FUCK MY LIFE

Meg og min beste Anette Marie som jeg sover hos inatt. Jentekveld ♥ Takk for at du hjelper meg igjennom alle kriser! Jakken min finner dere HER

 


I dag har jeg hatt den verste på lang tid. . Den startet utrolig bra, jeg hadde god tid, dro for å fikse brynene på Beths beauty og alt var på stell. Men helvette måtte jo komme. . Som dere vet mistet jeg speilrefleksen i badekaret i går, så da var det bare å innse at min kjære følgesvenn gjennom fire måneder var borte for godt. Jeg måtte opp tidlig idag, dro for å kjøpe nytt kamera og nytt minnekort, dro på lunsj i byen, dro til Lørenskog, og tror dere faen ikke jeg oppdager når jeg har kommet til Lørenskog, en bit unna Oslo, at det nye kameraet mitt er borte?

Jeg fikk panikk og ringer stedet hvor jeg var på lunsj, og mannen der har problemer med å forstå hva jeg mener i starten så samtalen fortsetter på engelsk. Han ber meg da beskrive kameraet og jeg sier at det er et stort kamera med en ekstra blitz, og at det har høy verdi – han pauser, og forteller meg at kameraet er der. Dolce Vita (som stedet heter) holder åpent til klokken 20, og jeg takker og forteller at jeg kommer innom. En time senere er jeg på plass ved Dolce Vita, de ansatte har nå byttet vakter og mannen jeg snakket med i telefonen er ikke lengre på jobb. Den som nå jobber i kassen forteller meg at de ikke har noe kamera, og jeg ber dem ringne til han som var på jobb da jeg ringte. I telefonen sier han ikke aaaner hva jeg snakker om, at vi ikke har pratet i telefonen, og han har ihvertfall ikke sett noe kamera. Noe som er helt absurd! Jeg kjente igjen stemmen og sto der full av fortivelelse, og ble ikke møtt av annet enn stygge blikk fra de ansatte. Ikke noe hjelp, ingenting. 

Sjefen på Dolce Vita trekker på skuldrene og sier “sorry, no camera here” og jeg tenker naturlig nok at den ansatte jeg snakker med tidligere har tatt det nye kameraet mitt selv, når han forsto at det var av verdi. Jeg har jo samtaleloggen på telefonen, så at han i det hele tatt nekter for å ha snakket med meg er helt utrolig! Jeg fikk heller ikke navn eller nummer på han jeg først snakket med på tlf, og måtte rett å kjøpe meg enda ett kamera. Så, det er altså tre speilreflekskameraer på to dager. .Dette er det eneste stedet jeg var med kameraet, så jeg har ikke mistet det, og jeg beskrev det på telefonen for han og han sa til meg “okay it’s here”. Og så har vi plutselig ikke snakket og kameraet er ikke der, og han har dratt fra jobb og jeg får ikke noe navn. .

Hva bør jeg gjøre? Er det ikke ganske åpenbart hva som har skjedd her, eller kan jeg ta feil? Har dere opplevd noe lignende før? Trenger råd! Og btw folkene på Dolce Vita var sykt urespektfulle og nedlatende, himlet med øynene og ja. . ÅÅHHH!! Det er så unødvendig. 

Men, man skal ikke se mørkt på alt. Anette er så fin, og jeg kjøpte nye fine solbriller for noen dager siden som kom i posten idag (øverste brille fra HER, nederste brille fra HER)  Jeg har en hel solbrilleutstilling hjemme som jeg må vise dere en dag. Men men. . Nå blir det mer bilder på oss, og så gleder jeg meg til fridag i morgen.  (reklamelenker)

videoblogg – pratesyk

Hei dere! Håper dere har en fin dag, jeg for min del har en ekstremt selskapssyk dag. Jeg elsker å prate og etter jeg flyttet har jeg bare begynt å elske det enda mer, Så, da får det gå utover dere! Jeg trengte noen å prate til, så da ble det en videoblogg hvor jeg bare snakker fra meg. Håper dere synes slikt er litt gøy!

 

Kjole fra sheinside.com / den fargeringen jeg viser opp er fra luxushair HER og clipsene jeg viser er fra samme side HER / hårbørsten HER


Uansett, da. Som dere vet får jeg plutselig for meg mye rart, og spesielt med håret mitt. Jeg snakker jo litt om hår og farger i videoen over, og frisøren min er veeeeldig for at jeg skal farge håret i en eller annen sprø farge. Hun viser meg gang på gang bilder av lilla og lyserosa hår, og så tenker jeg i ti sekunder at det hadde vært dritkult, men så trekker jeg meg. Jeg føler man mest bare er kul med slike farger, og ikke deilig eller fin, som jeg gjerne sikter inn på, haha. 

Noe slikt som dette! Så hvem vet, jeg er ekstremt svak under press så om noen bare snakker nok om noe, så gjør jeg det også.

 

En annen ting jeg og frisøren min (som er Silje på hendrix hair pilestredet, og en god venninne  av meg) er at jeg skal få kort hår. Den kan jeg sikkert godta, for håret mitt har godt av å være litt naturlig. Men ikke pokker at jeg slutter fullstendig med clips! Jeg fant faktisk en veldig fin rosa farge på fargeringen, så jeg tenkte å bestille hjem å bare prøve litt omså. Om jeg kjøper 80 gram, kan jeg jo bruke det som striper. . Eller hadde det blirr litt teit kanskje? Hmm . .Og angående fargeringen! Dette var jeg ikke klar over selv, men man kan låne den hos luxushair. Altså bestille den, ha den i 10 dager, og så returnere den og få pengene tilbake. Jeg personlig har hatt fargering en stund nå fordi jeg skifter hårfarge så ofte, så for meg er ikke det ett alternativ – men om man er økonomisk smart, vil ha rett hårfarge og ikke tenker å bytte på en stund kan det vel være smart!

 

 

Ellers jenter – dette er ett MUST omså du har ditt eget hår, extensions langt eller kort. . Men spessielt når du har extensions! Jeg nevner også denne i videoen, men tenker å føye til litt skriftlig også. Extensions er så dyrt, og vi jenter bruker så utrolig masse penger på hår, så man er nødt å ta godt vare på det. Om du behandler extensions som dritt, blir det som å kjøpe en bil og kræsje den med en gang. Ikke særlig lurt, med andre ord. Denne hårbørsten får du HER – jeg tror også de fleste frisører selger naturbørster, er usikker på pris der, men vet det kan komme opp til 1000 kr. Kvalitet og pris henger som regel litt sammen, men denne rosa lille saken funker greit for meg. Jeg får helt noia av floker i håret, og klarer ikke lengre å bruke børstene av plast. Liker ikke tangle teezer så godt heller, men det er vel bare meg. .?

 

Så, pjuh! Merkes kanskje at jeg trenger å være sosial i dag? Hehe, jeg skal det nå, så da skal dere få slippe alt pratet mitt. MEN, rosa hår – hot or not? Fargering – heit or teit? Naturbørste – yey or ney? Haha, nå kommer jeg ikke på flere ting som rimer, så vi snakkes i kommentarfeltet eller her senere i kveld! 

 

snart hove!

Wow, nå er det ikke lenge igjen til hovefestivalen dere! Er det noen som skal? Hvert år møter jeg masse lesere på hove, og det er alltid så hyggelig! På Hove samler alle slags mennesker og alle er der for samme grunn – høre god musikk, ha det gøy. Da sier det seg selv at stemningen er på topp, og det er så verdt hver eneste krone. I år drar vi 5 venniner sammen og to av dem har aldri vært på hove tidligere, det gjør at jeg gleder meg litt ekstra. Jeg blir så spent på deres vegne og vet at de kommer til å elske det like mye som resten av gjengen, det er rett og slett umulig å forklare før man har vært der selv!

I år gleder jeg meg ekstra mye til . . 

. . Pretty lights

. . . Martin Garrix  

 

. . Bastille

. . og Imagine Dragons! Det er utrolig mange fler som skal, blandt annet Ellie Goulding og Foster the people, 

Om dere har noen spørsmål angående festivalen generelt er ikke jeg noen ekspert og er derfor litt redd for å gi svar som kan være feil – derfor er det nok enklest å sjekke ut hovefestivalen.no for priser, tider og aldersgrenser på hovefestivalen. Men jeg kan si såpass: det er en veldig trygg festival, og jeg har aldri følt at det er ubehagelig der på noen måte annet enn at det kan bli litt regn, liksom. Så, om det er første gang har man ingenting å bekymre seg for, jeg var selv supernervøs mitt første år! Men alt går helt fint 🙂


Sååååååååååååååååååååååå.. Ser jeg noen av dere på hove i år!?

klessalg og barbiedop

 

Jeg har nettopp tatt meg et bad som endte med at jeg mistet speilrefleksen i badekaret og har brukt den siste timen på nytteløs førstehjelp. . Så i morgen blir det nytt kamera på meg. Jeg må nesten le, for det er så tyyypisk meg! Jeg orket ikke å bli sur engang når det skjedde, for hva skal man forvente. . 
Men, til en gladnyhet! Nå er klessalget endelig organisert, og det blir meg, Andrea Badendyck og Stine Steen (haawt.blogg.no) som stiller opp med salg. Datoen er søndag 1. juni på hendrix hair  avdeling pilestredet, og salget starter klokken 12:00. Jeg kan ikke snakke på vegne av de andre men jeg kommer til å selge klær for priser mellom 50-250 kr, og inntektene fra mine plagg går til regnskogsfondet og dyrebeskyttelsen norge. Håper noen av dere får mulighet til å komme, skal selge nesten alt jeg har!

Nyhet nummer 2: Jeg har begynt å bli flinkere til å svare på kommentarer igjen, og skal bli enda flinkere i tiden som kommer! Det må være kjipt å føle at man snakker til en vegg, og jeg vil jo gjerne ha en dialog med dere så godt som det lar seg gjøre. Derfor blir det kraftig skjerpings på det! Blir forresten gang på gang sjokkert over hvor mange flotte jenter jeg har som leser bloggen. Det er så mange sterke historier der ute! 

Nyhet nummer 3 : Jeg har også lest i dagens VG hvor det sto skrevet litt kort om meg, pluss et mindre vakkert bilde av meg selv som 15åring, platinablond og mørkebrun, haha. Husker jeg ble mobbet noe sykt for det bildet på facebook! Tiden med barbiedop, ass. 

 

 

Nå skal jeg bestille mørkere trekk til sofaen av alle ting, og så blir det natta på meg. Vi snakkes i kommentarfeltet, da! ♥ 

 

styrketrening for jenter?

i samarbeid med proteinfabrikken

Styrketreningsbok for jenter kan kjøpes HER ♥ (treningsklærne er fra proteinfabrikken.no


Hva motiverer dere til å trene? Når jeg leser igjennom kommentarene deres, virker det som om jeg har veldig mange treningsglade og flinke lesere. For meg har motivasjonen stått på stedet hvil siden gymtimene på barneskolen, og sett bort fra en suksessfull sommer for noen år tilbake har treningen vært håpløs for min del. Jeg har gjort diverse øvelser på gulvet hjemme, men det er så vanskelig å bygge videre på det. Treningsglade venninner er også en mangel, og kjæresten sier “ikke faen” om jeg spør om vi kan trene sammen. Så, motivasjon trenger jeg – men det må hentes utenfra. Jeg fikk nylig en veldig inspirerende bok, og jeg som ikke engang interesserer meg for trening ble helt hekta. Jeg snakker om boka “styrketrening for jenter”, som lærer bort øvelser, men som også går dypere inn på fysikken til både gutter og jenter. Slikt elsker jeg å lese om, så nå føler jeg meg både klokere og mye mer motivert om hva som er rett, og hvor enkelt det kan være om man bare trener slik man bør! Jeg har allerede kastet meg rundt på gulvet med flere nye øvelser, og i dag var første gang på lenge hvor jeg våknet opp med treningsverk. 

Boken anbefales for alle typer jenter, både de som kan fra før av, og de som vil starte opp – men spessielt for sistenevnte kan jeg tenke meg! Også om man ikke har råd til et dyrt medlemsskap på treningsstudio, dette er en bok som lærer deg hvordan du kan trene som best hjemme i din egen stue, og hvordan du skal oppnå resultatene du selv setter deg. For meg er fokuset mye på rumpe og lår, og takket være boken har jeg nå flere nye øvelser og påbyggelser på tidligere øvelser jeg har gjort. Boken finner dere HER, og det er faktisk bare 3 eksemplarer igjen på lager! 

. . og se hva den “nye og bedre” Sophie Elise har spist for første gang? 

Jo, proteinpannekaker! Jeg laget det først bare for å sjekke smaken (som var utrolig god!), men etter å ha lest meg opp litt fant jeg ut at for meg som er vegetarianer er dette et pluss i boka. Jeg er i generell ikke i underskudd på proteiner, men det er fordi jeg passer ekstra på. Jeg har lært mye om proteiner etter å ha lest boka og funnet ut hvor viktig det er med rett mengde – ikke for mye heller, må man huske på! 

Siden jeg nå snakker om motivasjon, så kjører proteinfabrikken.no en motivasjonskampanje fram til 08. mai, hvor man får masse gode produkter på tilbud. Hele motivasjonskampanjen finner dere HER. Proteinpannekakene er en del av denne kampanjen blandt annet. Uansett, jeg er elendig på kjøkkenet og har så og si aldri rørt en stekepanne, og hadde derfor en liten skepsis på hvordan dette skulle gå. Men, det var jo så enkelt! 

Bildet over forklarer enkelt og greit hvordan det gjøres. To “scoops” med proteinpulver, 1,5 dl vann, vispe rundt og så har du to pannekaker. Pannekakene blir luftige og har god smak, for å sammenligne med vanlige pannekaker smaker disse litt mer vanilje, etter min mening. Dette kommer til å bli frokost for meg et par ganger i uken framover, bare det å stå på kjøkkenet å vite at jeg lagde noe med “mening” fikk meg til å ville hoppe i treningsskoene – jeg har jo aldri gjort noe slikt før! Her snakker vi pomes frites og sofa, ikke proteinpannekaker og trening. Men jeg liker det! HER får dere link til pannekakene jeg snakker om. 


Motivasjonskampanjen jeg snakker om har også masse betakaroten til nedsatt pris HER og diettproteinpulver HER, for å nevne noe. Betakaroten er nesten på halv pris!

Så, hva er deres motivasjon til å trene? Kanskje vi kan motivere hverandre litt framover! 

disneyprinsesse

jumpsuit fra sheinside.com


Hei dere! Jeg kom akkurat hjem fra beths beatuy, med helt perfekte øyevipper. Jeg føler meg som en barbie / disneyprinsesse, og det uten sminke på! ;) Dette har nå blitt “min” salong i oslo, og det er andre gang jeg besøker dem for å sette på 7D-vipper. Og om dere har muligheten bør dere virkelig vurdere den samme behandlingen! Jeg har hatt vippeextensions i over ett år, og prøvde for første gang 7D vipper for en måned siden. Det var bra da også, men denne gang, som jeg har etterfylt, ble det virkelig fantastisk! Det er første gang jeg har fått den “wow-faktoren” når jeg fikk se meg i speilet, vanligvis har jeg alltid tenkt at jeg gjerne skulle hatt litt mer for pengene. Men ikke nå! Jeg kunne ikke ha drømt om å ta på mascara engang, jeg vil ikke gjøre noe som kan ødelegge disse vippene. 

 

(Jeg har på meg lilla øyenskygge, det er altså ikke en øyebettenselse, haha. Siste gang med lilla skygge på en stund!) 

 


 

Konseptet med 7D-vipper er at man får 7 vippeextensions per naturlig vippl, istedenfor 3 stk som jeg tror er normalt for vanlige vippeextensions. Jeg har 14 mm ytterst, 13 mm rundt midten og 11 mm innerst mot øyet – 14 mm er altså det lengste man kan velge, og for meg er det jo lengre, jo bedre. Så om dere er interessert i en lik behandling må dere gjerne trykke inn på beths.no for å sjekke ut hva de kan tilby. Jeg personlig skal faktsik tilbake i morgen for å forme og farge brynene mine, 


Hva synes dere? Fint eller litt for mye? 

(the bigger, the better mener jeg) 

en perfekt meg

Kanskje noen av dere klarer å se hvilke endringer som er gjort? Det er faktisk ganske mange, selv om forskjellen ikke ble så utrolig stor. Toppen er fra sheinside.com! 

Da jeg gikk i andre klasse på videregående skole skulle vi lære oss å bruke photoshop, og man trenger vel neppe være hjernekirurg for å tenke ut hva jeg gjorde disse timene. Man kan jo endre hele virkeligheten med photoshop, så for meg som drømte meg bort til silikon ble det svære pupper, bleket hår og store lepper ;)  Men etter disse timene har jeg ikke rørt programmet igjen, men så tenkte jeg – hva om jeg prøver å skape min “drømmeversjon” av meg selv? 

Jeg lurer sånn på hva det er for oss mennesker, som avgjør om ett annet menneske er vakkert eller ikke. For alt i alt, perfeksjon kommer an på øyet som ser. Men hvorfor ser de fleste det samme?


Jeg er faktisk seriøst. Er det noen formel på hvorfor noen blir regnet som penere enn andre – hva gjør at mennesker tiltrekkes av f.eks store øyne, liten nese, store lepper og fin hud? Er det innstinkt på noen måte? Dette har irritert meg i noen år nå, så et svar hadde vært ypperlig! 


tilbake til fortiden

reklame
Er det en type form for selvspinelse jeg personlig bedriver, må det være å se på gamle bilder av meg selv. Visste dere at mennesker automatisk ser på ting i fortiden som mye bedre enn hva de egentlig var? Jeg har brukt en time på å se i bloggarkivet fra 2012, bildet over er fra desember. For det første var det en utrolig morsom tid, jeg og venninne mine var masse ute, jeg gjorde det bra på skolen og ikke minst – se hvor jævlig fresh jeg så ut, haha. Fin sminke, fint hår og ikke minst så brun. . Slik vil jeg være igjen, tenkte jeg så klart. Men hvor skal man starte? Med brunfargen kanskje? Vel, jeg vet jeg blir kicket av blogg.no om jeg starter på melanotan så det går ikke. . Jeg måtte på dypdykk i arkivet for å huske på hva jeg brukte av produkter da, eller om jeg rett og slett bare hadde redigert meg. . Men nei, her var det faktsik selvbruning!

 

 

Her ser dere et ganske så usminket bilde av meg – forstår at det må bli siste gang på en stund, bloggen blir jo fullstappet av litt for naturlige innlegg her, haha. Men nei, for å komme til poenget. Jeg bestemte meg for at ” i dag er den første dagen i mitt nye liv”, og om man er en rosablogger ( også kjent som overfladisk halvhjerne) er første steget å bli brunere. Selvbruning kan være utrolig fint om man bare gjør det rett, selv om utrolig mange ser ut til å gå i fella og blir orange med flekker. Det viktigste for meg er alltids ansiktet, om man først blir flekette der er det nærmest umulig å skjule, i tillegg ser sminken helt feil ut.

 

 

Første steg i prosessen er at huden skal være helt ren før selvbruningen kommer på. Det er greit med sminkefjerner, men jeg personlig liker å gi huden en ekstra behandling før selvbruneren sprayes på. Denne gangen valgte jeg ikke dårligere enn ansiktsmasken som ble kåret til “the best mask in the world” på Elle international beauty awards – GLAMGLOW youthmud! Den skal være som en 10 minutters profesjonell ansiktsbehandling på boks, og huden min var ble iallfall fresh – og selvbruningen sitter da mye finere på. 

 

 

Så, til det viktigste i innlegget. Selvbruneren! Sunspa chocolate er den jeg brukte både idag, desember 2012, sommeren 2012 og utallige flere ganger, men det tok litt stopp før russetiden og etter det ble selvbruneren bare glemt. Jeg hadde egentlig tenkt til å lage en video med hele prosessen, men fotballfrue bruker akkurat samme og har laget en veldig fin video på det HER som dere kan sjekke ut. Men litt klarer jeg å fortelle dere, selv om en selvbruner er en selvbruner og det finnes grenser på hvor langt jeg kan ta det, hehe. Den er iallfall veldig, veldig bra!

 

Mulig jeg ble en smule freshere enn det jeg var helt uten sminke? Her har jeg faktisk bare på meg litt lett pudder, ansiktet fikk en veldig fin farge. Jeg har også tatt en runde med sprayen over ben og armer, til og med det fikk resultater. SUNSPA chocolate er mørkere enn den originale fra sunspa, og er også min favoritt. Jeg har prøvd flere av dem, men jeg liker at fargen skal se dyp og naturlig ut, framfor en “lett glød” som noen helst vil ha – hver sin smmak!

 

Dette er en sprayselvbruning som ikke flekker overhode, den lukter ingenting og den etterlater ikke merker på klær eller sengetøy. Det er utrolig viktig for meg ettersom jeg har en kjæreste som spyr av slike ting, han takler ikke lukten av selvbruning og jeg får høre det i flere uker om jeg låner ett plagg og etterlater spor av sminke på. Så, til dere kjærestejenter – dette er sprayen å gå for! Jeg har hørt flere historier fra venniner som har hatt one night stands og våknet opp med tidenes angst fordi det hvite sengetrekket har brune flekker på seg. Hehe, litt morsomt, men som sagt trenger ikke det å skje. 

 

 

Så, siste del av hele selvbruningsfasen var å gå ut i hagen, ta ett kleint bilde med selvbruneren og oppfordre dere til å kjøpe samme. Hehe! Nei, men jeg mener det – SUNSPA tester ikke på dyr på toppen av det hele, og det gjør de aller fleste selvbrunerne man får kjøpt i kjedebutikker. Jeg har selv gått i fella så alt for ofte, man tar bare med seg produktene uten å tenke helt over det. Men jeg prøver å bli bedre hver dag, og håper alle tenker over det også! SUNSPA koster 269 kr og kan kjøpes HER –  en boks varer for meg i rundt 2-3 måneder, når jeg har brukt selvbruneren to eller tre ganger per uke. Sprayen får full effekt etter 8 timer, men man kan se tydelige resultater med en gang.

Jeg har en rabattkode til dere også! Koden “SEGLØD” gir 20% rabatt på hele sunspa serien (HER er alle produktene) og 20% på GLAMGLOW HER – tilbudet varer til 2. mai! 
Har noen av dere prøvd SUNSPA før, eller har dere kanskje en annen favoritt? Husker jeg elsket den fra dove da jeg var fjortiz, orange og full av flekker som jeg var. 

alt man trenger

reklamelenker nelly

All I need 

Jeg har det så utrolig gøy – livet her nede føles til nå litt som en ferie. Herregud, vi drar jo til Tunisia om ikke lenge, men vi trenger jo ikke ferie. Det må nesten bli litt kjedelig her først, tenker jeg. 

Tskjorte fra sheinside.com / jakke gammel fra h&m barneavdelingen / bukse fra carpediiem.no 

. . man kan jo ikke bare ha det gøy heller! Søndag er fast dag for vask av klærne, og jeg passer godt i tøykurven sånn ellers. Det bildet her ser bare merkelig ut. 

Men ikke lenge etter ble det grilling i parken med noen venner. Perfekt sommerdag, som bare måtte nytes før kulden kommer i løpet av uken. 

Tatoveringen. Blir varm i hjertet hver gang jeg ser den på hånden hans. 

Topp fra choies.com

 


 

Som dere sikkert skjønner lever jeg livets glade dager! Gode venner, god mat, godt vær og god kjæreste. Og fin musikk, da! Bare hør sangen jeg la ut øverst og drøm dere bort litt.

Dere er en gjeng fine og flotte mennesker som gir meg så mange gode ord, men jeg er utrolig lei av å ikke føle jeg kan legge ut bilder av de jeg har i livet mitt, uten at de også skal få kritikk. Ta kjæresten min, for eksempel. Han er utrolig snill og hjelper meg med alt jeg trenger hjelp til med bloggen, og en gang i blandt vil jeg legge ut bilder av han også. At det skal komme masse stygge kommentarer da som går på han, som dere overhode ikke kjenner, blir så trist. Det skaper så dårlig stemning, ikke for han, men for meg. Da føler jeg at det er min feil. Etter min mening er han den fineste personen på jord, på alle måter, og den sterkeste jeg vet om – beundrer han masse for alt han har vært igjennom, og for den personen han er i dag. 

 


 

Det blir en rolig søndagskveld for meg nå, skal begynne å planlegge hva jeg må gjøre framover med utseendet mitt, haha. Jeg er så forbanna leeei. Vil være barbie og fin igjen. Kjempebrun, fint hår, fine klær, vipper og restylane. Gi meg, gi meg . . Jeg får starte med litt shopping, iallfall., Har ikke handlet hos nelly på 14 dager nå *krise*. Haha. .

1. Blå bikini HER / 2. Solbriller HER / 3. Elsket denne kjolen! Svart er min favorittfarge på kjoler, og at det strutter litt ut og ikke er helt tettsittende er perfekt for min kroppsfasong. HER kan den kjøpes!

1. Grønn jakke HER / 2. Solbriller HER 

Vi snakkes litt senere! 

 

ingen er perfekte

i samarbeid med blivakker.no 

Jeg forstår godt at flere bloggere velger å framstå som mer perfekte enn de egentlig er. Om man blir kjent blogger er du plutselig en merkevare, man skal selge både seg selv og produkter – og hvem vil vel kjøpe samme produkter som hun der halvfeite med kviser? Det er en hard sannhet, men slik er det. Man tiltrekkes av det perfekte, det man så gjerne vil oppnå selv. Men jeg er lei av det. Her får dere se bilder av lårene mine. Strekkmerkene mine. Til tross for disse, som dekker store deler av både forsiden og baksiden av lårene mine, har jeg fått være på forsiden av FHM to ganger, jeg får uanset høre at jeg har “drømmekroppen” og jeg har en kjæreste som elsker meg. Det er noen få streker. Det betyr så utrolig lite. 

Men er det noen som vet hvordan det er å grue seg til å ligge på stranden om sommeren, så er det faktisk meg. Jeg har som dere nå vet disse strekkmerkene, og tidligere var jeg plaget av cellulitter også. Jeg er i tillegg til dette ganske dårlig på å komme inn i rutiner, så for meg å bruke en krem 4 ganger om dagen eller dra på behandling annen hver uke så jeg på som uaktuelt. Man skal ikke gjøre om på hele livet sitt bare fordi man har noen små skavanker, derfor vil jeg gjerne anbefale denne kremen fra fat girl slim. Jeg lyver ikke når jeg sier at det jeg hadde av synlige cellulitter ble så godt som fjernet, i kombinasjon av denne, massering og en liten skrubb i dusjen. Jeg setter den bare ved nattbordet, så er den ikke så alt for vanskelig å huske på – i tillegg strammer den opp huden og virker beroligende og kan bidra til bedre nattesøvn – det merket ikke jeg, men hvem vet? Kanskje det funker på noen, men den har mange andre positive sider!

Om noen skulle være interesserte, kan den bestilles HER 

 Og ja, for å ikke glemme denne huden min, da. Det tok meg en del tid med oppmanning før jeg turte å legge ut bilde av alle arrene og kvisene jeg sliter med, men det var verdt det når jeg fikk høre deres respons. Det er så viktig at de som er forbilder kan gå fram å vise at man kan få til alt man vil, uansett om man har noen teite kviser eller ikke! Jeg har akseptert at huden min er som den er, og jeg gjør heller mitt beste for å behandle den bra her og nå.

En stor del av det å behandle huden rett, handler om å velge riktig sminke. Fet foundation og tungt pudder kan gjøre slik at huden blir forverret, og i mitt tilfelle var det absolutt slik. Men hva skal man gjøre? De beste tingene koster som regel mest, og jeg er – tro det eller ei – ekstremt opptatt av å være forsiktig med penger. Men nå har jeg begynt å bruke Bare Escentuals Foundation, som er ett pudder, men dekker som en foundation. Under kan dere se et helt uredigert bilde av meg, hvor jeg ikke har sminket huden med noe annet. 

Man kan så vidt se urenhetene, som jeg vanligvis bruker hundre år på å dekke over. Og det kjennes ikke at man har på seg sminke – jeg lover! Det er det beste av alt. Jeg føler meg ikke fet i ansiktet, dere kjenner sikkert følelsen? Når det nesten klør på grunn av all foundationen man tar på seg. . Nei, bare escentuals har kommet for å bli i sminkevesken min, rart jeg ikke har testet dette før! Har hørt rykter om at den holder ganske lenge også? Jeg bruker iallfall veldig lite av gangen og er strålende fornøyd, så forhåpentligvis kan jeg ha den ut året. 

Jeg har fargen medium beige, og den passer perfekt for meg. Jeg leste faktisk at den er tilapsset å dekke blandt annet arr, det må nok være derfor jeg liker den så godt. Fargen er også veldig fin, den ser ikke ut som ett lag med sminke men mer som lett, naturlig makeup. Anbefales! Dere må bare vite at jeg har prøvd så mye sminke og får ofte nye produkter, veldig få kommer igjennom “nåløyet” og blir skrevet om på bloggen. Denne har dere jo sikkert hørt om fra før av, men nå har dere hørt det fra meg også – den funker! Bare Escentuals kan kjøpes HER 


Vi må huske på at ingen er perfekte, og at de aller fleste har sitt å slite med. Men hva med om vi bare kan si – hva så? Vi må lære oss å gi litt mer faen, og heller jobbe med det vi har for å bli den beste av oss selv.

Og jeg har også en rabattkode til dere søte lesere! Bruk SophiEliseApril og få 15% på alle fullprisvarer hos blivakker.no 🙂 Koden er aktiv fram til tirsdag, og gjelder en gang per kunde. Happy shopping!