fremtiden

Dagene mine tilbringer jeg for det meste alene, og som dere vet har jeg hatt blandende følelser ovenfor det.  Om man later som om verden utenfor ikke eksisterer går det fint, men jeg opplever at jeg er litt halvveis her, ved kjøkkenbordet, og litt halvveis med scrollefingeren på instagram og misunner alle. Men – jeg må være målrettet. Jeg vet hvor jeg skal i livet og det kan jeg ikke rote til nå. Jeg driver og jobber med et nytt prosjekt som jeg starter helt selv. Å bygge noe fra grunnen og opp er vanskelig, det er ikke bare å komme inn å sette navnet sitt på noe. Det er mye jeg ikke kan, og hinder jeg ikke engang ante at jeg måtte over.

Når man jobber som jeg gjør er det fort gjort å bare “flyte med” å ikke ta ansvar for sitt eget liv. Det er lett å glemme at man skal bli 30 år gammel, 35 år gammel og kanskje ønske andre ting for seg selv. Ja, man kan så klart klare seg uten utdanning men da må man ha bygget opp noe som er solid, noe ingen kan ta fra deg. Som influencer er du lett å erstatte og du har ingen kontrakt som holder deg trygg, og derfor er det så viktig for meg å jobbe beinhardt for alt jeg har. Om du bare er “enda en person i mengden” eller ikke har noe unikt, da er det ikke mange år du kan holde på før noen andre erstatter deg. Nytt er alltid bedre, synes mange. Og så klart – det er fort gjort å miste seg selv, og da er det ikke like enkelt å gi til følgerne sine. Det vet jeg alt om.

Nå føler jeg meg i kontakt med meg selv, men jeg er uansett nervøs for fremtiden. Og det er BRA! Jeg tar aldri noe for gitt og skal kjempe for å skape et bra liv for meg selv. 

På disse bildene ser det kanskje ut som om jeg har de beste sommerdagene på en eller annen eksotisk øy, men de ble tatt i farten da jeg ventet på taxi og skulle videre på opptak, haha. Et opptak som tok fem timer og jeg satt bare inne hele tiden, slik som det ofte blir. Tidligere på dagen hadde vi produksjonsmøte og jeg spilte inn voiceover, ingen sol på meg. Heldigvis føler jeg meg sommerfresh med det blonde håret (som enda ikke har blitt gult, hva faen!) og en gyllen brunfarge.

Dette er det siste innlegget jeg gjør for SunnyBears, og jeg vil derfor gjøre noe ekstra ut av det for dere lesere. Jeg er så glad for det samarbeidet forresten, og jeg kommer til å fortsette med produktet igjennom sommeren og høsten. Om du bestiller Sunny Bears via denne linken er du automatisk med i trekningen av to billetter til Kadetten, den beste festivalen! Selv om produktet er verdt å bestille i seg selv.. 😍Pillene er forresten ikke dyre i det hele tatt, I love them.

SunnyBears er altså et vegansk kosttilskudd som smaker bedre enn noen andre kosttilskudd der ute, faktisk også bedre enn det meste av godteri. Det er ikke verst! I tillegg hjelper det på brunfargen, og inneholder masse annet som er bra for deg, blant annet biotin som hjelper på hårveksten.

Om du er en sånn type person som blir fort solbrent, ikke oppnår den dype brunfargen eller rett og slett bare vil vedlike holde fargen lengre ville jeg gitt SunnyBears et forsøk. Bare ha i bakhodet at det er vanskelig å holde seg til anbefalt daglig dose, de smaker for godt..

SunnyBears inneholder i tillegg masse annet som er bra for deg. Jeg er veldig glad i dette produktet og selv om dette er vårt siste innlegg sammen kommer jeg til å fortsette å bruke det. 😍

Du finner tilbudet HER – og da er du, som sagt, automatisk med i en fin konkurranse

drømmeleiligheten i oslo

I dag var jeg hos en venninne som har den fineste leiligheten, den gjorde meg så inspirert. Jeg måtte spørre med en gang “herregud, føler du deg ikke så lykkelig her inne?”. Hvordan man kan ikke være lykkelig når man bor i sitt drømmehjem, som man har pusset opp akkurat slik man ønsker? Louise heter hun, og vi skal faktisk til Harstad sammen i sommer – der var vi i fjor også, på nøyaktig samme tidspunkt, tenk om vi får til en tradisjon i min egen hjemby!

Jeg ler litt av dette innlegget. Meg, som poserer i ulike rom av min venninnes leilighet.

 

Å kunne bo sånn her midt i Oslo sentrum må da være en drøm. Og jeg elsker at de har så mye kunst!

Kjolen min er fra Holzweiler forresten! Alt for lang, som nesten alle fotside kjoler jeg eier. Det er vel prisen man betaler for å være lav, og på toppen av det hele ha korte bein.

Det her er det kuleste!!!! Kunstneren heter Eirin Riley, og jeg er obsessed. Når du ikke klarer å få et kunstverk ut av hodet vet du det er på tide å kjøpe noe lignende. Jeg har mailet et galleri så får vi se hva som skjer!

I mailen min sto det, “jeg er interessert i noe fra kunstneren Eirin Riley, om dere ikke har henne for øyeblikket vil jeg ha noe seksuelt eller fargerikt, gjerne begge deler. Ikke stillbilder”. Det er harde krav om dagen.

Jeg har alltid tenkt at jeg vil ha det mest mulig mørkt på interiøret mitt, men nå angrer jeg og vil ha lyst. Men fortsatt glam, hehe. Jeg fikk kjøpt et gulvteppe fra venninnen min som er litt i samme stil som det hun har på kjøkkenet, så det skal inn i stuen min nå. Ut med alt det sorte, jeg trenger energi!

Vi spiste et vegansk måltid med oppskrift fra denne boken, jeg vet mange av dere ønsker flere tips på oppskrifter. Jeg har ingen ettersom jeg sjeldent (aldri, hehe) lager mat fra bunnen av. Men jeg har en haug av bøker og denne skal visstnok være en av de bedre og enkleste.

Hva slags stil foretrekker dere på interiør? 😍

møtet med hypnotisøren kurerte sceneskrekken min

Jeg følte jeg hadde prøvd alt. Akutte timer hos psykolog. Healer. Coach. Puste meg igjennom det. Gråte meg igjennom det. Ikke være på mobilen på flere dager. Ikke drikke koffein. Kutte skjermtiden ned til et minimum. Men ingenting hadde hjulpet. Det fantes bare en siste utvei, og selv om det virket så ekstremt var jeg desperat. Det var på tide å dra til Norges mest kjente hypnotisør. 

Da jeg var med på Skal Vi Danse fikk jeg kjenne på et nytt nivå av sceneskrekk. Jeg har aldri vært redd for å snakke foran folk, men da jeg skulle danse ble angsten så omfattende at jeg kunne ligge å riste i sengen i flere dager før jeg skulle på scenen. Så klart ødela det litt av opplevelsen, og ikke minst tok det masse energi.

Og slik havnet jeg altså her. På det lille, avlange kontoret til en hypnotisør. Hva er egentlig en hypnotisør? En mann som opptrer på barer i Syden? Hva kom til å skje? Ville jeg flakse rundt som en forvirret hane? Ville jeg røpe mine innerste hemmeligheter? Eller verre: ville ingenting skje? Da hadde jeg blitt så flau på vegne av hypnotisøren som åpenbart ikke kan jobben sin at jeg sikkert hadde faket en hypnose og gått derfra i skam.

“Hva kommer til å skje?” spurte jeg prøvende. Jeg liker å ha kontroll. 

“Det er ingenting farlig” svarte han kort, med øynene festet i mine.

“Men, hva kommer til å skje egentlig, kommer jeg til å løpe rundt her inne..”

“Vi skal bare snakke litt”, sa han, like kort og autoritær, jeg hadde åpenbart for mange spørsmål. Og, snakke gjorde vi. I 40 minutter snakket vi om hva som plagde meg, og jeg begynte å bli oppgitt. Hadde jeg kjørt til andre siden av byen, i rushtrafikk, midt i en treningsperiode for å betale tre tusen kroner for.. dette?

Men så. 

Han strakk hånden sin ut, med håndflaten vendt opp mot taket. “Press hånden din mot min”, sa han. Og jeg presset, og ble oppgitt av mine egne svake hender som jeg følte jeg måtte unnskylde.  “Jeg er ikke så veldig sterk” sa jeg, og presset alt jeg klarte mot gulvet mens hånden hans presset imot. “Klarer du ikke presse hardere? Press litt hardere” fortsatte han, så meg inn i øynene. Jeg var på vei til å svare, forklare at jeg faktisk ikke kan være sterkere – men da, så brått at hjertet mitt hoppet over et slag, fjernet han hånden sin, håndflaten min slo ned mot mitt eget lår i all sin svake kraft, hånden hans kom opp mot pannen min, og han sa,

“Sov”.

Alt skjedde på et par sekunder, og plutselig var jeg var låst fast i stolen av ren tyngdekraft, øynene var som lukket med lås, og hodet mitt hvilte mot min høyre skulder. Jeg ville le, for det var så rart at jeg ikke klarte å bevege på meg. Ikke skummelt, men rart. Jeg prøvde å bevege en finger, men det gikk ikke. Beveg en finger- sa hynotisøren. Men, jeg klarte ikke. Jeg kunne høre stemmen hans i det fjerne, han ba meg om å gå ned en trapp, lukke en dør, noe sånt. Gå inn i et rom, tømme en ryggsekk, jeg husket ikke, alt dette skulle skje i mitt indre univers, i mitt hode, det handlet om å tømme bagasjen som hadde vært. Såpass husket jeg. Men jeg var hypnotisert, jeg satt låst fast i stolen, kom meg ingen vei, ville le men klarte ikke, siklet, klarte ikke tørke det bort.

Jeg skulle tømme min mentale ryggsekk, og inni der lå sceneskrekken. Merkelig var det, men jeg kunne se at jeg selv gjorde det. Føle det. Jeg visste at jeg satt fast i stolen hans, at jeg “sov”, men jeg var også et annet sted. En heftig opplevelse.

Plutselig kunne jeg høre hypnotisørens stemme i det fjerne, han telte sakte baklengs fra ti. Jeg begynte å komme mer og mer til meg selv – og da han til slutt var på en, hadde jeg åpnet øynene og satt oppreist i stolen. Hvor lenge hadde jeg vært borte? Fem minutter? Ti?

Men, da så jeg på klokken igjen. Jeg hadde vært der i over to timer, altså nærmere en time hadde jeg hatt øynene lukket, ikke bevegd på min egen kropp, vært inne i en slags verden jeg ikke husket noe av. “Hva skjer nå” spurte jeg. “Det får du bare vente å se” sa han. Enkelt og greit.

Dagen etter klarte jeg å ha en sending hvor jeg for første gang hadde det gøy på scenen. Om det var hypnosen eller meg selv aner jeg ikke, men herregud, for en intens og spennende opplevelse det var. Visstnok skal hypnotisøren være den beste på å fjerne nikotinavhengighet, skrekk for edderkopper, flyskrekk eller hva enn. Min situasjon ble jo litt vanskeligere ettersom det som egentlig plaget meg ikke kom til overflaten før lenge senere, men sceneskrekken? Den ble jeg kvitt. Jeg kan fortsatt bli nervøs, jeg kan fortsatt grue meg, men det er langt ifra den frykten jeg kjente på før. Hvorfor eller hvordan aner jeg ikke, men det er en av de mest interessante opplevelsene jeg har hatt!

Har noen av dere gått til hypnotisør før? Eller kanskje en klarsynt? Fortell!

Neste gang kan jeg fortelle dere om da jeg møtte en tankeleser.. Det var også virkelig noe for seg selv! Jeg elsker å oppleve det alternative. <3 

hvordan jeg gikk fra ødelagt til sunt hår

Reklame | skin repair

.. Eller, litt sunt i alle fall, haha. Jeg er jo helbleket blondine så da er det vel grenser på hvor fantastisk kvalitet håret mitt kan ha, men om man spoler tilbake et par måneder er det virkelig en helomvending.

Det er ikke rart at håret mitt ble ødelagt til slutt. Etter flere år med bleking frem og tilbake og diverse typer av extensions sa det bare stopp. Å bruke extensions eller farge håret trenger ikke å være så kjipt i seg selv, men når man kombinerer disse to med masse styling, null kosttilskudd og dårlige produkter slik som jeg gjorde er det en oppskrift på katastrofe.

Disse bildene knipset jeg før jeg dro hjemmefra. Jeg var, og er fortsatt så fornøyd med håret mitt. Helt frem til jeg ble 22 år gammel (som er alt for sent!) brydde jeg meg ikke om å ta vare på håret i det hele tatt, hverken med beskyttelse eller gode produkter. Det måtte altså gå så langt som at jeg nesten mistet alt, og så begynte jeg heldigvis med tilskudd, og aaaalt for lenge etter det igjen, gode produkter. Her kommer noen tips:

❣️For meg som influencer er det vanskelig å være “trofast” mot produkter siden jeg alltid må teste noe nytt som annonsører – forhåpentligvis – tenker jeg kan anbefale videre. Jeg er derimot veldig streng her og har brukt det samme lenge, nemlig sjampo og balsam fra MayBeauty pluss en kur fra Redken. De to første er billig, den siste er litt dyrere.

❣️Jeg er blondine nå, som uten tvil er det verste for håret. Nå som det vokser mye raskere enn før blir det ekstra slitasje hver gang jeg må bleke etterveksten, og jeg har derfor lovet meg selv å maks bleke etterveksten hver tredje måned. Før var det hver tredje uke.

❣️Når det kommer til extensions har jeg ingen fasit på hva som er best for håret, men det jeg har likt minst er faktisk tape.. Som jeg ironisk nok har nå. Jeg har følt det er for “tungt” for håret, men denne gangen føles det mye bedre. Mange har sagt negative ting om keratin men det likte jeg faktisk veldig godt og følte minimalt med slitasje på mitt eget hår. Så, der er vi vel forskjellige.. Clips gjorde at jeg mistet store partier med hår nå sist, IKKE gøy 🙁

❣️Om du først skal unne deg en dyrere behandling har jeg hørt så mye bra om Keratin-Behandlingen! Jeg har ikke tatt den enda men har snakket frem og tilbake med frisøren min om den.. Kanskje det blir snart?

❣️Vitaminer du bør fokusere på når du skal ta vare på håret er VITAMIN A, B3, Biotin, Vitamin C og Sink. Dette kan du få igjennom kosthold, eller tilskudd.

❣️Jeg har kuttet ut å ta så mange ulike kosttilskudd, jeg følte det gjorde at jeg ble tissetrengt (sånn, skikkelig). Jeg tar kun betakaroten, CBD og en kombinasjonspille for hud og hår, Skin Flirt.

❣️ Skin Flirt er vegansk. Enkelte tilskudd kan til og med inneholde gelatin, som er benrester fra dyr. Her er det absolutt ingen spor av det, eller noe annet som stammer fra dyr.

Skin Flirt inneholder alt du trenger for at håret skal vokse, og i tillegg hjelpemidler for at huden skal holde seg fin. Det har ikke så mye å si for meg, dessverre, som naturlig har anlegg for acne.. Men er du en av de heldige som får et par kviser her og der hjelper det absolutt med å vedlikeholde normal hud. Det er mange som er opptatt av at pillene skal være sterkest mulig og inneholde mest mulig, men det er ikke noe poeng – den fella har jeg gått i selv. Det er ikke vits å ta hundre ulike piller for å få bra effekt, for kroppen klarer ikke å ta opp alt uansett. Det er mange som sier til meg “åh kjøp heller disse dritsterke pillene fra USA”, men tro meg – akkurat det har jeg selv gjort. Jeg gikk bananas på apoteket USA, jeg. Det var ingen større forskjell og jeg måtte istedenfor bare tisse hele tiden, kroppen responderer ikke på det. Jeg trodde jeg fikk bra effekt, men så snart jeg kuttet ut og begynte på mildere tilskudd forsto jeg at jeg likevel beholdt effekt, men uten alle bi-effekter.

Om du allerede vet at du har alt du trenger i kroppen din vil det ikke hjelpe å ta hverken betakaroten eller skin flirt. Men det vil hjelpe om du mangler noe, om så bare bittelitt. Det kan komme av sykdom, at du spiser for dårlig, sover for lite, er for mye stressa, er for lite i solen, har en bakterie i tarmen, alt det kan bidra til at du mangler om så bare bittelitt av det ene vitaminet. Jeg har ikke manglet noe på flere år, men jeg er også veldig flink med tilskudd. Jeg er åpenbart ingen lege, dette er informasjon jeg har tilegnet meg selv av å lese masse på nettet og i bøker. 

Om du tenker at det ikke skader å prøve, så kan du sjekke ut litt mer info HER. Skin Flirt er som sagt vegansk, laget av norske leverandører og er nå på 50% rabatt!

de beste grilltipsene – vegetar

Sommer betyr grilling for de fleste av oss, men ikke minst et hakket mer avslappet forhold til kosthold enn man ellers har – slik er det for meg. Det blir gjerne typisk “usunn” mat flere dager i uken og jeg spiser noe snacks mye oftere enn jeg gjør resten av året. Jeg vet at mange som snuser litt på den vegetariske eller veganske livsstilen kvier seg, nettopp på grunn av alle de sosiale settingene.. Man vil jo ikke være den rare personen som sitter i et hjørne og spiser agurk, når alle andre spiser burger. Forståelig nok! Alt man ser er det man mister, istedenfor alt man potensielt sett får. Jeg er en ganske lat person i matveien og ikke minst uinspirert, så om jeg klarer – så kan du!

I går grillet vi i bakhagen, og dette spiste altså jeg:

Både burgeren og pølsene er kjøpt på Meny, som er min personlige favoritt når det kommer til vegetarprodukter (selv om det kanskje er hakket dyrere enn andre matbutikker, utvalget der er mest i mitt nærmiljø). Fortvil ikke, det finnes vegetarprodukter på de aller fleste butikker!

Om du vil ha ost på burgeren anbefaler jeg den fra GoVegan i litt tykkere skiver.

Trenger du generelle tips om vegetarprodukter anbefaler jeg å sjekke ut brukeren Vegally på instagram. De poster hver gang det kommer nye, spennende produkter på markedet – samt hvor du får tak i dem. Det har virkelig aldri vært enklere å leve dyrevennlig, og det er jeg så glad for!! 😍

Som jeg allerede har påpekt – det er så enkelt å ta vegetariske valg en gang i blant. Helst oftere enn kjøtt, så klart, men jeg heier på alle små forandringer folk gjør. I går tok jeg meg selv i å smile hele handleturen fordi jeg var så stolt over den veien jeg har kommet, og at jeg nå navigerer meg rundt i butikkene uten å i det hele tatt tenke over at jeg ikke spiser kjøtt. Jeg har sluttet å se på det som mat!

Det varmer også hjertet mitt å se hvor mange som engasjerer seg i samme kamp som meg.. Også mange influencere i det siste. Herregud, kan det virkelig være store endringer på gang?

Til dessert ble det Ben & Jerrys, som nå har kommet med flere ulike veganske iser. Den under er min favoritt. Jeg elsker at det smaker så usunt, haha..

Liker dere at jeg blogger om ting som dettte? Jeg føler det er så blandet.. På den ene siden vil jeg gjerne vise dere denne siden av meg, samtidig som jeg er under inntrykk av at det “kjeder” mange folk. Det burde man jo ikke bry seg om, men jo – så klart! Dere er publikummet mitt og det er viktig for meg.

 

jeg skal pusse opp – igjen!

Takk for alle tips om magen og huden min i går! Jeg var faktisk hos legen i dag og fikk samme svar som alltid, “ikke noe galt her”, selv om jeg vet at noe er galt i spesielt magen og at det kanskje har påvirkning på huden.. Jeg skal svare på alle kommentarene etterpå! 

Det er så viktig å trives hjemme, og jeg har bestemt meg for å aldri mer gå rundt i mitt eget hus å føle at ting ikke er helt optimalt. Siden vi flyttet inn her har jeg bare oversett gjesterommet og gangen oppe, det har ikke vært prioritert og irritert meg litt hver gang jeg går forbi der.. Men jeg hadde ikke så lyst til å gjøre noe med det, det føltes så dumt siden jeg nettopp har brukt mye penger på å pusse opp nå nylig. Pappa var faktisk den som overbeviste meg, han poengterte flere ganger hvor viktig det er å elske hjemmet sitt. Og når pappa sier noe tar jeg alltid det som et klarsignal, hehe.

Gjesterommet skal bli.. Et meditasjonsrom! Og gjesterom, så klart, men med sovesofa istedenfor seng. Her skal vi ha meditasjonsputer, lysestaker i ulike høyder, et bra lydsystem og tv-en skal vekk (selv om vi er flinke til å ikke se på TV tar den fortsatt opp for mye tid og oppmerksomhet). Forhåpentligvis blir det et fantastisk sted for gjestene våre også.

Jeg mediterer jo ikke så mye, men det blir uansett bra med et sted hvor man kan trekke seg unna litt og forhåpentligvis bli bedre på me-time. Enn så lenge har vi faktisk et lite oppsett på gjesterommet, men det er langt ifra noe proft opplegg..

TV-en tar så mye plass, ouff.. Liker ikke dette rommet i det hele tatt, så det blir fint å få gjort noe med det! Da kan jeg endelig være stolt av alle kriker og kroker av dette huset.

Jeg er sinnsykt usikker på hva jeg ønsker meg på gjeste/meditasjonsrommet, sånn spesifikt. Det er mer en abstrakt tanke akkurat nå. Jeg elsker kombinasjonen av rosa og grønt, men det er jo ikke så veldig “zen”. Men en rosa sovesofa (om det finnes?) og en grønn tapet med noe skog på hadde vært så fint, eventuelt gul sovesofa og blå tapet eller motsatt.

Her er litt inspo til farger og diverse! Det kommer til å bli sinnsykt vanskelig og interiørarkitekten min aner heller ikke hva hun skal se etter, haha.. Hun kommer til oss neste uke! Jeg klarer ikke helt å slå fra meg ideen om speil i taket heller, derav den halvnakne damen midt i all inspirasjonen. 

 

Om noen av dere har tips på nettsider hvor det selges div. meditasjons/yogautstyr så setter vi stor pris på det! Eller et godt høytaleranlegg som kan henges rundt i hele huset? 💖 💘

Nå skal jeg bare slappe av! Har vært å så dårlig form hele dagen og i morgen har jeg opptak fra 11-21. 

selv om jeg vet det

Det jeg skal til å skrive nå, er av den typen blogginnlegg som er verdig responsen “men, folk dør jo i verden”. For jeg er klar over at folk dør i verden. Teoretisk sett, så er jeg det. Jeg har aldri følt døden på kroppen og alt det kjipe jeg noen sinne har opplevd ligger langt bak i minnet og henter meg aldri inn igjen, annet enn de små anfallene som kommer her og der, og de periodene hvor jeg ikke kan se lyset i mørket av tunellen.

Jeg vet også at det, for bare en timer siden, var et ekstremvær som feier over hovedstaden. Jeg personlig satt på innsiden av en restaurant og spiste Pad Thai med en gjeng venner, da vi alle gløttet mot utgangen og så sa, som man pleier, “oj shit for et vær, hehe, hvem vil sitte på hjem”. Og så spiste vi videre. Et ekstremvær som ikke kan annet enn å minne oss på de globale utfordringene vi allerede står ovenfor, selv om det ikke minnet oss på noe som helst lengre enn i et par minutter.

Jeg vet også at jeg snart skal se den siste episoden av Handmaids Tale. Det er en enormt stor glede. Jeg har jobbet litt ekstra med abort-saken i det siste (pga et tv-program) og da blir serien sånn ekstra heftig å se på.

Jeg vet også at jeg er på et bra sted i livet nå. Jeg var på Barrys tidligere i dag, og jeg dusjet på treningssenteret etter at økten var ferdig. Det gjør jeg aldri, men herregud så deilig det var (vanligvis venter jeg til jeg er hjemme). Gikk rundt i hovedstaden med vått hår og følte meg ganske bra. Det var utenkelig for meg å ha trening som en del av min hverdagslige rutine, og i tillegg ha klart å kutte ut både alkohol og koffein er en stor oppnåelse. Aldri tilbake.

Jeg vet også at jeg har begynt å lese på boken “to søstre” og at den ga meg en litt annen forståelse for det å være innvandrer i Norge. Jeg har brukt lang tid på å plukke opp denne, jeg trodde ikke den ville interessere meg i det hele tatt. Så feil kan man ta! Selv om jeg synes det er litt mange navn og begreper å henge med på, kanskje fordi jeg ofte skumleser.

Men selv om folk dør, selv om det er ekstremvær og selv om jeg har små gleder i hverdagen er jeg så fuckings lei av et par ting. Lei av å tenke “nå er endelig huden min fin igjen” for å så våkne opp med kviser som gjør vondt, som aldri forsvinner før de rekker å bli til arr. Jeg har måttet tilpasse hele kostholdet mitt etter å holde huden fin, for om jeg f.eks har meieri som en del av mitt kosthold blir huden så dårlig at det nesten ikke er til å tåle. (Meieri hadde jeg riktignok uansett kuttet ut på dette punktet pga dyrevelferd). Og nå er jeg inne i en “periode” igjen og da tenker jeg alltid, hvorfor akkurat meg. Hvorfor måtte jeg få acne i voksen alder, for det er så irriterende og jeg lurer på om jeg skal være plaget til jeg blir femti?

Nå har det gått litt over, men som jeg sa, det blir alltid arr. Røde prikker som ikke forsvinner uansett hva jeg gjør.. Eller, jeg kan jo ta sterke peelinger, men.

Jeg er lei av å få kramper i magen nesten uansett hva jeg spiser og at det ser ut som om jeg er gravid i femte måned hele tiden. Herregud det er så slitsomt! Jeg føler meg så lite sexy som er så oppblåst konstant. Haha, har dere noen tips? Jeg reagerer ikke på noe, har kuttet ut brød, og legene klarer ikke å finne ut av hva som feiler meg. Jeg lurer på om det kan ha en sammeheng med huden, i følge Berit Norstrand henger jo alt sammen med tarmen. Tanker?

Nei, vet dere hva. Nå skal jeg ligge å ta meg selv i ansiktet selv om jeg vet at jeg ikke bør, å forbanne meg over at jeg skulle være så uheldig i dette i-landet. Lol. Men hva er vel livet om man ikke kan klage over de små tingene.

Hva er deres små plager i dag? Hehe.

i dag fikk jeg tidenes nyhet!

Reklame | Rabattkoden Sophieelise20 gir 20% rabatt på MyMuse

God formiddag fra en grå hovedstad! Været er noe vi alle har til felles og kan prate om, så la oss ta noen sekunder til å tenke over karma. I fjor klaget vi over varmen, så da får vi ikke sommer i år. Jeg foretrekker faktisk dette, da slipper jeg å føle meg dritt når jeg ikke er sosial 😎

Fordi herregud, i dag er en bra dag! Jeg våknet til nyheten om at det nå skal bli påbudt med med kameraovervåkning i slakteri. Hvor sjeldent skjer det ikke at man faktisk får til forandring? Det tar jo flere år! Nå har riktignok flinke dyrevernsorganisasjoner jobbet for dette lenge, men plutselig gikk alt så fort. La alle pilene peke riktig vei fremover!

Ellers håper jeg dere har en fin dag. Jeg har mye å gjøre som vanlig, men sånn er det når man er inne i en filmeperiode. Og jeg begynner som vanlig å få litt små kviser og extensions på avveie, haha.

Koden Sophieelise20 gir 20% rabatt på alt hos MyMuse 😍 😘

BH HER / Truse HER.

Jeg vet ikke hvor mange spørsmål jeg fikk om dette undertøyssettet da jeg postet det på story, men la oss bare si det sånn – det var såpass mange at telefonen min ble varm og at jeg ikke fikk refreshet instagram, haha. Det er som som alltid fra MyMuse!

🎀 Størrelsene på MyMuse tilsvarer de på change, men du kan for sikkerhetsskyld sjekke størrelseguiden deres HER.

🎀 Passer ikke det du har kjøpt? Ingen problem, det er 30 dagers åpent kjøp og gratis retur! Jeg lover, her er kundeservicen deres eksepsjonelt god. Jeg har testet både som privatperson men også flere venninner som har vært så fornøyde.

🎀 Undertøyet blir levert i de fineste eskene som passer perfekt å gi rett videre i gave. Bare se eskene over!

🎀 Det er 1-3 dages levering, uansett hvor i landet du bestiller fra. Uante ting kan så klart skje med posten, men jeg har bestilt flere ganger til Harstad og fått alt med en gang.

Den fineste bikinien jeg har! Du finner overdel HER / underdel HER

Dette visste dere kanskje ikke, men MyMuse har det fineste badetøyet også. Kvaliteten er så bra at du kan bruke det år etter år, uten at det farger av eller tar slitasje. I tillegg sitter det perfekt, så du slipper å bekymre deg for å dukke under bølgene og komme til overflaten uten badetøyet på. Vi har alle vært der, hehe. Du finner utvalget av badetøy HER.

Jeg kan gjerne kjøpe klær til en litt billigere penge, men undertøy og badetøy vil jeg alltid legge litt ekstra i. Det er så bortkastet å kjøpe nytt hele tiden, og med MyMuse vet du at plaggene holder i år etter år. Jeg er så fornøyd med samarbeidet vårt og gleder meg til masse fremover! 💓💗

Har noen av dere handlet på MyMuse før?

denne gården redder dyr i Norge!

Jeg håper dere vet at jeg ikke har godkjent banner-annonsene som vises her på bloggen. Jeg ville aldri ha reklamert for kjøtt, og jeg har prøvd å fått reklamene fjernet men så langt uten hell.. Så klart blir jeg nødt til å flytte bloggen min til en annen plattform om det ikke blir tatt hensyn til. Det er nesten som om det skjer med vilje, da jeg klikket på FrP her i bloggen kom det opp FrP-reklamer, og om jeg nevner noe negativt om kjøttindustrien kommer det reklame for biff. Dere kan høre mer i den siste podcasten vår, HER finner du link. Vi snakker også om kjærlighetssorg (som en av oss dessverre har nå), sletting av instagram og fest hos Petter Stordalen.

I går hadde jeg en av de fineste, og mest meditative kveldene på lenge. Jeg og Kasper kjørte den knappe timen til Fredrikstad, mot Dale Store Gård som jeg har stalket på instagram det siste året. Jeg elsker å ligge i sengen på kveldene å se på de koselige bildene de legger ut! Her bor et kjærestepar som redder dyr i vanskelige situasjoner og gir dem et liv helt uten utnyttelse fra mennesker. Det er jo sånn det skal være. Meningen med livet må være å hjelpe andre som ikke kan hjelpe seg selv, det følte jeg skikkelig på i går. 💕

  

La oss bare si det sånn, jeg er smått forelska i de som driver gården. Jeg og Kasper har snakket non-stop om både dem og dyrene siden vi dro derfra. Det er forresten ikke en besøksgård, men vi fikk likevel lov til å komme en tur. Men de arrangerer dugnader fra tid til annen, pluss du kan melde deg som dyrefadder!

Jeg fikk nesten angstanfall da jeg koste med grisen, jeg måtte skikkelig puste meg igjennom de velkjente symptomene – pulsen økte, jeg ble svimmel, jeg kunne kjenne blodet pumpes rundt i kroppen og det ble vanskelig å være meg. Hvorfor? Fordi grisen har så levende øyne, i mangel på bedre ord. Du kan virkelig se at det finnes en hel verden der inne – og ikke minst skinnet til en gris, som er skremmende likt oss mennesker. Det var som å kose med en litt tjukk, hårete mann, haha. Det gjorde meg i alle fall så trist, og tanken på hvordan de lever og ikke minst hva de møter på slakteri er helt forferdelig.

HER kan du skrive under for å kreve kameraovervåkning i slakteri!

Jeg er overbevist om at mennesker vil se på det å spise kjøtt på samme måte som vi nå ser på f.eks heksebrenning. Det høres kanskje brutalt ut, men jeg er så sikker. Det å brenne hekser var helt normalt for et par hundre år siden og ingen hevet et øyenbryn engang men nå er det jo forferdelig å tenke på, og jeg håper vi vil føle det samme om måten vi behandler gris. Gi det 100 år, selv om det er for lang tid. Da kommer det til å spise kjøtt være rart, og ikke normalt. Håper jeg!

roast og terapi

Reklame | premium white

I dag skal jeg på et dagsbesøk til Dale Store Gård. En vegansk gård! Jeg har falt litt for griser det siste året, og ikke minst lama, så jeg ser frem til en ettermiddag ute i det fri. Med en gang jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg kaste meg i bilen. Skikkelig glad for at jeg får komme på besøk!

Noe annet nytt er at jeg faktisk skal bli roastet på Sentrum Scene den 23. august. Du kan finne mer info HER. Det er en bra gjeng som skal på scenen og jeg er så klart i den vanskeligste posisjonen. Gleder meg til jeg skal roaste dem rett tilbake. 😊Tror det blir en interessant og jævlig bra kveld.

Ellers har jeg hatt det fint på hotell alene. Herregud, det trengte jeg, det er godt å komme seg ut av huset en gang i blant. Bare å sitte i sengen å stirre ut i luften.. Men dere kjenner jo meg, så klart ble jeg sittende i badekaret også, haha. Jeg hadde sverget å ikke se videre på Handmaids Tale, men så klarte jeg ikke å holde meg og det ble noen episoder uten Kasper. Er det bare jeg som ikke er så veldig fan av denne sesongen? June får alt for mange sjanser og skulle det vært litt “reelt” hadde hun blitt hengt på veggen for lenge siden. Selv om jeg kan forstå det i tilfelle kommandanten hennes og Serena er litt “glad i” henne.. Elsker serien uansett. Og spesielt tankevekkende er den i disse tider.

Sist vil jeg bare minne dere på at Premium White fortsatt er på 65% rabatt fra original pris. Jeg er – som dere vet – veldig glad i denne tannblekingen og har brukt den i et par år! I starten blekte jeg ganske hyppig men nå kjører jeg mest på etter behov. En pakke varer lenge og under kan dere se hvor mye innhold jeg har i en “sprøyte” etter.. sykt lang tid. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har hatt denne pakken, men det er lenge!

Premium White gjør ikke vondt, hverken på tennene eller tannkjøttet. Jeg er relativt “sensitiv” og får ising i tennene ganske fort. Her er det ikke noe problem.

Anbefales, anbefales! Det er et sommertilbud, så vær raske.

Nå skal jeg sette meg i bilen. Gleder meg til å være litt med dyr, kjenner jeg trenger den ekstra “terapien” i dag. 😊