MIN KROPP, MIN AVGJØRELSE

Det er ofte jeg er på store fester eller eventer hvor jenter er leid inn til å danse i undertøy, og jeg personlig synes det er dritkult og respekt at de tør å gi av seg selv på den måten, ta makten over sin seksualitet og bare eie oppmerksomheten over alle akkurat der og da. Jeg skulle ønske jeg var like tøff, og følte meg like komfortabel, men det er en annen historie.

En gang jeg var på en slik fest da, og slike jenter sto og danset hørte jeg en jente si “herregud, hun der ene der har kjæreste. Det hadde ALDRI min kjæreste fått lov til å gjøre, så sykt ekkelt!”. Og da tenker jeg først og fremst, hadde jeg vært en gutt så ville jeg vært kjempestolt om min kjæreste likte seg selv så godt, var så stolt over kroppen sin og at hun ikke MINST hadde selvtilitt til å gå opp der å vise seg fram, jeg ville behandlet henne som en dronning og virkelig vært stolt over det. For det andre, HVORFOR skal man ikke få lov til å vise at man er vakker selv om man er i et forhold?

Jeg får ofte høre “åherregud du er en HORE som legger ut bilder av deg selv i lettkledde klær når du har kjæreste, stakkars han”. First of motherfucking all, jeg legger ikke ofte ut bilder av meg selv i lite klær, og det er heller ikke drøye bilder. For det andre, skal man liksom la seg selv forfalle, dekke seg til, ikke være den man er fordi man har kjæreste? For det tredje, er ikke det viktigste at jeg er snill? Og for det FJERDE, om Robin hadde lagt ut et bilde av seg selv i lite klær, så hadde jeg aldri i mitt liv brydd meg men enda verre er at jeg hadde aldri fått høre noe om det heller om hvor dårlig kjæreste han er. Folk hadde vel kommentert “åh så kjekk han er sikle sikle, heldige Sophie”. Hvorfor hadde ikke han vært en hore, da? Hvorfor er det ikke synd i meg da? Fordi det ER ikke det! 

Jeg hater ansiktet mitt. Jeg synes det er jævlig, forbanna stygt og jeg kan gråte av å se meg selv i speilet. Men jeg elsker kroppen min, og jeg er veldig stolt over den. Jeg mener at jeg kan få vise fram det jeg har, uten å ville søke oppmerksomhet fra gutter eller ville ha noen andre enn kjæresten min? Om en gutt eller jente eller hund eller katt eller hva det nå enn faen måtte være legger ut bilde av seg selv i lite klær tenker jeg aldri ned om den personen.

Jeg har heldigvis en kjæreste som er veldig støttende ovenfor meg, noe jeg unner alle å ha. Jeg vet han alltid har mine beste intensjoner og jeg stoler på hans dømmekraft, og han er også veldig flink til å bygge meg opp. Hvorfor er ikke alle slik? 

Jeg har aldri ansett meg selv som en aktiv feminist, men på dette punktet vil jeg VIRKELIG ta et standpunkt. Gi jenter samme rettigheter som gutter, la oss gå kledd akkurat som vi vil, si hva vil og danse hvor vi ønsker uten å være horer. Det er en over hundre år gammel tankegang! Og jenter – ikke snakk ned om andre som ser bra ut. La de få den oppmerksomheten de får, det gjør dem ikke noe mindre pene for gutter ved å stå å kommentere hvor horete de er. 

Deal? 

DET ER IKKE ALLTID SOM DET SER UT

i går fikk jeg en kommentar på instagram som var noe sånt som dette “åh, du har så fine lår, så perfekt tigh-gap. Hvordan har du fått det?” og da fikk jeg så vondt langt inne i sjela. Nok et bevis på at instagram og bilder vi viser til offentligheten gjør både oss selv og andre syke, og her var jeg også selv skyldig i det, noe jeg sikkert ofte er.  Dette er et superduper kleint innlegg for meg å lage, men jeg føler det MÅ ut.

Slik kan beina mine se ut om jeg finner rett vinkel..

Men da står jeg og pusher rumpa bak, så om jeg slapper litt mer av ser jeg slik ut…

Men om jeg slapper HELT av, ser jeg slik ut.. Altså ingen tigh-gap på meg.

 

Så vet dere! Vær kritisk til det dere ser på internett og ikke ta det som en fasit alltid:)  

oh holy sunday

reklamelenke

Søndag er så HERLIG. Robin er ute og kjøper junkfood + godteri, jeg ligger i sofaen og slapper av mens Charlie ligger ved siden av og sover. Jeg skal på et møte klokken 17, og ellers skal jeg være hjemme med mine kjære som skal få ekstra kos idag, og det føles godt 🙂

Igår var vi først på BLÅ (jeg eeelsker dj-jentene i Hoetellet!) og deretter på parktheateret, noe som var veldig hyggelig MEN ansiktet mitt bærer preg av det idag, for å si det sånn. Derfor viser jeg dere heller mitt nye iphonedeksel, som kanskje hadde vært hakket finere om jeg hadde en sølvfarget iphone. Men jeg elsker det likevel! Det er desverre utsolgt, men kanskje det kommer inn igjen? Her fant jeg det. 

 

NAVNET PÅ HUNDEN VÅR


.. Jeg måtte bare skrive noen ord til dere likevel, for jeg er verdens stolteste “mamma” akkurat nå! Hunden er nå navngitt og heter Charlie, vi googlet bare “famous people with dogs” (haha) og så het Hugh Hefner sin hund Charlie. Slik ble det altså! Og idag var han i bånd for første gang. Det gikk over all forventing! Jeg tror virkelig vi har hatt enorm flaks med den lille hunden her. Jeg tok han også med på trikk for første gang som han faktisk likte (å se ut av vinduet er jo megamorsomt) og så dro vi på dyrebutikken for å kjøpe litt leker som han fikk velge selv.. Eller rettere sagt, han spiste på noen leker der inne så da måtte jeg kjøpe dem, haha. Alle kommer bort og hilser noe som er kjempetrivelig og jammen har han ikke tatt sitt første bilde med en bloggleser også 😉

Jeg har alltid lovet meg selv at den dagen jeg får barn skal jeg ikke være den type mamma som legger ut bilde av alt barna gjør. Men jeg vil jo legge ut bilder av Charlie HELE TIDEN så noe sier meg at jeg ikke kommer til å bli helt som jeg hadde tenkt, haha. Skikkelig hønemor, tror jeg.. 

 

:(

Akkurat idag føles egentlig alt veldig tung og trist og jeg trenger en dag fri. Følte det var bedre å si det her, enn å bare forsvinne en dag uten å gi lyd. Vi har alle oppturer og nedturer, og siden det tross alt er Lørdag passer det ganske bra å ta en day off.

 

min mening om BØLGEN

reklamelenke

Toppen jeg har på meg finner dere her – skjørtet finner dere her.

 Jeg har akkurat vært på utendørs kino for første gang i mitt liv for å se Bølgen som sikkert de aller fleste har sett på reklamer rundt omkring. Man kan jo si det sånn at jeg burde ha valgt et annet antrekk når man skal sitte ute i et par timer, og det gjorde konsentrasjonen mot filmen litt vanskelig. MEN – desverre var ikke dette en av mine favorittfilmer. Den var veldig bra helt til bølgen traff, men etter det gikk det liksom litt nedover. Selve katastrofescenen var ihvertfall veldig spennende! Man kan jo se den om man liker action, men det er ikke helt sjangeren for meg.

Utekinoen var på fine Vigelandsmuseet, så settingen var ihvertfall perfekt! Og jeg satt med en av mine nærmeste venniner til venstre for meg og kjæresten min til høyre, så det passet bra ♥

Nå skal jeg ut med hunden en siste gang for kvelden og så sier vi natta:) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

min favorittsminke for denne måneden

reklameinnlegg 

Som dere vet elsker jeg sminke og å dulle litt med eget utseende, og via mitt tette samarbeid med coverbrands får jeg også testet en hel haug av produkter. En gang i måneden fremover skal jeg presantere for dere “månedens favoritter”, et lite utvalg av produkter som jeg har valgt ut blandt en hel jungel av sminke. Så, dette er altså virkelig produkter jeg selv kan stå inne for, og som har blitt mine mest brukte denne måneden 🙂

Først og fremst SmileLab!

På dette bildet har jeg faktisk SmileLab på tennene! Det synes ikke særlig godt gjør det vel? De er så enkle å påføre, man kjenner de ikke på tennene, og de svir heller ingenting. Og ja, du får hvitere tenner! Jeg har bleket tennene mine hos en proff kun en gang i mitt liv, og med tanke på at jeg både snuser og røyker noen ganger er tennene mine sykt hvite. Jeg gir creds til SmileLab for dette! De er perfekte å bare ta på seg når man fikser seg før fest, skole eller jobb. Jeg er veldig glad i disse ihvertfall! Det har kommet en ny og bedre versjon som jeg bruker her, det heter SmileLab S+ som sitter bedre på tennene, man kan drikke med de på og de bleker mer. De kan kjøpes her. Ellers er det 25 % på alt fra SmileLab akkurat nå, og dere finner utvalget her! 

 

Ellers har jeg valgt ut noen perfekte produkter for Kardashian-looken som jeg vet alle elsker, hehe. De fleste produktene man får presantert på den fronten er veldig dyre, men jeg har funnet fram noen billige varianter som funker like bra som f.eks Anastacia Beverly Hills.

1. Highlight / contour kit fra Berry M. Dette er et pudder som inneholder tre nyanser som er perfekt til å bruke om du skal framheve og definere ansiktet ditt. Det holder godt utover dagen, og har veldig fine farger. Fargen lengst til høyre er perfekt for nese-contour (sminke nesa smalere) og er også den jeg har brukt den siste måneden. Kan kjøpes her.

2.Beauty Blender har jeg skrevet om mange ganger før, men den er perfekt for å blende foundation sammen. Denne er en MUST have i sminkepungen, og om dere skal få et naturlig resultat må dere bruke denne. Kan kjøpes her.

3. Real techniques stripping brush er også den beste for å kunne blende pudder. ALTSÅ real techniques er det beste merket på børster! Dere må sjekke det ut, dere vil ikke angre. Den passer til å legge alle typer makeup. Kan kjøpes her.

4. Mary Lou Manazier har dere sikkert hørt om før, også fra meg. Perfekt for å legge skimmer i ansiktet, den holder lenge og gir et veldig fint resultat. Nesten i alle sminkevideoer på youtube blir denne brukt, så da sier det seg selv at den er bra! Kan kjøpes her. 

 

Aller sist, en liten detalje for øynene:

Det er veldig vanskelig å finne en eyeliner som holder seg lenge, men denne gjør det! Den har også en stift som gjør at den er veldig lett å påføre på våtkanten, og det er heller ikke ubehagelig som jeg noen ganger kan synes det er.. Den er ikke så bra for å legge liner over øyet, men på våtkanten er den perfekt. Kan kjøpes her. 
 

Om du bruker koden SE28 får du 20% rabatt på all sminke HER.  

 

God shopping!  


 

Nå må jeg løpe for å rekke premieren av filmen Bølgen! Jeg har gledet meg veldig til å se den, så vi får håpe den er like bra som forventningene tilsier. Spennede med en norsk katastrofefilm! Jeg oppdaterer dere senere og forteller om hvordan den var.

 

 

VI HAR KJØPT HUND


Endelig føler jeg for å skrive det her i bloggen.. Vi har fått oss hund! En hund som er både meg og kjæresten sin, som vi deler ansvar og eierskap over. Vi har hatt han en liten stund nå og alt fungerer veldig fint. Jeg var 100% klar for dette og satt meg veldig inn i alt med “pottetrening”, lære å gå i bånd, slutte å bite etc før vi fikk vår nye baby, og det har vært overasskende lett! Den har også faste rutiner som leggetid, og det har ikke vært noe problemer. Det er en han, og det er rasen pomeranian. Den har faktisk ikke noe navn enda, vi har diskutert litt fram og tilbake men ingenting føles helt rett. Jeg håper det kommer etterhvert, haha! Blir jo litt rart å ha en hund uten navn..


Vi kjøpte den da den var 11 uker gammel, så den kan sånn halvveis å gå på toalettet ute. Et par uhell skjer jo så klart, men vi må bare gå ofte ut å være tålmodig. Rutinene er litt sånn at vi tar den ut tidlig på morningen (rundt 08), hver gang en av oss drar noe sted, hver gang man kommer hjem, før leggetiden til hunden (rundt 23), og et par ganger ellers på dagen når vi har lekt mye inne.

Ellers er han verdens søteste, mest kosete, mest avslappede og den rolige valpen jeg har møtt. Han klarer seg så fint med nye mennesker, og jeg følte han ble glad i oss på under en time. Første natt sov han hele natten igjennom uten å lage en eneste lyd, så vi må nesten ha vært veldig heldige med han her. Jeg er så forelsket! 

Siden noen sikkert lurer så reiser vi jo bort fra 15-28 september, men da har vi skaffet hundevakt som han allerede har møtt og blitt vandt dit. Jeg skal også dra noen turer dit sammen med han før vi reiser slik at det ikke føles så skummelt, men jeg er sikker på at det ikke blir noe problem – fra sekundet han kom hjem til oss første gang var han totalt avslappet, han er ikke av den nervøse typen. Jeg tror, uten å være for sikker, at folk overdramatiserer akkurat den delen veldig mye. Jeg er sikker på at hunden ikke tar skade av å være i et annet hjem som han kjenner til i to uker, og det kommer ikke til å bli en vane. Om enten jeg eller Robin reiser alene blir han jo bare hjemme sammen med den som ikke reiser, og om vi begge drar bort (noe vi ikke skal før i desember, og da er det i 5 dager) så får han en som passer på seg. Vi skal reise langt ifra like mye som vi har gjort tidligere på grunn av jobb, Robin jobber ikke hjemmefra lengre og da får man ikke samme frihet uansett.


 

Jeg er godt vandt med dyr, og dette kommer til å gå helt fint. Faktisk føler jeg at jeg har vokst endel bare på ha han denne korte tiden og jeg ser faktisk fram til ALT. Det er nesten som å ha en baby, jo 🙂 Hunden og Robin klikker også veldig bra, og hunden er nok mer glad i Robin enn meg… Av en eller annen grunn blir han mest glad når Robin kommer hjem. Og nå må jeg slutte å kalle hunden for HAN, et navn må komme!!! 

man får aldri nok pupper!

Det er helt UTROLIG rart hvordan man blir blind på seg selv etter en stund. Jeg husker da jeg hadde helt gigantiske lepper fulle av restylane fordi jeg mente det aldri ble stort nok, og jeg kan til tider enda tenke at jeg har små pupper. Det er jo veldig merkelig, for hadde jeg plutselig hoppet inn i denne kroppen for 5 år siden ville jeg ha ment at puppene mine nå er gigantiske og faktisk har jeg jo ofte vondt i ryggen, noe som jeg tror er pga puppene. Men likevel ser man seg blind på det man er vandt til, og det er jo trist..

Det er mange av dere som lurer på hvor mye silikon jeg har, og det er over 200 g i hver pupp, men under 300 g. Det vil si at jeg ikke har så alt for mye, faktisk har jeg mindre enn de aller fleste jeg kjenner som har silikon. Det kommer så mye an på hvordan du så ut fra før av og hvordan kroppsbygning du har, ingen får de samme resultatene. Men jeg har et råd til alle som skal ta silikon, og det er vær forberedt på smerter. Alle takler det annerledes, og jeg personlig har ganske høy smerteterskel men ble totalt slått ut av operasjonen jeg hadde. 

En ting jeg synes er veldig rart er jenter som møter meg på byen og sier “hei kan jeg få ta på puppene dine” fordi de har lest bloggen min og vet at jeg har silikon. Jeg klarer ikke å si nei heller for da er jeg jo “frekk”, og det er vel kanskje en av ulempene ved å ha vært åpen om det. Ellers er jeg glad for at jeg har valgt å dele min erfaring, jeg føler jeg har klart å skille mellom å anbefale det, og å faktisk dele min ærlige historie. Jeg anbefaler det jo ikke sånn sett, for om man kan jobbe med selvtilitten sin og bli fornøyd uten å gjøre et inngrep er det uten tvil det beste valget. Det er dyrt, er vondt og det er en endring som alltid kommer til å være på kroppen din, for selv om du fjerner silikonen er det uansett annerledes. Det er viktig at man tenker godt over det! 

Jeg synes det er fint med silikon og jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok det den dag idag, men jeg kan også mene at jenter uten silikon er pent. Bare fordi jeg liker noe på meg selv, betyr det ikke at jeg tenker noe dumt om andre som ser ut på en annen måte. Det skulle man jo nesten tro at alle forstår, men nei faktisk så er det en del mennesker der ute som ikke skjønner det, haha.. Noen tror jo at jeg liksom HATER et naturlig utseende, men jeg elsker det jo! YEY for alle som føler seg selvsikre, og må man få gjøre hva enn man ønsker for å komme seg dit 🙂 Og jeg skal aldri i livet ta mer silikon heller, det var ille nok første gang med all smerten og dessuten er jeg veldig fornøyd med resultatet idag. 

 

 

jeg går mot lysere tider

reklamelenke

Jeg sitter hjemme alene, hører på regnet og leser i en ny bok. Jeg har bestilt pizza fra dominos som blir kveldsmaten min – jeg ELSKER virkelig den pizzaen, og dessertene er fantastisk. Det kommer til å bli farlig for meg etterhvert.. Ellers føler jeg at formen begynner å ta seg litt opp. Endelig! Det virker som om absolutt alle jeg kjenner er forkjølet for tiden, jeg var på et møte tidligere idag hvor faktisk alle var i dårlig form. Så om jeg slapper ordentlig av idag, så snur det forhåpentligvis til i morgen 🙂 

Dagens selfie! Hehe. Kjolen min finner dere her.

Forresten, på fanpagen min har jeg en veldig bra konkurranse akkurat nå! Sjekk den ut HER.