i klesskapet mitt

Her kommer noen bilder fra klesskapet mitt! Jeg har et gammelt rom som ikke er oppusset eller noe hvor jeg har satt inn alle klærne mine, så det er ikke noe fancy akkurat. Jeg har to stativ med gensere,  skjorter, tskjorter og singletter, ett skap for jakker, tre hyller for sko og et veldig langt stativ for alle kjolene. Jeg “samler” på klær kan man vel si, hater å kaste noe som helst og kan gå lenge å bare se på klærne mine å beundre alt jeg har samlet opp, haha. Til dere som lurer så shopper jeg mest på nettet, og da er det sheinside.com, romwe.com, chiquelle.com , madlady.se, jfr.se, nelly.com . . Det var dem jeg kom på i farten 🙂

Så nei, jeg har ikke så mye klær som dere tror tydeligvis, haha! Og til dere som spurte hvor mange par sko jeg har, så har jeg 32 par sko – er ikke så veldig glad i sko egentlig! 


hvor mange kjoler har jeg?

Idag hadde jeg min siste skriftlige eksamen EVER! Det føles rimelig godt. . Det var nynorsk denne gangen, og det gikk mye bedre enn forventet for min del så nå er jeg happy! Dette “feiret” jeg sammen med Marte, Amanda og Anne-Sofie, vi satt oss ned i en park og snakket i sola. På Tirsdag får jeg vite om jeg kommer opp i muntlig eksamen denne uken eller om jeg må vente enda litt til, jeg krysser fingrene for at jeg kommer opp med en gang og er ferdig med det! Har mye å gjøre neste uke, så da er det best å bare gjøre alt med en gang føler jeg. .

Jeg må forresten være tidenes IDIOT! Jeg begynte å drikke av denne allerede før jeg hadde kommet ut av butikken, og tror dere ikke jeg angret eter første slurk. . Nei og nei, sjokomelk i stor pakke går bare ikke!

Marte har farget håret rødt, det er så fint og jeg er så sjalu. . I want! Men ingen extensions passer jo, haha.

Marte, Amanda og meg! Dere vet det er sommer når jeg begynner å dra fram de litt småspesielle kjolene mine som kunne kommet rett fra 60tallet. Dere vet jo jeg elsker sånt! Den er fra sheinside


Akkurat nå venter jeg mens pappa holder på å skru opp noe på klessrommet mitt slik at jeg endelig kan få system der. Derfor måtte jeg flytte alle kjolene og pynteskoene mine inn på soverommet for en liten stund, og det er kaos. Var usikker på om jeg skulle tørre å skrive her hvor mange festkjoler jeg har, men. . Det er 43. Er det mye? Haha, jeg føler det er en del, og hadde ikke peeeiling på at det var så mye.

 

 

trøbbel i paradis

Er sykt lei av enkelte personer i Harstad (og verden) akkurat nå. Idag sto det direkte uthengig av meg i AVISEN (!!!!) der noen påsto at jeg hadde forsøplet når jeg rev ned sirkusplakater..? Det har jeg aldri gjort, jeg tok med meg søppelposer og kastet alt i søppelkasser. Ellers driver folk å skriver i statusen sin på facebook at “hunden til sophie springer på veiene på grunn av mangel på trim, litt av en dyrevenn “. Vel, hunden min får masse trim, og at hunden min stikker ut på veien hver gang døra åpnes er et stort problem ja, og noe jeg prøver å gjøre noe med. Foreslår at enkelte bare slenger på seg bikbokgenseren fra 2005 og skriver til meg personlig om de har et problem med meg. 

Nå skal jeg sove, jeg blir så sinnsykt sur, haha.

Slik ser jeg ut når jeg er lei, haha. Jumpsuit fra sheinside.com

 

svar på noen spørsmål

Hvorfor lyver du om at du ikke trener?
HAHA!? Om jeg hadde trent og hatt en sunn livsstil hadde jeg sikkert skrevet mye om det, for det er jo bare en bra ting? Mens jeg klarer ikke, jeg vet at bikinisesongen er rett rundt hjørnet. . men narvesen er liksom enda nærmere, haha.

Tror du virkelig det hjelper at dere river ned sirkusplakater og styrer? 
Ja, jeg tror det! For jo mer negativ oppmerksomhet man gir sirkus med ville dyr, jo mer fokus blir det kanskje på hvorfor dette er galt.  Men jeg er glad, fordi det virker som om de fleste fra vår generasjon skjønner at dette ikke er rett, så om 20 år når vi har egne barn, kanskje det ikke blir så mye sirkus . .?

Hva er du mest fornøyd med på kroppen din?
Hmm, kanskje magen min. Den er flat uansett hvor mye jeg spiser, takk gud!:)

Hvor ofte er du sammen med kjæresten din? Og hvor ofte snakker dere? Er det “normalt” at kjærester skal snakke på melding hele tiden osv?
Jeg vet ikke om det er “normalt”, i alle forhold tror jeg man må finne ut hva som passer best mellom dere! For oss funker det best å snakke litt hver dag, men ikke heeeele tiden. Blir vel et par meldinger om dagen, snakker noen ganger i telefonen (jeg har telefonskrekk så han får ringe meg såfall, haha) og en sjelden gang på facebook om begge er pålogget samtidig. Jeg synes det er godt å savne hverandre litt, lure på hva den andre gjør osv. . Da holder man jo på den spenningen mye lengre, vi har vært sammen i 7 måneder og samtidig som det føles veldig trygt føler jeg enda at vi “holder på”, om dere skjønner. God følelse! :)
Jeg vet faktisk ikke hvor mye vi er sammen? Nå er det torsdag, og vi har vært sammen en dag, og sovet sammen tre ganger så langt denne uken. Så vi sover mye sammen, og finner på noe 2-4 ganger i uken hvor vi gjør andre ting. Synes det er nok faktisk, og jeg tenker som så at om vi skal være sammen lenge har vi jo gud vet hvor mange år på oss til å være sammen “hele tiden”. Man må “nyte” denne tiden hvor ikke alt er så seriøst. Vi kjenner vel alle en jente som drar kjæresten med på jentekveld, og det er NO GOOD!! 

Er du nær venn med søsteren din?
Nær og nær. Vi krangler om alt og vi snakker om alt.

Hvordan kan du være så utrolig brun? Tar du mye sol?
Jeg soler meg nesten aldri, hverken ute eller i solarium. Har ikke tålmodighet til det, desverre! Men når jeg først soler meg bruker jeg div. solariumskremer fra  solariumskrem.no og synes det funker kjempebra, da blir man mye brunere enn man ville ha blitt uten. Man kan kjøpe slike i automater ved solariumenne også, men jeg synes det funker hundre ganger bedre å bestille på nett, det blir mye billigere da også 🙂 

 

 

i ett rosa helikopter

Idag har vi vært på stranden og badet – eller, badet og badet. . Jeg var den eneste som gikk litt ut i vannet og det er jo grenser på hvor lenge jeg klarte å holde meg i vannet, haha! Men det var koselig da, og nordnorge er virkelig det fineste på sommeren. Vi hørte på rosa helikopter hele bilturen hjem, og en venninne presterte å si at hun fikk FRYSNINGER av den sangen! Av rosa helikopter, liksom. Sykt! 

Tok masse bilder mens jeg var ute i vannet, men nesten ingen ble bra nok til å vise på bloggen! Jeg hadde jo det sjokka uttrykket i ansiktet også, hadde virkelig ikke forventet at vannet skulle være så kaldt. Men men! Har dere tatt årets første bad? 

Hadde på meg noe veldig enkelt idag ettersom jeg skulle på stranden! Shorts fra chiquelle og topp fra madlady

fun in the sun

Jeg har akkurat fikset meg, for nå skal jeg straks møte noen venninner å dra ut i sola! Det blir sikker veldig gøy, gleder meg ♥ Hadde foresten verdens fineste dag med kjæresten igår, derfor oppdaterte jeg ikke bloggen – den var rett og slett bare ikke i tankene mine! Kjærlighet er det beste.

 

Me and my tattooos

tynn = anoreksia?

Idag fikk jeg en kommentar på instagram som fikk meg til å tenke. ” Du oppfordrer til anoreksia ved å legge ut bilder av kroppen din”. Er det virkelig slik? Bare fordi jeg er tynn oppfordrer jeg til sykdom? Er det slik verden har blitt nå? Det er såfall veldig, veldig trist. Jeg er jo ikke noe sunn og spiser helt “vanlig” om jeg kan si det sånn, bortsett fra at jeg er vegetarianer. Hvordan oppfordrer jeg til noe da?

Anyblog, hadde norskeksamen idag, etter det dro jeg hjem å lå i sola. Nå skal jeg snart grille med min boyfriend! DÅRLIG TID!! 

Shorts fra chiquelle 

Bikini HER 

new

I morgen har vi eksamen igjen, i norsk denne gangen! Det tror jeg kommer til å gå helt fint så lenge vi ikke må tolke dikt, da klikker jeg. Det er det eneste jeg ikke klarer i norsk! Derfor har jeg bare slappet av idag, og det skal jeg gjøre resten av kvelden også. Jeg har endelig klart å sove ordentlig igjen, og det føles sååå herlig!

Snart kommer Mathias hit, håper vi skal se på frusterte fruer, er på sesong 2 nå, woho! Jeg har jo sett det tusen ganger før så vet alt som skjer, men det er gøy å se det sammen med noen som ikke har sett det før. I mellomtiden kan dere se noen av de nye tingene mine fra nelly! 

Skoene koster 293 kr og kan kjøpes HER – elsker fargen!

Sko fra tommy hilfiger, nye favoritter! Kan brukes til alt, og synes faktisk de er finere enn converse, og billigere. De koster 699 kr og kan kjøpes HER 

Bikini kan kjøpes HER – gleder meg til å bruke den i barcelona! Det koster 399 kr for overdel og underdel. 

Kjolen koster 249 kr og kan kjøpes HER 

En til kjole det var UMULIG å ta et bra bilde av med stativ og selvutløserkontroll, haha. Den er ialfall dødssøt, og dere kan se bedre bilde av den på nettsiden HER 

bh av

Filmen vi så igår, the great gatsby, var helt okei! Jeg hadde kanskje forventet meg noe litt annerledes og ble derfor litt skuffet, men den var absolutt verdt et kinobesøk! Leonardo er jo ikke heeeelt feil å hvile øynene på heller, haha. 

I dag hadde jeg eksamen i markedsføring, og ja. . Hva skal man si, haha. Når jeg hadde en oppgave igjen begynte jeg å stresse og ville egentlig bare bli ferdig raskest mulig slik at jeg kunne dra hjem, så jeg kunne sikkert ha gjort det bedre om jeg ble litt lengre. Men, jeg kommer nok til å klare 4 eller 5 på denne, og da er jeg fornøyd!

Her kommer gårdagens antrekk ettersom jeg aldri rakk å legge det ut igår. Toppen er fra chiquelle, skjørtet er fra bikbok (over ett år siden), ringen er fra giselle, skoene husker jeg ikke hvor er fra. 

Haha før vi kunne ta bilder måtte jeg ta av meg bh’en, den var nemlig stygg på bildene. . Hva man ikke gjør for bloggen, dere!

dagens planer

Hei! Jeg har dårlig tid, men skal dra på kino nå å se the great gatsby sammen med kjæresten. Har noen av dere sett den før, og er den bra? Jeg gleder meg så mye, dere som har lest bloggen min en stund vet vel hvor mye jeg elsker Leonardo DiCaprio, fantastisk mann!

Har vært ute og tatt bilder av outfit, det kommer senere! Dette har jeg shoppet på nettet idag foresten, gleder meg mye til jeg får kjole nummer 1!

 1. Kjole 499 kr HER // 2. Peplumtopp 179 kr HER 
3. Kjole 499 kr HER // 4. Shorts med seller 1395 kr HER 
5. Kjole 299 kr HER