det nærmer seg jul

Nå skal jeg gå å legge meg. I morgen er det jo 1 Desember! Noen andre enn meg som gleder seg til å åpne kalender!?
Skal som sagt også farge håret i morgen (etterveksten) og fikse neglene profesjonelt hos Juvelen spa, så endelig kan jeg føle meg fin igjen! Hater når man får sånne “perioder” hvor alt bare blir feil. Akkurat nå føler jeg meg bleik og utrolig skitten på grunn av etterveksten, så sånn sett kan man vel kalle meg rimelig overfladisk. Men alle hater vel en dårlig hårdag? Noe jeg har hatt i snart tre uker! 

Ps, stor takk tl Ida Martine (barbie) som viste meg en side med kjempefine kjoler! Siden finner dere HER. 

GODNATT!

Var sammen med Anne-Sofie og Amanda i ettermiddag, så blandt annet i noen gamle fotoalbumer og mimret! Jeg og Anne-Sofie har opplevd så SINNSYKT mye sammen, har jo vært venninner i 16 år. Dette er fra 17 Mai! 


Og Anne-Sofie fikk med seg en random jakke i helgen, så om noen savner en jakke fra jack and jones med kondomer i jakkelomma så er det bare å si ifra. Tror aldri jeg har ledd så mye som når vi skulle skjekke lomma for identifikasjon, og så var det KONDOMER der… Typisk. 


for dere..

Har jeg åpnet formspringen min IGJEN, haha. Synes det er et helvette egentlig å svare på spørsmål (har 2240 i innboksen nå) men skjønner at det er mye dere vil vite som dere ikke får svar på her. Så derfor har jeg den åpen nå!

Var litt dårlig respons her på bloggen angående det sist, så hva sier dere til at jeg åpner den hver Onsdag? Skrik ut JA eller eventuelt NEI!:-) 

Her finner dere meg på formspring!


Haha bare siden dere likte meg så godt uten sminker. Elsker jo komplimenter! Og nei, jeg bruker ikke mascara , har vært så heldig å få helt mørke vipper naturlig:-) Smask til dere da, LOVERS!


 

nyttårskjolehjelp!

Nå er det snart nyttårsaften, og det er på tide å begynne å tenke på kjole for min del i alle fall! Om man skal bestille på nettet er det jo greit å begynne i god tid? Jeg var innom alle butikkene i byen i dag, men fant ingenting jeg ville ha desverre.. Så derfor spør jeg dere – har dere sett noen fine kjoler i det siste, enten på nett eller i byen? Så kom gjerne med tips! Kan gjerne belønne den som kommer med best tips med en link om ønsket! 

Tror det kommer til å bli veldig bra i år, går på verdens beste skole så alle som går i andreklassen der skal feire nyttårsaften sammen ( nesten alle, hvertfall!). Tror det blir ekstremt koselig! Skal også være sammen med kjæresten min, spise sammen og sove sammen. 

Kan tenke meg kjole i passform noe sånt som disse her, enten stram eller over en skulder. 

Med andre ord – jeg vil helst ha en kjole som ikke gir spessielt dyp utrining, men som uansett er stram og ikke i en knæsj farge, haha! Noen tips? 

dagens outfit

Sånn her har jeg altså sett ut i dag på skolen + wedges på bena! Og snart skal jeg dra til byen for å se etter nyttårskjole, haha tenk at man kan synes sånt er slitsomt.. Er ekstremt sulten så skal gå å drikke litt vaniljesaus! Merkelig skrue over here. Det er faktisk noe av det beste jeg vet haha! 


(Drakk 5 og et halvt glass vaniljesaus mens jeg skrev dette innlegget.. Sånn går det når man har tregt nett!) 

det jeg kjøpte i går

Her kommer bilder av det jeg kjøpte i går! 

Og til dere som har bestilt Femelle-kalenderen, er veldig lei meg for at de ikke har kommet før selv om det ikke er jeg som styrer med det. Har jeg reklamert for et produkt så får jeg vel ta deler av skylden? Si ifra om det ikke kommer i løpet av I DAG, dere skal jo få før 1. Desember. Så skal jeg se hva jeg kan gjøre:-)

Rosa genser

Blå strikket genser
skjerf


strømpebukser

minner

Åh, jeg har sett noen timer på youtube nå – og jeg blir både veldig glad men samtidig veldig trist av å minnes barndommen. Det kjære 90tallet, folkens! Dette er ting jeg har vokst opp med.

Dere fra det tidlige 90tallet kjenner vel igjen mesteparten av det her, noen som ser en barndomsfavoritt? Selv var mumidalen en slager for meg!

Og når vi snakker om minner – søskenbarnet mitt Stine har vært og funnet fram gamle bilder av oss, og det er koselig men utrolig flaut å se på, haha. Så om dere vil se litt…annerledese bilder av meg, kan dere jo se på bloggen hennes HER!  Gleder meg til jeg kommer til deg snaart! 

 Ahh, Peter pan 2! Dette var uten tvil favorittsangen, og synes enda den er sykt fin. I tilegg var jeg forelsket i Peter… 

 Ååååh, så fint! Anastacia. Er faktisk mange venninner som ikke har sett denne, og det er SYKT! 

 Herkules 

 Den lille havfruen

 Mumitrollet , beste i verden. Husker jeg var livredd hufsa og turte ikke å se på henne, løp alltid bak døra – og så turte jeg en gang å titte så vidt bort på tven, og etter det har jeg vært traumatisert. Er ikke før NÅ jeg har begynt å klare å se det! 

Grøsserne.. Husker jeg brukte å se det på “fox kids” som Jetix (?) het den gang da, og jeg kunne ikke engelsk så skjønte ingenting – men var dødsskumelt uansett! Når jeg ser på det nå virker det veldig  old school. Men enda en favoritt, og bøkene kan jeg enda lese!

skolestress

Dere må nok vente til i morgen for å se det jeg shoppet i dag, kameraet vil bare ikke ta bra bilder i kveld! Kan hende jeg bruker noen av de nye klærne i outfit i morgen også, så da får dere i alle fall se! Klarte å spraye hårspray INN I ØYET mitt for rundt en time siden, at det er mulig. Det er enda hovent så ser ikke helt på topp ut uansett, kanskje ikke så bra å ta “fine” bilder da! 

Er mye å gjøre nå med tanke på skole, og vi har faktisk et kjempespennende prosjekt på gang i sosiologi! Jeg og Amanda skal ut og observere på en bedrift, og vi skal på ungdomsskole.. Dere kan jo bare gjette hvilken skole, og hvem som går der haha… Skal bli spennende å se på den adferden! 

Ellers har jeg noen ting jeg kan vise dere! Som dere vet er jeg helt avhengig av løsvipper men det er så LATTERLIG dårlig utvalg i byen hvor jeg bor – og har kjøpt på nettet før, de ender alltid opp med å være av dårlig kvalitet. Men på juvelen spa i Harstad har de fått inn størst utvalg i hele byen, så anbefaler alle å ta en titt innom der! Både jeg, Amanda og Anne-Sofie kjøper derifra nå, og alle er superfornøyde. Bare et tips!

Tenker å bruke de med pynt på til nyttårsaften – siden jeg bruker løsvipper til vanlig er jo det greit med en forandring til spessiele anledninger! Eller hva tror dere? 

Fikk også med meg en lipgloss som skal gjøre leppene større – elsker følelsen av at det stikker litt på leppene, om dere skjønner hva jeg mener? Jeg spurte hun som jobbet på juvelen om det kom til å prikke på leppene og da sa hun “ja, litt” og da ble jeg egentlig litt skuffet… Men det prikket som bare pokker, og funket veldig bra! Et fint alternativ for oss som ikke er helt fornøyd med det vi har fra naturens side men likevel ønsker forandring. Bedre enn sexy motherpucker, synes i alle fall jeg! 

Som dere sikkert har merket liker jeg best lyse farger på leppene – helst en litt nude brunfarge. Denne fargen passet meg perfekt! 

Haha og her har vi dagens sløveoutfit! Jeg må seriøst ha på meg helt tighte klær og høye hæler, om ikke ser jeg ekstremt liten og kompakt ut.. Men hvorfor ikke når man bare skal slappe av? Føler det blir feil å ha på meg finstasen hver gang jeg skal blogge, det gir veldig feil bilde av meg som person.

hjemme fra en shoppingrunde (igjen..)

Hei! En stund siden jeg har oppdatert, skjedde riktignok ikke så mye i går heller . Jeg og Marco slappet bare av, så film og koste oss. Vi har også tullet en del med iphonen, blandt annet med songify haha.. Noen som har prøvd det? Er også helt avhengig av Nyan cat, vi spilte det i nesten to timer i går..

Som dere kanskje skjønner utifra overskriften, var jeg, Anne-Sofie og Amanda i byen etter skolen, og jeg fant noen fine ting! Vi gikk å snakket om at det aldri kommer inn nye ting på bikbok, så dro vi innom – og ironisk nok hadde de fått inn MASSE fint og nytt, blandt annet mange fine pysjamaser! Bilder kommer senere! Om jeg får til å ta noen bra.. Akkurat nå er det så mørkt, og jeg vil helst ikke ta bilder av klær med blitz… Vi får se!

Haha hver gang jeg holder noe i hånden skal noen av dere begynne å spekulere i hva jeg holder,  og det er altså ikke en dildo som mange trodde ( hvem pokker går rundt med dildo i byen..) men en PENGENBOK. Så now you know! 

Aw, hello kitty!! søteste i verden, og best av alt? Testes ikke på dyr! 

Når jeg kom hjem så jeg at mamma hadde hengt opp julestjerne på rommet mitt også, endelig! Kjempekoselig, nå kommer julen snart dere! 

Komplekser, liksom..

Jeg skal aldri mer gå i høye hæler når det er regnstorm ute og is på veien. Jeg måtte holde meg i venninnene hele veien til byen, tror vi brukte tre ganger så lang tid enn det vi pleier å gjøre. 

Og en ting jeg kan love dere – vi er VERDENS beste facerapere! Kall oss gjerne barnslig, men er faktsik noe av det morsomste i verden. Jeg, Anne-Sofie, Amanda og Caroline prøver alltid å gjøre det på hverandre, og i dag var det altså min tur til å få svi. Hver gang vi faceraper Caroline skriver vi noe om president Obama, haha! Det er så sykt bra.

alt som trengs for en perfekt dag

Gjett hva jeg rakk i morges før skolen startet? Jo, å ta meg et bad! Føltes en smule merkelig å stå opp i femtiden for å rekke å slappe av før skolen, og jeg var langt ifra våken mens jeg desperat prøvde å kravle meg ned på badet. Men når jeg kom opp fra badekaret følte jeg meg nesten som et nytt menneske! Det var så godt å bare blåse tørt håret, smøre meg inn – og så dra på skolen.

Men i dag kommer jeg nok til å ta “bloggfri” resten av dagen. Skal være sammen med kjæresten og se film, dere maser sikkert på daglig basis om vi enda er sammen – bare et bevis på at enkelte ikke leser tekstene, skriver jo om han flere ganger i uken. Er veldig tungt å ha så lite tid sammen så vi må bruke den vi har til hverandre. Fine håndballstjernen min..♥ 

Alt som trengs for mine “bli fin” rutiner, haha! 


Denne er faktisk helt fantastisk! Huden lukter sykt godt etter at man har brukt den, og man glittrer også litt. 


Første gang jeg prøvde sånne “badekuler” og først var det litt ubehagelig og føltes som om det var masse sandkorn i badekaret, men de løste seg opp etterhvert og da ble det veldig godt. 


Parfymen jeg bruker for øyeblikket, har hatt den i flere år – men først i det siste jeg har “oppdaget” den på nytt igjen. Elsker virkelig lukten! 

<3<3 

Hahaha…. Hva skal man si! Naturlig frøken.  

snart jul

God morgen/formiddag mine kjære blogglesere! 

I går var det jo første søndag i advent! Håper alle “feiret” det på noen slags måte og bare koset seg, og ikke glemte å tenne lys på adventstaken! :D 

Det her kommer til å bli en laaaaang uke med tanke på skole – og forsåvidt kommer det til å bli en stressende uke på “privaten” også. Skal i alle fall farge håret på Torsdag, gleder meg UTROLIG masse til det, elsker å få fikset på håret!

Høres litt senere, suss! 

Dere har spurt veldig masse om denne genseren, og den er fra Carlings. Kjøpte den på salg så kostet bare 99 kroner, virkelig et bra kjøp! Meeeeen den er mye tynnere enn det ser ut som, trodde den skulle være en skikkelig tykk kosegenser men den er tskjorte-tynn. Fin uansett!