hvordan dekke acne og arr

Reklame | coverbrands

Coverbrands har påskesalg med opptil 70% på absolutt HELE nettbutikken! Dette er noe du ikke kan gå glipp av 😃 Du finner hele tilbudet her. Siden det er så mye, vil jeg likevel guide dere igjennom et par kjøp som kan være lurt å gjøre nå ❤️ 

Som alle vet har jeg uren hud, og er helt avhengig av å dekke den til hverdags. Slik ser jeg ut når jeg ikke har på sminke..

Men til vanlig kan man jo knapt se urenhetene! Jeg bruker Milani Conceal perfect 2-in-1 foundation. Den har så bra dekkeevne for oss som har noe man ønsker å skjule, enten det er i ansiktet eller på kroppen. Jeg har flere ganger skrevet om hvordan den kan dekke tatoveringer blant annet. Sykt, men sant! Du finner den her

Og dette er meg som har sminket huden med foundationen jeg anbefaler over, og kun den. Jeg valgte å ikke legge kontraster på dette bildet, slik at dere skal se hvordan den ser ut i naturlig lys. 

Her er den! Anbefales av hele mitt hjerte. Jeg bruker farge 02, den er kanskje litt lys egentlig – men jeg foretrekker å ha litt lysere foundation enn huden min er. 

Verdens beste tørshampo fra Batiste! Ingen over, ingen ved siden av. Takket være denne slipper jeg unna med å kun vaske håret en gang i uken. Finnes her og koster kun 71 kr. Stort bonus at den gir så mye volum! 

Jeg bruker selvbruning i ansiktet, og har naturlig farge på kroppen. Som dere kan se er ansikt og kropp veldig like (jeg soler aldri ansiktet) – det er takket være Sunspa Tan In A Can. Jeg veksler mellom å bruke den og Jetset Sun, men akkurat nå ble det altså Sunspa. Gir en mørk brun farge som aldri skjolder, er enkel å påføre og holder lenge. Den er brukt spesielt blant fitnesutøvere og er derfor perfekt i varmere strøk eller på trening hvor man svetter mye. Finnes her, og er på 30% avslag. 

Brun og fin – både i ansikt og på kropp!

Her har dere vidunderet, Sunspa. Som sagt bruker jeg den kun i ansiktet for tiden, men det er ikke noe problem å bruke den på hele kroppen. 

Vippeserumet jeg bruker er også på 60% rabatt, og koster 198 kr! Det finner du her. Jeg lover deg lange, naturlige vipper! Andre serum koster gjerne tre ganger så mye, og likevel er resultatet like godt. Du kan takke meg siden! 🙂 Beklager at den er litt skitten forresten, jeg har sølt mye sminke på den, haha. Godt brukt i alle fall! 

 

Coverbrands har 1-3 dagers levering og alltid gratis frakt. Verdens beste butikk når det kommer til skjønnhet, jeg sverger! 💕 Du finner alle tilbudene HER. 🤗 

 

lørdagstipset – den beste vegetarpizzaen, luksushoteller til halv pris ++

Denne pizzaen har jeg nevnt sikkert femti ganger før, men dere MÅ smake den. Vegetarpizza som ikke smaker vegetar, om det gir mening. Etter min smak er den bedre enn all ferdigpizza jeg har smakt i hele mitt liv, uten tvil! Før jeg ble vegetarianer elsket jeg kjøtt, og kan med hånden på hjertet si at denne kvalifiserer i toppklasse, vegetarianer eller ei. Jeg kjøper den på KIWI 🥝 

Da jeg måtte kjøpe meg briller i all hui og hast pga hodepine endte jeg opp på søstrene grene. De selger briller for 28 kr per stykk og har et bredt utvalg av styrker, jeg personlig fant nøyaktig hva jeg trengte. Jeg hatet de først og syntes de var stygge som faen, men nå elsker jeg de! Har vendt meg til hvordan de ser ut, å føler meg kun søt med dem på 🙂 Så, for deg som skal på fylleferie eller av andre grunner ikke vil ta med deg et dyrt par på reise, om du må kjøpe noen i full fart eller om du bare trenger briller en sjelden gang – stikk på søstrene grene!

Hver gang jeg booker hoteller sjekker jeg innom secretescapes.com først. Her kan du melde deg inn gratis, og så får du tilbud på luksushoteller! Hvor bra er ikke det? Altså, her snakker vi halv pris og mer til på de beste hotellene i verden. De siste par årene når jeg har reist har denne nettsiden blitt benyttet og jeg har aldri vært misfornøyd! 🥂 Folk tror jeg er sponset av dette, nei dessverre så er jeg ikke det, haha. Bare veldig fornøyd kunde og jeg fikk tipset fra min far. 

Både hotellet i Barcelona og i Malaga var booket via SecretEscapes til halve prisen av hva det ville vært ellers. Luksus hele veien! 


Det var tre små tips på en lørdag! Jeg har laget en ny kategori kalt “lørdagstipset” som du kan sjekke ut HER for litt varierte tips fra meg. Håper dere får en god helg! 

going home

Et bilde fra den siste dagen i Barcelona.. Så herlig å ha en egen jacuzzi på verandaen! Jeg kan virkelig anbefale hotellet vi bodde på, h10 urquinaona plaza. Ikke sponset i tilfelle noen skulle lure på det, haha.. Badedrakten jeg har på meg er forresten fra Ebay. Jeg hadde en periode da jeg shoppet masse på både eBay og Wish, men jeg stoppet en dag jeg hentet fem pakker på rad å så hvor mye plast som ble liggende i leiligheten..Da fikk jeg vondt i magen, og med tanke på at bare halvparten av plaggene ble tatt i bruk er det ikke verdt det. Denne badedrakten liker jeg, da!

Nå sitter vi faktisk på flyet mot Oslo. Et døgn i egen leilighet venter før vi setter kursen mot Bali! Det blir spennende å oppleve et helt nytt land ❤️ Kasper har vært der før og sier at den delen vi skal bo på andre halvpart av reisen er forferdelig. Masse turister, søppel i havet osv. WHAAT? Håper ikke det stemmer eller at det har forbedret seg til nå. 

dette er min lidenskap

Sko fra eurosko 

Hei alle sammen! Jeg håper dere har det fint 😘 I dag har det ikke skjedd så mye. Jeg har blitt sånn der ferie-forkjølet som man fort kan bli av aircondition, og så har jeg vært en tur hos frisøren. Det ser kanskje ut som om jeg har klippet pannelugg men nei, håret er bare stylet sånn. Jeg har lang lugg til vanlig men vurderer nå å klippe den bare 1-2 cm kortere slik at jeg kan ha panneluggen litt mer fremme etter eget valg. Det er jo så fint, men samtidig en frisyre jeg blir sykt fort lei av. Jeg, som har så stor panne, burde derimot vurdere å ha pannelugg hehe. 

I går sendte jeg forresten mail til dyrebeskyttelsen i Oslo angående å få jobbe frivillig. De svarte meg ganske kjapt, og det får jeg altså! Jeg ser frem til å starte med det. Jeg jobbet litt frivillig på avdeling Harstad da jeg bodde hjemme, men jeg skulle gjerne ha gjort mer. I natt lå jeg bare å følte med hele kroppen at dyr, det er min lidenskap. Uten tvil. Det er mye jeg brenner for men om jeg bare måtte velge en ting for resten av livet, så hadde det vært dyr. I natt da jeg lå i sengen var det som om all ondskap i verden vibrerte igjennom kroppen min, jeg vil ikke kalle meg selv høysensetiv for jeg tror det bare er sånn jeg er. Følsom for enkelte områder her i livet. All ondskap som dyr blir utsatt for er en av dem.. Så da må jeg bare starte et sted. Det jeg skal fokusere mest på er faktisk kaniner og marsvin hos dyrebeskyttelsen i Oslo. De er så undervurdrerte og noen av de mest neglisjerte dyrene vi har! 

Anyway.. Nå skal jeg spise litt, så sove. Håper jeg er bedre i morgen. 💖

det er ganske sykt!

reklamelenke: Nelly

– Kjole her – 

God kveld fra Barcelona! Vi droppet å dra ut for å spise i kveld. Jeg har istedenfor sett en dokumentar om Britney Spears (I am Britney Jean) og den var ikke så veldig bra.. Haha. Men jeg elsker Britney og er så lei meg for at jeg ikke fikk billetter til konserten hennes i Norge. Dumme meg trodde jeg kom til å få det gratis via enten Universal eller United Influencers, for det pleier jeg å få til de fleste konserter, men så klaaaart ikke denne. Man skal aldri ta noe for gitt tydeligvis. Så det blir å lete på finn.no de kommende ukene, jeg må få sett henne! Vår generasjons største ikon innen pop 💓 På snakk om pop, jeg så nettopp at jeg har streamet til gull for låten min “in my head”! Er så sjukt stolt over at det skjer kun via mine dedikerte følgere, for jeg har fått typ null rotasjon på radio. Tenk at den ene låten min har snart 11 millioner streams, også det uten en eneste avspilling på radio? Og, 70% av de streamsene kommer fra Tyskland! Ganske vilt. 

Hvor fin er ikke denne kjolen forresten? Du finner den her! God stretch, sitter perfekt og former kroppen så fint. Kan tenke meg den er fin med et belte i midjen også. Den er på 50% rabatt nå og koster derfor kun 199 kr. Normal i størrelsen! Pluss for at den er så sinnsykt behagelig. 

å legge ut bilde av strekkmerker

Ord kan ikke beskrive hvor magisk det var å få sjekke inn på hotellet i dag! Jeg har alltid bodd på “W” når jeg har vært i Barcelona siden det liksom skal være kulest og best, men nå bor jeg på H10 Urquinaona Plaza – og hit kommer jeg nok tilbake. Det koster ikke halvparten så mye engang, og her har vi egen terrasse med jaquzzi! Gleder meg til kvelden kommer, da kan vi tenne lyspærene utendørs å få litt romantisk stemning. Det hadde vært en sann drøm å ha noe sånt hjemme 😍

Her sitter han og leser som vanlig. Som dere kanskje vet studerer han psykologi men generelt har han en lidenskap for.. ja, man kan vel si mennesker og hvordan vi fungerer, hva som skal til for at man kan få det bedre osv. Det kommer veldig gunstig for meg i alle fall, haha. Et fint sitat synes jeg er at om man jobber med seg selv, for seg selv – så gjør man en innsats for forholdet også. 

Jeg så noen spurte meg om hvordan jeg tør å legge ut bilde av strekkmerkene mine. Selv om jeg er opptatt av å se ut på en viss måte kunne jeg ikke brydd meg mindre om strekkmerker, cellulitter, om jeg går opp eller ned noen kilo osv. Jeg er ikke perfeksjonist på utseendet som mange har misforstått meg til å være bare fordi jeg liker å se ut på en viss måte. Men skulle jeg helst ønske jeg ikke hadde strekkmerker? Yes. Men jeg bryr meg liksom ikke og synes jeg ser hot ut uansett liksom. 

jeg kunne fått panikk

I dag har jeg vært så trøtt at jeg ikke aner om dere burde ta noen av de kommende setningene på alvor. Jeg blir en helt annen person med underskudd på søvn, haha. Så irritert og bitchy.. Da Kasper foreslo å dra på ferie i September, men jeg ikke kan pga jobb, var det rett før det brast for meg. Aller helst ville jeg bare på hotellet for å sove, men vi hadde ikke innsjekk før klokken 15.. Dette er en sånn typisk dag hvor humøret kunne svingt meg ned i det dypeste helvete og jeg kunne låst meg inne i fem dager på rad, men jeg er stolt av meg selv som klarte å snappe ut av det. Fikk nesten panikk-angst på Starbucks men har øvd på pusteteknikker som sykt nok fikk meg ut av det. Halleluja!

Ja, vi er i Barcelona forresten! Siden vi hadde fem timer på å slå ihjel gikk vi rundt i byen for å være turister (HAHAHA jeg skrev terrorister først, jeg er enda trøtt). Jeg hadde et par steder jeg ville sjekke ut:

Først spiste vi på brunch and cake. Et veldig kjent, og oppskrytt sted. Det var sikkert 50 mennesker i kø utenfor, og på innsiden ventet.. Vel, helt grei mat og et ganske trangt lokale. Eller, nå var jeg streng. Maten var GOD, men det var et sånt typisk sted som blir veldig veldig populært, alle drar dit, det er svindyrt, og du kan få like digg mat hundrevis av andre steder. Om dere er i Barcelona og er opptatt av at maten ser kult ut, og at de setter sammen spennende kombinasjon er ville jeg tatt turen – men husk laaaaaang kø. Vi spiste blant annet egg, veggiskjøttdeig, nachos og avocado i samme rett (ikke den over, det er vaffel, smeltet ost, la

ks og egg med salat på siden). Man ble inspirert til ting å prøve hjemme!

Etter maten gikk vi til Park Guell, et sted jeg husket som fantastisk fra da jeg var her for et par år siden. Det er helt nydelig der, men så sykt mange turister.. Det til tross for at vi var der før tolv. Vi endte med å gå ned en slags skråning i parken, som førte oss til en mer skjult sti hvor det kun var oss og et par folk med hundene deres. Det var jeg glad for, jeg hadde ikke taklet et øyeblikk til med alle selgerne og folk som tok “follow me there”- bilder (haha, sånne bilder hvor man holder i hånden bakfra, om det ga mening). 

Nå er vi omsider på hotellet, og det er så fint!!!! Viser dere bilder senere <3 

det fineste komplimentet jeg kan få

Dere ser det kanskje ikke, men for meg er det tydelig. Det lille smilet mitt på bildet over. Kasper tuller med meg fra bak kamera, og jeg er litt oppgitt for jeg vil ha det fort gjort slik at jeg kan stupe ned i sengen, samtidig som jeg prøver å posere, men jeg er så glad og masken holder ikke. Lykkelig. Det er ikke til å legge skjul på at jeg kjemper mot mine demoner på innsiden, men på utpust føler jeg meg trygg. Rolig. I små øyeblikk som det, når jeg sitter i senga, poserer for å skape en fremstilling av virkeligheten, samtidig som min virkelighet sitter rett bak og tuller med meg for å få frem et lite smil. Når jeg tenker tilbake på livet mitt er det ikke de store øyeblikkene som har betydd mest. Det er de små – slik som akkurat her.

Morgenkåpen er fra mymuse. 

Dette er siste dagen vår på cruiset. Vi var på middag med sjefene for den norske delen av selskapet i sta, og jeg fikk det fineste komplimentet av dem. “Du er så proff”, sa de. Jeg har to ting jeg aktivt jobber mot i livet, og det er:

1. Få alle mennesker jeg møter til å føle seg sett, tenke på hva jeg kan lære av hver enkelt og hvordan jeg kan gjøre dagen litt bedre for dem. Om så bare med et smil, et kompliment eller ved å være til stede når jeg snakker med dem.
2. Være proff. Sette pris på jobben jeg har, relasjonene jeg skaper til folk, ha respekt for deres tid og ha respekt for deres penger.

.. Så, det ble jeg fryktelig glad for å høre. Stolt blir jeg også! 

Nå sitter Kasper ute å mediterer (jeg er stolt av han som gjør det en time hver dag, og så blir jeg inspirert). Jeg skal legge meg ned i sengen for å sove, det er vår siste dag på skipet og jeg håper jeg kan sove i ti timer før vi går i land. Haha… Jeg trenger så jævlig mye søvn at det er flaut. 

dette var så etterlengtet!

Reklame | lab pharma

Den etterlengta sommerfølelsen.. ☀️ 

Og en etterlengtet brunfarge 💦

La meg ha en ting klart.. Jeg er ikke en person som blir naturlig brun. Pigmentene mine er i utgangspunktet dårlige, og jeg ødela de enda mer ved å gå på melanotan (barbiedopet) i tenårene. Da fikk jeg pigmentflekker og etterhvert soleksem, spesielt på brystkassen. Og på bokstavelig talt alle feriebilder vi har fra oppveksten lyser jeg opp bildene – ikke fordi jeg smiler, men fordi jeg var så blek sammenlignet med hele familien haha. 

Jeg pleier å bruke litt selvbruning i ansiktet (for jeg liker å holde det mest mulig ute av solen), men aldri på resten av kroppen. Der fokuserer jeg på å få så mye naturlig farge som mulig, og for min del hadde ikke det vært mulig uten betakaroten fra TanCare. Jeg har som sagt elendige pigmenter, og i tillegg bruker jeg faktor 50 siden jeg ikke vil skade huden. Jeg begynner med betakaroten 2 måneder før jeg skal på reise, og så bruker jeg det helt til jeg kommer hjem. Da vet jeg at brunfargen kommer, og at jeg i tillegg slipper å bekymre meg for at eksemet mitt skal bli verre. Faktisk har jeg ikke sett noe særlig til det etter at jeg begynte på betakaroten! 

De siste to årene har jeg gått på betakaroten mer eller mindre året rundt slik at jeg er forberedt til reiser. Jeg er derimot ikke vanvittig brun hele tiden, men jeg holder en jevn farge og tar solarium et par ganger før jeg reiser, og så soler jeg meg et par timer hver dag men er nøye med å beskytte huden når jeg først kommer til varmere strøk. Slik som her, jeg er forsiktig med huden 🙂 Og likevel har fargen kommet seg skikkelig i løpet av de få dagene vi har hatt så langt på ferie. Gleder meg til å vise dere den fantastiske fargen jeg kommer til å få! 

Jeg vil egentlig anbefale å starte på TanCare i enten April eller Mai om du vil få ekstra utbytte av sommermånedene. Da får du brunfarge raskere og den holder seg lengre ♥ Jeg tar en pille om dagen. 

Du får kjøpt TanCare HER 💋 En pakke koster 149 kr. Du kan lese mer om ingrediensene på nettsiden! 

en skummel mail jeg mottok i natt

reklame: rcc

Jeg fikk den rareste mailen midt på natten.. Den sjokkerte meg virkelig. Det har seg nemlig slik at iPhonen min, som var en av mange gjenstander som ble stjålet fra meg i Paris, nå har blitt tatt i bruk. Midt i ødemarken i Marokko. Den er naturligvis slått av igjen, men tanken på at telefonen min, pcen min og kameraet mitt som inneholder mye privat er i hendene på en fremmed, som befinner seg helt i Marokko – den tanken gjør meg kvalm. Og sint. Det er jo ingenting jeg kan gjøre så klart.. Men jeg håper de menneskene har det vondt på innsiden. 

Uansett.. Vi er på cruise som sagt, Royal Caribbean tar godt vare på oss. Sol, sommerfølelse, masse gratis mat, hundrevis av ting å gjøre, og blått hav så langt øyet kan se 💙  Det er forresten noe jeg ikke liker med å være på cruise: musikken. På dekk er det musikk fra et liveband som spiller ganske høyt, og det er alltid coverlåter av typ “greatest hits 2004”, det er den musikken jeg liker minst i verden. Men alt annet er helt fantastisk – jeg tenkte bare at siden dette er et samarbeid var det noen som etterlyste en “ærlig tilbakemelding” og det er jeg jo, så da gikk jeg inn i meg selv og lette etter noe å hate på. For deres skyld haha, tydeligvis kan man ikke være ærlig med mindre man også hater. Men sett bort fra det elsker jeg å være her, så da kan man si at 99,99% er perfekt. 

Vi har hatt en magisk dag. Vært oppe på dekket hvor vi leste bok,jeg irriterte meg over musikken, vi slappet av, så på utsikten og spiste mat etterhvert. Nå sitter vi nede på rommet og jeg skal sminke meg litt kjapt før jeg stikker på spaet. De har en frisørsalong der og jeg fikk stylet håret der flere ganger på sist cruise, folkene der er sinnsykt flinke. Så jeg gleder meg til å få det vasket og krøllet i dag!