rosablogg-gjengen

På bildene over ser dere dagens jobb, eller iallfall en smakebit av det! Kommer på tv i september, og jeg vil så klart gi dere en nærmere beskjed slik at dere kan skru på skjermen 🙂 Det var iallfall veldig gøy, og jeg fikk være litt skuespiller for første gang, selv om rollen var meg selv, men en veldig “på kanten” versjon. Dette var gøy!

Ellers sitter jeg og tenker litt på hvordan bloggen min skal være. Jeg ønsker jo å dele av hverdagen min så mye som mulig, men hverdagen min er et virvarr av “dette er hemmelig / kan ikke si noe før til høsten / kan ikke blogge om dette”, og da blir det litt vanskelig. Jeg elsker det jeg gjør og vil blogge så bra som mulig, men ettersom jeg er en hverdagsblogg og heller ikke en moteblogg eller treningsblogg blir det noen ganger litt vanskelig å forholde seg til. Kanskje mer personlige innlegg..? Eller blir det også for mye? Er det mest gøy å lese om hverdag, eller tankene mine? Ah, det er vanskelig.. Jeg får gruble litt videre, og heller prøve å sette opp en plan på hvordan jeg skal gjøre ting.

Men en tanke hadde jeg iallfall, som var litt mer spesifik! Hva med liveshow en gang i uken til en fast tid? Hadde det vært gøy? Så har vi alle et tidspunkt og en dag å forholde oss til, slik at flere kan følge med!

den viktigste tiden

Tuuusen takk for et veldig morsomt liveshow igår! Selv om det kan bli litt tekniske problemer i starten, så er det tusen ganger morsommere å kjøre spørsmålsrunde på den måten enn vanlig, synes nå jeg.


deler av innlegget er reklame

 

Jeg starter dagen på denne måten – en god lunsj og siste utgave av DET NYE. Det er så alt for sjeldent man bare kobler av og setter seg ned uten masse forstyrrelser fra sosiale medier, og for meg har den tiden av måneden hvor jeg får et nytt magasin i posten blitt en viktig del av min egentid. Jeg har skrevet før at DET NYE er min favoritt, og det står jeg ved enda. Ikke bare er magasinet fullt av inspirasjon for den som elsker mote, det siste innen musikk, film, reiser og intervjuer, men magasinet inneholder også oppskrifter, trening og svar fra psykologer. Jeg lærer masse av å lese dette bladet!

Nå kan du få et kjempetilbud på bladet med 3 utgaver av DET NYE pluss et komplett øyenbrynskit fra makeup mekka for kun 149 kr -! Dette har normalt en verdi på 557 kr, så dette er et vanvittig bra tilbud. Tommel opp!

 

Jeg hadde aldri prøvd brynsettet fra makeup mekka tidligere, men etter å ha mottat det nå har det blitt en favoritt som til og med danker ut anastacia beverly hills som var min store favoritt. Du finner tilbudet ved å klikke deg inn her.

.. Og vet dere hva? Jeg fikk til og med litt ekstra treningsboost av å lese bladet! Så nå er treningsklærne på, og jeg er klar for gymmen 🙂 Det er så godt å ha motivasjonen på plass, og ikke minst begynner rumpa å ta sånn smått form, hehe.

å sminke leppene større

Jeg har akkurat holdt på med å lage en liten video av hvordan jeg sminker leppene større! Jeg er ikke så god på redigering, så jeg må prøve å klippe meg litt fram og se hva som skjer. Håper jeg får til og at den er verdt å legge ut etervhert, haha! Hadde vært gøy å kunne dele litt skjønnhetstips med dere etterhvert på youtube, selv om jeg ikke er noen proff.

Kanskje noen av dere kan tipse meg om et bra redieringsprogram for video? Akkurat nå bruker jeg bare iMovie på macen, og trenger noe nytt.


 

Ps: det blir liveshow i kveld 🙂 Kjører igang etter 22, og gir dere beskjed både her og på IG.

skal jeg ha liveshow ikveld?

Hei folkens! Jeg har masse å gjøre, og jeg vet at det er driiitkjedelig å lese bloggen til noen som stresser rundt. Det beste var jo den tiden hvor jeg ikke hadde et liv og kunne blogge om absolutt hva, når som helst. Men! Jeg elsker det jeg driver med, og jeg elsker (eller er veldig glad i) dere, så derfor tenker jeg vi gjør noe morsomt her ikveld. Hvordan høres et liveshow ut? Altså at dere stiller spørsmål til meg og jeg svarer på webkamera? En live spørsmålsrunde med andre ord!

Om dere vil det, så kommenter gjerne JA i dette innlegget med forslag om tidspunkt vi kan kjøre igang på! Jeg tenker rundt 22, men det er kanskje for sent..? Jeg føler det er en bra tid for da er man ikke så opptatt med alt mulig annet slik at så mange som mulig får stille spørsmål.

la oss snakke om bad boys

Jeg har hørt, lest, blitt fortalt og ikke minst fortalt samme regla til meg selv tusen ganger – jenter liker badboys. Kanskje for å unnskylde sin egen dårlige dømmekraft opp igjennom, ikke vet jeg. Om noen la en tegnestift på stolen til læreren i tredje klasse, så var jeg der med bankende hjerte og svette hender før man rakk å si “drittunge”. Gutten som sloss på fest, jeg sa “fy skam” til venninner men innerst inne tenkte jeg et og annet som ikke skal skrives igjen her – da blir vel denne bloggen merket for upassende innhold igjen. Og jeg er ganske sikker på at samtlige i jentegjengen tenkte det samme. Og her sitter vi, gang på gang med jentegjengen og klager på “hvorfor er alle gutter idioiter?” mens vi hulker og skriker. Gutter er ikke idioter. Vi er.

For de fleste av oss liker vel ikke egentlig bad-boys, gjør vi vel? Vi liker tanken på å kunne temme en av dem. Å få høre “åja, han var jo sånn og sånn før, men nå er han så snill mot deg” samtidig som du står og soler deg i glansen og tenker at du er jenta han forandret seg for. Du er ikke som alle de jentene han hadde sex med før deg som ble en one night stand. Du er ikke bruk-og-kast. Du er jenta som endret han. Jeg har sett så tydelig at jenter finner seg i mye mindre fra de typisk “snille” gutta enn de slemme gutta. Hvorfor er det sånn? Blir terskelen mye lavere om du tenker “ah, men han var jo så mye verre før?”.

Hvilken gutt i denne verden går inn i et forhold med en jente i håp om å endre alt som finnes ved henne? Ikke vet jeg, men det høres jo helt forjævlig slitsomt ut spør du meg. Om du i bunn og grunn ikke vil ha en kjæreste som fester masse, som får oppmerksomhet fra jenter og som fra og som ikke er redd for en slosskamp, så burde du ikke bli sammen med en slik heller. Om en gutt mente du var en idiot som festet med jentene dine, om han mente du var jævlig som får oppmerksomhet eller hva det nå måtte være, så hade du sikkert tenkt “hvorfor i alle dager ble han sammen med meg da?”. Ja, hvorfor i all verden?

Det er ingenting galt i å genuint ville ha en gutt som ikke er helt “rett”. Jeg er heller ikke akkurat svigermors drøm, og jeg har vanskelig for å forstå hvorfor en gutt skulle ønske å bli sammen med meg for å “temme” meg. Jeg har aldri hørt en gutt snakke om en jente som løper på byen og knuller ned enhver mann hun finner at “hun vil jeg ha fordi jeg vil være gutten hun holdt seg til, og så skal jeg endre henne”. Jenter sier ikke dette høyt, men mange mener det nok . Jeg tror ikke det er en bra måte å starte et forhold på. Man går inn i forhold og er klar over fra dag en at “om han bare ender denne tingen, og denne tingen, og denne og en million ting, da er jeg fornøyd”. Men nei, da bør du heller bare snu deg om å bli sammen med en helt annen gutt istedenfor, tenker jeg. Eller kanskje være alene, som nok ikke er så ille det heller.

Man kan så klart ikke kontrollere hvem man liker og hvorfor man gjør det, men det virker som om flere jenter tror det er kult å like en farlig gutt. Alle sangene har jo tekster om det, liksom. Det er ikke kult å bli såret, og det er ikke kult å være sammen med noen som ikke behandler deg bra, eller som ikke kan ta imot deg om du faller. Uansett hvor mange quotes du finner som passer din situasjon, så er det ikke bra. Jeg er selv en person som er avhengig av å være litt “på kanten”, desverre, og må ha en gutt jeg ikke klarer å plassere 100%. Men jeg vet det, og prøver heller ikke å endre noe på det, for da hadde jeg som jeg helt ærlig vet selv – kjedet meg ihjel. Men vi vet alle at det er så vanskelig å finne en bad boy som er en god mann, men de er virkelig de beste. Er de ikke?

Det finnes faktisk en gutt der ute som er helt perfekt for deg. En gutt, eller en mann, som er bra på pairet eller feil på papiret, så lenge DU vet hva du vil ha. Den lille tingen som irriterer deg nå, vil irritere deg enda mer mer om en måned og ikke minst om flere år. Så klart finnes det ingen som er perfekt og i alle forhold er det litt drakamp nå og da for å finne ut hvordan man skal balansere seg i forhold til den andre. Vi er alle ulike, og vi har ulike behov – men du kjøper ikke en stein om du egentlig vil ha en diamant fordi om du bare totalt endrer på alt blir den som du vil. Da går man heller rett på the real deal.

ps: dette innlegget kan man ikke kommentere, kun presse like på.

vinn tur til Barcelona med shai!

Takk for fine kommentarer og tilbakemeldinger etter intevjuet mitt på NRK igår! 🙂 Det gjør meg veldig glad, og det var veldig koselig å se fine Harstad på tv. Dere kan se sendingen her, og jeg er på rett etter Silje Nergaard! Nå har jeg akkurat pakket kofferten min sånn smått, skrevet et innlegg til dere som er lagret i utkast og gjør meg klar for min reise hjem mot oslo. Men først, en liten anbefalning!


 

annonse


 

Hehe, hva skal dette lekre bildet illustrere, mon tro? Jo, nybarberte bein! For meg er det veldig viktig året rundt å være barbert, rett og slett fordi jeg føler meg så mye freshere da. Men jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har stått i dusjen med dårlige barberblader, Robin sin barberhøvel (sorry) eller ingen barberhøvel overhodet fordi jeg er så dårlig på å huske å handle inn slike ting. Det, og sminkeservietter er noe jeg alltid glemmer..

Men nå, derimot! Nå har jeg begynt å få Shai i posten i et nytt format kalt ShaiBox, og med i pakken kommer ekstra barberblader, shavingkrem og sminkeservietter. Hvor bra er ikke det? Og alt dette koster kun 99 kr -, i tillegg får du faktura med pakken når du mottar den i postkassen, så du trenger ikke tenke på betalingen når du bestiller. Du kan lese mer på hjemmesiden her, men om du bestiller din første pakke er du automatisk med i trekningen av en tur for to til Barcelona, med 1000 euro i lommepenger. Det er en premie jeg virkelig håper jeg kunne ha vunnet selv, for Barcelona er en fantastisk by!

Shaibox er også helt perfekt å ha med seg på ferie, jeg elsker den! I tillegg er det faktisk en veldig bra høvel 🙂

Dere kan som sagt bestille Shai her for 99 kr -, og så krysser jeg fingrene for at noen av mine lesere vinner en tur <3

filming idag!

Hei fininger! Nå er jeg på plass i Harstad, og ikveld skal jeg være gjest på sommeråpent hos NRK 🙂 Jeg har allerede vært på båten deres en liten tur for å gjøre noen opptak, og nå er jeg hjemme og venter på å dra tilbake igjen, haha.. TV tar sinnsykt lang tid, men gøy er det! På bildene under ser dere meg og Sofie som jeg møtte på NRK-båten, noen av dere kjenner henne kanskje igjen fra hotel cæsar? Veldig søt jente iallfall!

Det er gøy å kunne vise fram den fine byen min, selv om været ikke overasskende er litt halvveis idag, haha. Men hva gjør vel det? Ingenting! Jeg og jentene skal nemlig ta på oss høye hæler og feste natten lang, jeg har lovet meg selv og alle andre om å være med på nash for en gangs skyld. Jeg satser på en helt sinnsyk kveld! Jeg har ikke blogget så mye de siste dagene fordi jeg har ønsket å være sammen med mine beste venner og ta igjen litt tapt tid, som dere sikkert forstår.. Det var virkelig godt å være hjemme, igjen, haha. Har jo blitt mange turer hit i det siste!


 
(annonselenke) Skoene jeg har på meg er fra nly shoes / tightsen er flere år gammel

Om dere vil se meg på tv, skru på skjermen mellom 21:30-22:30. Klem!

sett pris på hver dag

Idag har det vært tut og kjør, rykk og napp, slag i slag og alle andre ordtak jeg kan komme på for å fortelle dere at dagen har vært travel. Eller, det har jo bare vært trening, et intervju med vgtv (endelig fikk vi gjort 70 spørsmål uten noe feil!), rydding, pakking og nå er jeg på gardermoen på vei til Harstad for helgen. Jeg har vel egentlig bare hatt det “travelt” fordi jeg ble helt slått ut av en hendelse som skjedde tidligere idag, haha. Jeg skulle lage meg mat, og mens jeg spiste så jeg litt halvt på tv-skjermen. Idet jeg skulle ta en bit av pastaen min ser jeg ned på gaffelen som er 1 cm unna munnen min og oppdager den ekleste billa jeg har sett i hele mitt liv, på vei rett inn i gapet mitt. Jeg kastet gaffelen over hele stua og brakk meg lenge etterpå, jeg spiste nesten den største billa jeg har sett i mitt liv, haha. Og så fikk jeg dårlig samvittighet for å ha kastet den lille stakkaren over hele stua, men det er vel bedre enn å bli spist.. Jeg brukte sikkert en time på å samle meg etterpå, det er nå 6 timer siden og jeg turte nettopp å spise igjen. Så ja, der har dere en liten historie fra hverdagen min…

Her har dere meg og billa jeg nesten spiste. Den var svær, 2 meter høy!  Neida, dette er Morten fra vg-tv som intervjuet meg idag, og har intervjuet meg flere ganger før. Blandt annet den gangen jeg var drita på gullruten og svarte “jada, mye drugs” på hvordan det er å bo i Oslo, haha. Dårligste spøken jeg har dratt i mitt liv, og jeg har sagt mye rart. Morten kalte forresten en selfie for “selfisen” idag så der har vi et nytt ord. Og ryktene på min instagram er nå at jeg og Morten dater.. Fra en som ryktes å være homo, til en som faktisk er homo. Thats how I date!


 

Jeg leste nettopp om terrorhandlingene i Sousse, Tunisia.. Det er forferdelig, og føles på en måte så nært ettersom jeg var på nabohotellet i 2013. Det er 114 nordmenn i området, og jeg synes vi skal sende noen ekstra tanker til alle som er berørte av terroren idag, selv om tanker ikke hjelper så mye. Sett pris på hver dag!

gjør det jeg elsker

Gode nyheter for min del, jeg fikk tilbake telefonen min idag! Den var på ringen kino, jeg hadde glemt den igår da vi så entourage :) Den filmen var forresten ganske grei, så om dere tenker dere på kino er det en safe film å gå for. Ellers så vi “whiplash” hjemme for noen dager siden, den anbefales på det varmeste!

Jeg har hatt en fin dag, som jeg startet på beauty house. Jeg fikset vipper og bryn, jeg går alltid hit så da sier det seg selv at jeg er fornøyd! Jeg rakk ikke å fikse neglene slik som først avtalt, men jeg måtte bare knipse et bilde av Amanda sine.. Hun fikser alltid mine negler, og jeg må bare ha akkurat like som henne neste gang. Disse er så fine!

Etter litt rask avslappning hjemme dro jeg for å filme litt – dette kommer ikke på tv før til neste år, og som vanlig får jeg ikke røpe hva det er, men det er noe dere kommer til å bli veldig glad for :)  Jeg har jo blitt ganske vandt til å filme ukentlig over et par år, så å ikke ha gjort det på en stund har vært som en slags ferie. Men det er godt å få gjøre noe jeg trives veldig med igjen, og jeg vet at tv er hva jeg vil holde på med så lenge jeg har mulighet.playsuiten finner dere her (annonselenke)

I kveld reiser Robin til Sverige, jeg skulle egentlig ha vært med, men jeg blir nødt til å reise mot Harstad over helgen for å spille inn tv med NRK. Tror faktisk aldri jeg har vært på NRK (bortsett fra nyhetene) så da er dette litt ekstra spennende for meg. Håper Harstad klarer å by på fit vær, for en forandring! Ikveld skal vi rydde leiligheten og spise asiatisk, være litt ekstra “ilammi” siden vi skal være fra hverandre i helgen. Håpe dere har det fint!