ny tatovering på en intim plass

Reklame | to annonselenker

Som dere vet har jeg de siste årene løpt rundt med en R på rumpa. Jeg var ung, og spontan, en kjærestetatovering havner nok høyt opp på listen over dumme ting å finne på. Og jeg har TO! Med to ulike menn, og ingen av dem er mannen i mitt liv. Det satt langt inne å skrive den setningen der, hehe. Det siste året har jeg fått veldig avsmak på tatoveringer generelt og er så takknemlig for at jeg aldri tok sleeve, for det har vært nære på et par ganger. Det er det ironiske med tatoveringer, du kan angre så mye du vil, eller endre smak så mye du vil, men de sitter fortsatt på kroppen gitt. No offence til alle som har tatoveringer, for jeg har jo mange selv, men det er mye finere å ikke ha noen.

Uansett, jeg har ønsket å dekke til R-tatoveringen en stund, men dørstokkmilen har virket lang og som jeg etterhvert skulle få erfare; det er ikke bare-bare. Jeg ville ikke ha en større tatovering, så hva skulle jeg liksom dekke den med? Frykten hadde vært å ende opp med en svær tatovering på rumpa kun for å dekke sporene av partysvenske-eksen. Men i dag var det altså på tide å få ut fingeren å ta konsekvensen av mine egne idiotiske avgjørelser.

Jeg hadde booket time på Attitude Tattoo i Oslo, norges største og mest anerkjente tatoveringsstudio. Jeg er så ute av “gamet” og valgte å dra der det føltes tryggest. Tatovøren min i dag var også litt skeptisk på hvordan man skulle løse dette her, og vi var inne på litt forskjellig men jeg stilte meg negativt til alt som ville ha vært større. Han var heldigvis både kreativ og flink, resultatet ble som følger;

Endelig! Helt ærlig kunne jeg ikke fått et bedre resultat mtp utgangspunktet. Det er som sagt Attitude Tattoo som står bak. Som jeg sa til tatovøren min, jeg er ferdig med å tatovere meg, men om ikke ville jeg definitivt ha kommet tilbake.

Ellers startet jeg dagen hos en venninne for å spise frokost. Sånt burde man gjøre mer av, en sosial frokost.. Men å skulle løse det i praksis er heller umulig; hvem gidder å stå opp 05 på natta for å trykke i seg en brødskive hos venninner, når man sikkert er for trøtt til å snakke uansett. Det får være i helgene! Venninnen min Louise har en helt nydelig leilighet. Jeg mener, sjekk ut tapeten på badet..

Kjolen min finner du HER. Den er riktignok veldig gjennomsiktig og liten i størrelsen, så anbefales ikke å kjøpe. Dessverre. 

Jeg får alltid masse spørsmål om ringene mine. De kommer HERFRA. 😍

Som jeg skrev på instagram har jeg bestemt meg for å gå tilbake til naturlig rumpe i desember. Skikkelig rart å snakke om det som om det var en hårfarge man bare kan bytte ut, men jeg kan heller ikke ha en alvorsprat om det hver gang. Jeg har funnet klinikk og booket time, det er bra å ha en konkret plan. Det var noen som lurte på om jeg kom til å fjerne den, og så sette inn igjen (som med puppene) men nei det kan jeg garantere ikke kommer til å skje.

Jeg føler meg fortsatt forkjølet så jeg ser frem til å lage en kopp vegansk kakao, krølle meg opp i senga og se på en god film senere i kveld, gjerne noe Disney. Så følger jeg litt med på Skal Vi Danse samtidig, selv om det er veldig rart å se på fra den andre siden. Helt sykt at det er ett år siden allerede.

I morgen skal jeg være med på nyhetskanalen igjen for å snakke om dyrevelferd blant annet. Skikkelig spennende! 

Jeg starter mitt eget skjønnhetsmerke!

-reklame eget merke- 

I dag ble altså nyheten sluppet om at jeg får mitt helt eget merke. Ikke en collab, ikke en engangsgreie, men et eget brand. Glöd Sophie Elise kommer ut før jul, og jeg kunne ikke ha vært mer stolt! Dette er altså ikke sminke, men noe annet som har med skjønnhet å gjøre..

Jeg har brukt disse produktene selv i flere måneder og får ofte spørsmål fra dere om hvilken jeg bruker.. Jeg har brukt lignende produkter i flere år men aldri funnet noe som ikke ga meg uren hud / var vegansk, før nå!

Glöd Sophie Elise 💓

For ett år siden innså jeg at det ikke fantes gode nok veganske produkter på markedet om du har min estetikk. Jeg liker å se resultater, jeg liker når det er glam. Rett og slett resultater med en gang! Da bestemte jeg meg for å lage et eget merke, og veien har vært lang. Å finne de riktige partnerne, fabrikker, innhold, lukt, design.. (Jeg var heldig som begynte å samarbeide med Elle Basic tidlig, som blant annet har laget Camilla Phil sine produkter) Og ikke minst, å gjøre det vegansk. I tillegg kan jeg stolt meddele at forpakningene våre er resirkulerbar plast, og at produktene produseres i United Kingdom – ergo, ikke like lang transport. Å få til alt dette og i tillegg skape produkter som jeg selv vil bruke hver dag har ikke vært lett, og vi har gått mange runder. Men nå er vi i mål, og jeg kan stolt si at dette er de beste produktene i sin kategori jeg har prøvd, noen sinne. 

Så, hvorfor navnet? Jeg ville ha et nordisk navn på produktene, det visste jeg fra start. Glöd høres finere ut enn glow, og grunnen til den svenske ö istedenfor ø er at det da er enklere å bruke internasjonalt. Så klart sikter jeg på at produktene mine skal nå lengre ut enn bare Norge. Glöd.

Jeg kan ikke dele enda nøyaktig hvilke produkter det er snakk om, men jeg sikter stort og bredt selv om vi starter med to ulike produkter. Det er viktig å heller gjøre noen få ting bra, enn å skape masse produkter “bare for att”. Om dere velger å bytte ut deres faste produkter til fordel for Glöd skal dere være sikre på at dere får etisk forsvarlige produkter som i tillegg er av best mulig kvalitet, til en god pris.

Du kan lese enda mer om produktene på MinMote HER, som var først ute med å slippe nyheten.

Nå er jeg så spent! Hvilke produkter tror du det er snakk om? Og ikke minst, GLEDER du deg? Jeg er så gira og har jobbet hardt og lenge med dette. Det føles så bra å ikke bare ha satt navnet sitt på noe, men å ha vært delaktig i alle ledd, fra start. At alt startet med meg, og at jeg har jobbet hardt for å få det til å skje😍

på topp denne uka

Jeg ble inspirert av Kristina Andersen til å gjøre et innlegg om mine favoritter den siste tiden. Håper dere liker, jeg personlig er veldig glad i å lese lister på andres blogger 😘

På trening:
Jeg har virkelig vært elendig på trening i det siste. Ikke bare har jeg kommet meg avgårde alt for sjeldent (1-2 ganger i uka), men jeg gjør en dårlig innsats når jeg først er der. Om instruktøren sier at vi skal løpe med 6% stigning kan det hende jeg bare tar 4%, og sånn holder jeg på. Jeg kan skylde på sykdommen, men det føles likevel ikke bra. Men på treningsfronten triumferer likevel Barrys Bootcamp, og deres avdeling på Barcode! Hadde det ikke vært for dem ville jeg gitt opp treningen for flere måneder siden.  Jeg elsker lokalet der, selve rommet er motiverende med den dempede belysningen og møllene på rekke og rad. Eneste minuset; instruktører som har musikken for lavt og synger med til låtene. Det skjer heldigvis sjeldent, hehe.

I klesskapet: 
Det jeg bruker aller mest er skinnbukse som er høy i livet, syntetisk skinn så klart, og en hvit eller sort singlett. Gjerne en stor strikket genser over om været tillater det, om ikke – skinnjakke. Som dere vet kommer jeg ut med egne strikkede gensere om litt, så skapet mitt er fult av fine plagg akkurat nå. Jeg føler meg så heldig som har så mange håndstrikkede plagg fra folk jeg er glad i, eller som jeg har laget selv. Gleder meg til å vise dere!

På badet:
Jeg er så kjedelig på dette området og bytter nesten aldri ut produktene mine fordi jeg er livredd for kviser (som jeg får uansett, lol). Dere vet hva det går i; hudpleieprodukter fra Skin Ceutical, bodylotion fra The Body Shop, ansiktsmasker fra Maybeauty & The Body Shop og masse ulike parfymer. Jeg har begynt å vokse meg hjemme da, det er jo nytt og spennende.. Og begynt heftig med Bio Oil, igjen. Sånt går litt i perioder.

I høytaleren:
Miley Cyrus – Slide Away. Endelig har hun kommet med en sang som minner meg om gamle Miley, hun jeg har hørt på i alle de år , som har fått meg igjennom ensomhet, kjærlighetssorg, fra ung til voksen. I bilen på sydentur med familien, i høytaleren når jeg drikker med venninner, repeat. Den sangen er nydelig og settes sånn pris på av en ekte fan, jeg føler hun adresserer bruddet på en fin måte.

På kjøkkenet:
Et annet område jeg skuffer om dagen. Og da mener jeg ikke det åpenbare ved at jeg ikke kan lage mat, det vet vi alle, hehe. Men kostholdet mitt generelt har vært dårlig.. Så hva er favoritten min? Glutenfri cornflakes med soyamelk. Fancy.

Person: 
Kristine Ullebø, som hadde lansering av smykkekolleksjonen sin i dag, hvor jeg stakk hodet innom for å si hei. Hun er alltid så støttende og snill, ikke bare mot meg men alle. Slike er det få av Ellers kommer også pappa høyt opp her, han har stått sånn på for meg de siste ukene.

På Iphonen:
Visste dere at jeg aldri har hatt et eneste spill på telefonen? Ikke siden jeg spilte unicorn attack, første året på videregående. Det eneste jeg bruker telefonen til er å svare på meldinger, ringe en sjelden gang (jeg hater å snakke i telefonen) oppdatere instagram og snapchat eller høre på podcast. Så det ble visst ganske mye! En sjelden gang sjekker jeg også pinterest for inspirasjon, men det er mest når jeg har de “meningsmålingene” mine på instagram og trenger noe å bruke som bakgrunn.

På tv-en: 
Jeg begynte på den nye, norske serien “Beforeigners” på HBO i går. Så langt har det kommer ut to episoder, og jeg synes den er helt grei underholdning. Jeg hadde skikkelig høye forventninger men føler den sparker litt alle retninger og ikke helt klarer å dra meg inn i det “dypeste”, likevel er serien fengende og har et par veldig morsomme scener. Ellers følger jeg så klart med på valgsendingene når jeg har tid til overs, selv om mange av debattene er kaotiske. Men favoritten? Så klart min egen serie, hehe.

Gi meg gjerne en tilbakemelding på om dere liker innlegg som dette, eller ikke. 😇

jeg er en del av nyhetskanalen!

Jeg pleier å lure på hva jeg hadde tenkt om jeg, for ti år siden, fikk mulighet til å spole frem i tid å se et glimt av livet mitt nå. Men jeg hadde blitt fornøyd. Spent kanskje, på hvordan jeg skulle ta meg dit, hva som lå å ventet langs veien. Det er sjeldent jeg klarer å nyte livet mitt her og nå, fordi man alltid er på vei til neste greie. Men når jeg minner meg selv på 14-åringen i meg og pauser litt, da kommer det en bølge av takknemlighet.

Og, så er jeg glad for at jeg hopper i de mulighetene som føles riktig. Som nå, fordi..

.. Jeg er en del av nyhetskanalens valgdekning!

Valg 2019. Sophie Elise
Yvonne Fondenes
Arill Riise Bildene kan kun brukes i av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.

Dette har jo egentlig ikke vært en hemmelighet, og Sophie Elise Tester Norge er jo en del av nyhetskanalen. Jeg skal derimot være med i et par til valgsendinger på nyhetskanalen (krysser fingrene for en debatt om klima), men jeg skal også reise til Bergen for å gjøre intervjuer under partilederdebatten den 4. september. Jeg skal ikke bli intervjuet, men jeg skal intervjue partilederne på direkten på noe som heter “bakrommet”, som navnet tilsier er det backstage under partilederdebatten.

Å intervjue andre er nytt for meg, men det er så gøy ettersom jeg ikke har noen “journalistiske” føringer på meg. TV2 ønsker at jeg skal være meg selv, og jeg får si hva jeg ønsker, til enhver tid. Det skaper også mye mer ekte samtaler synes jeg!

Og ja, de andre hadde hatt samme stylist.. Ikke jeg, hehe. 

Valg 2019. Bildene kan kun brukes i av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.
Valg 2019. Sophie Elise
Yvonne Fondenes
Mathias Fischer Bildene kan kun brukes i av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.

Når jeg ser på nyhetssendinger fra USA er det så gøy at reporterne faktisk får lov til å vise følelser / ha personlige meninger, og jeg har savnet det litt her, men realistisk sett er ikke det mulig å få til. I USA har de en kanal som er veldig venstrestyrt, en annen er veldig høyre, og slik vil vi jo ikke ha det her. Derfor er fint at man har meg, som kan komme inn som en løs kanon å sparke ifra til politikerne.

Om noen av dere skulle ha litt inspirerende innspill til hva jeg bør spørre politikerne våre om, let me know. Dette er jo rett før valget og en fin sjanse til å få svar på hva man skulle lure på. 

verdt å feire, og respekt for ulikheter

Kjæresten er hjemme. Solen skinner ute. I dag har jeg spist kake for å feire. Jeg har fått tyve nye kviser. Jeg har hatt fine møter. Begynt på medisin for ørebettenelsen. Det begynner endelig å lette. Har sittet i hagen å sett på

Det føles ut som om 150 kg har lettet fra skuldrene mine. Vet dere hvor lang tid vi fikk på å lage Sophie Elise Tester Norge? Fra slutten av juni til midten av august på både planlegging, filming, klipping og voice. Midt inni der hadde alle ferie, så realistisk sett har det vært gjort på under fire uker. Hele teamet har flere ganger vært stressa for om vi i det hele tatt kom til å rekke, og jeg satt et par dager før premieren å reiv meg i håret fordi jeg var syk og ikke fikk til å spille inn voice-over som vi virkelig trengte. Jeg var også redd for at “ingen” skulle se den eller bry seg, og at folk kom til å kritisere meg veldig. Å i det hele tatt få et par fine kommentarer var genuint mer enn jeg hadde turt å håpe på, så responsen har vært – og er – overveldende. Hele produksjonen spiste kake sammen i dag og feiret. ❤️ Denne serien ble laget på et par uker, jeg lurer på hva vi kunne klart på.. ett år.

Det er flere som har lurt på om jeg ikke ble sur da jeg møtte Ludvig og de andre i første episode, og hvorfor jeg ikke sa hardere i fra. Jeg ble både sint og sjokkert, på vegne av meg selv men også alle som har kjempet foran meg. Men min jobb i serien var ikke å krangle, det var å møte mennesker jeg ikke kan noe om, og da må jeg virkelig møte dem. Om serien hadde handlet om at jeg var bastant og kranglet hadde vi ikke kommet noen vei og jeg hadde heller ikke lært. Men har jeg alltid klart å la være med kranglingen? Nei, hehe.. Det er fortsatt to episoder igjen. 

Meg og Mari som har produsert serien etter møtet i dag! Trist at jeg ikke skal være mer med denne gjengen. 

Jeg gleder meg til dere får se neste uke! Når sant skal sies har alle episodene gjort inntrykk på meg. Jeg har fått se hvor mange fine mennesker det finnes i landet vårt og blitt så inspirert, tenk hvor mye et enkelt menneske kan gjøre.

..og dette er akkurat nå! Singletten er fra h&m. 

Jeg babler mye om serien, så klart. Og det har vært lite tid til bloggen! Så i morgen lover jeg å “bryte det litt”. Om du derimot trenger annen underholdning men ikke får nok av meg, så finnes det en ny episode av podcasten ute i dag! Jeg forteller om da jeg klarte å sende fyllesnap til helt feil person forrige helg, Fetisha er forelsket i en gammel flamme og jeg snakker om roasten. Håper du liker, HER er den! ❤️

Jeg er mest sette på TV2 Sumo!

Jeg har vært så nervøs hele dagen. Det har vært premierenerver, så klart, og masse press på å levere gode tall. Men enda verre, tilbakemeldingene. Jeg er så utrolig ærlig og ekte i den serie, så “helt menneske”, i mangel på bedre ord. Jeg gikk inn i dette og skulle legge fra meg alt som het sperrer, for jeg ble nødt til å være ufiltrert å snakke på vegne av folket om serien skulle funke. Jeg var forberedt på masse hat.

Men.. Jeg har kun fått kjærlighet. Lange mailer fra folk som sier de har sett på, endret synet på meg, gråter seg igjennom episodene og blir engasjerte. Jeg kunne ikke ha drømt om mer! Jeg, og hele produksjonen er så glade!

Meg akkurat nå. Jeg har blitt sminket for å delta på valgsendingen i kveld. Veldig mye gladere enn jeg ser ut altså, dette er bare mitt bilde-ansikt. 

Og hvem er mest sette på Sumo, akkurat nå? Sophie Elise Tester Norge! Herregud, det skal godt gjøres nå på høsten, det er villt hard konkurranse. Jeg kan nesten ikke tro at en serie om politikk ligger øverst! Jeg er så stolt over å ha hatt den førsteplassen bare en liten stund, om så. Det betyr masse!

Så, inn å se episoden på TV2 Sumo! Sjekk kommentarfeltet på forrige innlegg om du trenger tips på hvordan du ser det gratis.. 🙂 

Tusen takk for alle tilbakemeldinger! Kasper er endelig hjemme, vi har ikke sett hverandre på ti dager. Nå skal vi ut å spise før han kjører meg til valgstudio i kveld. Jeg skal snakke om eldreomsorg i politikken med blant annet Sylvi Listhaug, som sagt 🙂

PREMIERE – nå er serien ute!

Nå er endelig Sophie Elise Tester Norge ute! Du kan se de tre første episodene HER.

Jeg er allerede helt overveldet av den fine responsen. Så mange har sett episodene allerede, men tilbakemeldingene betyr enda mer. Jeg får lange meldinger fra dere som har blitt både provosert, engasjert og rørt til tårer. Dette er min første gang som programleder, første gang det er mitt ansvar at folk skal åpne seg opp, og at jeg gjør en god jobb betyr alt! Takk for at jeg har fått lage en serie med mening. <3

Husk å se episodene HER!

Jeg har fullt opp med lansering i dag. Det er intervjuer, planlegging og kommunikasjon med TV2 som står på planen! I kveld skal jeg delta i valgstudio samtidig som blant annet Sylvi Listhaug. Vi snakkes mer her i morgen, men i mellomtiden fortell meg gjerne hva du synes? Hvilken episode liker du best? Min favoritt var abort tidligere, men nå står eldreomsorg meg ekstra varmt om hjertet etter alle meldingene fra dere. 

Jeg har laget en TV-SERIE om POLITIKK!

Da var altså nyheten ute, helt på ordentlig. Jeg har laget en serie om politikk for TV2 nyhetskanalen og TV2sumo, og premieren er allerede i MORGEN! De tre første, av totalt fem episoder, blir lagt ut i morgen klokken 10:00. Så husk å se episodene i morgen på TV2SUMO, folkens! 

Dette er også første gang jeg har fått prøve meg som programleder! Og det har virkelig vært en prøvelse.. Om dere vil se trailer finnes den på TV2 sin instagram.

Det høres kanskje rart ut at jeg har laget en serie om politikk. Men, for meg kunne det ikke vært mer riktig. Jeg føler de fleste på min alder som jeg møter er engasjerte, provoserte, smarte og

Motivasjonen bak dette er at jeg selv har mange sterke meninger, om mye – men er det kanskje fordi jeg egentlig aldri har blitt møtt på fordommene mine? Er det enkelt å mene en ting bak en dataskjerm, og noe annet å faktisk leve det? Hvordan er det å møte noen som ikke føler det samme som meg angående dyr? Eller abort? Eller sex?

Hvordan tenker menneskene i landet vårt? Hvorfor gjør de som de gjør? Hvordan liv lever de som er helt forskjellig fra meg? Jeg gikk inn i dette med masse fordommer, og kom ut med masse erfaringer –  jeg har fått diskutert, lært, kranglet og blitt berørt. Jeg har grått, jeg har ledd og jeg har vært ærlig hele veien.

For tro meg, det er ikke enkelt å stå ansikt til ansikt med noen som kaller deg barnemorder, noen som synes du er så åpenbart dum, eller å ligge i en fontene på aksjon når folk snakker om hvor stygg du er i publikum. Alt dette har jeg fått opplevd – og filmet.

Jeg har snakket med ungdom som sitter i rullestol om dating, kjærlighet og sex. Jeg har møtt, og tilbragt et døgn med Norges mest kjente ulve”hater” og blitt med på jakt. Jeg har besøkt et gamlehjem og blitt kjent med en pleier som gjør jobben sin på en litt annerledes måte enn de fleste. Jeg har blitt kalt barnemorder og vært med på minnestunden for et abortert foster. Jeg har vært med på en aksjon for klimaet og møtt de sterkeste menneskene jeg har sett, og ikke minst – møtt meg selv i døra.

De tre første episodene kommer i morgen klokken 10:00, og temaene på disse er Abort, Eldreomsorg og Funksjonsnedsettelse. Gleder meg til dere får se!

I morgen tidlig skal jeg på God Morgen Norge med produsenten for serien! Og så skal jeg i valgstudio senere. Nå kicker vi i gang den politiske og engasjerte siden av meg 🙂

ROASTEN I GÅR

Først. Har du lyst til å lese en litt spennende nyhet? Det kan du gjøre HER. Fortell meg gjerne hva du synes! Lover at det ikke er noe skummelt, haha.

I går våknet jeg opp med sommerfugler i magen og mildt adrenalin. Jeg skulle bli roastet på Sentrum Scene, for et utsolgt publikum på 1300 mennesker. Først og fremst var jeg bare glad for at det var utsolgt – men ikke bare det – folk kjempet for å få tak i billetter på slutten. Det er mange mennesker! Jeg møtte opp med ørebetennelse, nesespray og noen spøker på en lapp, og nervene vokste etterhvert som ble vist rundt backstage og fikk se scenen. Men jeg elsket det, herregud så gøy å utfordre seg selv på den måten! Og ikke minst så elsker jeg backstage-livet, haha. Det er aldri glamorøst, virkelig ikke, men det er spennende å se hvordan folk jobber å kjenne på stemningen blant alle. Nervene, spenningen, forventningene.

Jeg leste opp mine “roaster” backstage til vennene mine, og de syntes ikke de var gode nok. Det stresset meg veldig, haha. Jeg rakk ikke å skrive nye, eller tenke nytt, før jeg plutselig satt i tronen min på scenen, å ble roastet av alle de andre. Var det noe som såret meg? Ikke egentlig, det nærmeste var en kommentar om panna mi og at den burde vært operert for lenge siden. Altså, det var mange andre kommentarer om utseendet mitt også (så klart!) men pannen trodde jeg ikke folk tenkte over, haha. Det er litt som å bli busta i å spise buser , liksom. Og så kom jeg over det like fort, det er hele poenget med en roast! Og jeg var ganske drøy tilbake etterhvert.

Det var også en overraskelse.. Som jeg så klart ikke visste om. Det føltes veldig greit, og på en måte ganske forventet. Hva hadde vel en roast av meg vært uten.

Så ble det min tur, til slutt. Jeg ga litt faen i alt jeg hadde forberedt og kjørte et par spontane spøker, det ble best slik. Jeg synes jeg nailet hele opplegget ganske bra, og jeg hadde en skikkelig fin kveld til tross for dårlig form – den forsvant med en gang jeg gikk opp dit, kanskje ikke på ordentlig, men i øyeblikket. Vi dro videre på etterfest, jeg hadde med meg en liten gjeng venner, fetteren min og en venn av han. Jeg hadde ikke vært på byen i Oslo på hundre år og ble forundret da jeg fortsatt hadde listeplass et par steder, som henger igjen fra den tiden jeg var partygirl. Men etterhvert ble jeg trøtt, som vanlig, og dro for å sove hos tante og onkel. Der endte det med at jeg ikke kom meg inn i huset og gikk rundt som en tulling helt til jeg til slutt turte å banke på soveromsvinduet deres, og ble sluppet inn. Føltes som om jeg var en tenåring igjen.

Jeg etterlater alle juicy detaljer her, det får være eksklusivt for de som var der. Til alle som har spurt om roasten skal legges ut noe sted; nei. Det var også forbud mot å filme der i går, selv om ikke alle holdt det, hehe. Like greit for da fikk jeg sett bittelitt opptak i ettertid da folk tagget meg i storyes. Men ellers? En roast skal være et frirom, og såpass drøy at det ikke kan postes noe sted. Og det var det!

Takk for at jeg fikk være med, det var en ære!

OSLO

Reklame | & annonselenke

Takk for alt engasjementet under forrige innlegg. Det gleder meg å se at flere store, norske aviser har plukket opp saken (selv om det bare skulle mangle) og at regnskogsfondet har klart å samle inn i overkant av 600 000 kr (så langt!). Om du ønsker å bidra, sjekk dem ut på facebook HER – min egen donasjon er enda ikke godkjent fordi den var på en litt større sum, facebook mente det var “unusual activity”. Den går ikke igjennom før om 1-2 dager, jeg følte jeg måtte påpeke det til alle som har lurt på om jeg har donert og isåfall hvor mye (sistenevnte er privat, men på facebook kan tross alt se hvem som har donert). Men så klart har jeg gitt! Du kan også donere til Greenpeace ved å sende SMS med GREENPEACE til 2474, da gir du 150 kr i måneden. Det gjorde jeg, da jeg stoler på jobben de gjør. 

Jeg har snakket med regnskogsfondet og håper på å få til en tur dit i løpet av året! Det tror jeg kunne gjort mye.

Jeg dro hjem til Oslo i går kveld, flyturen var smertefull. Dotter i ørene til tross for intens nesespray-bruk hele reisen. Jeg sjekket inn på hotellet ved flyplassen og forberedte meg på høstlansering, men da jeg våknet i morges skjønte jeg at det aldri kom til å funke for meg å reise med fly igjen. Det er smertefullt i ørene og jeg vil ikke risikere å gjøre det verre. Derfor er jeg nå hjemme i huset mitt og isolerer meg litt! I morgen er det roast på sentrum scene, det er utsolgt og en sånn ting som aldri kan flyttes på uansett hvor dårlig man er, så jeg skal legge meg tidlig slik at jeg klarer å levere i morgen. Dukke opp gjør jeg uansett, så klart! 🙂

Tips; om du har vondt i ørene, slik som meg, hold en varm klut inntil øret eller ta våte, varme servietter i en kopp og hold inntil øret. Det gjør deg ikke raskere frisk, men det lindrer smertene. Det er slik du finner meg i dag.

Cardigan kommer 17. september (photoshooten jeg hadde i Harstad er et hint!), singlet fra Bik Bok og shorts HER. Å kjøpe sånne shorts har vært livets greie for meg, jeg bruker de nesten hver eneste dag hjemme.

Tøflene er gamle.

Elsker denne boken. Og forfatteren!

Skikkelig deilig å komme hjem til et rent hus. Å ha vaskedame annenhver uke er så verdt det! Jeg hadde egentlig tenkt å bare lese hele kvelden men det er vanskelig når man skal holde noe inntil øret, hehe. Jeg skal heller se Bridget Jones på Netflix, det er en trygg film å vende tilbake til.

Vi snakkes som vanlig i kommentarfeltet! Kanskje jeg er litt treigere med responsen nå enn jeg vanligvis er, pga sykdom. Men jeg dukker opp etterhvert.