svar på spørsmålsrunde + video

Sophie : Hva fikk deg til å falle for Mathias?
Ettersom jeg har kjent han så lenge og alltid visst at han er veldig kjekk, så er det ikke utseendet jeg falt for iallfall! Vi lå i senga mi og snakket, så snakket vi om verdensrommet så hadde han nøyaktig de samme tankene som meg, som ingen jeg har snakket med har hatt tidligere. Han forsto meg på en annen måte enn andre har gjort før, og så meg for meg, og ikke etter rykter, fordommer eller for å bruke meg som flere andre har gjort.

Mathias: Er du transe? (egetnlig er en jente men føler deg som som gutt så du kler deg slik? Eller bruker du sminke for å se ut jentete i ansikte`? du har jo null hviser og null hårvekst i ansikte, helt sjukt for å være en gutt :S
Jeg er nok ingen transe, bruker heller ikke sminke, har null “hviser” og ingen forklaring på hvorfor. Og det er helt normalt å ikke ha stort til skjeggvekst når man er 18.

Sophie: Hva liker du best med Mathias?
At han er så morsom og veldig snill! Vi har veldig lik humor, og kan mange ganger ligge å le leeeeeeeeeenge. For eksempel sist gang vi var ute og grillet. Vanligvis tar det 10-15 minutter å gå hjem, vi brukte nesten en time fordi vi lo så mye hele veien hjem og stoppet å tullet hele tiden. 

På vei hjem fra grilling, mye tull som vanlig

 

Mathias : hva er det fineste med sophie elise?
hmm.. kunne ha kommet med mange eksempler, men noe av det fineste med henner er vel hvor åpen og smart hun er. Det er helt utrolig å ligge og prate med henne de netterne vi begge er lys våkne og bare deler tankene våre mellom himmel og jord.

Sophie : Hvør høy er Mathias?
Han er veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldig høy, jeg vet faktisk ikke nøyaktig hvor høy han er? Over 1.90, jeg rekker han til under brystet. Personlig synes jeg det er kjempekoselig, jeg må stå på tærne hver gang vi skal kysse OG han må bøye seg litt ned. 

Mathias: Hva fikk deg til å falle for Sophie?
Det startet vel første natt vi lå og pratet. Jeg ble helt slådd ut over hvor lik vi var på enkelte områder og falt bare hardere og hardere for hver dag som gikk.

Sophie : Hvordan var det første kysset deres?
Deeeet var ute på en fest, faktisk. Så ikke sånn der super-romantisk akkurat! 

Det var faktisk denne kvelden her, og det er ett år siden. Etter det var det et par måneder med litt klining fram og tilbake hver helg, haha, før vi faktisk fant på noe sammen. Innimellom her har det også vært en del drama – ikke mellom meg og han, men mellom. . Ja, andre. Men så fant vi ut at vi helst ville være med hverandre 🙂

Mathias: Har du sett sophoe uten sminke og exsation`?
Ja og hun er helt nydelig! 

Sophie : Ser du på Mathias som din andre halvdel?
 Både ja og nei. Jeg føler ikke at livet mitt handler kun om meg lengre, det er meg og han. “Not just me, me and you” om dere skjønner! Men samtidig så er han ikke “alt” for meg, og jeg er ikke “alt” for han heller, fordi vi begge har andre ting vi bryr oss om også. Men når det er sagt, livet er mye bedre med han og det føles litt tomt når vi har vært borte fra hverandre lenge. . 

Noe av det beste som finnes er når vi har en hel morgen sammen og bare kan ligge å tulle – slik som her!

Mathias: Hvordan er Sophie som person?
Det første man merker med Sophie som person er hvor flink hun er å snakke for seg, hvor ærlig hun er (kanskje litt for mye i blandt), hvor omtenksom hun er ovenfor andre (som fortjener det) og hun er en veldig selvbevist person. Alt dette i hop gjør henne til min favoritt<3

Sophie : vil du stifte familie med Mathias etterhvert?
Hehe. Vi begge tar vel hver dag som det kommer, men såklart – vi er jo kjærester, og det hadde ikke vært noe poeng i å være sammen om man ikke tenkte seg en framtid sammen. Men hverken jeg eller han vil stifte en familie på mange år, vil leve livet litt ført sammen!

Mathias: Hvordan er det å være sammen med en “kjent” jente som blogger om livet sitt? Føler du at du får henne for deg selv når du er sammen med henne? Eller er forholdet overfladisk?
Det at sophie er så kjent som hun er legger jeg ikke mye merke til. Det er jo ikke alt som blir blogget om, så jeg føler at jeg har henne for meg selv. Forholdet er alltid spennende og vi har masse som bare er “oss” for å si det slikt.

 
Sophie : Hva er det mest romantiske Mathias har gjort for deg?
 Han gjør veldig mye romantisk for meg, så jeg er sinnsykt heldig med den. Gir meg gaver, blomster, kort, gjør små ting for meg, sier fine ting. . Så det er veldig vanskelig å velge noe spesifikt, det går ikke! Kunne sikkert ha ramset opp 20 romantiske øyeblikk her, og uansett ikke ha klart å velge ut noe som det beste. 

Noen fine blomster jeg fikk en dag 🙂

 

Mathias: Hva er det verste med Sophie?
Det må nok være de gangene vi krangler og hun skaper sin egen virkelighet i hodet og snur opp ned på alt, men etter en liten stund med litt snakk kommer hun til sansene sine.

Sophie: hva kan plage deg med Mathias? 
Det er helt UMULIG for han å stresse over ting, han blir aldri stressa. Dette kan være litt positivt ettersom jeg også blir mer avslappet da, men han er nesten litt for avslappet, hehe. Og han bryr seg ikke så mye generelt om “småting” som andre kanskje tenker litt over. For eksempel:

Meg : herregud du vet når du møter en bekjent tre ganger på rad i byen, så sier man hei første gangen, så smiler man andre gangen, så ser man bare bort tredje gang. Det er så kleint, hva gjør man da liksom!
Han : da slapper du heeeeeeeeeeeeelt av 🙂 
Meg : DET GÅR JO IKKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mathias: Hvilken linje tok du på VG1
Jeg gikk Restaurant og Matfag og kom meg halvveis inn i VG2 året før jeg ble alvorlig syk og måtte gå året omigjen, meeeen endelig ferdig nå!

Sophie : Ville du ha likt Mathias om han ikke hadde hår?
Ja, såklart. Når han var syk hadde han ikke så mye hår og jeg synes han var veldig fin da uansett (selv om han nekter å tro på det, men han var fin altså!).

Mathias: Hender det att du overraker Sophie med gaver/middag?
Jeg vet at jenter er veldig avhengig av oppmerksomhet, så jeg bringer småting som jeg selv har laget/kjøpt for å muntre henne opp i blandt.

 Sophie : Er det kleint når Mathias tar bilder av deg, og hva synes du om at så mange jenter vil ha han?
Det er ikke sånn veldig kleint, nei. Men han liker å ta “stygge” bilder av meg, altså når jeg ikke følger med, lager grimaser osv og DET er jeg ikke en veldig stor fan av. At mange jenter vil ha han (slik har det vært siden vi var 11 år) er faktisk helt okei! Jeg er glad han er godt likt! Det betyr jo bare at han man er veldig fin og snill kjæreste som er verdt å ta godt vare på. 

Et typisk ” slutt nu Mathias”-bilde hvor jeg er lei av at han tar bilder, hehe.

Mathias, er du fra norge?
Ja, desverre.

Begge2, er dere lykkelige sammen?

M : Ja! Føler meg som den heldigste personen i verden som har Sophie som kjæreste:)
S: ja, vi har det veldig bra sammen, og synes nesten litt synd på alle som ikke får ha Mathias som kjæreste! 

Siden mange av dere ville vi skulle svare på video, noe vi ikke gjorde, så slenger jeg ut denne lille videoen fra siste natt i Barcelona som et plaster på såret! Den var egentlig ikke ment for bloggen, men ja.. Så får dere se litt hvordan vi er sammen. (Og ja, jeg var litt brisen).  

 

Ukas leserspørsmål

Jeg får alltid masse spørsmål om håret mitt, spesielt etter jeg har vært i syden – mange synes det er fryktelig rart at jeg kan bruke extensions på stranda og når jeg ligger å soler meg, men liker man å pynte seg så gjør man det, haha! Og når man har hår som holder seg så godt, slik som mitt fra luxushair, så er ikke dette noe problem! 

Jeg bruker clip on fordi jeg synes dette er den letteste løsningen om man vil variere litt – clipse på seg krøller, clipse på seg rett hår. Som regel begynner det med at man vil ha litt forandring til fest eller til skolestart, slik begynte min “extensionshistorie”. Men, man blir avhengig! Jeg har brukt clips i fire-fem år, så jeg har prøvd det meste på markedet. Luxushair er så langt det beste jeg har prøvd!

Jeg synes spesielt når jeg skal krølle håret at det er godt med litt ekstra lengde, ettersom håret automatisk blir litt kortere da. Jeg bruker 1 pakke clips med 180 gram når jeg har krøller i håret mitt. Fargen matcher håret mitt helt perfekt, og jeg bruker farge #2. Helt nydelig, mørkebrun farge! Alle fargene finner dere her.

 

Om dere vil håret skal se mest mulig ekte ut, anbefaler jeg å ta en tur til en frisør som kan klippe det opp mot ditt eget hår – eller, man kan gjøre det selv om man føler seg god nok med saksa! Og håret kan vaskes med den shamnpoen og balsamen du bruker til vanlig, men jeg anbefaler å vaske det så sjeldent som mulig for å så la håret lufttørke. Ikke vask håret de første 2 månedene, vent så lenge som mulig! Luxushair har et lite utvalg av utsyr til extensions som kan hjelpe på, det finner dere HER.  Og for guds skyld, ta det av når du skal sove! 🙂

Er det noe annet dere vil spørre om til ukas leserspørsmål? Tenkte å starte med det, igjen!

Håret er sponset av Luxushair


“sykt fint”

I går var vi som sagt og grillet ved et vann, og det var veldig koselig men liiitt kaldt etterhvert. Jeg og Mathias er like fjern begge to, først glemte vi pledd og håndduker så vi måtte gå tilbake, så glemte vi lighter, og så glemt vi hamburgerbrød. . Vi brukte ca halve grillturen på å gå fram og tilbake. 

Jeg og Mathias satt og snakket om når vi skal på ferie i Desember, og så presterte han å si :
Mathias : Så kan vi svømme med sånne fine orakel. Hører de har sykt fine orakel der.
Sophie : Orakel…?
Mathias : ja, sånne nede i havet, med masse farger
Sophie : Koralrev..?
Mathias: Åja……………dette får du ikke skrive på bloggen

Men han sover, så jeg skriver det likevel!! :D  

 

Jeg kom meg faktisk litt ut i vannet også etterhvert, lit for å slippe unna alle myggene, litt fordi jeg ville, men aller mest fordi jeg hadde skrevet det på bloggen å følte jeg måtte gå litt ut i vannet for å ta bilder til dere. 

Gul bikini fra nelly HER (ad). Normal i størrelsen, jeg har min i medium i bikinitopp og xs i trusa (som man ikke ser her). 

Det vi grillet var vegetarburger og vegetarnuggets, når vi griller sammen spiser vi begge vegetarmat! Slik  som på bildet under ser en vegetarburger ut, ganske normalt eller? 

Måtte bare legge dette ut også, hehe. Fineste øynene i verden!

Jeg er våken nå fordi jeg må pakke til hovefestivalen idag, jeg har enda ikke pakket noe som helst og er veldig usikker på pakkelisten min ettersom vi har campingvogn og da vet jeg ikke helt hva vi trenger. .  Vi har veldig mye vi må rekke på kort tid morgen, det er iallfall sikkert! Flyet vårt går 06:40, det vil si at flybussen går. . halv 5 på natten. . Husk forresten spørsmålsrunden til meg og M HER, vi svarer senere idag ♥

Jeg sitter enda her i sovetskjorta mi fra sheinside.com, så nå skal jeg pynte meg litt! 

 

neseoperasjon

Nå har jeg kommet hjem etter en koselig ettermiddag! Jeg dro til byen for å poste ett brev og så gikk jeg og Mathias for å spise softis i en park! Jeg har også vært på besøk hos tante og så har jeg handlet litt til grilling senere. Jeg og Mathias tenkte vi skulle grille noe godt, drikke litt vin og bade i ett vann faktisk :) Det må være en del kjærestetid når jeg faktisk er hjemme i sommer, ettersom vi skal være en del borte fra hverandre. . 

Dere bør alltid be om ekstra strø i et beger – 10 kr ekstra, men guud det er det verdt! 

Jeg har også bestemt meg for å gjøre en operasjon INNI nesa, jeg har et problem med å puste så i august braker det løs. Jeg skal gjøre det privat fordi jeg ikke vil stå i kø så lenge og vil ha det gjort før jeg drar til Florida! Har noen av dere hatt en operasjon i nesa før? Veldig vondt, eller? Om jeg skal operere nesa er det ikke bare for kosmetiske grunner. Jeg har faktisk et problem her, haha. Om jeg er heldig ser den kanskje litt finere ut også! Men jeg kommer tilbake med mer om dette når det nærmer seg, det er jo enda en god stund til.

Idag i parken! Kjolen er fra sheinside.com 


spørsmålsrunde

Jeg fikk en idè fra Marthe Borge sin blogg når jeg så at hun og kjæresten sin hadde hatt en spørsmålsrunde hvor de svarer på spørsmål om hverandre – jeg vil gjøre det samme! Det er jo så koselig å lese, og utrolig nok syntes Mathias det var OKEI og han vil være med! Så, nå kan dere stille spørsmål til meg og Mathias om alt mulig, men skriv hvem spørsmålet er til! Eksempel:

Sophie: Hva liker du mest med Mathias?
Mathias : Hvor gammel er du?

Haha ja.. Dere skjønner! Vi svarer i morgen når vi våkner 🙂

Et litt cute bilde

 

skinnylove x2

Nå er jeg hos Amanda med Anne-Sofie, og good news – jentene likte vegetartaco veldig godt! Så da kan vi spise det flere ganger, det er jo mye sunnere også! 😀 Jeg har holdt meg mye tynnere etter jeg ble vegetarianer, så det er jo bra.

Skal straks hente Mathias så drar vi hjem til meg ♥

back to reality

Idag har jeg fått unnagjort et par ting jeg “måtte” gjøre, som for eksempel fikse neglene og vippene på SpaSpa.. Hehe. Luksus! Jeg fikk også handlet inn litt til tacokvelden som jeg, Anne-Sofe og Amanda skal ha senere, ikveld kjører vi vegetar og de skal få smake litt av “min” mat :) Jeg er på en ny diett etter Barcelona hvor jeg kun spiste usunt, og jeg vet jeg kommer til å spise usunt hele hove også. . Så, nå blir det mye frukt i et par dager, pluss at jeg holder på med et nytt prosjekt hvor jeg skal lære meg å shake ass som Miley Cyrus. Jeg har faktisk blitt sinnsykt god!

I kveld skal jeg sove sammen med min kjæreste så det ser jeg fram til ♥

Fine negler! Dere som har spurt hvor ringen er fra, Mathias kjøpte den til meg så jeg vet faktisk ikke!

Vegetartaco er handlet inn!

Slik ser jeg ut idag! Kjolen er fra sheinside.com

“videoblogg”

Nå er jeg hjemme i Harstad, og det er faktisk litt godt. Været er nydelig og det skal holde seg slik et par dager, så de neste dagene skal jeg bare slappe av og pakke til Hovefestivalen! Det har vært en utrolig fin ferie, ingen tvil, og jeg har ikke blitt lei av å gå rundt Mathias hver dag i over en uke. Jeg savner alt allerede. . Men, nok om han, nå skal det bli godt å gi jentegjengen en stor klem når vi møtes!

Forresten, som de aller fleste har fått med seg kan man nå filme på instagram, jeg digger det! Selv om jeg synes videoer hvor folk prøver å være morsomme er så kleine at jeg får vondt i alle ledd i kroppen, haha. Iallfall når jeg ser folk jeg kjenner kommer med utrolig dårlige videoer som liksom skal være morsom. . Men, jeg og Mathias testet ut dette litt fort når vi først oppdaget det, så dere kan sjekke det ut på instagramprofilen min : therealsophieelise. Har noen av dere en morsom video jeg bør sjekke ut? Som faktisk ER morsom. 

i norge

Nå er jeg og min kjæreste tilbake i norge på flyplasshotellet ved gardemoen. . Det regner noe sinnsykt, så dere kan tro jeg hatet livet når jeg måtte gå fra flyplassen til hotellet i høye hæler, kjole og en dødstung koffert med en kjæreste som gikk fort som pokker. På toppen av det hele sto det masse jenter med plakater hvor det sto ” velkommen hjem, Sophie!” når vi kom ut fra gaten, og det er jo ikke til meg, men jeg ble så klein uansett, haha. Men, vi har hatt en fantastisk tur, og jeg trenger ikke å deppe. Om bare et par dager skal jeg jo ut å reise igjen for å dra på hovefestivalen med noen av de beste jentene!

Igår kveld gikk vi ut å spiste på en romantisk resturang og etter en flaske vin for mye sjanglet vi oss til hotellet og på veien rakk vi å ta noen bilder med selvutløser. Jeg savner det allerede. . ♥ Heldigvis skal vi på øyafestivalen om litt over en måned, da skal vi koooose oss masse i oslo! 

Vel vel, nå skal jeg kose litt med min kjære og så skal vi se frustrerte fruer! Har sett en hel sesong mens vi var i Barcelona, ble ett par episoder hver kveld for å si det sånn. 

Kjole fra topshop, sko fra Jeffrey Campbell HER (ad) 

 

konkurranse!

På torsdag, altså i morgen, er det ett event på Ringen Kino i oslo for filmen ” å begrave en hund”, og jeg hadde egentlig tenkt til å dra selv men må være hjemme akkurat den dagen. . noe som suger, for det er kjempegøy å være på eventer! Man møter folk man kanskje kjenner igjen fra før av, det er litt eksklusiv stemning. Men ja, jeg lodder iallfall ut biletter til eventet i oslo, så om du bor i oslo og vil ta med deg.. wait for it.. opptil 9 venner på kino imorgen for å se filmen! Det høres kjempekoselig ut, og skulle ønske jeg kunne ta med meg venninne mine på en gratis kinokveld 🙂 

Alt du må gjøre for å vinne til sammen 10 biletter er å legge igjen en kommentar i dette innlegget! Den som vinner blir kontaktet før i morgen ettermiddag av produsentene bak filmen.