Vinn biletter – drake og the weeknd

Jeg er nå i London, og har hatt den mest stressende dagen i mitt liv. Bare masse fram og tilbake, tull med hotellet og til sist ble pcen min ødeagt, så jeg måtte kjøpe ny her. . 5000 kr. For en pc som suger. Der gikk shoppebudsjettet opp i flammer og jeg er ganske deppa, men kan ikke la det ødelegge turen.  Andre bruker masse penger på dyre vesker, jeg må prioritere å kjøpe ny pc annenhver måned fordi jeg er en klossmajor. Akkurat nå holder vi på å fikse oss og etter det blir det konsert med Birdy, jeg gleder meg til det iallfall! Selv om jeg skal nekte meg selv å bruke penger framover, haha. . 

Uansett! Siden bloggingen min i beste fall kommer til å være litt på skrå idag, kjører jeg igang med en super konkurranse. Jeg har 2 biletter å gi ut til Drake sin konsert den 2. Mars i oslo spektrum, hvor selveste the weeknd oppvarmer! Jeg skal, og gleder meg masse. Alt du må gjøre for å vinne er å like meg på facebook HER, og så kommentere dette innlegget med mailadressen din. Jeg trekker vinneren i neste uke! Masse lykke til, dette kommer til å bli en fantastisk konsert!

 

 

Om du vil kjøpe biletter, legges de ut for salg i morgen på billettservice.no . De bilettene kommmer nok til å ryke fort, så det gjelder å være raskt ute! 

 

outfit

Tskjorte fra chiquelle / skjørt fra romwe 

 

Veldig enkelt oufit idag. Har pakket, planlagt og spist taco med kjæresten. I morgen blogges vi fra London! God natt ♥

 

karma

 

Okei, man kan si hva man vil, men når noen baksnakker deg på landsdekkende TV blir man litt furt – iallfall om man trodde man hadde et lite vennskap med vedkommende som slenger med leppa. Som dere kanskje vet har Annette-Marie fra tigerstaden fått for seg å være litt frekk mot meg, og noen unnskyldning kunne jeg bare glemme. Tydeligvis mener hun jeg er ganske så harry, haha. Vel, da drar jeg like gjerne opp ett bilde av Annette-Marie, jeg:

 

 

 

Kan vel også nevne at hun har vært med i musikkvideoen til “my boobs are okay”. Vil ikke påstå at jeg er den som er harry, her. 

 

Når noen er frekke med meg, mener jeg at jeg kan ta igjen med samme mynt – har prøvd å snakke med henne direkte, men der var det jo ikke mye å hente akkurat. Tydeligvis har hun snakket dritt om meg til blandt annet MANAGEREN min, og det blir helt feeil og umodent fra en som er eldre enn meg synes jeg selv. Ble faktisk utrolig såret og skuffet når man bare får høre mer og mer dritt. .  Så, dette blir vel ikke helt feil av meg, eller? 


tigerstaden på søndag

 

På søndag som kommer er det klart for draaaama i Tigerstaden. . Hehe, neida. Men jeg er faktisk med i episoden som kommer nå på søndag! Kanalen er TV2 BLISS, og klokkeslettet er 20:00. For min del blir det veldig spennende å se, Annette-Marie, som jeg er sammen med i episoden, uttalte jo for et par episoder siden at FHM-bildene mine er “helt jævlige”, noe jeg selv ikke var klar over at hun hadde sagt før jeg så det på TV. Haha, tenk dere den følelsen, når noen baksnakker deg, så får du høre om det på TV noen måneder senere. Tror riktignok ikke hun mente noe vondt med det, og det er ofte lett å glemme at man blir filmet. 

 

Men til tross for alt det så liker iallfall jeg Annette-Marie! Men det får bli spennende å se hvilket inntrykk hun fikk av meg etter dette. Noen som skal se på? 

 

 

ingenting som det skal

 

Motivasjonstipsene deres hjalp, for jeg overlevde dagens treningsøkt, og planlegger nå flere økter framover! Tusen takk, det trengte jeg virkelig ♥

 

Jeg har akkurat kommet hjem og planen er å se siste episode Tigerstaden og pakke til London! Jeg og Marte drar til London torsdag morgen, og kommer hjem allerede på fredag. En dagstur i storbyen, med andre ord! Vi skal først og fremst på konsert med artisten Birdy, ellers skal vi shoppe og Marte skal fylle på tatoveringen sin. Ja, angående det med shopping! Jeg tenkte å kjøpe julegaver i London, og har som sagt aldri vært der før. Jeg har hørt mye om oxford street, men er det noe man bør styre unna? Hvor bør vi eventuelt shoppe? Vi bor veldig sentralt, og jeg er interessert i Topshop, forever21, pull & bear, victoriassecret og urban outfitters. 


Som vanlig er jeg plassert trygt på gulvet! Med skoene på bordet, haha. Her er ingenting som det skal! Dusjen neste stopp! 

 

 

 

 

trenger et mirakel

 

Det er egentlig litt hardt å si det, men jeg er for lat til å trene, sånn egentlig. Motivasjonen finnes ikke der, og den kommer neppe til å dukke opp heller. Men idag skal jeg altså på treningsstudioet sammen med Marte! Jeg har regnet litt på det, og funnet ut at jeg har trent 2 ganger på ett år, haha. Det skal bli spennende å se hvordan dette går, Marte er jo så flink til å trene så jeg frykter det verste for min egen del. . Jeg ser det klart for meg – hun løper som en gud mens jeg hikster etter pusten etter 20 sekunder på mølla. 

 

Jeg håper jeg får ordnet noe alternativ kontrakt på treningsstudioet, jeg har jo ikke muligheten til å trene så ofte heller på grunn av mye reising, så om jeg hadde en slags avtale hvor jeg betaler for enkle timer hadde det vært best for meg. Vi får se hvordan det blir, jeg håper vi finner en løsning! Kanskje dere har noen motivasjonstips til meg i mellomtiden? Jeg trenger et mirakel! 


Etter trening blir det mat med noen venninner! Tar med kameraet, så vi blogges da ♥

 

Dagens lille antrekk. Elsker den nye genseren fra romwe!  Slik føler jeg meg:

Navn : Mary Poppins

Alder :
12
Genser fra romwe.com, skjørtet er fra BIKBOK


video fra photoshoot

 

Jeg vet ikke om dere husker for et par måneder siden, da jeg la ut bilder på bloggen som jeg hadde tatt med en hest på stranden? Det fikk litt reaksjoner fra noen av dere, som mente at :

1. Det er dyreplageri

2. Det er teit at jeg ridde på hest i bikini og høye hæler.

 

Jeg er egentlig ikke enig i noen av påstandende over, haha. . Har dere prøvd å ri på hest i bikini på stranden, eller? Det er dødsherlig! Dette var iallfall i sammarbeid med babeadventure-turen til Danmark, og såklart ble det filmet. Nå er klippet lagt ut, og det var ganske morsomt å se på. Som man kanskje merker var jeg litt redd i starten, hesten jeg hadde var (heldigvis) den gamleste og tregeste, så jeg hadde lite å bekymre meg over. 

 

 

 

 

Nå trenger man ikke lengre å registrere seg via facebook for å bli medlem, og OM dere har hatt noen tekniske probelemer kan dere maile [email protected] – så får dere to måneder gratis! Det er også nå mulighet for å betale via paypal 🙂 


Her er noen andre videoer dere kanskje vil se –  jeg lærer Annette en dans som “alle” i vår vennegjeng skal kunne:

 

 

 

Og min photshoot for swimwear.no! 

 

 

Nå er vi også igang med å planlegge å ta med oss en jente på tur – spennende, eller hva!? 


dagens antrekk

 

Jeg har akkurat spist middag, og er i skrivende øyeblikk på vei ut i mørket igjen. Jeg skal ta solarium en liten stund, det er godt å få litt varme og “sol” på kroppen, ettersom det er mørkt her nesten hele dagen. . Og ikke minst kaldt. Hvert eneste år glemmer man altså at det blir så kaldt ute! Heldigvis drar jeg til varmere strøk på torsdag, London – jeg sjekket værmeldingen nettopp, og det er jo faktisk 14 grader der! Med andre ord, 10 grader varmere enn her hjemme. Det skal bli herlig å ta på seg en vårjakke igjen! Kanskje har jeg noen lesere som skal til London samtidig? Jeg titter jo ofte innom bloggene til dere leser som kommenterer, og ser jeg ikke er den eneste som liker å reise rundt.

 

Nå snakker jeg meg bort som vanlig! I kveld skal jeg sove over hos kjæresten min, det ser jeg veldig fram til ♥ Her har dere dagens antrekk, ble litt svart-hvitt idag. 

 

Genseren er fra voguec.com , skjørtet er fra BIKBOK og jakken er fra sheinside.com 

 

mitt navnesmykke

 

Jeg er vel ikke den eneste jenta her som har sett “sex and the city” minst 100 ganger – og da mener jeg alle sesongene, om og om igjen.. Jeg har både beundret og sett litt rart på Carrie sin klesstil, som stadig dukker opp med noe nytt. Men hun har hatt noe igjennom flere sesonger jeg har vært missunnelig på – navnesmykket sitt. Rundt halsen bærer hun nemlig dette :

 

Jeg synes det er så søtt og personlig med slike smykker, og selv ønsket jeg dette i bursdagsgave som 15åring. Jeg fikk smykket, og mistet det kort tid etterpå.. Men nå fant jeg ut at det var på høy tid at jeg skaffet meg ett igjen! Carrie sitt smykke er i gull, men jeg personlig synes sølv er finest når det kommer til tilbehør. Jeg har sett at man kan bestille slike smykker i nesten alle butikker som spesialiserer seg på smykker, ringer og klokker, men mitt er fra mittnavnesmykke.no , og koster 280 kr HER ♥ Leveringstiden var på ca en uke! 

 

 

 

Jeg har kikket litt rundt på nettsiden og funnet mange potensielle julegaver, tenk å ha ett venninesmykke? Det er en så personlig, men likevel enkel gave. 

 

 

favoritten

 

I går kveld hadde jeg besøk, og vi spiste masse godteri og laget vegetarburger. Det er så godt, må være en av favoritt-rettene mine :D Dette er snart ett døgn siden, og jeg har faktisk ikke spist siden da. Noen dager klarer jeg bare ikke å spise, det frister ikke med mat og jeg føler meg mett uansett. Har noen av dere det på samme måte? Begynner å tro det er noe galt med meg, haha. Sulthetsfølelsen har forsvunnet helt! 

 

 Etter å ha spist litt så vi på “the boy in the striped pysjamas”, den er så grusomt trist. Har sett den et par ganger, og har alltid like vondt i magen etterpå. . Kort fortalt handler den om andre verdenskrig og konstentrasjonsleirer, sett gjennom ett barn sine øyne.

Nok om det, nå skal jeg legge meg i badekaret! 

 

Veldig sløv igår, kan man si! Null bh og skitten kosedress. Deilig!