musikk

Litt mangel på inspirasjon i dag så lager et innlegg med musikk jeg hører mye på for tiden! Er dette noe dere vil jeg skal fortsette med for eksempel en gang i uken? Let me know!

Sleng gjerne inn deres favorittsang for øyeblikket ♥

Martin Solveig – Big in Japan 

Jason Derulo – Breathing

The provider – They won’t play me on the radio 

The wanted – glad you came

Cher Lloyd – Want U back 

Anjulie – Stand behind the music

Og så den beste – Mac Miller!!! Er helt fantastisk, denne sangen kan gjøre enhver kjip dag helt fantastisk.  Skal innrømmes at jeg synes han er verdens deiligeste, haha! Sykt hvor mye attitude kan gjøre.. 

nå er det nok!

Jeg føler at det har blitt litt “for mye av det gode” i det siste.. Så nå er det nok! Jeg skal nemlig prøve å holde meg unna alt godteri og annet skrap framover. Haha skal bli spennende å se hvor lenge det holder…

For snart et år siden spiste jeg nesten aldri godteri og jeg hadde en periode for en stund siden hvor jeg kun drakk vann og spiste sunt.. Men så kom ferien, sommer og jul = masse godteri.. Og for meg er det nesten umulig å slutte når jeg har startet, er jo en avhengighet!  

I dag skal jeg spise min siste godteribit på en stund, det bje djungelvral eller hvordan man nå sier det haha.. Kanskje jeg skal spørre Heidi Alexandra om noen tips? Virker jo som om hun har god peiling på alt av dietter hihi! Og dere blogglesere får gjerne komme med gode tips om hva jeg kan erstatte godteri med når søtsuget er som verst!   

Og nå til noe heeeeeeeeeelt annet: 

Tok faktisk selvbruning i sta, prøvde den fra St. Tropez i sprayform! Har aldri testet den før og så langt er jeg i alle fall skuffet.. Noen av dere som har erfaringer med den? Håper jeg har fått litt mer farge når jeg våkner i morgen!

Koster 490 kroner på Spaspa!

legen

Fikk sove litt lengre i dag ettersom jeg skal til legen klokken ni for en skjekk angående sykdomen jeg har i hendene. Gleder meg til å ha det overstått! Var uansett godt å sove “lenge”  Men gruer meg til skjekken på hendene, har spredt seg rundt i  kroppen så er syyykt ekkelt..

Skal spise litt frokost nå, så drar jeg! Snakkes senere, sussss

Me today!


Det beste jeg vet

Nå skal jeg fortelle dere om det beste jeg vet – vaniljeis med varm browniesrøre over! Herregud det er så fantastisk godt, blir helt eksplosjon i munnen av det. Mmmm ♥ Jeg spiste det flere ganger i uken før men klarte (heldigvis?) å dra ned på det, men nå har jeg fått helt hekta igjen. Ikke bra! Så nå blir det kosing med verdens beste komiserie King of Queens, og verdens beste snacks! 

Tenkte foresten jeg skulle bleke tennene mine snart, skal gå rundt å blende folk med smilet mitt har jeg planlagt… Så om noen har prøvd en bra hjemmetannblekning dere kan anbefale, eventuelt en bra klinikk som gjør det i enten Harstad eller Oslo så tips i vei! Det setter jeg utrolig stor pris på  Tips meg gjerne om de som ikke er så bra også, slik at jeg unngår å skade tennene mine så mye! 


Et stooort glass melk ved siden av er et MUST!


Ser ikke sååå delikat ut, men det er så sykt godt!Og forresten,lille babyen min var sååå slapp og sliten i dag.. Stakkars! Hun var overhode ikke seg selv, hun måtte trekke noen tenner også. Var noen av dere som lurte på hvorfor hun måtte i narkose for å klippe klørne, det var fordi hun har helt angst for det og blir helt gal hver gang vi prøver. Men det går bra med henne nå heldigvis! ♥


Giveaway!

Ahh folkens, gjett hva jeg har vært så dum å gjøre etter så lang tid.. sett musikkvideoene til One direction! Og det er jo ikke til å unngå å bli litt småforelsket, så her sitter jeg nå med sommerfugler i magen og ansiktet presset inn mot pcskjermen. Trodde jeg var ferdig med kjendisforelskelser, men ser ut til at det aldri går helt over!

ÅÅÅH!! Denne er min favoritt ♥ Hadde virkelig vært en drøm å møte de en gang, krysser fingrene! 

Uansett, siden dere har vært så snille lesere i det siste tenkte jeg å ha en liten giveaway! Dere vet skoene jeg har på meg i headeren? Jeg har bestilt meg et par som er nesten helt like bare i en størrelse mindre, ettersom de jeg har nå er litt for store for mine miniatyrben..  Så derfor tenker jeg å gi bort de jeg har fra før av! De er i størrelse 36 og ser helt ubrukte ut(nesten), har vel brukt de 5-6 ganger men det vises ikke på skoene. Så om du er interessert og vil ha skoene, bare legg igjen en kommentar så trekker jeg ut en tilfeldig som får de i posten ♥ 

De er hele 15 cm, og litt ubehagelig å gå med.. Men skal man være fin må man lide litt, er det ikke slik?
noe nytt!

Har fått melding på mobilen min nå om at pakken min fra Nelly endelig har kommet, skal dra å hente den snart! Viser dere innholdet i kveld, blir sikkert kjempebra (håper jeg…). I den anledning fikk jeg shoppekick og bestemte meg for å bestille liiiitt mer bare, haha.. Oss jenter, altså! 

Dette bestilte jeg i alle fall! Personlig elsker jeg alt, men gleder meg spessielt til å få genserne i posten.  Hva synes dere? ?

Sko HER // Kjole HER  

Genser 1  HER  //Genser 2 HER   // 

 

 

verdens søteste

Har vært hos dyrelegen i dag med den lille chihuahuaen min, gjorde vondt i hjertet at lille gullet skal i narkose for å klippe klørne sine.. Gleder meg til å hente henne senere i dag, verdens søteste! ♥

Anyways, nå har jeg historie og det er jo suuuupergøy… Samtidig ikke. Er syk og dårlig, gleder meg til å komme hjem og sooove som en prinsesse, haha! :)

Hva skal dere i dag, da? 

Slenger inn to bilder fra i går kveld, lover det blir en stund til iphonebilder nå! 

guttevenner

What to say. . . Tror nok snart jeg skal gå å legge meg, føler ikke det er noen vits i å oppdatere uansett. Om jeg hadde hatt lyst til å skrive hvorfor jeg gjør ting, tror dere ikke jeg hadde gjort det da? Er så utrolig latterlig når dere skal begynne å spekulere og dra konklusjoner, men enda verre er det når dere sier ” sånn er det”. Dere aner jo ikke hvordan ting er, så jeg skal prøve å forklare litt nærmere da.

Dere vet at man som regel “holder på” med noen før man blir kjærester? Så bare fordi jeg møter en gutt – ja, kanskje til og med liker en gutt – så betyr det ikke at vi er kjærester, og det betyr heller ikke at jeg er klar for å gjøre noe offisielt, ta han på bloggen og slike ting. Det er utrolig vanskelig akkurat det der, men jeg kommer ikke til å være klar for noe forhold før om… tja, i alle fall et halvt år. Så dere trenger ikke å stresse med det der, ” når får vi se kjæresten din” osv.  For jeg har ingen å vise fram, haha! 

At jeg er en hore (som enkelte av dere så kreativt kaller det) for at jeg sitter på fanget til guttevenner eller er mye sammen med en gutt, det kan jeg faktisk leve med. Jeg har blitt backstabbet av så mange i mitt liv, mest jenter. Jeg blir brukt så utrolig mye, men det gjør ikke guttevennene mine. De har ingen personlig gevinst av å være venn med meg overhode, annet enn at vi liker å være sammen og stoler på hverandre. Det føles godt at jeg har slike! Jeg er også veldig “koseperson” og liker å ligge inntil, pjuske og klemme. Synes ikke dere også det er herlig å ha en stor varm gutt å ligge inntil da? Det elsker i alle fall jeg! ♥

Jeg kan ikke forstå at dere tror jeg har forandret meg, jeg håper såfall det er til det bedre. Jeg prøver å ha det gøy nå, leve livet mitt for min del. Ikke missforstå, jeg er enda “kjærestejente” og den forelska følelsen er nok den beste i verden. Men om det nå skjer noe mellom meg og noen andre så skal det ta lang tid før dere eventuelt får vite om det, da skal ting være utrolig sterkt mellom oss. 

Godt å skrive av seg litt! God natt! ♥

Slenger inn et par bilder fra Ipaden som jeg ikke har vist dere! Ler meg ihjel av photobooth, haha

I tilfelle dere ikke ser hvem skjønnhetene på disse to bildene er, så er det altså Anne-Sofie og meg! 


Hahahah elsker dette, søøøøteste Niclas her!


Hahah Tarjei!!!<3Så til sist, to GRUSOMME og uforberedte bilder av meg… På fest da, PENAH!!

Og på båten. Pena 2x! 

chill

Har akkurat bestilt pizza med Anne-Sofie, tok “bare” to timer å få den på døren… Men jaja, bedre sent enn aldri! Har blitt en slags avhengighet å bestille mat for meg, men det er jo sååå enkelt..

Nå skal vi se film, står mellom “hereafter” og “adjustment bureu”, begge med Matt Damond som er en favoritt for oss. Har noen av dere sett en av de? Kom gjerne med anbefalninger ♥ 

 

taxi

Gjett hvem som tok taxi i morges fra Narvik til Harstad.. Tør ikke å si hva det kostet engang, men var i alle fall over 12 mil så dere kan tenke dere! Men var faktisk en ganske koselig taxitur, hadde flaks så taxisjoføren var en ung mann tidlig i 20årene, jeg fikk til og med styre musikken med spotify hele bilturen! 

Nå er Anne-Sofie her og vi skal bare slappe av litt. Snakkes senere! ♥

Hahahah fin

Taaaaan !