nytt design..?

Sitter i sofaen å lakker (de nesten oppspiste) neglene mine rosa.. I kveld blir det idol! Tusen takk til alle dere som har sendt headere og desiner btw, mye bra der! Tenker på å ta en ny header med et gammelt design jeg har hatt før, da vil det se ca slik ut.. Hva tror dere?

Jeg kan riktignok ingenting om design så om alt ser litt rart ut senere i kveld så vet dere hvorfor haha.. Da er det nok bare jeg som prøver å finne ut! 

Headeren var det http://jlun.blogg.no/ som laget, takk så mye! 

ghost?

Okei dere husker vel alle det spøkelsesbildet på bloggen i går? “Åh det er selfølgelig gjenskinn fra et bilde blabla” sa mange av dere, tror dere ikke vi har skjekket det opp? Vi er jo ikke så dumme, folkens! Men men, mystisk var det i alle fall, og jeg tror veldig på spøkelser! Faktisk så er mitt aller største ønske å en dag få møte et spøkelse. Hver gang jeg får en skummel følelse i kroppen (dere vet, gåsehud ned langs ryggen, følelsen av at noen ser på deg..) så bruker jeg å rope ut at de må vise seg, haha. Gal sier du? Litt kanskje, jeg har bare så lyst til å se, få et bevis liksom!
Jeg har jo en dør bak sengen som jeg har sperret for, inne der er det et slags “lager” om man kan si det sånn. Et ubrukt rom. Der bruker folk å slå i døren fra innsiden, MANGE ganger på rad og ofte. Jeg kan være alene hjemme når det skjer eller det kan være fullt hus her, midt på dagen eller midt på natten, det skjer OFTE. Jeg har vært der inne å skjekket opp hva det kan være, og jeg finner faktisk ingen forklaring.. Flere i familien har også hørt det. Det er ikke sånne forsiktige bank liksom, det er høye BRAK det er snakk om. Åh jeg er så nyskjerrig! 

Har noen av dere opplevd noe SKIKKELIG skummelt eller mystisk før?
Der er døren, ser litt skummel ut synes dere ikke? 

spøkelse

Har vært hos Caroline sammen med Amanda og Anne-Sofie i kveld. Har spist pizza, pommes frites og drukket massemasse cola. Kjempekoselig!

Men vil dere høre noe sinnsykt skummelt!? Jeg er veldig overtroisk og mener jeg har sett spøkelser flere ganger, og har lenge hatt en liten feeling på at det er noe spessielt i Caroline sitt hus. Vi har til og med gjort spiritisme her tidligere.. Og i dag fikk vi et lite “bevis” på at det faktisk er noe her. Se det nederste bildet! Hva tror dere? Er i alle fall livredd nå..

Ser dere personen i vinduet?! Vi har prøvd å finne logiske forklaringer på dette, men tv’en var IKKE på så kunne ikke ha vært gjenskinn fra det, og vi var i andreetasje så kan ikke ha vært noen utenfor..:(

Det var en gang en fjortis

Hahahah okei, det er så rart å se disse bildene!! Jeg og Caroline var de største fjortisene på jord.. Vi hadde milelange msn nicknames der det sto ” Sophypusi elsker carrot0y i love you so much jenta mi vi skal ha det best as i sommer;**;* loveyou smask” hahaha. Og så hadde vi tekster om hverandre på nettby som var ca på 1000 ord..

Dere vet playboy singletten jeg bruker noen ganger nå? Brukte den + rosa minishorts på SKOLEN en gang husker jeg.. og rosa bandana på hodet!!!! Hahah, ler meg ihjel av tanken.  Noen andre som har vært igjennom en lignende periode? Hope so!  

Tror egentlig bildene taler for seg.. På bildene med lyst hår var jeg 13, på de med mørkt hår var jeg 14! Går altså fra gamleste bilde til nyeste her.

Hahaha, fin tupering. 


En volleyballturnering med (verdens beste) gamleklasse.. Jeg er nederst til venstre! 

so hardcore

Hei! Har akkurat kommet fra byen, har naturligvis vært på en liten shoppingrunde som vanlig. Kjøpte meg en dødsfin jakke som jeg ble utrolig fornøyd med, viser dere senere! 

Kjøpte meg ellers hårspray, løsvipper og foundation, sånne små nødvendigheter med andre ord.. Husker jeg brukte dream mat mousse før da jeg var superfjortis (ja, jeg har vært verre enn jeg er nå..) og var ikke superfornøyd egentlig, men jeg var desperat! Men derfor trenger jeg å spørre dere nå – vet dere om en superbra foundation?! Trenger tips!
Haha på det rene og fine badet til senteret… SO HARDCORE!!!

pokerface

Jeg har virkelig trengt kjæresten min idag, så skal bli ubeskrivelig godt å få sove sammen med han i natt! Jeg er så heldig 
Haha og beklager at jeg ikke har noen ordentlige bilder av oss sammen, dere reagerte jo veldig sterkt når dere fikk se han halvveis i bar overkropp – må nok skuffe å si at 99,99% av bildene jeg har av han er litt lettkledde… Og glad er jeg for det!

Pokerface.

De som rakker ned på andre sine forhold kan virkelig ikke ha vært helt heldig i kjærligheten tror jeg.. For hvordan kan man føle hat over noe sånt!? La bare folk vær lykkelige 🙂 

study gørl

Akkurat nå har resten av klassen kroppsøvning, men jeg klarer ikke på grunn av cysten. Seriøst, det kjennes ut som om magen min skal sprenges hvert sekund nå! 
Har gått skolen rundt på leting etter et tomt klasserom jeg kunne innta mens jeg venter på de andre, men det fantes tydeligvis ikke..? Derfor befinner jeg meg i skrivende stund på gulvet i en eller annen trappeoppgang, haha. Forever alone.. Så nå blir det å gjøre litt norsk slik at jeg er godt forberedt.. Aja, best at jeg begynner kanskje!

Sååå flink og smart føler jeg meg akkurat nå heheheh

 Ikke vanskelig å se hvem som befinner seg her akkurat!

svarene fra spørsmålsrunden + video

kategori 1. BLOGG.


Hva synes du om topplisten? Synes du selv at du fortjener en plassering høyere opp?
Helt ærlig, hadde jeg bestemt så ville nok listen sett ganske annerledes ut for å si det sånn.. Men samtidig – å være høyt oppe er vanskeligere enn man tror, og et hardt press!

Og jeg hadde sikkert syntes det å være på førsteplass ville vært supergøy, i alle fall for en liten stund. Men da må det være av rett grunn, og ikke fordi vg.no har linket noen lettkledde bilder av meg.. Men hadde jeg fortjent plassen så hadde jeg vært der, så antar at jeg ikke fortjener den da haha. Mer trenger jeg ikke å uttale meg om! :) 

Hvor stor del av livet ditt deler du på bloggen?
Jeg deler den delen som dere kan se, altså utsiden. Jeg viser dere shopping, sminke, utseendet mitt osv. Jeg kunne for eksempel aldri skrevet om jeg og kjæresten min hadde kranglet, eller om det hadde vært noe problemer i familien ogsånt. Men selvsagt kan jeg iblandt dele litt mer personlige ting, men jeg har en klar grense (som jeg har gått over ganske mange ganger..) :) 

 Hvordan føles det egentlig å være en kjent blogger? Hvordan føles det å bli gjenkjent i byen osv? Er det ikke flaut?
Jeg synes det er utrolig gøy når folk tør å komme fram osv! Men det kan være litt ubehagelig om folk bare står og stirrer.. Men siden jeg vet hvorfor kan jeg ha litt forståelse.
Men det siste jeg kunne tenke meg var at det skulle være pinlig, i alle fall fra min side. Andre kan kanskje oppføre seg litt dårlig, om de er litt for pågående osv. Men enda er det bare gøy!

Hvor mye tjener du på bloggen?
Jeg har svart på dette før, men nå har lønnen min økt en god del så da velger jeg faktisk å ikke svare på det. Det anses av veldig mange som “feil” og skryt, det er desverre alt for lett for mennesker å bli sjalu.  

Hva synes du om
Tcmn: Fin og litt gal, synes det er dumt at hun kanskje ikke tar bloggen like “seriøst” som hun gjorde i starten. Men hun er nok den som ligner mest på meg på topplista, og hun er flink til å takle førsteplassen. 
Andrea Badendyck: Utrolig søt! Kan riktignok framstå som litt for “søt og uskyldig” i blandt, men jeg blir alltid i så godt humør av å lese bloggen hennes. 
Heidi Alexandra: Usikker og sjalu copycat. Hun har ødelagt livet sitt for å tjene noen småpenger å for å synes litt på nettet i noen år. 
Julia Nyland: Har vel egentlig forsvunnet helt..? Kan virke litt for glad i vin og junkfood, og vet ikke alltid helt hva hun snakker om. Ellers var hun den beste den gang hun var på topp, elsker humoren, stilen og utseendet hennes. Come back! 
Kristina Andersen: Veldig søt! Kan virke som om hun bryr seg litt for mye om hva leserne sier enkelte ganger, og prøver å framstå som litt for” sterk”. Vi er jo alle bare mennesker. 
Fotballfrue : Bra forbilde. Hun er et bra eksempel på at man kan bruke bloggen sin til noe bra, og lykkes! 

Bildene er tatt fra google så slut med det der “åh du tar de styggeste bildene” osv. Jeg synes de er fine, jeg!:-)

Dette behover jo ikke å stemme overhode, men er i alle fall inntrykket jeg har fått utifra å lese bloggene deres!

kategori 2. UTSEENDE.Hvor høy er du? Du ser ganske lav ut!
Jeg er knappe 1.59 høy! Og trives med det :)

Heldigvis har jeg Stine som er like lav, det føles bra haha! 

Har du noen produkter å anbefale mot uren hud? Du har jo nevnt litt kort her før at du sliter med det.
Ja, det har jeg! Jeg bruker zitzapper og acnecyl, kjøpt på apoteket. Kan så absolutt anbefale og gå god for begge to!

Bruker du løsvipper hver dag?
Bruker det hver dag, ja! Men det er mest utav latskap, det er jo mye lettere å ta på det enn å stå i 10 minutt å kladde på masse klumpete mascara.. Synes jeg, da!

Kan du legge ut et nytt bilde av deg uten løshår?
Hm, har vel egentlig ingen nye, men jeg kan poste det gamle igjen som dere har sett før! 

Hvorfor skriver du aldri hvor du har kjøpt klærne i dagens outfit, og når du viser shopping?
Jeg synes det er mye bedre om folk bare kan få sin egen stil, og ikke bare kopiere noen andre! Så derfor velger jeg å ikke skrive hvor klærne mine kommer fra, sånn at dere kan bli inspirerte, men istedenfor finne plagg selv, akkurat som jeg har gjort! Hvor gøy hadde det vært om alle hadde samme klær? :)

Kategoriene diverse og kjærlighet kommer på video, se under! Håper dere er fornøyde, love you! Litt brå avsluttning men det overlever vi vel..? Det jeg skulle si var “nei, de synes ikke det er teit og vi kødder mye med det”. 

dere bestemmer!

Hei! Jeg har akkurat kommet hjem fra skolen og skal snart begynne å se igjennom spørsmålene fra dere. Jeg er overhode ikke i god form, føler meg veldig dårlig! Håper bare ikke jeg blir syk :(

Angående spørsmålsrunden, vil dere ha svarene på video eller skriftlig? Er samme for meg, dere bestemmer! Er bare verdt å tenke på at om det blir video kommer den opp først i kveld, og skriftlig om rundt en time.

Har bestemt meg for å ta noe skriftlig og noe på video i samme innlegg. Høres det bra ut?