sminken jeg bruker hver dag

– Annonse – 

Dere har etterlyst et innlegg hvor jeg viser produkter jeg bruker til hverdags, når det ikke er et sponset innlegg. Siden de aller fleste produktene jeg bruker er fra Coverbrands, som er min samarbeidspartner må jeg etter loven merke dette innlegget som annonse. Dette er likevel et innlegg jeg har bestemt selv, hvor produktene er dratt rett ut fra min egen sminkemappe. Dette er produktene jeg bruker hver dag – beklager at noen av dem ser skitne ut, men vi vet jo alle hvordan sminken kan bli etter flere måneder i sminkemappen ♥

Jeg var i flere år helt fastlås i en foundation fra Max Factor som dessverre gikk ut av produksjon – jeg bytter foundation kanskje hver tredje år, og ble så redd jeg ikke skulle finne en ny jeg likte godt. Uansett hvor mange produkter som dumpet ned i postkassen min, var det ingen som fikk fast plass før jeg fant Milani Conceal perfect 2 in 1 foundation! Jeg bruker farge 02 Natural som er ganske lys og fin (jeg bruker 04 når jeg er litt brunere), den dekker alt UTEN å gjøre huden fet så du trenger ikke bekymre deg for å få uren hud av den, og resultatet holder hele dagen. Anbefales, skikkelig.

Jeg har begynt med concealer igjen, og gått tilbake til den jeg brukte for en stund siden. Den kommer i en liten forpakning men ikke la deg lure, du trenger veldig lite produkt av gangen og derfor varer den en stund. Jeg bruker den i hovedsak under øynene, men også på øyelokket før jeg sminker meg. Du finner den her

Under øynene bruker jeg et setting pudder fra Nyx. Beste settingpudderet jeg har hatt, ever! Jeg skulle ha hørt på de som anbefalte meg dette tidligere, da hadde jeg sluppet unna å se hvit ut under øynene ved flere anledninger haha.. Du finner det her. 

Jeg ble helt i ekstase da jeg fikk Bahama Mama sponset, det var en av de første tingene jeg fikk gratis som blogger for seks år siden – derfor kommer det alltid til å bety noe spesielt for meg. Denne bruker jeg både som solpudder, som øyenskygge, for å contoure nesen (de dagene jeg er tålmodig nok) og den er seriøst perfekt til å lage markerte kinnbein. Jeg kommer sikkert alltid til å bruke Bahama Mama, og nå er det på 40% avslag. 

Hvem hadde trodd jeg skulle bytte ut min faste highlighter? Mary Lou Manizer er enda med i sminkevesken men har fått en konkurrent. Jeg fikk Mermaid Glow for å teste ut til snapchat nå nylig, og ikke bare ble jeg forelsket i forpakningen men også i resultatet. Den ser lett og naturlig ut på huden samtidig som den virkelig reflekterer om du tar bilde med blitz eller er ute i solen. 

På leppene har jeg brukt Nyx butter gloss som jeg fikk i Nyx julekalender – jeg åpnet alle lukene på en dag, haha. Jeg kan derfor anbefale den julekalenderen, selv om Desember starter nå. Skikkelig mye fint! Jeg er leppestift-avhengig (som dere kan se på bildet over..) og der har jeg ingen fast favoritt, denne slengte jeg bare på. Det kommer litt an på dagsformen egentlig. 🙂 Liker best merker som Jeffree Star og Gerrard, coverbrands fører begge to. 

Akkurat nå har coverbrands 20% rabatt på en hel del basesminke – du finner oversikten over produkter her.  Coverbrands har seriøst alt man kunne ønske seg på badehylla, i sminkevesken og i dusjen. Have fun! ♥

min nye gud og forbilde!

Jeg er forelsket. Eller, nesten! Det er flere år siden jeg hadde et forbilde sist, jeg beundrer mennesker i livet mitt for enkelte kvaliteter og sider ved dem, men det er kjempelenge siden jeg har hatt ett IDOL. Vel, nå har det skjedd! Etter at real housewives of beverly hills ble lansert på tv2sumo har jeg sett alle episodene på kort tid, og blitt stum av beundring for Erika Jayne. Hun er en fantastisk rå dame som inspirerer meg SÅ mye! Ikke bare er hun 46 år gammel og ser amazing ut, men hun står for så mye fett og er virkelig en dame med selvtilitt. Og så elsker jeg mannen hennes også.. PERFEKT DAME! Jeg vil være henne. 

♥ MIN GUD  ♥


Bilde: Erika Jayne / twitter. 

Altså, jeg spurte mamma (som også ser på real housewives) om hvem hennes favoritt er, og hun svarte med en gang Erika Jayne. Etterfulgt av en lang samtale om alt vi digger med henne, haha..   Dere burde se på serien så forstår dere nok sikkert hva jeg mener. Hun er umulig å ikke digge. 

Jeg er ikke like hot for øyeblikket, haha.. 

Akkurat nå sitter jeg hos frisøren og blir platinablond fordi da jeg så henne, og ble “kjent” med henne via serien tenkte jeg bare “OK, nå er det på tide å være den barbie-overladiske-jålete jenta jeg egentlig er på innsiden men som jeg har tonet ned på, fordi jeg har vært redd for å ikke bli tatt seriøst.” Ved å tone ned på den ene siden av meg, mistet jeg også motivasjonen til å holde på med alt jeg synes er kult.. Hun har vist meg at jeg kan gjøre alt jeg vil gjøre, og se ut slik jeg vil, så lenge jeg har respekt for meg selv og EIER alt jeg gjør. Haha, jeg høres sikkert hjernevasket ut og på en måte er jeg det.. Men om noen kjenner noen som kjenner noen som kjenner henne, let me know!! Jeg kaster meg om så på neste fly til Los Angeles. Et møte hadde vært den fineste gaven jeg kan få. 

Henger meg selv opp på veggen, alltid

– Annonselenke – 

Har noen av dere erfaring med “rastløse bein” på natten? Det klør INNI knærne og jeg føler for å løpe rundt i leiligheten eller bli lagt på en tortur-plate som strekker kroppen i alle retninger. Jeg trodde det var voksesmerter men jeg er kjempelav og kommer ikke til å vokse mer, falske forhåpninger der altså.  Du kan lese mer om det her. Sjukt irriterende! Det er rart, jeg føler på en måte jeg har fått et nærmere bånd med dere når jeg deler hva slags “sykdommer” jeg har. Det er jo så mange som har de samme plagene. Og takk til leseren som i dag sendte meg tips om at Megan Fox er redd for papir, slik som meg. Det gjorde dagen min. <3 

Annonselenke: Kjole River Island. Det gigantiske bildet i bakgrunnen, som nå henger i stuen min, har jeg fått i gave av min venn Jan Kristoffersen. Det er hans tolkning av meg som person.. En av de fineste gavene jeg har fått i mitt liv! 

Jeg har også vært i et møte hos United Influencers i dag, det var veldig interessant og jeg lærte meg mer om annonsering og hva som skal merkes. Nå har jeg – nok en gang – bedre oversikt! Men aller helst skulle jeg ha tatovert “reklame” i pannen, først da blir nok folk fornøyde.. Hehe.

Nå skal jeg til frisøren for første gang på et par uker! Jeg hadde tenkt å vente til mars men på grunn av pillene jeg går på vokser håret så fort at jeg rett og slett må fikse det nå. 

hvordan jeg dømmer andre

 Jeg har aldri hørt noen si “jeg er en ganske dømmende person”, på lik linje som jeg aldri har hørt noen si “jeg er rasist”, men likevel finnes det millioner av dem der ute, og sikkert millioner i bare vårt lille land. Jeg var veldig dømmende tidligere, men etter å ha blitt dømt så mye selv har jeg utviklet meg enormt. Det har uten tvil gjort meg til et bedre menneske, men også mye lykkeligere! 

Det betyr ikke at jeg er perfekt, for enda tar jeg meg selv i å dømme folk..

Faktisk skal jeg være så åpen å dele et personlig eksempel på hvordan jeg har dømt andre. Denne historien er kjip å dele fordi jeg føler meg som et fælt menneske, men.. For en stund siden traff jeg på en gammel venn da jeg var på matbutikken. Dette var noen jeg ikke hadde møtt på en stund, men jeg visste likevel følgende: dette mennesket har vært mye sykemeldt og har alltid noe nytt som er feil (helsemessig), h*n hadde gått veldig mye opp i vekt siden vi sist møttes og jeg kastet et kjapt blikk i handlevognen og så en hel haug av ferdigpizza, cola og en pose potetgull. Jeg tok meg selv i å tenke at h*n muligens gjør jeg selv syk ved å ikke ta vare på helsen, eller muligens bare er lat. Samtalen begynner å handle om Game of Thrones av alle ting og det er tydelig at vedkommende bruker mye tid foran tven. Da jeg kjente mennesket var h*n relativt aktiv, glad og sosial, men det ser ut til å ha gått nedover de siste årene. Jeg blir nesten provosert fordi jeg vet at h*n kan få et bedre liv og bedre helse ved å ta smartere valg i det hverdagslige. Jeg slenger ut en kommentar til vedkommende om at “jeg har kuttet ned på tv-tittingen og har med det blitt mer aktiv, da fikk jeg liksom gjort mye som ikke skjedde ellers.” En nedverdigende kommentar fra meg, som – ikke overasskende – blir møtt med et såret ansikt og vedkommende trekker på skuldrene og sier “ja, men hva ellers skal man gjøre”. Vi skilles med et høflig “hade bra, snakkes snart.” Slike type situasjoner skjer hele tiden – om du endrer detaljene og ser for deg kjæresten din, foreldrene dine, naboen din, kollegaene dine. 

I bilen på vei hjem fikk jeg veldig dårlig samvittighet. For det første er jeg ignorant ovenfor hva min gamle venn går igjennom, ettersom jeg vet svært lite om livet hans nå (jeg ønsker ikke å si noe om kjønn, men la oss kalle det en han fra nå av.) Sannheten er, jeg vet jo at han har vært veldig deprimert og slitt med dårlig selvtilitt, mye på grunn av sykdom og at han ikke har de beste forholdene innad i familien. Når man er deprimert vet jeg, av egne erfaringer, at man helst vil unngå å tenke på hva man er lei seg for å trøste tankene med junk-food, godteri, tv-serier og andre usunne distraksjoner som for eksempel alkohol. Min reaksjon kom av at jeg egentlig ønsker at han skal ha det bra, og det er frustrerende å se noen “ødelegge” for seg selv men – han prøver bare å deale med livet sitt som best han kan, og jeg har selv gjort lignende ting. Jeg har vært deprimert, jeg har dealet med ekstremt dårlig selvbilde og jeg har hatt perioder hvor jeg overhodet ikke tar vare på meg selv. Jeg er ikke bedre enn han i det hele tatt, selv om jeg – i noen minutter på matbutikken – trodde det. 

Jeg glemte at han faktisk er en fantastisk person på innsiden, til tross for alt han går igjennom og at han ikke lengre har den samme gode energien som før – han er helt ærlig et godt menneske som bare ikke klarer å være god mot seg selv. Men jeg dømmer, er selvgod og fokuserer på hvor mye bedre jeg er, og tenker på hvordan han “burde være”, at det plager meg og at det liksom skal være viktigere enn hvor vondt han har det. Istedenfor å være nysgjerrig på hva han virkelig går igjennom og hvordan han har det, tok jeg en snarvei og dømte han for valgene sine. 

Spør deg selv, hvordan dømmer du andre? Er det med venner som gjør ting du ikke kan forstå? Er det folk på TV? Er det nærmere relasjoner enn som så? Er det når du sitter med venninner og deler gossip? 

Her kommer mine beste tips til hvordan DU kan slutte å dømme andre! 

♥ Lytt for å forstå, ikke for å ha rett. Denne er så viktig! Se menneskene du snakker med, og ikke bare tenk på hva du skal si neste slik at du kommer “vinnende” ut av diskusjonen. Det lærer du faen meg ingenting av, du vet jo allerede hva du selv tenker! Er det ikke mye mer spennende å lære noe av andre? 

♥ De folkene jeg setter mest pris på i mitt liv, er de som elsket meg da jeg ikke var så elskbar. De som holdt hånden min igjennom mine mørkeste dager og mest krevende dager, hørte på hva jeg hadde å si uten å komme med en bedrevitende pekefinger. Det er noe jeg ønsker å videreføre i meg selv, å gi tilbake til andre. 

♥ Vi tar alle ulike valg i livet. Selv om noen har valgt annerledes enn deg betyr det ikke at de gjør feil eller ikke har oversikt over situasjonen de selv er i. Trekk pusten dypt før du forteller noen hvordan de bør leve livet sitt – for er det råd som egentlig passer dem, eller i bunn og grunn bare din virkelighet? 

♥ Det er latskap å dømme andre. Det krever null energi og svært lite nytt. Men om du spør andre om deres historier, lytter, er åpen, ydmyk og gavmild vil du lære så mye mer. Det tar mer tid, men det gir uendelig mye mer tilbake.

♥ Når du tar deg selv i å dømme andre, spør deg selv om følgende: klarer jeg å plassere meg selv i skoene til dette mennesket? Hva har han eller hun opplevd, og hva opplever de akkurat nå? Kan jeg lære mer om akkurat dette? Og hva liker jeg faktisk med dette mennesket? 


Jeg kunne ha fortsatt i all evighet, jeg ser mennesker dømme hverandre over alt, jeg blir mye dømt selv og så er jeg skyldig i det selv. Men jeg håper alle som leser dette innlegget tar med seg noe fint videre, det hadde vært helt fantastisk! 

hun inspirerer meg!

Jeg ble ferdig i studio før jeg skulle, og får derfor tilbragt et par herlige timer på flyplassen. Jeg skriver herlige og er u-ironisk, jeg elsker å observere mennesker på flyplasser. Det finnes så mye rart og de aller fleste er stressa, ergo mer av seg selv og dramatiske. Som for eksempel amerikaneren i sikkerhetskontrollen som klikket fordi vesken hans ble sett igjennom, og lurte på om det er “fordi han er amerikaner” siden de ikke sjekket meg. Kan man gjøre annet enn å elsk-hate mennesker! 

Og låten? Vi ble ferdige i dag, så det kommer ny i januar. Den er fin og annerledes enn ting jeg har gjort tidligere, litt mer good-feeling så ja.. Det blir bra! ♥

Her kommer noen bilder fra da jeg spiste lunsj med den svenske bloggeren / youtuberen Isabelle i går. Jeg elsker henne, sånn helt seriøst. Vi bryr oss om de samme tingene, og kan virkelig gire hverandre opp med alt snakk om utseende, universet og hvordan mennesker dømmer hverandre. Når jeg er med henne får jeg lyst til å bli mer av den jeg er. Sminke meg mer, pynte meg mer, gå med de klærne jeg vil og bare VÆRE uten å lage unnskyldninger for meg selv. Jeg føler meg seriøst som en grå mus ved siden av henne, haha. 

For et nydelig menneske hun er, innsiden og utsiden. Synd vi bor så langt unna hverandre for vi kunne virkelig blitt gode venner. Men på en måte er vi allerede det, litt som soul-mates haha. Hun bare “alle sier til meg at jeg ser ut som en transe fordi jeg sminker meg så mye, de mener det som en fornærmelse men jeg blir faen glad, transer er jo dritfine”. Love her.


Nå skal jeg spise Vegansk quesedilla på flyplassen, det er SÅ mye mer og bedre vegansk mat i Sverige enn Norge. 

 

den mest basic jenta

– annonselenker – 

Jeg kom akkurat til Stockholm og selv om jeg måtte dra til Gardemoen klokken 06:30 i morges er jeg helt lys våken. Det kan være at jeg har drukket en del kaffe, men jeg sov utrolig godt i natt. Faktisk sovnet jeg før klokken ble 21, haha.. Ulikt meg! Jeg brukte flyreisen på å se real housewives of Beverly Hills (på tv2 sumo kan man gjøre episodene offline og laste ned på telefonen), og nå sitter jeg bare å venter et par timer før jeg skal i studio. Det er sånn dette “glamorøse” livet er.. Venting, venting og venting. Mye gøy også så klart, men siden ingen vet hvem jeg er som artist kan man ikke akkurat være diva, haha. Better wait! 

Selv om det meste av min egen shopping på black friday foregikk over internett, tok jeg meg en liten tur på Eger mellom møter. Der var det så mye fint på tilbud – og dette er jo ting som vanligvis aldri har redusert pris ellers. Noen ganger ser jeg meg rundt i leiligheten på alle de basic-tingene mine fra Missoni og Voluspa og tenker at shit, så glad jeg er for at jeg ikke bryr meg om at jeg er basic. Det er jo mange som er “for kul” for de tingene alle har, men jeg synes det er fint. Eneste jeg er “for kul” for er vel Fridays, haha. Uansett, her er tingene jeg kjøpte!

En liten coffee-table book fra Dior! På innsiden er det tre små bøker som har et tema hver. 

Håndkle fra Missoni. Har cirka det samme på badet, og dette henger åpenbart på kjøkkenet. 

Kjøpte en pakke med tre duftelys fra Voluspa. Crips Champagne er helt fantastisk! 

Og en liten pute fra Missoni. Jeg ser nå at det tydeligvis er sofaen min støvete, vaskedamen skal få SPARKEN :@ Neida, hun er fantastisk og det er bare jeg som er lat. 

Og – da det var Cyber monday i går klikket jeg hjem et par ting fra nelly! Om dere skulle lure, jeg kjøper tingene fra Nelly selv om det er “annonselenker”. Derfor skriver jeg at jeg kjøper istedenfor fikk, fordi det er sannheten. Nå er det ikke cyber monday lengre og tingene er ikke på tilbud men jeg vil vise dere uansett.  

– alle lenkene under er annonselenker – 

Disse buksene kan enten være skikkelig hit eller miss. Men jeg liker snøringen på siden og jeg håper den passer – det er vanskelig å bestille jeans på internett, men jeg skal si ifra! Spesielt for meg som har stor rumpe, tynne lår og korte bein. Du finner dem her. Og toppen er så fin! Den finner du her. 

Supersøt t-skjorte! Du finner den her. //  Skjørtet finner du her. 

Disse buksene er sååå min smak, og siden de er kort i beina vet jeg de passer. Gleder meg sånn til å få dem! Du finner de her. Kjolen er også perfekt for meg, og passe både til hverdag når man slapper av hjemme men også finere anledninger. Du finner den her

Snakkes etterpå! 

endelig vet jeg hva som er galt

– annonselenke – 

Jeg kan nesten ikke tro det er sant, men legen jeg var hos i dag fant endelig svar på hva som feiler meg. Hvorfor jeg har vondt, hvorfor jeg har fått kramper og hvorfor jeg ikke har fått utslag på noen prøver. Det er nemlig to cyster på 7 cm hver, som klemmer på eggstokken på venstre side. Det har mest sannsynlig skjedd at noen mindre cyster har sprengtes, derfor har jeg fått de ekstreme smertene og nå er det vondt pga de to som er igjen. Da var det ute av verden og jeg slipper å bekymre meg, verre var det altså ikke haha. Jeg som typ hadde skrevet testamentet.. Hvorfor ikke jeg har tenkt på cyster tidligere er ganske rart, jeg har jo googlet meg ihjel. Men ikke minst hvorfor ikke DERE har tenkt på det før, haha! Jeg har fått foreslått alt fra HIV til kreft liksom. 

(annonselenke) Elsker denne pysjen! Du finner den her. Det er forresten cyber monday på nelly så ett plagg blir 15%, kjøper du to plagg får du 20%, osv). 

Ser dere hvor mye ettervekst jeg har fått..? Jeg sverger, de HairCare-tabelettene har skutt fart som et uvær spesielt de siste ukene, jeg er nesten redd for å ta mer, haha. Så gøy at det faktisk har funket så bra for meg! 🙂 Jeg passer på å nevne det nå som det ikke er et reklameinnlegg, da får dere kanskje mer tillit til det også? Ikke vet jeg, det har bare genuint funket så bra og jeg er skikkelig fornøyd.

Ellers. Jeg er “dødstrøtt” på grunn av det mørke været (og vil tippe jeg ikke er den eneste) men jeg tenker å sitte våken i et par timer til for å lage innlegg til dere. Dårlig samvittighet for at bloggingen har vært litt halvveis de siste dagene.. I morgen reiser jeg til Stockholm for å spille inn en ny låt som jeg skrev for et par måneder siden, den kommer ut i starten av Januar OM jeg klarer å legge vokal jeg er fornøyd med de neste dagene. Det skal gå fint. 

jeg begynner å bli gal

Tidligere i dag var jeg på sykehuset. Igjen. Smertene i magen avtok ikke og ble bare verre, men legen fant ikke ut av noe og sendte meg hjem nok en gang.Jeg har legetime på en privat klinikk i morgen og håper det kan gi bedre svar, og mange av dere har kommet med gode råd – og mange forvirrende råd, haha. Det er leit å høre at så mange av dere sliter med problemer dere aldri helt finner ut av, og at dere ikke blir tatt seriøst.. Jeg begynner å forstå hvordan det føles. Jeg er så redd for å egentlig bare være gal, at jeg er hypokonder, eller kanskje jeg ikke utrykker smertene mine klart nok for legene og derfor ikke blir tatt seriøst? Men: det er heller ikke rart jeg er bekymret, jeg har vært så mye innlagt på kort tid og jeg vet noe er galt i magen uten at noen klarer å finne ut av hva. Jeg vet egentlig at jeg gjør rett ved å pushe på, men å bli møtt av så mye tvil gjør at jeg begynner å tvile på meg selv. 

Det er liksom ikke såå jævlig ille heller, jeg har litt vondt hele tiden (høyre side av magen, nederst, og gjør veldig vondt når jeg trykker med hånden der) og så har jeg ekstremt vondt nå og da – smertene som da kommer er så vonde at jeg kaster opp og kaldsvetter. Men ellers går det fint? Hva er dette liksom. Jeg har ikke allergier heller, så de rådene hjelper ikke. Faen ta 🙁

Uansett, jeg er tilbake i Oslo og i morgen venter som sagt besøk hos legen! Forteller dere når jeg er feeeeerdig.

ny tatovering!

På fredag skal jeg ta min 12 tatovering! Jeg har bestemt meg for hva jeg skal ta, det blir skrift og en kanskje litt provoserende tekst for noen – men jeg ønsker å vente med å dele akkurat hva jeg skal tatovere frem til det faktisk er gjort, hehe. Men det er en tatovering jeg tar for å markere noe stort jeg har fått til jobbmessig. Folk mente jeg var helt gal som tatoverte “forbilde” på hånden den gangen jeg gjorde det, men jeg elsker den. Det føltes fint å markere bok nummer en på den måten, og nå skal jeg jo “markere” noe annet.  Haha, det er litt morsomt for jeg skulle jo liksom ikke ha flere, men nå har jeg bestilt time og ombestemt meg. Sånn er livet. 

Tidligere hadde jeg det forholdet til tatoveringer at de måtte bety noe viktig, nå tenker jeg ikke slik, jeg vil bare det skal se bra ut. Så, tatovøren jeg bruker (Daniel Louis) spurte om jeg ikke vil gjøre noe mer på lørdag, siden jeg først skal komme dit. Oooog.. Det vil jeg jo! Så da blir det kanskje til at jeg får både min 12 og min 13 tatovering neste helg. Jeg har sett litt rundt på pinterest for inspirasjon, noe sånt som dette kunne jeg ha tenkt meg:

“Du kommer til å angre når du blir gammel” blir vel ikke sagt lengre? Det var noe jeg alltid fikk høre da jeg var yngre. Ja, jeg synes noen av tatoveringene mine er kleine og jeg ville aldri tatt dem igjen, men samtidig var det et valg jeg tok da – og det betyr liksom ikke så mye. 

real housewife of harstad

Lørdag kveld, og jeg er på vei til en venninne  her i Harstad! Jeg er så inne i Real Housewives of Beverly Hills nå så beklager om referansene ikke er forståelige for dere, men akkurat nå føler jeg meg som Yolanda. Evig syk, og muligens uten å egentlig være syk haha. Kan man virkelig tenke seg selv syk!? Jeg har hørt det finnes mennesker i verden som har så avanserte hjerner at de kan tenke seg selv til døde, altså skru av del etter del av kroppen. Nå er jo ikke det tilfellet hos meg (ikke smart nok, da hadde jeg sikkert vært død for lenge siden). 

Presenterer THE REAL HOUSEWIFE OF HARSTAD: 

Alle bildene aviser tar av meg blir stygge, som regel. Sett bort fra dette som VG har knipset! Elsket det. Det kan muligens være fordi Dajana brukte en time på å sminke meg først, haha.. Og Fetisha hadde stylet håret. Men det ser ut som jeg har hofter! Ikke verst for en jente med hip-dibs eller hva faen det nå heter. 

Vi snakkes i morgen, forhåpentligvis med litt mer livsglede og motivasjon!