en ny frykt

Reklame | annonselenke mynelly

Jeg har alltid visst at jeg er over gjennomsnittet glad i dyr, men at jeg er redd for dem ante jeg ikke. Da jeg kom hjem i sta satt det en katt i hagen min som først virket søt, men endte opp med å freake meg ut. Den fulgte hvert eneste steg jeg tok med blikket, med vidåpne gule øyne uten å blinke eller bevege seg. Jeg måtte gå forbi katten for å komme jeg inn døren, men da jeg kom nærmere begynte hun å bevege på ryggen som om hun var klar for angrep. Så, jeg gikk bakover. Prøvde på nytt. Turte ikke. For å være ærlig sto jeg utenfor mitt eget hus i over 20 minutter og vurderte andre steder å sove, om jeg kunne komme meg inn i huset fra baksiden eller om jeg skulle være så jævlig å kaste snø på katten. Jeg prøvde å frese til og med, haha.. Håper ingen så det! Det endte med at jeg tenkte “angriper katten men og jeg ender opp død så får det bare være” for jeg ble sulten og måtte tisse. Jeg overlevde åpenbart og ingenting skjedde, men den sitter fortsatt ute i hagen og stirrer inn på meg med jevne mellomrom. HVA HAR JEG GJORT GALT? Haha.

Jeg pleier vanligvis å drite i at jeg ikke har barbert meg under armene, men nå er det på tide ser jeg hehe. Jeg kom akkurat hjem fra photoshoot! Og for første gang på flere år hadde jeg hverken ordnet håret eller sminken hos en “proff” i forkant. Håret er jeg elendig på, men sminken har jeg faktisk blitt ganske god på selv! Om jeg måtte velge proff sminke eller hår, hadde jeg uten tvil valgt hår. Angående photoshooten kan jeg ikke gå for mye i detaljer, ikke fordi det nødvendigvis var en så hemmelig shoot (resultater kommer ut om to uker), men den var for en stor instagramprofil som er anonym. Så, detaljene får vi vente med ettersom ingen skal vite hvem som står bak den!

Men sjekk ut de kule shortsene jeg fikk ha på meg, da. De kom fra Zara! For en gangs skyld paljetter som ikke klør.

Det jeg har på meg finner du HER.

Formen i dag har vært skiftende, og med god grunn. Det ble noen glass vin i går og det angrer jeg like mye på HVER eneste gang. Men denne gangen var det verdt det, dobbeldate sto på planen med noen av de søteste jeg vet om! På sumo, haha. Jeg har vært der tre dager på rad og det er muligens litt i overkant, men spisestedet ligger nærme jobben til Kasper og da blir det fort sånn. Pluss, jeg er fan av spisesteder med asion fusion, bra musikk og mørkt interiør. Maten kommer faktisk i andre rekke, stemningen er det som prioriteres høyest for meg. Det skal jo mye til for at maten er helt jævlig – noe den ikke er på Sumo.

Som alltid når jeg drikker alkohol er humøret litt dritt dagen etter. Jeg savner hunden min, familien min og stiller spørsmålstegn ved alt jeg driver med. Hva pleier jeg å gjøre på slike dager? Grave meg enda lengre ned, det er enklest sånn. Men jeg har blitt bedre på å tenke “sånn her orker jeg faktisk ikke å holde på”, så da gjorde jeg yoga på stuegulvet, drakk en kopp te og gikk en liten tur i skogen. Jeg kan ikke si humøret mitt er helt fantastisk, men det er bedre. Man vet alltid hva som skal til for å løfte humøret, det er viktig å aktivt velge de gode tingene.

Jeg håper skikkelig jeg får mulighet til å reise hjem snart, forresten. Jeg savner nord-norge så mye, og foreldrene mine. De av dere som har familie i samme by er skikkelig heldige, jeg hadde satt så pris på om det var slik for meg også. Kanskje en dag 🌺

det aller innerste

Reklame | my muse

La oss snakke litt om det som er aller innerst..

BH HER
Strømpene har sånn behagelig “klister” på kanten øverst, slik at de holder seg der de skal. Du finner dem HER

👙 Jeg har alltid pleid å gå mye uten BH, men etter operasjonen har dette vist seg å være mer problematisk enn digg. Nå kjenner jeg det jo faktisk skikkelig om jeg løper opp en bakke, eller om noen skubber inntil meg. Spesielt på hormonelle dager. Derfor er godt undertøy litt ekstra viktig. At det ser fint ut er et pluss, men det aller viktigste er at det passer, støtter der det skal og ikke gir meg gnagsår eller irritasjoner i hverdagen. Og ikke minst at det holder i flere når man først legger penger i det.

👙 My Muse har gratis retur åpent kjøp i 30 dager. Jeg vet at denne kundeservicen funker som det skal, ettersom jeg både har vært kunde der når vi ikke har hatt sponsede innlegg, og fordi jeg har venninner som har kjøpt derfra flere ganger. Min venninne Stine Mari måtte faktisk sende meg melding en gang, kun for å fortelle hvor positivt overrasket hun ble over servicen der! De har en størrelseguide som er enkelt å forstå seg på, men om noe ikke skulle passe – så er det bare å sende tilbake. Dersom du er usikker på størrelsen din kan du bestille flere ulike og sende tilbake det du ikke beholder. Nevnte jeg at det bare tar 1-3 virkedager å få pakken du bestiller? 

👙 I dag er første gang jeg har hatt på pushup etter operasjonen. Jeg kan enda huske de første pushup-bhene jeg kjøpte som ung, jeg fikk nesten ikke puste da jeg hadde dem på og kunne kjenne både bøyler og innlegg. Det klødde å ha på seg, liksom. Hos MyMuse er kvaliteten som fra en helt annen verden! Det er perfekt støtte, jeg får puste uten å føle at noe trykker mot brystet, og de har så mange ulike størrelser at jeg alltid finner noe som passer for akkurat meg.

👙 Rabattkoden sophieelise20 gir 20% rabatt 🖤

👙 Det er faktisk hverdagsluksus å få en pakke på døren fra My Muse. Ikke bare kommer undertøyet pakket inn i de fineste boksene med et sløyfebånd rundt, men undertøyet du har kjøpt er kvalitet for pengene. Mitt første undertøy fra butikken fikk jeg i 2014, og det har jeg fortsatt. Det har ikke tatt slitasje av vask eller bruk i det hele tatt!

👙 Det er ikke toll ettersom MyMuse er en norsk nettbutikk, faktisk ligger lageret deres nærme der jeg bor så jeg titter ofte innom for å ha møter. Jeg kjenner de fleste der, og er så glad for dette samarbeidet som har gått over så mange år.

👙 Dette er kanskje ikke noe fleste snakker høyt om, men jeg er veldig for en åpen dialog om seksualitet. Herregud, det er så befriende når folk bare kan slippe muren litt og ikke minst utforske seg selv. MyMuse har litt forskjellig leketøy, hvor gøy er det ikke å bestille noe ekstra? Det er noe jeg aldri kunne ha snakket om tidligere, men nå kjenner jeg at jeg ikke bryr meg. Du kan lete litt rundt her. Alt kommer i en veldig “classy” forpakning, og terskelen blir på en måte hakket lavere for å bestille! Jeg personlig hadde ikke turt å bestille noe fra den drøyeste butikken eller vandret inn på kondomeriet, så jeg bestiller heller herfra.

Elsker dette settet. BH HER / Suspenders HER / Strømper HER

Du får nå 20% rabatt på mymuse med koden sophieelise20 🖤

Jeg vil gjerne påpeke at du så klart ikke trenger å ha en partner for å ha på fint undertøy, det er like mye for din egen del.Tro det eller ei! Faktisk er det nesten litt ekstra deilig å kun pynte seg for seg selv, uten det ekstra presset. I dag er samboeren min på jobb til langt utover kvelden, men jeg elsker å sitte her i fint undertøy for meg selv likevel. Og du trenger jo ikke å tenke “nå skal jeg være sexy”, men rett og slett være interessert i comfort. De har mye praktisk undertøy også.

Har noen av dere bestilt fra MyMuse før? 

LØRDAG

Reklame | invitert

Jeg må bare starte innlegget med å skryte litt av håret mitt. Herregud så fint! Jeg føler meg som Dorit i Real Housewives Of Beverly Hills, de som vet – de vet. Altså, jeg tror ikke dere forstår hvor vanskelig det er å style håret mitt. Det er kort og kjemisk klippet, så skal man ha volum må man ha masse clip in extensions. Og DET er ikke enkelt å skjule! Men Sebastian (sebastian.hairstylist) på instagram er helt vill. Han brenner sånn for det han gjør at jeg nesten blir rørt hver gang jeg setter meg i stolen der. Han har aldri sponset meg (tro meg, jeg har prøvd) men jeg nøler likevel ikke med å gi han masse skryt. Det fortjener han sånn.

Hver gang jeg setter meg i stolen hans forteller jeg enten hva jeg skal, hva jeg skal ha på meg eller hvordan jeg føler meg. Eller, om jeg ikke har peiling sier jeg bare “du får bestemme”. Og han drar det alltid i land, selv på meg som er så kresen. Så om du noen gang skal gifte deg eller på en fest hvor du trenger det lille ekstra, gå til Sebastian. Jeg er så fornøyd og har allerede begynt å planlegge hvordan jeg må sove i natt for å ikke ødelegge håret mitt, kanskje jeg ikke kan sove i det hele tatt? Haha. Verdt det isåfall. For meg som har 90% dårlige hårdager er det her litt ekstra spesielt. Og det beste av alt? Han styler håret sånn at ingenting gjør vondt! Ingen lugging, ingen kliper som klemmer her og der, ingen kløe. Både på debatten og på senkveld var det han som hadde ordnet meg. Om jeg noen gang gifter meg er det ingen tvil på hvem som fikser meg.

Det passet godt å være litt ekstra fin i dag, jeg hadde nemlig avtalt en date med Anne-Sofie. Som dere vet drar jeg sjeldent på eventer, det er så sjansespill om det blir gøy eller ikke. Men da Anne-Sofie nevnte at hun trengte nye mobildeksel kom jeg på at herregud, Ideal Of Sweden skal jo ha et event! Det begynte litt kjipt da vi sto ute i regnet og ikke kom oss inn på stedet vi skulle være, vi fant ikke frem, ringte på feil dør, ingen åpnet og jeg tenkte bare “jaja, velkommen til det glamorøse liv”. Men da vi kom oss inn var det så koselig, og jeg er glad vi dro.

Blazeren min er fra Nelly, men den var umulig i størrelsen så jeg dropper å linke. Jeg liker å informere dere om akkurat sånt, om jeg ikke sier noe betyr det at plaggene er normal i størrelsen. Da linker jeg – men jeg linker aldri til plagg jeg ikke er 100% fornøyd med selv.

Det ble bydd på både cupcakses, deksler og champagne. Jeg drakk ikke, men cupcakesene.. De gikk ned på høykant. Herregud jeg er så glad i kaker. Ostekaker, gullerot, brownies, det spiller ingen rolle. Og jeg får så forbanna vondt i magen av det også, jeg ville gråte i bilen på vei hjem og måtte spurte rett på do, men så er det verdt det likevel.

Verdens beste venn! Tenk at vi har holdt ut med hverandre i 24 år, hun er som en søster for meg. Og nå har hun snart master i historie. Så til de som sier jeg ikke har noen utdannede venner – jeg har virkelig det, haha.

Hun som alltid lager kaker for mine eventer, Sunnis Kaker hadde tydeligvis stilt opp her også. Jeg tror hun lager de beste kakene i hele Norge! Jeg ventet spent på at noen skulle skjære i denne kaken sånn at jeg kunne få spise (og få enda mer vondt i magen), men det skjedde ikke. Alle skulle bare ta bilder av den istedenfor, haha. Jeg kødder ikke når jeg sier at jeg seriøst leter etter grunner til å bestille kaker fra henne, for hun er den beste.

Vi møtte heldigvis på noen bekjente også! Her blokkerer vi veien for alle som ville ta bilde i fotoboksen. Hvor enn man snur seg på eventer som dette er det noen som filmer, tar bilder, dokumenterer og i det hele tatt. Jeg er jo intet unntak, men det er til å bli sosialt idiot av. Man aner jo ikke hvordan man skal oppføre seg, for så snart man snur seg er det blitz i ansiktet.

Takk for et hyggelig event! Nå tittet akkurat solen frem her også, og jeg er så glad for at det er 16 grader ute og våren endelig begynner å komme. Tidligere har jeg pleid å reise til varmere strøk på vinteren, men nå som det ikke har skjedd (og jeg heller ikke har planer om å reise) er det ekstra hyggelig. Jeg og Kasper snakket forresten om å ta tog til Spania i sommer, har noen av dere prøvd på det før? Hvor er det best å bestille? Det hadde vært så gøy å dele med dere, hvordan man kan reise bedre med tanke på miljø. Tog virker litt stress, men potensielt fantastisk? Jeg må jo bare prøve.

for sensitiv for meg selv og for irritert

Reklame | annonselenke: mynelly

Når det er snakk om meg selv skal det mye til for at jeg blir trist, skuffet eller provosert. Kanskje jeg har bygd opp et skjold etter alle disse årene, for jeg hadde ikke klart om jeg skulle ta til meg alt det kjipe jeg får høre. På den andre siden er jeg et så sensitivt, skjørt og følsomt menneske at det noen ganger er vanskelig å håndtere. 

Helt siden jeg var liten har jeg vært bekymret og full av dårlig samvittighet. Ikke på vegne av meg selv som sagt – men på vegne av de fleste andre. Tilfeldige mennesker jeg passerer på gaten kan leve sitt eget liv i min fantasi, der jeg – selvfølgelig – ser for meg det verste. Jeg kan bekymre meg for gamle mennesker jeg møter på butikken, fremmede jeg kjører forbi, dyr som ikke er mine og land på jordkloden jeg aldri har besøkt. Det verste er nesten butikker som har få kunder, da vil jeg bare løpe inn der å kjøpe alt de har slik at jeg skal hjelpe dem. Som om det hjelper med mine små innkjøp. Om en restaurant er tom er sjansen stor for at jeg setter meg ned å spiser et måltid uansett om jeg nettopp har spist, og når det “konkurs”skiltet omsider kommer opp på døra får jeg klump i magen.

Kjole: HER

I perioder av livet mitt har jeg hatt vanskelig for å “fungere” det vil si kunne være rundt i verden med mye inntrykk fordi jeg blir så utrolig lei meg på vegne av andre – uten å egentlig vite om de har det vondt. Om jeg ser et gammelt menneske som ser trist ut kan jeg være kjempelei meg i flere timer etterpå selv om den gamle mannen kanskje lever tidenes liv, og om jeg kommer over en video av dyr som blir torturert blir jeg virkelig så forbanna og satt ut at jeg får lyst til å slå noen rett ned. Da jeg var liten var disse følelsene ekstra dominerende i min lille kropp, det var vanskelig å reise til Oslo fordi jeg ble så påvirket av å se alle tiggerne og narkomane. Med øynene full av tårer spurte jeg den ene tiggeren etter den andre om de virkelig hadde et sted å bo, om ikke kunne de vel bo hos oss. I dag når jeg går langs Karl Johan må jeg konsentrere meg om å blokke det ute. Jeg får ikke meg selv til å tenke at det er irriterende som mange andre synes. Det er for meg en helt ufattelig tanke for meg.

Jeg har lurt på hvorfor jeg føler så enorm medfølelse for enkelte mennesker, mens andre enser jeg ikke en tanke ekstra. Så klart kan man ikke bry seg om alle men jeg føler meg så ekstrem i begge retninger. Enkelte folk irriterer meg så til de grader, bare de puster får jeg lyst til å be dem om å sette seg en annen plass og om folk for eksempel smatter får jeg lyst til å skrike til dem. Hva faen er det slags mennesker.

Jeg er faktisk såpass grusom at jeg kan tenke se en baby å tenke “herregud for et ekkelt barn”. Yes, jeg sa det. Jeg er helt forferdelig. Jeg trykker alltid inn på nettaviser hvor det står “advarsel – sterke bilder”, fordi det på en eller annen måte gir meg en syk tilfredstillelse eller underholdning. Jeg er alt det der, og samtidig er jeg så sinnsykt sensitiv at jeg ikke engang klarer å gå langs Karl Johan fordi jeg blir så trist på vegne av alle folkene.

Derfor føler jeg ikke at jeg kan karakterisere meg selv som “høysensitiv”. Jeg går ikke inn i et rom og føler enorm kjærlighet for alle. Jeg er ikke alltid forståelsesfull og jeg tenker ikke på alle i enhver situasjon. Men samtidig kan jeg ligge å gråte på kvelden fordi jeg synes så synd på alle de pensjonistene som ikke har noen som besøker dem, jeg kan felle tårer for isbjørnene som drukner, jeg har mareritt om griser som blir torturert og jeg takker Gud hver dag for livet mitt samtidig som jeg både er forbanna, irritert og lei av folk. Det er ikke til å bli klok av. Det er som om jeg oppfatter alt litt ekstra, både de som er så jævlig irriterende men også de som er så jævlig bra. Forstår dere hva jeg mener eller er dette bare rotete, hehe.

Altså, alt dette kommer på bloggen nå fordi jeg de siste nettene har hatt sinnsyke mareritt om alt fra dyreplaging til forlatte barn. Det er sjeldent jeg drømmer om ting som ikke har noe som helst med meg å gjøre, men nå har det vært sånn uten stopp. Og så bikket det litt over da jeg tidligere i dag ble så satt ut av en mann som åpenbart hadde sosial angst. Han var så nervøs for å kjøpe noe i kassen og jeg hadde så lyst til å gå inn å redde han. Bare hoppe inn i kroppen hans å styre litt, slik at han skulle slippe å være så redd. Rett etter tenkte jeg at et barn på samme spisested var så jævlig irriterende, haha. Så jeg er åpenbart ingen engel.

Kanskje noen har det litt på samme måte? Jeg føler meg litt alene om å “søke” etter ekle ting som forferdelige podcaster og dokumentarer, det å synes mange folk er irriterende samtidig som jeg bekymrer meg så til de grader. Og ikke minst får jeg alltid så dårlig samvittighet for enhver negativ tanke eller kjipe ting jeg sier om andre, og likevel klarer jeg ikke å la være. Jeg kan ligge våken på natten å tenke “herregud virket jeg litt sur i dag” eller “håper ikke noen følte jeg var frekk” eller “nå må jeg sende melding til bestemor” og så kommer neste dag og jeg er like jævlig og like full av dårlig samvittighet og bekymringer. 

dårlig timing og lang dag

Hei dere! Herregud, denne torsdagen har vært så lang og jeg skal ikke sitte så lenge, før jeg må reise meg opp for å hente Kasper. Som vanlig, haha. Jeg er jo ubrukelig på matlaging, ikke særlig god på å rydde (synes ikke det er interessant) men er det noe jeg kan bidra med så er det å kjøre / hente. Jeg har altså vært ute av døren fra 08 i morges da jeg satt meg i bilen, jeg har enda ikke helt lært meg å planlegge med tanke på trafikken. Egentlig tar det bare 15 minutter å kjøre fra meg og til sentrum, men om jeg skulle være uheldig å bomme på tiden.. Da kan jeg fort bli sittende i en times tid. Det er grenser på hvor mye man synes det er gøy å høre på lydbok og podcast også, som jeg gjør hver eneste dag. Som jeg forresten etterspurte i podcasten, jeg vil gjerne ha tips til god krim! Jeg hører virkelig aldri på krimbøker, eller leser det for den saks skyld. Jeg synes det er så uinteressant med fiktive historier og politi hit og dit, men – det må da finnes noe skikkelig bra der ute, siden sjangeren er så stor? 

Denne kjolen jeg fikk låne på shoot i dag var så søt! Den var fra Nelly. 

Jeg har hatt to møter, vært hos PT, stylet håret hos Fetisha, spist lunsj med noen venner og så videre på photoshoot og intervju med Det Nye. Det var skikkelig god stemning med jentene der, sånt er så herlig. Enkelte ganger man det være kleint å skulle utlvere så mye av seg selv til journalister, men om de du møter er åpne og ikke minst deler av sine egne historier går det som en drøm. Slik var det i dag!

Nå har jeg akkurat kommet hjem og skal som vanlig se episodene av Sophie Elises Verden. Jeg er så glad disse episodene kommer akkurat nå, for jeg får endelig vist mye mer av min hjertesak – nemlig dyr. Vi besøker dyrebeskyttelsen og drar innom dyrevernsaliansen for å lære mer om en industri de færreste kjenner godt nok til. Inkludert meg selv, det er enda mye å lære.

I kjent stil er det en god blanding av temaer, vi drar nemlig også innom Fornebuklinikken hvor jeg har min første konsultasjon angående å fjerne silikon. På det tidspunktet var jeg enda ikke helt sikker, så det kommer noen interessante samtaler der. Og ikke minst, jeg får se et bilde jeg HELT hadde glemt av. Veldig privat stemning! Det er jo litt dårlig timing at dette sendes med tanke på debatten haha, men igjen – jeg synes episoden er veldig fin og belyser akkurat dette teamet på en veldig bra, og ikke “påtvingende” måte for noen. Det er liksom ikke snakk om hvordan man “burde” se ut, men mer fysiske plager.

Dere vet hva som gjelder! TV2 Sumo akkurat nå, eller TV2 livsstil i kveld. Håper dere liker, og gi meg gjerne tilbakemeldinger! Neste uke kommer de SISTE episodene, det er trist å tenke på.. Alltid rart for meg når det slutter.

ONSDAG

Reklame | annonselenker revrelations

I ettermiddag har jeg vært på programledersamling hos TV2. Det er fortsatt sprøtt at jeg kan kalle Norges største kommersielle kanal for en av mine arbeidsgivere. I 7 år nå! Jeg dro hjem etter foredragene og litt mingling, jeg hadde en del praktiske ting å ta tak i her hjemme, men det var koselig at jeg fikk vært med litt. Været har vært nydelig i dag, så jeg smilte fra øre til øre da jeg hentet Kasper på skolen – tenk at man glemmer det hvert eneste år, hvor mye solen kan påvirke en. Vanligvis har jeg pleid å dra til utlandet flere ganger i året men nå har jeg ikke vært der på ett år for å tenke mer på mitt eget klimaavtrykk. Jeg savner det skikkelig da, å dra på ferie. Men jeg skal for all del reise igjen, bare ikke like hyppig som før og det beviser jeg allerede.

Kjole: HER
Smykke: HER

Uansett. Noen ganger når jeg kjører igjennom Oslo kan jeg bli sjokkert over at jeg faktisk er voksen, kjører bil på motoveiene og at livet mitt ble cirka akkurat slik jeg hadde håpet på. Bare det at jeg har min egen bil, en sånn greie man ikke tar for gitt når man er vokst opp med relativt trang økonomi og langt unna “der det skjer”. Det føles fortsatt som om jeg er 16 år gammel på sett og vis, jeg tror aldri man ser på seg selv som ordentlig voksen. Men måten man reflekterer på blir annerledes, å kjenne at man blir klokere er fint.

Husk forresten at nye episoder av Sophie Elises Verden legges ut på sumo i natt!! 03:00 i tilfelle noen orker å holde seg våkne, om ikke er det bare å snurre episode til frokost. Jeg skal legge meg tidlig men ser de i morgen tidlig, jeg har trent hver dag i det siste og er helt kjørt! Men stolt, haha.

jeg klarer det

Reklame | annonselenker revrelations + mynelly

Hei dere, og god kveld! Har dere husket å høre vår siste podcast-episode? Der snakker vi så klart om den siste uken, og jeg deler litt inside-information om debatten og stemningen etter. Vi snakker litt om hvordan man finner troen på seg selv, hvordan man bør prioritere i livet og ikke minst, hvem man ikke burde ligge med. Hehe. Du finner episoden HER. Du finner den på Spotify også!

Smykker fra NA-KD og øredobbene er vintage. 

I dag bestemte jeg meg for å ta tak i mailen og telefonen igjen, som jeg bare har oversett den siste uken. Som alltid er det verre å grue seg til å ta tak i det, enn å faktisk sette seg ned å gjøre det. For å ikke bare ha en kjedelig dag bestemte vi oss for å sette oss i bilen, kjøre kun femten små minutter uten for sentrum for å ende opp på Hvervenbukta. Dere må dra dit! Verdens koseligste lille spisested, Anne på Landet ligger der. Lov meg å dra dit om dere får mulighet, pust inn den friske lufta, drikk verdens beste kakao å bli underholdt av søte pensjonister. Det er masse svaner, ender og fugler der, alltid fyr i peisen OG man må gå på utedo. En så annerledes opplevelse fra det konstant pulserende livet.

  

Jeg trengte denne dagen. Jeg kan virkelig føle i hver eneste celle i kroppen at jeg vokser som person, at jeg kommer så styrket ut av dette. Jeg vet jeg kommer til å ende opp med å bli et så bra menneske, uansett hvor rart det høres ut. Jeg vet jeg kommer til å gjøre store ting, og jeg har alltid hatt en veldig sterk magefølelse. For bare et par uker siden sa jeg til Fetisha “jeg føler at mars og april blir krevende måneder der alt går til helvete, så kommer alt til å snu”. Jeg har hatt rett så langt, og det har jeg alltid. Faktisk tror jeg at jeg er litt åndelig anlagt av meg, jeg har i alle fall en enorm kontakt med meg selv og “universet”. Det hadde vært spennende å sjekke ut litt mer.

Jakken finner du HER. Den gikk fort av da, alt for varm.

Topp HER. Så hårete den ble av jakken.
Bukse: HER 

Det er godt å være tilbake i mitt vanlige tempo, jeg elsker å jobbe. Jeg har bestemt meg for å gjøre store endringer i min egen jobb-hverdag i løpet av året, men det er på tide. Dere skal få vite om alt etterhvert. Men jeg har fått tilbud om en veldig spennende kontrakt som jeg har jobbet for siden jeg startet, og da er det ikke annet å gjøre enn å prioritere den. Et område som vokser enormt er YouTube og Podcast, jeg er glad jeg har kastet meg på den bølgen og ikke minst funnet min greie. Spesielt i Podcast. Folk er dumme om de bare sitter stille i båten om de jobber med sosiale medier, man MÅ fornye seg. Instagram tror jeg forresten kommer til å gå nedover også, når butikkene begynner å legge til shoppe-funksjoner. Det kommer nok til å bli mer som en butikk og ikke personlig, da mister folk interessen tror jeg.

Nå skal jeg jobbe litt utpå kvelden, og så henter jeg K på jobb. Vi snakkes i morgen! 

 

en videoblogg – Kylie cosmetics, privat og tull

For litt siden filmet jeg denne videoen, men så skjedde debatten, livet og generelt mye drama. Jeg følte ikke det passet seg å slippe noe såpass overfladisk i dagene som har vært, men det er jo en del av meg også. Dere subscriber på kanalen min HER!

Så, jeg håper dere liker å henge med meg hjemme en dag! Jeg hadde bestilt masse sminke fra Kylie Cosmetics og gir en liten tutorial av mitt første inntrykk med produktene, jeg prøver klær, jeg viser frem hvordan jeg renser huden hver dag og jeg henger bare rundt og prater egentlig.

de siste dagene når alt er ingenting

Reklame | annonselenker

Det er par dager siden jeg sist ga fra meg en lyd her inne, faktisk litt over en uke. Tiden har nesten stått stille for min del, føles det som. Jeg har vært litt zombie, eller kun fokusert på å komme meg igjennom dagene å tenke på troen min om at alt skjer for en grunn. Helt ærlig vet jeg ikke enda om jeg er klar, det knyter seg litt i magen når jeg tenker på sosiale medier. Sånn blir det når man ikke kan logge på uten å få høre at man burde henge seg selv. Ja, det er jobben min og jeg har fokusert veldig hardt på å komme styrket ut av dette, men da må man også passe på seg selv midt i det hele.

Stort sett har dette vært looken jeg har gått for. Dette er forresten etterveksten jeg har fått på tre måneder, sist gang jeg farget håret var i desember. Hhåret blir liksom ikke lengre likevel. Jeg synes forresten min naturlige hårfarge er så fin! Jeg hatet den før, det er jo den fargen “alle” har, men nå vil jeg ikke noe annet enn å få mitt naturlige mørke hår frem.

Etter debatten måtte jeg trenge meg forbi ivrige journalister som ville ha en kommentar. Det var så mye blitzregn at jeg fikk vondt i hodet. Jeg har valgt å ikke si så mye mer enn det jeg sa da, og på Senkveld med pappa. Det får egentlig holde, for jeg kan ikke si så mye mer. Jeg ble hentet av tante, onkel og kusinen min, vi kjørte hjem til dem og der fikk jeg slappe av i et døgn. På med morgenkåpa, seriemaraton og så leste jeg ut en hel bok på bare en dag. Det går unna når jeg først setter i gang. Boken jeg leste het “vuggesang” og var min første krim noen sinne. Da kan jeg slå fast: krim er ikke noe for meg. Jeg er mer en biografi-jente.

Dagen-derpå spilte jeg inn Senkveld med pappa, altså businessen Sophie Elise. Om dere vil høre mer om akkurat det anbefaler jeg å sjekke ut vår siste podcast-episode, der pappa er gjest! Jeg var veldig skeptisk og følte jeg fortsatt mediesky. Men, jeg tenkte det kunne være en fin opplevelse midt i det hele, for jeg fikk tross alt være med pappa. Og hyggelig ble det, Senkveld er jo feel-good. Jeg er sikkert ikke den eneste som ble skeptisk da Thomas og Harald skulle gå av som programledere, mennesker liker jo ikke forandringer. Men herregud så flinke Stian og Helene er!

Kjolen jeg hadde på meg har mange spurt om, og du finner den HER på 30% rabatt.Egentlig har den dyp utringning, men jeg snudde den bak frem. For det første er det ikke passende å komme med “vulgære” klær i en slik situasjon, men jeg synes kjoler med dette bak-frem-snittet er så fine.

På fredag dro vi til stortinget for å streike! Jeg går ikke på skole så sånnsett er ikke streiken min “gyldig” men det var viktig å møte opp å vise engasjement. Jeg ble overøst av ivrige ungdommer som ville ta bilder, klemme å prate. Jeg ble så rørt av å se alt engasjementet, og ja – kanskje mange var der for å få fri fra skolen, men det spiller ikke så stor rolle. Litt engasjement vokser og blir til enda mer. Stakkars dagens ungdom som får kritikk uansett hva, det er feil om man streiker og det er feil om man ikke gjør det. Dagen var fantastisk og sikkert noe mange kommer til å huske for alltid. Og ikke minst – starten på noe fint.

Etter streiken dro vi på Dinner for å spise lunsj. Det var deilig å komme litt inn i mørket og unna folk, for herregud så mange det var foran stortinget (som er positivt så klart). Da kvelden kom var jeg så sliten, man blir jo det av å snakke med så mange.

Genser: HER
Bukse: Dr Denim
Sko: HER på 40% rabatt
Smykker: NA-KD

Sånn her så jeg ut på streike-dagen og videre utover kvelden. Jeg har perioder hvor jeg liker å ha håret kort, og på debatten hadde jeg bare mitt naturlige men her har jeg litt extensions som er i cirka min lengde (men mye tykkere så klart). Jeg bruker extensions fra luxushair, clips. Jeg kunne aldri ha gått tilbake til tape eller keratin som har ødelagt håret mitt.

En annen ting som skjedde midt oppi alt er at Joakim endelig lanserte prosjektet sitt generation 2.0 som han har jobbet med helt siden vi ble kjent – eller ja, i det minste tenkt på siden da. Dere må bare se musikkvideoen over! Jeg er med, men det er også en gjeng andre kule mennesker over. Konseptet er som følger: du som ung og talentfull skal kunne bli løftet opp for de tingene du er god på, og ikke hvordan du ser ut eller det som ikke betyr noe. Et nytt talent løftes frem på instagram og nettsiden hver uke, som du finner HER. Jeg er veldig stolt, og sangen er så kul på toppen av det hele. Joakim har et så stort talent for regi og det kreative, faktisk skikkelig undervurdert akkurat der. Og han gjør jo alt dette uten å tjene noe, men på eget initiativ kun fordi han ønsker å løfte frem andre. Det er så bra! Grunnen til at jeg ikke har delt det før, som mange har spurt om er IKKE fordi jeg ikke vil eller vi er uvenner eller noe sånt. Men det har vært så mye negativt rundt meg, og jeg ville ikke det skulle gå utover et prosjekt som er viktig for han ettersom jeg er lettkledd i videoen etc, og jeg ante ikke – folk ville jo ta meg på alt. Men nå klarer jeg ikke å la være å dele lengre, haha <3

 

Et annet sted jeg har spist lunsj i løpet av helgen er på Nordvegan. Det ligger jo litt i navnet, men det er et vegansk spisested som ligger i sentrum – de har digg og enkel lunsj, i et enkelt og greit lokale. Ikke noe fancy, men billig og bra.

Jakke: HER
Lue: HER på 20% rabatt

En av kveldene har jeg vært på kino og så thrilleren “us” og da var jeg kledd sånn her, gradestokken viste brått en litt mindre hyggelig temperatur. Filmen var dessverre ikke noe bra, synd – for jeg hadde skyhøye forventninger! Jeg ventet liksom på at filmen skulle “ta av”, men det gjorde den aldri. Til slutt kjedet jeg meg helt ærlig ganske mye der inne i salen, og det vil man jo ikke gjøre på kino. Det kommer mange bra skrekkfilmer i år, så da anbefaler jeg heller dere å vente, eventuelt se “the invisible guest” på netflix i mellomtiden som er en bra film i samme sjanger. Jeg har anbefalt den før, den er spansk men ikke la det hindre deg i å se filmen.

Skjorte: HER
Bukse: HER

Så, til i dag! Sånn har jeg sett ut. Adelen og Benjamin kom over å spiste lunsj med oss, så koselig å gjøre sånt sammen. Nå har jeg akkurat kjørt dem hjem og Kasper på jobb. Den balansen synes jeg er litt vanskelig forresten, han jobber ofte på kvelden og da holder jeg meg våken for å dra å hente han, og når vi kommer hjem vil jeg gjerne være sosial og han vil helst sove (som er forståelig) men jeg har jo ventet på han hele dagen, haha. Jeg klarer liksom ikke å kose meg helt når jeg vet jeg skal ut å kjøre. Så, det er det jeg tenker på nå.. Skal jeg legge meg i sengen, ta ansiktsmaske å holde på slik jeg pleier på søndager, og så stå opp for å hente han? For hente han, det vil jeg gjøre.

Men først – Barrys Bootcamp! Fast trening på søndager 🙂 I morgen er jeg tilbake for fullt på bloggen og øvrige sosiale medier! I mellomtiden har det jo kommet to nye episoder av Sophie Elises Verden, eller de kom på torsdag. Nå er sesongen snart over, så det er på tide å binge-watche vet dere. Perfekt på en søndag. <3

oh my god hehe

Jeg er ikke religiøs og har heller aldri vært det, men jeg har alltid bedt til Gud. Ikke hver dag, jeg har gått lange perioder uten, men det har vært en gjenganger i livet mitt og nå er jeg veldig inne i det igjen. Gud for meg er ikke en mann med hvite klær og langt skjegg, men det er en kraft i universet, en kraft inne i meg. Jeg føler meg ikke som noe større enn bare et menneske, et snev av biologi som er plassert her akkurat nå. Jeg tror ikke mitt liv er noe viktig sett i den store sammenhengen. Men jeg tror jeg er en del av noe større og det hjelper meg igjennom vanskelige perioder. Jeg, universet, Gud og alle mennesker er en del av noe større – sammen – og det er fint å tenke på.

Det siste døgnet har det vært enormt viktig for meg å ha denne tiden for meg selv hvor jeg snakker til Gud på morgenen og på kvelden. Det har vært noe trygt som jeg vet kommer, og som jeg vet gir meg noe. Hva jeg ber om synes jeg er for personlig til å dele, i alle fall i detaljer. Men jeg ønsket å ta med meg lærdom fra denne situasjonen og ikke minst komme til bunns i hva mine intensjoner er. Jeg har tvilt mye på om jeg er et godt menneske de siste dagene, men det tror jeg er naturlig i situasjonen. Hvorfor gjør jeg som jeg gjør? Skader jeg folk? Er jeg farlig? Jeg har alltid trodd, eller i det minste håpet på, at jeg er et godt menneske som er veldig sann mot meg selv og folk rundt meg. Jeg vet hvor jeg er dårlig og jeg vet hvor jeg er god. Men det skader absolutt ikke å stille spørsmålstegn ved seg selv, å tørre å stå i de vanskelige spørsmålene. Men det er en prosess.

Lesing, strikking og mye alenetid. Det er min helg. Jeg skal på middag i kveld og det gleder jeg meg til. 

I morges jeg Kasper om vi kan snakke litt om hva vi er takknemlige over – jeg tenker alltid over det selv men det er fint å ta slike samtaler i plenum fra tid til annen. Jeg har lært meg å stort sett være takknemlig istedenfor negativ og det har gjort sinnsyke greier med selvbildet mitt. Prøv det, gi det to uker å si noe du er takknemlig for flere ganger om dagen og jeg lover det kommer til å endre deg. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har en fin samboer som ser meg. Jeg er takknemlig for at pappa kommer hit i dag, og for alt han hjelper meg med. Da jeg snakket med pappa i går sa jeg litt panisk “folk drar opp alt mulig nå, det står på internett at jeg har et alkoholproblem midt i det hele” og han bare ” det kan jo nesten virke sånn om man ser på serien din”, så lo vi godt. Det var veldig deilig. Jeg er takknemlig for at når jeg er 30 – 40 år gammel kan jeg se tilbake på denne tiden å tenke, herregud så mye jeg lærte. Jeg tillot meg selv å være i en læringsprosess foran det norske folket og det er vanskelig, sårbart og helt ærlig – veldig ensomt. Men fy faen som man lærer.

Det er flere av dere som har spurt om jeg har det bra, og jeg har det helt greit. Bare i vårt eget land finnes det tusenvis av folk som har det verre enn meg – å gå på skolen å bli mobbet er verre enn å ha en liten storm på internett som er (veldig) ego-basert slik jeg ser det og jeg har skikkelig perspektiv på akkurat det. Det er lett å grave seg selv ned. Hva kommer ut av denne diskusjonen? Får folk bedre selvtilitt? Har vi funnet en løsning på noe? Det hadde jo vært fantastisk men det virker ikke sånn, og det har aldri virket sånn hvor enn mange ganger denne diskusjonen blir tatt – for vi tar den helt feil. Det hadde jeg ment uansett hvem det var som hadde blitt hengt ut. Ser man i kommentarfeltene er folk mer opptatt av å velge lag enn å diskutere saken i seg selv, og det er jævlig synd – men dessverre, jævlig forventet. Hat avler hat, det er en kjent sak. Det er vanskelig å komme styrket og samlet ut av noe, når alt starter med roping og skriking og angrep, samme hva saken egentlig er.

Ønsker dere en fin lørdag videre.