sommerminner

Faen så lei jeg er av vinteren nå. Noen andre som savner sommer? Gleder meg så mye til å dra til syden med kjæresten – 29 dager igjen ♥

diett

I det siste har jeg tenkt mye på at jeg skal bli skikkelig trent og fin, rett og slett fordi jeg er slank naturlig og får fort muskler – derfor er det jo ganske idiotisk å ikke utnytte den muligheten jeg har, mange må jo slite lenge for å få litt muskler mens jeg får det ca med en gang. Flaks har jeg der, kan man trygt si!

Jeg trener ikke for å bli sunn, fordi jeg elsker junkfood og kommer aldri til å stoppe med å spise det. Derfor ble jeg ganske glad når jeg hørte om en diett som går ut på at man skal kun spise mellom 12:00-20:00 på kvelden, og så ha en pause fram til 12:00 neste dag . Man kan spise hva man vil imellom der, uansett hva! En jeg kjenner gikk ned 5 kg på den dietten, så det er jo kanskje noe å prøve for dere som vil gå ned litt? 

Men såklart, det beste er vel å spise generelt sunt og trene jevnt, men det er ikke alltid like lett når man bor hjemme og foreldrene stort sett bestemmer kostholdet ditt. .

Tumblr_mgdzdzmds01rkgr6ro1_1280_large

Tumblr_mgld5zea8e1qzqm4io1_500_large

406106_225649327571005_1700528165_n_large

Screenshot2012-04-06at65035pm_large

 

kosekveld

Hei! Beklager at jeg ikke har blogget før, jeg var sammen med Stine Mari i går og hun har tydeligvis smittet meg med alle mulige sykdommer, har følt meg helt på bunn hele dagen. . Men nå begynner det å bli bedre og jeg er i form til å blogge igjen! Men det var veldig koselig sammen med stine i går, vi så på idol, kjørte tur og spiste potetgull med dip. Når jeg kom hjem så jeg på the runaways som handler om et jenterockeband på 70tallet og det er masse dop og greier innblandet (haha ja, det virker som om jeg har noe for filmer med masse dop..), og når filmen var ferdig kom kjæresten min til meg! Vi så på the last song, og null kommentar om hvordan det gikk, haha. . Ikke helt en fultreffer! 

Et veldig søtt og naturlig bilde av meg og min kjære Stine!

på leting etter erstatter

Jeg har hatt en sinnsykt koselig ettermiddag, spist masse godteri, koset med hunden min, fått unnagjort masse lekser, tatt en joggetur UTE (!!!) og ryddet rommet. Føler meg helt lett i kroppen når jeg har fått unnagjort så mye! Fikk også kjøpt noen sykt gode sokker på cubus i dag, de jeg har på meg på bildene under. Det var 3 for 2 så jeg har kjøpt to andre også naturligvis, så lett påvirkelig er jeg når det kommer til tilbud, haha. . Klarer ikke å holde meg unna, rett og slett!

Forresten så står det om meg på dagbladet sine nettsider i dag, det kan dere lese HER 

Prøver desperat å få hunden min med på et bilde, haha. . Vanskelig ettersom hun er så sta! 

Her har dere godteriet jeg har trykt i meg i dag, jeg er på desperat leting etter noe som kan måle seg med kinder maxi ettersom det snart skal slutte å selges hører jeg ryktene sier. . Alt fra kinder er jo det beste, tenk nå bare – kinderegg, kinderbueno, kindermaxi. . Ah. Ingenting kan måle seg, denne fra stratos var god men ikke i nærheten. 

Sweety! 

i’m blue

Hei! Kom hjem fra skolen for en stund siden og har etter det vært å shoppet litt, hentet noen pakker på posten og sånt der. De siste dagene har jeg vært så sykt trøtt! Sov stort sett hele dagen i går, og uansett sov jeg hele natten og sov helt til klokken kvart på 10 i dag. . Men nå er jeg iallfall uthvilt og litt småhyper!

I dag har jeg på meg en ganske ny ring fra madlady.se , blå er nok min favorittfarge etter rosa så det passet bra å matche både ring og genser i dag! Elsker tegnet for illuminati, som sikkert mange av dere vet hvordan ser ut – denne ringen minnet meg litt om det, ganske kult med et annerledes tilbehør! Hva synes dere? 

Nå skal jeg gjøre lekser, blogges! 

 

treg tirsdag

Dette er nok den tregeste tirsdagen noen sinne! Jeg har rukket å dusje to ganger, etter det har jeg bare vært plassert i sengen eller spist mat. Jeg personlig synes tirsdag er den verste dagen i uka og hundre ganger verre enn mandag, så det pleier å være en ganske slapp dag for min del. Oftest sitter jeg bare på badegulvet å kjører et lite “home-spa” med meg selv, rett og slett tar litt vare på utseendet mitt slik at jeg kan føle meg litt fresh – da blir jo dagen mye bedre! Jeg er allerede utrolig sliten etter denne uken, dagen i går var brutal og jeg tror ikke det blir særlig mye bedre.

Hadde forresten på meg min nye poncho fra sheinside.com på skolen i dag! Jeg ble helt forelsket i den, føler meg litt som lille rødhette i grå versjon, haha. Jeg kan aldri få nok av forskjellige ytterplagg, og fine kåper er det jeg liker best å kjøpe! Nå skal jeg vel legge meg i sengen og høre videre på min ”  chill-playlist “ på youtube som dere finner HER (det er en perfekt liste å ha på i bakgrunnen mens man er med kjæresten, bare et tips!)  

Vet ikke hvor den flekken midt på kom fra. . ? Den var ikke på ponchoen når jeg sjekket nettopp, haha! Mystisk . 

min lykkedag

God morgen, haha. . Våknet opp etter en powernap nettopp, når jeg skulle slå av alarmen tenkte jeg ” ååh, vil ikke på skolen!”, så det var deilig å innse at det faktisk enda er kveld og ikke skole på et par timer til! Har foresten vondt i hele kroppen. . . Vetafaen hva jeg har gjort, må ha hatt en ordentlig god treningsøkt i søvne haha. . 

I dag har virkelig vært min lykkedag! For det første har jeg spist sinnsykt mye godt, min kjære klokke som jeg fikk i julegave kom til rette etter å ha blitt sjelt i går OG i siste time på skolen i dag hadde noen sinnsykt deilige gutter danseoppvisning hvor de viste fram både mage og armer (og litt mer). God damn sier jeg bare, kan godt avslutte hver skoledag slik! 

Skal hoppe inn i dusjen nå og så ta outfitbilder til dere, blogges! 

Og nei, såklart viser jeg ikke nippel på bildet. . Slikt passer jeg jo på før jeg legger ut. Det er skygge! 

magisk

Husker ikke om jeg har lagt ut disse videoene på bloggen helt i starten av blogg”karierren”, det kan godt hende. . Men, ikke alle av dere har fulgt meg siden da! Uansett, det er en gutt som kalles for “pogo” som har tatt lyder fra ulike filmer og satt det sammen til låter. Helt fantastisk! Elsker disse tre, og den øverste har jeg sykt mange minner knyttet til! Ser at mange kommenterer ” im so high” osv på youtubevideoene, og når jeg tenker over det er det slike type sanger jeg alltid faller for. Litt syke sanger!

Hva synes dere?

 

nye klær

Jeg skrev for rundt en uke siden at jeg hadde bestilt en del ting fra nelly, og i dag hentet jeg de endelig på posten! Er kjempefornøyd med alt som vanlig, så nå kan dere få se plaggene på!

Denne kjolen kan dere kjøpe HER – tenkte å bruke den i helgen! 

Haha vet ikke hva som skjedde på dette bildet, ser ut som om jeg har tidenes selvbruningsfail . . Det er ikke tilfellet! Utrigningen var veeeldig dyp, så jeg skal nok få festet opp kjolen på en eller annen måte. Her ser man jo til og med bh-skillet mitt fra solarium! Og om dere lurer på hva teipen er, så er det en slik teip man har over arret når man har gjort en operasjon ved puppene, jeg teiper altså ikke fast kjolen slik mange ville påstå. Det er altså en operasjons-teip og ingenting mer spennende. Nok om det, elsker kjolen og den kan kjøpes HER

En helt vanlig svart singlett som kan kjøpes HER – den hadde utrolig deilig stoff! 

Og bikini kan kjøpes HER ! Jeg kjøpte den i medium og den passet perfekt, jeg bruker 80DD i bhstørrelse. 

Skoene falt jeg helt for med en gang jeg så de på nettsiden og ble ikke noe skuffet når jeg fikk de i posten. Gleder meg til å slite de ut, med naglene kan de få et helt enkelt outfit til å bli kjempekult med en gang! Kan kjøpes HER

ny favoritt

Ligger for øyeblikket på sofaen å ser på unge mødre sammen med mamma, utrolig nok er hun avhengig av den serien. . Jeg må innrømme at jeg ser fast på teen mom på mtv, men det er hundre ganger mer underholdene i følge meg! Snille mamma laget meg en kjempegod smoothie, mmmm ♥ Er så utrolig trøtt etter en lang dag, så tar vel ikke så alt for lang tid før jeg legger meg.

Takk foresten for alle motivasjonstips når det kommer til treningen! Det føles bra å være tilbake på treningsstudioet etter litt over en måned uten, gleder meg til å få tilbake magemusklene jeg en gang hadde.

Haha, dette bildet så jo rimelig emo ut.. Måtte sensurere ansiktet litt, svett og ekkel! 

Jeg må foresten bare vise dere min seneste favoritt i klesskapet, tror faktisk dette er det fineste jeg eier. Veldig meg, rett og slett! En nydelig kåpe fra sheinside.com , haha som dere kanskje har merket handler jeg nesten kun der og på nelly. .Men var den ikke nydelig!?