldig overdrevent fra hennes side), og da jeg kom inn dit forsto hverken jeg eller rektor hva jeg egentlig gjorde der. Så vi hadde en hyggelig prat om skolen, bloggen og livet generelt før jeg ble sendt tilbake til timen. Ville heller ha vært hos rektor enn i markedsføringstimen så det var ikke noe stress 🙂 

 

Slik trener jeg rompe og mage!

Hei dere 🙂  

Jeg har nå sluttet med både PT og Pole Fitness fordi jeg rett og slett ikke har tid. Jeg jobber med bok, TV og skriver flere blogginnlegg hver dag (det tar faktisk ganske mye tid!) samtidig som det tar mye tid bare å komme seg til og fra alt. Med trening hjemme kan jeg gjøre det mye mer spontant og når det passer meg. Dessuten liker jeg å trene mens jeg kan se på serier på TV. Jeg syntes også at det er deilig å slippe at folk stirrer på meg – tro det eller ei, selv om jeg legger ut veldig mye av meg selv på bloggen hver dag!

Uansett – 1000 grunner til å trene hjemme. Så da tenkte jeg at jeg like greit kan få hjelp av noen som virkelig kan det. Lone Norås har vunnet junior verdensmesterskap i bikini fitness allerede som 19-åring. Det er ganske kult! Hun har her gitt meg hjemmelekser frem til februar med målet om å få best mulig rompe og mage. Minst tre ganger i uken, maks seks. PS! Du kan følge Lone på insta @lonenoraas, facebook og på blogg. 🙂

MITT TRENINGSPROGRAM

Her er gode styrke øvelser for deg som vil ha finere rompe og strammere mage! Du kan trene dette programmet 3-6 ganger i uken. Dette er gode og enkle øvelser du kan gjøre hjemme. Alt du trenger er en LEVITY matte (HER), LEVITY abwheel (HER) og LEVITY minibands (HER) som kan kjøpes på tights.no. Minibands er spesielle strikker som gjør det tyngre og du får bedre effekt av treningen. Du merker det raskt når du trener!

Jeg kjører dette programmet tre ganger i uken. Det er viktig at du presser deg litt om du vil ha god effekt. Prøv å øke med minst én repetisjon hver gang du trener. For viderekomne kan du øke antall serier, eksempelvis at du i stedet for bare 3×15 repetisjoner glutebridge tar 4×15 repetisjoner. Øk belastningen gradvis 🙂


1) GLUTEBRIDGE MED STRIKK

3 serier med 15-30 repetisjoner. Stram mage og rumpe mens du presser hofta opp og knærne ut til siden, over tærne.

Kompresjonstights HER |  SportsBH HER |  Levity matte HER |  Levity minibands HER


 

2) ETTBENS GLUTEBRIDGE MED STRIKK

Sett beinet som er i bakken nærmere midten. Stram mage og rompa. Bøy den ene foten og fokuser på at det er rumpa som skal opp mens du prøver å holde ryggen rett. 3×15 repetisjoner.

Kompresjonstights HER |  SportsBH HER |  Levity matte HER |  Levity minibands HER

Lone har på seg genser HER3) SIDELIGGENDE HOFTELØFT

Her skal du ligge på siden, med nederste hofte presset mot bakken. Så løfter du den motsatte hofte opp så høyt du klarer uten at korsryggen beveger seg. 3×15-30 repetisjoner. 

Kompresjonstights HER |  SportsBH HER |  Levity matte HER |  Levity minibands HER4) SIDE HOFTELØFT (stående)

Hold deg til en partner eller en vegg. Stram rompe og mage. Strekk ut hoften så høyt opp til siden du klarer, uten bevegelse i korsryggen. 3 serier med 15 repetisjoner her også (på hver side). 

Kompresjonstights HER |  SportsBH HER |  Levity matte HER |  Levity minibands HER5) KNEBØY MED MINIBANDS

Med minibands får du ekstra kontakt med rompemuskulaturen. Ha tyngdepunktet på hælene. Skulderbredde mellom bena. Hev brystet opp og se rett fram. La knærne peke utover hele veien opp og ned, hold spennet i rompa. 

Kompresjonstights HER |  SportsBH HER |  Levity matte HER |  Levity minibands HER


 

6) ROLLOUTS MED LEVITY ABWHEEL

Denne øvelsen er knalltung og effektiv men lett å regulere belastningen på. Stram inn magen og sett knærne i bakken. Rull deg ut så langt du klarer og hold spennet i magen hele tiden. 3 serier med 10-15 repetisjoner (gå så langt ut du klarer). PS! Tightsen har vunnet best i test på TV2 Hjelper Deg, Birkebeiner’n og SKIsport. Nedsatt 400 kroner HER! Anbefales.

SKINS A400 BLACK GOLD tights HER  |  Björn Borg SportsBH HER |  Levity Abwheel HER


 

7) ROLLOUTS MED LEVITY ABWHEEL

Ligg på magen. Legg albuene ned i bakken foran deg. Løft opp rompa så høyt du klarer med strake ben. Hold på litt på toppen og skvis til med rompeballene. Spenn ut mot strikken. Strikkene er fargekodet med forskjellig motstand, velg den som passer ditt nå.

SKINS A400 BLACK GOLD tights HER  |  Björn Borg SportsBH HER | Levity minibands HER


PS! TIGHTS.NO HAR FORTSATT BLACK FRIDAY SALG -> HER

Tights.no har også en julekalender hvor lukene er fylt med produkter for over 25 000 kroner. Trekning hver dag i desember helt frem til jul! Når du deltar kan du også låse opp en rabattkode som gir halv pris på treningsutstyret jeg bruker. 🙂

 

HVORFOR TROR JEG IKKE PÅ MEG SELV?

Det plager meg selv at jeg blir så nervøs og har så lite troen på meg selv. For HVORFOR skulle ikke jeg klare å rocke en scene i lipsync battle? Tidligere i uka holdte jeg på å trekke meg, men jeg er så glad for at jeg bare kjørte på for SHIT så gøy det var! På show nummer to hadde man dansere og en hel koreografi (som jeg hadde en halvtime på å lære!), men det gikk veldig fint, det sitter vel enda inne etter all dansingen tidligere i år. Og så må jeg si tusen takk for deres enorme støtte i studio i kveld! Jeg har verdens fineste gjeng med lesere, jeg er veldig glad i dere! Håper vi får til noe lesertreff / venninnekveld en dag i framtiden! Lipsync battle kommer på tv2 til våren. 

Her har dere en liten sneakpeak! Dette er fra da vi tok bilder etter showet, meg og de flinke jentene jeg hadde med meg på scenen. Dette blir spennende sant?

Nå er jeg alene hjemme, og det er så sinnsykt deilig å slappe av i sofaen, spise all drittmaten vi har i huset og se på en serie. Dere må begynne på devious maids om dere ikke allerede har sett serien! Den er fantastisk, og den kan faktisk nesten måle seg med frustrerte fruer.

Vi snakkes i morgen, jeg er så sliten at jeg må bare koble bort sosiale medier litt.. <3 

VI ER BEST!


Nå sitter jeg nok en gang med 150 sommerfugler i magen backstage hos tv2. Hele denne stemningen tar meg tilbake til “mitt dansecrew”, og det er ubeskrivelig trist at jeg aldri skal få være med på det igjen, haha.. Men sånn er det, fortid er fortid og jeg får fokusere på det morsomme jeg skal gjøre nå! Vi har nettopp hatt en liten gjennomgang av showet jeg skal ha på lipsync battle, og jeg tror det blir veldig kult. Jeg kommer aldri til å bli en “scenepersonlighet” og motstanderen min er veldig vant til å stå på en scene, han er artist, og jeg føler meg som vanlig at det ikke blir seier på meg – men jeg skal gi ALT!


Og dere? Vi har satt publikumsrekord for lip sync battle! Vi er best, haha!  De har allerede spilt inn maaaange episoder, men takket være dere, mine lesere, kommer det flere enn noen sinne. Faktisk blir det ikke engang plass til alle, så det er sykt! Gleder meg til å møte dere!

Om dere lurer på hva konseptet er, så kan dere se et klipp av den amerikanske versjonen her: