Sri Lanka neste!

Reklame | lapoint

For to år siden hadde jeg og Kasper den fineste ferien noen sinne. Vi har opplevd mange plasser sammen, både innland og utenlands, men det var noe helt spesielt ved Sri Lanka. Med en gang vi landet der, for nøyaktig to år siden hadde jeg allerede bestemt meg for at vi skulle dra tilbake, jeg håpte i alle fall vi skulle holde sammen og at det ville bli mange turer for oss – at det kunne bli oss to på ekte. Vi hadde enda ikke sagt at vi elsket hverandre, alt var nytt. Og nå er vi her to år senere, og skal på samme reise igjen. Vi er samboere nå, vi har gått igjennom så jævlig mye sammen av opp og ned, depresjon og helvete fra min side, tvil, kjærlighet, men jeg har den samme følelsen i magen som jeg hadde da. Forventning. Spenning. Forelska. Det er noe med det, når man finner et sted på kloden som er så vakkert og så godt, at du bare vet du må dra tilbake. Dette stedet føler du deg hjemme på, uansett hvor langt unna det er den nordnorske lufta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ble liksom kjent med hverandre på en helt annen måte da vi satte oss på flyet og reiste til andre siden av kloden. Sri Lanka. Vi våknet rundt 06 hver eneste morgen, det høres kanskje slitsomt ut men det var det ikke, vi våknet av oss selv. Vi surfet samtidig som solen sto opp, jeg ble gradvis bedre til å ta bølgene utover uken, Kasper fikk høy progresjon og kunne ha gått opp et nivå, men valgte å bli med meg. Litt kjipt for meg som følte jeg holdt han igjen, kanskje jeg blir enda bedre denne gangen? Vi gikk lange turer langs stranden, delte en flaske vin, sto opp og surfet igjen, og jeg gikk fra å være forelsket til å elske.

Og surfingen? Den er ikke så vanskelig. Aller mest er det herlig, du føler deg så sterk og flink når du klarer å ta din første bølge – og det klarer du! Når hodet treffer puta på kvelden er du sliten den perfekte måten, den måten som forteller deg at du har gjort noe godt for sjelen din, du fortjener en god natts søvn, men du gleder deg likevel til å våkne opp dagen etter å gjøre det samme igjen. Surfing er definitivt den enkleste av de vanskelige sportene jeg har prøvd. Man kommer i kontakt med seg selv og naturen på en helt annen måte enn noe annet jeg har prøvd, for ikke å snakke om hvor god trening det faktisk er. Jeg booker aldri inn noe annen trening når jeg er på surfecamp, det holder for meg. Lapoint tilbyr riktignok masse gratis kurs i yoga også, for den som er interessert i det.

Dette er faktisk femte gangen jeg drar på tur med Lapoint for å surfe. Jeg elsker det. Du bor i en fin villa, får servert mat, surfer litt på dagen og utover det kan du velge å gjøre hva enn du ønsker. Felles aktiviteter eller alene, bli kjent med folk eller gjøre din egen greie, ditt valg. Instruktørene er fine folk, det er mye fokus på naturen og respekt for lokalmiljøet, noe jeg digger. Denne gangen skal vi blant annet besøke et shelter, vi skal på turtle nesting, og vi skal på safari. Alt i regi av Lapoint, som virkelig er de beste å planlegge tur med. Hva enn du ønsker så fikser de det.

Jeg har selv reist til Portugal, Marokko, Bali og tidligere Sri Lanka med Lapoint.. Alt finner du her på bloggen, om du bare blar litt i kategoriene mine. Sistenevnte er åpenbart en favoritt, nå skal jeg altså tilbake! På en annen camp denne gangen, så det blir spennende. Vi har valgt å booke private timer i år som sist gang, da får vi tett oppfølging med instruktøren og jeg blir ikke like flau om jeg feiler. Men, det er så klart opp til hver enkelt.

Du kan lese mer om lapoint HER. Jeg lover, dette er den beste måten å reise på! Å dra på jentetur med Lapoint må være helt fantastisk, men du kan også reise alene. De fleste gjør faktisk det, og blir kjent med folk der borte.

jeg reiser i morgen!

Reklame | annonselenke lyko

I morgen reiser jeg på ferie (jeg blogger om hvor jeg skal senere), og jeg gleder meg veldig, selv om jeg gruer meg til shamingen i kommentarfeltet og derfor har jeg ikke blogget om reisen før nå, haha. Sånn kan det gå. Jeg trenger en uke med sol, bad, strender og bøker, herregud jeg har kjøpt og lest så mye bra i det siste som jeg gleder meg til å anbefale videre! Jeg skal ikke ha med meg så mye skjønnhetsprodukter, huden må få hvile, men håret har jeg stresset litt med. Det er ingen hemmelighet at saltvann sliter på håret, og jeg skal ha en uke med surfing.. Sist gang jeg kom hjem fra en slik reise så håret mitt ut som dreads. Heldigvis har jeg nå funnet en hårolje som faktisk er så god at jeg nesten ikke kan tro at det er sant – si hallo til Bjuwti!

Om det er noen som kan gå god for en hårolje, så er det faktisk meg. Det skal enormt mye til for at mitt hår ser frisk ut, ettersom det er så ødelagt. Jeg har veldig fargebehandlet hår og har ofte korte hårstrå som stikker opp litt her og der.. Jeg går til verdens flinkeste frisøren som har gitt meg løshår i topp kvalitet, men mitt eget hår er det verre å redde (kun min egen feil). Bjuwti samler alle disse hårene, gjør at slitt hår ser frisk ut, og i tillegg er den varmebeskyttende. Du får en fantastisk glans og jeg lover – du vil bli fornøyd! 

Du finner bjuwti HER. Den er på kampanje nå og koster 188 kr, men koden SOPHIE15 gir 15% ekstra rabatt (på hele Lyko).

💕 Håroljen samler de slitte tuppene og gir håret glans. Perfekt for deg som har fargebehandlet hår, løshår eller slitte tupper.

💕 Varmebeskyttende opp til 200 grader! Hallo, hvor genialt å få to produkter i ett?

💕 Den er vegansk og cruelty free.

💕 Ingen parabener!

💕 En flaske varer sykt lenge, ettersom du trenger så lite produkt hver gang. Jeg vil tippe du ikke trenger å kjøpe ny oftere enn to ganger i året.

💕 Prisvennlig! Bjuwti er på tilbud akkurat nå og koster bare 188 kr, men jeg har en rabattkode SOPHIE15 som gir 15% ekstra rabatt på hele Lyko i to døgn fremover.

Rabattkoden SOPHIE15 gir faktisk 15% rabatt på hele Lyko.no! Men rabattkoden er bare gyldig i 48 timer, så du må være rask. De har masse andre merker der også, men jeg er litt ute av “gamet” og aner ikke hva mer jeg kan anbefale.. Men, du finner blant annet foundationen jeg bruker der, Milani conceal perfect 2-1.

Om du har flere favoritter på Lyko, så fyr løs i kommentarfeltet. 

hvor mye vet faren min om meg?

For et par uker siden måtte jeg søke etter ny klipper på YouTube, derfor har det vært et lite opphold på kanalen. Jeg er ikke så god på klipping selv og vil ikke legge ut noe som er helt elendig, jeg fikk så høy standard etter å ha jobbet med Joakim i mange år!  😍 Nå har jeg heldigvis funnet noen nye å samarbeide med og standaren er høy, så dette tror jeg kan bli veldig bra.

Ikke at jeg er den som laster opp ting på youtube fast uansett, jeg gjør det når jeg har noe å komme med. Som for eksempel denne videoen! Jeg tester pappa i hvor god pappa han egentlig er, hvor mye kan han om datteren sin? Kan han navnet på alle mine tidligere kjærester? Vet han hvor mange operasjoner jeg har tatt? Hvor mange fag jeg strøyk i på videregående? Hva spiser jeg egentlig til vanlig? 

I dag skal jeg spille inn podcast, skrive, og så pakke til ferien jeg skal på i morgen. Har gruet meg til å blogge om det fordi jeg får så mye kritikk, ergo gruet meg litt til ferien. Men prøver å legge det litt bort og heller nyte, jeg trenger det virkelig nå.

endelig er det over!

Reklame | annonselenker fra mynelly & omtale egen kolleksjon skappel

Hei! VG har publisert et ganske fint intervju av meg, jeg ble fornøyd og følte jeg fikk snakket om mye nytt. Om du vil lese det kan du trykke her.

For et par kvelder siden fikk jeg ordentlig angst (kroppen skjelver og jeg ble panisk), og slik har jeg ikke hatt det på lenge. Da vet jeg at jeg må roe ned på enkelte områder for et par dager, så jeg avlyste noen møter og prøvde å slappe av på kvelden. Som regel er det på kveldene jeg oppdaterer bloggen (om jeg ikke har fått tid på dagen), men for min egen helse valgte jeg å legge den bort og heller fokusere på aktiviteter som ikke innebærer skjerm – da kommer jeg meg fortere bort fra den vonde følelsen, og nå har jeg fått roen tilbake – endelig er det over. Jeg har blitt utrolig god på å lytte til kroppen å kjenne igjen signaler.

Her kommer en oppdatering på hva som har skjedd siden sist..

Jeg har gjort det veldig bra på trening og føler jeg er inne i en god flyt. Og dette er verdens beste treningsklær, uten tvil! Det tror jeg mange av dere følgere synes også, fikk så mange meldinger på om jeg har rabattkoder og slikt. Dessverre ikke!

Toppen finner du HER, jeg anbefaler å gå opp en størrelse. Du får ikke svettemerker i den, og den sklir heller ikke oppover når du løper på mølla eller løfter vektene over hodet.

Tightsen er også helt fantastisk! Du finner den HER. Ikke gjennomsiktig, sitter perfekt, behagelig å trene i.. LOVE IT!

Jeg planlegger alltid treningen min for den kommende uken hver søndag. Da setter jeg opp tre økter på Barrys (eller, pappa som styrer kalenderen min setter dem opp for meg), og da er enhver økt like viktig som et møte. Den flyttes ikke på. Jeg dropper den ikke, med mindre jeg er veldig syk. Slik klarer jeg å holde oppe motivasjonen!

Barrys Bootcamp er dyrt men verdt det. Da frister det ikke å avbooke en time siden du likevel betaler såpass mye, i tillegg er dette den treningsformen som definitivt motiverer meg mest, og gir best resultat. En perfekt kombinasjon av kondisjon og styrke.

Jeg har hatt et lunsjmøte på Oslo Raw. Det er veldig insta-friendly der, og alt er vegetarisk (og vegansk tror jeg?). Det er faktisk nesten ikke til å tro, all maten er så god. Jeg spiser alltid Sweet Waffle, bestill den og takk meg senere. Jeg liker ikke sunn mat som smaker sunt (lol), jeg elsker junkfood, godteri etc. Derfor er denne perfekt for meg – sunn, men sweeeet.

Jeg har fått matchende negler på både fingre og tær, ettersom jeg skal på ferie. Dette er den fineste fargen å ha om du vil fremheve brunfargen. Dessverre vet jeg ikke hva den heter, slikt spør jeg aldri om. Jeg bare peker på den jeg synes ser fin ut.

Sjekk skillet jeg har på fingrene forresten, haha. Sånn går det når man påfører selvbruning uten å fjerne ringene først!

Henrik arrangerte åpningsfesten for restaurant Sanoma – da er det klart jeg må ta turen! Jeg hadde ikke de verste damene rundt bordet mitt heller 😍 Fin kveld, bortsett fra at det var her jeg fikk angst selvfølgelig, haha. Alltid når det passer minst. Sanoma var et skikkelig kult sted forresten, elsket interiøret som minnet litt om en nattklubb.. Sikkert et bra sted å spise før man drar ut en kveld.

Kjolen jeg hadde på meg finner du HER.

Ragnhild sminker meg et par ganger i uken nå, og dette var den siste looken hun la på meg. Jeg vil alltid at blikket mitt skal “løftes” litt, gjøre om formen på øynene mine.. Fra hooded eyes, til cat-eyes. Det er det magiske ved sminke, alle illusjoner man kan skape og hvordan man kan leke med utrykket. Om du kjenner ditt eget ansikt finnes det ikke grenser på hva du kan gjøre.

Jeg har spilt inn såkalt “sync”, det vil si når man snakker rett inn i kameraet for å forklare en situasjon.. Slik som vi gjør i Sophie Elises Verden, men også i The Kardashians. I år er det fin, rosa bakgrunn som virkelig står i stil med min estetikk! Elsker at vi bare løfter alt, og gjør det enda mer glam enn tidligere. Kommer på tv om en stund.. 😊 Å gjøre sync er gøy, men man blir jævlig lei av å snakke om seg selv / eget liv i flere timer i strekk, rett inn i kamera, uten noen å “sparke ball” med. Det er jo en monolog, som skal klippes inn i en sammenheng du selv ikke har peiling på.

Buksene jeg har på meg finner du HER. Jeg elsker dem, de sitter helt perfekt og jeg bruker dem ofte. Endelig “skinn”bukser som ikke lukter ekkelt og som ikke lager lyd når man går.

Genseren finner du HER.

Jeg har brukt en del kvelder hjemme alene i det siste, bare slappet av og lest i en bok, hørt på podcast eller sett på serie. Den nye serien om Bill Gates på Netflix er bra forresten, vi skal spille inn podcast i morgen og jeg kommer sikkert til å snakke masse om den.. Ble så inspirert av det gode, hardtarbeidende mennesket han ser ut til å være.

Jeg skulle gjøre et kommersielt samarbeid med Europris (en puff jeg hadde ønsket meg), og i samme slengen leverte de en pose med godteri.. Dette må være den beste, men også verste sponsingen man kan få. Posen veier sikkert to kilo og jeg klarer ikke å holde meg unna, det blir godteri døgnet rundt. En venninne av meg skal låne huset mitt når jeg er på ferie, jeg setter igjen posen til henne og satser på at hun spiser opp.

Det var mange som spurte på story om godteriet er vegansk – noe av det er, ikke alt. @Vegally på instagram pleier å legge ut oversikter med jevne mellomrom over vegansk godteri, det anbefales.

Så, til i dag! Jeg har jobbet for fullt, vært hos tannlegen, møter og hos frisøren. Møtte Kasper for å spise frokost sammen midt i mellom.

Genseren jeg har på meg er Nupen, fra min egen kolleksjon med Skappel. Jeg bruker den i fargen “sand”, men det har kommet inn flere nye farger som jeg gleder meg til å få tak i selv.. Det er bare å ta fatt strikkepinnene. Herregud, som jeg elsker denne kolleksjonen forresten. Det er så fine plagg, alt sammen. Tenk dere denne deilige genseren i blå, eller rosa? Æh, jeg kan nesten ikke vente! Du finner strikkesett til genseren HER, det er også mulig å kjøpe ferdig strikket.

Buksa jeg har på meg finner du HER. Dessverre (og som alltid) var den alt for lang i beina, så jeg har klippet den til.

I kveld skal jeg endelig se de første episodene av serien Exit!!!!!!!! Det har jeg gledet meg masse til. Ligger på nrk.no! I morgen spiller vi inn podcast, og så skal jeg å spise middag med teamet bak “Sophie Elise Tester Norge”. Har dere ønsker om ny sesong og tema jeg kan ta opp der? Fyr løs, i morgen skal jeg drodle litt med produksjonen. 😍Og, det kommer en ny video på youtube i morgen, med pappa! Hold utkikk.

en liste om i dag

Reklame | egen kolleksjon

💓 Dagens podcast:

Jeg er veldig opphengt i den norske podcasten «stemmer det?», selv om det bare har kommet ti episoder og det ikke ser ut til å komme flere, (jeg drømmer om å ta over dette konseptet). Det er nemlig helt genialt; programlederen møter norske kjendiser og intervjuer dem, basert på fordommer han selv har om vedkommende. Det kan være alt fra «du tar ansvar for din egen orgasme» til «du synes selv du er en bedre programleder enn Stian Blipp», for eksempel. Alle er så forfriskende ærlige, og mange av samtalene er drøye. Jeg gjestet podcasten for en stund siden og elsket det! Du MÅ bare høre denne om du trenger enkel underholdning som får deg i godt humør!

Ellers har P3 Dystopia kommet med en ny episode om overbefolkning. Perfekt for deg som liker svensk, og som er interessert i klima og miljø!

💓 Dagens låt:
Den beste spillelisten å ha i bakgrunnen hjemme er uten tvil Hotel Costes. Nå har vi fått Sonos hjemme, så det blir enten den eller min egen spilleliste Love som fyller rommene hjemme hos meg, link HER. All musikken jeg spiller hjemme er nettopp slik, kun i bakgrunnen for å skape en hjemmekoselig følelse, eller for å gjøre meg konsentrert når jeg skriver. All annen musikktid er byttet bort i podcast..

💓 Dagens opptur:
Jeg skal ut å spise med Kasper i kveld! Endelig blir det italiensk igjen, som må være min favorittmat i hele verden? Jeg hadde aldri klart å kutte ut pasta, selv om jeg sikkert ikke tåler det. Blir alltid ekstremt oppblåst og må løpe på do, haha.

Jeg har på meg Nona-genseren. Utsolgt i grå, men fortsatt tilgjengelig i tre andre nydelige farger!! Du finner den her.

💓 Dagens hendelse:

Jeg holdt foredrag for 500 personer, det var jo en hendelse i seg selv. Jeg snakket om meg, karrieren min, klima og miljø. Det var et veldig bra opplegg, det er helt fantastisk at man setter i gang slike tiltak på små steder (tommel opp til Sortland) og jeg er fornøyd med egen innsats, selv om det ikke er det beste foredraget jeg har gjort. Brannalarmen gikk rett før jeg skulle på scenen, vi ble stående ute en stund og publikum endte opp med å aldri få den matpausen de skulle ha fått, før jeg gikk på. Det stresset meg litt, for jeg er så opptatt av at folk skal ha det bra – og det går utover hvordan jeg leverer.. Jeg fikk mye skryt etterpå så forhåpentligvis var det ingen fare, men jeg er streng mot meg selv.

 

💓 Dagens beskjed:
Jeg visste ikke hva ellers jeg skulle kalle dette punktet, haha. Men! Som dere vet ble de fleste genserne i skappel-kolleksjonen utsolgt på null komma niks. De kommer inn på lager igjen etterhvert, men i begrenset opplag. Det betyr fortere utsolgt om trykket holder seg oppe, noe jeg tror det vil! Om du ønsker å sikre deg en genser kan du melde deg på nyhetsbrev HER, så får du beskjed med en gang plaggene slippes. Det er ikke sikkert jeg rekker å informere før alt er utsolgt igjen, nyhetsbrevet er derfor genialt.

Det er fortsatt et par gensere igjen, i enkelte farger. Du finner en oversikt HER! Dalen har for eksempel kommet inn igjen, i en annen farge 💕

Fine folk. Alle bildene i innlegget er fra lanseringsfesten men jeg har ikke fått dem før nå 🙂 

💓 Dagens fundering:
Plutselig sliter jeg med å si «s», kjeven min flytter enda på seg etter operasjonen og jeg må nesten lære meg å snakke på nytt, hele tiden. I det minste måten jeg uttaler enkelte bokstaver på, og spesielt S. Så jævlig irriterende, jeg har alltid vært flink til å prate og når noe plutselig skurrer henger jeg meg ekstremt opp i det.

En annen tanke skurrer i hodet mitt akkurat nå.. Du vet når noen lyver til deg, rett i ansiktet, men du er så jævlig redd for å gjøre folk ukomfortable at du bare smiler og nikker? Lar dem lyve til deg? Sånn er jeg hele tiden. Jeg hater å «ta folk» på ting, og vil heller at alt skal være komfortabelt og derfor holder jeg kjeft. Jeg vet egentlig ikke om jeg vil endre på det heller, for jeg finner ikke en smooth måte å si ifra på.

💓Dagens plan:
Dra ut å spise italiensk, og forhåpentligvis legge meg tidlig! Jeg og Kasper prøver på noe nytt, legge oss innen 23 å stå opp rundt 06. Vi får se hvor lenge det holder, både jeg og han får “oppheng” i ting og skal gå all in, og så dabber det av.

 

Vi snakkes i morgen! Da skal jeg også rekke å gå igjennom kommentarfeltet, det har vært umulig det siste døgnet med photoshoot, reising og foredrag.

foredrag og photoshoot

Reklame | egen kolleksjon

For en liten time siden landet jeg på flyplassen Harstad/Narvik, men ikke for å reise hjem denne gangen. Jeg kjenner det rykker i kroppen, at jeg bare vil leie en bil å kjøre hjem til mamma, slik blir det automatisk når jeg lander her og kan se fjelltoppene som allerede har fått snø på seg. Det betyr jo hjem. Pappa møtte jeg faktisk på Gardemoen i dag, han skulle på ferie men mamma er hjemme, derfor vil jeg litt ekstra til henne. Men nei, jeg har satt kursen mot Sortland, i morgen skal jeg holde foredrag på Seabad-konferansen. Jeg skal snakke om meg selv, miljø og klima med spesielt fokus på havet, og det skal være nærmere 500 personer i publikum. Dette er jo et emne hvor jeg ikke er ekspert, og heller ikke gjør alt (om noe?) riktig, men det er også et perspektiv de ønsker å ha på konferansen. Jeg skal snakke litt om hvilke utfordringer man møter som influencer / offentlig person når man ønsker å engasjere seg, hva bransjen kan bli bedre på, hva de som allerede er engasjerte kan bli bedre på, osv.

Sortland har jeg forresten et litt morsomt forhold til, jeg skulket skolen, skaffet meg fake legitimasjon og tok buss hit med min venninne Lisa da jeg var 17 år gammel – for å ta fillers i leppene. Jeg har ikke vært der så mange flere ganger, det er godt å komme tilbake med et litt annet fokus, haha.

Jeg dro hjemmefra allerede 07:20 i morges, jeg hadde photoshoot hele dagen på andre siden av byen. Dette har vi planlagt lenge og generelt sett har høsten min vært spikret siden ett år tilbake, derfor skjer det så mye spennende og alt på en gang. Enda en egen kolleksjon, mitt eget design står for tur! Det er noe helt annet enn Skappel og derfor kunne jeg gjøre de så tett opp mot hverandre, den ene slipper ikke den andre dårlig liksom. Jeg gleder meg til å dele mer med dere, slippet skjer i oktober. Hele kolleksjonen skriker Sophie Elise, samtidig som det er av høy kvalitet. Bukser som for eksempel ikke er for lange til oss som er lav, snitt som fremhever midjen, og en glamorøs look.

Det var en veldig spesiell følelse å se sitt eget navn her. 🙂

Jeg ville ikke være modell på alle bildene, det er viktig at folk får sett litt forskjellig. Valget falt på Ragnhild (@rmabeauty) som pleier å gjøre sminken min, også i dag. Hun er så nydelig og har fantastisk arbeidsmoral, slike folk anbefaler jeg gjerne videre igjen og igjen.

Bildene i dag ble så fine! Truls Qvale sto bak kamera, han har jeg jobbet med mange ganger før. (Elle-shooten, bokcover, nakenshooten osv). Han forstår min estetiske smak og jeg føler meg trygg når han tar bilder, og resultatet blir deretter.

Ragnhild har en «signaturlook» på meg, likt som at Dajana også har det. Dette er lRagnhild sin greie, og jeg elsker det.

Buksene mine er fra Norr.

Den søte hunden til Ragnhild!

Jeg hadde på meg en genser fra Skappel-kolleksjonen min. Dette er Fie, men i en ny farge som kommer inn denne uken! Det aller meste der er utsolgt, men du finner en oversikt over de tilgjengelige plaggene her, i tilfelle du har lyst til å strikke noen. Et strikkesett er den perfekte julegave til for eksempel en bestemor som liker å strikke, eller hva med en tante? Og så kan du overta genseren <3

Dette er forresten den enkleste genseren å strikke, det kan en nybegynner klare uten problem. Ullen stikker ikke i det hele tatt! Jeg er sensitiv for sånt og da klarer jeg ikke å konsentrere meg om noe.

Det er mye fint som skjer fremover – hard work pays off.

Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei mot Sortland, som sagt. Jeg ser frem til å komme frem på hotellrommet, ta en ansiktsmaske (jeg har pakket med meg noen fra MayBeauty), og så skal jeg legge meg så fort jeg kan. Jeg har tidlig oppmøte i morgen, og så er det rett tilbake til Oslo.

Vi ses i morgen! 

rense tankene, rense tennene

Reklame | premium white

Hva passer vel bedre når man har hatt en litt dritt dag, enn å komme hjem å vite at man har tid til å gjøre “egoistiske” ting som å for eksempel ta en ansiktsmaske, et bad (ja, jeg er besatt 😂)  se på en serie å bleke tennene? I dag har virkelig alt vært kaos, jeg har hatt klump i magen og så skikkelig frem til å endelig puste ut i kveld. Jeg er offisielt ferdig med å leve på akkord med meg selv, det har jeg gjort for lenge. Jeg ser frem til å sortere tankene litt..

Jeg har forresten en nyhet! Før var det kun mulig å kjøpe Premium White med abonnement, noe jeg syntes var litt unødvendig. En pakke holder virkelig sykt lenge for meg, og jeg fikk ikke bruk for de jeg fikk i posten etterhvert. Nå kan man kjøpe et kitt av gangen, uten å forplikte seg til å kjøpe flere – du bestiller bare mer når du trenger. Det er bittelitt dyrere, men jeg bruker samme boks i sikkert ett år, så om man legger det sammen blir det faktisk mye billigere.  👏🏼

Du finner Premium White HER. De har kommet med nytt og bedre design, pluss enda bedre bleking.

Dette er min bleking nummer én. Den gir ikke ising i tennene selv om du er sensitiv, jeg har mistet fyllingen i en tann og likevel går det fint å bruke. Det følger med en god bruksanvisning, skinnene som følger med tilpasses dine egne tenner. For å forklare det litt kort, jeg anbefaler å bleke tennene hver dag, i fire dager. behandlingen tar cirka 30 minutter hver gang – og så gjentar du behandlingen igjen etter behov, som for min del er ett par ganger i året.

Du finner oversikt over de nye produktene deres HER.

Altså, jeg liker Premium White så godt! Om du velger å kjøpe med abonoment (det har ingen bindingstid) er det som sagt litt billigere, 50% billigere faktisk. Men jeg anbefaler likevel å kjøpe en enkelt boks, test det for å se hva du synes, og hvor mye du bruker det før du forplikter deg.

Jeg har brukt denne blekingen trofast i et par år, og elsker at jeg har funnet min go-to 😀Om du velger å kjøpe denne boksen har du tannbleking i minimum seks måneder, forresten. Håper du blir fornøyd 🙏🏼

Endelig har Kasper kommet hjem, hurra! Og i morgen reiser jeg bort for å holde foredrag, typisk. Så kvelden skal brukes med han 🙂 

dans, miljø og drama

Reklame | egen kolleksjon

Jeg kan nesten ikke fatte hva som skjedde i går. Det var herlig å være på dansegulvet igjen, Emilie og Santino er fantastiske, men midt i dansen får han skulderen ut av ledd! Om man går tilbake å ser på klippet fra dansen så kan man se at jeg stopper å danse fordi jeg ser at noe skjer, så begynner jeg plutselig å hoppe + klappe fordi jeg tror det går fint ( og jeg trodde ikke jeg syntes på kamera 😅😅) men så gikk det ikke fint i det hele tatt. Jeg syntes så utrolig synd i dem begge etterpå, men heldigvis gikk de videre likevel. Så fortjent, og jeg håper alt går fint i uken som kommer. Det er utrolig imponerende hvor bra de presterte selv med store smerter!

Sminken av Dajana, helt magisk. Hva jeg ikke skulle gjort for å kunne lage dette selv. 

De som gjør håret på Skal Vi Danse er så flinke. Hver eneste gang blir det bra! 

Ekstra løshår, så klart! 

Sett bort fra skulder ut av ledd, så var det en fin kveld! Jeg ble kjent med mange og stemningen var god, selv om jeg liker å trekke meg litt tilbake for å få energi (mange folk gjør meg sliten). Midt på dagen tok jeg meg en liten pause. Gikk ut i solen, og så møtte jeg Adelen på lunsj. Hun har blitt en så nær venninne for meg (og Kasper, det elsker jeg), men nå har hun flyttet til Madrid og vi fikk til en kjapp reunion i går. Da jeg var 18 år og hørte på Bombo, en av låtene hennes, hadde jeg aldri sett for meg at vi skulle bli så close. Jeg tror vi kommer til å være venner leeeeeenge, gleder meg til å besøke henne i Madrid.

Jeg hadde på meg en nydelig cardigan fra min egen kolleksjon. Du finner den HER. Sollia heter den! Settet er fra Chiquelle.

Jeg har den på meg i dag også, pluss treningstøy – en runde på Barrys blir det hver søndag. Cardigan er så behagelig, jeg er veldig sensitiv over ull som stikker og klør.. Denne er det motsatte. Det føles nesten som bomull, helt mykt og nydelig. Du finner den som sagt HER, og det er en av få plagg som ikke er utsolgt enda. Derfor kan det være lurt å slå til

Dette er boken jeg har lest de siste dagene, blant annet (jeg leser tre ulike bøker om hverandre akkurat nå). Jeg elsker at bokhyllen min er som et lite bibliotek hvor jeg ikke aner hva som dukker opp, jeg kan ikke huske alt jeg har kjøpt. Inspirert av denne tenkte jeg å lage en liste med små ting du kan gjøre for miljøet, og et lite steg blir fort mange skritt, etterhvert. Her kommer det;

🌎 Ha byttekvelder med venninner! Jeg hadde det forrige uke, vi låner eller bytter ting av hverandre – så føles det som nytt. For eksempel skjønnhetsprodukter man har fått i gave men ikke har behov for, en genser man ikke passer, bukser man er lei av, osv. Skikkelig gøy!

🌎 Les bøker og se dokumentarer om klima. Jeg får alltid et lite “kick” etterpå og lever et mye mer bærekraftig liv.. Helt til jeg glemmer det, og det dabber av igjen. Men hver gang tar jeg med meg noe viktig – som for eksempel at jeg ikke reiste på ett år (jeg ser for meg å leve et liv helt uten reising når jeg blir litt eldre men akkurat nå er jeg ikke klar), at jeg ble veganer hjemme, at jeg byttet til el-bil, osv.

🌎 Vi trenger politikere som gjør upopulære valg for oss, tror jeg. Om det er tillat for meg å fly, så gjør jeg det. Om det er mulig for meg å shoppe en billig jakke som jeg synes er fin, så gjør jeg det også. Der tenker jeg kortsiktig, og er egoist. Jeg tenker når jeg kjører igjennom Oslo “fy faen så irriterende det er å kjøre her uten parkeringer og omkjøringer”. Men, det er jo BRA! For hadde det ikke vært vanskelig for meg å kjøre, så hadde jeg gjort det hele tiden, og dessuten med en bensinbil fordi det er enklere. Jeg personlig trenger noen som tar upopulære valg for meg, og tror at vi mennesker må tilpasse oss samfunnet og tiden vi lever i, ikke at samfunnet skal tilpasse seg oss.

🌎 Legg merke til hvordan du bruker vann. Det vil si, lar du alltid vasken stå å renne når du pusser tennene, dusjer du ekstremt lenge, vasker du opp for ofte?

🌎 Ta med din egen pose på butikken. Husker du det ikke, så lar du være å handle. Når jeg går på butikken, har lagt alt i vogna men oppdager at jeg har glemt min egen pose, så “straffer” jeg meg selv ved å måtte legge alt tilbake, og heller handle en annen gang. Slitsomt, men sånn må det nesten være.

🌎 Spis mindre kjøtt og meieri. Jeg vil varmt anbefale gruppen “Veggispreik” på facebook og instagrammen @vegally.no. Der finner du masse enklere og inspirerende tips! Det beste er om man ikke gir opp noe, men heller erstatter med sånt som er bra for deg.

🌎 Ha alltid med deg vannflaske ut, slik at du ikke må kjøpe. Etter at jeg fikk en fin vannflaske som jeg faktisk er glad i, har dette blitt så mye enklere. Finnes det egentlig noe mer bortkastet enn å kjøpe en flaske med vann?

En annen ting jeg virkelig innså av den boka er, det hjelper ikke å være bastant eller å rope i hvert sitt hjørne. Det eneste man kan gjøre er å inspirere og samtidig akseptere at alle er på ulike steder i livet. Jeg tror mange flere influencere hadde snakket om klima og miljø, hvis det var rom for å feile / ikke gjøre alt helt perfekt. For de fleste gjør jo ikke det, og nettopp oss må det være rom for å inspirere også.

Håper dere har det bra 🌸 Jeg går igjennom et par ting og har mye jeg må vurdere, men sånn er det i perioder.

hva skal man si når ordene ikke finnes

Reklame | egen kolleksjon + to annonselenker

Hei, og takk for mange interessante tilbakemeldinger i går.

Jeg reflekterer mye om dagen og prøver å finne litt tilbake til meg selv og verdiene mine, det jeg vet at jeg er uavhengig av hva andre synes, i en situasjon hvor jeg tviler ganske mye på meg selv og hva jeg vil. Hodet mitt er ikke i riktig mindspace nå og det er veldig mye fokus utover, istedenfor på det som betyr noe. Hva skal man si når ordene ikke finnes, når følelsen er så tydelig men det ikke er mulig å beskrive?

Vi snakker ikke mer om det akkurat nå.. Derfor kommer det litt bilder fra de siste dagene.

Sånn her ser jeg ut i dag! Genseren er Fie fra min egen kolleksjon. Elsker denne genseren, og i tillegg klør den ikke i det hele tatt, og er ekstremt enkel å strikke.  Du finner den her. Buksene som jeg (“alltid”) har på meg, finner du her.

Nye negler har det blitt! Egentlig skulle jeg ha rosa, men ombestemte meg i siste sekund og angrer ikke. Jeg ble plutselig utrolig mye brunere! Jeg ordner dem på Eger Skin Clinic og det spiller ingen rolle for meg hvem av behandlerne jeg går til, begge to er like flinke. Skoene får jeg også en masse spørsmål om, de finner du her.

Jeg møtte Marthe Skappel en liten tur for å få noen plagg fra kolleksjonen – og bare se så fin hun er i Kasfjordgenseren! Den er en av få som ikke er utsolgt, og du finner den her. Hun er altså datteren til Dorthe, og vi har jobbet skikkelig fint sammen igjennom hele samarbeidet. Hun er en nydelig person med helt fantastisk arbeidsmoral, og så er hun så ekte og turte å vise meg at hun var nervøs i starten for hvordan dette skulle gå. Det har gjort at jeg har gitt enda mer, og vært 100% ærlig hele veien med alle i teamet.  Vi snakker seriøst i ett kjør når vi er sammen, om absolutt alt mulig. Jeg har blitt glad i å gi klemmer på grunn av henne!

Jeg har prøvd å slappe av om kveldene for å hente meg inn, slik at jeg ikke skal gå i veggen. Det har funket bra, jeg ser alltid frem til tiden jeg har alene på kvelden. Da blir det alltid et bad, og så rett inn i kimonoen.

På snakk om bading, endelig en badekule som følger min estetikk.

Jeg har vært på trening med disse fine folkene. De er ordentlig lette å bli glad i. Jeg merket fort hvor mange interne spøker de har, det er noe jeg savner fra det samholdet man får av å være i en slik boble. Hele livet handler jo kun om det.

Drikkeflaskene er så fine! Jeg har min ved sengen hver kveld og alltid i bilen.

Det var noen som reagerte på det jeg sa om Benjamin og Isabel i podcasten også. For meg var det ganske åpenbart at jeg ikke var alvorlig og heller ikke bryr meg, men beklager for at det ikke kom frem. Jeg tror jeg må være tydeligere på når jeg tuller, for jeg høres helt lik ut enten jeg er alvorlig eller sur eller glad, haha..

For meg hadde det vært helt det samme hvem jeg hadde danset med denne episoden, for det handler ikke om meg. Men, jeg holdt en ekstra knapp på enten Emilie eller Benjamin så klart siden jeg kjenner dem fra før, og det sa jeg så klart til produksjonen da jeg ble spurt. Uansett. Det er dødsgøy å være tilbake med litt lave skuldre, å faktisk nyte å kunne danse! Selv om jeg hadde fantastiske oppturer i fjor og koste meg helt maks i perioder, var jeg ekstremt nervøs hele tiden. Gråt hver trening og var sikkert kjempeslitsom, haha. Det er enkelt å tenke tilbake på det man skulle gjort annerledes, men som alle sier; det er bare å nyte, for det skal jo bare være gøy.

I går ble jeg invitert hjem til Emilie, som jeg danser med, på middag. Hun har en instagram (og lidenskap) for ernæring, og jeg har lenge siklet på alt det hun legger ut av oppskrifter. Å få det servert var nesten til å bli starstruck av! Herregud så herlig 😍

Emilie er helt fantastisk! Hun sitter virkelig i førersetet på sitt eget liv, noe jeg beundrer. Jeg føler hun lever så genuint og er en stor inspirasjon for ikke både meg, men mange mennesker der ute – et ekte forbilde! Pluss at jeg leste bloggen hennes slavisk da jeg var ung og var så misunnelig på det lange håret, at hun er så pen, at hun kunne gå i spagaten.. Og alt mulig annet, haha. Nesten helt surrealistisk at jeg faktisk danser med henne nå, det er et klype-seg-i-armen-moment!

Jeg har så klart på meg genser fra egen kolleksjon, Nupen!

Enda en av mange kvelder jeg har hatt hjemme, i deilige koseklær.

Det har kommet en rutine i livet mitt, nemlig å lese Aftenposten og D2 Hver eneste fredag. Sånn holder jeg meg oppdatert, haha. Og krim??? Jeg som egentlig ikke leser krim. Så langt synes jeg det er helt greit, men fortsatt ikke min favorittsjanger. Jeg klarer ikke helt å henge med i svingene på hvem som har gjort hva og hvem som i det hele tatt er verdt å bry seg om i disse bøkene. Men, denne her var spennende nok.

Jeg har vært mye på cafe for å jobbe. Dette er Oslo for meg, altså.

Det har blitt enda en piercing i øret! Nå har jeg ni til sammen. Jeg har gått til Posh Piercing de siste gangene, og må si det anbefales varmt. De er så kjappe og så proffe at du ikke rekker å ha vondt, i det hele tatt. Derfor blir det bare mer og mer hull på meg, tenk at jeg hadde null for bare et par måneder siden. Og, jeg har allerede booket tid for å ta enda ett..

Jeg hadde så klart på meg genser fra kolleksjonen, og dere kan tro jeg blir stolt når nesten alle jeg møter gir meg komplimenter for plaggene. Dette er Nupen, og du finner den her. Lanseringen av kolleksjonen har gått over all forventing og nesten alt er utsolgt!! Så, om du vil få tak i din favoritt anbefaler jeg deg å handle raskt.. Vi har lagt inn en ekstra bestilling hos produsent men den vil nok gå like fort. Genseren jeg har på meg under har jeg fått en del spørsmål om, den kommer fra Chiquelle.

Nå skal jeg spille inn en video til youtube-kanalen min. Jeg har enda ikke funnet en ny klipper men jeg tror jeg snart er der. Håper det, for nå har jeg en del på lager. 💕

orker jeg mer?

reklame for The Body Shop. 

Hei, dere. Jeg vurderer å stenge ned kommentarfeltet på bloggen igjen. I går var jeg skikkelig lei meg etter å ha lest her inne, og det er ikke noe jeg burde utsette meg selv for – samtidig synes jeg det er fint med tilbakemeldinger og det er jo tross alt sånt som kan forme meg til å skape bedre innhold. Jeg er skikkelig splittet i dette spørsmålet for dialogen jeg har med dere er viktig, men hvor langt skal man la det gå? Har dere noen tanker? Kommentarene her inne betyr liksom mer enn noen andre steder, derfor gjør de vonde også ekstra vondt.

Vel. Huden min om dagen. Alltid urenhetene er på samme sted, så lenge det ikke kommer i pannen er jeg fornøyd. Det er alltid et tegn på at en heftig periode med acne kommer. Merkelig nok er huden min skikkelig klar og fin utenom disse områdene, det må være produktene jeg bruker.  Endelig har jeg byttet til dyrevennlige produkter hvor selskapet bak også tar et tydelig standpunkt for klimaet – jeg elsker The Body Shop.

Det skjer mye om dagen, ingen tvil om det. Til og med i mitt tempo er det heftig – og det går utover både hud og hår (føler håret blir mye fortere fett når jeg stresser?). Jeg har pleid å dra til frisøren med jevne mellomrom for å vaske håret slik at løshåret skal holde seg best mulig, jeg er ikke så god på å føne ordentlig igjennom det og da blir det vått i nakken = mer slitasje. Men i det siste har jeg ikke alltid hatt tid, og da tenkte jeg som følger: hvilken shampo og balsam er egentlig best, som ikke ødelegger extensions med en gang? Og dyrevennlig? Og grei for miljøet? Og ikke så dyr? Spørsmål som det pleier jeg helt ærlig å “overse” litt noen ganger fordi det virker slitsomt å ta tak i. Jeg kjøper bare første og beste, liksom. Eller det frisøren anbefaler. Men der vil jeg bli bedre!

Dette samarbeidet kom derfor på et perfekt tidspunkt – dere aner ikke hvor lenge jeg har ønsket meg The Body Shop som kunde. De sendte meg nesten alt de har av produkter og jeg fikk teste meg frem, noe som gjør at jeg kan anbefale mine absolutte favoritter til dere. Jeg har så klart enda flere, og Tea Tree serien har jeg allerede anbefalt. Så her kommer litt diverse. 🙂

Jeg elsker disse produktene! De finnes både i butikk og på nett.🦋

🌹 Strawberry shampo og balsam. Disse er nå fast inventar i dusjen min, lukten er helt fantastisk. Du trenger ikke bruke mye produkt heller, så en flaske varer lenge. Om du trenger fukt i håret uten et fettete resultat, bør du teste disse! Du finner dem her, eller i butikk. På 25% rabatt akkurat nå. Jeg anbefaler dere å dra på butikkene deres for å lukte litt rundt – folk har så forskjellige preferanser der. Jeg er egentlig en banan-vanilje-kokos-kanel-bringebær-type, men jordbær er greit på akkurat disse.

🌹 Banana hair mask. Jeg er BESATT av denne. Dette er definisjonen av en perfekt hårkur, og absolutt en stor favoritt igjennom tidene. Den er helt uten silikoner og parabener, og likevel gir den masse liv til håret. Bananene som er brukt er kjøpt inn via solidarisk handel, Community Trade i Ecuador. Uansett; denne lukter så godt at jeg seriøst kan gå inn på badet kun for å lukte litt, men så er jeg ekstra fan av banan også. Jeg vil anbefale å bruke den en gang i uken maks, det holder. Du finner produktet her, og i butikk.

🌹 Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash  min nye rensekrem! Perfekt om du har kviser og trenger å “kjøle ned” huden litt. Funker fint om du har tørr / rød hud også, jeg opplever at den demper alle irritasjoner. I tillegg er den 100% vegansk, og er spesielt tilpasset oljete og uren hud. Du finner den her, og i butikk.

🌹 Brazillian Cupuacu Scrub-in-oil. Jeg er avhengig av en god scrub ettersom jeg bruker spraytan og trenger et jevnt resultat, men denne tilfører fukt i tillegg. Gir en skikkelig fin glød, og kan brukes i ansikt også. Jeg har ikke brukt denne så lenge og derfor havner den litt ned på lista, men behøver du likevel en scrub er det verdt en test. Du finner den her, og i butikk. PST, den skal visstnok funke på eksem også!

Jeg er glad for dette samarbeidet! Og selv om jeg legger ved linker her, håper jeg så mange som mulig tar seg til de fysiske butikkene. Da får dere luktet litt, stilt spørsmål til de ansatte og i tillegg støtte butikkdriften i ditt lokalsamfunn.

Jeg har handlet på The Body Shop siden jeg var et barn, men om du ikke er en av dem kan jeg fortelle at det faktisk var dem som først gjorde meg til en bevisst forbruker. De har, i mange år, hatt kampanjer mot dyretesting og nå har The Body Shop startet et helt fantastisk program i India, hvor de ansetter lokale til å resirkulere plast å lage nye produkter av. Jeg ble helt rørt av kampanjevideoen! Dette er verdens første fair trade-plast for bruk i resirkulering. Det er så bra! Om du kjøper hårproduktene til The Body Shop, er det nettopp dette du får.

Dette er produkter hvor ikke bare kvaliteten er på topp, men verdiene er gode – i absolutt alle ledd av produksjonen. Hvert eneste produkt varer lenge i tillegg, enten du kjøper hårprodukter eller bodylotion. Sistenevnte kjøper jeg nytt av en gang i året, og det sier sitt. Jeg vet du kommer til å bli fornøyd ❤️

Jeg har som sagt fått tilsendt nesten hele sortimentet til The Body Shop, og det er vanskelig å velge noen favoritter (og slapp av – det jeg ikke bruker selv blir gitt til venner, familie og folk som trenger det litt ekstra). Jeg kunne holdt på i en liten evighet. Så, her kommer et siste produkt – dere vet jo at jeg elsker sheetmasks. som ofte blir kritisert for å være miljøversting, men maskene til The Body Shop er 100% nedbrytbare, i tillegg inneholder den Aloe Vera fra Community Trade i Mexico. Akkurat den jeg bruker er perfekt for oljete hud, i tillegg til at den gir masse fukt. Denne passer fint å bruke hver 14. dag, jeg bare legger meg i senga med en god serie og koser meg 😍 Du finner masken her. 

Har du testet noe fra The Body Shop før? Noen favoritter? 

Forresten, akkurat nå er det 25% på all shampo og balsam, det gjelder også i fysiske butikker! Du finner utvalget her

Nå skal jeg på parkettprøver, på middag hos Emilie som jeg danser med, kanskje jeg kan få noen gode råd hos henne angående hva jeg skal gjøre med bloggen. Hun har så masse erfaring og er i tillegg veldig klok. Men en ting er sikkert, slik som det er nå, er vanskelig.