hårforandringer

I morgen skal jeg å fikse håret mitt hos Hendix Hair i oslo, hvor ca alle de kjente bloggerne har vært og fikset håret sitt en eller annen gang! Jeg som er glad i å pynte meg gleder meg såklart helt utrolig mye, og vet jeg kommer til å få en fantastisk fin dag i hovedstaden – mye på grunn av det fine håret jeg kommer til å få. Jeg skal ikke gjøre noen drastiske endringer altså, men det skal bli så godt å bare få fikset det litt.For øyeblikket tenker jeg faktisk å gå litt mørkere. Det gjør at de blå øynene mine kommer mer fram, men jeg får se hva ekspertene sier imorgen hos Hendrix! Jeg har googlet litt rundt etter hår-inspirasjon men blir egentlig ikke noe klokere, tvert imot. . Haha, jeg vil jo ha både blondt, svart, rødt og lilla hår! 

Nå skal jeg pakke ned pcen, vi høres i morgen på hotellet i Larvik. Skal være der en natt før jeg drar til Danmark :) I morgen har jeg som sagt frisørtime og litt jobbing! 

sterke sider

Hvem sammenligner DU egentlig deg selv med? Jeg pleier å sammenligne meg selv med kjendiser, noe som er utrolig dumt. De har mange millioner av kroner til å operere seg slik de vil, ha personlig trener som skreddersyr kostholdet ditt og passer på at du får trent alt du skal. Hva har vi? Om vi er heldige, et medlemskap på et treningsstudio. Jeg vet selv at jeg daglig ønsker at jeg hadde motivasjon til å trene, at jeg hadde noen som kastet meg opp fra senga og sa ” du skal jogge 1 mil idag!”. Men, det har jeg ikke. Og bare fordi jeg er, i følge mange av dere, heldig med kroppen min så har jeg komplekser som ALLE andre. Jeg har strekkmerker, jeg får også noen ganger angst om jeg spiser for mye godteri og jeg klager jo også til venninner og kjæreste med at “jeg skulle ønske jeg var like tynn som hun der”. 

Nå skal jeg snart til Danmark å ta bilder i lite klær hver eneste dag, i nesten en uke. Jeg har klaget til alle jeg kjenner om at alle de andre jentene der er så mye finere enn meg, tynnere, større pupper, finere rumpe og ja. . You name it, jeg har sikkert klaget over det. Og vet dere hvem det ødelegger for? Ingn andre enn meg selv! Så jeg bestemte meg for å fokusere på det jeg liker med meg selv. Magen, ryggen, puppene. Okei, det er mine sterke sider, fokuser på dem, og alt skal gå fint.

For tro meg, kjære jenter som leser dette og som sikkert har samme tanker som meg – det er ikke verdt det. Om man ikke klarer å dra seg ut fra senga og på trening, så er man nok ikke like missfornøyd som man tror. Jeg har hørt at “ingenting smaker så godt, som følelsen av å være tynn”. For meg er det tull, for her i gården – her smaker ingenting like godt som nugatti.

Vær glad for de tingene du klarer å være fornøyd med – kanskje noen missunner deg for nettopp DET.

svar på spørsmålsrunde

Hva er grunnen til at du velger å endre på utseendet ditt?
Vel, jeg har jo kun fikset på puppene og tatt restylane, så får vi se hvordan det ser ut i framtiden. . Men, det er vel komplekser for det første. Og så er jeg perfeksjonist, jeg vil at alt skal være så bra som overhode mulig, enten det gjelder livet mitt, utseendet mitt, bloggen. . Ja, jeg gjør ikke noe halvveis og desverre klarer jeg ikke tenke at det er OK å ikke være så fin som jeg har lyst til å være. Dere må også forstå at jeg har hatt penger til å gjøre dette, og veldig LYST til å gjøre det ikke minst. De aller fleste som ikke tar silikon, selv om de har et ønske om det, er nok av økonomiske grunner. Slik forstår jeg det på mine venniner, iallfall. 

Dessuten blir jeg KVALM av jenter og gutter som sier at plastisk kirurgi er teit, men samtidig sier at f.eks megan fox er verdens fineste. Hvor da, dobbeltmoral..? (Om dere ikke skjønte det, så her hun veldig operert) . 

Var det vondt å ta silikon? Hvor mye tok du? Hvor er arret?
Arret er under puppen, og det vises nesten ikke. Det var helt utrolig vondt, jeg kunne nesten ikke bevege meg på flere dager og jeg lå bare i senga og syntes synd i meg selv, haha. Jeg mener det er privat hvor mye jeg tok! Det er det veldig få som vet.

For meg var det riktignok veldig, veldig verdt det!

 

Hvordan så du ut før du tok restylane?
Det er nå litt over ertt år siden jeg fylte i leppene mine, men da så leppene mine slik ut som på bildet under. Jeg personlig synes det er mye finere nå!

Tro det eller ei, men her lager jeg trutmunn.. Og ikke bare litt heller, haha. Jeg hadde NULL lepper. 

 

Hva synes du om sisteplass og voe? 
Sisteplass.. Neehhh, hva skal man si. Sikkert en herlig jente, men hun gjør seg like mye til som vi rosabloggerne gjør, bare på en annen måte. Så, det er ikke helt min type blogg ettersom jeg selv også sitter på do, og barberer meg, jeg bare blogger ikke om det. Men hun er sykt gøy på twitter! Voe liker jeg veldig godt, tror hun helt ærlig er gjennomgod, pluss hun er veldig pen.

Hvorfor dro du ikke på ferie til IOS og aya napa med Tcmn?
Det har absolutt ingenting med Therese å gjøre, som mange gjerne vil tro. . Jeg skulle gjerne ha dratt på ferie med Therese, men det kræsjet med en jobbmulighet jeg fikk i samme tidsrom så da valgte jeg å prioritere det istedenfor. Slik er det noen ganger! Jeg drar heller til Danmark på photoshoots, og etter det drar jeg på øyafestivalen og på enda en ferie med kjæresten. Det kunne jeg jo ikke ha gjort om jeg dro til IOS og Aya Napa. 

1. Hvor høy er du?
2. Hvor mye veier du?
3. Hvilken skostørrelse har du?
1. Jeg er 1.58 høy
2. Jeg veier 44 kg
3. Jeg har 35 i skostørrelse, og noen ganger 36. Det kommer helt an på skoen! 

Hvor kjøper du mest klær?
INTERNETT! Som for eksempel nelly.com. sheinside.com , romwe.com , madlady.se , jfr.se , chiquelle.com, choies.com . . Det finnes mange!  

Hvor mange tatoveringer har du?
Jeg har 4! Jeg vil ha mange fler, riktignok. Skulle gjerne hatt hele armen full av tatoveringer!

Jeg har en “L” på siden av armen som er tatt for moren min. Litt kleint at jeg kom på RETT ETTER at jeg har en venninne som har nesten helt lik tatovering, med helt samme betydning.. Haha, men sånn kan det gå! Jeg har min på venstre hånd. 

“Be the change” på armen som er hentet fra sitatet ” be the change you wish to see in the world”. Føler mange sier dette, men ikke virkelig mener det. Jeg prøver så godt jeg kan, og denne tatoveringen skal minne meg på at jeg aldri må slutte å tro på det jeg mener er rett. Denne er på venstre arm. 

” A smooth sea never made a skilled sailor” tok jeg etter å ha kommet ut fra depresjon. Den sitter på høyre side, på siden av ribbeinene. 

Og på foten “infinity and beyond”, som er hentet fra toy story. På norsk kjenner dere det kanskje bedre som “til evigheten og forbi”. Dette var den voneste av alle tatoveringene jeg har tatt, de andre syntes jeg ikke var noe spesielt vonde og det gikk ganske smertefritt for seg. Den er på høyre fot. 

Alle tatoveringene mine er tatt på Red Monkey i Harstad, bortsett fra “L” på armen som jeg tok i Tyrkia. 

 

Når kommer du til å flytte hjemmefra?
Om jeg får det som jeg vil, så aldri! Men en dag kommer jeg nok til å være klar, men det er enda en stund til. Jeg trives godt hjemme og stresser ikke med noe! Når jeg flytter blir det nok sørover.Sikkert til Oslo og forhåpentligvis sammen med Mathias, så jeg vil nok vente ett år iallfall. 

Hvem er din favorittblogger?
Kenza, hun virker herlig! www.kenzas.se er hennes blogg om dere ikke har sett den før. 

Hva er ditt drømmereisemål?
Miami eller paris. Men jeg skal til begge stedene,jeg har faktisk booket begge turene så jeg har mye å se fram til i år! 

Håper jeg får besøkt alle disse stedene før jeg dør! 

Travelling Bucketlist | via FacebookHvor lenge har du vært sammen med Mathias?
Snart 10 måneder :)

Du har skrevet tidligere at Mathias var syk – hvordan syk var han da?
Føler ikke helt at det er min “rett” å skrive ut om det på min blogg, når det er veldig privat. Men han hadde kreft, heldigvis er han frisk nå!

Hvor gammel er kjæresten din?
Han er født i 1994 akkurat som meg, altså 18 år.

Mener du selv du er et dårlig forbilde?
På noen områder, kanskje. Det kommer helt an på hvordan man ser på det. Jeg gjør kanskje litt “rare” valg, men det er mine valg og jeg står opp for dem. Jeg er ikke redd for noen, eller noe forsåvidt, og gjør akkurat det jeg føler for. I tillegg prøver jeg å kjempe for noe bra, altså dyrevern. Hva har det å si da om jeg poserer litt lettkledd på bilder (som jeg dessuten får godt betalt for…), eller har fikset litt på utseendet mitt? 

 Hvordan synes du selv du ser ut uten sminke? 
Jeg synes jeg er ganske søt uten sminke og har ikke noe problem med å gå uten. Jeg bare liker å pynte meg, enkelt og greit.  

Er det sant at du lyver om bilulykken i Alanya og at du egentlig dro hjem for å være med kjæresten din?
Såklart lyver jeg ikke, haha. Vi tok jo bilder av ulykesstedet.. Og hva skulle jeg ha fått ut av å lyve om noe sånt? Om jeg hadde dratt hjem for å være med Mathias, så hadde det vært en veldig fin ting men også veldig ulikt meg. Jeg er ikke “avhengig” av Mathias på den måten at vi MÅ være sammen hele tiden, men jeg savnet han mye der borte – men ikke så mye at jeg ville ha brukt mange mange tusen kroner på å dra hjem. Jeg var syk og det er ikke meg å være på en ferie hvor alt handler om å ha sex og feste. Men på dagene, når vi slappet av, så hadde jeg det veldig fint der nede også.

details of today

Bruker dagen på kjøretimer, teori til langkjøringen i morgen og å pakke kofferten til Danmark. Til dere som lurer på hvor i Danmark jeg skal, så er det til Skagen og det blir jobbreise ettersom jeg drar med manageren min og tre andre jenter! Som vanlig kan man ikke si hva det handler om. . Veldig kjedelig såklart, men det kommer jo fram etterhvert.
Det er forresten en artikkel ute om meg på klikk.no nå som dere kan lese HER.

 Tskjorta er fra romwe.com  Og til dere som spør, ja det er helt trygt å bestille derfra, jeg har aldri fått toll og alt har vært i god kvalitet. Er bare å google litt rundt med andre sine erfaringer om romwe så får dere se! 

ber om dårlig selvtilitt

Jeg bleket tennene nå nettopp, denne gangen med den BESTE tannblekingen jeg har prøvd. Jeg fikk hvite tenner på 20 minutter, og det er ganske sykt, vanligvis må man bleke om og om igjen et par ganger før man ser resultater. Jeg har prøvd mange bra, men nå prøvde jeg fra hvitetenner.net . . Dere bør også prøve! (ingen reklame det her, bare ærlig erfaring fra en gal tannbleker!).

De har mange forsjellige tannblekingssett, den eneste jeg har rukket å prøve så langt er Nightbright. Dette var veldig fancy ettersom man har LED-lys, og blekningsgele. Ser nå at det står på nettsiden at den gir ekstremt raskt resultat, og det er sant. Koster litt over 400 kr HER, og jeg viser dere resultatet senere.

Nå er humøret litt bedre, for jeg fikk viljen min med jentene idag og vi skal se den filmen jeg ville se på kino, nemlig ” now you see me”!. Jeg følte absolutt ikke for å se noe actionfilm, men denne tror jeg passer meg perfekt. For hvem elsker ikke magi? Hvem elsker ikke fine gutter og fine jenter? Dette kan ikke bli annet enn bra! 

Jeg ga webkameraet mitt på pcen enda en sjangse, foresten. Og det er rett og slett som å be om å få dårlig selvtilitt, haha! Orange lys og det hele. Husker når jeg var 13 år og kjøpte meg et webkamera for 1000 kr, fordi da var webkamera hele livet mitt. Jeg måtte jo ha noe med høy kvalitet om jeg skulle være populær på nettby eller. . snakke med gutter på webkamera via msn eller noe. 

noen dager er mørkere

Føler meg ganske nede idag.. Vet egentlig ikke hvorfor. Men jeg, som alle andre, klarer ikke alltid å spille iskald og ta imot uendelig mye drittslenging. Og noen dager så blir det litt for mye, slik som idag. Trøster meg med å ha litt homespa, altså jeg tar på meg ansiktsmasken som får meg til å se gal ut  mens jeg prøver å tenke på andre ting!

Vi får se hva jeg finner på idag. Vi skal spise taco her hjemme og for meg er det et STORT plaster på såret, haha. Og så må jeg bare fortelle her at jeg har den fineste kjæresten i verden som har en utrolig tålmodighet med meg, og som alltid prøver å trøste meg. Elsker den gutten! 

Føler meg sikkert bedre snart og blogger litt mer. Stor klem til dere, for om noen kan få meg til å føle meg bedre, så er det dere 

Haha jeg digger denne. Føler meg så. . bad-ass?

Nye kule solbriller som jeg har skjult meg litt bak idag. Fra romwe.com. 

henger etter

Hei på dere! Vi har familiebesøk her hjemme, så jeg skal prøve å prioritere det litt idag – selv om det er vanskelig når jeg klør i fingrene etter å se neste episode dexter, haha.. Føler meg så teit som begynner å se på en serie flere år etter alle andre, og så blir jeg helt avhengig og vil snakke om serien hele tiden. Men den er jo såå bra! :) Jeg har sett 4 sesonger siden jeg startet, så kjenner jeg meg selv rett er jeg vel straks ferdig med den. Vurderer å begynne på breaking bad. . Er det noe å anbefale? 

I går kveld var jeg bare sammen med min kjæreste. Vi dro ut for å spise, så et par epsioder frustrerte fruer og koste oss! 

Bilde fra da jeg nettopp hadde våknet i morges.

 

 

apekatten

Idag har jeg hatt en skikkelig ” ta-vare-på-meg-selv-dag”, noe jeg dessverre er veldig dårlig på.. Men det er jo så utrolig koselig! Ta på litt avslappende musikk, stearinlys, god mat og ansiktsmaske. Jeg har også sett på kjærlighetsfilmer, love actually og valentines day. Så søte, og jeg ble i supergodt humør ♥

Om dere lurer på hva jeg mener med “god mat”, så er det kirsebæryoghurt. Det er noe av det beste jeg vet!

Er ikke dette den sykeste ansiktsmasken dere har sett? Jeg føler meg som en morder når jeg har den på! Men den er faktisk utrolig bra, fra merket Dind Belle

En annen ting som gjorde meg glad var en overasskelse jeg fikk i posten fra romwe.com – et bilde av meg som takk for at jeg har blogget om klærne deres! Tro meg, gleden er på min side ettersom jeg elsker klærne i den nettbutikken :) 

Slik ser jeg ut nå, koseklær som passer perfekt på en søndag. Nå skal jeg møte Mathias, vi skal ut og spise for å feire noe kooselig som faktisk er hemmelig for bloggen, enn så lenge! Mest fordi jeg vil holde det hemmelig for alle en stund. Men vi har fått noe nytt og fantastisk fint å se fram til, om bare to uker. Genseren jeg har på meg er fra romwe den også, og jeg misstenker at kjæresten min enten kommer til å si at jeg ser idiotisk ut, eller så blir han å få spørre om å låne den. Jeg venter i spenning . . .

 

not so partygirl

Gårdagen var helt OK! Jentevorsj er jo alltid veldig gøy, men jeg begynner å skjønne mer og mer at jeg faktisk ikke liker så godt å dra ut for å feste. Det går veldig i perioder, noen ganger synes jeg det er kjempegøy, andre ganger frister det ca like mye som å dra til tannlegen. Og så føler jeg at jeg “må” dra ut fordi om ikke begynner alle venninne mine med “åååh det er bare fordi du har kjæreste” og skylder på det. Nei, jeg har alltid vært sånn, så det har jo ikke noe med saken å gjøre egentlig! 

Et bilde fra igår, jeg og fine Amanda, som forresten flytter snart.. DET kommer til å bli trist, det. 

Ellers er det mange av dere som har spurt hva jeg har gjort med håret ettersom det ser så skinnende ut, og jeg har fått nye extensions, endelig haha! Nok en gang 50 cm fra luxushair, og det finner dere her. Fargen jeg bruker er farge #2. Håret er, som nevnt tidligere, ekstremt fyldig, og jeg har mine sett lenge før jeg bytter de ut. Det er veldig bra kvalitet på dette håret, jeg får egentlig ikke skrytt nok! Dette håret har vært min følgesvenn i snart to år nå, og det sier sitt. Som toppblogger får man velge og vrake i hva man måtte ønske av extensions, men jeg har holdt meg til det samme håret! Jeg får det riktignok sponset, altså jeg må ikke betale noe for å få det. Men, det kan jeg få fra hvilket som helst merke jeg vil, og jeg velger luxushair av en grunn. Jeg får ikke betalt for å si dette, bare sånn at dere vet det. 

Så, om dere vil kan dere jo sjekke ut nettsiden til luxushair HER. Jeg personlig elsker å ha langt hår, spesielt nå på sommeren. Eller, hvem prøver jeg å lure.. Året rundt elsker jeg å ha langt hår! Spesielt når jeg skal gjøre noe spesielt, da vil jeg være så hårfin som bare mulig. 

outfit – party

Har sinnsykt dårlig tid fordi jentene, av grunner jeg ikke forstår, bestemte seg for å starte festen klokka 19, noe jeg mener er aaaaaaaaaaalt for tidlig, haha. Men men, satser på en super kveld med sommerfest!  Stine Mari er her nå og vi skal straks kjøre, og jeg må på butikken for å handle et par ting. Vi blogges senere!

I kveld har jeg på meg bustier fra bikbok, topp fra sheinside og shorts fra kimstore