nappet brynene..

Sitter nå å tortureres av pinsetten.. Jepp, jeg napper øyenbrynene, er det noe jeg virkelig hater så er det nettop det. Men finnes heller ikke noe styggere enn bryn som bare er kuttet rett av så det må gjøres ordentlig!
Har før fikset brynene mine på spaspa, har også farget de der.. Det gjør at jeg nå slipper å bruke øyenbrynsblyant og de har fått en ganske okei form til utgangspungt slik at jeg selv klarer å forme de nå. Personlig synes jeg det er finest med litt markerte og naturlige bryn, er dere ikke enige?

Før: ( helt latterig at noen har påpekt før at jeg hadde fortynnebryn tidligere..) 

Da hadde jeg vel spart i noen mnd fra sist napping tror jeg. 

Etter: 

Ser dere noen forskjell? Det viktigste er vel at jeg gjør det, men. Ble bra synes jeg! Her er jeg foresten uten løsvipper, noen som hadde spurt hvordan jeg ser ut når jeg er “naturlig”.

Man må lide for skjønnheten! Tårene bare renner virkelig her når jeg napper brynene.. 

dagens shopping

Her er bilder av det jeg kjøpte idag! 

 

Min nye kosegenser, hoppet inn i den med en gang jeg kom hjem i dag. Herlig ♥


En ny topp. Elsker den, spessielt baksiden! Tror faktisk mørkeblå/marineblå har blitt favorittfargen min


Og til sist, sko. Mine gamle hadde blitt så utrolig stygge.. Som dere ser har jeg allerde klart å skittne de ut, haha! Blir en slags tvangstanke at de må være rene hele tiden.Men 

piercingtrøbbel

Som sagt skulle jeg trene før skolen i dag, nærmere bestemt svømme! Det jeg gjør da er rett å slett at jeg svømmer fram og tilbake i bassenget enkelt og greit.. Haha, vet ikke om man kan forklare det bedre. Er i alle fall veldig mange som er utrolig dyktig til å svømme der, det jeg driver med er en litt mer avangsert hundesvømming… Men blir i alle fall inspirert til å forbedre meg.

Foresten, dere husker kanskje det jeg fortalte om øret mitt? Jeg har nå oppdaget at det samme begynner å skje med navelen min.. Jeg er utrolig redd faktisk, for magen er nok min stolthet, og det jeg har jobbet hardest for, og piercingen har liksom vært toppen av det hele – jeg elsker piercingen min! Så om det nå ender med at jeg ikke kan ha den heller, så vet jeg ikke.. Har hatt den siden jeg var 13 år, og føler meg helt naken uten..

Tok dette bildet nå nettop. Heldigivs ser man det kun ovenifra om man drar litt i den! Den er enda fin , enn så lenge♥ Og ja, nå fikk dere jo magebilde også som dere har mast sånn etter..

Dette ble vel alt for masse for dere tenker jeg! Huff, en mage… mens om noen legger ut bikinibilder er det heeelt greit.Jeg var en snartur i byen etter skolen, legger opp hva jeg kjøpte senere! godnatt!

Skal legge meg å se litt på frustrerte fruer nå, begynner tidlig på skolen i morgen i tilegg til at jeg skal prøve å få trent før skolen starter. Blir sikkert kjempegøy! :):):) Not.. Etter skolen skal jeg shoppe litt, og på kvelden skal jeg møte en kompis.
Men som sagt så skal opp tidlig i morgen (ved 6tiden) så like bra at jeg legger meg nå. God natt! 

gleder meg!

Fikk kostymet mitt idag. Er utrolig fornøyd, følte meg dødssøt i det! Viser dere om en uke… Kommer til å føle meg utrolig sexy i bursdagen, can’t wait ;)

 
 Nå skal jeg se film med noen venner! Blogges da jeg kommer hjem
 

trenger en pause

Dro en snartur på butikken med pappa, da ble det IFA, djungelvrål og en fuktighetskrem.

Jepp, IFA is my drug :)  

har ødelagt øret mitt

Noe har skjedd med meg som jeg virkelig lurer på om kvalifiserer meg til å jobbe som professjonel sirkusartist.. Var egentlig usikker på om jeg ville legge dette opp på bloggen, vil såklart ikke at dere skal synes jeg er ekkel! Men jeg får tenke slik at dette er ikke min feil..

Her om dagen satt jeg å så på film med noen venner, da jeg plutselig kjente at noe falt ned i toppen min. Jeg begynte å se meg rundt i taket osv for å lete etter noe som kan ha falt ned, men da jeg så litt i bhen min (haha) ser jeg øredobben min ligge der – med bakdelen på. Så jeg går på badet å ser meg i speilet og jepp.. uten at jeg har vært borti øret mitt, har altså øreflippen delt seg i to. Jeg brukte ikke en tung øredobb, bare en helt vanlig liten perledobb.. Det verste er, det gjorde ikke noe vondt, tror jeg har mistet nervene i øreflippen!? Kjenner ingenting nå heller, og har aldri før oppfattet noen tegn på at dette ble å skje, ikke noe bettenelse heller.. Har aldri brukt tunge øredobber heller.

 Hullet er ganske svært som dere kan se.. Og det begynner å gro nederst, men er litt redd for at de to forskjellige delene skal gro ifra hverandre om dere skjønner? Ah, noen som har opplevd lignende og vet hva jeg kan gjøre? På tide å rydde

Haha tror virkelig jeg må rydde rommet mitt nå.. Ser ut som et bombenedslag og dere vil virkelig ikke vite hvor ufresht det virkelig er. Husker ikke sist gang jeg støvsugde? Sikkert et halvt år siden! Eller nei, kanskje det var før jul.. Får i alle fall rydde nå, etterpå kan jeg lage en liten videoblogg med rundtur på rommet mitt ( kommer opp enten i dag eller i morgen ) ettersom en del av dere har vært nyskjerrig på hvordan det ser ut! :)

Skal ta å rydde bort klær jeg ikke skal ha lengre når jeg først er igang..

Litt av rommet mitt: countdown

Kom akkurat hjem fra charlotte som jeg dro til etter skolen og skal snart spise lunsj. Har allerede vært en tung skoleuke, men jeg får tenke at det bare er tre dager igjen til helg! Og har man noe å glede seg til går dagene mye fortere!

En ting jeg irriterer meg over er bare… hvorfor ble det vinter igjen!? Vi fikk vinter, så fikk vi vår, og til sist vinter igjen!? Nå har solen tittet fram, håper bare det holder seg til helgen.. Om det blir tilfellet skal jeg definitivt ta meg en tur i slalombakken

Først tok jeg og Charlotte en liten powernap… 

Da vi våknet så jeg at det var nyderlig vær ute, så jeg sprang ut for å ta noen bilder. Litt kaldt enda, men sommerfølesen er definitivt på plass! 

Vi spiste så litt lunsj – kjøttkaker på brødskiv med ketchup og MASSEEEEE dressing! Jeg elsker dressing 

og aller sist avslutter jeg med et “Nydelig”bilde av meg , nyvåken, omentrent usminket og ufresh.. Bare en liten fuck you til alle dere som mener jeg er et grusomt menneske fordi jeg bruker litt sminke;) Håper dere er tilfredstilt nå..
hot like wow

 Haha elsker måten hun synger på, som om hun ikke kunne brydd seg mindre! Hot like wow