hit MÅ dere reise!

Reklame | Nelly

Her skal jeg sitte å nyte de neste dagene.. Men jeg har ikke tatt med meg noen bøker? Var først litt panisk over det, men så ble jeg informert om at denne private øya har et eget bibliotek.. Så luksus. 


Utsikten fra vår hytte, som ser rett ned på Benjamin og Adelen sin hytte.. Her står vi å vinker til hverandre, så utrolig nørds. 

Endelig er jeg på ferie! 💖 Som dere vet ønsker jeg å reise mer i Norge fremover, og valget falt på fantastiske Manshausen Island, som ligger ved Steigen i nordland fylke. For å komme hit flyr man til Bodø og tar båt videre derfra, og til slutt ender man opp på denne private øyen.. Her serveres det økologisk og kortreist mat, og man får slappe av i stillheten og lade batteriene. Jeg har så lyst til å oppleve mer av landet vårt, og ikke minst inspirere andre til å gjøre det samme istedenfor å reise på dyre ferier til utlandet hele tiden. Landet vårt er vakkert og undervurdert! Det er meg, Kasper, Benjamin og Adelen som er på tur, og vi skal bli her helt frem til søndag. Med i kofferten har vi vin, brettspill, koseklær og planene er.. INGENTING! Helt fantastisk! Gruer meg allerede til å dra hjem 😭  Kasper har en sånn look over seg som gjør at han passer litt ekstra i sort-hvitt. Synes jeg, i alle fall.

Men, vi håper på å se nordlyset. I følge en app skal det være skikkelig nordlys nå på lørdag, så jeg krysser alt for at det ikke er overskyet.. Jeg og Kasper har så klart sett nordlyset en million ganger før, men ikke de to andre. Det hadde vært en drøm å kunne fått vist det frem, for jeg er så stolt av den fine naturen i nord og hvor jeg kommer fra. Og nordlyset! Etter jeg har skrevet ferdig innlegget skal vi faktisk bade, så ta badstue og badestamp. Det blir fab.

Jakken min finner du HER. Den er helt normal i størrelsen og så varm.

Jeg setter skikkelig pris på dere følgere som tipset meg om Manshausen Island. Det er et fantastisk sted! Kom gjerne med tips til flere fine norgesferier og resorter, jeg hadde elsket å få oppleve alt av det 💕

Ps. Dette er sikkert kjedelig for dere å høre om, men jeg HATER nye blogg.no. Virkelig, jeg HATER det. Alle bildene blir i dårlig kvalitet, innleggene ser støgge ut, man får ikke endret skrifttype eller farger på noe.. AH. HATE IT. Fuck it.

dette sparer jeg penger til!

Reklame | dreams

Først: bloggen har gått igjennom en del endringer det siste døgnet, og jeg ser at kommentarfeltet er litt utydelig.  For å legge igjen en kommentar trykker du bare på overskriften og scroller ned. Jeg skal få det endret etterhvert slik at det synes bedre! Jeg tror dere nå kan svare direkte på hverandres kommentarer også? Om ikke, gi meg en lyd 🙂 Om noe annet ikke stemmer, si ifra om det også! 

Men nå til noe annet og hakket morsommere! Etter at jeg flyttet i hus har ordet sparing fått en ny betydning. Jeg har alltid vært relativt god til å legge av penger, men det er ikke fordi jeg “må”, men fordi jeg har lyst. Jeg betalte lite på lånet der jeg bodde før, og utgiftene generelt sett var små. Nå er det plutselig så mye å tenke på! Jeg trenger bil, jeg betaler en del i strøm, jeg pusser opp, huset i seg selv koster en del.. Listen kunne blitt gjort lang, og jeg blir helt ærlig litt svett av å tenke på det. Egentlig burde jeg ikke klage, for jeg har fått mitt drømmehus men det kom av hard jobbing og om jeg får si det selv – jævlig kjedelig sparing.

Jeg er en person som liker å ha oversikt, men lets face it – sparing er kjedelig. Derfor er jeg så glad som nå har samarbeid med Dreams, en app som gjør det morsomt å spare!

Dette sparer jeg til akkurat nå:

💕 Ny bil. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha en Nissan fremover, men drømmen? Det er så klart en Tesla.

💕 Møbler! Dette kommer sikkert til å høres rart ut, men øverst på ønskelisten akkurat nå er faktisk et zebrateppe. Fake skinn så klart, men likevel. Jeg har ikke sett neon andre som har det, og det er liksom så tacky og fint, akkurat min smak.

💕 Lampe til walk in! Denne går vel kanskje under ordet møbler, men lampen jeg har sett på skiller seg ut, er dyr, og så klart – jeg må spare. For å være presis: om jeg sparer 10 kr hver dag kan jeg kjøpe lampen om fire måneder, det mangler jeg nå.

Det jeg digger med Dreams er at appen er så enkel. I appen legger du til drømmer, med andre ord sparekontoer, som viser deg hvor mye du må spare hver dag for å nå målet ditt. Du kan selv sette av hvor lang tid du vil bruke. Det finnes mange ulike funksjoner med appens om gjør at jeg er glad for dette samarbeidet, og gleder meg til å fortsette med sparingen! Blant annet kan du spare sammen med venner som har appen (for eksempel om dere skal på en felles ferie), du kan skru på en funksjon som gjør at du sparer 10 kr hver gang vennene dine legger inn penger til sparing, og det er bare å skru av og på funksjonene når som helst.

En venninne av meg hadde laget en sparekonto på Dreams som hun kalte for “get the fuck out of here”. Hun hadde akkurat gått igjennom et brudd, samme hadde en annen venninne, og nå sparte de sammen for å komme seg bort, hvor som helst. Haha, jeg syntes det var en morsom måte å bruke appen på. Litt trist, men ey – det er jo motiverende midt oppi alt.

En av mine største verdier i livet er riktignok å føle meg trygg. At det er stabilt liksom. Og det gjør sparing for meg.

Her kan dere altså se en av mine sparinger! Pluss for at appen er fin 🙂 Det er aldri for sent å begynne å spare, og denne appen gjør det så gøy! Faktisk skal jeg tvinge alle vennene mine til å laste ned slik at vi kan begynne å planlegge en hyttetur på et fint sted eller noe, det hadde vært magisk..

Det første jeg sparte til noen sinne var faktisk silikon. Nesten litt flaut å si, haha. Det var jo en enorm sum for meg da, og forsåvidt er det jo det enda. Nå er jo drømmene mine litt annerledes og mitt aller viktigste mål med sparingen er å sikre en trygg fremtid for meg selv og barna mine – med det sagt, jeg skal opprette en sparing på dreams som egentlig bare handler om.. trygghet. Der skal jeg opparbeide meg en viss sum som jeg kan gjøre om til aksjer eller noe etterhvert. Det hadde vært spennende. Etterhvert kommer jeg til å få barn og det er viktig for meg at jeg og Kasper kan gi dem en trygghet, og det gjør man med både kjærlighet men også økonomisk trygghet slik jeg ser det.

Du kan laste ned appen HER – den er helt gratis, og noe jeg anbefaler varmt.

Har du en drøm du sparer til? Jeg vil gjerne høre!

TRONDHEIM!

Reklame | boksignering

TRONDHEIM! Husk signering på City Syd klokken 18:00 på ARK. 

På dette bildet kan jeg så tydelig se for meg hvor deilig det skal bli å slippe silikonen, haha. Jeg synes puppene er så fine, men wooow så tunge og harde.. Jeg har mailet klinikken og venter på svar forresten, men oppdaterer dere på den saken! 

Fetisha er så vakker! Skikkelig naturlig skjønnhet med det fineste ansiktet. Og øynene. Og brynene. 

Filming som vanlig! Elsker teamet mitt <3 

Nå er jeg på signering i Trondheim!! WOHO!!!

Som jeg har gledet meg og lengtet til akkurat denne signeringen. Ikke bare har jeg med meg fantastiske Fetisha, men jeg elsker også denne byen. Det føles som hjem, selv om jeg har vært her så få ganger! Folkene er så hyggelige. Og så er det gøy å få filmet litt her også!

Jeg og Fetisha er forresten supergira på vårt kommende podcast-prosjekt, men en ting vi står skikkelig fast på er navn.. Har dere noen forslag? Det må være noe catchy, som representerer oss begge. Den som kommer med det vinnende forslaget får så klart en shout out fra oss begge! Jeg gleder meg så mye til det, vi kommer ikke til å holde noe hemmelig og ha en litt drøy, ufiltrert pod. Og nei, Fetisha skal ikke snakke engelsk i den som noen har påpekt, og det er vi begge enige i.

I kveld skal jeg først gjøre signering, og så skal vi dra ut på en god middag å slappe av med et godt glass vin. OK, enda et glass vin haha, vi drakk et på Olivia også. Og hvorfor ender jeg alltid opp på Olivia!? Liker det jo ikke noe særlig haha, jeg sjekker alltid hvilke resturanter som er best på stedene jeg besøker, men så blir det samme gamle.. ikke bra. 

Men som sagt, jeg gleder meg til signering men nå må jeg kjappe meg her. Jeg begynte å se på svenske hollywoodfruer som jeg ELSKER, og glemte nesten av tiden. Signering venter! 

spennende prosjekter på gang!

Jeg har min første overnattingsgjest i det nye huset, så klart Fetisha! Hun skal være med meg til Trondheim i morgen. <3 Og, så snakker vi seff om vårt neste prosjekt, altså PODCAST! Hvem er gira? 

Fått så mange spørsmål om klærne mine i dag. Genseren er fra Bubbleroom! 

Altså, SÅ koselig med fyr i peisen! Jeg får ikke heeelt til med det, haha. Så Fetisha hjalp meg! Jeg er seriøst så dårlig med alt sånt, at jeg følte meg som verdens beste person da jeg fikk opp garasjedøren uten hjelp. Det sier vel sitt.

Jeg kjøpte en ny pute i dag, på Milla Butique. Følte av en eller annen grunn at den skulle være på badet, men nå forstår jeg ikke hva jeg tenkte. Den passer ikke i det hele tatt! Men denne benken er egentlig laget for å ha puter på, osv. Men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre.. Så, om noen har tips tar jeg gjerne imot de. Kanskje en skulptur av noe slag..? Noen bilder? Vil helst ikke ha baderomsgreier stående rundt omkring åpenlyst, de må ligge i skuffer.

Vi kom akkurat hjem fra Kino! Som dere vet arrangerte jeg en kveld med følgerne mine, hvor alle fikk gratis billett, popcorn og brus, og så koste vi oss sammen. Jeg fikk dessverre ikke snakket så mye med folk for jeg aner ikke helt hvordan jeg skal plassere meg selv – bare gå bort å si hei, eller vente på at folk kommer til meg? Jeg vil jo ikke trenge meg på andre heller. Men det var SÅ kos, og jeg er skikkelig stolt av dere som kom alene! Det er skikkelig kult gjort. Håper dere likte filmen og jeg får arrangert lignende saker i fremtiden.

Som sagt skal vi til Trondheim i morgen, så vi slapper bare av i kveld. Fyr i peisen, snakk om fremtidige prosjekter, snakker om hvor bra Gwen Stefani ser ut til å være 50, og så blir det noen glass champagne. Det gledes!!! 🙂 Vi snakkes mer i morgen, i dag har vært utrolig travel.. <3

hvordan jeg blir brun på ti minutter

Reklame | brun og blid

Vi har kommet til aller siste del av samarbeidet mitt med Brun og Blid – og det vil bli savna for meg! Jeg tar solarium et par ganger i måneden, 10 minutter av gangen, så at jeg har fått det gratis nå har jeg virkelig elsket. Men jeg kommer til å fortsette likevel med mine små runder i solen! Jeg har tipset om solsengen Luxura Vegaz et par ganger nå, for den er favoritten. Da kan til og med oss “blekinger” sole oss i få minutter og likevel få farge! Jeg tar som sagt ti minutter av gangen, og ikke flere ganger i uken eller noe sånt. Likevel er fargen min fin. PS! Jeg bruker aldri ansiktssol, og soler meg med solfaktor. Det er viktig å sole seg forsiktig, og sole etter din hudtype.

Et skikkelig godt tips er å laste ned Brun og Blid sin app! Ikke bare får du 20% ekstra soletid, den er gratis å laste ned og funker som ID på at man er over 18 år gammel. Men, den viser deg også hvor nærmeste solsenter ligger, og du kan starte solsengen direkte via appen. Nå som jeg flyttet takket jeg Gud for denne appen som bare viste meg hvor nærmeste solarium var, og “heldigvis” var det bare 10 minutter med bil (nå som jeg har flyttet ut av byen var jeg redd dette ble slutten på meg og solarium).

Du kan laste ned appen HER. Seriøst, gjør det! Så sparer du masse penger! 

Har dere noen morsomme historier fra solarium? Jeg kan fortelle om da jeg sovnet en gang, drømte at noen brøyt seg inn i solariumet og skulle rane alle, og halvveis i søvne og helt naken spratt jeg opp og ut fra rommet jeg lå på. Jeg våknet i det jeg sto midt i gangen og forsto at jeg bare drømte, og det var flere folk der og jeg så sjokkert på alle, før jeg rygget inn i solariumet og lå der i en halvtime ekstra fordi jeg var så flau. Heldigvis er det et par år siden og før jeg ble veldig offentlig, men jeg har faktisk ikke turt å skrive det før nå i frykt for at noen skal finne det på en overvåkningsvideo ett sted, haha.

Kan også nevne da noen baksnakket meg i gangen på solariumet og jeg lå inne og hørte på – de visste ikke at jeg var der, og jeg ble baksnakket hardt og brutalt av noen jeg kjente. Da bodde jeg i Harstad og man må virkelig passe på hva man sier i et solarium, spesielt i en liten by.. Folk kan høre deg! PS! Et solariumstips. Hver gang jeg soler meg nå hører jeg på podcasten Goop. Det er liksom tradisjonen. Anbefales, det er en perfekt solariums-podcast som er enkel underholdning, fine intervjuer og behagelig. 

jeg hadde min første nakenfotografering i dag!

I dag hadde jeg min første photoshoot naken, NOEN SINNE! Herregud, jeg har vært så nervøs for dette her. Jeg har null problemer med å posere i undertøy, min aller første photoshoot var faktisk for FHM da jeg var 17 år gammel og havnet på forsiden, men å være totalt naken er noe annet.. Vagina and everything, haha. 

I August hadde jeg photoshoot for “elsk meg” – den fantastiske fotografen Truls Qvale sto bakom kameraet, og han viste meg etterhvert noen nakenbilder han nylig hadde tatt. Jeg ble helt forelsket i looken.. Det var sort hvitt, harde kontraster, vakkert og sexy, og samtidig veldig rått, ærlig og merkelig. Jeg sa høyt, “sånne bilder må jeg bare ta når jeg er ferdig med dansingen og er i mitt livs beste form”. Vi tok hverandre i hånda på det, sammen med makeupartist Tomas Erdis, som også gjorde bok-coveret mitt. Og plutselig sto vi der, tre måneder senere. Meg naken, Tomas på sminke, Truls bak kamera.

Jeg er så fornøyd med resultatet og gleder meg til å vise dere noen av bildene!!!  En del av dem må så klart holdes privat av åpenbare grunner, haha – men jeg sørget for å ta noen uten nipple slik at de egner seg for internett. Planen er å henge et av bildene opp hjemme i huset, stort, i trappen. Det skal være cirka to meter langt, og et bilde jeg kan se tilbake på for evig. Jeg er faktisk i mitt livs beste form og er kjempestolt over innsatsen jeg har fortsatt å gjøre hver dag også etter dansingen! 

Jeg vil faktisk anbefale alle å ha en slik photoshoot som dette i løpet av livet. Naken. Enten man er gravid, har usikkerheter man jobber seg igjennom, føler seg dritbra eller hva enn.. Når man jobber med noen som er dyktige, som Truls, er det utrolig befriende og jeg følte meg som verdens kuleste og vakreste person. Så klart var jeg usikker i starten, det hadde nok alle vært! Da ville jeg bare sitte med beina i kors, turte ikke å posere og spurte hele tiden om det jeg gjorde var bra. Men så løsnet det, og jeg kommer til å leve på denne følelsen en god stund. Pluss det blir en fin motivasjon for meg fremover med treningen.

Jeg elsker å være på shoot og er kjempestolt over den fantastiske jobben alle gjorde i dag! Bildene er så fine at jeg ikke engang har ORD, dere aner ikke! Jeg ser helt rå ut. Vi diskuterte etterpå hvordan vi skal gjøre det med retusjering, og vi alle var enig i å ikke retusjere noe. Jeg har litt strekkmerker, jeg har cellulitter, jeg har pigmentflekker og det får bare være – det skal også bli hengt opp på veggen min. Bildene er som sagt veldig RAW, og det liker jeg.

Dette var på en måte et lite farvel til puppene mine også. I morgen mailer jeg for å høre om jeg kan få operasjonsdato i desember. Det føles som å miste en arm, men det er jo nødvendig 🙁 

 

om du først skal gjøre det – gjør det ordentlig

Først: tusen takk til alle som kom i Bodø! Det setter jeg pris på 💕  Neste uke venter Trondheim og Tromsø, men jeg informerer nærmere om det etterhvert. Jeg har allerede rukket å komme meg hjem til Oslo og har faktisk hatt en ganske avslappende dag, eller jeg har hatt en photoshoot men det synes jeg er avslappende. Vi tok bilder til min nye header! Dette var første gang jeg jobbet med den utrolig dyktige fotografen Alvin Santos, han har tatt veldig mye bilder for Astrid S blant annet og jeg kjenner godt til han.. Men han var en drøm å jobbe med, og jeg er så glad vi går litt “all in” og faktisk lager en fin header (slik som den jeg har nå). Pluss jeg har fått fullt hair and makeup i dag og det settes alltid pris på, haha. 

Etter photoshooten dro jeg og Kasper på IKEA, kun for å kjøpe kleshengere men endte likevel opp med å spise der og gå rundt i to timer, slik man alltid gjør. Heldigvis kjøpte vi ikke noe tull og tøys vi ikke trenger, og gikk ut derfra med kleshengere bare.. Gjett hvor mange? 200 stk! Kassedamen trodde vi skulle åpne butikk. Det verste er at jeg faktisk ikke tror det er nok, vi har mye klær begge to. Lets pray! Jeg gleder meg til å få orden på klærne, for første gang…ever? 😜 

Vi begynner å få litt mer orden her hjemme, men jeg venter med housetour til det er 100%. Det er flere som spør hvor jeg har kjøpt alle møblene – veldig mye er laget kun for meg (alle hyllene, noen lamper, kjøkkenet, bad), og alt det andre er fra enten Milla Boutique, Thomas Hill eller Jysk faktisk. Sofaen vår er fra Jysk, de fleste puter, håndklær, og etterhvert utemøbler. De har mye fint og har hatt en fantastisk service! OBS, det er ikke spons. Jeg er bare en oppriktig fornøyd kunde, vi har fått alt vi ville ha + litt ekstra. Og det var Kasper som bestilte så jeg vet de ikke prøvde å smiske fordi jeg er kjent, haha. TOMMEL OPP! Og jeg elsker den nye sofaen vår! 

Nå mediterer Kasper og jeg tenkte jeg skulle imponere med å faktisk klare å holde meg våken til han er ferdig for en gangs skyld, og så kan vi endelig se neste episode av Papirhuset! Har noen av dere begynt å se på?! Det er jo ikke så mye å diskutere egentlig, men jeg vil bare dele entusiasmen med noen haha. Jeg skal gå å fjerne sminken før jeg fortsetter kvelden med litt praktiske ting, jeg må blant annet finne en ny bil.. Så, om noen jobber med EL-biler og leasing i Oslo eller omegn, eller eventuelt om du jobber med bil generelt, send meg en mail på [email protected] – please ikke send meg mailer som “pappa jobber med bil” for det kommer jeg ikke langt med, hehe.  💛💛

thank u, next

Reklame | annonselenker Nelly

Hei folkens! Jeg sitter nå på Gardemoen igjen, etter en fin natt hjemme. Nå bor jeg rett ved skogen og det er så..stille. Jeg sa rett før jeg sovnet i går “jeg tror ikke jeg har opplevd slik stillhet siden jeg var et barn”, og det er faktisk sant. Til og med i Harstad kan jeg høre bilene fra veien inn på soverommet, selv om de er få. I mitt nye hus hører jeg ingenting! Herregud så fint å få lade batteriene, at hjemme nå har blitt et sted hvor jeg kan gjøre akkurat det. Så natten var magisk, bortsett fra at jeg hadde en veldig rar drøm der jeg var forelsket i Einar som vant Skal Vi Danse, og jeg gråt i søvne fordi jeg hadde kjærlighetssorg.. Merkelig! Kanskje jeg er forelsket? 

Som dere vet reiser jeg med Morten Hegseth til Bodø i dag. Jeg hoppet nesten i taket da vi ble booket til denne jobben sammen! Han er en fantastisk god mann, jeg elsker han på alle måter bortsett fra at han mumler så sykt at jeg alltid må spørre tre ganger om hva han sier – men når jeg først hører det, så er det morsomt haha. Han er annerledes i podcasten da, der forstår jeg alt han sier men i virkeligheten? HELL NO!

Kjole: HER
Skjerf: HER

MEN!!! Flyet vårt til Bodø er forsinket, åh nei :((( Vi må med andre ord rushe rett til senteret, for jeg SKAL komme presis på denne jobben! Jeg sverger, på alle boksigneringer har jeg endt med å løpe fordi jeg er så opptatt av å komme på sekundet presis, og jeg blir flere timer lengre om jeg må. Alle skal få mulighet til å si hei, det kunne ikke ha falt meg inn å bare si “nope, nå er min tid ute så da stikker jeg”. Elsker å møte dere, og vi rekker det i dag også! Gøy 🙂 

Pappa er også på flyplassen i dag og han sier det er storm i nord-norge, eller at flyforholdene er vanskelige. Det stresser meg litt, visste dere at jeg var med i en nesten-flyulykke da jeg var ung? Eller ok, ikke en nesten ulykke, men den ene motoren begynte å brenne, flammene sto ut fra siden (slik jeg husker det, haha) og vi måtte nødlande. Så jeg har det i bakhodet hver gang rare ting skjer med fly og forholdene..  Og mamma kom en gang med det verste tipset: “det er ingenting du kan gjøre, dør du så dør du”. Well thank u, next.

 

80% rabatt på tannblekingen jeg bruker!

Reklame | premium white

Den store shoppingdagen, Black Friday er her! Jeg vet dere blir oversvømt av tilbud akkurat nå, for det blir jeg. Derfor var jeg ekstra nøye på hva jeg skulle reklamere for i dag, ettersom tilbudene har vært maaaange.. Da min faste samarbeidspartner Premium White ønsket seg å strekke seg så langt som å gi dere 80% rabatt på tannbleking takket jeg derimot ja, for det er et fantastisk tilbud! 😀 Og jeg bruker selv produktet fast, og det har jeg planer om å fortsette med. 

Du får 80% rabatt på Premium White ved å sjekke ut linken HER! Det koster vanligvis 1190 kr, men nå koster det bare 199 kr. Hvor bra er ikke det? Tilbudet er gyldig fra NÅ, og ut søndag! 😎 

Jeg har nesten blitt avhengig av Premium White. Om jeg går i perioder hvor jeg har drukket rødvin, drikker kaffe og alt annet som gjør tennene misfarget kjører jeg bare på med en enkel runde og smilet blir freshet opp. Nå har jeg tatt behandlingen en del ganger og har jevnt over veldig hvite tenner, resultatet bygger seg jo opp etterhvert. Så, noen dager vil jeg være litt “ekstra”, og tar en liten runde med bleking samtidig som jeg for eksempel føner håret eller ser på en film. Og VOILA! Resultatet holder, og jeg er så fornøyd. Kunne aldri byttet over til en annen tannbleking føler jeg.

Det beste er at jeg nylig sjekket tennene mine hos tannlege og emaljen min og alt annet er slik som det skal – tennene mine har ikke blitt skadet i det hele tatt, og nå har jeg brukt Premium White lenge! Her har dere forresten resultatet rett etter bleking. Da ser de alltid ekstra hvite ut: 

Som jeg har sagt til dere før er Premium White enkelt å bruke, og kommer med en detaljert bruksanvisning. Du lager selv skinner som er tilpasset ditt bitt, og det følger med et lys som forsterker prosessen. Du merker resultat etter et par runder, og så holder det å vedlikeholde en gang i måneden (litt avhengig av hvor hvite tenner du ønsker å ha). Jeg liker jo at det er MYE, og da har jeg lært etterhvert at en gang i måneden eller to passer fint.

En annen ting jeg må påpeke med premium white er at det følger med lite plast, og kan man bruke en pakke igjen og igjen.. og igjen. Det setter jeg skikkelig pris på. Jeg har nå brukt samme pakke helt siden juni og den er faktisk enda ikke tom, jeg har sikkert fire eller fem behandlinger igjen. Det eneste som suger er at jeg har mistet blekeskinnen for de nedre tennene, haha.. Men jeg skal kjøpe nye etterhvert.

Du finner tilbudet HER!🤗 👄

første natt i mitt nye hjem!

Reklame | annonselenke Nelly

Jeg kom akkurat hjem til HUSET MITT! For første gang, med møbler og alt. Det er langt ifra ferdig og vi mangler så mye (blant annet får vi ikke sengen opp trappen og er derfor uten seng), men det er likevel spennende å skulle tilbringe sin første natt her. Pappa ble også med meg for å sjekke ut, siden han var med meg på signeringen i Ålesund (som var fantastisk – tusen takk til alle som kom! Pappa måtte ta masse selfies og er superstolt haha). Dere gir meg så mye glede og inspirasjon! 

Genseren min finner du HER. Jeg skal vise housetour snart, men føler ikke det er noe poeng før alt er pakket ut! 

Jeg reiser til Bodø i morgen tidlig, så det er bare en kjapp visitt tur innom Oslo. Men det var godt å klemme på kjæresten igjen, og ja – ikke minst huset. Jeg er skikkelig forelsket i hjemmet mitt nå, åååh! Det er så fint å trives hjemme, jeg har savnet det i det siste.. Det var virkelig fælt å bo et sted hvor jeg ikke trivdes i det hele tatt de siste månedene. 

Nå skal jeg fortsette å pakke opp, pakke ned igjen samtidig som jeg hører på podcast. Jeg hører på en million forskjellige, jeg er besatt og elsker inspirasjonen! Skal straks ta meg en kveldsdusj også, pusse tennene, kanskje pakke ut av en eske og hoppe til sengs. I morgen er det som sagt videre på bokturne.

Og til de som fortsatt skriver til meg om “hvordan kan du påstå at du er syk når du gjør så mye”.. Jeg har ikke gått inn i veggen og jeg er ikke totalt utmattet, men jeg har vært på god vei! Jeg sier fortsatt nei til masse samarbeid, tv-oppdrag, intervjuer, photoshoots osv men jeg velger å takke ja til det jeg elsker og som gir meg energi, og som jeg tror dere hadde elsket. Jeg ønsker ikke å mase om hvordan jeg har det, men på slutten av dansingen var det sånn som dette, og mye sitter enda igjen: 

– Energien finnes ikke. Den kommer når jeg snakker med dere og vi klemmer og deler historier, men ellers klarer jeg knapt å holde en samtale med noen.

– Jeg er veldig tom følelsesmessig. Jeg er hverken sur, lei meg, eller glad, men det er akkurat som om det er helt stille. Jeg får angst over de minste tingene. 

– Jeg får ikke sove. På et punkt måtte jeg ta sobril for å roe ned tankene på kvelden, men jeg stoppet ganske fort fordi jeg hater tanken på å være avhengig av noe sånt. Da vil jeg heller la være å sove.. Men jeg har konstant høy puls og kan føle hjerterytmen i hele kroppen. 

– Hukommelsen min er helt ute å kjøre. Folk kan fortelle meg ting fem ganger, og jeg glemmer det likevel rett etterpå. 

– Jeg klarer ikke å være med mange mennesker samtidig, bortsett fra på boksigneringer. Det er rart! Men i sosiale sammenhenger synes jeg det er vanskelig, og må gå på do for å ta en pause å bare puste. 

– Jeg har fått panikkanfall ganske tett på hverandre i det siste.. Men bare når jeg er hjemme, heldigvis. Man kan jo ikke styre når det skjer så sånnsett har jeg hatt flaks! 

Jeg vet ikke hva disse tingene betyr, men at jeg i alle fall tar vare på meg selv nå er sikkert, selv om det kanskje ikke virker sånn umiddelbart utad. Det er MYE bra i livet mitt om dagen og jeg er veldig takknemlig for det, men jeg kan ikke styre hvordan kroppen reagerer og det er så irriterende.. SÅ! Da har jeg vært totalt ærlig om hvordan det føles for meg, og så kan vi slippe å diskutere det og jeg kan slutte å si at jeg ikke har det så bra akkurat nå. Så er vi enige. Tusen takk 🙂