Godnatt… og glem ikke å stem!

Nå går jeg og legger meg litt, god natt!

… Og en ting til bare, alle dere idol-seere, stem på Isak Heim nå!!!!! 

nytt design..?

Sitter i sofaen å lakker (de nesten oppspiste) neglene mine rosa.. I kveld blir det idol! Tusen takk til alle dere som har sendt headere og desiner btw, mye bra der! Tenker på å ta en ny header med et gammelt design jeg har hatt før, da vil det se ca slik ut.. Hva tror dere?

Jeg kan riktignok ingenting om design så om alt ser litt rart ut senere i kveld så vet dere hvorfor haha.. Da er det nok bare jeg som prøver å finne ut! 

Headeren var det http://jlun.blogg.no/ som laget, takk så mye! 

ghost?

Okei dere husker vel alle det spøkelsesbildet på bloggen i går? “Åh det er selfølgelig gjenskinn fra et bilde blabla” sa mange av dere, tror dere ikke vi har skjekket det opp? Vi er jo ikke så dumme, folkens! Men men, mystisk var det i alle fall, og jeg tror veldig på spøkelser! Faktisk så er mitt aller største ønske å en dag få møte et spøkelse. Hver gang jeg får en skummel følelse i kroppen (dere vet, gåsehud ned langs ryggen, følelsen av at noen ser på deg..) så bruker jeg å rope ut at de må vise seg, haha. Gal sier du? Litt kanskje, jeg har bare så lyst til å se, få et bevis liksom!
Jeg har jo en dør bak sengen som jeg har sperret for, inne der er det et slags “lager” om man kan si det sånn. Et ubrukt rom. Der bruker folk å slå i døren fra innsiden, MANGE ganger på rad og ofte. Jeg kan være alene hjemme når det skjer eller det kan være fullt hus her, midt på dagen eller midt på natten, det skjer OFTE. Jeg har vært der inne å skjekket opp hva det kan være, og jeg finner faktisk ingen forklaring.. Flere i familien har også hørt det. Det er ikke sånne forsiktige bank liksom, det er høye BRAK det er snakk om. Åh jeg er så nyskjerrig! 

Har noen av dere opplevd noe SKIKKELIG skummelt eller mystisk før?
Der er døren, ser litt skummel ut synes dere ikke? 

forandring fryder

Hei! Har akkurat kommet hjem, var hos Stine en liten stund. Hun har desverre fått ganske feil farge i håret, altså i tuppene er det okei mens i hodebunenn er det.. oransje? Ikke fint haha! Så litt panikk hos henne da, men hun ble litt roet ned mens vi spiste jordbær og så på ugly betty  Har også vært på matbutikken og et lite tips – aldri dra på rema 1000 når dere er sultne. Det er så bilig for mat der at jeg garantert kommer til å trille ut døra på vei til skolen når helga er over. Aldri mer! 

Jeg er så utrolig lei av designet mitt nå.. Det tror jeg dere også er, godt med forandring eller? Jeg vil ha noe skikkelig barbie og fint, så girly og rosa.. Men samtidig ryddig og fint å se på. Så om noen av dere kan med design og headerlaging, så hadde jeg blitt utrolig takknemlig om noen tok seg tid til det! Dere blir selfølgelig linket på bloggen og alt! Mailen min er [email protected]

Her er altså tuppene på håret, der det fine var! Synes akkurat DET var nydelig, så synd det ble dårlig i bunnen..

spøkelse

Har vært hos Caroline sammen med Amanda og Anne-Sofie i kveld. Har spist pizza, pommes frites og drukket massemasse cola. Kjempekoselig!

Men vil dere høre noe sinnsykt skummelt!? Jeg er veldig overtroisk og mener jeg har sett spøkelser flere ganger, og har lenge hatt en liten feeling på at det er noe spessielt i Caroline sitt hus. Vi har til og med gjort spiritisme her tidligere.. Og i dag fikk vi et lite “bevis” på at det faktisk er noe her. Se det nederste bildet! Hva tror dere? Er i alle fall livredd nå..

Ser dere personen i vinduet?! Vi har prøvd å finne logiske forklaringer på dette, men tv’en var IKKE på så kunne ikke ha vært gjenskinn fra det, og vi var i andreetasje så kan ikke ha vært noen utenfor..:(

Det var en gang en fjortis

Hahahah okei, det er så rart å se disse bildene!! Jeg og Caroline var de største fjortisene på jord.. Vi hadde milelange msn nicknames der det sto ” Sophypusi elsker carrot0y i love you so much jenta mi vi skal ha det best as i sommer;**;* loveyou smask” hahaha. Og så hadde vi tekster om hverandre på nettby som var ca på 1000 ord..

Dere vet playboy singletten jeg bruker noen ganger nå? Brukte den + rosa minishorts på SKOLEN en gang husker jeg.. og rosa bandana på hodet!!!! Hahah, ler meg ihjel av tanken.  Noen andre som har vært igjennom en lignende periode? Hope so!  

Tror egentlig bildene taler for seg.. På bildene med lyst hår var jeg 13, på de med mørkt hår var jeg 14! Går altså fra gamleste bilde til nyeste her.

Hahaha, fin tupering. 


En volleyballturnering med (verdens beste) gamleklasse.. Jeg er nederst til venstre! 

so hardcore

Hei! Har akkurat kommet fra byen, har naturligvis vært på en liten shoppingrunde som vanlig. Kjøpte meg en dødsfin jakke som jeg ble utrolig fornøyd med, viser dere senere! 

Kjøpte meg ellers hårspray, løsvipper og foundation, sånne små nødvendigheter med andre ord.. Husker jeg brukte dream mat mousse før da jeg var superfjortis (ja, jeg har vært verre enn jeg er nå..) og var ikke superfornøyd egentlig, men jeg var desperat! Men derfor trenger jeg å spørre dere nå – vet dere om en superbra foundation?! Trenger tips!
Haha på det rene og fine badet til senteret… SO HARDCORE!!!

pokerface

Jeg har virkelig trengt kjæresten min idag, så skal bli ubeskrivelig godt å få sove sammen med han i natt! Jeg er så heldig 
Haha og beklager at jeg ikke har noen ordentlige bilder av oss sammen, dere reagerte jo veldig sterkt når dere fikk se han halvveis i bar overkropp – må nok skuffe å si at 99,99% av bildene jeg har av han er litt lettkledde… Og glad er jeg for det!

Pokerface.

De som rakker ned på andre sine forhold kan virkelig ikke ha vært helt heldig i kjærligheten tror jeg.. For hvordan kan man føle hat over noe sånt!? La bare folk vær lykkelige 🙂 

smartypants

Usch, disse dagene her tar virkelig livet av meg.. å stå opp klokken seks er virkelig ikke menneskelig! Men heldigvis er det ferie nå, og den skal nytes. Ingen høye hæler og vodka her i gården, jeg skal bruke ferien sammen med kjæresten og familien. Trenger det veldig  Har uansett hatt en veldig bra dag i dag! En skoledag som var fort overstått, for å så ta et resturangbesøk med to gode venninner. 

Haha og det er sååå gøy når dere tror dere er smartere enn meg! Herregud folkens, jeg er fult klar over at boken var opp ned på innlegget under – det var poenget!? Derfor jeg kalte meg selv smart, så slengte jeg inn det ironiske bildet under. Uansett.. BIG DEAL!? Takk gud for at noen forsto, blir rett og slett oppgitt noen ganger. Må vi slutte med ironi her folkens..? Jeg spiller mye på det at jeg ser dum ut, men egentlig har jeg en hjerne som vår kjære statsminister, kong Harald! KØDDA HEHEHE

Noen bilder fra dagen:

Fine Amanda og meg på skolen! 


Haha, Kasander – vår personlige fotograf! 


Meg og bestevenninna. Hun kjenner dere vel litt nå! 

study gørl

Akkurat nå har resten av klassen kroppsøvning, men jeg klarer ikke på grunn av cysten. Seriøst, det kjennes ut som om magen min skal sprenges hvert sekund nå! 
Har gått skolen rundt på leting etter et tomt klasserom jeg kunne innta mens jeg venter på de andre, men det fantes tydeligvis ikke..? Derfor befinner jeg meg i skrivende stund på gulvet i en eller annen trappeoppgang, haha. Forever alone.. Så nå blir det å gjøre litt norsk slik at jeg er godt forberedt.. Aja, best at jeg begynner kanskje!

Sååå flink og smart føler jeg meg akkurat nå heheheh

 Ikke vanskelig å se hvem som befinner seg her akkurat!