nettshopping!

Hei hei bloggen! Fant nettopp ut at jeg drar på hytta i kveld sammen med jentene, men denne gangen tar jeg med meg pc slik at jeg får blogget for dere der borte! Jeg kommer hjem i morgen formiddag, kjæresten min drar til Italia i en uke om bare to dager så jeg vil bruke dagen i morgen sammen med han ♥

Ellers idag har det vært nettshopping for den store gullmedaljen, haha! Neida, men litt nettshopping måtte det jo bli, søndagsritualet mitt. Her er tingene jeg har kjøpt, hva likte dere best? ♥

 

Genser HER 

Kjole HER 

¨

Jeans HER, de var på tilbud så kostet bare litt over 100 kr

Smykke HER 

BH HER

 

for real

Hei hei! I går var første kvelden på lenge hvor jeg og jentene dro “ut-ut”, som vi kaller det – altså å dra på byen. De siste helgene har det skjedd mye annet gøy så byen har ikke blitt helt prioritert, men i går tok vi oss altså turen. Og jeg synes det var kjempegøy! Jeg hater når foll klager å sier det er så kjedelig å være på byen og blabla, det er så gøy som man gjør det til uansett hvor man er tenker jeg! Om man sitter i et hjørne å ser sur ut så er det jo ikke rart det blir kjedelig, haha. 

Som vanlig blir det litt drama på slutten, det latterligste jeg vet er folk som åpenbart vet hvem jeg er, men som later som om de ikke vet. “Hei hvem er du jeg aner ikke hvem du er men hehe bloggen din suger men ikke det at jeg vet hvem du er eller har aldri lest bloggen din men den suger, hade”. Det er typisk. Da tenker jeg bare ” neivel, jeg vet ikke hvem du er heller – sånn for real”.

Amanda, lotte og meg! Kjolen jeg har på meg er fra nelly.com HER 

Isabel og meg

Haha, den kaken der altså. . det er det beste jeg har smakt i hele mitt liv, og jeg spiste så mye at huden min luktet kake når jeg gikk å la meg.

konkurranse – gavekort på 1000 kr hos chiquelle!

Beklager for at jeg ikke har blogget før idag, har rett og slett prioritert . . wait for it. . kjærligheten! Haha, herregud. Nå blir det konkurransetid:

En av mine favorittnettbutikker på nett, chiquelle, kan dere nå vinne gavekort på 1000 kr hos! Jeg har masse klær derfra som jeg elsker, så dette er en perfekt konkurranse. Alt du må gjøre er å like de på facebook HER, og så legge igjen en kommentar i dette innlegget om at dere har gjort det! Trekker vinneren på søndag. 

When life gives you lemons, add vodka

Nå skal jeg dra hjem til Carina som fyller 19 år idag, gratulerer så utrolig mye med dagen! ♥ Planen der er at vi skal spise kake og drikke litt, og når vi er ferdig der drar jeg nok bare hjem. Vet ikke om de andre har planalgt byen eller hva de tenker, men jeg føler ikke for det i dag – vi kjører full fest i morgen istedenfor!

Jeg har hatt utrolig dårlig tid i kveld. Jeg prioriterte å ligge å spise godteri i sengen istedenfor å gjøre alt jeg burde ha gjort, så da hadde jeg plutselig en time på å dusje, fikse håret og sminke meg. Nå løper jeg ut døren!

spilltips!

Det er en del av dere lesere som har lurt på hvilke spill jeg spiller til ps3, så jeg tenkte å svare litt kort på det i ett innlegg:

Jeg spiller mest typiske “guttespill”, som for eksempel COD (liker best black ops 1 & 2, men spiller nr 1 mest), bilspill som f.eks need for speed men aller helst de første som kom ut (de til ps2 om dere husker), , jeg spiller mw2, men så liker jeg litt mer “jentespill” som little big planet! Jeg har spilt mye skytespill fordi jeg spilte CSS når jeg var yngre og det har vel hengt litt igjen etter det, men nå begynner jeg å bli lei. . Jeg trenger noe NYTT! Jeg vil ha noe oldschool som kan minne litt om supermario, zelda osv. Spill der man har et oppdrag og man kan gjennomføre, men også hvor man kan sloss og være 2player!

Derfor trenger jeg tips til nye spill; det må være lett å lære seg og ikke slik at man står i evighet å lurer på hva faen poenget egentlig er, det må ha mulighet for 2player og det må være gøy! Noe lignende Ratchet and clank eller Crash Bandicoot, finnes det til ps3?? Da blir jeg frelst, haha! Kom med masse tips så kan jeg spille online med dere! :)

 

frustrert sophie

God “morgen” bloggen! Når man har påskeferie blir det jo fort til at man bare ligger i sengen og drar seg litt ekstra lenge, og i dag var ikke noe unntak. Jeg og Mathias har spist pannekaker, spilt ps3 og sett frusterte fruer. . Og ja, jeg har gledet meg sååå mye til å se frustrerte fruer med han, og i følge han var det ” ikke sååå kjedelig” etterfulgt av et ” skal vi se en episode til, hehe” med en ironisk tone, haha. Så kanskje ikke helt suksess, det der! Finnes det faktisk gutter som liker frustrerte fruer, eller er de bare en myte? Kjenner dere noen?

 I dag blir det bursdagsfeiring med kaker og kanskje litt alkohol – jeg har ikke festet på nesten to uker, så nå er det på tide! ;)

Haha, jeg synes han er sååå søt / fin på dette bildet mens han selv synes han ser ut som en Justin Bieber-wannabe. I LOVE HIM!!!! 

nytt undertøy

Har vært hjemme en stund, og fikk akkurat påskeegg fra mamma (eller påskeharen, blir det vel. .). Selv om det er påske kjenner jeg at jeg gleder meg masse til helgen nå, det skal bli så gøy å dra ut igjen! :)

Har nettopp åpnet en pakke jeg fikk i posten med noe fint undertøy og en veske jeg tenker å bruke på stranden, alt er fra http://www.dalala.se/! Jeg samler seriøst på undertøy, skuffen min er helt FULL! Det kan aldri bli for mye fint undertøy, man føler seg jo sååå bra. Jeg tror virkelig det kan hjelpe på en dårlig dag!


livet, døden og alt det der

Jeg har akkurat fikset meg og skal om noen få minutter løpe ut til bilen, i dag skal jeg til mormor og morfar for å spise middag. Jeg håååper det blir kino med jentene ikveld, jeg har så lyst til å se ” the host”. Har noen av dere sett den, er den bra? 

Igår var jeg sammen med jentene og vi så på “the fourth kind”; jeg har sett den før sammen med kjæresten og synes den er veldig bra! Etter filmen var ferdig filosoferte vi masse om livet og døden, det beste jeg vet, haha :)

Aja, jeg har dårlig tid så vi snakkes senere! 

Rakk ikke å ta bilder med speilrefleksen, så det fikk bli digitalkameraet. Jeg har et rosa fra casio, og det smoother ut huden automatisk så man får null urenheter og kviser – jeg personlig synes bare det ser rart ut, haha! Tskjorten er fra madlady.se 

typisk meg

Nå er jeg så sinnsykt irritert på meg selv – HVORFOR sjekket jeg ikke åpningstidene til posten før jeg dro hjemmefra idag!? Jeg hadde sikkert 5 pakker å hente der som jeg bare har utsatt og usatt, og i dag når jeg kom dit klokke 14:30 var det såklart stengt! FUCK!!!!!! Blandt annet skulle jeg hente noen nye sko og sexy undertøy, jeg har ikke vært sammen med kjæresten på en evighet så skulle prøve å se litt bra ut men neida, jeg kunne like gjerne ligge her med en dutt på hodet og dobbelhake fordi når en liten ting ikke går som jeg vil, så gir jeg opp helt. Trist, men sant!

Pjuh, nok om det, godt å få det ut. Har spilt ps3 i et par timer og nå blir jeg hentet for å dra til Carina å se film med jentene, skal vel handle med meg noe godteri på veien:) 

to bilder fra igår

 

 

 

 

jeg bryr meg – gjør du?

Som dere vet er jeg en sterk motstander av sirkus, og hver sommer når sirkuset kommer hit tar jeg meg en runde i nabolaget og resten av byen for å rive ned plakater – sirkus er dyreplageri som ikke er forsvarlig på NOEN som helst måte, og at det enda er lovlig i norge er ganske sykt! Håper dere blogglesere med et dyrehjerte som meg gjør det samme, og dere kan godt sende meg bilder på mail og fortelle litt! Det er sååå godt å inspirere andre på den måten. . . 

529807_10200550339464816_971930822_n_large

Jeg bryr meg så mye om dyr, dere aner ikke. Jeg gjør det enda selv om jeg ikke skriver så alt for mye om det på bloggen, mye fordi det er alt for mye jeg tenker på, det er alt for mye i dyreverden som er feil og jeg aner ikke hvor jeg skal skal begynne engang – men også fordi jeg vil at dere skal kunne ta selvstending valg og ikke bli for påvirket av det jeg gjør – det som funker for meg, funker ikke for alle. Dere må huske på at jeg har god økonomi og en familie som støtter meg VELDIG mye, og jeg forstår at ikke alle er i samme situasjon og kan gjøre det. Det bryr meg ikke når jeg får høre at jeg er et dårlig forbilde eller et dårlig menneske, fordi jeg vet det ikke er sant. Jeg er enda vegetarianer, jeg bruker ingen dyretestet sminke, jeg går aldri i dyreparker eller seaworld, jeg gir masse penger i måneden til dyrevelferd, jeg har jobbet masse frivillig på dyrebeskyttelsen og jeg bruker ikke pels. Om noen av dere bare gjør EN av disse tingene, så hjelper det uendelig mye!

Tumblr_mjckuxdhzm1rpoeddo1_500_large

Tumblr_mixxukieem1qzzrydo1_500_large

Tumblr_mif07imgnh1s3w2eso1_500_large

Jeg blir ofte rørt til tårer av hvor mye dere har gjort fordi dere har blitt inspirert av meg – jeg får ofte lange, fine mailer fra dere, og jeg aner ikke hva jeg skal svare. Det betyr så uendelig mye for meg, men også for dyr. Jeg koste med hunden min her om dagen, og hun hoppet rundt, logret med halen og var full av personlighet. Jeg tenkte at dette kunne vært min lille hund:

556611_10151019197074586_1392650555_n_large

Jeg lover dere at en slik personlighet finnes også i en ku, en gris, en delfin. . Tenk slik. Hva er egentlig forskjellen på om du spiser en hest eller en hund, en ku eller en katt? Ikke så mye.

Nå ble det et litt mer personlig innlegg her, og jeg fikk skrevet litt fra meg. Jeg respekterer alle sine valg, men jeg respekterer ikke de som er trangsynte og ikke gjør sin research, de som lukker øynene og snur hodet andre veien – mennesker er alt for avhengige av å bli underholdt, så vi tyr til og med til uskyldige dyr. Jeg skal gjøre alt JEG kan, for at det blir litt bedre i framtiden. Håper dere er med meg!

6qadrm_large

Penelopepeta_us72_large

Peta_crop-1_ff322275_36934_large

Full_ink_not_mink_steve_o_large

Main-logo_large