bloggerne ikveld – strippestang og surfing

Nok en gang håper jeg dere husker bloggerne, klokken 20:00 på tv2 bliss! I kveldens episode av bloggerne kommer det noen klipp jeg personlig synes er litt flaut å se på. Nemlig meg selv på en strippestang, haha. Hele opplegget var veldig uskyldig, altså ikke noe stripping men heller for treningen sin del, men gi meg en stang og jeg tror jeg eier verden, haha. Det tror jeg gjelder flere jenter, står der ved stanga og bare “se på meg, da. Jeg er mini-minaj”. 

Ellers får dere se meg surfe! Hååååper virkelig det kommer noen klipp av at jeg klarer å stå på brettet, for det fikk jeg jo faktisk til. Og SÅ KLART blir det jo dratt fram et idiotisk sitat som overskrift på tv2.no, noe som faktisk skuffer meg litt (helt utrolig at jeg enda orker å bli skuffet over slikt etter et par år med teite overskrifter). Jeg har ikke lyst til å føle jeg må begrense meg selv hele tiden mens jeg blir filmet, så da er det vel min egen feil, og en del av pakken.. “Sophie Elise ønsker seg barn med surfelæreren, fordi da får hun barn som er brune hele tiden og enda ser norske ut”. Det var vel en spøk man drar med venninner, jeg kunne fått et barn som ser både norsk, afrikansk, latinsk eller kinesisk ut, det hadde ikke vært av betydning at barnet skal være “brun og norsk”. Det høres så utrolig lite gjennomtenkt ut, og håper alle forstår at det absolutt ikke er noe jeg mener 100%. Men, jeg vet at flere ønsker seg en “blandingsrase” som barn, dere vet de små søte man ser på inspirasjonsbrukere på istagram? De er nydelige! Men, det er jo alle barn. Haha jeg er barnesyk som dere sikkert skjønner. 

 

Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere syntes om episoden, og ellers om dere har noen spørsmål! Tror jeg skal se episoden på trening med guttene (er faktisk en svær tv i dansestudioet, haha) men det er også mulig jeg rekker hjem før  🙂

hverdagsluksus

Cardigan fra Rebecca Stella (adlink) 

Hjemmekos! Seee hvor store Bjørn og Siv har blitt, herregud! De vokser enda, har noen av dere persere, og hvor svære blir de? 

Ord kan nesten ikke beskrive hvor godt det var å våkne opp hjemme i harstad og bli servert en god frokost som jeg spiste rolig framfor tven.. Det trengte jeg virkelig! Slike små luksuser setter man ikke pris på mens man bor hjemme, men når man har flyttet ut kan jeg love dere at det føles som himmelen. Jeg sluknet allerede klokken 21 igår, og sov som en stein til imorges. Det ble en ganske rolig helg for meg (okei, partypingla er død for lenge siden så alle helger er jo rolige), og intervjuet jeg gjorde med dagbladet i går tror jeg blir veldig fint. Vi har enda litt igjen av det, så når jeg er ferdig med innlegget her skal jeg kjøre bort til hotellet hvor journalisten og fotografen bor for å gjøre oss ferdige for dagen – så reiser jeg rett tilbake til oslo, skifter til treningsklær og danser resten av kvelden. Gleder meg!

Kommer til å savne familien og ikke minst Lotte når jeg reiser hjem (til dere som spurte, ja det er samme Lotte som jeg har hengt med i alle de år). Men, snart sees vi igjen, jeg skal jo tross alt være hjemme en hel uke i juleferien ♥

 

home sweet home!

 

Espresso house igår, hvor jeg *ser drømmende mot himmelen* neida, haha. Jakken er fra Dry Lake (adlink) 

 Nå er endelig en glad, men trøtt frøken på plass i Harstad hos mamma og pappa! Tre timer søvn inatt og en full dag med jobb her har virkelig slitt på kroppen og nå går jeg på reservebatterier, dagbladet fulgte med meg hit og vi har gjort et svært intervju med meg og foreldrene mine, pluss kjørt litt rundt omkring for å ta bilder. Nå skal jeg hente Lotte slik at vi kan ta oss en obligatorisk kjøretur, og så ser jeg fram til hjemmelaget middag og kos senere ikveld ♥ Kattene mine har blitt svææære, forresten! Viser dere senere :)

 Er det snø hos dere, forresten? Ble litt skuffet da jeg kom hjem til bar bakke her i nord, selv om flere av dere hadde advart meg på forhånd om de kjedelige værforholdene her hadde jeg vel et lite håp..

 

JEG HAR EN OVERRASKSELSE TIL DERE!

Hurra! Til mandag er det 1.Desember! 

Som dere sikkert har fått med dere har drLykke blitt en stor del av mitt hjem og hverdag. Nesten alt av mitt interiør og møbler er fra drLykke, og i år har jeg en overraskelse til dere! Vi har laget en julekalender, der jeg i samarbeid med drlykke deler ut premier for over 50.000 kroner! 

Det er selvfølgelig GRATIS å delta, og alle som deltar får i tillegg en liten premie fra meg på epost! Vinnerne annonseres et par ganger i uken fremover! – LYKKE TIL! 

Klikk “LIKER” så er du med i trekningen av mer av mitt interiør!

Kommentarfeltet er stengt i dette innlegget.

Sponset

BLACK FRIIDAY

Hei dere! Jeg har vært våken siden klokken sju, noe som virkelig er et mirakel – jeg har jo ingenting å gjøre før klokken 16, men det er likevel deilig å få med seg litt av dagen og den fantastisk fine soloppgangen vi hadde i morges. Himmelen var farget lyserosa og dere kan tro jeg følte meg gammel der jeg satt i stua og så på himmelen mens jeg desperat prøvde å ringe vaktmesteren – nå lekker det altså fra vasken på kjøkkenet OG på badet, jeg begynner å bli sprø og føler at livet mitt går i grus, haha. Det her skulle noen ha fortalt meg da jeg som 17 år gammel gledet meg til å bli selvstendig. 


annonse

I dag er mailboksen min stappfull av tilbud fra diverse nettsteder, for nå er det jo black friday! Uansett, så arrangerer iallfall coberbrands et svært salg idag, med 25% på heeele nettbutikken! Utrolig kult at så mange butikker i norge også følger etter denne tradisjonen, jeg håper dere har fått det med dere og kanskje har spart litt av julegavehandelen til idag? Da har dere mye å spare!

My black favorites (om man ser bort ifra Chris Brown) er. . . 

Celine Engstad liten smykkeorganisatorDette er en veldig bra julegave til venninna som har “alt”, om du i tillegg legger ved et lite smykke fra samme merke, for eksempel? Eller, man kan lagge søte lapper i enhver lomme. For meg var det en fin gave fra meg selv til meg selv, ettersom jeg har alt for mye smykker som bare slenger rundt under senga, i vinduet, i kjøpeskapet (typ). Ikke noe system iallfall, men nå skal jeg prøve å få orden på sakene!

Jorgobe Black peeloff mask Denne har jeg skrevet om før, ansiktsmasken som virkelig gjør deg helt svart i ansiktet mens det pågår, jeg føler meg personlig som en kul liten gangster under prosessen, haha. Masken renser porene i dybden, reduserer fettproduksjonen i huden og forebygger nye hudormer. Huden blir veldig myk etterpå, det kan jeg love! Den er litt vanskelig å få av rikitgnok, så sett av god tid. 

Tall Dark handsome mascara Mascara fra ett av mine favorittmerker The Balm som gir utrolig lange vipper uten klumper. Elsker den, og om dere vil sammenligne med en mer kjent fra butikk, så minner den om telescopic fra loreal. Bare at denne er bedre og ikke tester på dyr.

Nyx matte finish setting spray – en spray som gjør at sminken holder hele dagen, enkelt og greit. Ble først introdusert for denne av en makeupartist på tv2, så den er virkelig lur å ha i lomma om man skal på fest, for eksempel.

Glamglow tingleexfoliate Denne har jeg også skrevet om før, ansiktsmasken som vant prisen “the best mask in the world” på Elle beauty awards. En profesjonell ansiktsbehandling på boks! Den koster litt til vanlig, så det kan være greit å få kjøpt den på tilbud.

 

 

Og sist, men ikke minst – Lulus toilet bag black. Jeg har vesker fra luus i forskjellige størrelser og farger (favoritten har jo vært rosa), men det er deilig å ha en i svart nå også, for da synes det ikke når den blir skitten på innsiden. Generelt sett liker jeg nok svart bedre enn rosa for tiden uansett, denne er finere i badehyllen. Den er stor og romslig med to ekstra rom på innsiden. 

Det er som sagt 25% på hele coverbrands idag, men om dere ikke skulle få rukket å handle noe idag, så er det 20% rabatt på hele nettbutikken ut helgen om dere bruker koden BWSOPHIE. Håper dere fant noe dere liker :) 

(jeg redigerte et bilde av meg med mørkebrun hud nå for avsluttningen fordi jeg veldig gjerne skulle ønske jeg så slik ut men dropper det, så snart man begynner å snakke om hudfarge er man jo rassist selv om man komplimenterer det). 

 


Ellers må dere gjerne sjekke ut kommentarfeltet om det er noe dere lurer på, jeg har blitt ganske flink på å svare der i det siste. Alt fra hvor jeg har kjøpt ditt og datt, til spm om bloggerne og mitt dansecrew og mer personlige greier. Elsker at vi kan snakke på den måten, det gir meg mye motivasjon :) Nå skal jeg endelig få vært litt sosial med en venninne, espresso house og himmelske mini brownien de selger der står for tur! 

HAPPY

Sååå glad er jeg om dagen, at jeg ikke klarer å opprettholde min “vanlige” posering med duckface, og godt er det. Genseren finnes her (adlink) 

Jeg kom akkurat hjem etter å ha dansetrenet, og tenker på at jeg gleder meg til å møte mamma og pappa igjen- til helgen sees vi i Harstad ♥ Litt stress å skulle reise hjem midt i danseperioden og snart er det jo juleferie i tillegg, noe som betyr null dans da også, så jeg får bare be til gud om at jeg ikke knekker noe armer eller bein mens jeg skal gå rundt på isen i Harstad, haha. Dere får be sammen med meg! Men, jeg føler virkelig jeg trenger å trene selv om det blir ferie, så et par dansevenninner fra Harstad skal trene med meg der også, for da nærmer jo premieren seg med stormskritt. Utrolig snilt av venninnene mine å hjelpe meg, det setter jeg pris på! Men det er enda et par uker igjen, og fram til da får vi kjøre på 🙂 

Akkurat nå er vi i full gang med koreografien for første program, herregud så lei jeg kommer til å bli av sangen vi danser til nå, haha. Hører den i hodet mitt hele tiden. Dere skulle ha sett meg på KIWI ista, jeg hørte på sangen i headset og tenkte meg ikke helt om, plutselig gjorde jeg noen helt merkelige hodebevegelser som er en del av koreografien og mannen i kassa så på meg som om jeg hadde fått slag. Det så sikkert litt sånn ut, da.

Nå skal jeg tenne lys i hele leiligheten, kose meg med litt godteri og komme meg tidlig i seng. Veldig bra torsdag 🙂 

one of those days

annnonse

Dette har vært en perfekt formiddag! Jeg har fått ryddet leiligheten, vasket på badet, hentet post og kjøpt inn blomster – utrolig deilig å ha alt gjort, og da føltes det veldig bra når jeg kunne sette meg ned i sofaen med en god lunsj og ett av mine favorittmagasiner, Det Nye ♥

Den nyeste utgaven kom nettopp i postkassen hos meg, jeg har savnet å få blader rett hjem og etter at woman sluttet å selges i butikk tok det en stund før jeg begynte å lese noe nytt. Men i det siste har jeg altså likevel kjøpt Det Nye når jeg er ute og handler, like greit å bare få det hjem fra nå av. Jeg har nettopp lest igjennom den nyeste utgaven og likte spessielt godt den store mascaraguiden, jeg har jo selv sluttet med vippeextensions så det var greit å få litt tips og triks på den “naturlige” måten, uten at det skal koste så alt for mye. Ellers likte jeg godt artikkelen om one night stands, hvordan man kan få i seg såkalt “supermat” for under ti kroner OG den store julegaveguiden! Jeg manglet litt inspirasjon til enkelte venninner og pappa, men nå har jeg fått et par gode tips. 

Jeg har fått mulighet til å gi dere et supert tilbud til en full verdi av over 1200 kr – nemlig 5 utgaver av Det Nye, og vippeserum fra purelash med på kjøpet! PureLash vippeserum har jeg brukt selv over en periode, man ser veldig godt resultat på spessielt nedre vipperad, de øvre har jo blitt ganske skadet av extensions. Men det funker virkelig, og om det skulle være noen tvil så er det bare å google i vei, da finner man masse før/etter-bilder. Serumet gjør vippene lengre, sterkere og fyldigere, og det koster 999 kr om man skulle ha kjøpt det utenom. HER finner dere tilbudet ♥ Alle spørsmål vedrørende abbonementet kan rettes til [email protected], om det skulle være noen spørsmål. 

Er det noen av dere som har prøvd dette vippeserumet? Fortell gjerne! Jeg er personlig veldig fornøyd etter å ha brukt det i en måned. 

frøken sensitiv oldemor

annonselenke

I dag fikk jeg endelig testet ut de nye danseskoene mine! Fra adidas, kan kjøpes her. Jeg har gledet meg til å trene i dem, og ikke minst til å komme ordentlig i gang med koreografi, men nå som vi først har startet vil jeg ikke mye annet enn å gå tilbake til trygge oppvarmingsøvelser og litt tulledansing, haha. For nå er det på ekte, og nå er vi igang! Det er nesten morsomt hvor støl jeg blir etter hver trening, forresten. Ser ut som en liten oldemor når jeg går bøyd og stiv som en stokk rundt omkring i Oslo, så OM dere ser noen som ligner på meg men tenker “nei, det der kan ikke være Sophie, for hun der må jo ha rundet 90” så er det nok meg, ja. Vender man seg til det, eller kommer jeg alltid til å bli så støl? Og, vender man seg til å danse rundt kjekke gutter hele tiden eller kommer jeg alltid til å ha konsentrasjonsvansker? Jeg har allerede prestert å si ting som “skal vi gifte oss ” og “hva gjorde jeg før jeg fant dere” på trening….. frøken sensetiv. 

Treningen idag sånn ellers gikk bra. Vi trente både på dagen og på kvelden, og akkurat nå vil jeg bare kjøre på, jeg har jo egentlig ikke noe annet valg heller – det eneste som er positivt med å være så dårlig på å danse fra før av, må være at jeg iallfall ikke kan bli verre og at det kun kan gå oppover, haha. Men jeg kjemper på og gjør mitt aller beste! 

Dagen er ikke over her i huset, jeg skal rydde (hørte jeg et halleluja, for det er jo så innmari gøy..), og så skal jeg planlegge resten av uken fordi nå har det blitt bestemt, jeg skal til Harstad fra lørdag til søndag og SOM jeg gleder meg! Mamma, pappa, lillesøster, natur, snø, gode gamle venninner OG alle dyrene mine, kan det bli bedre? Tror ikke det, jeg ♥

frøken buksesleng

Nok en gang har det vært en utrolig morsom vårlansering for tv2! Det startet med show på scenen, og “mitt dansecrew” fikk faktisk åpne hele programmet, og etterhvert fikk vi se klipp fra bloggerne sesong 3 også. De to nye jentene er et veldig bra valg av produksjonen, de passer fint inn med oss andre iallefall:-) Jeg hadde på meg bukse og genser fra ACNE. Haha når jeg skulle vise det til Robin sa han “faen for noen stygge bukser” etterfulgt av ett “jeg må jobbe til klokken 20” så han slapp ydmykelsen av å gå ved siden av frøken buksesleng på rød løper. Men det var forventet, gutter liker jo ikke bukser som slenger over alt har jeg hørt.. Drømte forresten at Marna var mammaen min inatt, jeg sa under et intervju igår sa at jeg helst skulle tatt med meg Marna til en øde øy fordi hun er en “mammatype” som passer på. Det fulgte altså med meg inn i drømmeland hvor jeg og mamma-Marna var på bunnpris (som samtidig var BR leker og dyrebutkk, dere vet jo drømmer) og jeg måtte hjelpe henne med å finne en terrengsykkel som Ørjan ville ha i bursdagsgave. Og sånn var altså det…

Når de andre begynte å drikke champagne dro jeg og Sandra på ICA, kjøpte godteri og dro hjem hver for oss. Det er de kveldene jeg setter aller størst pris på, når jeg kan sitte i sofaen og drømme meg bort i en eller annen bok eller serie.. Det er så herlig! Alkohol er virkelig ikke min greie som jeg har sagt tidligere, og jeg vurderer faktisk å slutte helt med det – å bestemme meg for å aldri drikke rett og slett. Det som er synd er at man (utrolig nok) faller litt utenfor sosialt da, og å ta et slikt valg på videregående kan neppe være helt lett ettersom det meste av det sosiale skjer med promille.. Og hvordan det kommer til å bli rundt juletider aner jeg ikke, men jeg hadde blitt utrolig stolt over meg selv om jeg faktisk klarer å avstå helt fra alt som har med alkohol å gjøre. Nå har jeg ikke noen spessielt fæle erfaringer med alkohol selv, men det finnes lite som er mindre sexy enn fulle mennesker som ikke vet hvordan de skal oppføre seg. Har jeg noen lesere som tar avstand fra alkohol? Eller er det ukult? Haha.klar for vårlansering

Genser fra NLY trend / skjørt JEANE blush 

I dag er det klart for vårlanseringen til tv2, og jeg er der for å representere både bloggerne sesong 3 og mitt dansecrew. Jeg har nettopp vært og blitt fikset på håret og sminket, jeg ville kjøre på en litt mer naturlig look enn hva jeg vanligvis pleier, det jeg skal ha på meg ikveld er jo ganske nedtonet – det er ikke det jeg har på meg på bildene over altså, hehe. Opplegget for kvelden er rød løper og presse fra 17-18 (med andre ord er jeg sent ute), så får vi se en visning av alle programmene som kommer på tv2 til våren, og så presse igjen fra 19-20. Etterfulgt av fest, så klart! Festene til tv2 byr alltid på veeeeeldig god stemning, jeg ser veldig fram til hele kvelden Er så glad for at jeg får være en del av dette :) 

Jeg regner med jeg kommer til å ha et par pressebilder å by på etterhvert, da får dere se hele looken og bedre bilder av sminken. Tusen takk til Lumi ZT for sminke, og Mia Solheim for hår, er utrolig fornøyd ♥ Hva synes dere?