VINN BILETTER TIL BEYONCE!

Nååå kan en heldig leser vinne to biletter til BEYONCE den 28. mai i telenor arena, woho! Jeg skal dra sammen med blandt annet Andrea, og jeg tror det kommer til å bli en super konsert. Beyonce er jo sykt flink live, og i tillegg er hun en av verdens mest kjente artister, så jeg er helt sikker på at dette kommer til å bli en av de bedre konsertene jeg har vært på – som dere vet, har jeg vært på mange! 

Om du vil kjøpe biletter til showet, så kan det gjøres HER – det er enda noen få igjen! 

 Alt du trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar her med mailen din! Jeg trekker vinner om ca en uke. 

who run the world

Hei! 

Jeg føler meg sykt dårlig så de neste timene skal jeg bare slappe av, fordi i kveld skal jeg og jentene dra sammen med store deler av resten av byen til. . narvik, haha. Der skal vi møte russen som bor der å feste litt, det er jo natt til 1.mai – med andre ord, en av de dagene hvor russen skal ta av, så jeg gleder meg! Så kommer Mathias til meg når han er ferdig på skolen slik at vi kan være sammen til jeg drar ♥

Blogger mer senere med en super konkurranse! Hint ; who run the world? GIRLS! 

jeg er gal

Akkurat nå er jeg sykt sliten, dette har absolutt vært en lang dag MEN mye morro har vi hatt! Blandt annet har vi danset i en rundkjøring, hoppet ut av bilen og danset på rødt lys, hatt vannkrig og mye mer. Det er en god følelse! Har foresten funnet ut at jeg er jentegjengens tøffeste når det kommer til vannkrig, det skulle dere kanskje ikke trodd..? Jeg løper og jeg skyter og bryr meg ikke om alt vannet jeg får på meg, haha! Og i morgen kjører vi vannkrig igjen (en liten warning til alle blåruss, jeg er gal..).

Herlig gjeng!

Nå skal jeg og Mathias se frusterte fruer, han godtar faktisk å se på det sammen med meg, haha. Og til dere som lurer, JA, han er også russ i år!

Tar av meg russebuksa når jeg kommer hjem, så da er det på med finklærne. Idag har jeg på et superfint smykke fra madlady.se!

 

i dag

Hei hei! Kom akkurat hjem til Anne-Sofie, har vært og tatt solarium og straks skal vi gå til byen – livet uten lappen! I dag skal vi sikkert gjøre endel russekrav, vet ikke hvilke enda. . Kan sikkert skrive et oppsummeringsinnlegg på slutten av russetiden på hvilke krav jeg har gjort, om dere vil det? Det er syyyykt fint vær ute, så jeg gleder meg til å gå ut å gjøre masse masse krav ute i sommerværet.

Ellers så er det mange av dere som spør hvordan jeg blir så brun, og først må jeg bare si at unaturlig brun er jeg ikke. Jeg har en ganske mørk undertone i huden så jeg får fort farge, sikkert litt fordi jeg gikk på melanotan for et år tilbake siden, men også fordi jeg har tatt sol i flere år og bygget opp pigmentene i huden min. Ellers bruker jeg solariumskrem hver gang jeg tar sol, som fukter huden å gjør at man blir ekstra brun og får en sykt fin farge! Det anbefales på det varmeste, jeg kjøper mine på solariumkrem.no og det er mye billigere enn å kjøpe i en automat på solsenteret. 

sunday is funday

Har hatt en fin dag sammen med noen av jentene, trengte virkelig litt jentetid idag! Ofte når man har mye å tenke på får man et helt annet syn på ting etter å ha hørt venninner sine erfaringer og tips, det er jo lett å være ganske trangsynt når man blir “fanget” i sitt eget hode. Vi har kjørt litt rundt å gjort russekrav og spist is, og nå skal jeg snakke litt i telefonen med en venninne som bor i bergen. Søndag ♥

Sobriller fra madlady.se 

Meg, Isabel, Marte og Martine 

Carina, Marte og meg 

uansett humør

Som dere vet, søndag er dagen hvor jeg ligger å enten hater eller elsker livet (ALDRI en mellomting..), men uansett humør blir det alltid litt shopping på nelly, og dette fikk jeg med meg idag. Hva synes dere?

 

Undertøyssett, for både bh og truse kostet det 268 kr. Kan kjøpes HER 

 

Kjole, kr 379, HER 

Bukse, ca 900 kr HER 

Wonderbra-undertøyssett som gjør at man får helt sykt fin kløft, kan kjøpes HER!

 

 

russekortet mitt

Haha, jeg så nettopp meg selv på nyhetene helt tilfeldig, jeg hadde glemt av at vi spilte inn det der! Det handlet kort fortalt om påvirkningskraften vi bloggere har på våre lesere med tanke på plastisk kirurgi, så uttalte jeg meg litt kort om det der. Synes det ble et veldig fint innslag, og har sendt melding til de som intervjuet meg nå for å høre om jeg kan få tak i intervjuet for å legge det ut her!

Ellers er russebuksa på igjen, og dere kan nå “endelig” få se russekortet mitt som så mange av dere har spurt om å få se. Det er ikke et russekort jeg er stolt over akkurat, jeg laget det for leeenge siden når jeg var singel og jeg vil overhode ikke ha det, haha. Blir flau hver gang jeg må dele det ut. . 

Buksa på, sellene oppe! 

Var ikke disse skoene sykt søte, foresten? Jeg prøvde å lure meg selv til at de passer sammen med russebuksa, haha. . Deeeeet gjør de ikke, kan man trygt si. Gleder meg til å kunne bruke dem! Fra missme.se 

ble døpt idag

Første natt med russefeiring overstått, og det var MILDT sagt grusomt, haha. Må bare få sagt at folk er idioter, iallfall enkelte folk. . Når jeg åpenbart har det helt jævlig og trenger hjelp, så skal man være litt respektfulle og ikke stå 7-8 stk rundt i en ring å ta BILDER av meg, omså jeg spyr, sover eller hva som helst annet som folk synes er fryktelig morsomt. 

Ellers hadde vi russedåp i dag, og jeg fikk det ganske åpenbare navnet FHM. Er ikke sjokkert over at det ble det navnet, og er fornøyd ettersom det faktisk har en betydning og en historie bak seg! Men, jeg er litt spent – om dere blogglesere skulle valgt et russenavn til meg, hva ville det ha vært?

på innsiden

Det er mange som har spurt meg hva min “hemmelighet” er når det kommer til å ikke bry seg om slemme kommentarer eller generell drittslening som kan komme når man er et kjent ansikt i lille norge. Så jeg tenkte å forklare dere hvordan jeg tenker!

Jeg tenker enkelt og greit ; hva så? Det merkes jo at alle som kommer med usaklig dritt er noen bitterfitter (sorry for språket), for om man har et bra liv så tar man seg ikke tid til å sitte å lete etter småfeil for å kommentere på bloggen min. Det gjør man bare ikke. Så bruker jeg å tenke, hvem er idioten her – jeg, eller dem? Da faller aldri svaret på MEG, fordi hva har jeg gjort for å fortjene så mye hat som kan komme? Jeg har ikke gjort noe, og det vet jeg godt. Har jeg noen gang vært slem mot noen av dere? Jovisst, vi kan ha forskjellige meninger. Kanskje jeg ikke rakk å ta bilde med deg når du stoppet meg i byen en gang, eller kanskje jeg ikke smilte til deg når jeg gikk forbi deg (for jeg kan jo ikke smile til alle, å gå utifra at alle leser bloggen min?), men jeg har ikke gjort noe for å fortjene hat. Jeg skjønner ikke hvordan det kan plage folk at jeg tar silikon og restylane, for eksempel. HVA FAEN GJØR DET? Er jeg et dårlig forbilde? Om folk føler de har et behov for å gjøre det kun fordi JEG gjør det, så har de nok noen større problemer enn det at jeg er forbildet deres. Da har de noe annet som plager dem psykisk. 

Om innsiden virkelig teller, så finnes det liten grunn til å hate her. Jeg er snill, smart og omsorgsfull, det vet jeg godt. Om innsiden teller, hva plager det dere om jeg tar restylane og silikon for å føle meg litt bedre? Ødelegger det deres hverdag? Jeg elsker de store puppene og leppene mine, da bør bare alle være glade på mine vegne eller ikke si noe som helst. Noen ganger skulle jeg ønske at folk som mener så mye stygt om meg kunne tenkt over hva slags mennesker de faktisk er. De som kommenterer dritt her, på instagram, retweeter slemme ting, liker kommentarer på facebook og i det hele tatt. Jeg er kanskje stygg på utsiden (i følge mange av dere), men noen av dere er stygg på innsiden – jeg mener det er mye verre. 

og kjære dere – jeg vet hvordan det er å bli sett stygt på i gangen på skolen, bli utestøtt fra jentegjengen, bli mobbet, sitte alene i sengen å tenke at man vil dø mens man tenker på hva man skal kutte seg selv med, og jeg vet hvordan det er å være sammen med mange men føle seg helt alene. Stygge kommentarer på bloggen min nå og da er INGENTING i forhold til hvordan slike ting føles, og dere som går igjennom slike ting hver dag er de virkelig sterke her. Jeg kan jo tross alt bare skru av pcen noen ganger, så er det over. Håper alle som har det kjipt idag får en hundre ganger bedre dag i morgen. Bare vit at jeg har vært der, det kan arrene på armene mine bevise – og at det BLIR bedre!

Topp fra missme.se – passende at det står faith på den 

Dette sto i VG HELG sist uke. Jeg er stolt over at jeg fra dag EN har stått for den jeg er.

we dont need no drugs

Haha, se hva jeg fikk igår! Nå er hver tannpuss både morgen og kveld en LEK. Justin synger på tennene mine, han synger at jeg skal elske han og at han trenger noen å elske (love me og somebody to love, haha). Vel, det kan vi vel sikkert få til. . Neida, hørte de hadde funnet narkotika i turnebussen hannes (ikke lur dere selv beliebers, det var nok Justin sin narkotika som han har fått andre til å bære for han). Jeg er ikke heeeelt der enda, men noen av dere vil sikkert ha han enda? 

Og ja, etthvert innlegg må vel ha et bilde av meg. Her er jeg når jeg tar det der ” hehe kom å legg deg i senga” blikket.