it’s all about the ass

Jeg har en utrolig fin venninne som heter Klaudia – kanskje dere kjenner henne fra denne månedens forside av FHM? Uansett, så er hun nå en av månedskandidatene for å bli årets Brun og Blid modell. Hun fortjener virkelig dette, fordi jeg vet hvor høyt hun ønsker å være modell, men viktigst av alt var en samtale mellom oss slik nå nettopp (vi snakker på engelsk, hun er norsk/polsk og synes samtalene går best slik)

Klaudia : if I win this, I will take you on a crazy holiday with a lot of shopping!
Meg : if you win that shit you better buy me the butt-implants we talked about
Klaudia : DEAL! 

Så ja – om dere stemmer på Klaudia får dere en god dose underholdning på kjøpet, det kan jeg love dere – fra min side, hehe :) Jeg krysser fingrene (og rumpa). HER kan dere stemme på Klaudia, så blir kanskje dette meg i løpet av året:

Statigram ? Instagram webviewer

Dee | iOfbeholder - We Define Beauty | Page 2

 nicki minaj | via Tumblr

(Dette kalles ikke fitspo og squats men god gammeldags silikon i ræva).

Skriv gjerne en kommentar om dere gjør det også, med instagrammen deres! Så går jeg og følger ett par stk i løpet av kvelden (er jo en del som vil jeg skal følge dem på instagram av en eller annen grunn, så hvorfor ikke  

care her og der

Topp og skjorte fra sheinside / bukse fra nelly HER / sko fra nelly HER / smykker og veske fra befresh.no  (reklamelenke nelly)


Hei dere! Spennede å lese igjennom kommentarene etter VG-TV innslaget. Alt jeg kan si er, jeg går aldri inn for å være noe når jeg skal filme. Har jeg en dårlig dag, så orker jeg ikke å framstå som en solstråle bare fordi vi skal filme. Jeg kan kanskje komme fram som litt care og sur, men hva skal man si? Jeg synes det er gøy å holde på med, og er såklart dødstakknemlig for alt jeg får være med på! Men, når man sitter der og føler seg stygg, har kviser og vet hvilke kommentarer som vil tikke inn, er det ikke alltid like kult. Jeg personlig foretrekker å se mennesker på tv som faktisk viser personligheten, uten å bare sitte å smile og fokusere på å se søt ut. Jeg vil mye heller bli framstilt som eventuelt care og “ekte”, en påtatt og unaturlig på kamera. Eller kanskje dere er uenige? Og nok en gang har jeg vanskelig med å forstå at jeg kan bli stemplet som utseendefiksert, når enkelte får seg til å pirke på de sykeste “feilene* ved meg selv som jeg ikke var klar over ergang. Er det rart man blir gal? 

Siste dag i huset hjemme i Harstad, så jeg hadde to venninner over for å spise vegetarpizza og kose oss. Oppdateringen kom derfor litt senere enn først planlagt, fordi jeg ikke er så fan av å blogge når noen henger bak pc-skjermen og studerer alt jeg skriver, haha. Føler alltid ett ekstra press på å være morsom skjønner dere! Vel, nå må jeg sove. Opp dødstidlig imorgen, fly til oslo, og så starter mitt nye liv, woho! 

Meg og Stine. Jeg kommer til å savne deg! Ingen får meg til å bli like irritert, eller å le like mye som du gjør. True love! 

med på VG-TV

For ett par uker siden var VG-TV og filmet hjemme hos meg til ett innslag kalt “Gunnhild hjelper deg”. Det gikk altså ut på at Gunnhild kom hjem til meg og skulle hjelpe meg med hva jeg nå enn måtte trenge, og ettersom jeg er blogger var valget ganske naturlig – bloggbilder!  Setter utrolig stor pris på at jeg får være med på slike ting, elsker å filme og holde på med TV :)

Så da er spørsmålet hva dere synes? Kanskje noen begynte å savne bloggerne litt? 

timing

reklamelenker nelly 

Dagens. Topp fra sheinside.com / skjørt fra nelly HER 


I dag er det bare “one of those days”. Det er vinter igjen med masse ekkel, våt snø og jeg hadde på meg joggesko. Jeg knuste pudderet mitt. Finner ikke laderen til mobilen. Floker i håret. Netflixen min funker ikke. Og dette måtte altså være dagen jeg bestemte meg for å begynne med en sunn livsstil, haha. Det er ingenting som frister mer nå enn å legge seg ned i sengen med en svær pose smågodt, men det gjorde jeg igår, og fra nå av skal slike hendelser skje mer og mer sjeldent. Jeg går bare rundt i huset idag, og da er det ekstremt vanskelig å ikke åpne godteriskapet – derfor spør jeg dere, noen som har noe sunt og godt å anbefale? Det må gjerne smake litt søtt, jeg blir ikke kvitt godterisuget! Takk på forhånd  


Jeg bestilte også litt smått på Nelly i kveld, for første gang til min nye adresse i oslo! Det føltes veldig bra, og forhåpentligvis slipper jeg å vente så alt for lenge på denne pakken også. Vet ikke hvor lang leveringstidene fra nelly er, når man skal få pakken i oslo? Tipper rundt 2 dager, har en venninne som bor i Bergen og hun sier det tar veldig kort tid å motta pakker dit iallfall. Satser på det beste, vil ha med meg litt av klærne til Portugal om en uke :) 

Bukse med leopardprint koster 199 kr HER / Svart jumpsuit koster 399 kr HER / Hvit topp 319 kr HER 

Blå genser koster 199 kr HER / Shorts koster 279 kr HER / Fantasy-topp koster 199 kr HER 

 I morgen er det min siste dag i Harstad! Skummelt, og jeg har masse nerver før flyttingen. . Håper jeg har gjort rett valg med alt. 

rare historiske bilder

 Det er rart å tenke på at hendelsene på bildene under faktisk kan ha blitt fanget av ett kamera, og at det har skjedd i såpass “ny” tid. Men samfunnet har virkelig endret seg de siste årene, og for bare 100, 70 og til og med 50 år siden var hverdagen ganske annerledes. Her om dagen kom jeg over en del bilder som representerer dette ganske godt, og jeg vil gjerne dele dem videre med dere! Bare se for dere hvordan våre bilder kommer til å se ut for en framtidlig generasjon. 

Så her kommer det – rare bilder med virkelige hendelser! 

01-Woman-With-A-Gas-Resistant-Pram-England-1938

En kvinne tar barnet sitt med på trilletur i en gas-sikker barnevogn.

29-Mother-hides-her-face-in-shame-after-putting-her-children-up-for-sale-Chicago-1948-1

En kvinne skjuler ansiktet sitt etter å ha satt de 4 barna hennes for salg, utenfor huset deres. 

27-Artificial-legs-UK-ca-1890

En jente med kunstige ben i 1890.

25-Hotel-owner-pouring-acid-in-the-pool-while-black-people-swim-in-it-ca-1964 

En hotelleier kaster syre i ett basseng hvor en mørkhudet familie bader.

23-Measuring-bathing-suits-if-they-were-too-short-women-would-be-fined-1920s

Kvinner blir kontrollert på stranden – badedrakten måtte jo ikke være for lang! 

04-Animals-being-used-as-part-of-medical-therapy-1956

Små andeunger blir brukt som terapi for syke barn.

12-Baby-cages-used-to-ensure-that-children-get-enough-sunlight-and-fresh-air-when-living-in-an-apartment-building-ca-1937

disse “baby-burene” ble brukt utenfor leiligheter på 1930-tallet, de skulle sørge for att barnet fikk nok luft og sollys. 

 

14-Disneyland-Employee-Cafeteria-in-1961

Kantinen for de ansatte i Disneyland, år 1961. 

21-Walter-Yeo-one-of-the-first-to-undergo-an-advanced-plastic-surgery-and-a-skin-transplant-1917

Walter Yeo, en av de første som gikk igjennom hudtransplantasjon og avansert plastisk kirurgi i 1917.

35-Melted-and-damaged-mannequins-after-a-fire-at-Madam-Tussauds-Wax-Museum-in-London-1930

Restene av dukkene på Madam Tussauds Wax Museum etter en brann, London år 1930. 

Jeg kunne sikkert ha fortsatt i en evighet med rare bilder og fakta om alt mulig, jeg bruker alt for mye tid på sånt! Spørsmålet er vel heller om dere synes det er gøy når jeg deler slikt? 

bitches love cake

 I kveld var det earth hour! Håper alle slo av lysene, det gjorde vi. Da jeg så ut av vinduet la jeg riktignok merke til at nesten ingen andre i Harstad hadde gjort det samme, uten at det sjokkerer meg noe særlig. Her er vi jo verdens navle og globale klimakriser gjelder så klart ikke oss. . Huff huff.

I dag hadde jeg verdens verste opplevelse, haha. Bilen ble tom for batteri når jeg var 40 minutter unna sentrum og så måtte jeg få hjelp til å dytte den igang. Jeg var så skamfull at jeg kjørte som en vind for å komme meg bort derfra, haha. Men uansett! I dag er jeg sammen med Marte, Anne-Sofie og Julie, vi skal slappe av og se på into the wild som jeg aldri ble helt ferdig med. I morgen skal jeg faen meg begynne å spise sunt. Man sier jo alltid det, men jeg har en så stygg periode og blir lei meg når jeg ser på bilder fra tidligere i år. . Så, nå skal jeg bli sunn, brun, tynn, fint hår og alt som følger med ett bedre liv! Hvem er med meg?


Klærne jeg har på meg idag er hettegenser fra madlady.se / bukse weightless.no og sko fra nike hos nelly HER. Se forresten den styggsøte katten til Marte, tnååw.

 


wonderland

reklamlenker nelly 

Jeg hentet en pakke på posten i dag med masse fine klær som jeg bestilte på søndag! Er som vanlig veldig fornøyd med alt, og spessielt maxikjolen. Har jo ingen slike fra før av, har vært så skeptisk på grunn av høyden min – tanken har vært at en lang kjole muligens gjør at jeg ser enda kortere ut, men denne var utrolig søt på! 

Kjolen kan kjøpes HER, jeg har størrelse xs og den var litt lang, men planlegger å ha sko med litt hæl på under, så blir det nok perfekt (jeg er 1.59 høy). 

Undertøyssett fra wonderland. Jeg har 75D i denne bh’en som blir litt for liten, men den funker bra. Størrelsene er veldig like de på cubus! Trusen er faktisk i small, vanligvis bruker jeg xs men det var ikke tilgjengelig så da tok jeg en sjangse. Og om dere lurer på hvorfor jeg tar bilder i bare undertøyet så er det så klart fordi jeg er en hore. BH’en koster bare 59 kr HER, og stringen koster også 59 kr HER 

 

Disse bukene er veldig behagelige å ha på seg, og jeg elsker at de ser litt slitte ut. De koster 399 kr HER, og er helt vanlige i størrelsen. Jeg tok størrelse W26/L36 og det passet meg ypperlig. 

Denne cardiganen har jeg nå også i lysebrun som dere sikkert har sett? Åh, jeg er helt frelst! Vil bare kalle den rumpe-cardigan, den gjør at rumpa ser sinnsykt bra ut. Muligens litt vanskelig å se på meg og min lille stjert, hehe. HER kan den kjøpes for 399 kr 

Hvilket plagg likte dere best? 


Forresten så har jentene fra TIGERSTADEN på tv2 bliss ett stort klessalg på søndag! Dere kan lese mer HER – min vakre Anette Marie er jo en av dem som skal selge bort masse fint, så om dere er i oslo er det absolutt verdt turen innom 

 

all good

reklamelenker nelly 

i dag har jeg på meg jakke fra nelly HER, genser fra sheinside.com, bukse fra nelly HER og UGGS australia på bena (er klar over forholdene til dyrene, og fikk skoene i gave. Ville aldri ha kjøpt det selv).


Hei mine fine blogglesere! :) Kan noen først og fremst fortelle meg når påsken starter? Hadde en liten diskusjon med mormor tidligere i dag om nettopp det, og jeg har veldig lyst til å vinne, hehe. . 

Det har vært utrolig herlig vårtemperatur ute i dag, så jeg og Mathias tok oss en liten kjøretur til mormor og morfar – vi brukte også litt tid på å gå rundt i naturen og utforske hvor jeg lekte mye som barn. Så sinnsykt mye minner, fikk en herlig nostalgisk følelse av å gå der. . Det var også koselig å se mine kjære besteforeldre igjen, og de blir alltid så glad når jeg kommer på besøk. Morfar har faktisk aldri møtt Mathias før, så jeg følte det var på høy tid nå som vi faktisk skal flytte sammen. Men det gikk fint, og tror han er godkjent – morfar hentet ikke jaktvåpenet iallfall, så alt er bare fint!

Skal dra å ta solarium igjen snart, og ellers har jeg så sinnsykt lyst til å være sosial. . Lenge siden jeg har vært sammen med noen venninner, annet enn å være sjåfør fram og tilbake. Anne-Sofie kommer heldigvis hit i morgen!!! Gleder meg :) 

 

med i lettkledd musikkvideo

 

Jeg vet ikke om dere husker jeg fortalte at jeg var med i en musikkvideo for en stund siden? Vel, nå er den ute! Og ganske så lettkledd er den også, hehe. Og ja, selvfølgelig er alt dette hundre prosent seriøst ;) Hva synes dere? 

barnslig håp

 

Babyen min passer på når flyttebilen kommer. Lite vet hun at jeg skal vekk – men jeg tviler egentlig på at hun merker det. Heldigvis ♥


Jeg kjenner litt ekstra på det nå, med denne årstiden. Følelsen av at jeg egentlig var 6 år for bare noen dager siden. Jeg var jo nettopp i fjæra på jakt etter krabbe og tangsprell som jeg plasserte i små dammer. Jeg var jo nettopp ute og lekte boksen går med hele nabolaget. Jeg mistet nettopp min første tann. Jeg tok nettopp på meg joggeskoene etter en lang vinter, og nærmest svevde bort mot Ervik barneskole, hvor jeg har lagt 7 år bak meg. 6 år. Jeg satt med gitaren på fanget i den lille enkeltsenga på barnerommet, rundt meg var veggene fulle av plakater og jeg hadde caps på hodet. Øynene var store, drømmene var mange. Kjendis skulle jeg bli, og jeg var meget skuffet over  pappa som ikke flyttet meg til hollywood for å prøvespille som den neste Hannah Montana. Var ikke dette i går? Er det flere enn meg som ikke helt klarer å gi slipp på “den følelsen”? 

Jeg pakker 19 år ned i store pappesker, og teller ned dager til jeg står i leiligheten og pakker det ut igjen. Nye minner skal skapes, og jeg er sikker på at de vil bli gode, de også. Jeg er glad jeg enda kan si jeg har det barnslige håpet godt i behold! De som er gale nok til å tro de kan gjøre en forskjell, er de som gjør det.

Jeg har på meg bukse fra nelly som er utsolgt  / Cardigan fra nelly HER / sko fra Jeffrey Campbell / solbriller fra nelly HER /  topp fra sheinside.com og veske fra befresh.no – var ikke den sinnsykt fin, forresten? Den koster bare 199 kr, HER kan den kjøpes. Veldig romslig også, kommer nok til å bruke den heeele tiden framover. (reklamelenke nelly)


Det er enda en del ting som må forberedes før flyttingen, og jeg er ganske så lei av å nevne det på bloggen nå – ikke minst er jeg lei av å være så opptatt hele tiden. Har hverken tid til venner eller kjæreste, men jeg klarte å presse inn en liten halvtime på brun og blid tidligere i dag. Jeg elsker å ligge i solsengen med høy musikk og fantasere om sommeren som forhåpentligvis snart er her – og ikke minst, så er jeg jo snart i Portugal. Tenk så fint det blir! På biildet under demonstrerer jeg brunfargen min nå. Nesten litt mørkebrun, eller? Jeg liker det! 

Nå må jeg jobbe litt med pappa. . Skal ha litt forskjellige kontoer når jeg flytter og alt mulig slags økonomisk styr. Ikke så fryktelig morsomt! Nå er det forresten bare 2 uker igjen om dere vil vinne surfecamp for 2 på BALI – jeg reiser jo selv ned til Portugal snart, og gleder meg masse. HER finner dere konkurransen 🙂 Har også trukket vinner av DETUR-konkurransen, men siden den var så populær kommer det uten tvil flere konkurranser fra DETUR etterhvert. Så bare følg med på bloggen, jeg skal få til å ordne noe for dere. Jeg skal reise med dem igjen til Sousse, Tunisia om ikke så lenge også, gleder meg!