løgnen vi lever i

 

Jeg kom over denne videoen igår, og har allerede anbefalt den videre til flere venninner – det er så viktig at man ser dette, og ikke minst reflekterer over det etterpå. Folkens, tenk over hvor maten dere spiser kommer fra og hva den inneholder og tenk over hvor søpla dere kaster blir av. Det er så skremmende, men videoer som dette gjør virkelig at jeg stiller meg tvilende til om jeg selv vil ha barn…

Vær så snill, se og del denne videoen.

en liten badass på backstage

Dette er første fredagen på flere uker hvor jeg ikke våkner opp full av spenning, sommerfugler i magen og nerver på høygir. I dag er det klart for finale i mitt dansecrew så alle de tidligere deltagerne er på plass i studio for å delta på et åpningsnummer, og så til slutt i battle. Vi som allerede er ute av konkurransen er jo ikke så viktige nå haha, så vi er forvist til senkveld sin scene hvor vi IKKE FÅR SITTE I SOFAEN (det er viktig!), og kan kose oss med noen brødskiver og gammel kaffe. Det merkes nok at jeg og mitt crew er de yngste her, vi hopper rundt, spiller trommer på veggene og lekesloss. Det er noe jeg har savnet! En i crewet fortalte meg at han innså at han savner meg litt, etter å ha sett på bloggerne igår hvor jeg leter etter nøklene mine. “Det er så typisk deg, bare” sa han. Og joda, det er det. Man begynner tydeligvis å savne hverandre sine skavanker når man ikke er sammen hver dag lengre, haha.

Jeg sitter enda her på bakrommet, eller scenkveld sitt studio blir det jo (ikke i sofaen, jeg ble jaget bort fra den). Det er så kaldt her, men jeg varmer meg tanken på etterfest ikveld, haha! Denne reisen vi alle har vært på må vi nesten feire, det er riktignok litt bittersweet at hele greia nå er over. Vel vel, nå får vi heller bare heie på absence eller lisa i finalen!

Hvem heier dere på ikveld, da? ♥

fantastiske bilder du vil elske!

Dere som har lest min blogg over en lengre periode har kanskje fått med dere min “obsession” – se på bilder på nett av ALT mulig. Jeg vil gjerne dele noe jeg fant med dere, altså bilder som er tatt i det perfekte øyeblikk, hvor timingen sier alt. Jeg elsker personlig slik som dette, og si gjerne ifra om det er noe jeg skal fortsette med ?

Kilde her.

Liker dere slike innlegg? Jeg pleide jo å ha noe jeg kalte “all around the world” før, og det falt veldig godt i smak!

norges mest sexy

 Etter en dag i studio har jeg nå fullført ukas høydepunkt – å spise taco mens jeg ser på bloggerne! Jeg har vært på tacotorsdag med Linnea og Malin, det er gøy å se bloggerne samtidig mens man kommenterer absolutt alt som skjer til hverandre, heh. Og formen, da? Jeg var faktisk ute en tur igår kveld, jeg har et svakt minne av at jeg på vei til taxien sier “hvorfor er jeg den eneste som er full?” og det beskriver meg og min tilstand igår fint. Jeg er en av de slitsomme personene som blir oversosial hver gang jeg får litt promille og skal snakke om absolutt alt. Her er det ikke “hei hvordan går det” men “hei hvordan går det har du det bra om dagen har du det vanskelig hvor ofte krangler du med typen din hva er planene dine framover har du noen tanker om eksistensen eller døden?”. Ja, noe sånt. Det kjennes ihvertfall på formen idag, så en rolig kveld med mat, bloggerne og avslappende selskap passet meg MIDT i blinken!

Nå ligger jeg hjemme og venter på Robin, jeg satser på at vi faktisk klare å holde oss våkne litt sammen nå, jeg har virkelig prioritert venner etter dansingen men man må ikke glemme at bare fordi man bor sammen, betyr ikke det nødvendigvis at man ER sammen. Å våkne opp / sovne i hverandres selskap er koselig, men det er ikke nok til å holde et forhold gående. Nå høres det sikkert ut som om vi er på helt feil vei, og det er absolutt ikke tifellet, men dere skjønner sikkert poenget. Jeg tror nok det er grunnen til undergangen for mange som bor sammen, og vi skal jo faktisk reise bort om litt, men det er viktig å ta vare på hverdagen også å ikke bare møte hverandre i døra. Så ja, kosekveld for meg med andre ord :D Håper vi slipper den evige krangelen om hva vi skal se på, det ender aldri bra, så kom gjerne med filmtips om dere har!

Her kommer et vakkert bilde for å avslutte innlegget – en av oss har blitt kåret til norges mest sexy, den andre har vært på forsiden av FHM to ganger. Jeg synes det vises ganske klart og tydelig, gjør ikke dere? 

på nye eventyr

Jeg og Robin skal til USA TO GANGER!!! Vi skal en liten avslappende tur til Key West om bare litt over to uker, og så reiser vi igjen i april ♥ Haha, jeg måtte bare få det ut før jeg starter å skrive om noe annet, det var virkelig en god nyhet å bli overassket med en grå torsdag 🙂 Og takk for all deres hjelp angående leie av bil, jeg tenker å leie via kilroy som visstnok skal være ganske bra med tanke på priser – jo yngre man er, jo dyrere blir det. Jeg gleder meg til å kjøre ned til key west igjen, jeg gjorde det med familien for to år siden og det var en nydelig biltur med så mye fint å se på veien! Når vi kommer fram håper jeg vi kan svømme med ville delfiner igjen, dra på en og annen utflukt og ellers bare slappe av i varmen.

Ellers da? Jeg sitter hjemme og jobber litt, senere idag skal jeg dra i studio og spille inn musikk i et par timer. Nå er det endelig på gang igjen, det føles bra! Men jeg er også veldig nervøs angående hele prosessen.. Første gang var det mer en spontan greie som bare “fikk gå det som det går”, men ettersom det gikk BRA, ligger listen enda høyere for låt nummer to og folk har kanskje litt andre forventninger. Jeg tror de fleste tenkte jeg kom til å slippe en låt som “my boobs are okay”, og jeg kunne ha overassket positivt nesten uansett hva jeg valgte å gi ut så lenge det var litt mer seriøst enn som så. Men det aller viktigste i hele denne prosssen er å ikke tenke så mye på hva andre forventer eller vil ha, men å gå inn i studio og gjøre noe jeg selv kan være fornøyd med. Ønsk meg lykke til!

meg med kort hår + perfekt alenetid

annonse

I dag har jeg virkelig løpt rundt fra sted til sted, og WIPS så hadde det gått 6 timer og jeg er helt utslitt når jeg endelig kommer inn døren hjemme. Jeg hadde først et møte med megler, så var det legebesøk, hente noe jeg hadde glemt hos en venninne, møte med tv2 og kjøpe inn litt kamerautstyr. Nå som jeg omsider er hjemme og har et par minutter til avslappning vil jeg gjerne benytte dem godt, og hva passer vel bedre enn DET NYE, litt smoothie og godsofaen? ♥

Jeg har hørt at nå som internett “tar over” er magasiner på vei ut, og det håper jeg virkelig ikke! Jeg elsker å legge meg tilbake med et fint blad, og DET NYE er absolutt en favoritt hjemme hos meg. Jeg er ikke så veldig glad i moterelaterte saker og hopper gjerne over disse, derfor er det bra at DET NYE byr på variasjon. Mine favoritter er sakene som går litt i dybden om psykisk helse, for eksempel hvor psykologen svarer på spørsmål fra leserne..

Eller denne saken som omhandler frykten for å være alene.

I sist nummer, altså januarutgaven av magasinet var det om frykten for døden, og den falt meg veldig godt i smak! Det gjør at man virkelig går litt dypere inn i seg selv, og får litt “hjelp” uten at man trenger å betale dyrt for det eller snakke høyt om det. Jeg har også lest saker i DET NYE om alkoholisme i ung alder, utroskap og “sex med en drittsekk” som har festet seg godt i minnet mitt – rådene jeg har fått der har jeg tatt med meg videre. Bladet er fyllt av variasjon, det er jo så klart intervjuer, mote og mer standard reportasjer i tillegg, så man får litt av alt!

Jeg har et tilbud til dere! Du kan få 5 utgaver av DET NYE rett hjem i posten + denne store toalettmappen fra lulus for 199 kr ( + 49 kr porto for gaven). Egentlig koster dette nærmere 700 kr, så det er et veldig bra kupp! Toalettmappen du får med på kjøpet er lulus i fargen Iris, den er perfekt for reiser, og ser også fin ut i badehyllen. Den har plass til alt det nødvendige av makeup, jeg har i tillegg hårbørsten og extensionene mine i den. Jeg eier selv et helt utvalg av lulus som jeg har hatt i flere år, de holder seg ekstremt godt. Dere kan benytte dere av tilbudet ved å trykke på hvilket som helst bilde i innlegget, eller HER ♥

Har dere et magasin dere liker ekstra godt? Og – hva synes dere om mitt korte hår? 😀

girlpoweeeer

Jeg har vært på besøk hos min fine venninne Maiken, som kanskje noen av dere kjenner igjen fra årets Robinson? Jeg er stolt over henne, hun gjør en veldig bra figur på skjermen – girlpower, sier jeg bare! Nå har jeg akkurat kommet hjem og prøver å overtale Robin til en serie-maraton eller noe i den duren :) Håper bare han har like mye energi som meg, jeg har vært så sløv i hele dag men nå som det blir kveld? Da setter jeg ekstragiret inn, hehe. Jeg tenker å bestille litt mat også, jeg bare håper noen steder i oslo kjører hjem fram til klokken 01 på kvelden? Im in the mood for.. PIZZA PIZZA PIZZA!!

 

viktig å tenke på

Jeg har akkurat vært en siste tur i solarium før jeg starter på tabelettene i morgen! Jeg tar ikke sol så ofte lengre, men når jeg gjør det passer jeg uansett på å bruke solfaktor i ansiktet, det er viktig! Slik tenkte jeg overhode ikke før, da ville jeg bare være brunest mulig og rynker, til og med eventuell hudkreft tenkte jeg ikke så mye over. Men brunfarge forsvinner jo etterhvert, det samme kan man ikke si om rynker eller sykdom.. Pass på dere selv, jenter og gutter! Vet jeg selv bare hadde ristet på hodet over slik informasjon for en tid siden, så det hjelper nok fint lite at jeg skriver det nå også. Men ha det i bakhodet!


 

Nå som vi er igang med å snakke om utseendet kan jeg gi dere en liten update på ting dere har spurt om. Først, håret mitt – Silje Walberg som jobber på hendrix og alltid har fikset meg har nå så fulle lister at jeg måtte finne meg en ny frisør, derfor gikk jeg nå sist gang til Mia Solheim på loud hair. Hun er utrolig søt og fikser både meg og Robin, for å ikke snakke om hvor dyktig hun er! Hun har stylet meg tidligere for eventer, men dette var første gang hun farget håret mitt. Jeg skal nok gå til henne en stund framover nå som jeg ikke har tape i håret lengre, for øyeblikket er jeg tilbake til clips og bruker fra luxushair.no, den nest mørkeste fargen og 50 cm 180 gram. Det er litt slitsomt å være tilbake på “start” med å ta inn og ut clips hver kveld, men jeg må bare holde ut en periode slik at håret mitt får bygget seg opp igjen. Det er ikke sant at tape ikke sliter på håret, for det gjør det absolutt, men det sliter mindre enn andre permanente extensions som f.eks keratin. Jeg har mistet masse hår, dette kan være en kombinasjon både av hvor mye jeg farger håret, extensionene og alt stresset jeg har gått igjennom, men jeg har flere partier i hodet som er helt skinned, og slik vil jeg ikke fortsette nå. Så, da blir det clips fram til sommeren så får jeg se på håret mitt fram til da.

 

Ellers er det en del av dere som har spurt om jeg har tatt noe i kinnbeinene mine igjen, og ja det har jeg! Akkurat nå har jeg piiiittelitt stylage i kinnbeinene, det synes nesten ikke, men akkurat nok til at jeg er utrolig fornøyd med resultatet og at det har en del å si for ansiktsformen min. Jeg kunne gjerne ha holdt kjeft om dette for jeg vet hvordan noe slikt blir møtt av lesere, men jeg vil heller være ærlig istedenfor å overse / slette kommentarene jeg får på det. Jeg har alltid tatt restylane / botox i Harstad, men nå har jeg turt å ta det i oslo også. Min venninne Joanna jobber som konsulent for Stylage Norge, det nyeste på markedet når det kommer til fillers som gir et naturlig resultat. Joanna pleier å fikse eventer hvor man kan teste det ut, hun gjør dette kontinuerlig og tar inn en autorisert lege og spesialist som utfører konsultasjoner og behandlinger. Dere kan ta kontakt med Joanna HER. for videre informasjon, om noen skulle være interesserte!

Haha, fin sveis akkurat her..

Nå skal jeg slippe inn vaskehjelpen her hjemme og guide henne litt rundt, hun har sin første dag neste uke. Det blir en spennende tid for meg framover, i morgen kommer megleren min hit og skal gjøre en verdivurdering av leiligheten, og så skal jeg begynne å lete etter en ny leilighet å kjøpe. Tror aldri jeg har vært med på et verre stress enn under en budrunde! Jeg har egentlig en sånn dag hvor jeg ikke orker å gjøre noe som helst og aller helst bare vil ligge på sofaen med min nye avhengighet prison break, men det aller beste man gjør da er bare å ta seg sammen og gjøre det man skal gjøre – gjerne litt ekstra også. Jeg har vært på butikken og kjøpt påskeegg i lilla kartong og litt is, så blir jobben litt lettere tenker jeg :)

 

er selvmordstanker verdt fin hud?

Åh, nå er jeg glad! Jeg kom nettopp inn døren etter å ha vært hos hudlegen og har nå fått respet på Isotretinoin. Etter å ha lest deres kommentarer var jeg nesten litt redd for å ha for fin hud slik at jeg ikke kunne få utskrevet noe (for fin hud er jo bra, men ikke når det likevel er et kompleks med urenheter), men nå kan jeg puste lettet ut for i morgen starter jeg på kur, og nå kommer forhåpentligvis alt til å bli bra. Jeg er klar over alle mulige bivirkninger med tørr hud, neseblod, depresjoner og kanskje selvmordstanker, men dette blir min “siste utvei”, så da må jeg bare prøve den! Har lenge følt meg alene i medias søkelys om å ha uren hud, det virker jo som om alle i denne bransjen er perfekte.. Så da har det vel kanskje vært litt ekstra irriterende for min del. Selv om uren hud så klart aldri er noe gøy!

Jeg gikk naturligvis til hudlegen uten sminke, så enn så lenge skjuler jeg meg bak en bukett blomster, hehe. Men jeg har tatt før-bilder som jeg skal lagre, og så heller vise dere når jeg er ferdig på kuren. Dere får gjerne komme med noen siste råd før jeg starter, for i morgen smeller jeg igang. Får håpe vi bare slipper depressiv blogging nå, men jeg tror det skal gå bare fint :D

 

Vi snakkes om litt, dere ♥

meg og barbiehuset

Jeg startet dagen med et gledelig gjensyn, jeg og uniuque skulle gjeste god morgen norge for å snakke om at vi er slått ut av konkurransen. Godt å se dem igjen! Fikk høre “nå begynner du endelig å se ut som deg selv igjen”, haha, jeg har med andre ord kjørt den sminkefrie looken med oversized hoodie litt for langt på trening om jeg skal tolke det rett. De har forresten lest igjennom kommentarene her på bloggen litt nå og da, og sett at noen av dere ønsket å åpne en konto for å samle inn de 500 000 til dem. Søt tanke igrunn, men det er ikke noe guttene ønsker og jeg forstår godt hvorfor. De ønsker jo å jobbe for pengene sine selv, og det klarer de nok lett 🙂 God morgen Norge gikk uansett bra, og vi var ferdige der allerede rundt klokken 10.

Jeg hadde en liten runde i byen før jeg dro hjem, blandt annet for å handle inn mat for uken og kjøpe nytt sengretrekk som dere ser over. Jeg hadde noen minutter til å trekke pusten før VGTV kom hjem til meg og skulle lage 70 spørsmål!

Det blir litt fullt i leiligheten når man skal filme og være mange folk, men det går! Tror denne sekvensen blir veldig morsom, og jeg skal informere dere mer når det ligger ute på bloggen. Etter vi var ferdige med dette ville jeg egentlig legge meg ned for å sove men da ville jeg ha angret etterpå, det er viktig å gripe dagene nå som jeg har fri for først egang på lenge (eller, fri har jeg jo åpenbart ikke..), men jeg tok iallfall turen ut av Oslo og til Anette Marie på besøk. Her ser vi reprise av mitt dansecrew, jeg leker med dukkehuset og får spise hjemmelaget pizza – luksus!

En veldig hyggelig start nå som jeg er tilbake til hverdagen ♥ Måtte hver dag være slik som dette! Heldigvis er det mange koselige og spennende planer framover, så det skal nok bli litt lett å takle likevel. Jeg skal være her et par timer, og så drar jeg til min venninne Joanna inne i oslo for å spise en sen middag og kose meg der utover kvelden. 

Hva har dere gjort i daaaag?