hvordan få bort døde hudceller

annonse 

Jeg har hatt noen stressende uker (sett bort fra min lille ferie i LA), og ikke særlig mye tid til å bare sitte i stua, gjøre ingenting, slappe av.. Eller, tiden har jo vært der, men jeg har prioritert å dra ut for å feste og det er jo ikke bra for kroppen. Jeg merker at jeg har sett sliten ut, jeg har vært trøtt, og jeg trengte å føle meg litt fresh igjen!  Så, i dag testet jeg ut en ansiktsmaske som kom fra denne lille søte boksen, kalt Face Gel fra MayBeauty.

 

Denne skal fjerne oljer, ta bort døde hudceller, rengjøre porene og gjøre huden glattere. Man skal kun ta masken på de stedene man ønsker å rengjøre, altså ikke hele ansiktet om det ikke er nødvendig. Underveis i prosessen kan man faktisk se hvordan de døde hudcellene løsner, og huden ble helt sykt glatt!

Smør den på der du vil ha den, jeg tar fingrene i sirkelbevegelser og masserer den litt inn. Kremen er gjennomsiktig, men jeg påførte over nesa, i kinnene og i panna. Her kan man faktisk se at noen av de døde hudcellene flakker av.

 

Jeg føler det her er litt “ekkelt” å vise dere, men altså.. Se. Så mye! 


 

.. Så vasket jeg ansiktet, og huden ble som ny! 

Altså, jeg skulle ønske dere kunne kjenne på huden min nå som jeg er ferdig. Den er helt porselen! Jeg får vanligvis komplimenter for å ha glatt hud, men nå altså. NÅ! Dette er ganske next level etter hvordan jeg var, og så bare etter en behandling 🙂 Det var ganske utrolig å se hvordan den døde huden bare forsvant, jeg ante ikke at jeg hadde så mye. Det må nesten bare oppleves, jeg er vanligvis en skeptiker men å kunne se resultatene underveis mens man holdt på.. Det var ganske sykt. Jeg har merket nå veldig godt etterpå når jeg skulle ta på meg foundation og pudder at det er mye enklere å sminke meg, det ser ikke ut som et lag på toppen av huden, om dere forstår. 

Tommel opp for det her, altså! Det skal jeg absolutt gjøre flere ganger. Og ps! Koden Sophie30 gir 30% avslag, du aktiverer koden automatisk ved å trykke her.

videoblogg – fuck marry kill!

Det er mange av dere som har ønsket seg en “fuck marry kill” video, og her er den! 🙂 

Jeg og Joakim har snart 15 000 subscribers på youtube, noe som er kjempegøy. Om du enda ikke har begynt å følge oss kan du gjøre det her, da ser du videoene en dag før alle andre! 

 

hva skjer med det her?

Jeg begynner å bli lei av å skrive om de rare sovevanene mine og dere er sikkert lei av å høre om det, men herreguuuud.. Jeg sovnet rundt 01 inatt og våknet klokken 04:45, og har vært våken siden da. Jeg lå i sengen en liten stund og bare surret, men rundt 6 hoppet jeg altså opp fra sengen. Eller, hoppet og hoppet – jeg bannet og styrte og hatet meg selv for at jeg sto opp så tidlig uten grunn. Men sett bort fra mitt dårlige humør følte jeg meg litt som fotballfrue som var så tidlig oppe, jeg tenkte “jaja, nå er det meg og Caroline som er våkne her i landet da” hehe. Beundringsverdig at hun, og for øvrig tusenvis av andre klarer det hver eneste dag og likevel står opp med et smil! 

Jeg hadde like greit en liten photoshoot da jeg våknet i natt. Istedenfor å sove, liksom. Prioriteringer!


Jaja, nå skal jeg komme meg på kontoret. Dette er en spennende uke for min del, det siste året har jeg jobbet med et prosjekt som betyr veldig mye for meg og endelig er alt klart. I morgen når nyheten pressen, men også dere! Det er et prosjekt som står hjertet mitt veldig nært og som er i samarbeid med to andre profiler som jeg liker godt, dette er noe jeg har lagt hele sjelen min i og jeg er så jævlig stolt over resultatet. Et lite hint kan jeg vel komme med.. TV! Jeg gleder meg til dere får vite. Kyss og klem! 

ny hårfarge (igjen..)

//Sponset behandling

I går var jeg hos Meena / Vogue frisør for å fikse litt på sveisen! Vogue har i flere år vært en populær salong i Bergen, men er ganske nylig åpnet i Oslo. Jeg har visst av stedet en stund ettersom jeg har flere venninner som går hit, men dette er altså første gang jeg tester salongen selv. Og jeg er så fornøyd! Vi har tonet ned fargen litt, og satt på nye extensions (tape it har jeg nå, men de har også hair talk og andre merker, alt etterhva man passer). Det var så digg, og nå er jeg happy med håret! Jeg var jo glad før også, men det jeg hadde fra før begynte å bli så slitt, og da får jeg panikk. Salongen ligger forresten sentralt på Majorstuen, så om man bor i Oslo eller skal ta turen innom er det lett å finne fram.  

Dere finner Vogue på instagram her, og nettsiden her. Der finner dere all kontaktinfo om dere skulle ville bestille time, studenter får 30% avslag på alle fargebehandlinger! Jeg bestilte time selv ved å kontakte dem via facebook her, det er jo også en mulighet 🙂 

 

ungdom og psykisk helseJeg og en gjeng andre bloggere ble invitert på et møte med Jonas Gahr Støre og et par andre fra arbeiderpartiet her om dagen. Hvorfor i all verden, tenker kanskje du? Det vet jeg at mange stusset litt på, etter å ha lest i kommentarfeltene til nettavisene i går (noe man egentlig aldri burde gjøre). Det har seg sånn at vi alle har ganske god peiling på sosiale medier, men vi har også fått høre enormt mange historier fra ungdom som ikke har noen å snakke med – ofte er det da vi bloggere som får en mail sent på kvelden fra noen som vil ta livet sitt, noen som blir mobbet, har alkoholiserte foreldre, driver med selvskading, har havnet på kjøret med narkotika.. Jeg tror jeg har hørt det meste. Så, vi sitter inne på en del informasjon, og dette snakket vi masse om i går. Hvordan har norsk ungdom det? Hvordan er det med mobbing på sosiale medier? Hva kan politikerne gjøre annerledes? Dette følte jeg var et ganske tungt ansvar å bære, ettersom jeg følte jeg sto ansvarlig for alle mailene dere har sendt meg og at de nå kunne være “godt” for noe, om dere skjønner. Jeg fikk faktisk 30 minutter alene med Jonas først for å spørre han om litt hva jeg ville. Da tenkte jeg å gjøre noe annerledes, og resultatet kan dere se i videoen under her. Det ble en fin samtale, men nå skal det jo sies at han ikke overraskende er veldig politisk korrekt og at det skal endel til for å vippe han av pinnen. Ikke slik som meg med andre ord som bare sier alt som faller meg inn uten å tenke over noe som helst. Men til tross for det har vi mye til felles, og våre veivalg i livet har ikke vært så ulike til tross for at vi har havnet på helt ulike steder – enn så lenge, kanskje jeg er neste statsminister, man vet jo aldri..

Mine erfaringer med å søke hjelp i Norge er så som så. Jeg har blitt møtt av fantastiske mennesker i helsevesenet, også over telefon om jeg har ringt for å søke hjelp, men jeg har også støtt på mye motgang. Det tror jeg er felles for alle som prøver å søke hjelp. I tillegg ser jeg på det som litt unødvendig å ha hundre dager i året med kulturell skolesekk hvor man ser på folk slå på trommer, og så har man ikke tid til å ha et par dager i halvåret om psykisk helse? Helt ærlig, så synes jeg psykologi burde vært et fag fra ganske tidlig av, og jeg synes det er merkelig at vi ikke har det. Man er så flinke til å snakke om alt, men ikke hvordan man har det. Hva er egentlig en depresjon? Hva er angst? Hvordan takler man det? Og hvordan vet man om det bare er en dårlig dag eller en dårlig uke, eller noe mer heavy? Jeg håper virkelig at dette møtet kan bli noe mer enn bare snakk og store ord. La oss krysse fingrene! 

heeeeey!

Jeg sitter hos frisøren og blogger, jeg kjappet meg hit rett etter noen møter. Planen er å jobbe meg igjennom innboksen samtidig som jeg får håret fikset, men akkurat nå er jeg inne på foodora istedenfor, haha.. For dere som ikke bor i Oslo, foodora er en tjeneste som leverer mat via sykkelbud – det er så digg, og leveringen koster typ ingenting. Så, her sitter jeg da.. Ser på mat, burde ha jobbet. Og så har jeg begynt å se på house of cards og vil virkelig skru på en episode her også, jeg burde aldri ha begynt med den serien.. Venner og familie kan jeg ta opp kontakten med etter jeg er ferdig med sesong 4, nå blir det bare meg og netflix framover. 

Ellers – jeg og denne mannen har hengt litt! Snakk om fin fyr da, som jeg forresten var forelska i for 5-6 år siden. Så vet dere det.

 

takk takk takk!

//produktplassering 

Fy faen for en fin morgen jeg har hatt. Det skjer liksom ikke så ofte, jeg er som regel veldig sur tidlig på dagen, men nå.. Alt har bare gått akkurat slik som det skal! Sett bort fra at jeg jobber hjemmefra idag, jeg føler meg ikke bra sånn fysisk men psykisk er det viktigste så lenge man ikke er dødssyk, dere skjønner hva jeg mener. 

Jeg har vært plassert i sofaen hele morgenen, med word-dokumentet som jeg for tiden hater for det minner meg på boken.. Som jeg holder på å skrive. Og som snart er ferdig. Og som jeg angrer litt på at jeg nevnte til dere for presset er så stort, men den kommer jo uansett så det spiller vel ingen rolle om dere vet eller ei. Jeg forflyttet meg akkurat inn på badet for å fikse på morgensveisen, pluss det er litt bedre lys der til å ta bilder. Og, så må jeg bare si takk takk takk for alle de fine tilbakemeldingene dere har gitt meg den siste tiden! Jeg har ikke hatt tid til å lese alle tilbakemeldingene som kommer inn via innboks på fanpagen, men idag har jeg gjort det og jeg ble som vanlig utrolig glad. TAKK for at dere finnes! ! ♥

Morgensveis steg 1, 2 og 3.. Nå som dette er overstått stikker jeg i to møter, og så.. fikse håret! Finally! 
 

til mamma og pappa

 


 

 Alle skulle hatt foreldre som dere.

Og det mener jeg virkelig, for tenk hvilke fantastiske barn dere har!

Det kan kanskje høres feil ut når man leser det med en gang. Men jeg er stolt over dere, fordi dere har gjort meg og lillesøsteren til mennesker dere kan være stolte av. Og det tror jeg er en direkte refleksjon av deres jobb som foreldre.

Lillesøstra mi flyttet alt hun hadde og dro til New Zealand i en alder av 17 år. Hun er politisk aktiv, gjør det bra på skolen, takler alle utfordringer som skjer på andre siden av jorda uten hjelp, hun skriver som en gud og leser mer heavy bøker enn jeg selv kan drømme om å gjøre. Og hva ønsker hun seg hvert år? Bøker. Hun er typen som kan dra på en konsert alene, for hun er der for musikkens del og ikke snapchat-storyen. Hun er typen jeg gleder meg over å ha i familien. Jeg viser instagrammen hennes fram til venner, fordi hun er så jævlig mye kulere enn andre 17 år gamle jenter jeg kjenner. Hun er mitt forbilde. 

Og så har vi meg, da. Dere som sitter og leser her, vet jo allerede min greie. Men dere vet kanskje ikke hvor like jeg og søsteren min er. Vi er totalt ulike i utseendet, men så like i humoren. Både jeg og lillesøsteren min er utrolig snille, ydmyke og kjappe i replikken. Vi kan snakke for oss, reagerer kjapt og er flinke i sosiale sammenkomster. Vi har, det jeg selv vil kalle, en skarp humor. Den er smart, rett og slett. Du forstår det om du forstår det. Og om du forsto humoren min, så tror jeg ikke du ville kalt meg så dum som du kanskje gjør. 


 

Poenget er, jeg liker dere, mamma og pappa. Jeg liker at dere snakket med oss hele oppveksten. Jeg liker at dere ikke baksnakket andre foran oss. Jeg liker at dere ikke involverte oss i problemer dere eventuelt måtte ha. Jeg liker at dere ga oss kjeft, men ikke unødvendig. Jeg liker at dere forsto, og at dere husket så godt hvordan man er under ulike perioder av livet. 

Jeg liker at dere forklarte meg om global oppvarming under middagsbordet. Jeg liker at jeg fikk kjeft for å ikke resirkulere. Jeg liker at mamma dro meg med for å spionere utenfor en pelsdyrfarm da jeg var åtte år gammel. Jeg liker at jeg senere skrev en sang om det, som mamma sa den gang helt ærlig ikke var verdig for mgp jr, men den var verdig for noe større. Som inspo til hva denne bloggen er, kanskje. Ikke vet jeg, men du hadde rett, mamma.


 

Jeg liker at vennene mine hadde, og enda har, et hjem nummer to hos dere. Jeg liker deg pappa, for at du forklarte meg at gutter på 19 år kjører ikke rundt på jentegjenger som er 14, med mindre de ikke er helt gode. Du hadde rett, pappa.

Jeg liker familien min, jeg. Og jeg kan bare håpe at jeg og søsteren min blir halvparten av de foreldrene dere er. Men vet dere? Jeg tror ikke vi kommer til å bli foreldre overhodet, for dere lærte oss om global oppvarming og for høy befolkningsvekst. Likevel vil dere ha barnebarn, så der må dere ta litt selvkritikk, mamma og pappa. Det er mulig jeg får et barn en eller annen gang, med en mann som ikke kjøper kjøtt og som behandler meg bra. Fordi det har dere lært meg. 

Poenget er. Dere er kule.

Jeg er heldig som har dere <3 

 

Til alle som ikke skjønte det

.. Så er den meldingen her fake, og lagt ut på en humorblogg, fordi det er.. HUMOR! TULL OG TØYS! Her kan dere se hvor det er hentet fra. Jeg tar det opp fordi folk tydeligvis driver og klager til tv2 om at jeg får sendetid når jeg er en potensiell morder, men slik er det altså ikke. 

 

 

 

Jeg er ikke dum og jeg er heller ikke sååå gal, selv om man kanskje liker å tro det. 🙂 

rød dag? ok?

Snart april! Snart sommer! Jeg prøver å holde meg positiv her skjønner dere, for dette er en dag hvor jeg bare må.. work work work work work. Hver gang jeg har vært på ferie blir det totalt kaos i hodet, innboksen, livet, psyken.. Dere skjønner, så mye å gjøre. Jeg har to møter idag, og så skal jeg sitte på en cafe og ja.. work work work work work (jeg sier det slik som Rihanna hehe) og så spille inn videoblogger med Joakim på kvelden. Det ser jeg i det minste fram til! 

Det er rød dag, så jeg håper dere som ikke har en hel haug av kaos ovenfor dere slapper av. Jeg gleder meg bare til jeg har litt mer system! Vi snakkes senere, xo! ♥